Keep the love alive

Shit vad jag har tänkt på massa Alanyaminnen idag.
Saknar att gå upp till Nilüfer och dricka té. Hennes té är bäst. Sen att hon proppar i mig mat och kakor det är ju kanske inte så skönt. De blir så stötta om man inte äter heller.. Men fan så mycket får inte jag ner.
Nu har hon fått en bebis och den ska jag se på när jag kommer ner.
Hon va så besviken när jag åkte hem och det gör mig så rörd.
Sen får vi se om resten av familjen är hemma eller om de har dragit hem till byn och förbereder för bröllopet.

Jobbet var ju mycket givande. Sista kunden var ett riktigt psykfall. Han brukar normalt sett hålla käften men idag sa han riktigt otrevliga saker till en kollega. Riktigt obehagligt!

Klockan är 14.09

När jag hör Club can't handle me right now, så blir jag glad fast mer ledsen..
Tänker på Yakup då.. Bara för han utstrålar sånt sjukt jävla självförtroende. Undrar hur stort det är egentligen?
Suck. Jag bara skriver helt ointressanta sjuka grejer här nu.

Puss o Kram på minnena vi har.

Sitter och tittar på mina Alanyakort på FB från mars 2009. Surprise, surprise.
Såg bilden med alla kaniner "min andra familj". Haha. Första gången jag o Y träffades så kallade han mig för bunny eftersom han tyckte jag såg ut som en kanin när jag tog på mitt läppglans. Haha alltså när man smörjer med läpparna ni vet?
Shit. Jag kommer ihåg när jag blev kär i honom. PANG sa det bara och hela min kropp reagerade. Tyvärr är ju kärlek lite som att gå på heroin. Första gången, första kicken är helt otrolig, sen försöker man nå det stadiet hhela tiden, men det blir ju aldrig riktigt lika bra.
Vad negativt det lät. Men så är det väl tyvärr. Fast det blir ju på ett annat sätt sen. En sak vet jag och det är att mitt och Ys förhållande kommer aldrig bli mellanmjölk. Aldrig. Det räcker för mig i alla fall.
Finfina minnen har jag tillsammans med min man i alla fall och det är fint. 2 år har det gått snart.. Sjukt fort egentligen.
Men just resan i mars 2009 var grymt bra. För att det va inga turister så vi kunde ses jämt om vi ville. Det var bara han o jag. Allt var fortfarande nytt och pirrigt och helt ofattbart.

Yakup och jag i dimcay, juli 2010.


Sick

Helt sick jag har idag vart hemma i 7 veckor och 4 dagar. Alltså inte ens lika länge som mina perioder där nere vart detta år. Jag dör.
Jag känner att jag vart hemma typ 45 månader. Nej men seriöst det här är det längsta jag och Yakup har vart ifrån varandra det här året. Det längsta är typ 4 veckor. En månad precis. Så det här känns helt galet lång tid. Ändå har tiden traskat på rejält.. Har jobbat mycket och så, men också vart hemma en hel del..

Torsdag

God morgon!
Alltså det här är inte kul.. Vaknar upp och känner min halsmandel på höger sida gör skitont. Jag har ju precis blivit av med skiten, då kan det väl inte börja igen? Blir helt trött av allt.. Verkligen alltså!
Nu ska jag kolla klart på nån lame film jag började kolla på igår och sen får vi se vad som händer. Hade jättegärna velat gå ut lite och gå, men eftersom min hals spökar så vågar jag inte det faktiskt..

tillsammans är man mindre ensam.

Idag hade jag en mysig fikadejt med min kusin och hennes lilla charmtroll, verkligen sjukt söt är han!
Blev fika på Waynes som alltid när vi ses. Varför ändra på en god vana? Mys var dte i alla fall. Lagom tills jag kom hem fick jag en sprängande huvudvärk så jag sov lite och väntade på middagen.
Sen ska ni veta damer (och herrar?) att jag och mamma suttit i vardagsrummet och  stickat! Jajamensan. Kan väl säga att det här är en trend som blåser genom hela vårt hem. Alla stickar/virkar nuförtiden!
Det går dock inte alltför bra för mig..
Imorgon blev det ett extra jobbpass. Kan sitta fint. Lönen nästa månad better be fucking good!
Får se om min bebis behagar komma annars blir det väl till att sova lite och se vad förmiddagen imorgon har att bjuda på!
Lite knäckglass är jag säker på i alla fall. Haha.
God natt allesammans!

Till Jessica

Jag mailar dig istället nu då, när jag fick din mail!

svar 2 till Jessica

Jessica om Svar till Jessica:
Halla igen! vad konstigt att ni inte fatt en handlaggare. stod det inget namn uppe i vanstra hörnet nar du fick hem ett brev fran dom? det gjorde det för mig. konstigt, det borde du fraga om! eftersom dom ı kundtjanst inte ar tıll nagon hjalp :s nej dom sager ju att det ınte ska spela nagon roll om man ar gıfta eller ınte.. enda skıllnaden ar nog att jag ınte behövde fylla ı en massa fragor om oss. Det ska ıaf vara bra att rınga sın handlaggare ofta och tjata:) det gör att dom blır pamınd om ens arende. jag vet verkligen hur det kanns.. men man maste vara stark hur jobbıgt det an ar. hoppas pa att vı bada far svar valdıgt snart :)


Hej!
Jo men visst gjorde det, det. Ett namn stod det. Är det henne jag ska ringa alltså? Nej ingen hjälp alls, satt i kö för inget. Så när man ringer ska man alltså trycka ett att man vet vem man vill prata med.
Där ser man, då ringer jag igen nästa vecka innan jag drar.
Jaa stark är det sista jag känner mig just nu. Hoppas jag kan få lite tröst av mannen där nere. Hur länge är du där nere? Väntar på svar och sen åker ni tillsammans?
Jaa jag håller tummarna för oss båda!

Svar till Jessica

Jessica om In february?:
hej =) bry dıg ınte om vad de pa mıgratıonsverket sager för alla sager olıka! hur vet jag det? jo jag ar gıft med en turk/kurd fran alanya och vı haller pa och söker UT tıll honom vı med (: skıckade ın mına papper förra veckan ınnnan jag akte tıll alanya! har fragat flera ganger hur lang tıd det kommer att ta, den första sa 6-8 manader snacka om panık man fıck! sen sa en annan upp tıll 6 manader och sıst jag fragade sa mın egna handlaggare att det İNTE kommer att ta ett halvar utan bara nagra fa manader.chansen ar ınte stor att det skulle ta sa lang tıd ınnan man far svar utan jag tror mest att dom maste saga sa tıll alla för att man ınte ska ha för höga förvantnıngar, typ. Hoppas att detta hjalpte dıg lıte :)


Hej!
Tack för kommentaren! Jag vet men nu känns det ju för jävligt.. Men fan va fort ni fick en hansläggare, det har inte vi fått ens en gång, för då skulle de väl ha sagt det idag när jag ringde!?
Är så förvirrad och trött över allt.
Förvånad att jag inte gett upp alltså. Undrar hur det blir med allt eftersom vi inte är gifta heller..
Jag ringer en gång nästa veckka också och ser vad de säger, sen åker jag ner två veckor.
Men han sa inte ens om de kollat vårt ärende eller nåt öht, det enda han sa var typ "Du har skickat in ditt frågeformulär nyligen, du får räkna med 6 månader från intervjutillfället den 11:e augusti".. Jaha liksom..

In february?

Fy fan.. satt i kö för inget.
Det kommer gå sjukt segt det här. Vet inte riktigt vad som kommer hända jag, kan ju bli intressant.
Bye bye till alla mina planer och framtidstankar. Jag orkar inte.
Fy fan fan fan fan..

Gooood natt!

Åkte hem till Ronja och mös ett par timmar och deras nya puppy.
Jag är så trött nu.
Det mesta går åt det håll jag vill, medan annat, neeej.
Imorgon måste jag ringa till mig.verket för att se hur långt de kommit.
Nu väntar jag på att Y ska komma till datorn, ska kika på honom lite.. Han har tydligen rakat av sig håret. Alltså verkligen rakat! Men han vill inte att jag ska se det... "Maybe you will see how ugly I am and dont love me anymore" haha snälla någon.
Sen blir det sova.

Tuesday

Hemma från jobbet nu.
Det har gått som på räls, har vart sysselsatt hela tiden och till skillnad från att sitta i kassan då man tror man suttit en kvart men det bara är fem minuter så har tiden i mjöklkylen vart tvärtom. Jag har tänkt shit har det gått en kvart, trodde det var fem min.
Låter ju helt befängt det här säkert. Men jag jublar över att jag var i mjölken idag!
Jublar också över att mina biljetter är bokade och betalda. Jag åker faktiskt om 10 dagar!! Trodde aldrig det skulle bli av.

Sen hände en kul grej när jag kom hem nu. Hittade ett kuvert från Vi-butikerna (företaget jag jobbar för). Tyckte det va lite konstigt men misstänkte vad det kunde va och jag hade rätt! tre biljetter till filmen "Dumma mej" som har premiär snart. Verkar iofs skittråkig. Men jag vinner aldrig saker så jag blev jätteglad!
Så på torsdag blir det bio!

Tisdag

God morgon sunshines!
Känns det bra, eller känns det bra idag? Det känns fantastiskt jävla bra.
Ska till jobbet och jobba 11-17. Hur skönt? Asnice! Och vad ska jag göra? Jag ska leka i mjölkkylen hela dagen!
Ska bli roligt, men det kommer va kallt. Jag känner mig inte riktigt hundra än, så får nog klä på mig ordentligt!
Ikväll ska jag träffa Ronja, om hon behagar höra av sig idag!
Puss o kram!

try sleeping with a whole heart

Jag känner mig glad.. Riktigt rusade i kroppen gjorde det när jag gick hemifrån till jobbet.
För jag visste att jag skulle få ett svar och att det till största sannolikhet skulle vara som jag vill.
Mycket riktigt. Det där roliga som kanske skulle hända ikväll efter jobbet har hänt.
Jag har köpt biljett.
Jag åker snart.
Snart får jag ta fram väskan och packa den och åka till Arlanda och åka till min pojkvän!
Lycklig.
Samma tid som planet gick den allra första gången går även detta plan. Klockan 18.05.
God natt!

Show you how

Har faktiskt städat det jag sa och lite till, så nu är jag nöjd!
Imorse tittade jag på Prince of persia. mja, mja, jag vet inte.. Tycker först och främst att Jake gyllenhaal är alldeles för söt för att spela nån krigskämpe. jag säger inte att han är en dålig skådis, det tyckler jag inte, snubben har för fan spelat allt från Donnie darko, till cowboybög, till CIA-agent som utför tortyr till uråldrig persisk prins. Jaa, han har ett CV han.
Pratade med yakup faktiskt. Och det gick ju riktigt bra. Jag vaknade på rätt sida och bestämde mig helt enkelt för att prata normalt med honom som han inte tycker att jag kan. Vilket är lite sant kanske. Men jag måste få skylla ifrån mig på hur jävla mentalt ostabil jag blir av att va här och han där. Sen är ju inte grejerna han sagt den här veckan till mycket tröst.
Men det var mysigt. Först skulle han håna mig lite, men jag lät mig inte suras ner. Det kanske låter som att han är en ashemsk person och pojkvän. Det är han inte. Jag är inte en lätt människa att ha att göra med, det vill jag lova. Dessutom är ju denna blogg ganska så subjektiv. inte direkt så jag sitter och skriver vad jag gör för fell. Haha, vem gör det?
Tror jag delar med mig av alldeles för mycket. Och om jag skriver i gåtor, fråga inte. De som jag anser behöver veta,, får reda på det!
Nu ska jag duscha och slänga sopor sen börjar dte dra ihop sig för jobb... Jippi...
Ikväll hoppas jag på att något mycket, mycket bra kan hända när jag kommer hem!

benim askim özlüyorum


Monday morning caught me by surprise

God morgon!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva en morgon som denna. Jobbet kallar klockan fem, innan dess ska jag väl ta tag i dammsugningen som jag inte avklarade igår och lägga in kläderna i garederoben.
Men nu ska jag äta frukost och titta på en film. Innan jag lyfter mig härifrån.
God morgon!

Nya söndagsmaten?

Alla som handlade på jobbet köpte fan taco-grejer!
När jag komme rhem och ska äta det familjen ätit tidigare så var det - ja, juste, tacos!
Är det här nya söndasgsmiddagen?

saknade

Alanyatjejerna ♥

Anna, Marie, Zandra o Tina. Ni är saknade

(och såklart Saris och Mattis)

Wish this summer never had to end...


seg söndag

Nu blir det en dusch och sen blir det jobb 17-21.
Suck vad otaggad alltså.
Men men, söndag = dubbelt betalt.
Sen blir det väl hem och myspysa med en film i sängen.

Utplånad?

Två personer har sagt till mig senaste veckan att jag håller på att utplåna mig själv.
Och det är nog sant, det är nog det jag håller på med.
Jag är skiträdd. Jag kan inte släppa taget och låta gå.
Inte när jag kämpat som jag gjort och älskar honom som jag gör.

Men vi hänger på en tråd nu.

snyft

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Sonja Aldén - Du Får Inte

knockad

Jag vill bara säga att jag tycker det är för jävligt att sverigedemokrater blir hotade och slagna och nästan dödade. Likväl som jag tycker det är för jävligt att alla människor som blir det, blir det.
Men på grund av att det är sverigedemokrater betyder det inte att de inte har samma rätt att leva som alla andra. Även om folk inklusive jag är väldigt missnöjda.
Tycker dock det blir fel, föör de människorna som utför dessa dåd är fan lika för jävliga och kan gå med i partiet själva eftersom de tycker att folk inte har rätt att leva på det sätt efter den nationalitet de är födda.

Lördag

Hello girls!
Har precis kommit hem efter en ordentlig runda, eftersom jag var hyfsat pigg igår och halsontet försvann ju mer timmarna gick kände jag att jag ville göra ett försök till att ge mig ut idag eftersom det blir några timmars jobb imorgon, och jag viller se om jag var redo helt enkelt.
Shit. Jag är astrött nu. Men ett par skor och ett par tights rikare. Och färg, för här sa det fan målas om! Jippi!!!
Nu ska jag kolla på film och vänta på att maten blir klar.
Mysigt med familjedag, som fortsätter med familjemiddag.
Imorgon måste jag städa och tvätta och jobba på kvällen.
Ska sysselsätta mig till max så min hjärna glömmer bort hur den ska göra för att tänka.





Vad som än händer kommer nog ingen kärlek vara så stark som vår.

sotad värld

Alla åker till Alanya utom jag.. Lägger mig ner och dör snart. Seriöst. Jag orkar inte.
Jag bara känner hur jag farar för min mentala hälsa.
Innan jag kan boka min jävla biljett ner till vad som kan rädda mig, måste jag vänta på ett mail, ett telefonsamtal, två provsvar och ett besked. Detta är saker som kan påverka min framtid.
Ska mysa ner mig lite i soffan med min lilla syster och idol och se upp för dårarna och lite så..

Skulle döda för en sån här...

SENI SEVIYORUM ♥

 

Jag dör utan dig snart..


Svar till Anonym

Anonym om ARG:
Uttala dig inte om sånt du inte förstår.. Du bidrar själv till problemet genom att döma ut alla väljare..

Läs den här krönikan! http://www.aftonbladet.se/debatt/article7834728.ab

SVAR: För det första såg jag inte vart jag hade skrivit att folk som röstat på Sd. Ja jag kallade dem efterblivna. Vilket kanske var att ta i. Men jag behöver inte läsa nån jävla artikel. Jag tror inte att du vet hur mycket jag har läst på. jag har läst deras 33 punkter. Jag har kollat på kvällsöppet med Jimmie Åkesson vilket var det jag skrev om i det inlägget du kommenterat. Jag har läst aftonbladet varje dag de senaste dagarna om det som rör valet och jag har läst på sverigedemokraternas hemsida. Så om det är du eller jag som inte vet vem som pratar om vad vet jag inte? Jag är påläst, troligtvis mer än många av de som röstat på SD är, uppenbarligen eftersom en del har börjat hoppa av nu efter att ha läst hela partiprogrammet. Komiskt.
Jag tycker seriöst att demokratin är det finaste som finns och varje människa har rätt till sin åsikt.  Och framförallt varje människa har rätt till att finnas och verka på denna jord som alla andra. Det som skrämmer mig är just det här demokraterna som finns efter Sverige, alltså sverigedemokraterna. Då de inte är demokratiska enligt mig. Bara sålänge det gäller en "ras" och religion. För "de andra" räknas inte in i denna demokrati.
Jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men jag säger det igen. Det här landet vore ingenting, INGENTING utan folk som flyttat hit från andra länder. Svenskarna skulle vart utdöda för längesen.
Och jag säger detta igen. Jag hoppas det kommer ett krig till sverige, helst av ett uberkkristet vitt land som bombar sönder hela jävla sverige. Och fan den sveriigedemokrat som försöker fly för hjälp o ett annat land.  Det om nåt är ni fan inte värda som står för att strypa 90% av flyktingmottagandet.
Folk får rösta vad fan de vill. men då får jag också protestera mot att de kommit in i riksdagen. Jag är sjukt besviken på det och kommer fortsätta uttrycka min bitterhet över det. Läs inte mina obildade inlägg om det i så fall.. Men de som röstat och säger att de inte är rasister. Det är så sjukt illa så jag vet inte vad jag ska säga. Seriöst. Försöker ni lura er själva eller? Går det bra?
Så du kan ju läsa på lite av vad jag har läst på och inte. Men tack för din kommentar. Varför  är du anonym?

Kvällskvisten

Känner mig redo för ett nytt år, nya vägar.. Framförallt är jag assugen på en årsutvärdering här i bloggen som jag brukar ha.. Har hänt så otroligt mycket detta år för att inte tala om alla underbara människor som kommit in i mitt liv!
Fick hem lite foton idag som jag skickat på framkallning. Det är mys!
Nu blir det väl lite mer film och sen sova antar jag.
God natt!

Filmer

Ja.. Mina senaste två dygn har bestått av sängläge och tänker nog satsa på det ytterligare ett dygn. Febern är så gott som borta, men halsen gör för jävla ont. I natt när jag sov svettades jag värre än någonsin, värre än 50 grader i Alanya, då är det ju rätt illa.
Har hunnit kollat på en massa film.
Kollade på The boy in the striped pyjamas som de som känner mig väldigt väl vet att jag skulle vilja se. Den handlar nämligen om andra världskriget och framförallt då judeutrotningen. För de som inte vet det kan jag ju berätta att jag är löjligt fascinerad och intresserad av det ämnet.. Vet inte hur många filmer och böcker jag sett/läst inom detta ämne. Kan sitta i timmar och läsa på internet också och så var vi ju i Auschwitz/Birkenau i tvåan på klassresa, som va bland det hemskaste jag varit med om. Men väldigt bra, man påminns, påminns om denna fruktansvärda epok i historian. Visste ni till exempel att Tyskarna använde det avrakade håret från judarna till att stoppa tex. stolar och madrasser med?
Nu flöt jag ut lite här, men i alla fall.. Jag tror inte att denna historia var sann förutom koncentrationslägren och så, men just denna historia slutar ju väldigt tragiskt. Och väldigt ironiskt på ett sätt kan man säga. Annars var filmen över lag hyfsat seg måste jag säga..

Fortsatte med att kolla på The Ghost writer, vilket också var en oerhört seg film måste jag säga. En kille ska ta över som spökskrivare på före detta engelska premiärministerns memoarer eftersom den tidigare dog under mystiska omständigheter.. Nej inget att hänga i granen..

Och när jag ändå hade min underbart dåliga trend varför inte ta ytterligare en riktigt dålig en? Jodå, det fanns en ännu lite värre! Sorority row. Filmen som skulle göra Audrina Patridge till en riktig skådis. Nja, jag vet inte jag... En skräckis som alla andra. Fullständigt värdelös.

The happening drog jag av efter den.. Detta är ju en film jag har sett förut, så uppenbarligen tycker jag den är bra, även fast man vet hur den slutar osv. Men det var över 2 år sen sist och man får nog vänta lite längre än så för att den ska vara hyfsat bra. Hehe. Det är ju den när folk börjar ta självmord bara sådär.. Sen så tycker jag så mycket om Zooey Deschanel av någon anledning..

Efter den kollade jag på Grown Ups och fick äntligen skratta lite. Jag tyckte den var rätt kul faktiskt. 5 killar som återförenas när deras gamle coach dör och de ska spendera en vecka i hans gamla hus med sina olika familjer.. Den är väl lite sådär; åker in i ett träd och voltar tre meter ner på ett berg, men det gör inget..

Och denna dag har jag kikat på Salt. Oväntad film, fast ändå inte. Men jag gillade den i alla fall.

Det var väl allt.. Hehe. Film är som kanske synes ett intresse jag har och jag har inget emot att ligga nedkrupen i sängen och kika på film!
Men det som berört mig mest är Biggest Looser som vanligt.. Låg och grina som en bebis igår till det. Haha. Det var make over och de får träffa sin familj. My god vad det bara brister.
Nu ska vi se vad det blir för film härnäst..



dilemma..

Usch blir helt galen av att kolla på resor.. Men nu har jag hittat nåt som känns extremt billigt jämfört med annat.. Blir separat hemresa och ditresa. Enkla biljetter vill säga. Ska kolla lite på jobbet sen.. Men det skulle vara guld om jag kunde lyckas ta mig iväg.. Blir galen av det här.
Men får se. Känner på ett sätt som att jag måste åka nu, på en gång.
Samtidigt känner jag inte alls för att åka. Det är för komplicerat alltihopa. Orkar inte.

En sista klagan?

Det är sorgligt att Tyresö fick in 2 mandat från sverigedemokraterna. Trodde inte vi skulle få det.
Jämfört med många, många andra kommuner så finns det knappt några invandrare här.. Men jag kan väl tänka mig på ett ungefär vilka som röstat på SD här.. Sorgligt är det. Vad de ska ha i denna kommun att göra vet jag dock inte.
Läste nyss att flera som skulle fått sitta i kommuner och landsting har hoppat av när de läst hela partiprogrammet och deras åtgärder osv. Är inte det lite kul? Att de själva inte ens vet vad deras parti står för.
Nu ska jag sluta tjata om Svverigedemokraterna.
Kanske.

synd om mig

Har förmodligen dragit på mig halsfluss. Febern har pendlat mellan allt från 38-39,5 sen igår.
Har väl sovit max 20,30 minuter i sträck för att sen vakna. Seriöst. Vad händer med min kropp? Har haft lite andra problem på senaste tid och det känns som att jag ger upp snart fan.

Kan väl passa på att säga att jag saknar Y sjukt mycket. Även om jag känner mig jävligt ofräsch just nu med svett över hela kroppen så kunde jag gärna få känna lite tröst hos honom.
Askim benim, seni cok özlüyorum ♥

Oh fucking no!

Jag blir sjuk nu bestämdes det tydligen... Bajs. Pallar INTE.

Please

Nu har jag skickat in högskoleansökan igen. Hoppas det går lite bättre denna gång än vad det gjorde sist och att jag får något som jag verkligen vill bli!

Puss

Tänkte på en sak igår när jag var påväg hem från Annica.. På bussen hem såg jag en gammal kompis.
Vi var alltså bland de bästa vänner under hela låg och mellanstadiet. Vad hände?
Hur kan nån man delat så mycket med under så många år bara försvinna ur ens liv? Ibland märker man det liksom inte ens. Nu är det bara ett artigt hej som gäller liksom. Sjukt egentligen.
Men så är det ju. Vänner kommer och vänner går. Men jag satt på tunnelbanan igår och tänkte på det. Jag är så jävla glad för de vänner som finns i mitt liv just precis nu. Underbara!
Har lärt känna så myket nya människor nu och tänk att nästan hälften av mina vänner har jag fått de två senaste åren via Alanya. Sick!
Kärlek till alla mina vänner!

Ingen nämnd ingen klämd!

ARG

Helt sick!
Jag förstår inte vilka de efterblivna som, röstat på SD är, jag vet 2 stycken, TVÅ som röstat på dem. Den ena försökte ge en fin liten kommentar på valdagen, men hon kände sig tydligen så jävla ägd, för inget svar fick jag tillbaka. "Jag är inte rasist" stod det på hennes facebook. Yeah right. Kom igen är dte nån som går på sån bullshit - nej!
Kollade lite igår kväll när Jimmy Åkesson fick svara på frågor av han Lennart Ekdal heter han  väl? Och han frågade det, "så ni menar att SD inte är främlingsfientliga?" "Nej" "Men ni vill ju strypa 90% av invandringen, i princip all invandring" "Nej 90% är 90% och inte ALL invandring, vi vill sänka asylinvandringen och anhörighetsinvandringen och satsa på de som kommer, ha en bättre integrationspolitik än det är nu. Folk som flyttar hit på grund av jobb eller studier, de har vi inga åsikter om".
Men ååh give me a break.
Jag hoppas eller nej jag hoppas inte såklart, men man leker ju med tanken på att det blir ett grovt krig här i Sverige. Det är nu vår tur att fly till nåt land långt härifrån. Sakerna vi har sett här är helt omöjliga för folk runtom i världen att förstå när vi kommer till ett annat land. Då hoppas jag att de avvarar några hektar mark, bygger ett stängsel och kastar in SD:s medlemmar och väljare där och så kan de sitta här i sitt återvunna Sverige!
Fy fan vad arg jag blir.
Måste hitta nånstans vilka som röstat på SD, känns som att det är ett stort parti i Skåne faktiskt.. Bara kolla på deras mandat de ska ha i riksdagen, fan hälft6en är från Skåne.

Kul med han snubben de hade intervjuat i aftonbladet om islam osv. Att man inte kan vara svensk om man tillhör islam och målsättningen är att de ska flytta tillbaka till sina länder. En fråga då. Vad gör de med de människor som faktiskt konverterat till Islam? För de kan ju uppenbarligen inte vara svenska? Vilket land tillhör dem? Om de är svenskar i generationer bakåt? Nej de tänkte inte på det. De tror att om invandringen av muslimer till Sverige fortsätter så kommer det att leda till ett inbördeskrig i Sverige. Snälla give me a break.

Det kanske är lika bra att flytta. Helt ärligt. Jag är inte långt ifrån att göra det. Jag har ju ett till hemland så att säga..

The demolition of love

Fan vilket självdestruktivt förhållande jag lever i egentligen. Känns som att det har stått still ett bra tag nu, om inte gått bakåt.
Ge mig ett tecken!
Eller så var det kanske ett sånt jag fick igår, inte va det bra i så fall.

Who needs a baby when you can have a puppy?


Puppy love


Politiskt anfall

Har kommit hem från Annica nu för en stund sen..
Hetaste samtalsämnet var såklart gårdagens riksdagsval. Vi ligger ungefär lika ideologiskt och som de turklovers vi är (eller aa, Annica va i alla fall förut..) så är vi ju emot SD vilket kanske har vart tydligt från min sida.. Jag vet inte.
Sorgliga människor som röstat på dem, är ledsen att säga det, men jag kan nog gott å väl ha lätt för att gissa vilka som röstat på dem. Hoppas att hjärnan en dag vaknar till liv och de inser vilket misstag de gjort. Och lika dumma är dem om de firar idag för de kommer inte ha ett skvatt att säga till om i riksdagen.
Dock får vi se om Freddan håller det han sagt, vilket inte riktigt är politikers deal, right? Jag känner dock tyvärr på mig att likt andra europeiska länders motsvarighet till Sverigedemokraterna, kommer de att ha inflytande om inte samarbete med högerpartierna. Jag hoppas naturligtvis att så inte fallet blir, men det återstår att se..
Jag tycker också att partipolitiken kan ju upphöra just precis nu, för den betyder inte ett skvatt. Svenskarna valde Socialdemokraterna som det ledande partiet, att leda svenskarna de kommande fyra åren om så bara med en knapp majoritet, men dock med en majoritet. Desutom blev Miljöpartiet det tredje största partiet, men ändå är det aliansen som kommer styra Sverige. Detta säger jag är fel.
Är så arg just nu och vet inte vart jag ska ta vägen.

Puppy love


Mixed tape

Jag vaknade nu, för fem minuter sen!
Har inte vaknat vid den här tiden sen jag var i det andra landet! Sick. Men ack så skönt.
Ska fixa mig lite och ta en frukost sen ska jag hem till Annica som jag inte träffat sen slutet av maj typ!

Hur var helgen då? Den var mys!
Jag åkte in och mötte upp pappa vid tåget som gick kvart i fyra. Tog en té på tåget. Älskar att åka tåg, vet inte varför!
Blev upphämtad av Annika vid stationen och av två väldigt glada hundar. Åh vad de är härliga.
Pappa hade gjort smörgåstårtor så när vi kom hem var det bara för mig att börja skala räkor, tack! Sen började jag kolla på första pirates-filmen!
Sen droppade Albin och Lisa in, med Lisas hund Rocky. Vi kollade på Idol, så gott som man kunde i alla fall med alla hundar som hoppade upp och ner i soffan och ville ha uppmärksamhet. Saga och Ozzy (pappas och Annikas hundar) är så att de kommer till en om man gör minsta, minsta ljud. Är man då 5 pers som ibland ger ifrån sig ljud så blir det ju lite spring.
Ett tag efter det kom även Simon och Özlem. Vi hade riktigt mysifgt allesammans och åt middag. Dock blev det ju lite politiksnack vilket jag och pappa pratat lite om att det inte skulle vara, vi har ganska olika åsikter där kan man säga. En del är absolut inte rödgröna medan andra är det och inte kan tänka sig aliansen.

Efter frukost på lördag begav vi oss av till Annikas kompis som föder upp Australian Shepherds (Ozzy och Saga är såna och kommer från henne) för hon hade nämligen fått en kull flr några veckor sen, hela 9 stycken hade hon fått. Å de var gudomligt söta!

På lördag kvällen hittade jag The sims 3 och spelade i flera timmar. Haha. Sov sen upp och ta tåget hem klockan 11 på morgonen.
Kom hem gick in på datan, Y kom in till min stora överraskelse. Tänkte att ja vad skönt, att få titta på honom lite, men det ledde till något helt annat istället. En mer puckad människa får man leta efter och nu kan han få kämpa lite ska jag bara säga. SUCK vilken idiot!
Jobbade  till nio, kom hem och pratade ännu mer med honom, vilket inte gjorde saker och ting bättre, men men tror att saker blev lite klarare för honom i alla fall, ska fan banka in det i huvudet på honom. Ser samtidigt att SD kommer in i riksdagen och tänker att nej, nu är det dax att flytta. Vilket jävla land man bor i.

I dont want nobody if I have to cry

Jag vet inte vad jag ska säga..
Sverigedemokraterna är invalda i riksdagen av Svenska folket? Mitt hopp dog aldrig. Jag trodde det var ordentliga hot som sedan skulle ändras i vallokalerna runt om i landet när människor tagit sitt förnuft till fånga.
Men jag hade fel, riktigt fel.
Är mållös.
Imorgon kanske jag orkar med en update från helgen och lite gosiga bilder. Kan väl säga som såhär att min vistelse i Sala slutade med en häst som belägrade en annan utanför köksfönstret. Det var grejer det!
God natt!

I'm a big girl now!

Jag känner mig så bra. Har precis varit på Tyresö bibliotek och röstat!
Nu har jag packat ihop mina grejer och pratat en liten sekund med Y. Eftersom vi inte sågs på msn idag heller. Jävla bajs, behöver verkligen titta lite på honom.
Som sagt, humöret är på topp! Trodde aldrig jag skulle sakna Alanya så mycket som jag gör i denna stund. Verkligen! Helt sjukt.

Om jag inte minns helt fel så var jag för ett år sen påväg med tåget upp till Östersund opch Martina. Jises mycket har hänt på ett år och om bara tre månader är det ett helt år vi inte setts!
Inte okej alltså!
Anyway, kanske postar ett litet inlägg hemifrån pappa sen!
Puss

Günaydin

Det blev ingen uppdatering igår och lika bra var det.. Var på ett fruktansvärt humör.Huvudvärken kom krypandes och blev värre och värre under dagen/kvällen. När jag kom hem från jobbet trodde jag att jag skulle spy ett tag faktiskt.
Min kropp håller på med en massa skit just nu så vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är. Därav det kassa humöret kanske.

Bestämde mig för att åka iväg lite nu. Så senare idag åker jag å möter pappa nine vid centralen och åker med honom till Sala. Ska bli skönt, kommer väl hhem igen imorgon kväll eller på söndag morgon.
Så idag blir det förtidsröstning och lite annat.

Pratade med Y lite lite igår, vi skulle ses på msn men jag hade så ont i huvudet så jag orkade inte, men pratade i telefon en liten liten stund. Saknar honom så himla mycket. Sådär mycket så det liksom kliar och gör ont inuti kroppen. Svårt att förklara. Men jagg orkar verkligen inte det här... Hoppas jag kan åka snart!
Jag tror jag dör hörni.. De har långresor på Ving för 1000 spänn typ! Nej jag kräks verkligen.
Får se vad som händer.. men dit ska jag i alla fall!





Skönt det känns att vakna upp i Sverige denna dag... INTE

Tänk att behöva kisa för att det är så myycket sol.
Tänk att kunna sitta i linne och svettas så jävla mycket för det är så varmt.
Tänk att kunna betala 26 kronor för en härlig frukost.
Tänk att få sitta mittemot den bästaste i världen och äta frukost.


God morgon

Home is where your heart is...

Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life



It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from


If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much


It Feels like home to me It Feels like home to me It Feels like I'm all the way back where I come from
♥♥♥




Ett roligt inflikande:

Kul att jag mådde precis likadan för exakt ett år sen som jag gör idag..

Feeling confused, where's my home?

Tjenixen.
Galet otagg jag är på jobb imorgon, sitter fint med två lediga dagar! Men sen kommer jag klaga på det motsatta! Trodde att planerna var klara för helgen, men de har ändrats 70 gånger, så det slutar väl med att jag som vanligt spenderar den själv här hemma.
Egentligen är det ju inte bara jobbet jag känner mig otagg på utan det är det mesta.. känner mig som den vidrigaste bitterfittan. Men så kan det va ibland. Men ja som jag gnällde av mig ifår så känns det inte som hemma nånstans.

Väntan, alltid denna väntan

Nu har jag postat alla papper! Nu ska det börja överläggas å hej å hå.
Jag hoppas att det går jävligt fort, för ärligt. Jag pallar inte mer mer mer mer mer mer.. Oj förlåt.
Tror ni fattade, att jag PALLAR INTE MER!
I det perfekta scenariot så skulle svaret dimpa ner i min brevlåda om sisådär 3 månader och ja, positivt då! Så det nya året kan firas in precis som det förra, side by side med baby. Tackar tackar.

Nu ska jag jobba 11-18.40. Hörs sen!


ser det ut såhär även denna vinter, så bring it on then!

Seni cok özlüyorum, gercekten.

My heart is bleeeeeeding

För snart lämnar frugan Sverige.
Kommer sakna dig!


♥♥♥

Gå å dö bara

Känns som jag är tillbaka i skolan, men är jag det?
Nej, jag sitter bara och renskriver vår uppehållstillståndsansökan nu.. Imorgon ska jag gå och posta den. Om inte posten hinner stänga innan jag hinner dit. går upp en timme tidigare för att kolla om det är öppet på morgonen också!
För övrigt så känns mitt humör piss även idag, fast idag mer nedstämt. Helt för taskigt måste jag säga.
Hatar det här.
Saknar Yakup. Även om vi hörs varje dag och det faktiskt är han som mest hör av sig nft. Så är jag ändå så fruktansvärt osäker på allt. Igen. Måste lära mig att bara släppa all jävla kontroll och bara lita på honom.. Dock så vet jag en person som ska ner nu snart vilket inte känns helt okej, men men.
Tur att jag jobbar och skingrar tankarna en hel del.. Idag har jag fått lite fler tider, det är skönt.

Imorgon öppnar Studera.nu igen för vårens utbildnbingar, så nu blir det till att söka för våren och hoppas på att allt går vägen!

Kollade igår kvar på Eastern Promises som jag började kolla på i söndags, tror det finns ett inlägg om den filmen bland de allra första inläggen jag skrev i denna blogg. Riktigt hemsk film. Den är helt brutal, men jag gillar den.
Kollade även klart på My sister's keeper som jag började kolla på för några kvällar sen. Herremingud vad jag låg och grät! Helt otroligt.

Haha måste sriva igen... Om patetiska tjejer (okej jag va säkert en själv en gång i tiden men ändå) som tror att för de har spenderat en vecka i Alanya och några vällar på MP så känner de alla, vet allt om dem osv. SNÄLLA liksom. De vet inte ett jota, skit! Herregud, så som jag har jobbat för att lirka ut ord från min man. Tvivlar starkt på att de berättar sin livshistoria där nere. Sanningen är tragidkt nog, för er tjejer att de ljuger så deras näsor räcker troligtvis tre varv runt jorden! Något som jag lärde mig när det blev lite mer seriöst mellan mig och Y!
Kan inte låta bli att skratta och att bli sjut irri!
Sjukt positivt inlägg!

Night night

Har ätit en mumsig middag med min mamma och min ena syster. Mysigt att vi åt middag tillsammans, sjukt men vi gör aldrig det längre typ..
Har hållt på att skriva mig.pappren och nu är de klara, bara det att det va kladden för vad jag ska skriva, vilket betyder att jag måste skriva rent allt, i bra stil så det går att läsas.. Hmm, fick tag på mina gamla teleräkningar som låg på några tusingar i månaden så bara de skrivs ut så kan jag skicka med dem. Väntar på lite klargörning från mannen, så på onsdag räknar jag med att det ligger i en brevlåda redo att postas till migrationsverket!
Hoppas det inte tar alltför lång tid! Borde inte göra det, är ju i samma region. Men man blir ju galet skakis.

Nu ska jag lägga mig o kolla på film, är trött, trött, trött idag igen. Men imorgon får jag sova ÄNDA TILL SJU! wohoo!

I'm a bitch..

Jobbat hela dagen idag då, fy å hel.... Var i frukten två timmar på morgonen och sne resten i kassan. Var fruktansvärt trött på slutet och kände mig riktigt grinig. yes sir, jag kan va en riktig biiitch alltså men det är inget jag tänker be om ursäkt för, tyvärr! Jag är inte en sån som går och fejksmilar när jag inte mår topp, så är det. Take it or leave it!

Var så exalterad och fokuserad på att få komma hem att jag gick på fel buss. Kul. Gick hem från centrum, en rask promenad och fick lite extra promenad, det är ju inte fy skam!

Förstod att det blev ett JA igår i Turkiet, så nu ska de ändra grundlagen. Sen måste jag ju säga framförallt till Regina, haha att jag är ju inte så insatt i det här egentligen, tyckte bara det lät bra att processen att komma med i EU snabbades på av det. Får läsa på lite mer tror jag.

Time will fly..

Har varit hemma i 5 veckor nu. Är 5 veckor sen jag landade på Malmö airport i ett regnigt Sverige. Med svullna ögon av gråt och molande värk i halsen från alla de tårar som jag tvingade tillbaka, inte släppte ut.
De tomma timmarna på Malmö central med tankarna på solen jag lämnade bakom mig, inte bara en sol, även du som är solen i mitt liv som ger det ljus och som ger det värme.
Tiden bara går. I ett höstigt Sverige. Det är mörkt och det är kallt. Mörkare och kallare än om du skulle ha varit här. Bredvid. Som tröst, som stöd, som den varma kroppshydda att luta sig mot när höstmörkret drar tag alltför hårt i mina fötter och vill dra mig ned.
Istället får jag fylla mina dagar med jobb och timmar framför datorn. Timmar spenderade på att titta efter ditt namn i min inkorg, timmar efter att kika på displayen på telefonen efter ditt namn, Ett meddelande bara till dig.

Fler timmar som går, fler dagar som går. Medan tiden och avståndet växer, växer osäkerheten, ovissheten och tvivlet. Varför?
Ärligt talat så är jag trött. Jag är utmattad. Av att vänta, av att planera och ordna, att titta resor och datum och priser. På att sakna, på att drömma på att tänka på att undra.
Orkar helt enkelt inte.

I let the tears and the lack of a smile speak for themselves

1990 = 20 år i år

Kom just att tänka på en grej.. I år fyllde jag ju 20 år. Övervägande fick jag kommentaren "Grattis, nu kan du gå på systemet" eh jaha... so? Som att det är målet i livet? YES NU ÄR JAG 20 SÅ NU KAN JAG KÖPA SPRIT LAGLIGT!! ALLA MINA DRÖMMAR ÄR UPPFYLLDA!
Nej tack.. Det finns annat som är viktigare i livet. Har även sett denna kommentar hos vänner somn fyller år också.
Suck


Jag dansar aldrig nykter...


It's sad but it's true...

No more fantastic four...


Anna, du är så jävla bra!

Baby don't forget you haven't lost it all yet

Pratade med Yakup en sväng. Såg nämligen att jag hade 6 missade samtal från honom. Jises. Haha kändes lite bra i alla fall må jag säga, han var ivrig i att få prata med mig..
De hade tydligen haft val där nere idag, vilket jag läste mer om på aftonbladet. Det handlade något om grundlagarna osv. Vilket verkar bra. Hoppas de röstade Ja så processen för att komma in i EU kanske snabbas på lite.
De har ju en del att fixa till angående mänskliga rättigheter osv, bland annat för kurderna, vilket inte är en dag för sent, det är ju 2010 ändå...
Jag har bestämt mig för att aldrig ge mig in i en diskussion i kurdrågan här på bloggen, då det endast kan sluta i en situation - kaos.
Anyway om en vecka är dte ju vår tur här, jag är taggad!!!


Saknar min fästmaaaan



Tell me everything cause I want to hear

Är hemma från Anna nu, eller har vart en timme ungefär. Fuck vad drygt det är att åka dit, haha. Men det gjorde jag så gärna för att få spendera denna helg med henne!
Hon drar ju nämligen snart.. Gonna miss her!

Maten var i princip när jag kom och ölen plockades fram, det vart en god o nice middag.
Var ju dock trött som ett as och några öl gjorde ju inte grejen bättre. Vi drog hem till hennes syrra som fick tvillingkillar för några veckor sen, åå minasta bebisarna jag sett!
Som sagt jag ska inte va i närheten av bebisar då det börjar rulla i min kropp. Haha..
Sov som en stock måste jag säga, skönt att inte behöva gå upp innan sju!
Blev frulle och Idol och jag bevittnade Anna och hennes mamma fightas i soffan, haha. Man har aldrig aldrig tråkigt med Anna, det måste sägas. Bruden är psykad så man vet aldrig vad hon hittar på.
Sa vårt farväl vid bussen, men snart ses vi igen så det är lugnt.
Jag hoppas att hon får det bra där nere, trots allt som händer just nu!

På tunnelbanan hem, vid Universitetets station ser jag ett bekant ansikte, nämligen Lovisas. Helt otippat, men trevligt med sällskap hem, träffade även på hennes käresta. Nice nice, de skulle äta korv och jag skulle hem och duscha, vilket jag än inte gjort, så nu är det hög tid för det!


Lördayyyyy yeah

God vad trött!
Vaknade precis efter en liten powernap!
Nu ska jag få tummen ur röve, fixa mig lite fort och sen dra hem till Annä. Nice det ska bli alltså! Vi ska äta gott, kolla på nån bra film kanske och sådär. Har köpt med mig lite billiga saker från jobbet för mina sista pengar typ. Snyft! Men gotti gotti ska det bli!
Imorgon är jag ledig!! Känns somk första på evighet typ, sen blir det jobb mån-tors igen!

Kan tänka mig att det finns en brud nere i skåneland som är hellycklig idag, nämligen My! Varför då? För att ikväll/natt så kommer Emre hit. Fan vad skönt för dem att få vara tillsammans igen, i Sverige i i alla fall 2 månader. Jag är glad för dem att det ordnade sig med allt. Men lite avundsjuk är jag.
Det funkar nämligen inte så bra det här med långdistans för mig. Är så sjukt frustrerad hela tiden för att inte ha koll på nåt så jag bara bråkar på honom hela tiden.

Anywaaaaaaaaay. Vi höres imorgon!

Säng, säng säng!

Nu blir det sängen, är frukltansvärt trött och ska upp 5.45 imorgon igen, imorgon blir det plock plock plock, sen ska jag äntligen hem till Annisen! Ska bli hur mysigt som helst! Bara hon o jag!
En liten dusch på det så är jag redo.. Har inte gjort det enda jag hade bestämt mig för att göra, skriva klart Mig.verk-papprena! Det börjar dra ihop sig! Jaja det kommer en söndag också!

God natt!
Puss o Kram

En räkmacka

Är precis vad jag ska ta och fixa till mig själv nu, mm det riktigt vattnas i munnen på mig!
Detta betyder dock att det blir ingen lunch imorgon. Men jag slutar ju tidigt så får äta då helt enkelt!

Syskon

Jag sitter i en kassa och min syster sitter i kassan bakom.. En äldre kvinna kommer och handlar hos mig och säger "Vad lika ni är, ser ut som systrar, är ni det?"
"Ja det är vi"

Hahah, jaja hon kollade jättemycket och så hade vi en liten konversation fram och tillbaka, det roliga är att det inte finns många som tycker vi är lika. Det de kanske kan ta oss för systrar på är för rösterna!

Lite politik också då..

Om Sverigedemokraterna blir invalda i riksdagen överväger jag nu seriöst att emigrera från detta land, tills om ungefär fyra år när de förhoppningsvis inte är kvar där.
Vill vi ha det som Danmark? Nej jag tror inte det.. Vad är det för jävla idioter som röstar på SD? Seriöst jag ser framför mig (okej här kommer mina fördomar, förlåt) utslagna, låginkomsttagare, lågutbildade halvalkisar som inte har en jäkla aning om hur världen ser ut egentligen, som själva bor i miljonprogramhus och stör sig på "konstiga lukter, främmande språk och de där jävla aporna som uppfostrar sina barn fel" typ eller som bor i en ganska isolerad ort där det bor mest svenskar som pratar "om de där" bara för att det är främmande och de har inte direkt en aning.
Visst jag köper att Sverige blivit lite för mycket den barmhärtiga samariten i världen som tar emot mer än vad vi klarar av när vi faktiskt i första hand borde satsa på att hjälpa och välkomna de som kommer hit.
Sen är det såhär, varför ses inte Engelsmän, fransmän, amerikaner, australienare, norrmän eller holländare för den delen som invandrare? Guess what! They are.. De kan väl fan lika lite om det svenska samhällets uppbuggnad/system och kultur som "invandrarna" (tydligen bara de som har en annan hudfärg eller religionstillhörighet som räknas som det)

Jag blir så trött.. Förlåt, men som min kompis sa igår "Jag vill inte ha en massa som kommer hit och lever på bidrag" GIVE ME A FUCKING BREAK! Är inte det, det äldsta jävla argumentet ever? Och vilka jävla människor vill inte jobba? Ta till exempel min kära pojkvän, han har tvekat väldigt mycket att försöka flytta hit PÅ GRUND AV att han inte skulle kunna få jobb kanske och det är hans största mardröm, han vill jobba, han vill tjäna sina egna pengar och ha en sysselsättning. Något som de flesta människor vill. I så fall är väl de där avdankade svenskarna som är arbetslösa och lever på bidrag lika fula och utnyttjande av systemet dem? Eller?

Nej det är dags att tänka till Sverige!
Nu har jag fått ut lite aggressioner, ja jag ska nog fan bli debattör för en tidning när jag blir stor!

Hemma hos Riggotts igår

Var riktigt mys igårkväll, sånt som man behöver sådär mitt i vardagen!
Kom dit sist men va väl lika glad för det jag!
Vi åt Lillans spagetti och köttfärssås som jag efterlyste när det bestämdes att vi skulle dit för några veckor sen i Alanya.. Vår andra kompis Jeppe var där. Det var kul men otippat! Har inte sett honom sen jag vet inte när, för att inte tala om hans bror som jag tyvärr inte träffade igår.

Det hela började med lite bråk om politik och jag har tydligen för starka åsikter som jag försöker pracka på andra (enligt min mor och syster, som konstigt nog gillar att kasta sten i glashus eftersom de gör precis samma sak själva). Vi kollade på Idol och åt kladdkaka och kolakakor och det va bara skönt att alla var tillsammans igen!
Mys som görs om snart hoppas jag!

Torsdag

Det blir nog lite glest me duppdateringar här nu på några dagar.. Idag jobbar jag nämligen 9-17 efter det ska jag och familjen hem på middag till Riggottarna. Det ska bli mys, vi skulle ju göra det efter Alanya egentligen bestämde jag å Natta, ja det tog bara ungefär 4 veckor.
Imorgon och på lördag börjar jag 7 och på lördag efter jobbet drar jag hem till Anna och sen måndag blir det jobb 7 igen.
Måste skriva de där jävla papprena fan, jag skjuter bara upp o upp o upp hela tiden.

Igår hahde jag snuskigt ont i huvudet på kvällen och var trött som bara den, men så kom Y in på msn och då kunde jag inte gå och lägga mig, ville ju titta lite på honom. Vi pratade typ i 2 timmar, det går ganska segt för oss oftast att komma igång, vi kan sitta tysta i typ en kvart innan  det händer nåt direkt. Saknar honom så himla mycket, vill dit nu tack!

Tiden gåt ju rätt fort får jag nog ändå erkänna, redan torsdag vecka 36..
Imorogn är det 2 veckor kvar till lön, den dagen längtar jag till så jag kan inte beskriva!
Nu blir det dusch o frulle innan jobbet. Ha en fin dag allesammans!


Juste! Idag börjar ju bayram, och även detta år är jag inte där.. Blä. Y och hans familj ska på utflykt idag, hörde nåt m Dimcay när vi snackade på msn. Kul för dem.
hayirli Bayram allihopa där nere! (och här i Sverige som firar det)


You may kiss me again and again..

I'm in love with the boy, this boy, who rocked my world,

turned it upside down and made me feel like I never want to live the way I did before.

When I first tasted those lips, felt that skin and met those brown eyes

I was lost and also found,

I knew there was no turning back

forever yours I'll be

You captured my heart

Yakup Öztürk

Seni seviyorum, Jag älskar dig, I love you, Je t'aime, Ez ji te hezdikim♥


OMG x2

Det första jag somnade innan halv elva igår, det var en sensation. Har inte hänt på säkerligen hela året! Riktigt skönt, har känt mig pigg hela dagen typ.

Det andra, jag skrev om mitt lilla besöksrekord igår, det var på 10 när jag gick och la mig, idag såg jag att det hann komma ytterligare 14 stycken, vilket betyder en ökning på 24 personer! Herregud, detta är mer än jag kunnat tänka mig som hittat hit. Men ni är snåla med kommentarerna måste jag säga!
Några är duktiga och kommenterar nästan varje dag, det gillar vi!

Nu ska jag ta tag i lite nytta innan jag får fastna här och slappa för kvällen. Är galet trött nu faktiskt. 8 timmar på golvet med plock är ingen lek vill jag lova! Fast fan vad fort tiden gick!

Give it to me!

Okej skulle ju inte uppdatera mer idag,, men har besöksrekord igen!! who are you peeps?
Börjar bli riktigt många som  hittar hot. Ni vet allt om mig, jag vet inget om de flesta av er!
Måste ju börja fundera över vad jag skriver, haha. Vad är ni intresserade av? Antar att typ 98% är här på grund av min relation till den där snygga kurden i öst, eller är jag ute å cyklar?

Yepp he loves me..

NU säger jag god natt!

God kväll

Jag är trött och ska snart lägga mig för att kolla film. Imorgon ringer klockan 5.45 och kommer göra i stort sett resten av veckan. Vilket betyder att jag slutar tidigt, me like! Imorgon har jag plocktid, vilket betyder ingen kassa på hela dagen, likaså på lördag. Det ska bli sjukt nice!
Jag måste sluta hänga vid datorn så jävla mycket.
Nu blir det Biggest looser och en sockerkaka står i ugnen, lite té på det.
Koka ris till matlåda imorgon och skriva UT-papper står också på schemat närmaste timmen nu!

Så jag säger mitt för kvällen nu helt enkelt!
Sov så gott

suck

Man ska verkligen inte kolla när man inte kan åka...




FAAN vad deprimerande...

Jag vill ha en hund!

Läste just min syrras inlägg om promenader och om att hon ville ha Sixten med sig. Sixten är vår gamla hund som vi var tvungna att flytta iväg till en annan familj eftersom han inte mådde bra i den här skokartongen vi flyttade till efter mammas o pappas skilsmässa.
I alla fall, det finns inga hundar i världen som kan mäta sig med vår björn, å ibland saknar jag honom sjukt mycket efter så lång tid. Han va den bästaste. Fanns inge mysigare än när han sträckte ut sig bredvid än i sängen och man somnade inborrad i hans päls. Ja han var väldigt bortskämd!


Världens finaste vove!

 




Tisdag

God morgon!
Jag blir så trött faktiskt, jag förstår inte varför alltid, alltid, när det är ordentligt bra mellan oss så ska han förstöra det med nåt. Han vet vad jag hatar och ändå lyckas det hända varje gång, det slår aldrig fel liksom.
Snart ska jag räkna hur många gånger jag skrivit att jag ger upp de senaste månaderna. Men gör jag det? nej nej.. Finns ju många anlendingar till det i och för sig..
Nu ska jag gå och tvätta mina jobbkläder så det är gjort tills imorgon, sen blir det frukost och så blir det till att göra matlåda för morgondagen, lite grejer på gång nu alltså!

Vad lyssnar jag på just nu? Maria Mena och Bruno Mars. Människor vilka röster!

Tröttare än tröttast

Jobbet idag gick segt, segt!
Måndag vilket betyder lite mer kaos än de andra dagarna i veckan. Nu väntas en hel del tidiga mornar denna vecka, gärna för mig, då får jag lite kvällar att andas ut och göra annat, gött.
Och efter lördagens jobb (slutar två!!!!) så ska jag ta mig till Anna och Brottby för första gången, vi ska ha en riktig myshelg innan hon drar ner till Turkan!

Det var skönt att få ett svar på min fråga om Islams viktiga dag igår. Yakup drog till moskén som sagt igår runt ett turkisk tid och skulle be en massa för att vi kan få va tillsammans och annat osv. Så man får hoppas att hans böner blir sanna då..

Nu ska jag försöka fixa en del grejer och sen sova. Imorgon är jag LEEEDIG! då blir det dejt med Fia.

Kan ju säga också att jag skulle döda för att få komma ner till Alanya nu och se min älskling. Saknar honoom så mycket...



Tack!

Nu fick jag fram några nya här!
Tack allesammans för svaren. Nu när jag tänker efter har jag hört det här med tusen månader och att man kan tex. fasta den dagen så är det ungefär lika bra som att göra det inder hela ramadam. Men nu har jag fått lite kött på benen.
Tack till er!

I still kill

Jajamensan, uppe har jag vart i ca. 45 minuter.. Förstår verkligen inte!
Känner jag mig pigg? Nej inte precis.
Well well, igår jobbade jag till stängning, segt som attans gick de sista två timmarna. Skulle egentligen ha stigit upp med tuppen idag och jobbat 7-17 men jag känner inte att det är mänskligt efter att ha slutat 21.10 kvällen innan, så det byttes bort. Idag får jag alltså jobba mitt favoritpass på 11-19.40. Snark.
Imorgon är jag ledig dock, då blir det en lång, lång lång promenad.

Ja finns inte ett dugg roliga grejer att skriva om just nu. Om det är någon som vet vad det är för speciell dag för muslimer den 5.e september så kan väl den skriva det? Det ska det nämligen va enligt min käre Y, men jag kan då inte hitta det nånstans...

jobb

Nu blir det jobb 15-21.ses ikväll

Stäng av min hjärna

Har denna morgon spenderat med att se klart två filmer som jag börjat titta på men sen somnat ifrån typ 3 gåner.. Först Did you hear about the Morgans och även (500) Days of Summer. Gillade den sistnämnda väldigt mycket. Jag tycker att hon är galet vacker. Zoe Deschanel... Blev lite ledsen av den faktiskt 8fast som vanligt glad för att den inte sluta med å så fick de varandra resten av livet bla, bla bla som den andra filmen slutade).
Tänk om man verkligen hittar någon, som man utvecklar en kärlek för som man fan aldrig kan känna men den känner inte så.
Usch måste ta tag i de timmar jag har nu innan jobbet.

Sunday morning

Det är nåt som är fel, fel fel.. Jag kan tydligen bara vakna vid 8 på morgonen. Tröttsamt, kommer va helt slut igen då på jobbet ikväll..
Funderar på att gå ut på en promenad idag innan, känner att jag håller på att sunka ner mig totalt. Är faktiskt ganska många som frågat om jag gått ner i vikt osv. Och det känns bra för jag ahr ju inte gjort nåt speciellt.
Fast jag brukar nog göra det i Turkiet till skilnad från många andra som går upp i vikt.
Nu vill jag hålla fast i det!

Hade besöksrekord igår igen förresten, vart kommer alla ifrån?

Det känns som ett hån


Brandy - Long distance

There's only so many songs that I can sing to pass the time.
And I'm running out of things to do to get you off my mind (oh whoa).
All I have is this picture in a frame (oh ah),
that I hold close to see your face everyday.

With you is where I'd rather be,
but we're stuck where we are.
It's so hard, you're so far..
This long distance is killing me.
I wish that you are here with me,
but we're stuck where we are
it's so hard, you're so far..
This long distance is killing me.

It's so hard, it's so hard, where we are, where we are, you're so far.
This long distance is killing me.
It's so hard, it's so hard, where we are, where we are, you're so far
(so hard, so hard, where we are, where we are, your so far).
This long distance is killing me.

Now the minutes feel like hours
and the hours feel like days.. (whoa oh whoa)
While I'm away (way-ayyyy)
You know right now I can't be home (ahhhhhh)
But I'm coming home soon (ahhhhhh)
Coming home soon.. (ahhhhhh a hahhh)
All I have is this picture in a frame (ahhhhh)
that I hold close to see your face everyday.

With you is where i'd rather be (where I'd rather be..),
but we're stuck where we are (oh oh).
It's so hard, (oh ah) you're so far.. (oh ahhh)
This long distance is killing me.
I wish that you are here with me (you are here with me),
but we're stuck where we are (oh oh)
It's so hard, (oh ah) you're so far.. (oh ahhh)

Can you hear me crying?
Oooooooooooooooooooooooooooooooh (ohh-oh ohh-oh)
Can you hear me crying? (oh-oh ah!)
Oooooooooooooooooooooooooooooooh (ohh-oh ohh-oh)
Can you hear me crying? (oh-oh ah!)
Oooooooooooooooooooooooooooooooh (ohh-oh ohh-oh)
Ooooh woo whoa ah ahhhhhhh oh ahhh (oh-oh ah!)
Uh ahhh uh ahhh whoaooooohh ah (ohh-oh ohh-oh)

With you is where i'd rather be (where I'd rather be..) whoaaaa!
(but we're stuck where we are) oh!
(it's so hard) So hard (your so far), so far
(this long distance is killing me) This long distance is killing me
I wish that you are here with me (you are here with me) meee..
(but we're stuck where we are) Stuck where we are! So hard! So far
This long distance is killing me

It's so hard, it's so hard, where we are, where we are, you're so far.
This long distance is killing me.
It's so hard, it's so hard, where we are, where we are, you're so far
(so hard, so hard, where we are, where we are, your so far).
This long distance is killing me.

There's only so many songs that I can sing to pass the time...

DAGENS LÅT

You self distructive
Little girl
Pick yourself up
Don't blame the world
So you screwed up
But your gonna be ok
Now call your boyfriend
And apologize
You pushed him pretty
Far away last night
He really loves you
You just don't always love yourself.


All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push


Think all the mean girls
That pulled your hair
Are barefoot now and
Pregnant there
And you write pop songs
And get to travel around the world

All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push


So you've had some detours

Some stupid men
Now we know what not
to do again
Besides you lucked out
Finally


All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push




Jag tar åt mig av det mesta, herregud fick en chock, har inte lyssnat direkt på texten innan..

Dinnertime

Har vart i staden nu och mött Lovisa för lite lunch och prat.. Det var mysigt.
Är helt slut faktiskt, nåt är riktigt fel..
Fick ett mms av min pojkvän på den lilla bebben, ååååh. villocksåhaenbebismenfårnogväntalitesåintefolkblirgalnaoch dör!
Nu ska jag gå och handla lite smör så jag kan baka och så jag kan laga middag, denna förtjusande lördag bjuder på så lyxig middag som risgrynspudding med saftsås. Det låter inte mycket för världen, men ack så gott!

.

Förlåt men vad fan är det med Alanya-grabbarna i år? Ska ALLA ALLA göra slut eller? Fy fan för dem. luften måste va förgiftad eller nåt.

Lördag yaaaa

Min lediga dag. Aaah.
Här låg jag och var sur på Y eftersom han hade bråttom att lägga på igår eftersom det kom gäster..
Men nu gick jag in och kollade min mail och det fanns ett från honom, ett låångt dessutom och vad kan jag säga? He's a man of few words. Så det var en överraskning. Men fan vad han kan om han vill. Så nu kan jag inte sura. Nu längtar jag bara istället. Fan. Det är nästan lättare att vara lite arg för då saknar man inte riktigt lika mycket och det känns inte som att tiden står still.
I slutet av mailet så skrev han att N fick sin bebis igårkväll. NAAAAAAAAAAW.. En son (vilken surprise, jag är chockad!) och han ska vad hon sagt till mig innan heta Boran. Det här är en bebis som jag torligtvis kommer att träffa lite mer än den andra som kom i april eftersom detta blir då sonen till hans svägerska som jag brukar dricka té hos. Äntligen har hon fått den, det va ju inte lätt för henne att va höggravid i den där värmen, shit.
Ja vid 25 års ålder har nu Y 12 syskonbarn, haha herregud...

Nu ska jag väl få i mig lite frukost och sen träffa Lovisa! Underbart!
Ha en bra dag.
PUSS

kväller

Ofta vintern har kommit till sverige.. Är helt chockad vad kallt det är.
Det har jag fått höra hela fucking dagen på jobbet också.. Sista halvan gick asfort då jag lekte i mjölkkylen och på golvet, med de som alltid får en att skratta. Kärlek till mina kollegor känner jag idag!
Ett träningspass hann jag o D med också när vi körde in kundvagnarna från parkeringen. My goooooood!
Är helt slut nu som vanligt.. Laddar för en god natts sömn, men kommer väl vakna vid åtta imorgon som vanligt.
Imorgon ska jag träffa min fina Lovisa, bäst att passa på nu innan hon försvinner in i pluggets värld!
Jasg är väl ungefär den enda som inte pluggar nu, men så får det va då! Jag vill casha in lite nu, förhoppningsvis kan man spara nåt!

Nu blir det sängen, är riktigt trött.
Puss o godnatt!

God morgon

Uppe är jag i alla fall.. Eftersom jag inte kan sova nft..
Jobb hela dagen 11-19.40. Orkar faktiskt inte, men imorgon får jag vara ledig, tjoho!
Kommer väl vara helt slut ikväll och somna som en stock. Kommer väl antagligen inte sova imorgon heller, vakna med tuppen.

Började kolla på (500) days of Summer. Va ganska fin, men jag somnade mitt i och såg inte klart den, kan bli mission ikväll. Sen ringde Yakup och vi pratade (tjaffasade) i hundra år.. Som vanligt var det mitt fel, så nog fan ger jag upp snart alltså.

Men men.. Puss på er, ha en bra dag. Vi hörs ikväll!

Sept. 2, 2010

Just nu känner jag för att avlida.. så jag känner att jag gör bäst i att inte skriva nåt direkt.
Kanske har vaknat till liv imorgon och fått tillbaka gnistan (skulle inte tro det)
GOD NATT!

Torsdag

God morgon!
Kollade precis klart på The Nanny Diaries med Scarlet Johansson.. Började kolla på den i Alanya faktiskt på MP när de hade på svensk tv, men sen skulle vi gå. Jag vart lite arg då för jag tyckte den var så bra, men men. Nu har jag sett den. Åh ville nästan gråta en skvätt.

Ringde till min ohängda pojkvän igår och han skrek av glädje THANK GOD YOU CALLING MIKAELA. Tyvärr var jag lite arg så jag gav honom en rejäl utskällning och vi tjaffsade lite. Men det va inte så farligt, vi kom in på bra grejer sen. Men ja, tydligen hade han inte haft NÅGRA pengar på sin mobil. Surprise, surprise. Men då blir jag lite sur, för han har ju vart på jobbet och där finns en dator. Inte så svårt att bara skicka ett mail och säga det att pengarna är slut. eller hur? men nä så långt tänker han inte. Hoppas han gör det nästa gång dock!

Nu blir det jobb 11-19.10, blir väl lite fortsättning av städning ikväll då om jag orkar. Imorgon blir det jobb 11-19.40 sen får jag äntligen en ledig lördag! Ska bli så skönt och så börjar jag inte förrän 15 på söndag!
Great, great!
Ha en superbra dag, hörs ikväll!
PUSS

onsdag

Blä... Känner mig sjukt depp alltså!
Är skitarg på Y, han har inte ens hört av sig nåt idag! Bäst för honom att han hör av sig sen, men då funderar jag på att skita i att svara bara för att. Jag vet, jag är sjukt töntig. Men det struntar jag i.
För här sitter jag och undrar vad jag gör i det här landet. Vill jag bo här? När jag vet att det går att leva där.. Även om ja, Sverige är mycket bättre på många vis, så aa nog fan skulle jag kunna flytta härifrån, det har blivit mer och mer klart för mig detta år. Jag vill ju inte ha nåt svensson-liv! Jag är för rastlös för det.
Idag har det regnat i Alanya har jag läst i alla bloggar och vad händer? jo jag blir ledsen, för jag skulle ju vara där när det regnade!! Tänk alla veckor som gick utan att jag fick regn.
Här blir man ju deprimerad bara man kikar ut genom fönstret, kallt är det också.
Jag vill vara brun, håller på att uteveckla någon riktigt jävla ordentlig tanorexia...
Tänk om jag och Salgis kunde mötas vid Baskent hastanesi som vi gjorde ibland när vi inte setts på ett tag.
Om jag kunde ta en sväng förbi Delfino Hamam och hälsa på Tina och alla hennes tokiga jobbarkompisar. Längta tills tisdagarna när Zandra skulle ha day off dagen efter och vi käka på donken eller jag följde med henne och hennes teamworkers ut på Crazy Horse och andras ställen. Men allra mest, hur tråkigt det än kan va, sitta på Marco Polo och vänta på min älskade älskling, titta på honom. Prata och skoja med alla andra grabbarna, å saknar dem.. Och sen gå hand i hand med Yakup hem och somna med hans armar runt mig.. Nämen skjut mig bara nu!
ORKAR INTE!

Ska lägga mig i sängen, kolla på film och äta mina chips som jag köpte på jobbet, extrapris med kundkortet. Och ännu billigare med personalrabatt.. Farligt

Tur att jag har mina nya favoriter och så ett falskt leende på det!

1a september

God morgon!
Somnade innan tolv igår, score.. Det var första natten på länge. Var helt slut faktiskt.
Hade pratat med Yakup på dagen och han sa att han skulle ringa när han slutat och var påväg hem, men nej när jag vaknade imorse kollade jag och det fanns inget missat samtal där.. Jag blir så irriterad på sånt, så ja nu orkar jag inte.. Kommer bara va irriterad på honom hela dagen så ingen idé att vi ens pratar så det är ju tur att jag idag jobbar 11-18.40!
Hörs ikväll. Ha en bra dag!
PUSS

RSS 2.0