~

Jaha de tre jobbveckorna kom och de gick. Har vart fantastiskt att få vara bland barnen trots att det var lite kaos annars. Sorgligt att många av "mina" barn ska börja skolan och igår var sista dagen jag såg dem. Extra kramiga var en del. Gosungar.
 
Idag blir det en tur till Bro där min morbror med familj bor. Så det blir grillning med familjen och kusinerna. Mys!

~

Tur att jag blev påmind idag efter en fortsatt påfrestande och frustrerande dag att jag har riktigt fina vänner i mitt liv.
Jag åkte och mötta Malin efter jobbet för lite runtstrosande på söders bakgator och avslutningsvis med en kvällsmacka på Gunnarssons. Guldkant på tillvaron ändå. 
 

~

Nu är en period då jag skulle behöva skriva av mig rejält. Jag är överkänslig och gråter för allt typ och känner en enorm stress och ångest. Men jag känner att här är inte det rätta forumet men det känns inte bra just nu och jag känner att jag har absolut ingen att prata med. Man känner sig alltid lite som en börda.
Jag är en sån person som inte bara kan kräva uppmärksamhet och tröst av någon. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till just nu.
Känns som jag slits av på mitten snart. Kanske är på tiden att höra av sig till någon professionell.... Tänk att det skulle kunna vara jag om sisådär tre år. Här sitter jag nu och känner att jag inte är långt ifrån att behöva läggas in. Stabilt, haha!

~

Nu har jag tömt telefonen på lite bilder, så tänkte jag skulle bjuda på ett par från midsommar eftersom bloggen nu annars är väldigt bildlös tyvärr.


Vår härliga jordgubbstårta
Jag och min lilla lillasyster
Min stora lillasyster och jag
Vi tre♥
 

~

Jag har verkligen utvecklat en fobi för det mesta som flyger. Tycker det är väldigt obehagligt.
Getingar är det som får mig mest panikslagen. Det finns ingen hejd på vad jag gör om en geting kommer mot mig, sorgligt men sant.
På senare tid har även lite större fåglar blivit ett litet problem. Duvor har det varit då främst, när man går i stan till exempel och det kommer en flock duvor som flyger över huvudet. Men nu har det gått långt. Både jag och min syster har blivit attackerade av stora äckliga måsar nu under veckan precis utanför vårt hem. Störtdykandes mot huvudet, två tre stycken. Det var inte roligt nånstans ska jag säga. Jag vågar fan knappt gå utanför dörren...

~

Flygbiljetterna är så dyra så jag får panik.. Känns som jag aldrig kommer komma iväg. Datumen tickar på, nu är det snart 2,5 månader sen vi sågs.

~

Appen funkar inte, internet har inte funkat på hela dagen. tills jag ringde pappa och han fixade det på nolltid haha!

I lördags kväll kände jag att ett obehagligt illamående smög sig på, brukar få det ibland så jag tänkte att det kan jag sova bort. Men sen var jag lite orolig ändå eftersom det var några fall av magsjuka på jobbet i förra veckan. Och mycket riktigt fick jag det med. Fy fy fy. Det har inte vart roligt alls. Det positiva är väl att jag krympte min mage inför beachsäsongen som är snart haha. Nä men jag ser det här om en ny start på ett hälsosamt liv, nu får jag bestämma helt och hållet vad jag ska börja fylla magsäcken med igen.
Imorgon ska jag gå till jobbet igen (frisk 48 timmar) efter en dag med Harry Potter-marathon. Måste ha något att göra om dagarna igen.

För övrigt saknar jag min älskling så jag spricker snart. Kollar biljetter men det är fasligt dyrt alltså. Om någon skulle hitta någon billig biljett ner får ni gärna höra av er!

~

Men gud, jag förstår ingenting av det här nya i blogg.se... haha. Men men man lär sig väl det som allt annat.
Snacka om att jag var trött efter veckan! Nu har jag visserligen blivit lite sjuk också men ändå, vaknade halv elva och det ska jag säga brukar endast hända om kvällen involverat alkohol och nattbuss hem. ingetdera innehöll gårdagkvällen. Efter jobbet åkte jag till min klasskompis i vällingby och kollade på matchen. Fy fan vilken match! Vi hoppade i soffan när det blev som mest spännande.
om gårdagens match får jag nog säga precis tvärtemot förra matchen. Alla lirade fin boll (speciellt Anders Svensson ♥) förutom Zlatan. Vad gjorde han är min stora fråga! Synd att EM är över och om jag får säga det själva så tycker jag att vi förtjänade att vinna igår, som vi kämpade! Men så är livet. Jag är stolt över vårt landslag i alla fall!

~

Vad jag älskar mitt jobb! Det känns oerhört skönt att känna sig riktigt efterlängtad och omtyckt. Det skär i hjärtat att inte få vara inne på "min" avdelning men har träffat barnen små stunder och de tycker som jag, att jag hör hemma på deras avdelning haha.
Att man sen stänger av den annars ständigt högvarvade hjärnan att stängas av lite. Bara lite sol skulle kunna göra livet lite bättre!


~

Vad ska jag säga om gårdagens match. Vilken besvikelse.. Säger bara JA Zlatan förtjänar att beskrivas som Sveriges enda hopp. Han var den enda som spelade fotboll igår på riktigt, men det hjälper ju inte mycket när ingen annan gör det. Isaksson var riktigt bra med tycker jag.

Lustig - ett stort fett skämt. Seriöst.

Känner emellanåt att det inte ens är värt att kolla resten, men klart jag kommer göra det, men surt är det. Om det var nåt lag som jag hade hopp om att Sverige kunde slå. Vi skulle ju leda gruppen idag tänkte jag, men nej. Jaja nya tag Sverige. Förresten domaren var inte bra, mycket fördel Ukraina (jag brukar aldrig klaga på domare, förutom när det är befogat) och ukrainarna, jävla käringar som la sig ner och grina för allt. Inte okej..


~

Nu sitter jag på bussen mot tre veckor av jobb, jätteskönt ska det bli. Den förra veckan höll på att ta knäcken på mig. Det enda jobbiga är att jag kommer va hemma på midsommar detta år. Ångest!! Har vart så skönt att ha firat det i alanya för då har alla vi svenskor som känt varandra setts. Ingen stress över vad man ska göra.. Men men.

Ikväll åker jag in till en pub och kollar på matchen med några klassisar, grymt! Har längtat som bara den till ikväll. Heja Sverige!!!!


~

DAGENS TRÄNING: Löpning + PW 8,6 km

~

DAGENS TRÄNING: löpning + PW, 8,5 km

Hade tänkt att bara springa men fan vad segt det gick. Tips från mig, har du väl kommit igång med träningen - kör på!! Så jävla trist att börja om på noll. Cigaretter och alkohol slår inte känslan av att vara slut efter en löparrunda!


~

Gud så tråkigt liv jag har.... Denna vecka, lediga vecka har gått i ett svep och jag har i princip inte gjort något. Sen igår drar jag igenom de två säsonger av Greys jag har, funderar på att köpa tredje säsongen.

Nu vill jag ju nästan bara ha måndag så jag kan få jobba. Är så uttråkad av det här. De tre veckorna kommer också gå på nolltid. Då är det bara hoppas att biljettpriserna gått ner och jag kan åka till alanya och vara uttråkad där istället he he he.


DAGENS LÅT


~

Idag är det 3 år sen jag tog studenten!
Kan ni fatta? Det är som att jag skulle ha gått om en gymnasietid till, då fattar man att tiden går fort.
Det är alltså mindre än denna tid kvar tills jag har en examen (förhoppningsvis)
♥HAPPY DAYS♥

~

DAGENS TRÄNING: Cross trainer 15 min och gym

~

Kanske är dags för mig att uppdatera ordentligt. Vad har hänt på senaste i mitt liv?
Jag har ju blivit ett år klokare. På min dag satt jag och skrev tenta sen sket jag i det och mamma bjöd mig på fika i stan och jag fick en klänning som jag ville ha från Forever21. På kvällen kom pappa över för han skulle stanna här i veckan. Av honom, sambon + alla hundar fick jag två stycken mexicana set, alltså porslinskålar som man använder vid plockmat typ. Kommer säkert att användas, sånt är ju alltid bra att ha när man någon gång i livet flyttar till sitt eget ställe och så kom pappas moster över på lite te och vi satt och pratade lite. Avslutade kvällen med, tro det eller ej att kolla på eurovision igen hahahah jag vet - nörd!
Onsdagen var jag ett vrak skulle man kunna säga. Det gick fruktansvärt segt men jag skrev klart min tenta och skickade in dne på kvällen och kollade sen på Sverige - Island med pappsen.
Sista maj (tiden går så sjukt fort) städade jag och sprang lite. Det var bra att jag gjprde det för min lillasyster fyllde nämligen 15 (!!!!) år och vi åkte in hela familjen och käkade tre rätters på en grekisk restaurang. Sen rullade vi därifrån haha.
Fredag, Sista dagen i skolan och första dagen på juni och sommarlov. Synd att det vräkte ner regn. Tror inte det var direkt någon som tog vår uppgift på lektionen seriöst utan vi pratade om annat. Efter avslutet gick nästan halva klassen tillsammans och käkade lunch. Riktigt kul! Sen droppade de flesta av men vi var tre, fyra stycken som gick och tog en öl (eller fera) efter. Firade sommarlov med litte chips och edward cullen! Twilight-marathon is the shit!
Igår åkte jag hem till sjuklingen Jennifer och hade en heldag med film och godis. Först tittade vi på burlesque eftersom det var en skam att jag inte sett den tydligen, haha. Den var helt okej, fast jag har nåt emot christina aguillera verkligen..  Sen fortsatte vi att se på en film jag aldrig hade hört talas om men som verkligen var en film i moin smak. Freedom Writers. Check it up säger jag bara, om man som mig gillar verklighetsbaserade feel good-snyftare. Käkade mat på Adems jobb och sen åkte jag hem till min sköna säng.
Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska hämta upp oss om några timmar för att åka på min kusins dop. Favoritsysselsättning verkligen!

RSS 2.0