bekännelser av en shoppingnarkoman

Idag har jag shoppat...! Såhär innan New York.
Jag köpte en vit tröja med blå blommor för 129 :- på Gina Tricot
                  Beiga Chinos för 199:- på Gina Tricot
                  Brunt  skärp med fint mönster, 98:- på H&M
                  Svart herrskjorta, 149:- på H&M


KUL VA? God natt!

Dinnertime

Nu vankas det middagstillagning här hemma, det blir lite wook.. Mumsigt. Martina håller på för fullt medan jag diskar och lite annat, men nu ska jag hjälpa till, sen blir det trots allt att gräva ner sig i plugget!

15.15

Nu har jag slutat. Blev inte en så lång dag. Hade lite betygssnack och genomgång av ny uppgift. Det mesta är lugnt med andra ord.
Nu ska jag snart in och möta Martina i stan för lite shopping och kanske en fika.

Jag kör Hip-Hopstilen

Ja, ganska casualt lösa kläder idag kör jag på. Mjau. Känner mig så cool ibland då om jag får till det.
Idag måste jag plugga satan! Inte bra av mig att missa en massa nu, kanske får indraget studiebidrag, det vore katastrof!
Hursom så ska jag till skolan och ha lite religion nu, sen blir det stan en liten stund. Kommer inte kunna låta bli att köpa något.så vi får se vad det blir, ska möta Martina där, sen ska vi åka till centrum och handla lite, sen ikväll har vi bestämt oss för en pluggkväll. Ja tack, har två prov på fredag!!!!

Smarthuvud

Klockan ringde. 8.30. Jag skulle snooza en kvart. Tryckte på tid istället för alarm, så jag ställde fram klockan en kvart i stället. Vilket gjorde att klockan aldrig ringde. Vulket gjorde att jag vaknade 10 istället. Bra. Bra.
Gräv ner mig. Men då hinner jag plugga lite nu på morgonen.

Smockat

Jag vet inte riktigt hur jag mår eller känner mig. Inte alltför bra. Om man tänker på min lilla attack på skoltoaletten. Den kom från ingenstans. Skolan förflöt..
Sen jobb. Hände inget märkvärdigt där, förutom att godiset endast kostar 39.9/kg. Illa. Jag vill ha nämligen, så jag köpte.
Jag bara längtar till Juni för mycket nu. För, för mycket.

ALANYA MARS 2009

Nu ska jag berätta lite om min resa. Jag anlände till hotellet vid halv fyra ungefär.. Duschade och fixade lite, sen ringde jag till Y. Drog mig lite för det, var grymt nervös. Vi möttes på stranden sen körde vi runt lite för att sedan gå och ställa oss vid ett träd. Där pratade vi och sånt annat trevligt.
På kvällen var jag på middag hemma hos Özlems familj, det blev alltså en äkta turkisk middag, det fanns både goda och mindre goda saker. Men dolmas var helt klart en favorit.
Efter det åkte jag hem till Y.

På söndagen regnade det hela dagen och jag höll på att frysa ihjäl. Vi tog en promenad med Özlem och hennes bror. Fikade på ett trevligt café med baklava och någon slags tårta.
Köpte mig en fin tjocktröja att ha på mig i regnet för 35 kronor. Sedan åt jag kycklingkebab och efter det gick jag hem till Y.

Måndagen såg ut att bjuda på fint väder, så gick ner till stranden en pyttestund, men ack så vi bedrog oss, det mulnade ganska fort och jag kommer fan i mig inte ihåg vad jag gjorde denna dag..De flesta dagarna har flutit ihop lite, men jag tror i alla fall att jag och Y gick ner till hamnen på kvällen, men där hände inte alls mycket.

Anyway... Vi åkte till Özlems faster som bodde i en mindre "stad" by. Där plockade vi färsk frukt och grönsaker från deras växthus och fick se hur livet kan se ut för en familj, och jag blev kär i hennes sexåriga kusin, som blev kär i Linnéa. Ja, så kan det vara, det är riktiga hjärtekrossare de där turkarna..
Sen har jag vart på bazaren också och mer te och fika hemma hos Özlems föräldrar, ja gjort en hel del ikke turistigt helt enkelt. Det har vart trevligt och sen har jag hunnit med lite mys och fest också. Så det har vart fullt upp och lite sömn. Precis som det ska vara.




"Hosekta"...?

Japp man är alltså hemma igen. Hur fort kan en vecka gå egentligen?
Resan var sjukt underbar förutom att det regnade varje dag. Gjorde en massa saker och det känns som att jag utnyttjade resan till max. Förutom en hel del massa kärlek hann jag åka till en by och se hur livet där var, gå på turkisk bazar, äta turkisk middag hemma hos en familj och massa andra saker, så jag klagar verkligen inte, men jag skulle gärna, gärna velat vara där längre.

Nu: Jobba 9.45-19.45 - sen: uppdatering!

PUSS & KRAM

Redan ont


du kan få mig så lätt hjärtat

Bloggpaus




Tills den 28:e mars, jag befinner mig nämligen snart i Alanya.

sången från botten av mitt hjärta...

J,L,S,S,M,F,M

Älskar er <3


But that was when I ruled the world

Nu sitter jag hemma hos min far och Annika.
När jag lämnade skolan sken solen i ryggen på mig och jag gick mot Gullmars med tre av mina absolut bästa, bästa vänner och jag insåg hur fan förjävligt mycket jag kommer sakna dem under denna vecka.
Jag är SÅ nervös. SÅ nervös.

You can search and you can search and you can search and you can search, search around the world

Jobb. Tankar. Jobb. Jobb. Hjärndöd. Tankar. Jobb.

Träffade Fia, hon fick sin hultsfredbiljett, nu kör vi liksom! Snackade lite med henne, hon liksom jag och några andra tycker att jag är rätt körd i huvudet. Eller hon tycker jag är "rolig" som hon nu uttrycker sig... Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Och förstår fortfarande inte vad jag håller på med.. Men ska ändå fortsätta en liten stund till även denna kväll.

små salta droppar..

Det är tårar. Små salta droppar so rinner ner längs kinden och får mascaran att smetas ut.. Varför då? För att än en gång lyckades de göra ett jävligt gripande avsnitt av Grey's Anatomy. Så enkelt var det.

Earth hour

Ingen har väl missat Eart Hour lördagen den 28:e mars?
Dagen jag kommer hem ifrån Alanya, dagen då Martina kommer och ska bo här en vecka.
Den dagen är det Earth Hour klockan 20.30-21.30, då hela världen ska släcka alla sina lampor för att visa sitt intresse i frågan om global uppvärmning. Köp ett mjölkpaket och läs mer!
You're all in, right?


people are watching, but we don't care

strax,musik i skolan. Upp till bevis om jag förstått något över huvud taget.
Sen vill jag bara babla lite om att jag inte tror att det dubbelliv jag kan vara på väg att skffa mig inte kan leda till något bra för någon tror jag. Fast det vet man aldrig, allt leder någonstans och allt leder till det slutgiltiga, så något bra måste det komma ut av det här.... Jag vet vad folk i min omgivning tycker.... kanske var det därför denna andra person kom in i mitt liv hux flux, kanske vill det nämligen så att jag ska hoppa över det jag har hålt på med de senaste månaderna... Ja, jag vet inte. Vi får se helt enkelt. Kanske lyckas jag såra tre personer på cupen, kanske ingen.

Jag orkar verkligen inte skriva nåt..


vill gärna ha sommar igen...

Gulp

Hej hopp nu har jag gjort min musikläxa., tjoho för mig. Fattade tror jag. Om inte är jag illa ute.

Snart väntar jobb....


090318

Idag kan bli en spännande dag... Vi ska nämligen få besök av en livets ordare.
Sen inte nog med det ska jag jobba ikväll. Fan alltså, jag orkaaaar inte.

I Hate This Part Right Here

Du dök upp i fel tid, men varför känns det då så jävla rätt?
De där fjärilarna börjar flyga lite igen...

FB-förbud

Jag och Josefine bestämde oss idag för att ha en månads facebook-förbud eftersom att vi båda känner att vi spenderar alldeles för mycket tid där!! Så nu jävlar. NU KÖR VI!

très bien

Har precis kommit hem efter ett litet försenat firande av min kusin som fyllde 18 för en vecka sen. Blev lite tårta sådär på eftermiddagen. Tänkte bege mig ut på en tränigsrunda sen tror jag bestämt. Känns som att mina tankar går i 180... Träna, skolan.. jobba imorrn och på torsdag hej och hå jag är bra som tar det den här veckan... (inte), Turkiet på lördag, packa?  ja herregud.. Känns skönt att komma till 17 grader och sol i alla fall! Och kanske kan man få sig en låååång, mysig kram.
Kollade på Gosspi girl och How I Met Your Mother innan jag åkte hemifrån, så nu är det bara One Tree Hill kvar. Måste säga att jag är skitbesviken på How I Met Your Mother, vad faan håller de på med? Skärpning!

Love will tear us apart



Sometimes faith bring two lovers together, only to rip them apart

Min roligaste vän:

"Hörde ni om det där styckmordet i Sydafrika..?"
"Näääe"
"Det var ju Nelson Mandela"


HAHAHAHA. Bäst bäst bäst!
<3

090316

Galet trött och ont i huvudet. Slocknade vid fem och sov tills nu. Vet en som inte kommer kunna somna ikväll... eller jo kanske om inte den här huvudvärken släpper. Ska jag berätta nåt kul? Jag börjar få känningar i halsen också, såhär inför resan. Det känns ju klockrent. Så får ta det försiktigt med träningen som jag tänkt köra ikväll.. ska nog däremot dra mig ner till centrum och köpa naturgodis.
Ytterligare rolig info för alla.

Har hänt en, eller kanske flera trevliga saker idag... det är den där roliga lilla ettan på inkorgen på facebook som jag sett några gånger idag!

Break my heart, I expect you too.

.. So why haven't you?

Vilken svart svacka jag kom in i så här på kvällen... Fy skäms, det var längesen. Hatar, hatar, hatar.
jag fattar inte varför jag börjar bli irriterad på att jag inte hört något från en viss person på flera dagar. Störd jag är, det kan inte gå såhär mitt i allt. Men jag vill höra av den personen. Kanske ha promenadsällskap? Det kunde vara trevligt tror jag, tänke rmig ändå att det kan gå på ett helt annat vis också.
Nej gud jag ska sluta med det här. Efter en hjärndöd dag tänker jag bara härndöda tankar och borde sova egentligen.

The innocent one..

What do they know about me?
Haha, alltid lika roligt. Jag förstår inte vad jag ger för intryck.. Jag kan förstå blyg, för det är jag när jag inte känner folk. Men när de inte känner mig, kan de inte bara låta bli då?

Men inget kan dra ner mig på jorden. Ingenting tjingeling pling. Nu har den jobbiga en-veckasgränsen försvunnit. Nu kommer det gå som att knäppa med fingrarna! weeeii
Nu blir det jobb däremot. Blä. jag ska våndas...
Ha en härlig söndag.


Addiction right now..

I miss you, love

Orkar inte skriva något direkt. Har jobbat idag, det gick bra.
Sen var det släktmiddag, mycket trevligt. Jag har världens roligaste och sjukaste gubben i min släkt. Helt underbar. Och min morbror är som han alltid är...
Imorgon blir det mer jobb. Kanske bra. Slipper tänka på att det är otroligt lång fast ändå kort tid kvar. Ju mindre jag tänker på det ju fortare går det det!
Men om en vecka..... ååååååååååååååååååååååååh så kommer det kännas.

Den sista längtan har slagit sig ro i min kropp... Vill inte sitta still, det skaver

Nu ska jag till jobbet... wuhuuu. Nej.
Men jag kan med stor, stor jävla glädje säga att om precis en vecka har mitt plan mot Antalya precis lyft och jag kommer vara på väg. En vecka!!! Det är ingenting!
Längtar så förbannat mycket. Ska bli skönt med lite sol. Om det inte fortsätter att regna som det gjort i veckan. Men vad som helst är nog bättre än det här...

I wanna run, smash into you

-En vecka kvar

mmmmmmåns

Japp jag såg honom idag. Min gamla IDOL-crush. Gick så nära honom att jag nästan trodde jag skulle gå in i honom.
Vad finns det att säga..? Det finns dom som man hade som mså larviga "kändisförälskelser" som kommer tillbaka när man ser dom. Tyvärr måste jag säga att Måns inte toppar den listan, utan det komer ju föralltid darin och Anders Svensson göra.
Men ja, vad sägs Måns. tredjeplats. Det är väl inte helt illa?


Japp japp, we've met before! Haha
En dag i juni 2006

The storm maker says it aint so bad

Fy i hela jävla vettet.
Har precis kommit hem från ett stationspass. Första gången jag provade. Var skitkul, men fick fan träningsvärk innan passet var slut... Japp, japp. Det går ju bra gör det.
Mycket tillfredsställande med fet träningsvärk dock! Är fortfarande riktigt glad. Det ska jag fortsätta vara imorgon!

I'm in this fight and I'm swinging, but my arms are getting tired

Ett morgonsms kan göra hela ens dag, heeeeeeeeeela jävla dagen. Även om det gick piss på musiken så mådde jag bra. Även om jag skulle hem och plugga filosofi så mådde jag bra. Även om jag skulle gå lite halvt ofrivilligt på teater så mådde jag bra. Även om jag var hungrig och inte kunde äta, för att inget smakade bra så mådde jag så jävla bra.
Och även nu fast jag är trött och hungrig och ska fortsätta plugga filosofi och senare tvinga iväg mig själv och träna så mår jag bra.
För ett litet sms jag fick den här morgonen

Såhär i efterhand












Typ lite så.... Nöjd Sanna?

Nästa... rockartist

Hell yes. Jag har gjort en otrolig uppvisning för Lovisa idag, hur grym jag är på keybord. Helt otroligt. Hon tappade hakan! Eller hur Lovisa? erkänn jag är grym! hahahahahahaha.
Min lärare märker att jag är hjärndöd när det kommer till musik så kommer jag och säger att hej du, jag vill vara ledig vecka 13. Blev hon lycklig. Nääää, inte direkt. Hon blev nog inte olycklig heller. Och som hon sa, det spelar ju ingen roll vad lärarna säger, man åker ju ändå. Och det har hon så rätt, så rätt i!

.

God morgon!
Nu blir det till att åka och ha lite musik... Fy fan. Det får bli det enda jag säger!

Go, use your muscles

Nämen tjena!
Igår blev en hel eftermiddag/kcäll med min kära Joschki. Vi lagade mat och fan va bra vi var. Kom äntligen en bra bit på vägen. Nu ska allt dokumenteras och allt vad fan det nu är.

Idag har jag vart i skolan och fick tillbaka några resultat som kändes lugnande ändå. Annars har dagen förflutit oerhört sent. kanske för att jag spenderade natten hos Jossan och vi låg och tittade på The Faculty en oerhört skojig film för övrigt.
Efter skolan åkte jag hem till min kära vän Özlem och fikade lite, vilket ledde till att stanna på middag. Och sjukr nog, nästa gång vi ses, ses vi i Turkiet! Har än en gång blivit uppläxad om allt vad nu turkiska killar är.... Börjar inte bli liiite tröttsamt.
Dessutom har jag börjat läsa Att älska som en porrstjärna och jag känner redan nu att det kan bli en mycket intressant läsupplevelse!

You are my hunger, my thirst

Idag ska det lagas mat med Josefine hela dagen!
Vi ska nämligen komma igång med vårt PA-arbete ordentligt nu, eller snarare slutföra det. Det ska bli nice, så tänkte vi passa på att plugga lite annat utöver det som är denna vecka och slutligen ska jag sova över där. Mys, mys tycker jag!
Har vart och tränat och solat lite nu såhär på morgonen. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och duscha!
Ha en bra dag!

<3

Hej, Hej IG!

Så gick det på mitt G-prov i Naturkunskap.. Ska försöka skärpa mig. Det är ikke, ikke lätt alltså.
Efter skolan så åkte jag och fikade med min ena Riggott-tvilling. Det var så mysigt så. Blev morotskaka på muggen, den var gammal dock. Blä. Vi snackade och sen blev det en tripp till GT där det blev ett par typ byxor, Fy på mig. Sen köpte jag även boken Att älska som en porrstjärna. Den ska jag läsa på svenskan nu. Kan bli kul.
Ska ge mig på att läsa den nu!

Oh yes I think it is!

Några gånger i veckan får jag höra det här av framförallt min kära mor, Tror du att ditt liv är någon jävla musikal eller?
Och ja, jag vet inte, kanske är det så. För jag kan fan inte sluta sjunga. Om jag inte får sjunga eller lyssna på musik då blir jag galen, ja jag mår nästan lite dåligt. Jag må inte vara nästa... någon som sjunger väldigt bra. Men inte låter det väl som att jag stryper katten. Bara  ibland kanske. men det skiter jag i. För det får mig att bli så lycklig, lycklig, lycklig.

7 days a week, but I'm living for the week-ends

Jaa, herregud vilken kväll det blev igår.
Jag skulle ha skrattat åt mig om jag var någon annan igår. Kvart över elva steg jag nämligen in på statoil och köpte ett sexpack och två cigg-paket. Haha.
Blev lite fest för tre här igår. Helt spontant, men mest sorgligt tror jag. Var lite skojigt ändå.


LITE BILDER FRÅN HELGEN

Friday @ Friday's


waaaaaaaaaaaaaah. Hemkommen. Thé? haha


Min älskade, älskade syster och jag!


Fuck you, I want do what they told you

Utgång, inte utgång. Hemmafest?
Ja typ så har dagens tankar/planer varit.
Skulle ju ut med Jossan ikväll efter att hn hade varit på Metallica, men hon var så trött så, stackarn, vilket är förståeligt då jag själv gått runt hela dagen som en levande död. Tog ett bad vid åttasnåret och kände mig som ny när kvinnan sms:ar ocjh säger att hon inte orkar utgång. Jaha, tänkte jag, men hade ju snackat med Fia, men dom skulle ut med jobbet. Känns inte som att jag kanske hörde med där.
Min syster och Sanna befann sig här hemma och de tyckte att jag skulle stanna hemma, vilket jag tänkte att okej., är ju slut sen natten och kan va skönt att slippa vara seg imorgon. Men ja. Det slutade med en liten fest för tre här hemma, så nu sitter jag här lite lullig ändå. Sjukt väntad kväll fast trevlig. Och jag har gjrt riktigt dåliga saker som farbrorna blå inte skulle gilla. Nu ska jag kanske sova för imorrn ska jag fan träna, plugga och sola! Och ringa min älskvärda ****** :)
God natt!

Psykoöde

Älta. Älta. Älta. Älta.
Det är jag mycket bra på, jag. Och speciellt idag. Sitter och undrar vem virvlarna i min mage är tilldelade. Om det ens är till någon.
Kan fortfarande inte fatta att gårdagen var sann. Känns för sjukt för det. Jag undrar vad detta leder till. Känns som att människan hade så många (för mig) älskvärda egenskaper och kvaliteter. SKIT.

Sen blundar jag och ser ditt ansikte. Jag ser det och kommer ihåg hur lycklig det gjorde mig att se det.
Och så tänker jag. En kyss är inte en bra kyss om man inte är kär. Men vad fan var det då? För inte fan var den dålig. tvärt, tvärtom.
Varsågod än en gång för en titt i min hjärna. Så fungerar den. Som jag sa till min kära vän Josefine: Tankarna är min styrka och min svaghet.

Knarknice!

Blev ruggigt härlig kväll/natt.
Först åkte jag till Trollis och möte Fia. Vi köpte lite godis och hyrde Patrik 1,5 så jävla söt och bra film. Blev lite ledsen i ögat. Vi käkade lite mat,kollade på filmen och pratade litegranna. Sen tog vi en promenad till bussen. Fia var sjukling och stannade hemma, medan jag själv kände mig på topp och åkte in för att möta Josefine för drinkar och "Intelligenta samtal". Vi åkte till Friday's i kungsan och drack en mycket god Caipirinha med jordgubbar i. Blev så jäkla förbannad bara för tydlifgen tog de inte emot maestrokort. Alltså, vem gör inte, inte det? Typ alla har det.
Efter att vi suttit och smuttat på dem ett tag bestämde vi oss för att nej, det var ingen sitta-stillkväll.
Så vi begav oss till 90's. Vad kan jag säga. GRYM musik och jag (och Jossan skulle jag tippa) hade galet kul den tid vi hann vara där. Så fick vi lite trevligt sällskap till donken. Sjukaste jag vart med om. Haha. Jesus christ.
<3

Bara för att det blir så...


Så ska det se ut!

Täbnk vad många gånger planer kan ändras under en dag.. Vet inte allt vad jag har tänkt göra ikväll. Och så blev det ungefär så bra som det kan bli.
Ska först hem på middag och myskväll hos Fia. Vi ska se nån bra film och proppa i oss lite godis.
Senare ikväll då blir det mysdrinkar med Josefine och "Intellegent prat" som hon vill kalla det. Vi får se vad det blir om... Kan bara tänka på alla andra fyllesnack vi har haft och vad även detta kommer att handla om. Haha. Men det blir mys. Vi tar aldrig direkt sitta-ner-och-dricka-goda-drinkar-stunder. Så det ska bli mys! Får se vart vi hamnar. Det vet man aldrig när man är i sällskap med bruttan!


Sjätte Mars

God morgon.
Bestämmer mig för att skippa NK:n idag och pluggar lite hemma. Sitter och kollar på Vakna! sofia wistam är där och berättar om tv-programet Whipe out som börjar på söndag på Kanal 5. Det verkar ju så jävulskt roligt! Vekrligen alltså. Ett Have to see-program.
Idag är det den sjätte mars. Det betyder två veckor och en dag kvar till Alanya. SICK! SICK, SICK, SICK.
Tänkte att ja vad bra nu kommer väl in telefonräkning skonas eftersom att mina pengar på den främst går till att ringa ner dit, men icke. Tror jag kommit upp i en liknande summa nu... Måste försöka ta och göra något åt det här alltså.  Längtar galet.

PUSS

Tro't eller ej

Japp, Jag har äntligen tränat igen. Nu ska jag keep it up! Måste träna upp både styrka och kondition nu, så peppar, peppar hoppas inga sjukdomar kommer ivägen. Var så underbart, helt slut som det ska vara!
Ska unna mig lite lunch nu, sen sola och förhoppningsvis hinner jag skriva klart min uppsats, sen blir det föreläsning på ABF ikväll.


Jag längtar satan till helgen

Fierce

Som jag berättade igår så köpte jag biljett till att se Beyoncé den 13:e maj i globen!
Folk som jag pratade med igår, tycker jag är väldigt konstig som köper en biljett själv. Men jag förstår inte riktigt.. Visst självklart skulle jag allra helst vilja gå tillsammans med någon, men om man inte har någon i sin närhet som gillar någon man absolut vill se, vad ska man då göra? Hennes nya skiva är så grym, så grym. Den kan spelas på repeat liksom. Dessutom har jag ståplats så jag kommer inte direkt känna mig ensam ändå.. Tvivlar på att jag är den enda som går själv liksom.

På drift

Nu ska jag berätta en sak som jag berättat förut.
Nya Friedns-reklamen... Ni vet den med tjejen som sjunger Kents låt.
Fy fan vad den känns, fy fan. Jag känner igen mig litegrann. Jag förstår inte hur man kan göra så jääävla genialiska reklamer och de gör så jävla ont att se. Men det behövs, det gör de verkligen.
Ont, ont, ont.



mjau

Var i skolan idag, segt som fan. Kebaben till lunch var väl höjdpunkten och den var inte ens bra direkt...
Sen var det jobb. Det var däremot kul för en gångs skull... Gick fort. Helt plötsligt var klockan sju och det var endast två timmar kvar till stängning.
Var två skojiga grabbar inne och handlade.. haha. Sånt lyser upp mitt i allt. Och så fick jag höra att jag har en fin "ägg-sving" nästan som bartender gör med glasen över en bardisk, fast då sa jag faktiskt att, det är coolare att ha en bra ägg-sving och det höll han med om.
Folk har vart trevliga och roliga idag helt enkelt. Vilket gör att tiden går foprtare och om inte annat har man något att sitta och le åt en liten stund.

Höjd-höjdpunkten idag får väl i alla fall bli att min musiklärare har magsjuka så jag har inga lektioner imorgon alls, vilket betyder....TJOfuckingHOOOO
<3

Jag ska se.....


Woooooooooow vad det kommer bli grymt!
Gillar att jag sitter och impulsköper biljetter såhär på morgonen.
Dock har jag ingen att gå med, så om någon har svängarna förbi. Hör av er! :)
Annars får jag helt enkelt njuta av henne själv. Ååååååååååh, det kommer bli  SÅ grymt!

drama (i mitt psyke alltså)

Asså ååååh, jag fattar inte vad jag håller på med?
Varför bryr jag mig. Varför bryr jag mig om honom, varför bryr jag mig om dom eller vad dom ska göra. Det är inte min ensak, dessutom jag har ju min egna. Man kan ju inte ockupera nån för sakens skull liksom.
Blä bajs, vad jag är jobbig och konstig.
Vi får se hur det blir i helgen.

ALANYA OKTOBER 2008


Lite småkär sådär..



Haha. Jag kan inte låta bli. Han är etta på innelistan just nu alltså! :)

Så går det ibland när kroppslig kemi är inblandat

Jag trodde faktiskt det hade svalnat lite. Har känts så på sistone.
Men hell no alltså. Efter vårt samtal igår känns det så jäkla bra och så.... Levande? Inte så långt kvar nu, men innan dess lär väl telefonräkningen bli sådär rolig igen..
Var lite kul. när vi pratade igår. Jag hr såhär att det bryts efter att man har pratat i 2 timmar. Och det gjorde vi. Så ringde jag igen:

Han: Varför la du på?
Jag: Det gjorde jag inte, men vi har pratat i 2 timmar då bryts det automatiskt.
Han: 2 TIMMAR!? Herregud.. Vi ska ju inte prata sålänge för pengarna..

Sen pratade vi i alla fall en halvtimme till. Ja herregud. Planerade lite vad vi ska göra när jag kommer om 18 dagar!! Det blir nog bra och mysigt. Längtar som bara den!

I don't want a broken heart, I don't wanna play the broken hearted girl.

No broken hearted girl.
Så sjunger Beyonce. Så känner jag. Jag vill aldrig vara det. Men det kan man aldrig riktigt veta.
Man måste ju satsa för att det ska kunna bli nåt. Men ibland kanske man blir just - broken hearted. Men det kommer fler. Det gör det.

How can we live in isolation?

Tänkte snickra ihop ett inlägg igår på kvällen efter jobbet. Men jag orkade inte det.
Jobbet gick bra i alla fall. OInte riktigt så segt som jag befarat.
Idag "försov jag mig" (läs. Ställde om klockan och låg längre i sängen) som protest för att min lärare inte skrivit vilken tid vi skulle vara där.

Sitter och tittar lite på Vakna med The Voice just nu gästar Aron Flam och Öz Nûjen. Två stand-upkompiker. Såg ni Raw comedy club i måndags? Då var Aron Flam med. Han var grym! Alltså verkligen grym. Så det vore trevligt att se honom nånstans. Vi har länge pratat om att gå på Stand-up här i familjen, får hoppas på att det blir av snart.
Nu ska jag väl slänga mig i duschen och åka till skolan.
PUSS

Last one

Sådär. Nu är jag inne på sista dagen av jobb för nu.
Ska jobba på onsdag också, fast bara 4 timmar.. Denna dag blir lång däremot.. Känner mig hyfsat utvilad däremot. Så grymt trevligt att vakna upp, dra upp persiennerna och mötas av en strålande sol. Man kan ju inte bli annat än glad av det. mindre mysigt att vakna med igentäppt näsa, men får väl säga att jag är va n vid det nuförtiden.

När jag kommer hem ikväll väntar städning av rummet, uppackning från grejerna jag hade med mig till pappa (bra liksom, typ en vecka sen jag var där..) Och skriva PA-loggbok och skriva lite Etik&livsfrågor om jag orkar annars så tar jag det imorgon och på tisdag. Det blir nog bra!
<3

RSS 2.0