2010, del 5♥

Mina jobbpass började bli riktigt få. Första pengarna efter Alanyasommaren hade kommit och jag hade råd. En snabb fråga och ett snabbt svar ledde till det otroliga.
Jag köpte flygbiljett tillbaka till Alanya! Anna var där nere, Tina var där nere och Yakup kunde jag ju inte längta mer efter. Jag trodde knappt det var sant. Hann knappt mer än att blinka innan det var dax igen.
Denna resa var en av de absolut bästa resorna ner dit! resan ner var katastrofal. Behöver väl inte gå in så mycket på det eftersom jag skrev om det när jag kom hem.
Det var underbart att krama om min varma nyvakna pojkvän mitt i natten. Känslan går inte att beskriva, trots att det var 2 månader sen vi hade setts innan. Fina blommor och bäddat i form av ett hjörta väntade på rummet och jag kunde inte tro mina ögon. Han är inte den mest romantiska killen på denna jod om vi säger så.
Somnade gott. Säsongen var nästan slut och han slutade ganska tidigt varje kväll och lite ledigt onm dagarna. Fick än en gång spendera tid med mina underbara vänner där nere. Mycket tårtfika blev det. När de åkt hem, var jag och Yakup ganska mycket på Yosun hos Onur, åå underbara Onur, han är verkligen en kille värd guld. Han hjälpte mig när jag trodde allt där nere var över för alltid och det kommer jag aldrig glömma. 2 veckor gick både snabbt men ändå inte. Underbar tid hade jag i alla fall. Som vanligt var jag förkrossad när jag åkte hem och när jag var hemma.
Min underbara mamma kom och hämtade mig mitt i natten på Arlanda efter en jobbig resa hem.

När jag kom hem fick jag ett sms om att vår Alanya-återträff var inbokad och att jag helt enkelt skulle vara där.
Fick fixa om lite på jobbet, men det gick att fixa. Så den 5:e november åkte jag in till centralen och mötte Mattis. Det var sannerligen ett kärt återseende! Vi åt lunch och pratade ikapp. Lite senare fick vi sällskap av Marie och Zandra. Sen begav vi oss till brottby och Anna.  Glada och uppe i varv störde vi nog alla som kom i vår väg. Mötte Tina och Anna vid busshållsplatsen och hade en riktigt välbehövelig helg tillsammans med efes, lekar och deep talk. Säger det igen - vilka tjejer jag träffat detta år! <3

Sen har livet vart som det annars brukar.. Jag har väntat på min älskling. Pratat med honom i telefon och på msn. Saknat, saknat och skanat lite till. Träffat min älskade vän Anna så mycket som vi kunnat. Haft sleepovers, biobesök och hejdå till Tina på Arlanda som nu bor i kambodja. Träffat andra kompisar när tid funnits. Höjdpunkten kanske va att börja på nya jobbet den första december. En stor sten släpptes från bröstet.

Drn 18e december kom äntligen min fästman hit och sen dess har vi hunnit med en massa.
Träffat släktingar, vänner och firat jul. Varit en sväng hos pappa bland alla hundar har vi hunnit med också.
Njutit av varandras sällskap!


2010 har helt enkelt vart ett magiskt år. I efterhand har jag dock önskat att jag skulle ha jobbat, sparat pengar och njutit av den svenska sommaren och sedan åkt ner hösten så att jag kunde fått följa med på bröllopet och
spenderat all tid med Yakup eftersom han inte jobbat. Men det är lätt att vara efterklok, dessutom hade jag aknske inte träffat någon eller alla underbara vänner där nere. Jag vet också att jag hade oroat mig, haft grov ångest osv av att sitta här hemma under högsäsong. Mycket har förändrats och skurits bort ur mitt liv.
Mycket har dock tillkommit och jag kunde inte må bättre.
Det här året har jag hittat min bästa vän!


2011 får svårt att överträffa allt det underbara som skett detta år. Men en sak är säkert.
Jag går All in för 2011, bring it on bitches.

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL och GOTT NYTT ÅR!

2010, del 4♥

Jag satt på MP och umgicks med Tina och Zandra lite när de hade tid. Sen dröjde det inte så länge förrän mina barndomskompisar, Samantha och Natalie kom ner. Lyckan var total! Inte bara hos mig kan jag säga, hos killarna på restaurangen också när jag sa att vi skulle ha ett bord för 9 pers! De åkte nämligen med 6 kompisar. Efter maten vankades en sjuk kväll. Jag och Yakup hoppade in i pick up servicen med tjejerna och drog till Havana. Vi delade på fish bowl och Yakup fick mota bort de killarna vi inte ville ha med. Eller de andra kanske jag ska säga. Jag ville ju bara ha med honom såklart. Sen rullade killarna från MP in, en efter en. Vi drog till Hollywood och när musiken tystnade tre, var alla ganska eniga om att vi ville ha med. Så vi, 14 eller 16 personer pressade in oss i en taxi och åkte till Summer Garden. Där däckade alla nästan och vi tog efter en timme den legendariska Summer Garden-bussen tillbaka till MP. Jag var ganska dragen, sjuk och tappade rösten helt. Somnade gjorde jag och Yakup nån gång efter att det första böneropet ljudat! Morgonen efter käkade jag frukost med Zandra på Oba ekmek. Var inte det piggaste jag varit kan jag säga. Jag hängde med dem så ofta som det gick. Gick på turkish night på deras hotell och käkade asgod buffé, vi va ute nå mer, satt på MP och snackade till sent, nattbadade och gick dyngsura till G'unaydin och käkade soppa. En dag ville jag visa dem Dimcay också, så vi drog dit. Det var dock typ minusgrader i vattnet så jag badade knappt. Förra sommaren var det sjukt mycket varmare. De två veckorna som tjejerna var där nere var minst sagt galna och jag visste inte att jag kunde ta fram vissa sidor hos mig. Grymt var det och deras sällskap var guld värt. En dag innan de åkte hem var det dax för mig att åka hem.

Jag hade ingen hembiljett och hade ägnat nästan hela juli åt att försöka hitta en. Eftersom det var dåligt till och från mellan oss visste jag inte om jag ville stanna så länge som jag fårn början tänkt.
Alla biljetter var dock slut. Till slut ringde mamma mig och sa att det fanns en biljett hem med ving, fast till Malmö... Men jag kände att om jag inte skulle vilja punga ut hur mycket som helst så fick det bli den.
Grov ångest jag hade kvällen innan jag åkte hem. Visste ju inte riktigt när vi skulle ses igen, eftersom jag kommit in i umeå och var helt inställd på att jag skulle plugga..
Sista kvällen satt jag o Yakup på Citirim och drack juice och han var så fin och underbar som jag vet att han kan vara och jag blev såklart jätteledsen. Vi somnade och på morgonen när  vi gick upp och jag såg hotellrummet helt ihoppackat så ville jag lägga mig ner och dö. Jag skulle åka transferbuss från ett hotell mitt emot Alanyum. Yakup, hans mamma och pappa skjutsade mig dit. Jag grät som ett litet barn och hans mamma bara tittade på mig och småskrattade lite. Hon var väl helt chockad, men hon förstod förhoppningsvis att jag älskar hennes son väldigt mycket. Kramade dem allihopa hejdå och gick på bussen..

Resan hem var en mardröm. Jag fick sitta mellan ett par på planet, de ville inte sitta bredvid varandra av nån anledning. Jag var ledsen som vanligt och kvinnan bredvid mig frågade om jag var ledsen, då blev det såklart värre och jag började hulka fram att min kille bor i Alanya.Hon tyckte dock det lät som att jag sa att han dog där, haha. Småpratade lite med henne innan det var dax att gå av. Hämtade min väska sen var det bara att ta flygbussen till Malmö central. Där fick jag lov att vänta i ca. 5 timmar. Kommer ihåg att jag löste suduko, läste tidningar och hade ett långt samtal med Anna. Tåget mot Stockholm tog åtta timmar och jag var framme klockan 7 på måndag morgon. Resan tog ungefär 24 timmar. Great!

Väl hemma fick jag bestämma mig fort. Plugga inte plugga? Ringde ett kort samtal till min chef som sa att jag kunde få jobba rätt mycket. Det avgjorde och jag bestämde mig för att jobba ett halvår till. Träffade Anna så fort som möjligt såklart. Vi fikade i Kungsan och gick på spontanbio - Eclipse. Mathilda skulle hem till henne över helgen, så vi mötta upp henne och vi tog en glass tillsammans och käkade kebab innan vi skiljdes åt.

Jobbet varvades med att träffa folk. Jag får panik av att sitta hemma ensam för då kommer tankarna.
Bland annat så firade vi min mammas farbror och hans fru "120" år! Mycket trevligt, förutom på slutet med fulla släktingar. Jag och Linnéa hade en minst sagt trevlig taxiresa hem.... Not.
Jag skickade in mina och Yakups handlingar plus ansökan och väntan på UT började.
Ett besök hem till pappa och Annika samtidigt som Özlem och Simon var mycket trevligt och slutade med ett gulligt möte med åtta små valpar.


2010, del 3♥

Yakups kompis, Ramazan och hans fru Anna kom till Alanya från Finland och vi träffades lite ibland. En kväll bara några dagar efter att jag kommit började det spöregna, vilket inte är vanligt. Det "ska" inte regna i juni. Men lite skönt var det mitt i hettan.
Marie (bloggtjej, såklart) kom ner och vi bestämde oss för att träffas på stranden, eftersom vi aldrig träffats innan var jag lite nervös. Men vi pratade på om allt möjligt och bestämde oss för att gå på hamam på eftermiddagen när Anna äntligen skulle komma ner.
Åå vad glad jag blev när jag såg henne! På eftermiddagen kilade vi tre ner till Delfino och Tina. Riktigt skönt var det att få massage, basta och bli skrubbad! Delfino var lite bättre än det hamamet jag och Zandra var på i april. Kommer inte ihåg vad det hette, men det var nåt hamam MP hade samarbete med. Tror inte de hade det efter att vi kom tillbaka, haha jag var inte så nöjd efter min första hamamupplevelse.


Äntligen var det dax för midsommarafton! Jag hade höga förväntningar. Vi hade köpt biljetter till Palm Beach där Anna Book skulle uppträda och vi skulle få sill, nubbe och jordgubbar med grädde.
Vi som gick var, jag, Anna. Zandra, Marie, Tina och några av Zandras jobbarkompisar. Vi drack gott och åt gott och hade allsång med Anna Book och dansade kring midsommarstången!
Efteråt drog vi ner till hamnen och Crazy Horse, efter det blev det Havana dit Yakup kom. Efter ett tag gick vi hem. Kan väl säga att jag var ganska så kalas, det syns på bilderna.
Det var den absolut bästa midsommaraftonen sen jag var liten. Hade så himla kul och är så himla glad att jag fick dela den med dessa fina människor.




Dagarna flöt på. Jag hade många att träffa och det var jag otroligt tacksam för. Vi hade så kul. Vi var på stranden, käkade lunch, fikade, käkade middag och promenerade runt.
Jag och Anna åkte upp till borgen en kväll och tog massa bilder och njöt av utsikten. Det var en mysig kväll. På vägen ner åt vi på en av terassrestaurangerna.
Lyckokänslan höll i sig tills jag kom till restaurangen och där började skiten. Jag och Yakup började bråka och föll ner i en liten svacka. Måste berätta att när det är högsäsong så sliter det så jävla hårt, självklart på honom eftersom han jobbar mycket, men också på vårt förhållande. Vi är oense om hur han borde jobba och bemöta en del kunder. Det är inte mycket man hinner ses och när man ses så ville han helst sova. Det blir påfrestande efter ett tag. Kan ju tänka mig hur det skulle ha gått om jag inte hade haft människor att umgås med.
Jag, Anna, Yakup och Nusret gick på Damlatas vattenland en dag och njöt av lite ledig tid tillsammans. Killarna blev som små barn och bara sprang mellan kanorna, medan jag och Anna försökte få oss alla att åka tillsammans. Det var kul att få göra något med Yakup. Även att Anna och Nusret var med också!


Min mamma och Linnéa kom ner en vecka. De bodde på samma hotell som mig och Yakup fast i själva huvudbyggnad. Spenderade min tid med dem såklart.
Vi var väl lite på MP och sådär. Annars prövade vi lite andra restauranger, vi kollade på fotbollsfinalen på MP,
vi åkte till Dimcay allihopa plus Özlem, Simon och Özlems två små kusiner, fikade och åkte upp till borgen en snabbis. Tyvärr så mådde jag ganska dåligt när de var där, det var en jobbig period mellan mig och Yakup och jag önskar att jag inte hade vart så frånvarande när de var där.
Det slog mig inte förrän jag stod och vinkade av dem vid bussen hur mycket det hade betytt för mig att de vart där. Påväg tillbaka till hotellet kände jag mig tom och ledsen.
Grät en skvätt och kände mig ganska ensam också för att Anna hade åkt hem några dagar tidigare.



2010, del 2♥

Zandra hade ju som tur är ledigt en dag i veckan. En kväll följde jag med henne och henns kompisar från jobbet ut.
Vi började på Zandras favoritställe, Crazy Horse och fortsatte sen till Bellman dit även Yakup och hans kompis kom.
Även Tina tog sig tid till att gå ut och träffas, trots jobb 7 dagar i veckan. Så en annan kväll var både jag och Tina med Zandra och hennes kompisar från jobbet ut.
Denna gång startade vi upp på Crazy Horse också men drog efter det till Havana. Även denna gång kom Yakup dit och mötte mig.
Min vistelse i Alanya började lida mot sitt slut. Yakup fick ledigt en dag och en kväll för att tillbringa den med mig. Vi var på stranden på dagen och senare på kvällen promenerade vi i hamnen.
Kvällen innan jag åkte hem sa jag hejdå till alla på restaurangen och Mahsun gav mig en näsduk, eftersom någon tydligen berättat för alla att jag blir så jäkla ledsen. När vi kom hem var jag hysterisk och sov nog tre timmar. Var nästan livrädd för att somna.
Åkte från Alanya tidigt tidigt på morgonen. Hemma var jag en fin vårdag i maj och hämtades på Arlanda av mamma, Sara och Lillan, mammas kompis.


Väl hemma förundrades jag över de långa kvällarna. SOlen går ner tidigt på kvällen i Turkiet, året om. Min första kväll hemma fick mig inte precis att må bra.
Men jag kämpade på, dagarna gick segt. Anledningen till att jag åkte hem var födelsedagar och studenter annars hade jag nog köpt visum och stannat längre..
Jag träffade lite kompisar och jobbade tre, fyra pass i början av juni. Ganska fort köpte jag min biljett tillbaka till mitt andra hem.
Den 16e juni, så nästan precis en månad efter att jag kommit hem. Nedräkningen började.
Den 29e maj fyllde jag 20 år och hade en liten fest här hemma. Det var trevligt, men inuti kände jag mig ganska tom. Vad spelar det för roll om jag fyller 20 om inte min pojkvän fanns där?
Anna min fina sov över och hon var räddningen i mörkret. Min syster fyllde år den 31a och den 4e juni var det dax för Sara att ta studenten. Med på hennes fest fanns min andra solstråle i livet.
Ronja.

Jag och Anna sågs en hel del. En sommardag blev det skrattstock på långholmen. Tredje året i rad för mig. Vi hade picknick och hade trevligt som vanligt!
Rätt som det var, var det dax för mig att åka igen. Kvällen innan jag åkte iväg gick jag, mamma och Sara på Friday's på Östermalm och käkade middag.
Mysigt hade vi.
Jag gick upp tidigt tidigt och tog taxi till centralen klockan tre på morgonen den 16e juni. Därifrån blev det flygbuss. Hade beställt resa med Ving och tog transfer denna gång och ingen hembiljett. Väskan var fullproppad så jag tog på mig tre linnen, två långärmade och två par byxor.
Flyget kund einte landa på grund av för många plan nere på landningsbanan så vi fick cirkulera över havet i en halvtimme. Snacka om att jag var rastlös.
Värmen hade hunnit smälla till ordentligt när jag kom ner och det var den varmaste dagen hitils på året sa dem.. Bussen tog fruktansvärt lång tid och det var en ny chaufför som körde och han hittade inte.
Den resan tog 3 timmar. Första hotellet han stannade vid slängde jag mig av vid mer förbannad än någonsin och gick till MP. När jag kom dit var jag dyngsur men så jävla lycklig över att se Yakup igen.

Denna gång bodde vi på Best House hotell. Till en början kände jag att det var bättre än Glaros. Nu skulle jag troligtvis aldrig sätta min fot där igen. Kackorlackorna på rummet under två månader var det bara att vänja sig vid.
Min första kväll nere ville jag såklart träffa Zandra! Som jag hade längtat efter henne. Dessutom var Mathilda där. En bloggtjej som jag pratade mycket, mycket med på msn innan jag åkte ner i mars.
När jag kom hem i maj åkte hon ner efter en vecka, så vi hann aldrig träffas. Men nu var vi båda i Alanya, anledningen till att vi började prata från början.
Vi möttes upp, eftersom Yakup ändå skulle jobba. Vi gick till Dürümcü baba och käkade kebab. Pratade och försökte lära känna varandra och uppdatera om vad som hänt.
Efter det tog vi oss till Mona-Lisa där min kompis Zeki jobbade. Han bjöd oss på en drink innan vi drog vidare till Fougere där Mathildas dåvarande kille jobbade.
Innan hon åkte hem två dagar senare hann vi dra ner till Queens Garden med My (bloggis) hennes pojkvän Emre och hennes kompis Sanna. Även Mathildas kille följde med.
Yakup kom dit med Islam och Mahsun. Men han var riktigt tjurig och jag skämdes nästan för hur han betedde sig. Som tur är så är vi alla vana vid menskurderna där nere. Hehe.



Träffade Sara Salgisen också. Det har jag glömt bort att berätta. Jag träffade Sara en gång första omgången i Alanya. Hennes sista dag.
Hon var faktiskt  den första bloggtjejen jag träffade! Hon var nere igen och skulle precis som jag stanna en längre tid. Vi sågs en del och promenerade mest.
Min fitnesskompis kan vi säga. Haha. Närå, sara är en riktigt prima tjej. Hon är en underbar person och riktigt rolig ibland! Det var jätteskönt att ha henne där nere.
Man kunde liksom spontan-smsa och så kanske vi hade tid att ses!
Annars hängde jag lite med Yakup på dagarna, han ändrade sin jobbtid så att han började 15.30 varje dag till min lycka. Men det visade sig att han ville ha den tiden mest för att sova. Men ibland så badade vi lite i hotellpoolen. Riktigt skönt. Hade inte badat i pool sen, ja inte vet jag. Inte i Alanya nånsin i alla fall!


2010, del 1♥

Jag fick skåla in det nya året på bästa möjliga sätt - med Yakup.
Vi var ute och tittade på raketerna som han var helt fascinerad av på tolvslaget. Efter det somnade vi nog ganska snart då jag jobbade första dagen på året.  Jag var en lycklig människa av att ha Yakup här. Eftersom jag jobbade gjorde vi inget speciellt utan träffade lite av mina kompisar och spenderade mycket tid tillsammans själva såklart.
Den 18e februari kom dock med stormkliv och det var dax för mig att åka med Yakup till Arlanda och se honom
gå in genom gaten, då visste jag att det inte fanns nåt annat att göra än att åka hem och påbörja väntan och längtan igen. Jag grät så mycket och kastade mig i mammas armar när jag kom hem från Arlanda igen. Pratade med Yakup på  kvällen när han var framme i Istanbul för att hälsa på Zeki och även Onur som kom ut från armén dagen efter. Några dagar senare bokade jag min resa mellan den 15e mars och 15e maj...


Det var inte ens en månad mellan hans hemgång och min ditkomst, men jag längtade så mycket att det kändes som att dagarna aldrig tog slut..
Jag jobbade och träffade kompisar ibland. Men mest var jag hemma, läste bloggar och pratade på msn med nyfunna internetvänner. Bestämde träff och bytte nummer med några.
Tre dagar innan jag åkte hade jag middag/spel/vin-kväll tillsammans med Malin, Lovisa och Fanny.
Det kändes lite i magen när vi sa hejdå och jag insåg att vi inte skulle ses på mycket länge. Dagen efter det var det dax att fira Nicole som hade fyllt 20! Hade mycket trevligt och det blev mycket vin och groggar. Så min sita dag i Sverige på två månader spenderade jag på soffan med en fet 90grammare till frukost och lite lätt illamående. Började bli riktigt nervös. Jag hade ju aldrig vart borta så länge!
Mamma skjutsade mig till Arlanda och jag begav mig av från ett fortfarande snötäckt Sverige.

När jag klev av på Antalyas flygplats var jag lycklig. Efter ungefär en halvtimme kom Yakup, hans pappa och Mahsun (kusin)  och hämtade mig. Jag hade en fullproppad väska och även två, tre handbagage med bland annat tre påsar chips i.. När jag såg borgen i mörkret så fick jag en ännu större lyckokänsla. Äntligen framme. Jag och Yakup blev avsläppta vid Glaros hotell, det ligger på samma gata som restaurangen. Rummet var helt okej men riktigt stort! Det var riktigt kallt så vi sov med dubbla filtar plus varm air condition. Första veckorna umgicks jag mest med Mabel. Det är Ercans (Yakups bror) norska fru. Så jag lärde mig hyffsat med norska på köpet.
Vi tittade i affärer, åt lunch och satt på restaurangen och sånt som föll oss in.

Jag och Yakup hade pratat ett tag om förlovning och sådär, men som lite gammaldags jag är tycker jag att
det är killens jobb. Det sa jag till honom. Dock känner jag Yakup och han kommer oftast inte till skott,
förrän efter tio år kanske, haha. Så det var några dagar som han sa att vi borde kolla på ringar. Till slut blev jag arg och sa att han kan ju inte bara prata om det utan han får fan ta tag i saken. Så den 25e Mars gick vi till en
guldaffär och kollade på ringar. Vi bestämde oss, betalade och fick vänta ett dygn ungefär. Den 26e gick vi
och handlade lite läsk och beställde två tårtor. Yakup hämtade ringarna och ett rött sidenband inhandlades.
På kvällen kom hela familjen och firade med oss och jag var riktigt lycklig. Vi dansade och åt tårta och satte på oss ringarna såklart och alla sa grattis och lycka till.
Jag somnade gott bredvid min fästman och jag var så lycklig. Ibland sitter jag och tittar på min ring och blir
så varm i kroppen.


Dagarna flöt på och ihop. Jag gjorde väl ingenting direkt särskilt. Yakup skickade upp mig i bergen en dag med sin pappa och tre andra män. Det var en spännande åktur ska jag säga... Fy fan. Där uppe vid ett fint picknick-område i skogen var hans mamma, brors fru plus barn och hans systrar plus några andra kvinnor och några män uppe och grillade. De firade det kurdiska nyåret och jag gav Sibel en födelsedagpresent också, eftersom hon fyllde år. Det var en aning ansträngt för mig att sitta där måste jag säga. De pratade och tittade på mig ibland och sånt gör mig fruktansvärt osäker. Man vet inte vad de säger. Men det gick bra och efter den lilla utflykten följde jag med hem och tittade på nyårsfirandet på tv från Diyarbakir.

April kom. Det gjorde även mitt första möte med en bloggtjej - Zandra. Vi träffades I korsningen vår gata - atatürk (vi bodde på samma gata med kanske fyra hus mellan). Vi gick till Pause och fikade. Inga problem med att prata hade vi.  Vi berättade våra livshistorier och fann varandra direkt. Jag är så underbart glad att denna underbara människa kom in i mitt liv. En vän för livet är hon! Vi träffades varje dag och hittade på saker. Låg på stranden, fikade, kollade i affärer och en dag åkte vii även till Side en hel dag. Underbar dag! Vi kollade på Apollos tempel och käkade jättegod pizza nere i hamnen. Det hade hunnit bli kväll när vi var tillbaka. Zandra har varit min trygga punkt där nere. Hon har funnits där nästan från första början och jag kan berätta allt för henne!
Älskar dig vännen!

Den 10:e april kom en till bloggtjej ner och vi hade bestämt oss för att ses. Men eftersom att jag och Zandra satt ihop såblev det automatiskt en träff för oss alla tre. Anna (aka den andra bloggtjejen) som också bodde nära vår gata gick förbi med sin pojkväns svåger och kom tillbaka en stund senare utan honom för att dricka te med oss på Marco Polo (min pojkväns jobb för dem som missat detm, om det nu är någon!?). Vi fann också varandra direkt. Inga problem med att snacka där alltså.
Efter det satt vi alla tre ihop med tre hårt arbetande män hittade vi på saker om dagarna och om kvällarna.
Bad och sol, fika, shopping - det som går att göra i Alanya helt enkelt. Jag åkte också dolmus för första gången
med dessa töser. Den turen gick till Alanyum, shoppingcentret.På kvällarna när Yakup och Annas dåvarande pojkvän Nusret slutat jobba hängde vi med dem.
Spelade biljard, fikade och promenerade runt.
Jag tror knappast jag behöver skriva en kärleksförklaring till Anna va?
De flesta är väl medvetna om att det är min fru och att vi har setts i princip varje vecka här hemma i Svea när vi båda vart på svensk mark. Har inte gått på nåt annat vis. Jag älskar henne och hennes sällskap. Vi är väldigt olika men ändå rätt lika. känner mig så berikad av Alanya eller framförallt bloggen detta år att jag blir alldeles gråtfärdig ibland.
All kärlek till dig Anna!

Ännu någon vecka senare kom Solstrålen Tina in i våra liv. Även hon är en bloggtjej. Jag hade vart innen nån gång och läst bloggen men inte pratat så direkt.
Det hade däremot Zandra gjort och de bestämde att träffas. Fast med mig och Anna också såklart. Vår första dejt var på stranden och dagen efter hade vi efes-fest i Zandra och Mustafas lägenhet.
Det var en härlig kväll och ingen av oss har nog vart så lättpåverkade i hela våra liv. Fulla på två öl. vi dansade cha cha-slide och andra danser.
Sen var det alla fyra som träffades när tid fanns. Tina jobbade på Delfino hamam och var inte alltid tillgänglig.
Som sagt så är Tina allas vår solstråle. Hon är alltid glad och ger en verkligen positiv energi.
Det har vart ett nöje att få träffa dig och lära känna dig. Tina har också alltid funnits där nere som en trygg punkt.
Har det varit något har jag kunnat gå till hamamet och hälsat på och prata.
Tina, du finns i mitt hjärta och i mina tankar!


Zandra började jobba och även Tina jobbade. Så det blev jag och Anna som spenderade dagarna tillsammans. Mest blev det stranden. Men tillslut hade två veckor gått och Anna åkte hem till Sverige. Det var jag kvar och fick sysselsätta mig så gott jag kunde.  Blev en hel del sittande på MP som det var förra sommaren när jag inte kände någon. Jag kände snabbt att det var riktigt tomt utan mina nyyfunna vänner.
Jag och Yakup bråkade rätt mycket och hade gjort under nästan hela min vistelse där. Det blev såklart mer när jag inte hade annat att göra om dagarna och kvällarna. Men lite mysiga stunder hade vi. Jag försökte mig på lite pannkakslagning och vi tog bilen till Mahmutlar en dag där han ville visa vart de bodde första tiden de kom till Alanya.



Trettionde december

Igår var en heldag. Jises. Först var vi i Skärholmen där det inhandlades skor, vad annars!? sen stack vi till IKEA där vi spenderade ett antal timmar. Handlade upp nästan alla mina presentkort, men jag fick en jävla massa med mig så jag klagar inte.
Kvällen bjöd på Nicole-mys. Vi drack te, pratade kollade schema. Nu vet jag n'r jag ska ha juridiktenta till och med, haha. Ladda redan nu.
Timmarna sprang iväg!

Idag började morgonen med att jag och syrran rensade kylen, frysen och skafferiet. Vi har organiserat och delat upp allt.. Så nu börjar vuxenlivet på riktigt. Handla egen mat och grejer.. Det ska bli intressant.
Träffade Natta och Mille i Farsta för lite fika. Myspys var det!

PS. Vann inte ett jävla jota på bingolotten som jag vann från uppesittarkvällen....

Tjugonionde december

God morgon!
Inatt måste jag ha sovit som en riktig prinsessa. Inte vaknat nåt mitt i natten och första gången jag slog upp mina blå var klockan halv tio! Oh my god!
Mannen står i duschen, turktéet står på spisen och jag väntar på frukost. Sen ska vi ha en heldag på IKEA, Heron city och kanske att man pyser förbi skärholmen först? Hmm hard decissions.

Igår blev det faktiskt inte av något av det jag skrev. Utan vi låg i sängen hela dagen och kollade på film. Behövde vila lite. Kollade på Blood Diamond och sen en av mina favoriter Rendition, gjorde lite middag och sen kollade vi på sista pirates-filmen. Eller aa början i alla fall.. Haha jag somnar så lätt.

Jag vet inte riktigt vad som hänt, men nu har jag fått en prenumerant till! Välkommen till dig. Ni bara forsar in nu..
Nej men tjingeling på er sålänge!

Grekiskt bondbröd

Kanske att jag skulle ta och blåsa liv i denna kategori igen..
Har denna morgon sysselsatt mig med att baka bröd. Har inte hunnit provsmaka det än då jag just tog ut dem ur ugnen.

Receptet i alla fall:
1 och 1/2 paket jäst
8 dl ljummet vatten
1 och 1/2 msk flingsalt
1 msk flytande honung
1/2 dl olivolja
1 påse mjöl (ca)

Lös upp jästen i vattnet och tillsätt sedan honung, olivolja och salt.
Sedan häller man i mjöl tills det känns bra.
Degen ska jäsa i 45 minuter.
Knåda lite till.
Låt degen jäsa 45 minuter till.
Knåda degen och lägg två runda utplattade degbitar på en plåt.
Jäs 1 timme.
Sätt på ugnen på 275 grader.
Ställ de långt ner i ugnen ca. 20-15 minuter tills färgen blivit gyllenbrun.
Ta ut pensla på lite vatten och lägg folie på.
Grädda i ca 30, 40 minuter till.


Smaklig måltid

Tjugoåttonde december

God morgon!
Nu har jag vart vaken en halvtimme.. Det går framåt. Somnade däremot vid tio igår så inte så konstigt att jag vaknar vid denna tid.
Yakup och jag åkte in till stan igår för att kolla REAN. Hittade i stort sett nada.. Köpte två par strumpbyxor, knäsockor och ett par vantar. Blev ännu mer sjuk och min rygg värkte som jag vet inte vad. Får panik av alla dessa jävla människor. Tycker nog det är skönast att gå i något centrum under såna här dagar. Slutade som så att vi gick in på Hemköp i Åhléns, köpte lite mat och åkte hem. Jag lagade någon slags korvstroganoff med kyckling prinskorv. Det slank ner.

Nu tänkte jag vara så sjukt ambitiös att jag ska baka bröd. Yakup snackar om att han ska åka in och försöka hitta sina kompisar från förra året. Vi får la se hur det går. Sen klarar han inte av att gå med mig i affärer tydligen då han tycker jag blir sur. Men ja snälla. Beslutsångest hej! Så han skulle väl leta efter skor själv på egen hand.
Då kan jag städa och fixa lite och såklart vila så jag blir frisk hyfsat snart! Gå ner till centrum och fixa en nyckel åt herrn vore en idé.

Tjugosjunde december

Kan någon berätta varför jag vaknar så satans tidigt? Nästan två timmar har jag vart vaken nu...
Ska strax krypa ner i sängen lite till och kolla på Grey's Anatomy som jag fick i julklapp. Tjoho!!
Har fått en till prenumerant. Välkommen till dig!
Får se vad dagen erbjuder.. Lite shopping kanske. Vi ska i alla fall kika på mellandags-rean. Ett par skor vore inte helt fel... Hihi.


Mozart och jag.
puss

Lista 2010

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut i år? Ja, jag var borta hemifrån två månader i sträck.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Nathalie.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Turkiet.
6. Är det något du saknar 2010 som du vill ha 2011? Nej inte vad jag kan komma på..
7. Vilket datum 2010 kommer du alltid att minnas? 26e mars♥
8. Vad var din största framgång detta år? Att jag kommit in på universitetet 2 gånger och att jag släppt mina största sociala spärrar när det kommer till att träffa nya människor!
9. Största misstaget? Att jag inte jobbat lite, lite mer. kanske. Nej wtf. Tycker inte det gjorts några misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk är jag varje år, förkylningar och detta år hade jag även feber ett par dagar, men inte värre än så!
11. Bästa köpet? Mina biljetter ner till Alanya♥
12. Vad spenderade du mest pengar på? Jaa, allt som rör Alanya? Biljetter, hotell, fika, lite kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina nya vänner och att vara förlovad och att Yakup fick uppehållstillstånd!
14. Vilka sånger påminner om 2010? Wow.. Många. Waka Waka, Just the way you are, Love the way you lie, Alors un danse, We no speak americano, riverside och en del andra.
15. Är du gladare eller ledsnare nu jämfört med tidigare i år? Gladare men ibland ledsen också..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Spenderat lite mer tid hemma i den underbara svenska sommaren!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat med Yakup.
18. Hur tillbringar du nyår? Det är inte bestämt än, men med min kärlek i alla fall!
19. Blev du kär i år? Inte i en ny person men om och om och mer kär i Yakup.
20. Favoritprogram på tv? Grey's anatomy, Så mycket bättre och Criminal Minds.
21. Bästa boken du läste i år? Det måste ha vart Roslund och Hedström-böckerna, tre sekunder och Edward Finnigans upprättelse.
22. Största musikaliska upptäckten? GISSA TRE GÅNGER!? Bruno Mars såklart♥
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Men gud jag kommer inte ihåg ens vad jag fick, haha. Men det fick jag nog. Har inte saknat något det här året i alla fall..
24. Något du önskade dig men inte fick? Det tror jag inte, har som sagt inte saknat nåt!
25. vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag firade med vänner och släkt. Slutade kvällen med en sleepover med Anna!
26. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Nej det tror jag fan inte! Kanske lite mindre bråk då..
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Modig, Social i klädesväg, klänning, gärna lång!
28. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen tror jag faktiskt.. Ingen Hang up.
29. Vem saknar du? Alanyabrudarna!
30. De bästa nya människorna du träffade? åååå mina Alanyatjejer, ni är guld!!
31. Hur ser nya året ut? Back to school...

Annandagen

Mycket har hänt under dagarna.. Flängt hit och dit!
Julafton var vi hemma och jag somnade ganska tidigt faktiskt. Är helt slut om kvällarna sen jag började gå upp sex på morgonen.
Igår åkte vi till min morbror en bit utanför stan för att byta lite julklappar men även fira min kusin som fyller år den 25e. Hela 7 år blev ungen nu.
Sen kom pappa och hämtade oss och vi spenderade lite tid där. Yakup är så duktig bland alla hundar. Stolt är jag. Igår sa han till och med (i ett mycket förvirrat tillstånd misstänker jag dock) att han vill ha en likadan hund som pappa och Annika har! Det ni. Hem kom vi för några timmar sen efter att ha suttit på ett proppfullt tåg!

Arn tittas det på och vi har precis bokat en liten resa till Finland för att träffa Anna och Ramazan! Det ska bli trevligt det. Får Y se ett annat land på en gång.


God jul från oss♥

 


tjugoandra december

Jag har haft både besöksrekord och fått en ny prenumenant här på bloggen i dagarna! Roligt, roligt.
Nu ska jag ut och kämpa i snön till jobbet. Idag och imorgon kommer jag få kriga det kan jag lova! Jag är riktigt, riktigt trött nu!

Tisdag

Jag borde blogga och skriva mina trettio dagar men jag är helt helt slut.
När jag öppnar internet så blir jag påmind om varför jag funderar på att stänga ner allt.
Blir bara depp på allt. Kanske ska isolera mig med bara Y för alltid... Och våra söta framtida barn.

Söndag

Jag får passa på att blogga lite nu medan Yakup sover fortfarande..
Igår va jag skitnervös, jag o mamma åkte mot arlanda och lyssnade på matchen mellan Sverige - Rumänien. Hur grymt är det inte att de först tog sig till semi vilket de aldrig gjort tidigare och nu är de liksom i final!!
Sen avbröts det för trafik där de sa att två stora vägar var kaos efter olyckor. Vi skulle åka på dem, så jag blev asrädd för vi var ganska segt ute..
Men det gick bra och vi kom till arlanda. Jag stod där och väntade liksom förra året bland alla turkar. Kom massa människor och jag stod och studsade lite upp och ner.. Sen efter ett tag kom han, åå vad glad jag blev. Kallt tyckte han det var och trött somnade han i bilen.
Vi hade mys hela kvällen men somnade ganska tdigt. Som vanligt första natten vi sover tillsammans sover jag jättedåligt. Vaknat flera gånger och sådär. Men men.
Känner mig dock som världens hemskaste människa... Hans mamma hade vart jätteledsen. Det förstår jag ju och det hade min mamma också vart om jag flyttade iväg, så det är ju en minst sagt komlicerad situation, nån kommer alltid komma i kläm.

Idag så tänkte jag att vi skulle baka lite peppisar och jag ska testa att göra en kladdkaka med pepparkakssmak, så får vi se hur det blir. Ta en tripp ner till centrum och köpa ett busshäfte till honom och så.


2 timmar och 14 minuter

Var riktigt segstartad idag måste jag säga!
Har städat badrummet för fulla muggar nu. Fy och blä för att rensa avlopp.. Men jag har ju erfarenhet av det sen tidigare så, det här var liksom no problem!

Har vart så jäkla nervös och ringt Yakup typ 47 gånger. Men nu sitter han på planet! Weeeei kan inmte tro att det är sant. Nästan ett år sen sist jag mötte honom på arlanda.
Så som ni förstår så kommer det inte bli nån mer uppdatering idag tror jag.. Det är mys för hela slanten som gäller ikväll! Film chips och själv ska jag fira med en flaska jordgubbsvin!
Nu kollar jag på Musikhjälpen igen. Underbart program!

Imorse kollade jag på dokumentären om Wikileaks. Grät en skvätt när de visade videoklipp från när amerikanska soldater skjuter ner oskyldiga, civila Irakier. Det är så man vill kräkas. De liksom sitter i sin helikopter och man riktigt hör hur otåliga de är när de väntar på tillåtelse att skjuta.

Nej ha det bäst. Men ingen kommer nog ha det bättre än  jag ikväll! :):):)

DAGENS LÅT





Kärlek♥

Mitt i natta

Det här är jävligt sent för mig som däckat typ tio varje kväll.. Men tror ni jag kan sova eller????????
Jag är sjukt nervös. Om tre timmar ska min fina fina älskling gå upp och bege sig!
Var tvungen att ringa honom lite förut, det va en vecka(!!!!) sen vi pratade i telefon. Men jag har haft gråtattacker till och från hela kvällen så va tvungen att höra hans röst lite.
Fan om nåt går fel imorgon. Då avlider jag.

Ligger och kollar på musikhjälpen lite. Hade jag inte vart luspank så hade jag önskat en låt och skänkt lite pengar!!
Ska väl försöka slå igen mina små blå och somna. Sista ensamma natten på länge länge, tack gode du!

Kvällis

Har gett upp städningen. Får satsa på det imorgon med lite ny energi i kroppen.
Det är verkligen skillnad på att jobba på dagis och i mataffär. Märker att jag är trött på helt annorlunda sätt. Rätt kul egentligen.
Jag har proppat i mig en fet hamburgare från Lilla Italien (som drivas av kurder, hahaha, riktiga italienare det där asså).  Rensa hallen har jag hunnit och ta disken och stöka ner i mitt rum, typ. Tror jag kommer få ett jävla ryck imorgon. Muchas muchas som ska fixas.. Snart flyttar min mor och min yngsta syter ut härifrån till mammas "manvän" vilket betyder att jag, Sara och Yakup kommer bo här själva ett tag. Är både glad och förfärad över detta. Men men framtiden får visa hur det blir!

Alltså jag snöar in ibland, som nu. Nu hitta jag "Ja tack till moské i Sverige" gick in och läste i diskussionen lite. Hemskt hur en del människor är. Jag är jävla arg på media alltså. Hur de har vinklat Islam sen 11/9. När är det de kristnas, vitas tur att bli syndabockar? Jag lovar att karma is a bitch och vi har styrt och ställt alldeles för länge.
Det va en kille som hade skrivit så fint om vad Jihad är egentligen. De flesta vet väl att det i stort sätt betyder kamp/krig för Islam. Ungefär. Men det är ju indivduellt, att en människa ska ha en inre kamp för att vara en bra människa. Islam är en fin religion, liksom de andra religionerna är i grund och botten.
Jag inser att så länge jag är med Yakup så kommer jag få kriga, hela livet. Men jag har krigat förr å invandrares vägnar när mina kompisar kläckt rassekommentarer, långt långt innan jag drog till Turkiet första gången.
Jag hoppas att muslimer och svenskar kan leva fredfullt sida vid sida snart...

PS. Jag funderar på att bli nykterist och jag funderar på att stänga ner min facebook...

Sjuttonde december

Förlåt men jag ursäktar mig själv med att inte alls va aktiv här just nu. Är sjukt trött.. verkligen. Ska försöka komma på nåt att äta här i min ensamhet. Städa som en galning och kanske gå och köpa godis. Eller så somnar jag innan jag åstadkommit något av det!
Ska bara skriva mitt 30-dagars inlägg på en gång. Sen pyser jag!
Tjingeling


Ingenting tjingeling pling. Det var ungefär det första jag sa till Yakup när vi sågs. Det blev en grej sådär i början. Alltid tjingeling pling. Han hette till och med pling i min telefonbok från början. Haha.

Tjingeling det gör ingenting för imorgon kommer min pling ;)

sextonde december

Holy Moses vad fort veckan gått...!!
Imorgon är det fredag liksom och arbetsveckan är slut! Igår pirrade det jättemycket i min mage när jag skulle sova, för att det är så nära nu.
Jag ber lite till en högre makt att det inte ska vara alltför mycket strul med flygtrafiken! Vet att jag oroade mig för det i snökaoset förra året också, men det gick ju ganska bra.
Inşallah!

En del barn på jobbet får mig att smälta verkligen♥ vill bara ta med dem hem!

Okej, i övermorgon alltså!!

♥♥♥
Finns inte tillräcklig plats i min kropp för all kärlek till denna man!
Min blivande man!
Älskade fina, fina du!

The world doesn't fit my shoulders.

Jag har faktiskt haft en väldigt tung känsla i mig de senaste dagarna.
Som att världen är förlorad. Det finns inget att göra. Allt är försent. Självmordsbombare och Islamhat har tagit över världen och piskrapp och naturkatastrofer. Orkar man det?
Ibland känns det ju så jävla meningslöst.
Vågar man ta hit ännu en muslim. Inte för min skull men för hans skull? Vad kommer folk tänka? Jag vill inte att han ska vara en av dem som blir utittad på stan eller i tunnelbanan bara för att han har mörka ögon och svart hår och mycket stubb i ansiktet. Jag vill faktiskt inte det.

Jag såg att någon hade skrivit att Sverige är det nya Irak. Det tyckte jag var jävligt orättvist mot Irakierna. Det är väl inte så att vi lever med fruktan för våra liv varje dag på grund av ett krig som ingen egentligen vet varför det fortfarande drivs? Som många miljoner människor inte har något att göra med efter en hänsynslös diktator styrt landet. Efter en liten självmordsbombare så är vi nya Irak. Det är ju löjligt. Hur många självmordsbombare finns inte där som varje dag drar med sig människor i ofrivillig död.

Nä nog fan är jag arg. Och rädd. Men inte för att bli sprängd av en galen Islamist som tror att han utför jihad. Nej för de som förstört den här världen från början... Den så kallade överlägsna rasen.
Jävla trångsynta jävlar. Ta och flytta till erat land som inte tar emot invandrare, gör det!

Fjortonde december

Jobbet går bra, det traskar på bra.
Är helt slut av att gå upp klockan sex. Spelar ingen roll att jag däckar tio liksom.
Somnar som en stock på bussen också. Härligt. Nästa vecka kan jag dock glädjas åt att komma hem till världens bästa. Längtar så mycket så jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen. Har precis köpt lite julklappar till honom. Ett underställ bland annat... Tror han kan behöva det faktiskt!

När jag kom hem idag gick jag nästan direkt ut och gick med Fia. Riktigt, riktigt skönt. Behövde verkligen det! Hade intressanta diskussioner. Fick dock lite ångest över hur liten och betydelselös jag är i denna värld.
Nu ska jag ta en snabbdusch och sen sova. Känner mig inte hundra i magen. Peppar peppar... Kul att kräksjukan går på jobbet. Tjahooo

Cry time

Nu är det svenska hjältar-galan. Jag är redo.
Kommer bli massa tårar, garanterat!
Med mina hormoner så...


Förresten. Barnen var så söta på luciatåget så det va ju inte sant!

Söndag

Nu tänkte jag faktiskt åka in och möta frugan. (PÅ TIDEN!! "Längesen" nu) Vi tänkte kika på lite julmarknaden. Jag ska försöka ta lite fina vinterbilder, så kameran får följa med idag!

Förresten så råkade jag köpa en turkisk grammatikbok igår. Här ska det pluggas dubbelt! Yeah. Ska fan kunna turkiska till sommaren!


Terrorn är här

Okej, vi hade terrorattack i Sverige igår. En självmordsbombare!? Vad fan.
Jag menar går man runt med spikar i väskan samtidigt som man spränger sig själv, då är det ganska tydligt med vad man vill. Och bilen som sprängdes. Men jag undrar vad det är Säpo gör när de höjer beredskapen. Jag menar själva grejen med terrorattacken är ju att man inte vet vart det kommer inträffa och när.
I alla fall. Jag blir så jävla förbannad! Enligt det där brevet eller hälsningen nån snubbe hade skickat hade han ju sagt att han i princip ska döda alla svenskar han kommer åt, eller aa han uppmanar alla muslimer att göra det. På grund av att svenskar är emot muslimer. Okej, likväl som att det är en bråkdel muslimer som vill göra jihad och hej å hå och spränga sig själva och andra, så är det ju nästan lika få som stöder SD till exempel och som är islamofober. Men, det är ju inte direkt så att sånt här får folk att känna, ja men vi kan ta hit lite fler muslimer. Hur tänkte han där? "Om jag spränger mig själv i luften, förhoppningsvis nån mer, så kommer svenskarna sluta snacka skit och behandla muslimer illa!" Nja, jag tror inte det va.


Jävla människor alltså!

Tolfte december

Har sovit riktigt gott. Var trött igår och kände att varför ska jag sitta uppe och inte göra nåt, bara tänka, tänka tänka?
Vaknade för en timme sen, riktigt skönt.
Dock hände nåt riktigt skumt, jag vaknade och kände en microsekund att shit jag ska till jobbet, innan jag kom på att det är söndag. Jag var av nån anledning tvungen att kolla på klockan. Gissa vad den var? prick  06.00, tiden jag går upp om morgonen! Hur läskigt är inte det.
Den här veckan har tydligen vart "kom ihåg mina drömmar"-veckan. Inatt drömde jag att jag flög på ett så skabbigt flygplan med sängar i. Men de var liksom inte nybäddade när nya kom. Kan riktigt känna den äckliga lukten när jag kom till min säng. Haha, undrar vad detta är!

GOD MORGON!

Lörday

Ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig. Sitter ensam i min säng med jordgubbsvin framför Så mycket bättre.
Men det funkar.

Saknad

 

Saknar er allihopa så himla mycket och hoppas vi har en återförening om inte alltför lång tid.

Jag lnskar att vi bodde närmare.

Är så glad att jag träffat er tjejer.

Vi kommer alltid att ha Alanya och Alanya kommer alltid att ha oss.

Alanya 2011, LADDA FÖR FAN!

 

Älskar er♥


Jesus

Nu är det bara en vecka kvar. Om en vecka får jag åka till Arlanda och möta världens bästa, finaste, snällaste, bästa kille och det är min fästman. Fan vad jag är ledsen just nu. Varför saknar man så jävla mycket när det är så nära? Jag vill typ gräva ner mig själv lite.
Ja jag har precis avslutat ett msn-samtal med honom, Och han gör mig så lycklig. Ändå blir jag så ledsen.
Jag börjar bli riktigt nervös, men det kan inte vara något jämfört med hur han måste känna.
Det är mycket som kan hända på vägen så att säga...
Men vad som än händer så kommer mitt hjärta alltid till höra Yakup Öztürk.

sen ve ben sonsuza dek


Elfte december

Grattis Grattis på födelsedagen till...

Min älskade syster på 19-årsdagen.

Love you, you freak!♥


Tionde december

Är verkligen helt slut efter veckan. Underbara fredag!
Nu ska vi ha lite middag för syrran fyller år imorgon. Det blir pestopasta med en massa tapas. Mums.
Har precis pratat med fiance. vi ska prata mer imorgon på msn så vi kan prata igenom ordentligt om allt som ska fixas innan han åker. Bara en vecka kvar. Shit. Jag vet att när söndagen har gått kommer det gå så sjukt fort.. Can't wait. Känns lagom bra att jag jobbar fyra dagar sen är jag ledig i typ en och en halv vecka. Nej ska verkligen bli sjukt skönt. Saknar honom så mycket så de två senaste kvällarna har jag typ kunnat känna honom mitt emot mig i sängen, helt sjukt. Snacka om att vilja ha något så man kan önska fram det typ.
Hoppas på att det blir en kanonhelg också! har laddat upp med jordgubbsvin. (Testade av Nicole förra helgen och man kan väl säga att det var GOTT!)

Turksockorna


Mina raggisar var smutsiga och i panik för att ha något tog jag mina små turksockisar.
De gjorde succé. Haha.
Får man väl tacka svärmor för då, hehe.

Nilsson, Nilsson världens bästa Nilsson

Min hjärna är Astrid Lindgren-förgiftad. I helgen som var trodde jag att jag skulle hugga av mig huvudet. Hörde bara Karlsson och pippi och madicken och emil i huvudet.
Det är torsdag, what's up with that!? Fredag imorgon vilket betyder sista dagen för veckan! fetskönt!
Slutade en halvtimme tidigare idag men gick frivilligt över till stora huset för att vänta en och en halvtimme på att min mamma skulle sluta jobba så jag fick åka bil hem. Haha, vem gör det!? Vi åkte och handlade och jag passade på att snylta lite saker från min kära mor, de som känner mig riktigt riktigt jävla bra (Gissar endast Yakup i detta fall) kan gissa vilken choklad jag köpte. Mohaha.

Kom på att jag kunde ju kika på studera (!) och där såg jag att javisst, jag har kommit in. Jag ska äntligen få plugga min socionomutbildning. Inte den inriktning jag ville helst, men ändå, det är socionom!!! Wiiie, kan inte vara gladare. Så i januarui börjar jag plugga. Hinner precis avsluta mitt vikariat!
Finns liksom inte nåt att klaga på. Livet flyter på.


Typ såhär jävla lycklig liksom!


Åttonde december

Jag vet att jag ska skriva om mina syskon idag  i 30 dagar med bloggen. Men jag är helt slut. Ska upp 6 imorgon igen och jag behöver ett bra tag på mig för att formulera ett inlägg om dem!
Har haft en jättemysig Taco-kväll hemma Hos Natta och Milton. Så sjukt söt unge. Trevligt värre och tjatter non stop, som det ska va.
Så himla himla kul att vi hittade tillbaka till varandra igen!
GOD NATT

Iyi geceler

Mitt samtal med min kärlek var alldeles precis vad jag behövde!
Imorse tittade jag på telefonen och såg att det gått 4 dagar sen vi pratade i telefon. Holy moses de fyra dagarna sprang iväg alltså.
Mådde jättebra efter samtalet. Så gullig kan han vara och aningen sjuk. Haha. Snart, snart ska han till Ankara, äntligen. Men kära nån vad jag älskar honom och saknar honom och om mindre än två veckor är han här. Tackar gudarna för det!
Det finns ingen annan. Okej, nu har min känsliga vecka börjat, vilket betyder att jag grinar för allt och blir så sentimental. Men verkligen. Om det inte blir han kan jag lika gärna ge upp och bli nunna.

Nu ska jag sova, Göra mig redor för ännu en jobbdag imorgon och sen ska jag hem på middag hos Nathalie och Mille. Mysigt ska det bli!
Puss och god natt!

Sjunde december

Med risk för att låta som en treåring så hade jag en fruktansvärd mardröm om spöken. Haha. Vaknade med värsta rysningskänslan och hade lite svårt att somna om (3 sek typ, men kändes som en evighet). riktigt obehagligt.
Upp och hoppa klockan sex och sen iväg till jobbet. Har gått utan svårigheter måste jag säga. Känns ganska slappt ändå, så jag klagar inte!
Nu ska jag ringa till min älskade Yakup♥

Tillbakablick

För två år sen...
-Jobbade jag på Vi tidigt på morgonen till fyra.
-Malin och Jossan kom hit och vi bakade och kollade på Britney-dokumentären som gick på tv då om jag inte minns fel.
-Saknade Yakup.


För ett år sen..
-Jobbade 10 timmar hela dagen på Vi.
-Hade ont i halsen.


Givande liv. Haha. Idag, den sjätte december 2010 har jag ju dock varit ledig. och den har vart givande. Tog en sväng till centrum och fixade present till systra mi, hämtade paket med julklappar. Slagit in dem. Bästa av allt!!!! Jag åt sushi till lunch!

Todiloo


DAGENS LÅT



Ni vet när en låt är för kort, man blir sur när den slutar för man tycker den är så jävla bra.
Så känner jag för denna låt.
Upptäckte den här på old school sätt back in the days. Via en tv-serie. Denna var med i One Tree Hill och jag fastnade direkt!

Ingen rubrik

Snacka om att jag var död igår.
Jag skulle ha åkt in till stan och träffa Frida, men det gick inte. Min energi sa stopp. Detta visade sig då jag somnade ca. 21.20 igår, haha det är ett skämt!
Men gott sov jag och vaknade prick 8, så nästan elva timmars sömn fick jag.
Hhar fått någon slags allergisk reaktion, har fått utslag i halva ansiktet, nacken och halsen plus att det ser ut som att någon pucklat på mina ögon. Känner mig snygg som attans. Blir väldigt torr på ögonlocken på vintern så jag smörjde in dem som attans igår, kan va det.
Note to self: Använd för fan inte ögonskugga då!

En bild från i lördags



Sjätte december

Asså sjukaste drömen står jag för idag tror jag..
Det började med en innebandymatch, kommer inte ihåg vilka vi var som spelade. Det var blandat tjejer och killar i alla fall.
Efter det gick jag till ett hus. (Där Yakups familj bodde?) Men endast hans lillasyster, Sibel var där för de andra var kvar i diyarbakir. Vi började prata lite turkiska och så frågade jag nåt och helt plötsligt började hon prata svenska. Så vi pratade jättemycket om vad kommer jag dock inte ihåg. Men allt var på svenska. Haha fan vad sick!
Kanske önskedröm?


Lite svajigt läge

Gud vilken PMS jag har idag tror jag, haha. Har tjurat som en liten bebis idag på förmiddagen. Blev heöt enkelt lite för mycket.
Pratade med Yakup på msn och så kände jag bara att fan vad jag älskar honom. Det brukar jag känna, men det va sådär extra starkt att jag kunde inte göra annat än att gråta.
Helt sjukt.
Nåja vad kan man göra...




SAKNAR,SAKNAR,
SAKNAR,
SAKNAR,
SAKNAR,
SAKNAR,
SAKNAR,

DAGENS LÅT



Yeee det gjorde vi igår. Hahahaha han är ju för skön!

13 dagar

Nu är det 13 dagar kvar. Orkar inte. Tiden går fort ändå. Räknade precis ut att det va övertre veckor sen han åkte till Diyarbakir, jag var bombsäker på att det var två.
Jaja, hursom tycker jag han har vart där alldeles för länge. SJälvisk jag vet! Men jag tycker han bara kan pallra sig hit nu för jag saknar faktiskt honom och jag vet att han saknar mig med.

Femte december

Det var fan en rejäl utgång må jag säga.
Först va jag hemma och käkade middag hos mammas nya man i livet. Min morbror med fru och mina kusiner var där. Tur som jag hade skulle vi föra hemma hos Nicoles kompis som bor precis vid där jag var. Detta är i krusboda och jag lovar - man vill inte virra runt där. Borde va förbjudet att bygga ett sånt bostadsområde. Fucking labyrint!
Vi satt där och drack lite, fem tjejer som inte känner någon förutom Nicole. Runt tjugo i elva började vi ta oss in mot stan och hamnade i kön till Lobby. Vilken tur vi hade att Nicole kände vakten så vi slapp köa och betala. Hur nice! Sen tror jag vi dansade non stop i i alla fall tre timmar. Helt okej musik. Några grabbar från Paradise hotell gled in och lite senare nästan när vi gick gled sean banan in, haha jag dog. Så spelade de skaka rumpa och hans nya Ett gott nytt jul eller nåt sånt. Så jäkla skön kille.
Själv så svettades jag så att numret på min garderobslapp försvann, men det gick bra ändå, tur för mig, fick nästan lite ångest, trodde jag skulle få stå där till typ sex.
Tajmingen va på topp och vi kom med tunnelbanan efter två minuter och sen kom bussen efter två minuter. Skönt var det. Fick sällskap på bussen för en gångs skull.. Kom hem och somnade väl runt fem. och vaknar halv elva, bra att jag kan sova.

Sjukt kul hade jag i alla fall. Vad lyckat det blev att gå ut med folk man inte känner direkt, haha! Tack tjejer!

Jag är inte förvånad



Eftersom jag typ byter mellan dem hela tiden.
De är mina absoluta favoriter just nu. Kan inte lyssna på nåt annat.
Bruno Mars / The Script♥

Fjärde december

Vaknade nio imorse och har sedan dess legat och myst lite i sängen med one tree hill och te. Härlig lördagmorgon!
Nu ska jag dock börja ta tag i lite städning här så man slipper skämmas ikväll när det blir till att föra lite här innan vi drar ut.
Jag känner mig taggad faktiskt. Var så sjukt längesen jag var ute! I alla fall i Svealand.
I högtalarna blir det lite Kid Cudi och Laura Izibor! Grymt yeee.

Varför inte vänta lite till när vi ändå är igång?

Har pratat med Y för ett tag sen. Trots att jag är sjukt trött känner jag att jag än en gång fått energi. Fan vad rolig han är ibland alltså. Älskar att skratta tillsammans med honom. Han och hans familj lyckades klämma in ett till bröllop lite sådär innan de drar hem. Imorgon ska de åka mot Alanya sa han. Jag gör dock ett kors i taket om det blir så, hehe.
Anledningen till att vi pratade egentligen var att jag fick ett mail där det stod att det skett ändringar i hans biljett. Och tror ni inte de har lagt in en mellanlandning nu i alla fall? Helt stört ju och han som tyckte det va så skönt att det var en direktbiljett. Men men, what to do? detta betyder ju dock att han kommer landa ca. 3 timmar senare än vad vi först räknat med. Suck. Som att tiden inte går nog sakta liksom...
Jag vill helst gräva ner mig tills han kommer!


Jag älskar dig, I love you, seni seviyorum

DAGENS LÅT




What you don't understand 
Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain yeah
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..



Jag älskar Bruno Mars, men det kanske är onödigt att jag säger det?
det verkar ju märkas rätt tydligt ♥

Andra december

Oj vad mycket jag vill skriva nu. Jag blev aspigg av att komma hem nu, fick ny energi. Eller egentligen var det nog att jag kollade upp om Show Tv fungerade, vilket den gjorde och jag hörde turkiska igen, äntligen. Himla löjligt var det, men jag blev så glad så jag trodde jag skulle börja gråta. Det var det där programmet som är typ halv åtta hos mig.
Innan jag slog på tv:n och såg detta var jag dock sjukt trött. Somnade som en stock på bussen hem, tur man är lättväckt, annars hade jag nog hamnat i Nyfors.... Mindre kul.

Nu är det imorgon kvar sen har jag helg i tre dagar. Känns kanon. Älskar att jag kommer få tillbaka helgkänslan! Älskar den!!

Ska sätta mig och fylla i min timplan och ansökan om utdrag ur belastningsregistret så det är gjort till imorgon.

Har till lördagen planerat in en utgång hört och häpna. Den blir av med Nicole och hennes kompis och jag ska även försöka leta upp Frida och hennes man som kommer till Stockholm imorgon bitti. Ska bli skitkul. Vi har aldrig träffats men pratat på internet via min blogg som hon kommenterade i, i somras när det var aktuellt att jag skulle upp till Umeå/Örnskökldsvik och plugga. (Hennes man kommer från Alanya, kanske jag borde nämna också, haha).
Var inte igår jag var ute här i Svealand om man säger så. Kommer inte ens ihåg. Sist jag kan minnas var när Yakup var här och det var ju ty6p ett år sen.

På tal om Yakup, kan jag väl säga såhär... jag saknar honom så sjukt mycket. Vi har slagit rekord tror jag. Vi har inte pratat i telefon sen i måndags. Och det var inte ett helt okej samtal kan man säga. Jag väntar tills han ringer nu helt enkelt. Däremot skickade han ett litet kärleks-sms igår och det är ju sånt som jag kan leva på hela hela dagen. Skickade ett tillbaka, så lite kontakt har vi haft!

Nu ska jag äta lite middag och mysa resten av kvällen framför tv:n.
Hoppas ni haft en bra dag!
Puss på er.

Första december

Jaha sista månaden på året är här då..
Idag började jag på nya jobbet och jag kan ju säga att jag är galet trött alltså. Gick upp klockan sex och detta kommer alltså att bli vardag för mig nu ett bra tag fram över.

Nu ska jag hem till Fanny på en liten fikastund.

RSS 2.0