THE NEW SHIT

Jag har sedan sist vart en hel dag på Aqua Park med Karin och Filippa. Stört roligt och färg som fan fick man.
Fikat på Starbucks och fikat på Pause. Spenderat alldeles för mycket pengar.

Beklagat mig över Ys playstationspelande, som tyvärr inte sjunker utan går åt andra hållet. Så det är kul japp, när han inte jobbar så spelar han. Nä vi har hunnit kolla på The blind side. Jag har även dragit av filmen Passengers. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte.

Igår prövade jag att köra motorcykel eller en vespa eller nåt i den stilen. Kan ju säga att Alanyas trånga gator inte är det bästa stället att lära sig på, det var nära en liten olycka när jag fick lite panik som vanligt och råkade gasa på för fullt istället för att bromsa. Men ingen fara mamma, du kan va lugn. Det gick bra.  Hehe, men tror jag håller mig bakom Y i fortsättningen. Han frågade efter hur mitt hjärta kändes, det var lugnt som vanligt han sa han trodde jag ljög. Men jag tror det var hans hjärta...

I know you haven't made your mind up yet
but I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong


Snart kanske du har bestämt dig. Jag hoppas, det hoppet kommer aldrig försvinna.



SÅ VAR DET MED DET

Jaha så var det midsommar igår. 10 glada tjejer intog Elite för silltalrik, mums (ja förutom araben då.. haha puss!)
Midsommardans, lotteri och svensk musik. Dansen kring "midsommarstången"... Turkarna som gick förbi måste ju bara tänkt "Vad i helvete är detta..." haha.
Sara vann tre vinster på lotterna, vi andra? Hic, nada, nothing! Å andra sidan köpte hon en del fler än oss andra också.
Efter att den sista vinsten, på 5000 kronor delats ut  (till en jävla norrman, på svenskarnas dag! Skam!!) så drog vi till Queens Garden. Wii första gången jag var där för i år och som vanligt - sånt jävla ös!!
Blev lyckligast på hela kvällen när jag såg Malin och hennes fästman komma eftersom de bara gjorde ett stopp i Alanya. Det gjorde min kväll.

Lyckades få Yakup att komma också hihi. Så vi kom hem vid 3, då ska han spela playstattion då så man inte får nån kontakt what so ever. Gick och la mig, vaknade och ser att han inte ligger bredvid mig. Kollar på klockan, 05.25. Går ut ocvh dricker vatten, där sitter han och Ramazan som två idioter helt inne i sin fotbollsmatch. Efter en liten blick från mig så kom han snabbt som attans in och la sig. Konstigt att han är trött liksom!? Haha.

Jag och Malin på Queens Garden

PUSS MIN ÄLSKADE



MIDSOMMAR?

Alltså har jag missat nåt?  Är det inte midsommar imorgon? Varför skriver alla glad midsommar idag? Helt förvirrad tjej här.

-

Hellu!
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva här. Har aldrig haft sådan bloggtorka i hela mitt liv. Hehe.
Här är det sig likt fast ändå inte, det är varmt fast inte så överjävligt varmt som det brukar vara, det är mycket folk men långt ifrån så mycket som det brukar vara, jag tror att det är sjukt många som väljer all inclusive, så himla tråkigt ju. Vad får man ut av en semester då?

Annars? Det har blivit lite mycket äta ute så igår var jag och Anna på Migros och storhandlade. Så nu är frysen och kylen fulladdad. Har vart på stranden, bränt mig jättemycket och fjällar som en orm, men igår smörjde jag in mig ordentligt så det ska inte vara några problem.

Och surprise surprise så har vi haft en storfight. Som vanligt säger han riktigt elaka saker som han inte menar. Någon  som vet hjur man kan träna upp någons psyke? Så man kan prata och inte behöver springa och gömma sig eller säga dumma saker för att man är arg och konflikträdd? Nu är det bra igen. Som vanligt. Idag har vi tittat på The Ugly Truth, tror han överlevde trots att den var romantisk. Haha.

Ikväll blir det födelsedagsmiddag för någon jag aldrig träffat på Orange i hamnen. Hehe. Så det var väl det. Nu skulle en caramel frapp. Sitta fint från Starbucks.

FAMILY

Idag är Y ledig till fyra igen, när han börjar har jag en fikadejt med underbara Karin!
Vi stack iväg hem till familjen och käkade frukost. Så roligt att se alla igen. Det var fullt hus, vilket det brukar va men nu fullare än vanligt. Ys ena syster som bor i Bismil är här med sina tre barn så det var full rulle.
Det var dagens händelser än så länge. Nu har vi myst lite innan han drar till jobbet och jag fortsätter leva det hårda turkfru-livet här.
Tjing på er

SNABBIS

Hellu! Live from Alanya, haha.
Ja vad ska man säga. Efter 8 månader i Svea känns det lite overkligt att vara här igen. Jag har redan hunnit med starbucksdejt med Anna, Tina, Sara, Karin och Filippa. Mycket trevligt! Fick min efterlängtade caramel frapp.. hur det nu stavas.
Jag har också hunnit med två svängar på ATM blev två nagellack och en klänning.

Lycklig blev jag idag av min phonis eftersom jag kunde prata helt gratis med Zandra som är i Sverige. Wii och bästa. Hon kommer hit nästa vecka!!!

Vi hörs, nu ska jag pussa på min fina!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG...

För det är världens bästastes födelsedag, hurra hurra hurra.
Grattis fina Y, önskar jag va där nu, well what to do? Jag är där imorgon. Då ska vi se ifall presenten duger och kanske man kan smita förbi och köpa en tårta.


Imorgon♥

LONG TIME NO SEE

Jag förstår att ni är chockade mina vänner, so am I!
Brukar ju uppdhatera flera gånger om dagen, men har verkligen inte haft någon lust alls. Denna vecka har jag ätit middag och kikat in i Nicole och Mattias nya lya. Mys! Vill också bo själv själv själv. Hängt i solen med Jossan i bågen brände mig som fan! Käkat finmiddag med Lillil på Östgötakällaren. Hängt med Lovisa och druckit goooda mojitos på fridays och idag har jag lunchat med min älskade pappa på Jensens och sedan till Bredäng för studentmottagning av älskade Samantha. Så fin vecka med fina människor.
Känner mig inte alls lika taggad på att lämna Sverige om lite mer änn ett dygn. Brukar vara övertaggad och inte bry mig så mycket om det jag lämnar kvar här hemma. Men aj aj så det tar emot denna gång. Det kanske är vädret? Att jag lyckats ta ikapp det jag missade med mina underbara vänner sen förra sommaren? Att Yakup faktiskt skulle kunna befinna sig på svensk mark. Jag vet helt enkelt inte. Men fan vad svårt det känns. Kanske blir lite svenskt sommarlov ändå.. We will see.

Nu ska jag ha en date med Veronica Mars, som vanligt. Love it!

NU: MIDDAG HOS NICOLE


WHAT THE FUCK JUST HAPPENED?

Okej... Nåt händer här i Bollis.
Jag orkade inte laga mat idag så jag körde hämtmat. När jag ska gåå och hämta ser jag att grannens (ovanför oss) bilruta var kraschad. Han är bort sen några dagar och firar långledigheten antar jag. Anyways jag fick lite panik. Vad gör man i en sån här situation? Och jag tänkte på våra psykologilektioner att man alltid tänker "jaja nån annan har sett, de fixar". Men samtdigt jag är ganska chicken och inte så jag tänker ringa till polisen själv. Om man ens ska göra det... Ringde till mamma och frågade om hon hade sett det när hon var här förut idag och tvättade och hon sa att hon sett det klockan tolv. Jaha. Då är jag blind som fan, har nämligen också tvättar idag, sprungit fram och tillbaka ex antal gånger utan att se det!?
Polisen kom hursom eftersom "de där andra som ser" hade ringt. Men nu är grejen... utanför vår balkong så är det liksom nedtrampat. Som att nån stått där. Jag hoppas för mitt bästa att det är polisen, som försökt kolla om nån är hemma eller nåt. Annars alltså. Jag har en tendens att freaka ut lite. Så vi säger så, det var polisen, hoppas det var de som kikade in i vårt brevinkast också... Annars vet jag en som får sömnproblem alltså.
Lite obehagligt och hur fan har jag kunnat missa att nån kraschat en bilruta?

LITE S

Easy come, easy go, that's just how you live
Oh take, take, take it all, but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh-oh I'd go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

BIR HAFTA SONRA!

Ja! Om exakt en vecka har mitt plan lyft, eller det har det väl inte för det lyfter ju alltid senare än vad det står. Men det är på väg att lyfta i alla fall kanske! Fy. Fan. Vad. Nice.
Saknar Yakup jättemycket. Okej jag började skriva detta inlägg 09.10, så nu borde jag sitta i luften om exakt en vecka.

Annars då. Nu har Ssarisen och Flippis åkt ner dit. Det ska bli fantastiskt att träffa dem om någon vecka! Jag har ju aldrig träffat Filippa förut och Sara var det nästan ett helt jävla år sen sist!Skandal!!

Jag skulle ha jobbat idag, mitt sista pass. Från klockan sju, men känner att det är ingen idé att sitta där, snora, hosta och knappt kunna andas. Så jag har helt enkelt jobbat klart där! Känns ju fantastiskt faktiskt. Skulle åkt till pappa efter men det blev också inställt. Det var lite synd, för jag hade sett fram emot att gosa med alla vovar innan jag åkte, vilket jag inte lär hinna nu. Men men, så är det.

Idag är planen att inte röra sig utanför denna lägenhet utan bara bli frisk, så jag kan tvätta mitt gigantiska berg av tvätt så man kan börja planera vad som ska med. Har en del att städa innan jag åker. Det är mycket nu.

HASTA

Hej hej på er.
Alltså. Det är så så synd om mig. Alla i min familj är borta, utom räckhåll och jag är sjuk med feber och grejer. Det suger.
Var en sväng i stan igår. Det var väldigt trevligt, men dumt gjort. När jag satt på bussen hem trodde jag att jag skulle brinna upp. Kom hem och tog tempen, stadigt höjdes temperaturen i min kropp. Var tvungen att åka in till skolan nu och lämna in tentan i facket, som var låst eftersom inte en jävel är där på en klämdag. Vi har ju passerkort så vi kommer in i skolan och datasalar och sånt, så länge frid och fröjd, men är det låst till lärarnas fack så spelar ju det ingen som helst jävla roll och nu känner jag mig sådär helt helt sänkt igen.
Men man får väl ändå se det såhär att det va ju bra att det kom nu eftersom att om åtta dagar är jag vid denna tid i Alanya. Förhoppningsvis står jag och ger Y en stor och lång kram.
Hursom, angående honom har jag fortfarande en jättekonstig känsla i kroppen som jag skrev om för ett tag sen. Det känns som att nåt inte står riktigt rätt till. Vet inte vad det är. Annars kan jag säga att ja - långdistans suger. Som vanligt.

Ska inte röra mig ur sängen på hela jävla helgen nu. Och det är ju skitbra eftersom jag har sjukt mycket att göra innan jag åker, som är om 8 dagar!!! Jeez

ENSAMHET

En man går ensam på en gångväg
på andra sidan ängen går en ensam kvinna
båda tänker, kommer någon hålla min hand igen?
Mannen svänger åt höger
kvinnan svänger åt vänster
deras blickar möts
läpparna ler
de sträcker ut sina händer

JAAAAAAAAAA

Helvetestentan är klar. Fy fan vilket slit. Som jag sa sist med så ska det bli väldigt intressant att se vad jag får. Haha fy fan.
Självklart vaknar jag upp med rinnande näsa, helt slut och irritation i halsen. Great liksom.
Jaja nu kan jag lägga det här åt sidan. Ska jobba på lördag för sista gången sen kan jag koppla av hela sommaren. Ska bli så himla skönt!
Gillar att jag typ pratar mer med Ys bästa kompis än med Y. Som det ska va.. verkar han tycka i alla fall då.
Nu ska man iväg på kussens studentfirande. Känner mig inte pigg för fem öre och inget att ha på mig, hann inte till centrum heller. Blä, vilken UNDERBAR dag.

Jo tentan är klar, det är faktiskt värt att fira!

RSS 2.0