trettioförsta mars

Jag är galet galet trött efter en pumpad dag av studiebesök i Täby och Solna. Spännande men mycket info.
Men ingen vila ingen rast, nu ska jag göra mig lite fin för kvällens aktivitet - Vernisage av min pappas sambos kändistavlor. Woop woop mingla bland celebs. haha ooh yea det är så jag va!

Nej men vi hörs. kanske hinner ta ett foto eller två!

Trettionde mars

På måndag åker Yakup hem och alla verkar fråga.. "Oj hur känns det?" Måste va den mest idiotiska frågan någon kan ställa. Ungefär som att fråga "Hur känns det?" när någon fått en smäll i ansiktet typ.

Jo men det kan jag säga 1. Ingen behöver fråga det för att 2. DET SUGER SÅ JÄVLA HÅRT SÅKLART!!!!!

DAGENS LÅT

Sommarplåga 2011?

...

Alltså jag tror inte det är sant hur jävla trött jag är!!!!!!!!

Tjugonionde mars

Hellu!
Här sitter jag igen, försöker komma på nåt kul att skriva och för er att läsa. Men icke.
Igår jobbade jag kväll och sista passet på två veckor, thank god. Känner mig inte helt utvilad om man säger så.
Snart ska jag på en tre timmars psykologiföreläsning, helt okej. Eller jag gillar psykologi.

Jaha, nu har en veckas-spärren paserat. Jag dör. Om sex dagar ska han hem. Jag dör. Jag orkar inte.


(Vet inte varför jag börjat lägga in en massa kort på mig själv, men det kanske blir roligare.. Haha)


MERHABA

Känner mig helt slut, men det får vi skita i för här ska jobbas till klockan nio.. Jippi, har längtat hela dagen.....
Blev ganska sent igår. Jobbade ju igår till klockan sex, sen ringde jag till älskling och kollade vad han gjorde, han var och träffade J&A ett svensk/turkiskt par som vi träffade i förra veckan, som är kompisar till min kära frugis. Jag åkte in för att träffa dem. Hungrig och förbannad av dagen som fan, en riktigt jobbig dag på jobbet på grund av att de dragit ner på personal och sen hade det precis vart hockeymatch så det var tvärstopp i tunnelbanan.

Blev en rundvandring i gamla stan, visade stortorget där stockholms blodbad var och lite andra grejer, sen traskade vi vidare till café 60 där vi tog en fika. Funderade sen vad vi skulle göra, att hitta på nåt på en söndag klockan 22 på kvällen är inte lätt, men det blev till slut en öl på Dovas som avslutade kvällen och vi damp ner i sängen strax innan 1.

Var helt slut imorse när Yakup skulle upp men kunde såklart inte sova så jag bestämde mig för att gå till gymmet. Testa i alla fall, kände att det inte skulle gå bra alls. Men jodå. Skam den som ger sig. 4 km blev det och jag känner mig så nöjd så!


Blev så glad just för jag fick reda på att jag kan byta jobbtid med en på jobbet, vilket betyder... Att om lite mindre än 2 veckor åker jag till Västerås för att träffa Mathilda! Fan vad mysigt det ska bli. Tyvärr så ska ju Zandra upp hit samtidigt, vilket gör mig lite ledsen, vil ju hemskt hemskt gärna träffa henne med!!! Men man kan inte få allt här i livet. Ser i alla fall väldigt mycket fram emot det!

Tjugosjunde mars

Hej hopp!
Jg brukar ju kunna skriva varje dag här om det så bara är nåt litet.. Men den här veckan har vart kaos. Plugg inför tenta, tenta, jobb och skola, jobb och träffat människor. Har vart helt slut helt enkelt och knappt hunnit se älskling förrän vi ska sova typ.
Igår jobbade jag 7-15, köpte med mig lite oxfilé hem tänkte jag, lite lyx sådär! Kollade på film när jag kom hem och så somnade jag en stund och det va inte bra, skulle jag aldrig gjort så jobbigt som det var att ta sig upp sen! Men vi lagade middag i alla fall, stört gott med oxfilé och så potatisgratäng till det. Mumma. Har blivit lite för mycket potatisgratäng för mig de senaste månaderna, men det är ju så stört gott! KOllade på Körslaget och släckta ner såklart.

Idag är det också jobb som gäller.. Från 11-18. Helt okej tid, men egentligen orkar jag verkligen inte.. Nu vill jag vara ledig lite. Men det kommer bli bra pengar i april sen, så det tackar vi för!
Imorgon är jag ledig från skolan, men tackade ja till att jobba 16-21, så ingen vila imorgon heller. Men men, nu blir det frukost och dusch.
Puss på er!

♥ Tjugosjätte mars ♥


Yakup & Mikaela ♥

Ett år med ditt namn i en ring på min hand


Har haft två underbara år och fem månader med dig, ett år som förlovade. Flera år ska det bli!

Seni çok seviyorum


Tjugofjärde mars

Hellu!
Har haft fullt upp på senaste och vart helt slut därav ingen uppdatering här. Men nu så. Igår hade jag den fruktade juridiktentan, som jag tror gick ganska bra ändå. Så nu kanske det blir lite mer action här inne hos mig!
Idag fick vi vara lediga då, innan psykologin startar imorgon. Men jag ska jobba och casha in lite stålar för sommaren, så jag ska strax dra iväg. Jobbar 12-19.30, lite drygt och det blir tredje sena kvällen i rad jag kommer hem. Eller aa inte sent, men känns som jag inte alls hinner spendera nån tid med Yakup.. Och snart åker han. Usch orkar inte ens tänka på det!!

Och vilken Alanya-ångest jag har! Alla kommer va där länge länge utom mig känns det som. Buhuu, men en månad är kanske helt okej, men ändå!

Hej på er sålänge!


Tjugoandra mars

God morgon!
Suger lite att tänka att senaste två åren har jag vart i Alanya vid denna tid. Kunde ju vart det i år med, tredje gången gilt liksom. Men men..
Igår orkade jag inte skriva nåt. Var i skolan och hade lite genomgång inför tentan, sen gick vi och pluggade jag och rebecka x2 på Espressohouse. Mysigt. Det hjälper när man pluggar tillsammans! Så idag blir det en hel dag av plugg med Linda hemma hos henne!
Förutom att skallen är proppad med juridik så är den proppad av massa andra saker - Yakup åker snart, hur mycket ska jag jobba, Hur mycket Alanya blir det i sommar, varför blir det bara att jag träffar en del folk onm det är jag som hör av mig? En del tänker jag faktiskt skita i att höra av mig till så får vi se när det blir att vi hörs. Trevligt liksom. Ja det känns bra, verkligen.

Välkommen till min senaste prenumerant, ni är ganska många nu faktiskt!!!

Svar till PH

PH om Siktir:
Hej...kände på samma sätt men valde att logga ut istället för att skriva något :(

Ja jag skulle ha gjort det med.. Jag var tvungen att bita mig i tungan riktigt. Skrevv och raderade flera gånger. Vill inte hamna på samma nivå. Blir så fruktansvärt ledsen. Verkligen, förstår inte varför. Eller jo, för jag tar det så sjukt personligt eftersom den finaste killen i mitt liv är kurd. Men men, man får bara lära sig antar jag. Lär ju tyvärr inte va enda gången man får sig en skopa.
Kramar till dig!

Siktir

Fy fan vad jag önskar att jag inte lät mig påverkas av folks brutala, hatiska, felaktiga, hemska uttalanden och att jag inte skulle känna att jag behöver lägga mig i. Men nu har det fan gått för långt. Fy fan vad ledsen jag blir och på en sida där man tror att det inte ska hända, att folk ska förstå.

Tjugonde mars

God morgon!
Har vart vaken ett tag nu, vet inte riktigt varför jag inte kan sova.. Har läst ett kapitel i en kursbok. Tjoho!
Snart ska jag iväg och jobba för första gången på länge igen. Ska bli rätt nice ändå.

Igår hade jag en jättemysig dag med Anna! Vi var på café 60 och fikade. Pratade på en massa gjorde vi också, så himla mysigt. Sen kom min kära pojkvän och hans kompis och joinade eftersom Y inte ville gå på newroz-firandet. Så vi satt där ett bra tag till.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig för jobb!
Tjing sålänge!

Svar

Linnéa om Artonde mars:
Usch, så jobbigt att han åker snart:(! När träffas ni nästa gång då?

ja det känns jävligt jobbigt. Inte mycket vi vart ifrån varandra senaste året.. Men men bara att bita ihop och hitta saker att göra. Vi ses i sommar, juni/juli nån gång. måste jobba en del eftersom ekonomin inte är på topp som student, dessutom har jag försörjt båda oss nu. Men det blir runt tre månader isär.


Linda om Nittonde mars:
Vilken underbar historia :) det känns som det bara är där borta sånt kan hända :) Måste ändå vart spännande att vart med om det :)

ha det så mysigt med Anna :)

Kramar

Haha ja det gör ju det. Det var rätt spännande, men va som sagt rätt skrämd, alltså inte så att jag trodde nåt skulle hända liksom. Men för det första så kör de ju som dårar i backarn upp i bergen, och så bara män som "pratar" läs. Skriker på kurdiska och lilla jag :p

Tack! Det hade vi! Alltid trevligt att träffa frugan.
Kramar till dig!



Nittonde mars

Toodis!
Jag har läst ut introduktion till förvaltningsrätten!!! YES. FY FAN VILKEN JOBBIG BOK. Vet inte hur detta ska gå verkligen. Börjar få rikligt med ångest nu och syner där jag är dne enda som failar provet och måste göra om det. Alltså det känns som att ett E måste jag få!? Så svårt kan det väl fan inte va? Förvaltningsrätt är inte min grej har jag kommit på. Hade det vart bara civilrätt ja det hade gått som en dans.
Gud vad ointressant för er att jag har tentaångest.

Idag ska jag om en liten stund åka in och träffa min frugis. Vi ska fika och ta igen en massa snack, känns som det var flera månader sen vi sågs men det var säkert en tre, fyra veckor sen i vekrligheten. Haha.
Yakup ska iväg och fira newroz med sina kompisar sen, så det ska bli kul för honom tror jag. Konserter och sånt.

Ska jag berätta mitt Newroz-minne fårn förra året? Okej..
Jag hade vart i Alanya några dagar, solen sken och det va rätt varmt. Yakup sa att hans syter fyllde år och att hon skulle firas och att även newroz skulle firas. Jaha vad trevligt tänkte jag. En bil med hans tre "farbröder" dök upp och hans pappa hoppade in i bilen och Y sa att jag skulle sätta mig, sen började jag inse att jaha du ska inte med? Nä jag måste jobba sa han, ha så kul och stängde dörren. mm fan va kul. Där satt jag bredvid min käre svärfar och med tre andra kurdiska gubbar. Och körde upp upp mot bergen i Alanya. det var en upplevelse ska jag säga. Väl uppe i bergen körde vi in i skogen och kom till typ en jättestor äng där Ys mamma och systrar, svägerska var och massa andra människor. De grillade och vi åt hur mycket som helst. Såklart. Haha. Kände mig verkligen helt lost måste jag säga.. Kommer ihåg en tjej som jag verkligen inte gillade för hon kollade på mig så jävla dömande. Uppfattade jag det som. Men det va även bra på nåt sätt att va där. Sen åkte vi hem till deras lägenhet och kollade på tv från Diyarbakır där det firades.. Var en ganska fin dag ändå. Fast jag va vettskrämd.

...

Jag ska berätta vad jag åstadkommit idag - Att inte pluggat till tentan över huvud taget. Bra va? Fy fan.
Nu är jag helt slut så det lär ju inte bli nåt sen om man säger så..
Men gymmet har jag vart på, det var skönt och det gick bra, så lite duktig har jag vart.

Ångesten är stooor!

Artonde mars

God morgon!
Här sitter man, har ätit frukost och ett svullet öga.. Ser inte fint ut kan jag lova. Det är nämligen så att varje vinter blir mina ögonlock fruktansvärt torra, eller detta har börjat hända senaste tre, fyra åren. Troligtiv har jag legat och kliat och mojsat i ögat i natt.. Kände direkt när jag vaknade att det inte kändes bra. Så nu är man vacker. Hade tänkt att ta mig till gymmet, men vet inte om jag vågar visa mig in public, eller jag måste handla så det är ju bara tt bita ihop sen, men förhoppningsvis lägger det sig lite.

Idag är det tre månader sen jag och mamma styrde mot Arlanda för att hämta hem min kärlek. Och om två veckor och några dagar åker han igen. Igår gick jag och la mig innan honom och jag fick lite panik.. När jag tänkte på att snart är det verklighet, då sitter inte han i rummet bredvid utan då ska jag somna själv. Jag pallar inte!

Memories

Varför plågar man sig? Varför skulle jag bli en nostalgisk person?
Nu ska jag kolla på alla Alanyabilder från 2010 och gråta en skvätt.
För det ska jag säga. Det kommer bli jävligt svårt för Alanya 2011 att slå Alanya 2010. Jag har inte gett upp hoppet, men nej..

Sextonde mars

Hellu. Jag är helt slut! Hade bestämt mig för att läsa ut en av juridikböckerna idag, men det får vänta till imorgon. Ögonen går i kors typ. Imorse drog jag hem till min klasskompis Linda och vi tog en härlig löparrunda inne i stan! Jag är på gång som fan nu med löpningen känner jag, så himla härligt. Efter det hällde vi oss lite kaffe och gick för att äta lunch, testade då Eastanbul. Mmmmmmmmmmm käkade en meze-tallrik som var väl värd sina pengar. Turkisk musik spelade dem också.

Mot skolan bar det av för att hämta upp vår första tenta för att se resultatet. Det var som en sten från bröstet, var jättenervös, men det gick toppen vilket jag verkligen behövde, sen hade vi en lektion om migrationsrätt vilket var intressant och där hade jag en fördel efter allt bök med UT så kunde jag ju det som rinnande vatten. Föreläsaren var inget att hänga i granen och jag kände att jag bara hade kunnat kolla Utlänningslagen i lagboken så hade jag kunnat lära mig själv mycket bättre. Men men. Så nu är det bara att plugga satan till juridiktentan som är om en vecka!

Nu: Tacos!

Årets första glass utomhus




Såhär glad är jag när jag är med dig ♥♥♥

Svar

Linda om Svar till Linda:
Jag ska sysselsätta mej med att försöka jobba ihjäl mej och nu börjar ju våren komma o då kan man ju bara gå ut på härliga promenader :) Så jag hoppas tiden går fort, fort :) men snart är ju redan mars slut så ;)

Lycka till med pluggandet. Du fixar detta ska du se :)

Kramar



Jamen precis, rik blir du ju på kuppen ;) Det stämmer så bra så, man får göra nåt kul varje vecka osm man kan se fram emot! Usch säg inte så.. Jag vill inte att mars ska ta slut :( Det betyder bye bye för Y.
Tack kära du!!
Kram


tiina om Femtonde mars:
hihihi man blir sjuk om man går ut med blöt hår när det är varmt ute oxå enligt turkarna hihihih


Jahadu!! Denm va ny för mig, däremot säger min svärmor att man får ont i huvudet om man går runt i blött hår, den du ;) Hahaha det är så roligt att de tror stenhårt på sig själva!

Femtonde mars

Well Hellu!
Alltså jag lider galet av denna juridikkurs.. Blev inte bättre av min och Nicoles pluggstund igår måste jag säga.. Hon håller på med forskningsmetoder nu och det är feta fucking matte-kursen. Jag som tyckte det passade perfekt att mitt drömyrke inte har nåt med matte att göra. Tji fick jag. Så failar jag inte juridiken så failar jag ju garanterat den kursen.. Sorgligt. En halv utbildning kanske man får i alla fall!
Har precis skrivit rent alla mina anteckningar som jag ska skriva ut imorgon och börja plugga in. Nu tänker jag allt ta mig en liten paus i pluggandet, ta en dusch och gå ut i det fina soliga vädret och köpa en glass!
Kanske får med mig mannen, fast ni vet väl att turkar blir sjuka om de äter glass när det är kallt!!!

Svar till Linda

Linda om Svar:
Sv:
Jag hade det så himla bra o turklandet :) Är helt förstörd över att vara hemma igen.. Men jag vet ju att i maj åker jag igen :) Men de 2 veckorna jag var där nere var helt underbara :)
kram



Vad skönt! Jamen du dte förstår jag, brukar va så :( Maj är inte långt kvar tills dess, bara du har saker att sysselsätta dig med! :) Vad hörligt! det är så det ska vara!!
Kramar


Svar

Linda om Kalas:
Åh du är så himla söt så jag dör :)



Men tack söta du!! Hur hade du det i Turkeyland? :)



sanna om Svar till Sanna:
Godis är det första jag tänkte på..men känns liksom lite tråkigt då vill jag ju ge dom något mer! Och sen till hans mamma vill jag köpa nåt extra fint som är typiskt svenskt, men vad skulle det vara liksom? Typ en dalahäst haha :D

Jaa jag med, det ska jag köpa absolut. Choklad... Hahah jaa ellerhur, frågan är bara vad de ska med en dalahäst till :p Nej det är skitsvårt verkligen!




DAGENS LÅT

Jag ska skriva nåt om Ibrahim Tatlises, som jag inte trodde jag visste vem det va. Men det gör jag ju!
Det är ju han som sjunger min semmame-låt!!!!! Den här har jag och min fruga tagit oss en svängom till många gånger!
När Y kom hem från sfi igår sa jag att det var en sångare från Turkiet som blivit skjuten, han frågade vem och jag sa Ibrahim Tatlises. Hans reaktion? AAAH SIKTIR!!!!!!!! Och han började leta info direkt på internet. Han var dock inte jätteförvånad eftersom att enligt honom är han en riktig maffia-gubbe.
Jag kan tänka mig att hela Turkiet och turkar runt om i världen sitter på helspänn och väntar på om han kommer bli förlamad, om han kommer överleva och vem som gjorde detta..

Sitter här och lyssnar lite och det är inte bara semmame som känns igen. Tror nämligen den här snubben är en av min svärfars favoritgubbar att lyssna på!


♥GRATTIS FINASTE♥

Idag fyller finaste Nicole år! Hon har precis gått hem till sig efter att vi spenderat dagen med varsin dator och plugg, men det har gått riktigt segt från min sida.
vet ärligt inte hur detta ska gå alltså.
Det var mysigt att få träffa henne dagen till ära!!

 


Fjortonde mars

Hej på er!
Ville bara säga att jag skapat en ny kategori, här kan ni läsa de svar jag skriver till dem som kommenterar utan bloggar!
Vem vet, kanske hittar ni nåt ni behöver svar på där med!

Svar till Sanna

sanna om Trettonde mars:
Ja hur gör man egentligen när dom är så många?? Min pojkvän har 6 syskon, sen har han flera farbröder och morbröder och så föräldrarna och syskonens flickvänner osv osv...Kommer behöva flera väskor om jag ska ha med mig saker till alla haha ! :D


Precis!? Jag funderar och funderar och funderar... Man ska ju inte känna att man ska bränna hur mycket pengar som helst.. Sen tycker jag det är svårt också, vad ska man köpa? Alltså deras liv ser så annorlunda ut. Jag vill ju främst köpa nåt till hans brorsöner, det är 5 killar från typ 6 månader till 9 år. Men det känns inte alls som att dem är barn där på samma sätt som här. Och till hans föräldrar, vad kan de behöva härifrån liksom.. Ja fy fan det blir en himla massa.. Ja men precis!! En hel väska bara med presenter! :p


Tips? Någon  som köpt något till en turk, oavsett kön och ålder. Vad uppskattas från Sverige? Haha

Para para

Min chef ringde för en stund sen och bokade in mig på lite jobbtider. Så nu blir det till att jobba igen! Ska bli så skönt att få in pengar ordentligt igen. Knaske man kan gå ner till halva studielånet!! Men jag har lovat mig själv att det inte får ta för hårt på skolan bara! men jag börjar tidigare än jag trodde så det betyder att det blir inte en månad då jag endast behöver leva på studiebidrag, förutom nästa! Weeeei.
Börjar redan se allt jag kommer kunna göra i Alanya i sommar!!! LÄNGTAR SÅ JAG DÖR!!

Dimçay ska vi till

Och titta ut över medelhavet uppe vid borgen.. Kanske finns Annas inristning kvar....

ALANYA 2011, here I come


Vaniljdränkt sockerkaka

Bullmamman i mig har vart framme nu igen.. Jag kände att vi behövde lite söndagsfika.
det blev en..
Vaniljdränkt sockerkaka.
Till scokerkakan:
3 ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kokat vatten

Till vaniljsåsen:
125 g smör
1 dl mjölk
3 tsk vaniljsocker

Blanda ihop ägg och socker pösigt. Tillsätt de övriga ingredienserna. Lägg ner i en smörad och ströbröad form och in i nedersta delen av ugnen, ca 40 minuter på 175 grader.
När den ska tas ut kan du börja med vaniljsåsen. Smöret och mjölken ska koka och sedan häller du i vaniljsockret.
Dela sockerkakan så att det blir som lock/botten och dränk nederdelen i vaniljsåsen.
Jag lovar att det är smarrigare än smarrigast!!

Afiyet olsun

Trettonde mars

Günaydın arkadaşlar!
Vakna med tuppen idag igen, vet inte vad som är problemet. Börjar bli jäkligt irriterande. Det är som att jag har en egen väckarklocka i skallen som gör att jag öppnar ögonen 6.55 varje morgon. Mycket roligt!
Nu sitter jag här med mitt te och lyssnar på The Supremes. Ska ta tag i lite plugg nu när jag är uppe.
I veckan ska jag o Y ut på en liten shoppingrunda. Jag vill köpa saker till hans familj. Det är lite svårt dock, för dem är sjukt många.

Igår åkte vi in till medis för att fira min kusse som fyllde 20 i veckan. Mysigt var det och vi va högst upp i tornet där i fatbursparken. Woohoo vilken utsikt det var! Tog några glas vin och socialiserade mig lite med mina släktingar.
Sen kom jag hem till min älskling som inte ville följa med, vi tittade klart på Glee.. Snyft. Fan vad bra det är! Perfekt när man älskar musik!
Köpte hem lite mat och kollade på Melodifestivalen. Alltså fy fan... Var det här Sverige hade att komma med. Det blir sämre och sämre för varje år. Just därför jag inte kollar, var första jag kollade på igår. Och ja.. så ska vi skicka Saade. Det går nog bra.  Pffff

eeeh fast...

Jag vill nog ha en iPhone i alla fall!

Kalas

Nu är det dax för mig att åka in mot staden och fira min kusin som fyllde 20 i förrgår! Så det blir nog en och annan tårtbit.. Får väl kanske ta mig till gymmet senare. har ju mest blivit kondition på senaste..

 

Och jag vet att jag använder min kavaj hela tiden. men jag kan liksom inte få nog av den :)

tjingeling!


Tolfte mars

Jag gör något otroligt dumt just nu... Tittar febrilt i min kallender varvat med, ving, apollo, fritidsresor.. you name it. För att kanske hitta nån liten lucka som jag kan åka bara en vecka eller några dagar till Alanya. Innan jag landar där i sommar för att stanna en månad! Det ser mörkt ut. Eller kanske inte.. Jag klarar bara inte av tanken på att inte träffa Yakup på 3 MÅNADER. Har inte vart ifrån avrandra så länge sen 2009 typ. Då var det fyra månader och ja, jag klarade det, men det va ju inte kul för fem öre!
Okej sen visst att jag inte har lust att åka alls nu när tjurpelle nummer ett ligger i sängen fortfarande och blir arg på allt jag gör och säger. Jag förstår ju att det är jobbigt för honom med och det han blir sur för tror jag inte alls är anledningen till att han blir sur. Men prata om saker vore ju väldigt FARLIGT faktiskt!!!

When you see my face, hope it gives you hell

Den här dagen har inte vart en jättehit måste jag säga... Hatar mina snabba vändningar, men what to do. Jag har lärt mig leva med det, men frågan är om andra förstår. Hur kan de det?
I alla fall.. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Ibland känns det som att jag fortfarande går i högstadiet. Jag får lite kväljningar av det, leaves a bad taste in my mouth.

Dagen blev lite bättre av att jag gick till gymmet och sprang. Igen. Jag älskar det och det går bra, jag har snart kommit till haövmilen, kanske inte så många som blir imponerade av det. Men det är jag med tanke på hur det var för bara några veckor sen. Vårruset here I come!

Sen blev den ännu sämre än sämst. vi har köpt Ys biljett tillbaka till Alanya. Vi har lite drygt tre veckor kvar. YEY

Bubble

Alltså jag återkommer nästa vecka när jag och Yakup kommit ur vår Glee-bubbla! Haha köpte första säsongen och vi älskart!

Tionde mars

God morgon på er!
Jag sitter här och laddar inför 2x3 timmars föreläsningar. Jag vill bara säga, att detta orkar man inte. Sjukt jobbigt! Vet att man kommer sluta lyssna på slutet. Well well, anyway! När jag kommer hem måste jag städa upp lite plock här eftersom min syster kommer hem från Thailand imorgon!!!
Hoppas ni har en bra dag!!

Här har vi lilla mig!


Nionde mars

Tjolahopp!
Sitter här och "PLUGGAR". Har gjort det ett bra tag. Förutom när jag va och tränade, när jag va i tvättstugan och när jag tog ett bad! ja ni förstår HUR MYCKET jag har fått gjort idag!? Haha.
Idag gick jag i skolan 1,5 timmar. Ganska så behagligt. Hade ett nytt ämne som kommer dyka upp lite då och då i utbildningen. Känns lagom flummigt.
Känner att blogglusten inte är så stor faktiskt. Är helt slut av skolan för det mesta. Jag och Yakup tjaffsar väldigt mycket eftersom han vägrar inse att jag har rätt. Han har sånt jävla tunnelseende. Så trots att hans biljett tillbaka inte är bokad, börjar jag känna mig sådär ledsen ni vet, innan de ska dra eller man själv ska det. Så det är ju kul. Funderar på hur det ska bli med allt.

Jag älskar våren och ska snart gå och hämta min jacka från H&M som jag beställt. Wiiie, något positivt och vädret såklart! Love the spring.

Har sms:at lite med Tildis också, hon och Anna verkar ha det kanon i Alanya. Men det är tydligen väldigt kallt. Brr.

Igår var jag på mitt jobb som jag inte jobbat på sen november och snackade lite. Ser ut som att man eventuellt börjar jobba där igen. Vore ju sjukt sjukt nice med pengar som rullar in!

Ja det va en kort liten update från moi! Puss på er.

Åttonde mars

Men vad härligt dte är... Att vakna innan klockan sju fast man börjar klockan ett idag. Skulle alltså kunna sova till 10, 11 om jag ville.
Saken är såhär.. Jag älskar solen som är framme nu, men inte i mina ögon när jag sover. Jag måste verkligen få upp min rullgardin. Tyvärr kan jag inte fixa det själv för det är en betongvägg ivägen.
Var bara det jag ville säga alltså!

Sjunde mars

Hellu!
Idag hade vi en kort dag i skolan.. Eller fem timmar, varav en timme lunch. Men man blir ju helt slut i huvudet av att lyssna i fyra timmar.
När jag kom hem gick jag och Y till gymmet, det va så sjukt skönt och jag håller på att träna upp min kondition och slår rekord varje gång nu nästan vilket gör mig ännu mer taggad. Snart ska jag börja med att köra utomhus, blir lite bättre för benen tror jag!
Så nu väntar en liten dusch och middag!
Puss på er!

Spontant

Jag kände mig så fruktansvärt uttråkad idag. Y drog iväg en sväng efter frukosten efter att vi hade ett väldigt litet bråk men ändå ett som lätt tar luften ur en. Han är verkligen Mr. Klackspark-vi-tar-allt-som-det-kommer. Och jag känner att nej, en plan är bra. jaja... Han kom tillbaka sen, då låg jag med handen i en chipspåse och tittade på Bridget Jones.
Kände efter en stund att jag verkligen behövde komma ut från denna lägenhet, så förslaget var en bio, vilket han nappade på. Vi had ekvar våra presentkort från i julas. Vi bestämde oss för att se 127 Timmar och det ångrar jag inte. Vilken film. I slutet kände jag att jag bara ville skrika rakt ut och lägga mig i fosterställning typ, men det går ju inte så bra när andra människor vill ta sig ut. Efter pratade vi såklart om andra saker så de värsta känslorna försvann, men lite sitter i ändå...

Jag känner mig ganska färdig för idag och är nog redo för en dejt med kudden snart!
God natt på er

Välkommen

Till en till prenumerant.

För att ha en del prenumeranter nu och en hel del läsare så tycker jag det är väldigt tunnt med kommentarer... Funderar faktiskt på lösenord, just för att det är så många som läser men knappt några som kommenterar. Känns som man vill ha en liten aning om vem som läser..

Back in the days

Fick finbesök av min kära morotskaka, Niccx, Nicole.. Ja kärt barn har många namn. Blev massa snack såklart och så hade hon med sig en sak.... Massa överbrända hemvidoes från hennes kalas osv. När vi var 8, 9 år gamla. Haha asså jag dör! Så vi har suttit och gått tillbaka till lågstadiet, pratat om våra gamla klassisar.
Ibland längtar man tillbaka lite. Till när livet var lite mindre komplicerat, problemen var av lite lättare innebörd.

God natt på er, nu ska jag gosa ner mig bredvid min sovande, andre hälft!

Hemma

Toodiloo!
Jag har precis lagat middag efter lite stress.
Var på min första turkfru-träff här i Stockholm. Tiden rusade iväg. Jag hade verkligen skitmysigt.
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Mitt liv har förändrats så mycket de senaste åren. Och jag välkomnar det. Verkligen!

Tack tjejer för idag!

Femte mars

I'm beautiful in my way... cause god makes no mistakes!

;)


Fjärde mars

Okej att det var "varmt" idag.. Men alltså nån måtta får det va. Efter skolan blev det kinabuffé med Linda och Rebecka. Efter det förflyttade vi våra asses några meter hem till Linda. Som vanligt haha.
Så säger människan. Det är 14 grader ute!!!! Det sa jag o Rebecka tjena åt...

Just nu vet jag inte vad det är med mig. Har känt mig så jävla nere hela veckan. Hoppas det bara är mensveckan och att det blir bra till nästa tack. Orkar inte.
Nej orkar inte nu helt enkelt.
Adjö.

Tekakor

Sitter och mumsar på en alldeles varm, nygräddad tekaka.
Det har jag roat mig med senaste timmarna.. Bakat tekakor och studerat juridik.
Tänkte jag kunde lägga upp receptet!

Tekakor, ca 18st
1 paket jäst
3 dl mjölk
2 dl vatten
100 g smör
1,25 dl strösocker
1/2 tsk salt
mjöl

Smält smör i en kastrull, tillsätt sedan mjölk och vatten. Det ska bli 37°C.

Smula ner jästen i en bunke, tillsät smörblandningen, rör tills jästen är upplöst.

Blanda socker och salt i en skål, häll sen i bunken med jästen och degspad. Häll i mjöl tills det känns bra.

Jäs 30 min. Gör små bollar som du sedan plattar till ordentligt. Lägg på plåtar. Jäs 30 min till.

Gör hål med en gaffel i dem och stoppa sen in dem i ugnen på 220ºC ungefär i ca. 10 min.  När du tagit ut dem penslar du dem med mjölk!

Afiyet olsun! :)

Tredje mars

Jag har hittat min powerlåt just nu.. Eftersom jag kommit in i en riktigt härlig träningsperiod (som jag hoppas ska hålla i sig) så den här lyssnar jag gärna på när jag springer på bandet!



20.01

Hej kompisar!
Idag har jag spenderat min dag med min nyfunne vän - Linda. Min klasskamrat. Å herregud redan efter en vecka hade hon jag o Rebecka börja prata med varandra som man gör när man känt varandra i stort sett hela livet, i alla fall halva.
Ja i alla fall.. Jag och Linda sågs idag för en fika tänkte vi, men det blev sushi-lunch först. Sen blev det fika och sen blev det en massa titt i affärer. Men nej, inte kläder och skor. Utan vi va inne på In & Finn, Mique och en till. Fy fan vad vi ville köpa allt typ. jag längtar så fruktansvärt mycket till en egen lägenhet och få fixa och inreda den.
Det blev några timmar.
Medan jag va där så ringde Y och sa att han också åkt in till stan med en kompis och han är fortfarande borta.. Så jag har det alldeles lugnt och skönt. Fast jag börjar sakna honom lite nu... hihi. Men jag försöker smyga fram med att han kan träffa vänner lite mer så han inte bara sitter hemma och tråkar medan jag är i skolan eller träffar mina kompisar.


Jag o min fina Linda idag

Turkfruar från Stockholm!

Ett inlägg till förresten!
De allra flesta kanske är med i "Vi med turkiska killar" på facebook. Men ibland missar man inlägg där, så tänkte jag skulle skriva här med.
Ni som bor i Stockholm. På lördag tänkte vi träffas och jag undrar om det är någon som läser här som är intresserad av att komma? I så fall skicka er mailadress så mailas information och så.
Vore skitkul om många ville komma!!!

God natt

Dålig aktivitet idag.. Eftersom jag träffade mina två fina tjejer för "plugg" ja ni kan gissa hur det gick.. Sen hade vi ju tre timmar seminarie med vår underbara lärare. Sen åkte jag direkt och mötte upp min kära fästman. Vi fixade lite grejer i stan och handlade mat.
Nu är jag helt helt slut. Tryckt i mig hallongrottorna från igår har jag gjort också.. Eller inte bara jag.
Så god natt på er!

Första mars

God morgon!
Sitter här med frukosten, snart blir dte dusch och sen in och möta flickorna två! Vi tänkte plugga lite innan skolan börjar!

Kom och tänka på en grej som hände förra veckan. Vi skulle ha förälsning på frescati och tänkte att vi fikar lite innan. Rebecka tar en smoothie med mangosmak. Hon såg inte alltför nöjd ut när hon drack av den och bad mig smaka. Tog en sipp och sa "Men den här smakar ju tzatziki" Ja det tyckte Rebecka med. Efter lite velande fram och tillbaka beslutade hon att gå och försöka byta den.
Hon stod där ett tag och kom tillslut tillbaka med en hallon. Bästa va det hon sa "Han i kassan sa att den ska smaka tzatziki, mango är ju släkt med gurkan..." Haha klockrent!

RSS 2.0