Sista Oktober och vintertid

God morgon!
Vet inte om jag direkt känner mig piggare för att vi fick en timme extra, känner mig lika ruttet seg som jag gjort innan.
Vill bara lägga mig ner och dööö varför kan jag inte få vara lite pigg, en i en minut?
Igår blev det en snabbfika med Jossan på The muffin bakery och sen åkte jag hem och umgicks med mig själv och min ilska, han tar ganska stor plats så det fanns inte rum för nåt annat sällskap.
Vi tittade på film och bråkade med Yakup.

Idag har jag sovit av mig lite av den ilskan och nu tänkte jag gå ut och gå av mig resten med Fia.
Kom på en väldigt effektiiv utklädnad igår sådär inför halloween. Bara använda maskara och sen gråta så får man sådär härligt snygga svarta ränder i ansiktet, fett effektivt ju!
Ha det bäst!

Hatinlägg

Jag hatar facebook.
Jag hatar Alanya (just nu)
Jag hatar alla turister som åker till Alanya och förstör.
Jag hatar tjejer, fy fan för elaka varelser.
Jag hatar turister som tror att de kan göra vad de vill.
Jag hatar killarna som jobbar i Alanya.
Jag hatar att jag blir så ledsen.


FUCK THE FUCKING WORLD


En kväll med Anna

Lusten att skriva var inte direkt på topp igår som synes i bloggen.
Har vinkat av Anna vid bussen för en stund sen. Hon kom hit igår och vi lagade middag, bunkrade med alldeles för mycket chips och godis och kollade på Idol. Båda var helt slut och vi somnade väl strax innan tolv gissar jag. Vi båda vaknade strax innan nio. Helt galet. Jag är så trött nu så jag dör. Förstår inte vad som är fel!?
Mysigt att få lite sällis av henne i alla fall!



Fina vän!

Svar till Jessica

Jessica om Tårar:
grattis, obeskrivlig kansla eller hur :)


Tack! Jaa verkligen!! Helt otroligt :)

Tårar

Jag har inte gråtit som jag gjort denna morgon förut. Inte av lycka.
Och ja, jag är jäääääääävligt lycklig.
Nu börjar bara nästa väntan, men nu finns inget mer att oroa sig för.

 

Det blir en till sån här vinter♥


Nu är det fredagsmys

God morgon!
Vaknade halv nio idag igen, förstår inte problemet!!
Igår hade jag en mysig dag, eller ja tvättningen på morgonen var väl kanske inte mysigt, men absolut nödvändigt!
När jag åkte in mot stora staden ringde jag till Natta som skulle ringa när hon vaknar, men jag kände att om hon låg och sov halv två var inte det riktigt okej, men jo, jag ringde och väckte henne.
Jag hann springa runt i en jävla massa affärer innan hon kom in två timmar senare.
Det bästa var att jag köpte en ny vinterjacka. Håller mig till Everest då jag tycker de är sköna, praktiska och snygga. Nu är jag nöjd och min gamla jacka är redo för en ny ägare om han vill ha den även denna vinter.
Köpte med mig ett par jeanstreggins från Vero Moda också. Det blev fika på Muggen, haha en dag imellan suck på mig. Proppade i mig en cheesecake med bär i, asgod. Men nu får det nog skärpas med fikat.

Dagen ska jag vika åt lite mer städning, en tripp ner till centrum och sen kommer Anna hit för lite middag och mys. Ser fram emot!!!

svar till Jessica, 2

Jessica om Svar till Jessica:
aa antligen sager jag bara :) han kommer om 3 veckor exakt idag. Haha gjorde du, vad pinsamt :P jag sag sakert jattesur och uttrakad ut haha. Du skulle ha kommıt fram och halsat :) jada brevet kommer nog imorgon far vi hoppas.


Gud vad skönt! Underbart. Så du åker hem innan honom lite då? Haha nä det enda som va pinsamt var att jag inte vågade säga hej. Det minns jag inte att du gjorde och även om så var fallet vet jag allt om det där med att sitta på jobbet.. haha!
Ja det hoppas jag!! Dör ju snart annars, eller kanske inte..



Svar till Jessica

Jessica om Verkar som att jag får vänta till imorgon:
För mig tog det nastan en vecka tills jag fick hem brevet. Dem beviljade mın mans uppehallstıllstand tisdagen den 19/10, och pa mandagen fıck jag hem brevet :)


Åå vad roligt att ni fick ja! :) Såg nog dig när jag va i Alanya där i din mans butik, men jag vågade inte gå in, hehe.
Jag borde få imorgon hoppas jag, för hon skrev i måndags att de skulle komma denna vecka.. Men men, får försöka överleva även om tidne går så segt!




Verkar som att jag får vänta till imorgon

Jaha när posten ramlat ner har jag besviket samlat ihop det lilla och lagt åt sidan.
Inget kuvert med mitt namn från migrationsverket. Självklart ska det komma den sista dagen på veckan då? Hoppas jag verkligen det gör.
Imorgon ringer jag annars. Fy fan vad segt det går alltså.
Nu ska jag gå på jackjakt!

Perşembe

God morgon.
Hade ingen vidare lust att skriva igår efter jobbet faktiskt.. Trots min lilla oro gick det bra att jobba, såklart men ändå. Lite obehagligt var det. Alla nyfikna kunder som kom in och försökte pressa ut information när man inte får prata om det vart lite tröttsamt.
Jag hann knappt mer än komma hem och sätta mig i soffan förrän det ringde, det var ett +90, ååh jag blev glad. Det var Y som ringde från ett telefonkort. Tyvärr så kunde vi bara prata i 5 minuter men jag var glad för det lilla. Fast jag ringde upp honom sen efter såklart, hehe. Jag tror han saknar mig rätt mycket där borta, tur det för honom. Jag saknar honom med. Jag frågade om han visste vad det var för dag igår. Nej ingen speciell, sne kom det "OOOOOOH yes, its the day we see eachother first" mjaa, det var dagen innan. Jaha vad kunde det då vara undrade han. Det var ju när vi kysstes för första gången. Aah!
När vi avslutade samtalet sa han då "Okej, shall we do like we did 2 years ago?" Så pussades vi lite i telefonen och la på.

Sover rätt dåligt igen. Vaknar några gånger. Vaknar tidigt. Vet inte vad det är med mig. Jag behöver köpa rullgardiner till mitt rum, enda sättet för mig att sova är att ha kolsvart. Har aldrig förstått dem som kan sova utan gardiner, rullgardiner och persienner. Grattis till er! Jag har Persienner nu, men de är lika gamla som detta hus skulle jag tro och gröna, haha så jäävla fult.

Idag ska jag nog träffa Natta, om hon hör av sig, vilket hon inte gjorde sist. I vilket fall, nu håller jag på att tvätta, nyckeln är upphittad och jag behöver mina kläder. Sen ska jag in i jakt på en vinterjacka i alla fall!
Ha det så bra idag!

workie

Jaha.. Då bär det av till jobbet, för att casha in. Tur det, nästa lön blir inte alltför bra om vi säger så! Synd för dem jag ska köpa klappar till. Hehe..
Som  sagt är man dock inte alltför taggad på stängning. Hua. Det ska nog gå bra.
Tjingeling sålänge!

çarşamba, 27 ekim 2010.

Günaydın.
Hade en del svårigheter att somna igår eftersom mindre trevliga saker hände under kvällen. Jag har ingen större lust att jobba stängning idag om vi säger så... Usch. Men men det är väl bara att härda ut. Känns ju som att det inte kan hända två dagar efter varandra.
Anyway jag vaknade runt nio, kan aldrig sova tydligen.. Tänkte tvätta men den jävla nyckeln är borta. Jag som har en massa smutskläder sen Alanya som jag vill ha rena. Får väl fixa lite annat, dammsugning och disken står först på schemat såna där otroligt roliga saker.
Efter det ska jag nog hinna med en powerwalk innan jobbet känner jag!

Minnen är det bästa man har när ens andra namn är Nostalgisk

Jag vet att jag tjatar mycket nu "för två år sen..." Det tänker jag göra veckan ut.
Inte bara är det 7 månadersdatum för vår förlovning det är även 2års-dagen sen vi sågs allra första gången.
Inget hände den kvällen.. Jag o Josefine käkade middag på MP och gick sen till Istanbul som hette Zapfhan på den tiden..
Där var det en kille som va på som fan, han ville ha en puss men han fick nöja sig med en kram...
Det var spikat att vi skulle till MP dagen efter.
Nåväl denna första afton hade jag inte lagt märke alls till  måste jag säga..

Såhär såg man ut då... Kortare hår och bekymmerslöst leende.

med detta säger jag god natt1



Nöjd, nöjd, nöjd - kvinnan här är väldigt nöjd

Hela dagen har jag spenderat med Regina.
Jättemysigt hade vi det tyckte jag. Först fikade vi på muggen sen kollade vi lite kläder, fick med mig ett par tights och ett långt linne!
Sen gick vi till Coop i Söderhallarna och letade efter turkhyllan som jag såg där för ett tag sen. Nu hade den utökats och jag blev löjligt lycklig, dock är det inte nåt jag direkt äter, haha. Dock ska jag köpa tomatpurré därifrån senare.
Sen blev det att vi stod utomhus och pratade innan vi begav oss åt varsit håll.
Snackisämnet - Alanya. Vad trodde ni?
Åh herregud vad Alanya är litet! Hahah.
Mysdag var ordet!

7 månader♥

Grattis till mig och Yakup som har varit förlovade i 7 månader

Seni özlüyorum aşkım ♥


25 oktober 2010

Hallå, orkar inte med nån jätteupdate idag, men dte kanske inte gör nåt. Efter mina senaste monsterinlägg..
Har jobbat 11-19.40.
Efter dte åkte jag direkt in till Hotell Scandic malm vid medis. Där hade nämligen Simon sin releasefest idag. Kom precis när han börjat sjunga. Sprang till pappa och Annika fort som attans. Träffade även Annica, Özlem, mamma, Annikas mamma och man och peter o Jennie. Jättemhysigt var det och Simon var jätteduktig. Känns grymt att ha en så bra musiker i min omgivning!

För precis exakt 2 år sen så började min fantistiskt jobbiga resa kan vi kalla den. Hehe. Jag satt precis för två år sen, eller låg skulle jag vilja säga på en buss påväg till Alanya. Det var stjärnklart och jag såg en stjärna falla för andra gången i mitt liv. Min kropp fylldes av en känsla av att något stort kommer hända. När jag tänker tillbaka på veckan jag spenderade där nere med Josefine fylls jag av en så speciell känsla som jag inte kan beskriva. Detta vet jag beror på min oerhörda nostalgiska sida jag har. Den kan vara underbar men för det mesta en pina. Jag har nämligen svårt att leva i nuet. Lever ofta i det förflutna och tänker på det som var och aldrig mer kommer bli. Förskönar och deppar.

Josefine innan vi boardar planet 25/10/2010



Anyway. Jag har haft min dagliga dos av älsklingen i form av ett litet samtal, så nu ska jag sova!
Puss o kram

Alanya 9/10-23/10 2010, del 4

Första veckan jag var nere ringde ett svenskt konstigt nummer till mig, hade knappt några pengar på mobilen så jag svarade inte. Hade mina misstankar om vem det kunde vara.
Dagen efter ringde samma nummer igen, precis samtidigt som jag höll på att berätta för Yakup vad som hänt dagen innan, när jag sa vem jag trodde det var, sa han men svara då!!
Jag gjorde dte och hoppades på att samtalet inte skulle avslutas innan det var klart på grund av att mina pengar tog slut. Mina misstankar var korrekte, det var nämligen från migrationsverket och ingen mindre än vår egen handläggare. Hon sa att vi måste förlänga hans pass 2 år om vi inte vill krångla med det härifrån vilket kommer bli dyrare. Jag fick hennes mailadress och vi fixade det så fort vi kunde och mailade inscanade foton av det. Jag hörd einget mer efter det, förrän idag då. Jag som hade ringt och terrorisera henne denna vecka, men nu är det alltså inte nödvändigt eftersom beslutet verkar vara taget. Det gick fort alltså. Inte ens 3 månader sen han var i Ankara.
Jag hoppas hoppas så innerligt att det är positivt, vad ska vi göra annars?

Dagarna innan jag åkte hem slutade Yakup lite tidigare. På torsdagen var jag på internetcafé på kvällen och gick tillbaka till restaurangen vid tio och då fick han gå. Vi gick till Bamyaci och fikade. Servitrisen där var väldigt mån om att vi fick det vi ville och att allt var bra, ville vi ha något mer osv. De är väldigt snabba på att plocka undan och fixa när man äter där nere tycker jag, ibland känner man nästan att de står och väntar på att man ska ta sista tuggan så de kan duka av.
Vi blev bjudna på en varsin liten kaka till, Yakup berättade att hon hade sagt att vi var ett så fint och gulligt par så därför ville hon bjuda på det. Sweet. Skulledet nånsin hända här? Nej! Man kan säga att Turkiet är efter på många sätt och att de flesta har en viss okunskap om det mesta, men ack så vänligt folk och på det sättet ligger de före på många sätt. Inte just bara att de bjuder på kakor. På bensinmackar tankar de åt dig och tvättar bilen medan du väntar. Såna små saker. Jag förstår att en del säger att Svenskar är lika kalla som klimatet är där. Det stämmer på ett sätt.
Efter det gick vi hem och mös framför tv.n eller ja, jag somnade men ändå.

Fredagen - sista dagen var Yakup helt och hållet ledig. Det var skönt. Dock började vi dagen med ett litet bråk. Jag är otroligt grinig på morgonen om jag inte får frukost, men han har inte så bråttom med att äta. Detta leder till att jag blir superbitch numero 1. Slutade i alla fall med att vi käkade turkisk frukosttalrik på Günaydın. Vi drog ner till hamnen och Kemal för att jag skulle köpa en present till min mami som fyllde år och efter en sväng till Migros för att köpa mina freşa som nu ligger i kylen. Gött.
Sen promenerade vi hem till Nilüfer för att säga hejdå, där även Ys mamma var. Där var det kafferep tänkte jag säga, alla grannfruar var där. En aning obekvämt blev det. Det blev lit met, börek och kısırbollar. Mumsigt. Sen var det dags att säga hejdå, hans mamma sa något och Y skrattade lite, hon sa tydligen att hon tänkte komma till Sverige. Haha, gör det du sa jag!
Kvällen spenderade vi som tidigare sagt på Yasoun hos Onur. Y var allmänt off och tråkig. Jag tror det var för att han var lite ledsen, det trodde Onur med. Men det kan ju vara farligt att säga det.. Vi satt där i fem timmar och y var lagom uttråkad så han sa till mig att nu förstod han hur jag måste ha det när jag sitter där. Nej men det var väl på tiden..

Lördagen packade jag på morgonen och sen gick vi till restaurangen och åt frukost. Sen kom bilen som jag skulle åka med. Jag var återigen påväg till Sverige. Satt i framsätet mellan två turkar som snackade konstant. Föraren hade en asirriterande röst och han satt och tittade på mig ibland och jag kände bara blää kan jag få vara framme nu. När vi kom fram till flygplatsen skulle jag betala mina 30 TL som jag sparat för resan, då säger de att de ska ha 50. Jag hade sparat 30 för det är det jag betalat förut, men de sa att nej 50 är det nu. Som tur är hade Yakup gett mig en 10 Euro så jag fick ge den och klara mig utan pengar på flygplatsen. Det gick smidigt från Antalya till Istanbul kändes som att vi knappt hann upp innan vi skulle ner igen. Kom till Sabiha Gökcen vid 19-tiden och så började min långa väntan på planet mot Arlanda. 5 timmar var jag där. Läste en bok som tur är och hade min iPod, men riktigt drygt var det och gråtattackerna kom lite då och då. Men jag har slutat bry mig om det för längesen, det är bara att släppa ut det.
Planet landade vid 02.15 och jag fick min väska ganska snabbt. Min underbara mamma kom och hämtade mig coh vi var hemma nångång mellan 3, halv fyra. Blev helt deprimerad när jag såg snön på marken.
Somnade väl vid fyra och vaknade vid 11.

Hejdå Antalya :( vi ses snart igen...

 

♥♥♥♥



Shiit

Beslutet kommer i veckan.

Iyi geceler

Jag är skittrött, sov npg bara 6 timmar i natt, men kan inte somna.
Imorgon ringer klockan 8.15, måste hinna fixa SL-kort innan jag drar iväg på jobb.
Ska bli spännande att se hur jag jobbar i närmsta framtiden.

Saknar Yakup gör jag också, så det värker in i ben o märg. Hade en liten msn-dejt för nån timme sen. Han var nog ganska körd han med såg det ut som.. Jag orkar inte mer nu, verkligen inte. Dey här är inte naturligt i ett förhållande. Vår kärlek är så jävla stark så jag vet att vi klarar vad fan som helst. Men älskar man varandra ska man ju va tillsammans.
Saknar att somna inslingrad med honom under samma filt. Pussa på honom, hans fingrar över min rygg.
Bort bort bort.

God natt på er..

Alanya 9/10-23/10 2010, del 3

Senaste veckan har jag o Yakup (även Anna när hon fortfarande befann sig i Türkiye var med) spenderat en del tid på Yosun, där Onur jobbar. Onur är världens bästa. Så jäkla goskille alltså. Han pratar så mycket heeela tiden och man kan inte hålla sig för skratt. Onur jobbade på MP när jag var i Alanya första gången och vi tjejer spelade in lite filmer när han snackade för han va så fruktansvärt rolig när han pratade och krävde total uppmärksamhet. Förra året gjorde jag militären och jag träffade honom inte förrän i mars i år igen.
Nu spenderade vi däremot en jäkla massa tid på hans jobb.

 

I tisdags var jag och sa hejdå till Anna och följde henne till Otogar där hon skulle ta bussen till Antalya. Efter det gick jag återigen till restaurangen och satt där. Yakups mamma kom dit och jag satt där med henne, Yakups pappa och storebror. På eftermiddagen skulle mamma o pappa Öztürk gå på tisdagsmarknaden och frågade om jag ville komma med, varför inte tänkte jag, hade inget att göra. Väldigt spännande, haha, det var nog första gången jag var själv med bara hans föräldrar. Pappa höll i pengarna bestämde till största del vad som skulle köpas och sen fick mamma och jag bära. Yakup skickade sms att han skulle till hotellet för lite siesta, men då jag var övertalad att följa med hem och äta så fick Yakup komma dit helt enkelt, så käkade vi lite och drack lite te. Även Nilüfer och den lilla bebisen kom dit och hon var såklart arg för att jag inte vart uppe hos henne, men ja, vad ska jag sitta där och säga.

Jag var uppe hos henne dagen efter däremot. Var påväg till internetcaféet när hon var ute på balkongen och vinkade upp mig. Var där några timmar, käkade dolmas och drack te. Hjälpte henne att hänga tvätt och sprätta tyger. FC Köpenhamn spelade match och det var fullt av danskar på restaurangen så jag gick ner vid tolv då matchen var slut. Sura miner för det men det struntade jag i. Var faktiskt där för att träffa Yakup och jag kände att mina dagar var räknade.. Mycket riktigt höll de sista gästerna på att betala när jag kom ner så jag fick spendera tid med honom.

 

 


Alanya 9/10-23/10 2010, del 2

De första dagarna bjöd lite på strand och sol och på tisdagen var det dags för tisdagsmarknaden. Jag o Anna drog dit. Jag köpte lite strumpor och en väska. Väskan var dock trasig i dragkedjan så jag gick tillbaka efter en stund för att byta den. Höll på att lacka sönder på mannen i väskståndet. "I look this morning, no problem, understand?". Jag stod där o tjafsade ett bra tag, han vägrade ge mig pengarna tillbaka, men sa att jag kunde ta en annan väska. Det gjorde jag, en snyggare än den juag tog från början dessutom. Jag proppade i den i en påse och gick därifrån innan han skulle börja tjafsa om pris och grejer om den kanske.
Vi satt o pratade lite med en snubbe som Anna känner.

På torsdagen skulle vi köra en avslutningskväll för Tina. Den hade vi på Cubana. Jag käkade tacos och drack Carphina. Efter det gick jag och hämtade min man och vi alla fyra drog till Robin Hood och körde lite party. Jesus, vad det märks att säsongen börjar ta slut. Var typ tomt, bara ryssar som klär sig som jag vet inte vad...
Vi hade kul, dansade och fotade (rip, mina bilder) sen tänkte vi att vi skulle dra till Hollywood. Där var det dödare än dödast, så jag o Yakup tackade för oss och drog hem.

På lördagen åkte Tina hem efter nästan 6 månader i sträck där nere så det var ledsna miner hela dagen.

I'd spend a lifetime with you

You touched my heart, you touched my soul

You changed my life and all my goals

And love is blind and that I knew when

my heart was blinded by you

I've kissed your lips and held your head

Shared your dreams and shared your bed

I know you well, I know your smell.

 


 

And I love you I swear thats true

I cannot live without you :(

♥♥

 

 

(bilden har jag tagit från min kär frus, Annas facebook)


2 år sen..

Kan ju gissa vad jag gjorde för 2 år sen?
Jag taggade gaaaaaaaaaaalet för Alanya, den 25e oktober. My god. Måste säga att jag och jossan hade en sjukt bra resa. Kändes så bra att åka med henne och vad stolta vi var över vår första ensamma utlandsresa utan föräldrar.
Sen kom ju en liten förälskelse emellan lite..
Kan ni fatta att jag hållt på såhär fram och tillbaka i snart två år nu? Snart två år sen vår första kyss och jag blir fortfarande mer kär i dig för varje dag som går, min fina, fina Yakup.
Jag kan inte förklara hur bra de här två veckorna har varit.
Ångrar mig som fan på ett sätt att jag spenderade våren/sommaren där. Det är egentligen nu jag borde ha vart där 3 månader. Inge jobb, bara han o jag.
Jag vill ha mer av honom nu. Kan inte få nog...

Alanya 9/10-23/10 2010, del 1

Ska ta tag i min lilla reseberättelse. Hoppas den inte blir alltför rörig.
Mamma skjutsade mig till Arlanda på lördagen den 9:e runt klockan 15. Mitt plan skulle gå 18.05. När jag komme rin på Arlanda ser jag att planet är försenat 20 minuter. Kul kul. Skickade sms till Mabel (Yakups svägerska) eftersom att vi skulle åka samma bil från Antalya till Alanya. Sen ser jag att planet försenas ytterligare 25 minuter. Fan vad arg jag var. På planet kom jag till slut och det var inte ett litet plan kan jag meddela. Sj'lvklart tog det en timme och 20 minuter för mig att få min väska också.. Jag var på bristningsgränsen kan jag säga. Ville smälla ner en jävla tysk som trängde sig in framför mig vid bandet så jag inte såg väskorna. Kom ut tillslut till 4 väldigt irriterande norskor, haha förstår dem, de hade väntat på mig i typ 3 timmar.
När jag äntligen kom till Alanya gick jag till restaurangen och där var det mörkt och tyst, klockan var väl efter 2 nån gång. Kocken satt vid datorn och kom ut och sa hej och frågade bara Yakup? Ja sa jag och han gick ner under restaurangen där de sover och hämtade upp honom. Åh fy fan vad jag blev glad. Han var lite yrvaken och jättesöt och rakad på huvudet och skäggig i ansiktet. Me like. Vi kramades lite sen gick vi till hotellet han fixat denna gång. Prestige hette det och var skitfint! På sängen låg filtarna som ett hjärta och i det hjärtat låg en stor fin blombukett med en lapp där det stod Jag älskar dig. Jag dog lite, jag har ju önskat och önskat att han skulle göra nåt oväntat och fint och där kom det. Kärt återseende och vi somnade väl vid fem, sex eller nåt skulle jag tro. Har ingen egentlig koll.

Umgicks en del med Anna och Tina såklart medan de var kvar. Blev många fikor med tårtor. Vi hann nog dra av alla kedjor tror jag; Oba ekmek, çıtırım, Baymaci, Hancı. Jag och Anna var en svängom på Pause också. Jag tog tårtbilder varje gång men de dog tillsammans med mitt minneskort.

En bild på min glass från Pause i alla fall!



Teenage dream

Haha fy fan nu tänker jag börja detta inlägg med att jag är så himla ledsen igen. Varför?
Jo för jag tänker på mina Alanyatjejer. Hur jag kan skatta mig lycjklig som träffat så underbara människor och haft mitt egna lilla liv med min egen lilla bekantsskapskrets där nere. Att vi aldrig känt varandra tidigare ocvh vi passar, har umgåtts i alla möjliga konstullationer där nere. En återträff är inplanerad om 2 veckor. Helgen 5-7 november. Håller tummarna för att min jobbhelg den helgen inte är så farlig, gärna inget alls. Annars får jag försöka in i till stan och hinna träffa de lite.
Alla tjejer samlade i Stockholm.
Anna, Tina, Zandra, Sara, Mathilda och Marie. Helt galet.
Ja gud jag känner mig så sentimental.
Jag tror vi alla 7 håller med om att Alanya har gett oss minnen för livet detta år.
Jag får leva på det och bilderna vi tagit resten av vintern.



Only girl in the world

Just nu känner jag mig förjävla ledsen faktiskt måste jag säga. Var hur förvånad som helst igår över att jag inte gråtit någonting. Skrev det till T på facebook och direkt efter när jag käkade frukost med Y och Z så började jag grina. Det värsta är att Y hatar att säga hejdå, det gör jag med, men han ger mig alltid bara en snabb kram och puss och sen åker jag iväg liksom. Han skickar i och för sig alltid sms en kort stund senare, men ändå.
Känns helt outhärdligt och än en gång undrar jag vad det är jag kommer tillbaka till. Jag vill inte att folk ska missförstå mig, jag älskar min familj och mina vänner. Men allt är på ett annat sätt där nere och livet är lite mer på låtsas, inte så allvarligt och man kan bara va. Det är säkert ett liv jag skulle ledsna på efter några år, men just nu är det så sjukt mycket mer tilltalande än detta.
Jag hoppas på svar snart från mig.verket. När de ringde mig när jag va där nere lät det som att de kunde svara snart.

Jaa, mina bilder raderades, det suger hårt. Hade några roliga bilder från Robin Hood när vi var där och några på mig och Y som jag skulle velat ha.. Hade även två asballa filmer från när det blixtrade i säkert en halvtimme non stop. Har aldrig sett nåt liknande.

Funderar på att baka en paj med blåbär och hallon och sen bara ligga och kolla på One tree hill. Har inte lust för nåt. Bara dra täcket över huvudet och försvinna.

Du är det finaste jag vet.
Seni çok, çok seviyorum♥

Hemma

Jag har så himlans mycket jag vill skriva, men orkar inte just nu.
Ska försöka fixa över bilderna från min kamera, dock gav mitt minneskort upp för ca. en vecka sen...
Men hoppas för jag hade ju tagit massa roliga bilder.
Ska läsa lite bloggar, har väl ungefär 500 inlägg att läsa..
Jag skriver sen helt enkelt!
Kan väl säga såhär att det känns inte helt okej att va hemma igen.

Alanya, dag 10

Jag lever.
Orkar inte skriva har.. just nu. det far bli nar jag ar i sverige igen.
nu ska jag ga a saga hejda till Anna som lamnar Alanya om en timme. Trakigt.
Jag har det bast bast i alla fall!
Hejsvejs!

Alanya, dag 3

Jag lever och har det bara allmänt underbart här.
Har världens bästa pojkvän, som jag saknat lite för mycket och som saknat mig lite för mycket!
Just nu är jag med Anna.
Å jag är lycklig!

Hejdå Sverige...

....Hej Alanya♥


Hur blev det med de små valparna?

Dessa två små liv ska komma till människor i min närhet. Özlem, som håller i hundarna, ska tillsammans med sin man Simon bli ägare till den bruna till vänster. Den andra lilla sötisen  med grå päls (han är egentligen ett misslyckande och ska "egentligen avlivas" eftersom att dena ras inte ska ha grå päls, han är missfärgad så att säga) han ska få komma hem till pappa och hans sambo Annika. (Annika och Simon är syskon btw). Troligtvis ska han lyssna till namnet Mozart. Mys! Ska hälsa på honom när jag kommer hem.

Gosigt värre kommer vi ha det allesammans!




Lördag

God morgon!
Det är väl lika bra för mig att ge mig i kast med dagen på en gång, har en hel del grejer kvar att göra.
Känner inte alls för att gå ner till centrum, blä. Näsan rinner och rinner. Men men, måste man så måste man.
Ska börja med att fixa lite musik på min iPod sen kanske jag ska packa ner smink och sånt jag ska ha med mig.

Igår kväll innan jag somnade tittade jag på Slumdog millionaire, jag vet att det antagligen är en film man ser en gång, men jag älskar den. Freida Pinto kan va en av de vackraste kvinnorna på denna planet. Tycker den är så himla vacker. Kommer ihåg förra hösten, i november tror jag det var, runt samma vevea som Y var i Ankara och sökte turistvisum, då kollade jag på den typ 2 gånger i veckan. Så jag får speciella känslor till den.
Var tvungen att ringa till Y igår när jag såg den. Saknade honom så himla mycket. Vi pratade lite och jag tycker det är så skönt när man kan säga Vi  ses imorgon. Ååh.
Vi bestämde att jag inte ska ta med min dator eftersom det bara är 2 veckor jag ska vara där, och jag känner som han sa att jag får klara mig med internet, fast jag tänkte faktiskt mest på att ha om vi ville kolla på film.

Jag skrivver säkert nåt litet mer innan jag åker!

Iyi geceler

Jag förstår inte att saknaden är som starkast, aa helt olidlig såhär nära. Kanske är just därför. För att man vet att det är så nära nu. Blir helt knäpp och har en massa snor i hjärnan också, så nu ska jag sova. Måste fixa det där jag inte hann fixa idag.. Lalala. Kommer vara heeelt slut när jag landar!
Men hur bra känns det!? Sista natten av fjorton nu jag behöver sova själv.. sova med älskling, mmmmmmys!

21.27

Om vi säger såhär... Jag är inte taggad för att flyga imorgon. Det kommer göra så jävla ont i öronen.
Tur att jag får komma till doktorn imorn, ja dte är Y det, ja vi brukar leka doktor. Haha skämtosido. Alltid när jag ör sjuk så ska han komma med sin mammas små huskurer och jag är väl lite sådär "jaja, jag gör det..." och han säger alltid, yaaw Mikaela, listen your doctor now. (nej han säger inte listen to, utan bara listen) hehe det var det där med turkengelskan.
Okej, asflummigt inlägg, nej jag ahr inte tagit för mycket hostmedicin eller nåt.

YARIN

Jag vet inte hur jag bar mig åt sist när jag ringde mig.verket. Tror jag ringde växeln sa att jag ville höra om uppehålsstillstånd, hon kopplade ig och jag satt i kö i 22 minuter. Men fram kom jag tillslut även om det inte var ett särskilt  givande samtal. Det är ju omöjligt att ringa till kundtjänsten direkt.
Ringde växeln idag och hon kopplade mig till kundtjänst där de säger "Alla handläggare är upptagna, ring senare". Varför då?? Det hände ju inte sist.
Anyway, det blir inge samtal med dem innan jag åker då. Det kommer ta lång tid det här och jag känner att jag är orkeslös och otålig. Det får hända något nu alltså.
2 veckor har jag framför mig nu i alla fall and I will make them 2 good weeks....
Allting ordnar sig, allting ordnar sig, allting ordnar sig, allting ordnar sig, allting ordnar sig... ANDAS

Blä

Jag älskar programmet Debatt. Jag är en person med mycket tankar och åsikter. Ibland blir det sjukt intressanta ämnen. Ibland lyckas jag bli så exalterad så jag skriver en del här.
Förra veckan tror jag det var, var det en debatt om spritsåporna och framförallt Kungarna av Tylesand. Själv har jag inte kollat på det för jag tycker att fuck vad tråkigt det är med white trash som vill vara brats är inne i ett hus och super.
Och de två killarna som är med i såpan som var där var så otroligt hjärndöda måste jag säga.
Det jag blir så fruktansvärt jävla arg över är att de säger att detta är en dokumentärserie och den visar hur svenska ungdomar super.. say what!? Det tycker jag är helt sjuuukt...

Ingen energi

Kände igår kväll att det började täppas igen, great tänkte jag. Har ju precis vart sjuk. Men det räckte tydligen inte då.
Igår när jag skulle sova så va näsan helt täppt. Kunde inte somna, eller kunde nog men ville inte, va mitt inne i OTh och tänkte hela tiden okej bara ett till, sen hade jag sett de fyra som var kvar. Buhuu nu kan jag inte se mer. Hatar det.
Har en massa jag behöver fixa idag, men va täppt i näsan är det absolut värsta jag vet, för det sätter sig i huvudet så det blir tungt som en tegelsten. Men ja, snart ska jag väl koomma upp och igång lite. Slängde ner massa kläder i väskan igår, orkar inte gå igenom så noga.
Tänkte skoja lite med Yakup och säga att jag är sjuk och inte kan komma imorgon. Nä skoja bara, men jag smittar dig med så kan vi varea sjuka tillsammans sa jag. å får jag svaret "You allready make me sick with your love (pussgubbe)" eeeh jaha.. Hahah, jag tror han menade detta som nåt positivt med tanke på vad han skrev efter, men ändå. Det är för sköönt med turkformuleringar.
Igår introducerade jag något nytt för D på jobbet - turkengelskan. Han frågade om jag kunde turkiska o så kom vi in på språk och jag sa att folk klagar på min engelska. De tycker att den har en touch of turkish. Det tyckte han va skit kul. Ordet turkengelska alltså.
Nää om man ska ta tag i det hela då kanske? Bör börja med en dusch.

mmmmmmmm

Usch jag har blivit sjuk igen.. Känns som lagom bra tajming. Kommer göra sjukt ont i mina öron att flyga.
Men men.. Denna gången fick jag det som aldrig kom till mig sist jag var sjuk -  en riktigt täppt näsa.
Just nu är jag dock lite exalterad för jag ser att säsongens nya marabousmak ska vara Vintervit. Oh my god! Jag älskar ju vit choklad, så jag säger fucking äåntligen.
Verkar som att många fått tag på den redan, trots att det står att den kommer ut vecka 42. Kanske ska ge mig ut på lite jakt, ska ju ändå fixa lite grejer idag, om jag orkar... Blä för det här.


MUUUMS! (bilden är lånad från marabou)

God natt!

Shit vad det var jobbigt att gå upp imorse. Snoozade en halvtimme och gav mig iväg som en zoombie.
Har jobbat 9-17.10 o det gick väl bra, lite segt.
Sen efter blev jag upphämtad av min farmors syster (som är som min farmor då min riktiga dog när jag var 2) och jag åkte hem till henne och käkade hennes  goda fisksoppa och samtalade lite. Det va mys.
Nu är jag död i soffan, ska snart gå in till sängan och kolla på mitt älskade OTH. Mwoooah, grinar som en bebis som vanligt!
PUSS

Sabiha Gökcen

Hej!
Jag ska ju mellanlanda på väg hem från Turkey den 23e oktober. Denna gång blev det Istanbul men inte Atatürk utan Sabiha Gökcen. Någon som mellanlandat där? någon som snälla kan säga till mig att den inte är lika stor som Atatürk? Att det inte blir några som helst problem för mig?
Snälla!?

Onsdag

Känner att fantasin med rubrikerna flödar... Jaja.
Varför är det så att jag alltid kan sova när jag inte får.
Idag har jag ju nämligen lovat bort mig att gå ut en promenad klockan halv tio, om 7 mnuter vill säga.
Jag sov så gott när klockan ringde nio. Suck.
När jag kommer hem sen får jag nog ta tag i mitt packande.. var inte så många dagar kvar helt plötsligt. Oops liksom!
Ska väl ut på den där promenaden. Känns inte optimalt, för min hals är inte kul. Blä.
PUSS

23.12

Nu har jag spenderat en och enhalvtimme med min älskling i cam. Vart tog den tiden vägen? Kändes som max en kvart? Blir helt ledsen när han ska gå.. Usch nu känner jag att jag fått nån slags liten kick i alla fall.
Alltså jag säger ju det, när det är bra så är det ju bara för bra.
Nu vill jag ner och känna på min mans armar och rygg och mage och ansikte och pussa hans kala huvud.
Nu är dte i alla fall bara 4 dagar kvar tack och lov. Känns som en evighet dock.
Usch vad trött jag är på det här, att leva i en packad&väntas på att packas resväska. Biljetter utskrivna och passet framme. Varför kan man liksom inte få vara ifred och få vara tillsammans utan att behöva tänka att snart ska jag hem eller nu måste vi hinna det här för annars kanske vi inte hiinner det.
Jag menar fine, 2 månader är en lång tid, men inte sååå lång. Efter några veckor börjar man inse att veckorna springer iväg och rätt vad det är så sitter man på Antalyas flygplats och bölar som en bebis.
Och vet ni, jag är astrött på det.
Sen jag kom hem har jag vart ett nervvrak. Jag grinar för typ allt. Jag gör ingenting. Bara väntar och undrar och vrider och vänder.
Mina tankar är min största fiende.
Jag kommer inte ihåg vad det stod i klick om Jay fårn idol, men nåt om att han haft ett ganska jobbigt liv på grund av överbelastande tankeverksamhet eller nåt liknande och jo det är väl konstaterat sen typ 6 år tillbaka att det lider jag av med.

Nej men gud. Alltid så, något som gör mig så himla glad och lämnar mig med världens bästa känsla i kroppen gör mig så ledsen sen också. Nu ska jag sova bara för det.
JAG ÄLSKAR MIN YAKUP
God natt!

Och ja, Regina, självklart ska vi ses när jag kommer hem sen tycker jag!

20:38

En sak som vore så sjukt kul att göra, skulle vara en Alanyaträff. Om jag bodde själv och hyfsat stort skulle jag lätt bjuda in alla mina Alanyagirls. Vilket gäng!
Det skulle va så kul.
Så jävla sick det här året har vart nu när jag tänker efter. Vilka människor jag träffat.
Oh god.

Till nåt helt annat, jag måste sluta titta på Biggest looser. Jag gråter ju så förbannat mycket!

Cravings

Mwoooooah.
Har precis kommit hem efter en mysfika med Regina på Muggen. Vi åt en jättegod cheesecake med vit choklad och jordgubbar. Rekomenderas! Dock är det ju inte så jättebilligt på Muggen, synd det för det är så mysigt.
Anyway, ni kan gissa vad vi pratade om kanske? Ja juste --------> ALANYA. Haha.
Det roliga är att alla har ju typ anknytning till alla i den lilla hålan. Även fast vi inte umgicks så mycket där nere så fanns det mycket att prata om, som sagt många gemensamma nämnare.
Galet skönt att få prata om det på det där speciella sättet, med nån som vet.
Hoppas jag inte pratade sönder öronen på henne.
Nu längtar jag ner sjukt mycket... 4½ dag kvar!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH

Tisdag

Morgonpromenaden blev inställd. Nu ska jag fixa mig i ordning och sen blir det in till stan för en fika med Regina!
Mys.
Igår kollade jag på en film. The Killer Inside Me. Den va skitdålig, se den inte. Usch alltså.

Skulle behöva tvätta lite infr resan.. Förresten går det skitsegt med packningen. Pallar inte.
Vet inte vad jag ska he med mig
PUSS

Förlåt, men jag har en ny kärlek...

Bruno Mars

 

♥♥♥


Oh her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what i see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say..

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa!

Her lips, her lips I could kiss them all day if she let me.
Her laugh, her laugh she hates but I think it's so sexy.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Ohhh you know, you know, you know, I'd never ask you to change.
If perfect's what your searching for then just stay the same.
Sooo don't even bother asking if you look okay, you know I'll say...

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

The way you are.
The way you are.
Girl you're amazing, just the way you are.

When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa.

♥♥♥


Det kan inte bli mycket finare...

Vardagsmys

Jag åkte med mamma och company till Dieselverkstaden för genrep av vad det nu hette med vad han nu hette. Han ska då alltså kunna läsa tankar och förutse människors handlingar osv. En del var sjukt boring. Men slutet var sinnessjukt. Alltså verkligen. Vet inte hur han lyckades.
Man undrar vad som är uppgjort och inte egentligen.
'Jaja man får inte avslöja nåt om vad som hände så jag skippar det.
Det är inte nåt jag skulle betala för att se måste jag säga. Men ja lite kul va det. Fick tankana på annat hursom!
Nu ska jag sova.
God natt!

Måndag igen då

Har vart lite effektiv idag i alla fall.
Tog en tripp till centrum, köpte SL-kort för denna vecka. Köpte även en mössa till min kära man eftersom han fryser om sitt kala huvud.. Sprang på en kompis jag inte träffat sen mitten av mars innan jag åkte till Alanya. Hoppas på att vi kan ses sen när jag kommit hem. Blir inte alltför ofta.
Åkte till jobbet sen och schemat var fixat å klart så då slapp jag tänka på det. Tänk vilka bra chefer jag har egentligen! Som låter mig flyga och flänga och sen låter mig komma tillbaka när jag känner för det.

Imorgon har jag bokat in morgonpromenad och fika.
Ikväll ska jag på nån föreställning med mamma, hennes särbo, hans två barn och min syrra. Skojsigt.. Hoppas jag...

God natt!

Gud så trött jag är måste jag säga..
Jobbet gick bra men va lite segt.  Känns som att det blir sängen nu på en gång alltså!
Puss o Kram.

Söndag!

God morgon!
Jaa igår var inte den bästa dagen kan jag konstatera. Började med att åka till sopcentralen med mamma, sen gjorde jag verkligen  ingenting.
Låg inne i mitt rum och deppade på kvällen såg på En shopoholics bekännelser. Har inte läst böckerna som sä'kert är mycket bättre, men njaa. Tror inte det. Filmen var inget för mig.
Min kära syster lagade pastagratäng till oss som var riktigt mumsig och eftersom hennes liv också sög lite igår bbestämde vi oss för att titta på en film tillsammans och det blev Double Jeopardy som gick på tv4plus, helt okej film!
Sen tänkte jag att jag skulle ringa min kille där nere och kolla vad han gjorde eftersom han inte verkar ha tänkt på det de senaste dagarna.
Han svarade inte och jag blev skiitarg och börjar genast gå igenom en massa scenarion i huvudet.
Till slut pratade vi och gjorde det till klockan tre typ, svensk tid så fyra för honom stackarn.
Men som jag mådde bra när jag somnade. Somnade med ett leende på läpparna och en liten rysning i kroppen.
Nu känns det riktigt bra att jag snart ska få åka dit och träffa honom.

På grund av det sena samtalet vaknade jag klockan tolv!
Så nu finns inte så mycket tid kvar innan jag ska bege mig för jobb 15-21. Segt, men men!
Om en vecka är jag i Alanya, mwiiiiii!

Tillbakablick

Det är roligt när man bloggat så länge att det finns ett litet arkiv att gå tillbaka till.. Nu bloggar jag i och för sig galnare än någonsin med typ 7 inlägg per dag, haha. Men i alla fall.
Idag är det den andra oktober,
för två år sen hände detta:
- jag åt en chokladcroissant (precis som jag gjorde idag)
- jag tittade på heroes och Hells Kitchen.
- jag älskade Kleerups nya skiva.
- jag vaknade upp tillsammans med Jossan som hade sovit över här.
- jag gick i skolan två timmar och hade då psykologi.

för ett år sen hände det här:
- jag höll på att bli sjuk.
- jag drack echinagard som jag avskyr.
- jag jobbade kvällspass.
- jag hatade men hyllade pengar.

Intressant va? Jag var flitig uppdaterare detta datum för två år sen, men ikke för ett år sen. idag har jag väl skrivit ungefär 80 000 inlägg!
Kanske får vara slut nu.



remembered

att jag har typ en hel vinflaska kvar sen igår. Den får nog korkas upp idag igen.. Mojs.
Och vad sorgligt det låter. Som en annan alkoholist. Men sanningen är ju det att jag knappt dricker längre..

:(

Min bristningsgräns är nådd tror jag..
Jag känner inte för att göra nåt, jag känner inte för att inte göra något. Vill helst sova men det kan man inte göra klockan sju en lördagkväll. Eller?
Jag vill gräva en grop och hoppa ner och hoppas på att de år det tar att gräva sig upp igen har gjort att jag blivit en ny människa. Att jag slutat tänka på det som jag tänker på nu. Att jag lever ett annat liv än jag gör nu.
At The Moment - Life sucks

1 vecka

Jaha helt plötsligt så är det då en vecka tills jag drar ner till Alanya igen.
Nice, ska bli skönt med lite sol och värme såhär mitt i höstmörkret. Har vart lite kraslig och sjuk nu i typ 2 veckor. Får räcka med allt tycker jag.
Ska bli nice i alla fall.
Speciellt å få träffa de här:

Tina o Anna ♥

Är så himla glad att jag hinner träffa Tina igen.  För efter Turkiet ska ju hon flytta till Kambodja!!
Vem vet det kanske blir semester där sommaren 2011? Hehe. Stackars Tina jag kommer och våldgästar henne!

You're amazing just the way you are

God morgon!
Är lite småseg, men det blev en ganska lugn kväll igår. Blev inte askalas som jag planerat. Har ju mått lite illa i veckan så att svepa en vinare kändes inte helt okej.
Var mysigt hemma hos Fia och hon hade dukat upp med en buffé, lite italienskt sådär.
Själv stannade jag till näst sist och tog den sista bussen hem halv två.
Vi hade intressanta politiska diskussioner och annat där på slutet.

Hörde även rykten igår att Bruno Mars ska komma hit. AAAAW måste se!!
Har ni inte lyssnat på honom, gör't!
Får se vad denna dag har att bjuda på då.. Kanske ska börja packa lite.



kalasdax

Har kommit hem för en stund sen från stan. Hade en mysig dag med Jossan. Blir väldigt sällan vi träffas nuförtiden. I gymnasiet var hon min fru typ i två och ett halvt år. Haha. Satt ihop typ.
Ett och ett halvt år sen är det ungefär sen vi tog studenten. Heeelt sick! Vi möttes i gullmars och tydligen tänkt på samma sak påväg dit - ett besök på Värmdö gymnasium, vårt forna hem.
Sagt och gjort. Vi traskade över tvärbanespåret ner för trapporna och den lilla gångvägen.
Åh älskade Värmdö. Allt var sig likt. Vi steg in och det kändes som det mest normala i hela världen. Klappade på mitt skåp och försökte hitta våra gamla lärare. Vilka vi inte såg en skymt av. Bara vår ena mentor från sista året men hon skulle på lunchdejt med en annan lärare så hon såg oss inte och ropa kändes inte som ett alternativ.
Tragiskt nog verkar det som att min mentor under mina tre år hade slutat. Hon var allt bra hon.

Efter en liten walk to remember gick vi från Gullmars till Medis och satt oss på café fåtöljen. Drack en té och där blev vi sittandes i många timmar. Samtalen avlöste varandra och det kändes riktigt fint att sitta där med min älskade Joschki. Verkligen. Sen blev det ännu mer promenad, för att inhandla den där vinaren inför kvällen.
Sen tog jag en promenad från Centralen till Gullmars så jag är typ död nu. Har tagit igen för alla missade promenader. Det var sjukt skönt väder ute ju!

Jag just nu, från min underbart bra cam. Tänkte visa mitt mörkblå nagellack från Sephora, men det ser mest svart ut.

Anyway, love it!

 

Nu ska jag supa bort mina äckliga tankar ikväll!

toodilo


Red, red wine stay close to me

Kul det här känns då..
Fick ett sms igår av Y, han skrev lite grejer och sen "Jag har ändrat min jobbtid så nu börjar jag tolv på dagen". Jaha.. Roligt. Kommer se NADA av honom eftersom han kommer sova till typ halv tolv varje dag.
Bäst är att Anna är där och även Tina kommer vara där några dagar!!
Men verkligen. Det känns kul.

Nu ska jag äta frukost sen blir det åka in till stan och möta Jossan för promenix, sen får vi se om det blir fika med Regina eller om det blir nästa vecka.
Ikväll blir det hem till Fia för att fira hennes 20-årsdag i efterskott. Ska nog köpa mig en vinare och bli askalas ikväll tror jag.
Busy day and night WOOP WOOP!

RSS 2.0