Lights will guide you home

Vilken jävla givande dag.
Hela dagen har spenderats i sängen tittandes på 2,5 skivor OC säsong 2. Yes.
Just nu dör Caleb och Fix you spelas. Kan ju vara ett av de största tv-ögonblivken för mig. Och jag fann min kärlek till Coldplay.
Vi kollar med turkisk text som jag gjorde i somras i min ensamhet. Och jag tror fan jag lär mig lite av det.
Och dagen har vart mysig, även om jag hade velat ha lite mer frisk luft kanske.
Kärlek till mannen

God morgon

Jaha.. Igår började vi dagen med inte så härliga konversationer och en lunch med pappa!
Fortsatte dagen med inte så härliga konversationer fram till eftermiddag/kväll. Sen skulle vi ju in till stan och käka men på bussen kom jag på att jag glömt nyckeln hemma och sen orkade vi inte åka tillbaka så det blev middag på Lilla Italien som ligger bredvid.
Efter den följde vi med syrran och hennes kompisar till..... THE BRIDGE. Första gången jag var där sen de bytt ägare från TOXIC. Och som vanligt tyckte jag inte alls att det var lika roligt som jag föreställt mig. Så vi åkte hem rätt tidigt och han precis med sista bussen innan nattbussen. Så jävla skönt.
Jag tycker det är roligt en sak. Att Yakup kan se väldigt lätt om någon är turk och kurd eller arab. Så en kille sa något till honom.. Direkt på turkiska.. Haha. Sick. I och för sig skulle jag kanske kunna se om någon är svensk om jag var ute i världen låt säga.. Alanya kanske.

Orkar inte

Jävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skitJävla skit

Det är värt att leva blött en dag, om man får vara barn för en dag.

Igår hade jag en rolig kväll. Roligast på länge.
Det snöade ju och min pojkvän ville så gärna gå ut på en promenad så det gjorde vi... När vi kom till ett litet område nära där jag bor knuffade han såklart ner mig i snön och vi gjorde lite snöänglar och hade snöbollskrig. Blev riktigt snöig, men det var det värt. Sen skrev han I <3 U i snön. Min gullunge.
Jag hade velat göra om det idag efter jobbet, men min kära pojkvän var inte hemma då och nu är jag trött som fan.
Kan bli en grym helg dock. Vi ska gå ut och äta imorgon sen ska vi fan shake some ass alltså!
Iyi geceler

En sån

Ibland kommer de.. De små krockarna.
Jag vet att han vill skydda mig ibland, men jag anser att vi ska berätta allt.
jag har så lätt för att missförstå och jag blir rädd.
Rädd att det inte är du och jag så länge som vi vill.
Jag antar att jag en gång för alla måste släppa allt och lita på dig fullt ut. Lita på orden du sätter på dina känslor för mig och framtiden.

Bara för att det här är min låt just nu
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


Ju mer man älskar, ju mer sårbar blir man.
Och jag är så jävla rädd nu..
Bara för att jag älskar dig Yakup Öztürk


10-01-27

Jag bet mig i kinden imorse... Inte skönt.
Idag har bästaste Sofia varit här. Och ungen drar till Nya Zeeland om 3 veckor!!! bara sådär. Men det är bra. Jag tyckte hon skulle göra det!
Vi har käkat semlor och glass med grädde och kolasås. Mums. Men nu mår jag väldigt illa.

Kan tänka mig att det blir fortsättning på OC-maraton strax.
Händer inte så mycket här, men det ska väl ändras på snart..


God natt

Andra OC-boxen har hittat hem igen. Vilket har gjort en person överlycklig.
Inga sura miner här inte!

The weekend

Jag jobbade ju ons, tors, fre, lör och sön.
Ska berätta lite om min fredag, då jobbar jag 16-21. För att på lördagen gå upp klockan 6 och åka till jobbet. är det kul? Nej och inte särskilt hälsosamt, för kan jag somna klockan tio när jag kommer hem halv på fredagar? nej. Snarare vid ett..
Så även denna helg vilket gjorde att under lördagen började en outhärdlig huvudvärk tränga fram. Kom hem och den var värre.. Gick och vilade på soffan framför en film med Yakup..
Var tvungen att laga mat med mitt stackars huvud. Käkade så fort jag kunde och sa sen vid klockan 20.30 att jag skulle vila en halvtimme. Ställde klockann på mobilen, stängde in mig i rummet kolsvart med öronproppar och tog en ipren.

22.35
Yakup:
Hur länge skulle du sova?
Mina ögon blev stora som tennisbollar när jag såg vad klockan var.
Gick upp och kollade på film med yakup och min syster och sen sov igen, även om jag var hyfsat pigg faktiskt.
detta var riktigt sjukt eftersom att jag vaknar av minsta lilla ljud.. Men tydligen inte denna gång.

10-01-25

God morgon!
nu ska jag vara ledig i tre dagar så förhoppningsvis kan det bli lite uppdatering här.. Fast jag ska såklart mysa så mycket som möjligt med min älskling.
Börjar kännas lite jobbigt att han ska hem om ungefär 3 veckor... Jag vet hur fort 3 veckor går. Men förhoppningsvis behöver vi inte vara ifrån varandra mer än en månad och det ska jag väl överleva.
Skönt med löning idag eller vad säger ni!?

Förresten..

Igår kollade jag och älskling på filmen 10000 BC innan vi somnade. Den var väldigt bra och häftigt gjord!
Handlade om människor, ja 10 000 år innan Kristus, med mammutar och allting.. Har dock ingen koll på om det faktiskt var då de levde osv.
Men bra var den i alla fall!

God natt

Här är det tyst av utmattning. Oj stackars mig som jobbar. Haha.
Nej men jag har varit om möjligt ännu tröttare än jag brukar vara nuförtiden. Därav ingen updatering här..
Nu ska jag sova.

Med risk för att låta som en djurplågare..

Men äntligen så har min lillasysters hamster kolat. Som jag väntat.
Och detta är endast för att min syster tjatade och tjatade om denna förbannade hamster någon gång för ungefär 2,5 år sen.. För att efter en vecka inte bry sig ett smack om den. Därför är det en lättnad.
Men rip. Lilla hamster.

10-01-19

Känns än en gång att året drar igång med rekordstart.. Kommer ihåg att jag förra året tänkte att vart fan tog Januari vägen? Kan väl känna likadant nu. Jag menar, det är redan 19:e januari!
Sista lediga dagen sen blir det att jobba 5 dagar.. Stackars Yakup. Vill inte men vad ska man göra.. och jag behöver verkligen pengar nu också..
Tror vi tar en liten tur till Farsta idag faktiskt.. kan va kul att se lite olika saker och tyresö centrum kommer han väl spy på snart, om inte annat så gör jag det.
Kolla lite grejer. Mys!


10-01-17

Imorse fick jag ringa till jobbet och sjukanmäla mig, har inte mått så bra hela veckan. Skitkonstigt, känns som att det är en sjukdom som vill bryta ut men den gör det liksom inte fullt ut så jag går och är halvsjuk hela tiden och det tar så mycket på energin. Så idag ska jag försöka kurera mig ordentligt..

Igår var jag och Yakup på Cosmonova med Simon och Özlem. Vi såg Sea Monsters i 3D, tråkigt nog var den på svenska, vilket jag inte tänkte på och jag tyckte inte den var så jättebra då den handlade om vattendjur under dinosauriernas tid. Jag tycker det skulle vart bättre med dagens djur, är ju en liten sucker för naturprogram. Har sett delfinerna där en gång och dne var riktigt bra! dessutom utnyttjade de inte hela bilden när det är 3D vilket också var en liten besvikelse. men men. Nu har vi vart där i alla fall. Skulle nog vilja åka dit igen och se Deep Blue eller något sånt.
Efter det åkte vi till Medis och fikade med Malin och Josefine. Var typ fullsmockat på alla fik.

Som kanske synes har jag försökt att fixa min design lite, vet inte riktigt hur det blir.. ska väl försöka mig på en header sen också.. Ska se om jag kan lyckas få fram så att kommentarerna syns..

Hur mycket kan man älska?

Jag vill ha dig varje dag och varje natt. Sida vid sida, du och jag.

Inget annat


10-01-15

Vaknade med huvudvärk och torr hals, ja det låter som bakfylla, men icke. Det är stackars lilla mig som blivit lite sjuk, som vanligt.
Har inte varit på topp hela veckan i och för sig. Men men.. Ikväll blir det middag hemma hos Simon och Özlem.

iyi geceler

Still going strong me and my jobbångest..
Lovisa var här idag och oh yes vad det kändes bra, min lilla sektis ;) slämtosido my dear friend.
Ingen panik i granskogen. Det ska nog ordna sig för mig en vacker dag!

10-01-12

Jag hade tänkt att skriva lite igår efter att vi kommit hem från vår heldag, men jag orkade inte.
Har blivit lite förkyld och det suger ju alltid...
Vi hade en del saker för oss igår i alla fall. Efter frukost och allt åkte vi in till fridhemsplan för att träffa en kille från Alanya som bor här, Yakup sprang på honom för nån vecka sen. Han tog med oss till Svensk-Kurdiska föreningen. Var intressant.. Där satt jag som ensam tjej med några kurder, haha. Som vanligt så kände jag mig inte så obekväm som jag tror att jag ska göra. vi drack lite té och sådär, pratade lite. Jag tycker det är jätterbra att sånt finns, han kanske kan åka dit när jag jobbar eller sådär, kanon.
Efter det visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så jag drog med honom till IKEA helt enkelt. Vi gick direkt och åt köttbullar med potatis och lingon, yummie. Han gillade det också. Gick runt och kollade lite och drömde framåt som vanligt när jag är där. Kanske inte är så fruktansvärt långt fram ändå... Hoppas jag.
Köpte med mig lite doftljus såklart.
Efter det gick vi till Heron City och kollade på MediaMarkt och yes jag köpte första säsongen av Criminal Minds! Äntligen.
Efter det kollade vi vad det gick för filmer, men nej, ingen direkt som lockade vid tillfället så vi gick och bowlade och det var skitkul! Jag vann första och han vann andra. Men ja.. det var inte bra. Vet inte när jag blev så dålig på bowling, haha.
Efter det åkte vi hem och jag var helt slut så vi kom hem så det blev lite fotbad och Yakup fixa i köket. He's just to good to be true..
Blev några avsnitt av CM och mys innan vi somnade. Sova bredvid honom går dock inte. Blir galen. Vet inte hur många gånger varje natt jag vaknar och får vrida täcket för att han har lagt det på bredden istället..
Vi får se vad som händer idag...

Vilket liv

Jag ser mitt framtida liv med mig och älskling... Vi kommer sitta på varsit håll. Jag vid datorn och han vid tv:n eller spela tv-spel. Wihoo. Lite som det är idag och igår och ibland.
Nej men vi har spenderat en alldeles utmärkt dag med mycket qualitytime tillsammans. Varför slösa bort tiden? Och jag har än en gång blivit påmind om varför jag älskar turkisk mat. Eller ja, det var kanske inte TYPISKT turkiskt men ändå. Så jävla lätt, men ändå något som aldrig smugit sig in i min hjärna.

new one

Mannen lagar mat... Ska bli spännande att smaka.

!

mmm. Årets första semla satt som en smäck!

Ibland så bara, ja så bara..

Blir det översvämning. Just nu.. Hatar jag livet lite.. Eller nej det gör jag inte för världens bästa man är här. Men jag hatar tankarna på framtiden. och minsta lilla grej får mig att må illa och vilja lipa. PMS kallas det kanske. Ja antagligen.
Let's leave it at that, shall we?

Morgon

Min pojkvän kan sova i hundra år... Jag har hunnit äta frukost kolla på 4 avsnitt av PH jag inte sett (viktigt viktigt!!) och pratat med Özlem. Nu börjar jag höra rörelse i rummet.. och om 2 timmar måste jag åka och jobba. Men sen är jag ledig i 5 dagar! ciiiix.

It's so much better with holiday, that's why we only work when we need the money..

Har verkligen ingen lust egentligen att skriva. Men ska snabbuppdatera lite och börja med att säga att nu har jag grov ångest för att jag ska jobba 4 dagar.. And this is how it always gets. Jag och mamma hade some serious framtidsprat igår eftersom jag titt som tätt kommer med min ångest, måste vara något kroniskt. Har väl bestämt mig för att söka i stort sett allt som går att söka - högskola, universitet, ky, yrkes osv. Plus nya jobb kanske.
Men ja snabb uppdatering i punktform:

Lördag
Jobb. In till stan med älskling för fika på café 60. Ändrade planer drinkar med Roonie på Hellströms. Ronja som var på topp, vilket även jag blev söp min stackars pojkvän under bordet, men efter en liten tur till HBJ (som jag aldrig går in på igen) var det trots allt jag som avslutade på det minst trevliga sättet som går..

Söndag
Bakis. Hem till gudmor + sambo + sysslingar. Mys. Pizzakäk. Super Mario och 2012. (sov mig igenom mitten.) haha, är man trött är man.

Måndag
Hem till Annica, tripp till Tensta, Rinkeby och kista för "turkshopping". köpte tékannan, téglas, téskedar och så fick mannen köpa lite grejer han vill ha, ätbara alltså. Världens godaste grekmat! Hem till Annica för té, ananaspaj och film.

Idag
Har vi sovit ut, spelat Zoo, världens bästa spel! Haft mammas kompis med dotter på fika och kollat på OC :)

Och jag bara sitter och smygtittar på honom ibland. Och ja, jag tycker fortfarande att han är för jävla vacker. Löööve him!

Eh ah det var ju lite pinsamt

Jobbade igår och i förrgår, därför har det varit lite tyst här. Har vart helt slut. Igår slutade jag fyra så jag och Yakup tänkte att vi skulle åka till stan, så det gjorde vi. Blev lite fika på Café 60.
När vi satt där fick jag sms av Ronja att hon ville in till stan och ta drinkar. jaha, visst vi möts i medis!
Det gjorde vi, hon hade även med sig fröken Joelle, som har sin vita månad nu. Och från och med igår ska jag ha min vita livstid. Så bra mår jag idag.

RSS 2.0