Lite politik också då..

Om Sverigedemokraterna blir invalda i riksdagen överväger jag nu seriöst att emigrera från detta land, tills om ungefär fyra år när de förhoppningsvis inte är kvar där.
Vill vi ha det som Danmark? Nej jag tror inte det.. Vad är det för jävla idioter som röstar på SD? Seriöst jag ser framför mig (okej här kommer mina fördomar, förlåt) utslagna, låginkomsttagare, lågutbildade halvalkisar som inte har en jäkla aning om hur världen ser ut egentligen, som själva bor i miljonprogramhus och stör sig på "konstiga lukter, främmande språk och de där jävla aporna som uppfostrar sina barn fel" typ eller som bor i en ganska isolerad ort där det bor mest svenskar som pratar "om de där" bara för att det är främmande och de har inte direkt en aning.
Visst jag köper att Sverige blivit lite för mycket den barmhärtiga samariten i världen som tar emot mer än vad vi klarar av när vi faktiskt i första hand borde satsa på att hjälpa och välkomna de som kommer hit.
Sen är det såhär, varför ses inte Engelsmän, fransmän, amerikaner, australienare, norrmän eller holländare för den delen som invandrare? Guess what! They are.. De kan väl fan lika lite om det svenska samhällets uppbuggnad/system och kultur som "invandrarna" (tydligen bara de som har en annan hudfärg eller religionstillhörighet som räknas som det)

Jag blir så trött.. Förlåt, men som min kompis sa igår "Jag vill inte ha en massa som kommer hit och lever på bidrag" GIVE ME A FUCKING BREAK! Är inte det, det äldsta jävla argumentet ever? Och vilka jävla människor vill inte jobba? Ta till exempel min kära pojkvän, han har tvekat väldigt mycket att försöka flytta hit PÅ GRUND AV att han inte skulle kunna få jobb kanske och det är hans största mardröm, han vill jobba, han vill tjäna sina egna pengar och ha en sysselsättning. Något som de flesta människor vill. I så fall är väl de där avdankade svenskarna som är arbetslösa och lever på bidrag lika fula och utnyttjande av systemet dem? Eller?

Nej det är dags att tänka till Sverige!
Nu har jag fått ut lite aggressioner, ja jag ska nog fan bli debattör för en tidning när jag blir stor!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Håller med dig helt!

Jag flyttar fan med härifrån om de vinner på nåt sätt. Tvi fan för Sverigedemokraterna!

2010-09-10 @ 18:17:34
URL: http://playbunnh.blogg.se/
Postat av: My

Jag emigrerar med... detta är bara början om de blir valda på ett nytt nazityskland. Har många på jobb som ska rösta på SD och jag kan inte ens ge mig in i diskussionen för jag blir så arg. Röstar man på dom anser jag att de är under utbildade och vet inte ett skvatt vad de står för. De är ju inte rasister men som du skrev de säger detta " vi vill inte ha hit fler" Läs på mer om vad de står för snälla innan ni ens röstar. Nu blev jag med upprörd

2010-09-11 @ 12:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0