MOT ALANYA

Det här blir nog sista inlägget för denna vecka!!


~



Här ska jag och min Kära vän spendera nästa vecka! Jag tycker det ser väldigt trevligt ut!
GAAAAAAAAAAAAAAAAALET!

DAGENS LÅT


MAMMA

Jag tror den blir väldigt mumsig och hoppas att min mamma blir glad över den. Jag hade frysta bär (som jag värmt i micron) istället för sylt, vaniljsås och sen grädde som jag lade geléhallon på.


Så blev det en coldplaylåt också! :)


Grattis mamma på 42-årsdagen!
<3

~

Halloj!
Igår blev rätt lyckat faktiskt måste jag säga.
Hälften av alla där (eller mer) kom från min skola, så det var kul, man kände igen de flesta liksom.
Jag lyckade få med mig Nicole också! Det var jäkligt trevligt eftersom att vi inte hinner ses så ofta nu för tiden.
Jag åkte hem till Jossan vid åtta, vi förade lite och så, sen kom Nicole hem till henne också och vi drog tillsammans in mot stan så mötte vi Sara & Fanny på tuben.
Vi träffade även ett gäng från Berlin som vi satt och snackade med några stationer, jag tror de tyckte vi var lite roliga och nånstans i Berlin äger någon ett kort på mig och mina vänner, haha.
Vi var först på plats på Vanilla, haha, helt stört det var inte en människa där, sen började det ströma in människor, nästan hela min klass var där. Efter att man fått i sig lite blir man ju extra glad och social, även om man inte brukar vara det med de personerna. De flesta i mitt sällskap skulle jobba idag så de drog rätt tidigt men jag & Nicole stannade.
Vi gick lite innan de stängde, köpte korv på 7-eleven, träffade en riktig stekare som undrade om vi skulle på efterfest, men vi tackade nej, irrade runt efter tunnelbanan och åkte till T-centralen, missade precis tunnelbanan, fick vänta i 14 minuter, sätter oss, de släcker ner och säger att det är problem framme och att det blir långvarigt, efter ett tag, vet inte hur länge säger de att man får ta sig hem på annat sätt..
Nicole fick tag på sina föräldrar som väldigt snällt av dem kom och hämtade oss.
När vi åker förbi gamla stan ser vi ambulanser, poliser och en brandkår, så antagligenhade nån ramlat eller hoppat framför tåget, därav problemet.
Kom hem somna direkt, vaknade klockan ett och har gått lite i trans hela dagen.,
Nu ska jag iväg på middag.

PUSS&KRAM

~

Träna är kanske inte en bra idé för mig idag.. Jag har nämligen skitjobbig hosta och jag vill inte på något sätt riskera att bli sjuk eftersom att jag om... 1½ vecka är i Alanya!
Wooohoo. Jag & Jossan var och växlade pengar igår förresten!
ska ägna mig åt lite the sims nu, har inte funnits så mycket tid till det på senaste tiden. Sen kanske jag pluggar något som jag egentligen inte behöver plugga :)

PUSS&KRAM

~




Den här dagen kan få komma tillbaka!




DAGENS LÅT



RSS 2.0