~

Ibland känner jag att jag slösar bort dagar. Idag jobbade jag.. Håll i er. En och en halv timme. Var hemma igen halv tio imorse, sen dess har jag bara kollat på prison break med älskling.

Nyår är nu kirrat och jag hoppas det blir bra som fan.


~

Julen har varit precis så mysig som den brukar. I fredags jobbade jag 9.30 till 16.30, det var inte så många barn kvar runt tre dock så då fick jag gå hem. Trots den korta dagen med sovmorgon var jag riktigt trött så åkte hem och tog en powernap.
Efter den powernapen begav vi oss till mamma för den obligatoriska uppesittarkvällen med bingo och tillagning av skinkan, som jag inte själv äter av i och för sig. Vi hade ingen större tur med bingon men det är gemenskapen som är det mysiga. Jag slängde ihop lite ischoklad också för att ha gjort mitt julgodis haha.
Åkte hem och laddade för morgondagen genom en god natts sömn. Gick ner till centrum på dagen eftersom jag var i desperat behov av mitt ACO läppcerat som var slut. Passade på att göra lite annat också. Åkte hem till mamma igen och kolla på Kalle, fikade, öppnade paket, åt julbord, sjöng Singstar. Mina systrar åkte iväg så det vart jag, Yakup, mamma och hennes sambo kvar så vi slog på en film. Den var säkert jättebra (eller inte) själv somnade jag gott i min kärleks knä. Jag fick en massa bra grejer som jag önskade mig. Småsaker som jag aldrig orkar köpa själv liksom.

Juldagen är alltid hos morbror med familj då min kusin fyller år. Yakup skippade det efter för mycket umgänge dagarna innan. Haha. Vi åt god mat, tårta och pratade på.

Igår åkte vi in och mötte Jennifer och Adem för lite stros i affärer, middag och avslutade med en varsin efes. Perfekt avslut på långhelgen helt enkelt!


~

Jaha då ska man snart till jobbet. Känns för jävligt eftersom att halva eller mer av sveriges befolkning är lediga idag (känns så) medan man själv ska jobba till halv fem. suck.
Sovit har jag gjort ordentligt i alla fall, men det brukar inte hjälpas framåt eftermiddagen när huvudet blir alldeles tungt. Konstiga drömmar har jag haft, nästan blivit snärtad av en späckhuggare i havet och spelat damfotboll inomhus. Lite härlig blandning sådär.
Min underbaraste älsklingsman har lovat att städa hela lägenheten idag♥

~

Jag har bestämt mig för att på något sätt rensa bloggen.. Håller på och skriver rent i ett word-dokument och ska ha som någon slags dagbok. Så att det inte försvinner helt, sen behåller jag de inläggen som jag tycker kan vara kvar.
Om jag skapar en ny sen återstår att se.

~

Jag är så enormt trött...
Give me my life back please?
Nästa jul ska jag inte jobba, jag ska vara pigg och göra allt det jag vill göra nu som jag inte orkat och inte hunnit. Det är väldigt mycket kan jag säga.. Nåväl.
Även fast det var en ganska kort dag med ganska få dag är jag liksom varje kväll stentrött, igår somnade jag nio, det är inte ens lite roligt, både igår och idag har jag tagit en power nap.

Annars så har jag nu hittat en för att vara till New York svinbillig biljett när min familj ska åka. Dock på ett annat plan och så, jag är van att flyga själv, men enda dit, fast det bästa, det är direktflyg dit. Jag vet inte hur jag ska göra. New York calling, har gjort väldigt länge och jag måste ju bara dit igen. Frågan är hur det ser ut med skolan och allt.

Så är det för mig, alltid. Finns det ingenting att oroa sig för, ja men då hittar man något att oroa sig för. Aldrig kan jag få känna mig lugn, avslappnad, harmonisk eller ångestfri.

~

Nu i juletider får man ändra på sina arbetstider lite. Skönt, idag får jag börja 9.30 istället för 7.30.
Har passat på att äta en ordentlig grötfrukost. Surt är dock att imorgon skulle jag ha slutat tre egentligen, men det blir halv fem. Börjar 9.30 då istället med.

I skafferiet ligger en massa bakgrejer, som jag inte alls har orkat ta itu med. Tror inte någon kan förstå hur trött man blir av att jobba med barn.

Ikväll blir det julstädning för hela slanten och jag hoppas på att orka göra lite ischoklad/knäck/kola. Vi får se helt enkelt. Annars så har jag och min kära sambo ägnat oss åt mysiga filmkvällar. Igår tittade vi på Save the last dance, an old favorite of mine.. Kläderna var för jävliga, haha.

Funderar fortfarande på hur jag gör med bloggen osv. Någon som har några bra tips?

~

Nu känns det lite bättre.. Att ha lite mer koll. Jag vet inte riktigt hur det ska bli. Om jag kanske startar upp en ny blogg, skriver ut det här som nån slags dagbok och raderar allt sen och kör om på nytt här. Har en del funderingar.. Jag är lite den som skriver först och tänker sen, har lite ångest över hur öppen jag varit många gånger. Tänker att jag måste prata med Y om han verkligen vill vara så stor del av den här bloggen som han faktiskt är. Han vet ju mycket väl att jag bloggar och så. Hmm knepigt det här.


~

Jag tänker några tankar, ett det känns jävligt bra med tanke på att det är kanske en åttondel av alla läsare som frågat om lösen. En del som frågat vet jag inte vilka det är. Det vore jättekul om ni som vet med er att ni aldrig kommenterat/inte har en blogg som jag kommenterat i förut och sådär skulle vilja skriva några rader om vilka ni är, hur ni hittade hit och sånt. Känns trots allt läskigt att ge ut det till för mig helt okända människor!
Ha det bra, hej!


LÖSENORD

Inom en mycket snar framtid kommer det att bli lösenord. Och det sätts ju av en anledning så jag behöver väl inte säga att ni som vill ha det, inte ger det vidare.
Hör av er snart då på något sätt om ni vill ha det!


Imorgon börjar det gälla efter jag kommit hem från jobbet..

~

Hur sjutton gör man bloggen lösenordsskyddad?

~

Att folk alltid kan vrida vända och misstolka det man säger och skriver. Lägga till, dra bort och lägga egna värderingar. Det var sista gången jag sa något.


~

Helgen har vart super. Fullsmockad men super. Idolmys, middagar, syrrans födelsedagsfirande, träffat släkten och så. Tack till er som var med och förgyllde den!

Igår efter Saras firande kom jag hem ganska "sent" var borta några timmar. Y tröttnade efter en och åkte hem. När jag kom hem satt han och kollade på hayat devam ediyor, som jag sagt att vi ska kolla på tillsammans. Lite sur blev jag, men sen tittade vi på första avsnittet för han hade kollat bakifrån haha. Grät som ett as gjorde jag några gånger. Var tvungen att gå iväg ett tag. För mig är det så långt ifrån min värld man kan komma..

Nu väntas en veckas jobb till då, bara tagga!


~

Idag fyller min stora lillis 20 år!

GRATTIS ♥


~

Då har jag köpt Yakups julklapp då och är fattigare än fattigast.. Hehe. Men vad gör det när jag är 99,9% säker på att han kommer bli kalasnöjd.
Han är iväg och jobbar för tredje kvällen i rad så jag får hoppas på en lika fin julklapp av honom, hihi skämtosido.


Julafton 2010


Julafton 2009


Tredje julen för oss då.. Tiden går så otroligt fort. Jag är så nöjd och glad med hur livet ser ut ändå när du Y är här med mig!

~

Glömde säga att du betyder mest...
Ibland förstår jag inte att all kärlek får plats.


~

Dagarna bara går och sen helt plötsligt står det att jag inte uppdaterat på 3,4 dagar. Som nu till exempel.
I torsdags vaknade jag upp med en otroligt irriterad näsa och täppt näsa. De första dagarna i en förkylning är verkligen värst. det gör inte ont men det smakar äckligt på nå vis. I halsen alltså.
I alla fall.. jag jobbade på i alla fall, i fredags hade vi PD så det var inga barn på förskolan. Efter det åkte jag hem till pappa över helgen och Yakup stannade hemma som jag skrev. Mysigt att få somna tillsammans igår igen, han sa att han sovit dåligt och att det varit kallt i sängen utan mig och det närktes att han hade saknat mig så som jag saknade honom. Japp här snackar vi paret som haft distansförhållande i tre år med månaders mellanrum. men ja det är en vanesak, på lördag har han ju varit här tre månader redan.. Herregud.

idag bjöds det på jobb, handling för veckan (lite halvt i alla fall..) och nu har jag börjat baka några pepparkakor som ska vara till jobbet.. Ska laga maten till imorgon så jag har det gjort eftersom jag stänger och kikat på Homeland har jag gjort, nu måste jag vänta en vecka till.. Vänta på Y.. Som fixade sig ett litet extrajobb under helgen nämligen. Är så glad för hans skull och stolt, så han är iväg och jobbar nu nämligen. Någon som kan gissa vad han jobbar med!?

~

Jaha då ska man sova själv igen nu då.. Vad konstigt det känns. Har åkt upp till pappsen över helgen nämligen och min älskade ville inte följa med. Så knäppt hur det känns i kroppen på nåt sätt att jag vill vara med honom! Men det är inte så lång tid det. Bu svamlar jag så ska ta mitt tunga huvud fyllt av snor och lägga mig för att sova.
God natt!


~

Det är synd om mig.
Kände imorse den rivande känslan i halsen och det dröjde inte länge förrän nysningarna började och näsan rann. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på homeland, en serie jag zappade fram igår innan läggdags som gjorde att jag somnade senare än jag skulle.. Kolla upp den om ni vill se nåt spännande och gripande!


RSS 2.0