sista juni

Hej!
Går segt med uppdatering här. Kan väl säga att jag har det bra, men tyvärr mycket skit som vanligt här nere.. Men inget jag orkar gå in på.
Har mina underbara vänner här nere och det ska man tacka högre makter för!
Jag & Anna sitter på Hanci och tar en fika och kollar internet. Innan idag hade våra män några timmar ledigt så vi var på Damlatas vattenland. Askul. Tyckte nog de två "barnen" också. haha.
På fredag kommer mamma och Linnéa hit och det ska bli skönt som fan!

Ni som ska till Alanya. Gå inte till Robin Hood, men om ni gör det, ta inte gratisshotarna, de blir man drogade av!
PUSS!

Midsommar 2010

Tror detta kan bli en av de bästa sen jag var små (de kommer nog aldrig övervinnas med våra familjejdejter och en massa lekar)
Idag blir det i alla fall firande på Palm Beach. Alla ska dit, ja till och med Anna Book har hittat hit. Hennes vän som även är festfixare för kändisar i Stockholm har anordnat denna fest. Briljant idé för dem som är här en längre tid eller så.
Ska fira med Anna, Zandra, Marie, Tina och även andra som jag träffat då och då. Trevligt. Det ska bli majstång, nubbevisor och silltalrik! Självklart jordgubbar med grädde också.

Har även hjälpt Y med att sätta upp en skylt, som förhoppningsvis blir ett litet dragplåster för svennisar!

Igår träffade jag Marie för första gången på stranden. Väldigt trevligt, inga problem med snacket där inte! på eftermiddagen dök Anna upp och jag slöt upp med de båda och vi drog till Tinas hamam för behandling. Välbehöveligt säger jag bara!


tjugotredje juni tvåtusentio

Jag älskar att jag har skaffat mig ett liv här, med ett socialt nätverk nästan lika stort som det jag har hemma..
Jag gör verkligen, det men samtidigt så skrämmer det mig som fan och gör mig så ledsen. För att det finns så mycket mer att sakna när man väl är i Sverige igen.
Jag vet ärligt talat inte alls hur jag ska överleva hösten i Sverige efter att jag måste lämna detta land någon gång i augusti. Det kommer dröja minst 4 månader innan jag o Y träffas igen. Säsongen är långt ifrån över när jag åker härifrån. Mobbat att tänka på det nu, men jag kan inte göra annat tyvärr. Jag är ju som bekant dålig på att leva i presens, lever ständigt i futurum. Sad but true.

Vi ska till Damlatas vattenland någon dag denna eller nästa vecka, med Yakups kompis och hans fru. Det ska bli roligt. Hade velat åka till Aquaworld där Sara var häromdagen, men det ligger ett tag härifrån och han är ju så kinkig med sina tider hit och dit, inte ens en jävla dag kan han få vara ledig. well, well. Jag menar det är inte direkt så att de överarbetar på detta stället, speciellt inte på dagarna, nu är det tillexempel ingen här. Förutom jag och några som jobbar här. Busy busy.
Okej, nu blev det negativt hela skiten. Men så är det väl när man lider av kronisk ångest eller nåt sånt..

PUSS

1 vecka i Alanya

God morgon!
Idag var det bara att pallra sig upp "tidigt".
Igår hände inget speciellt alls, igen. McDonaldsplanerna ändrades, så låg hemma och kollade klart på den ena filmen vi kollade på häromkvällen. Fotbollsplanerna fick jag reda på att jag inte heller var inkluderad i. Nej utan då vill min käre Y att jag ska sitta och titta på när de spelar. Fy fan, vi får se hur det blir med det inatt när matchen ska äga rum.
Om jag har sällskap som det pratades om igår så skulle väl det kunna funka.
Efter uteslutna besök igår fick jag chansen att bekanta mig med ännu en tjej, denna gång en finska som är gift med Yakup och de andra som jobbar här kompis, som nu bor i Finland då. Han jobbade här på restaurangen förut dock. Det var honom Y skulle ha åkt till Finland för att träffa i vintras, men jag var inte säker på huruvida det gick eller inte och vågade inte riskera att en massa skit skulle hända. Men vi har bestämt att åka dit när han kommer till Sverige nästa gång, insallah...

Vi får se vad dagen erbjuder. En sak vet jag säkert och det är att jag längtar tills imorgon när käraste Anna kommr♥

Lovely dude

Min underbaraste kom precis fram till mig för ett tag sen och säger "Var det en sån här du menade?" och håller fram en servett med en kackerlacka i. Fy fan trodde jag skulle få en hjärtattack.
Tack för förståelsen då!
Den hade tydligen krälat runt här på golvet. Fint då kan jag inte va här heller.
Så försökte de lura i mig förut att de käkar det i kebab.. Jo tjena!


Alanya, day 5

Bubblan som jag levt i under hittils alla mina vistelser här nere igår, spräcktes chockartat igårkväll när jag bestämde mig för att gå hem lite innan Y eftersom jag tråkades ihjäl av att sitta på rest.
Jag kommer in i en svart lägenhet inte ont anande... Går in i sovrummet och tänder lampan. Ser något i ögonvrån röra sig, hjärtat börja slå lite extra. Drar bort pallen och javisst, där spriner den fram, en fet kackerlacka. Jag tror jag dör. Tur för mig kom Y hem efter en liten stund, han förstod dock inte min panik över ett litet kryp, han visste ju dock inte vad det var, så bestämde mig för att visa det som en bild från google. Han är fortfarande inte övertygad dock...

Idag har inte hänt mycket heller, därför jag sitter här - igen. Med lappisen framför mig och surfar runt. Har kollat på film idag, har vi gjort. The back up plan med JLo. Har inte så mycket att säga om den eftersom att jag inte såg hela. Bör se om den. En annan film vi såg innan vi somnade var Shutter Island med snyggingen Mark Ruffalo och Leo DiCap. Kanske inte den bästa att se mitt i natten sådär, har ett vagt minne av att jag sov vissa stunder. Även denna bör ses om!

Får se vad som händer ikväll efter att mannen slutat jobba. Hörde planer om att det vankas fotboll någon natt här framöver, ser fram emot det gör jag!
Imorgon kommer Zandra till Alanya äntligen, vi har redan bokat in ett obligatoriskt donkenbesök, varför smakar det så mycket bättre här än hemma?

I förbifarten

Det är väldigt praktiskt att känna en massa människor här nere! och roligt, om jag går nånstans så är det stor chans att möta någon man känner. Det braiga är (och om Y såg detta skulle han säga att jag är så typisk svensk, men aa va fan) att jag knappt behövt betalat för något sen jag kom ner. Jag har köpt lite hygienartiklar till mig O Y och så filmerna idag, mat och dryck har jag knappt lagt en spänn på. Hur underbart? Väldigt.

Alanya, day 4

Vad har jag gjort sedan sist då?
Träffat Mathilda igen, hennes sista kväll för att säga hejdå. Det vart kul så ,länge det varade så att säga. Var ute och promenerade i området och sprang på Hassan då, på hans nya jobb. Gick och hälsade på honom och även hans flickvä'n Erika, som jobbar här nu, ännu ett nummer i telefonboken ifall man skulle få tråkigt! That's just great.
Igår hängde jag och Y vid poolen på dagen, han stretade in i det sista men sen följde han med och det gick inte att få upp vattendjuret sen. Har aldrig sett någon simma så roligt som honom. Han skulle leka en liten lek sen, den här med plastringarna som man kastar ner på botten och sen hämtar, han hade dock ingen plastring så han tyckte då att förlovnmingsringen var ett väldigt bra substitut. Efter två försök hade han inte fått upp den och började prata om ventilen på botten. Ilskan inom mig ska vi inte prata om. Sen tog han ordentlig sats och dök ner för att komma upp med den. Måttligt road började jag skälla på honom om att om han bara kan kasta bort ringen sådär kan han väl göra dte med vårt förhållande osv. Han skämdes nog lite efter det och sa förlåt, att det inte är alls så han känner för vårt förhållande. Det är svårt för en man här nere ska jag säga. Inte ofta jag får höra det ordet, bara när han vet att han har fucked it up. Typiskt honom dock att bara prata eller göra något utan att tänka sig för.
på kvällen tog jag mig ner till hamnen för att möta Sara igen, var trots allt 2 och en halv månad sen vi sist sågs. Efter  ungefär 4 timmars promenad och pratande var jag på restaurangen igen, redo för att gå hem. Det gjorde vi också ganska snart.
Idag har intye hänt mycket alls faktiskt. Var och köpte 4 filmer förut som jag kan ha och titta på nångång när jag har tråkigt.

Midsommar närmar sig, har lite planer som involverar palm beach, en viss svensk sångerska och midsommarmat med goda vänner, kan det bli bättre!? Nä knappast!
Snart kommer Zandra to the city och är ledig sen också några dagar. Det ska bli super!
That's about it for now.


Typiskt mig

Har ju förkastat det hela med bröllopet mellan kronprinsessan och prinsen.
Så kom det sig att jag såg reprisen på en dansk tv-kanal här i Alanya och jag blev lite rörd.
Ja så blev det. Vad vackert, och vilket tal han höll.
Kärlek, äntligen har de fått varandra då!
Grattis!

tre dagar

Men hej mina vänner!
Säger jag härifrån ett typ 35-graders land, uppemot aa minst 45 om dagarna. Detta hade jag inte blivit förvarnad om.. Vilket inte var helt optimal för min reseklädsel. Hade långa svarta byxor, strumpor, tygskor, 3 linnen och 2 cardigans eftersom att jag inte fick plats med allt jag ville i min nya pluttväska. Hur varmt var inte det när jag kom ut på Ayt flygplats. Tyvärr så var busschauffören heelt lost, då det var hans första körning och han hittade inte till något av de hotell han skulle till.
Tillslut bestämde jag mig för att gå av vid det första hotellet han stannade vid. Och tur att man hittar här i den STORA staden. Tog enn promenix till MP och fick ett varmt välkomnande.
Jag och Y gick dirr till hotellet vi bor på, helt okej, lite mindre, men bättre än det förra. En gudomlig pool finns också.
Har till min stora glädje hunnit spendera en massa timmar med honom. Vi har haft det väldigt bra. Badat i poolen, kollat på film, myst på balkongen och lite andra saker. Känner mig riktigt lycklig igen.
Första kvällen kom älsklingszandra hit, guld att se henne igen!
Även Mathilda kom hit, ännu en av mina bloggtjejer som jag inte hade träffat förut. Dock ska hon tillbaka hem imorgon, så det är ju lite surt..
Vi gick till Pause och käkade middag, äntligen fick jag äta deras gudomliga pizza igen. Efter det följde jag med Mathilda till hennes killes jobb och satt där, men hann inte sitta där alltför länge innan jag kände att mina ynka timmar till sömn tog ut sin rätt och jag var tvungen att gå hem och lägga mig. Visste inte hur länge Y skulle jobba, men jag var sjukt trött. Dock så kom han efter kanske 20 minuter, mys. Känns underbart att slippa sova ensam längre. Jag är helt enkelt inte gjord för det.

Igår umgicks jag och Y på dagen, eller vi sov till största delen. Helt slut av denna värme. Efter det gick jag och M och käkade middag på kebabstället jag brukar gå till med Y.
Tog en tripp förbi och sa hej till Z som börjat jobba på Mona-Lisa.
Drack en liten drink och så innan vi bar av hemåt för att sedan mötas upp på Queens Garden med My (en till bloggkompis), hennes kille Emere och hennes kompis Sanna. Sjukt kul att träffa dem också. Jag och My har ju panikmailat varnadra nu några veckor innan vi åkt ner om diverse papper osv. Haha.
Vi satt där och dog av värmeslag typ. en kom Y dit en sväng och vi vandrade hemåt runt halv två.


Tildis på M-L :)

My & Emre på QG :)


Yakinda




Sepång

Jag blir aldrig riktigt klok på mig själv.. lär aldrig bli!
Nu lider jag av en sån där otrolig separationsångest... Blir ju så himla svårt för mig som troligtvis lider av extrem spearationsångest. Men aa, nu har den gripit tag om hela mig. Ska bli jätteskönt att komma tillbaka till Alanya, känner mig som jag sagt tidigare mer hemma där just nu än vad jag gör här. Men samtidigt så är det jobbigt att lämna mina nära och kära här hemma. Hann inte träffa alla som jag hade velat, så det känns riktigt surt.
Men jag vill att ni här, som betyder världen för mig, jag antar att ni vet vilka ni är - att Jag älskar er!
2 månader går ju dockväldigt fort där nere.. Så snart är jag tillbaka igen!
♥♥

femtonde juni

Är riktigt mätt och belåten.
Hade en riktigt mysig middag med mamma och syster på TGIF. Käkade en riktig amerikansk cheeseburgare. Den satt bra den. Började middagen med en jordgubbsmojito gjorde jag också.
Synd att det är riktigt dyrt. Men aa, rätt värt ändå! Jättegott.

Nu sitter jag här och har fjärilar i magen så det bara skriker om det, är ganska trött, men kan verkligen inte förstå hur jag ska kunna somna.
Har bokat in middag på Pause med Mathilda imorgon. Mys! De som följde min blogg sist jag var där vet hur mycket jag gillar Pause. Heeh. Och kanske hur mycket min kära ogillar att jag går dit efter att den ena killen där bjöd ut mig.. haha. Det blir nog bra, blir nog bra!


Tisdag

Mina vänner!
Nu är jag färdigpackad och färdighandlad. Kändes bra att handla chips, choklad, bullar mm för 300 spänn inne på ICA. Måste trott att jag var ja, sugen.
Klockan är ställd på 3.30 pass och biljett ligger framme. Resten lämnar jag åt ödet. Förhoppningsvis hittar jag till Starbucks denna gång. Måste ha en caramel frap. Var ju banne mig 4,5 veckor sen. Haha.

Ikväll blir det mysmiddag med mamma och Sara på TGIF, äntligen, har velat äta där superlänge.
Är nog en ganska dålig syster dock, gav henne i julklapp, håll i er 2008.. Att jag skulle bjuda henne på middag där. Denna julklapp får hon idag alltså! Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som man brukar säga!

Ska bli sjukt nice att komma tillbaka. Ska nog se till att ge en bamsekram till Zandra, bland det första jag gör! Saknar, saknar, saknar! Så ska hon få sin beställning också. Först ska jag såklart pussa ihjäl Y.

Resfeber

Den har smugit sig på under kvällen. Nu när det är sådär nära inpå så blir jag så otolig på nå vis. Vill dit nu.
Saknar det som var. Kvällsfika med Anna o Zandra. Té på Delfino med Tina.
Biljard med Anna, Nusse o Y. De andra fina människorna som jag träffade där nere; Mabel, Erica o Niina. Ligga på stranden. Myyys med älskling. FFL har man fått. Riktigt fint.
Tror det kommer bli en grym sommar i Alanya 2010. Jag är redo!!

Det där med pengarna..

Många har undrat och frågat mig hur det kommer sig att jag kan åka till Alanya såhär mycket och hur jag har råd med det.
Då ska jag berätta en hemlighet..
Man jobbar, jobbar, jobbar som ett svin i ett halvår, och varje månad den 25:e så lägger man över en hel del på sitt sparkonto!
Svårare än så är det inte. Sen har man en väldigt snäll mamma som låter en göra det istället för att själv ta en massa pengar ♥ (dock betalade jag henne under hösten) så ja, vill man så går det! Verkligen.

Fjortonde juni

God morgon!
Igår kom Fia hit för att vi skulle se den sista Sagan Om Ringen, dock skedde ett misstag och vi hade ingen film alls, så det blev lite Beck-film istället och té på det.
Packade klart nästan allt och skrev min lista. Biljetten är bokad och betalt. Klockan 14.30 ska jag vara på Alanya-mark igen, på onsdag alltså. Känns för jäkla skönt måste jag säga. Förutom att det sket sig med lägenheten, så var vi ska bo ska bli spännande.. Ringde precis till Ving och avbokade min returbiljett. Gick ju hur bra som helst.

På kvällen kom Nicole över och vi drack té och pratade som vanligt om en hel del. Tiden sprang iväg. Hel tplötsligt var klockan tolv. När hon åkt hem damp jag ner i sängen och kollade på HIMYM.

Helgen och framtid

Halloj!
Jag har varit vaken ett tag och som vanligt suttit lite förlamad vid datorn. Har nu dock lagt upp min öppna resväska på sängen, redo för att bli fylld!
Lägenhet är fixad där nere nu, Hur skönt!? Asskönt.
Så om nån vill komma och hälsa på så..
Har vart i tvättstugan allt var fullbokat, men en tjej skulle inte ha sin så jag fick den, klockers, så nu ska jag tvätta det sista efter att jag slängt i mig min kopp te, sen ska det bestämmas vilka kläder och andra grejer som ska med! Älskar den här delen. När man vet att snart så snart så.. Ska kanske boka biljett först också.
En inköpslista ska skrivas, med vad jag ska ta med till mina kära vänner där nere! Ska köpa en extra fin födelsedagspresent till älsklingen eftersom jag glömde hans födelsedag..
Vill till Alanya nu, vill till Yakup NU!

Helgen spenderades i Sala hos pappa och Annika. Det var mysigt men pissigt väder. Helgen har bjudit på lite Mord I Sinnet (bästa krimserien ever!!!), vattenpipa, god mat och skogspromenad med syster och hundarna och Nina Frisk.
Pappa
och Annika hade ju planerat en överraskning för mig, mina systrar och Annikas son, Albin. Så vi begav oss hit till Stockholm igår och gick och åt på Mongolen. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra. Fick en liten ledtråd som Abbe knäckte, visade sig att vi skulle gå på Kiss-konserten! Har ju aldrig direkt lyssnat på dem, förutom det pappa lyssnat på när jag var liten. Förband var Mustasch och Europe,  inga av dem var sådär direkt bra. Inte min musik. Men aa, Kiss var riktigt bra faktiskt. Måste jag säga. Grym show och sådär. Det är väl bra ändå att pappa släpar med mig på lite sånt, de kommer ju vara legendariska. Så då kan man bocka av Kiss också!
Jättemysig helg i alla fall.

Söndag

Innan jag ska skriva en update av något slag så vill jag bara säga.. Till min familj och mina vänner här hemma i Sverige.
Jag älskar er. Men just nu känner jag mig inte alls hemma här. Känns som att jag lever ett liv där jag inte passar in här.
Jag hoppas det förändras när jag får vara med Y hela tiden och en massa stress och skit försvinner.
Allt är bäst med er, men jag är bara någon annanstans just nu.

Fredag

En sak som jag tycker är lite jobbigt med det här med distansförhållande och speciellt med någon från Turkiet (eftersom de inte kan resa till ett annat land hursomhelst) är att man missar alla de viktiga stunderna, de riktigt lyckliga stunderna som kunde ha blivit ännu bättre om ens pojkvän funnits där vid sin sida. Till exempel, jag skulle ha kunnat döda för att Yakup skulle ha varit här på min student, verkligen. Det var typ den bästa dagen i mitt liv och han var inte här. Jag skulle gärna ha haft honom här för ungefär 2 veckor sen när jag fyllde 20. Verkligen. Men det går inte.
Är däremot jävligt glad över att han var här på nyår, för den dagen blir jag alltid så stressad över. Alla i samhället ställer så höga krav, man ska ha en WOW klänning på sig, man ska va med de bästa människorna, ha det bästa partyt, smälla de bästa raketerna osv. Samma sak med midsommar och valborg, hur många riktiga högtider har vi där det är ÄKTA vara!? Kan inte vara många. Det har blivit statusfixeringshögtider. Familjen och mysfsktorn spelar ingen roll, du måste has nåt jävligt bra att berätta på måndagen efter i skolan eller på jobbet. För att inte tala om konsumtionsnivån detta land ligger på. Vi ska lägga ut flera hundra kronor på lite hjärtan och rosor den 14e februari. Varför då? Varje dag är väl alla hjärtans dag om man är med den man älskar. Därför blir jag så jävla sur när folk frågar, vad ska du göra på alla hjärtans dag, midsommar, valborg osv. Ja, gräva ner mig kanske. Eller spendera den med en bra film. Inte fan vet jag, det är en vanlig dag och en ursäkt för alla svenne bananer att bli aspackade och dräggiga som fan. Nä studenten det var mig en redig dag och så är det en dag man bara upplever en gång i sitt liv...
Vi hade en jävligt intressant diskussion igår kring matbordet. Det här med nationaldagar. Irland de har sin St patricks day och nog fan firar de, Norrmännen har 17e maj till exempel. Men vad gör vi i Sverige? Jo Afa och alla rasister ska demonstrera mot varandra. Det är väl en fin tradition. Om du som svensk tar på dig folkdräkt viftar med den svenska flaggan och sjunger nationalsången är det nog fan inte okej, för då är du ultrarasist och nationalist. Hallå!? Inte fan tycker vi att norrmän eller irländare är det? Give me a break. Det här är Sverige och varför ska vi jämt ta hänsyn till allting och va så försiktiga jämt?

Det här inlägfget blev inte alls vad det skulle bli. Haha.
Ha en bra dag!

Välkommen

Det var ett tag sen sist, men nu har det kommit en till prenumerant!
Välkommen!

Min skatt är återfunnen

14 timmar och en del tårar senare så hörde han av sig. Trevligt.
Jävla psykhuvud alltså. Och nej han förstod ingenting, han hade ju bara sovit och laddat mobilen på ett annat ställe. Okej, sen när sover man 14 timmar!? Okej att han inte jobbar men vad fan.
Var ute på djurgården och promenerade med Lovisa som vi gör ibland, otroligt vackert och skönt. Vilka prat vi hade. Så jäkla skönt. Så när han ringde ringde jag upp fort som fan och frågade vad hans problem var osv. Sen sa jag att jag var upptagen och skulle ringa senare.
Det låter ju kanske extremt att jag typ mister livet på grund av 14 timmar. Men såhär var det faktiskt vi hade inte pratat sen tisdags kväll. Jag kollade på grey's och blev så jävla ledsen, så jag ville ringa till honom och säga att jag verkligen älskar honom. Livet kan försvinna bara sådär. (har lingonvecka också, min hormoner bara ja rusar runt). Han svarade inte. Jag visste att han inte jobbade och han brukar ALLTID svara när jag ringer oavsett vad.
Ringde några gånger till men inget svar. Kände att jag fick somna då. Prövade ringa igen direkt när jag vaknade. Inget svar DÅ fick jag panik på riktigt. Alltså verkligen.
Det finns en del omständigheter som jag inte kan gå in på, som gör att jag bara måste höra från honom varje dag. Så är det bara!
Vi hann prata två gånger till igår dock, sista gången innan jag somnade, då tog mina pengar slut. Men innan de gjorde det så började han prata om att "Mikaela jag trodde födelsedagar för dig var så viktigt och du pratar alltid om det..bla bla bla" då började jag inse att fan, han fyllde ju fan 25 igår och jag hade totalt glömt bort det. Aaaw jävla dumhuvudet gjorde mig så jäkla nervös så jag glömde allt annat. Fint att jag kunde skylla min glömska på honom i alla fall!

Men ja, Grattis i efterskott på 25-årsdagen till mannen i mitt liv♥

Efterlyses

God morgon!
Egentligen är det bara en sak jag vill säga!
Om någon ser ett livstecken från min pojkvän där nere, kan väl den höra av sig! För jag har då inte hört någonting. Vi har inte bråkat så det är knappast därför han inte har svarat. Jag håller på att bygga upp till panik nu, så det vore finemang. Snälla någon som är där nere!?

22.15

Tog mig till Huddinge en sväng förut, hälsade på de små liven (inte så små längre utan kaxiga snorungar nu.. Haha) vi gick till parken och så, var ganska kyligt. Åkte hem efter ett par timmar och åkte med mamma till ICA Maxi. Niice, älskar att åka dit, vet ikke varför. Fast aa, plånboken blir betydligt tunnare. Haha. Köpte en ny resväska, dock mindre än den jag haft. Eftersom handtaget på den gick sönder var jag dock tvungen, så det fick bli denna. Får inte ta mig så jääävla mycket grejer helt enkelt. Ska nog börja småpacka lite, känns mycket bättre då. Mycket mycket kvar att göra dock och helt plötsligt fanns knappt nån tid.

Har nu på kvällen käkat middag med mami och sen precis kollat på Grey's Anatomy. Märks det att jag är sentimental eller gör det? Fan grät som ett litet barn, mamma fick ont i magen på mig, haha. Allt kom ut verkar det som. Vilket jävla avsnitt. Sen kom jag på att jag eventuellt inte befinner mig lägligt för att se nästa avsnitt. Katastrof, så syrran håller på att fixa det nu. Haha.


Onsdag

God morgon på er!
Somnade hyfsat "tidigt" igår men vaknade dessvärre väldigt tidigt också. Eftersom att MP är stängt så hade ju dock min käresta tid att prata normal tid igår. Väldigt skönt. Och för en gång skull hade vi ett riktigt superbra samtal. Skönt. Hoppas på ett samtal idag med, med väldigt positivt innehåll. Vi får se. Insallah!
Ska idag eller imorgon hinna köpa en resväska! Har även funderat på att köpa ett CD-fodral så man kan ta med sig lite filmer!
Annars då, jobbade hela dagen igår. Vi var en man kort och det var jääävligt mycket att göra. Hann inte ta hela min rast än gång, snyft!
Ska väl strax ut och fånga dagen, lutar åt att träffa min gudmor och mina sysslingar! Får dra fram kameran och få lite nya bilder!
Ha en skön dag!

Tisdag

Jaha.. slog på tvn när jag vakna.. Det första jag möttes av var att det bombats i Istanbul nära atatürk flygplats.
Någonannanstans det bombats är i mitt huvud kan jag säga. Jag är H.E.M.S.K just nu. Och det går liksom inte att stoppa. Vet inte vad jag ska göra. Har en känsla av att jag kan vara såhär tills allting har löst sig för mig och Y. Tragiskt.
Idag jobbar jag sista passet för den här perioden. Helt sjukt att jag hinner känna "åh vad skönt" men jag känner redan att min rygg håller på att braka sönder. Trött som ett svin också, kanske inte så bra att ligga å prata i telefon då tills halv tre..
Imorgon blir det nog till att köpa mig en väska så att jag kan börja packa!! Om jag inte ska till Eskilstuna förståss då får den införskaffas på torsdag.
Anyway, har lite dilemma.. ska jag vänta med biljettköp tills dagen innan som jag tänkt och hoppas att priserna går ner. Eller ska jag satsa på den som går från Kalmar för 1000 kronor på söndag.. och ta tåget dit. Svårt svårt.

Juste, nu har Zabita stängt ner MP en vecka.. Kan tänka mig en del killar där nere som klättrar på väggarna. Själv tycker jag att de kunde ha väntat med det en vecka. Det hade vart perfekt.
Om man får önska. Och vara lite självisk....

Så känner jag!

När jag pratade med Y igår så sa jag att om han hade haft en lägenhet då hade jag fan flyttat ner dit. Föör ett tag. Alltså jag pallar verkligen inte. Vad hände? Vi träffades inte på 4 månader mellan aug-dec. Okej det var nte lätt, men det här är ju fan sjukt i jämförelse med det!
Han undrade i alla fall om jag var seriös. Och det kan jag säga, att det är jag fanimig!
Varför inte!? Vad fan folk flyger och far överallt nu, vi är ju unga och har hela livet framför oss. Så istället för att åka till Asien eller till Australien i ett halvår kan jag väl lika gärna åka till Turkiet.
Nu ska jag dra en repa med tandborsten, sen springer jag till bussen för jobb!!
Ha en nice dag!

DAGENS LÅT

Cheryl Cole ft. Will.I.AM -  3 words

[Cheryl:]
I met a guy at the club
I let him know what I love

[Will I Am:]
I met a girl at the bar
I let her know who you are

I told her you are the love of my life
And one day you gon' be my wife
And we are gonna have some babies together, uh huh

[Cheryl:]
I told him you are the man of my dreams
You saved me from drowning in the streams
I know where, will it gon' last forever?

It was those 3 words that saved my life
It wasn't complicated
Wasn't premeditated
It wasn't under rated
Boy I'm so glad you stayed and
It was those 3 words that saved my life
It wasn't complicated
Wasn't premeditated
To you I'm dedicated
Let's go ahead and say it

I love you, I love you
You are the love of my life, my life
I love you, I love you, I love you
You are the love of my life, my life

[Will I Am:]
You know your holding my heart
Can't nothing tear us apart

[Cheryl:]
You know I'm so in love with you
Can't nothing tear us apart, no

[Will I Am:]
I said I-L-O-V-E-Y-O-U
I'm so into you girl, she said

[Cheryl:]
M-E-T-O-O
It's obvious I'm so into you boy
So why don't we hold on for love
Through the ups and downs
Never let go
Holding on forever never let go

It all started with the 3 words that saved my life
It wasn't complicated, it wasn't complicated
It wasn't complicated, it wasn't complicated

Baby yes, 3 words saved my life

I love you, I love you
You are the love of my life
I love you, I love you, I love you
You are the love of my life, my life

Scared as hell

Alltså.. Jag vill bara typ dö. Vad fan ska jag göra den här sommaren om jag inte ska vara där nere!? Det finns ju liksom inga alternativ! Jag klättrar på väggarna. Skulle kunna åka NU typ. Bara packa väskan och sen dra.
Jaja, 2 veckor är i alla fall 2 veckor.
Usch vad oklart. Har massa som måste göras innan, vet inte hur allt ska gå ihop..
Det kommer bli bra, det kommer bli fucking Great i alla fall! För det har JAG bestämt.
Pratade med Y igår. Gjorde honom en del nervös bara för att han ska få tummen ur arslet och inse att det är upp till honom nu. Så vi får väl se vad han kan åstadkomma denna vecka.

Andas

Jobbdagen har traskat på som de brukar mest.. Ganska segt. Men det funkar. Är väldigt trött nu bara och ligger och väntar på något som jag inte ens vet. Så nu laddar jag bara om för morgondagen då samma pass körs igen!
Känner en svag oro över vart vi ska bo där nere när jag kommer eftersom att jag inte fått tag på de som vi skulle låna lägga av.. Så det känns lite sådär. Måste ner och måste vara där länge. Jag orkar verkligen inte mer alltså. Har vart hemma i tre veckor nu. Helt sick känns som minst 2 månader typ. Helt sinnes!

okej orkar inte radera allt och skriva om, han som jag ville skulle ringa, gjorde just det.. Men det såg inte så lovande ut som jag hade hoppats... Så vi får se hur det blir. En jävligt varm och stark eld brinner inuti mig just nu. Fan jag måste kunna åka dit och va där länge, länge!
Fan, nu gräver jag ner mig. Igen.

Sunday

Here we go again!
Idag blir det jobb 11-19.45 och så även imorgon och så även i övermorgon!
Är fortfarande trött, vaknat flera gånger inatt osv. Vet inte vad som är problemet.
Ska bli nice att casha in lite i juli sen, så nu kör vi bara!

I told him you are the man of my dreams

Är så otroligt olycklig just nu på nåt jävla vänster. Igen.
The funeral - Band of Horses.
Inte bästa låten då, olyckskänslan fördjupas till gånger 1000 men fan vad fin!
Varför är jag så olycklig. Jag vill vara här, här här! Må bra fint, ha det bra.
Jag vill ligga i min säng, lyssna på All night Long med Alexandra Burke istället och kolla på Criminal Minds. Med Yakup. Han ska ligga bredvid mig, med sina armar runt mig och jag ska bara som så många andra gånger bara ligga där helt blixtstilla och känna efter om han ligger där, om det är på riktigt.
Varför gör det så ont? Varför? Smärtan inuti tar sig i fysisk form och jag förundras igen över att det är möjligt över huvud taget.



ez ji te pir hezdikim Yakup ♥


Varför tror jag att det är söndag?

Fy satan i gatan vilken vecka jag har haft..
var alltså min 20-årsdag för en vecka sen, med fest! Lillesyrrans 13-årsdag på måndagen med restaurangbesök, kusinens 17-årsdag med utgång efterråt i onsdags, Andra syrrans student igår med fest och idag Skrattstock hela dagen! Är det konstigt att man är helt slut?
Och imorgon, mån + tis väntas jobb från 11-20. Ska bli hyfsat skönt ändå faktiskt (!!!) då får min hjärna en slags avkoppling. Jag hinner inte tänka på Y så mycket. Kul att träffa jobbisarna igen!
Lär somna som en stock efter denna dag ute i den friska dock lite kyliga luften.Sov gott allesammans!


Anna och jag idag, going strong since 2010-04-10, Alanya Türkiye

günaydin

Fy fan vad trött jag är... Igen. Vaknade halv nio. How come liksom!?
Blev i och för sig inte sååå sent igår.
Min kära syster tog studenten och än en gång denna vecka gick vi upp och krigade i köket, med tårtor och sallader...
Sen var det dax för utspring och en hypad syrra, hem fixa mer och sen kom det lite släktingar! Var riktigt trevligt. Min söta kusin har blivit kär i mig igen, haha, hon vill bara att jag ska bära henne och sitta i mitt knä. Riktigt söta är de. Längesen jag barnvaktade dem nu. Ronja kom över också.
Senare framåt kom "Saras grabbar" över (hon kallar de så) haha. Men folk började droppa av mot slkutskivan så där satt jag & Ronja kvar med lite folk och hyperventilerade när folk gick in,.. Haha. Snacka om att jag är nervig alltså. men vad ska man tro när man ser konturerna av någon i badrumsfönstret.. Man sysn endast om man står i badkaret och då undrade ju jag lite smått vad folk gjorde i badkaret.
Men det var nice. Avslutade kvällen i min sköna, sköna säng med lite How i Met Your Mother.

Nu på morgonen fick jag ett samtal av min fiancé.. ♥ Riktigt bra samtal förutom att det bröts fyra gånger eftersom att han var nere under restaurangen. Hoppas det håller i sig.. Och priserna på resorna går stadigt neråt! Yehooo

Pray

Kan min högsta önskan gå i uppfyllelse denna sommar, detta år? Jag hoppas, hoppas att allt blir som det ska trots alla dessa förjävliga hinder som finns ivägen.
Såhär kan jag dock inte ha det länge till.
This has to end. I'm falling apart..

Sjukt bra.

Tog en promenad hem till Nicole igår. Det är 4 km mellan oss fick jag veta, låter helt otroligt! Så kändes riktigt bra att jag gick. Vi låg ute hela tiden, solade ochh badade lite. Tog en liten paus för att äta lunch. Sen blev det molnigt dock och Nicole plockade fram filtarna, så vad händer jo vi somnar så gott där ute på altanen! Väldigt skönt. Sen tog jag en promenad hem också.
Fixade mig i ordning och sen bar det av till gullmars för att träffa Lovisa och vi bar oss av mot medis för fika och.. SATC 2! Alla kritiker kan slänga sig i väggen. Filmen var grym. Skrattade nästan konstant. Wow alltså  det finns inga ord. Kan knappast finnas nåt SATC-fan som är besviken!!

sol & bad

Ska inviga min nya bikini och med den dra hem till Nicole för lite bad!
hur nice!? JÄTTENICE!

Inferno

Igår blev det några öl ute i det häääärliga vädret med Ronja och hennes kompis carro. Vi hamnade på inferno efter att ha kollat runt på hela Medis och det var F.U.L.L.T.
Ska bara lägga ut några bilder så får det va bra!



PUSS

mysdag

Har vart i Farsta hela dagen nästan.. Träffade där min, ja min kusin kan vi säga. Vi växte upp som det. Men henne hade jag inte sett på ja, i alla fall.. 7 år om inte mer. Små skitar vra vi sist vi sågs i alla fall. Jättekul att se henne igen. Och hennes lilla son. Var dte bra för en bebistörstande människa som mig? Nä tror inte det. Speciellt eftersom killen var så söt å snäll, knappt ett pip sa han, så vi satt där och pratade om allt möjligt. En hel del hinner hända på så många år och så är vi litegrann i samma sits eller har vart i alla fall.
Efter det sprang jag in och köpte ett minneskort till kameran. Var ju hur billigt som helst så det fick bli 8 gb! Det lär ju räcka ett bra tag alltså!
Nu ska jag hem till mina kussar på Söder och fira att den ena fyller 17! Sen verkar det visst bli en eller två öl med Roonie! vi får se hur det slutar, sist gick det ju inte så bra på bussen hem där...


Kan jag inte bara få sätta mig på ett flygplan, nu!?

Förstår inte hur jag kan vakna så jäkla tidigt. Var helt slut igår men ändå vaknar jag vid åtta. Måste vara solen som kikade in genom fönstret.
Spenderade ju då kvällen med Sagan om de två tornen hemma hos Fia. Mycket nice, men jag höll dock på att somna några gånger. Blev hemgång ganska direkt efter filmen och sömn ganska direkt när jag kom hem. Som vanligt ligger jag och väntar på att höra den där vibrationen som aldrig kommer.. Och besvikelsen som skäljer över mig på morgonen över att inegnting hände under tiden jag sov som djupast heller..
Dock så fick jag mitt kära sms för en halvtimme sen så man får väl inte klaga.
Men jag kan säga såhär, att det spökar i min hjärna som aldrig förr och det finns inte riktigt någon anledning till det... Det är ju bättre och seriösare än någonsin. Kanske därför jag blir rädd som fan. Jag funderar bara på varför vi helt plötsligt typ aldrig pratar på kvällen/natten som vi alltid gjort utan det har bytts ut till dagssamtal. Visst jag slipper vara vaken längre än jag orkar egentligen.. men då kommer ju direkt de här tankarna: Vad har han för sig egentligen efter att de stängt?
Gaaaaaaaaaaaaah blir galen. Men har inte tagit ut det på honom på två dagra nu i alla fall. great! GOING STRONG!

When we're together baby, I'm feeling allright. You got me all night long

Är mfu galet trött just nu.
Gick i alla fall skitbra på jobbet. Rätt skönt att jobba lite egentligen. Hjärnan stängs av liksom. Hinner inte tänka och sakna så mycket.
Hade inte glömt bort så mycket PLU:er faktiskt. Kul att träffa mina kollergor igen osv. Den spontana frågan verkade vara "Jaha och hur länge är du kvar i Sverige då", eeh 2 veckor. Haha pinsamt. Nä men sen är det slut på det hela får jag hoppas...
Blev dock glad när jag hade ett missat samtal och ett jag-dör-litegrann-vilket-gulligt-sms! Så blev ett litet samtal med herseyim på vägen hem!
Nu vill jag bara boka en flygbiljett och dra ner fan.. Jag vågar säga att den andra hälften av ´mig där nere skanar mig precis lika mycket.. har 3 arbetspass till framför mig innan jag åker ner.
Nu blir det banne mig andra sagan om ringen hemma hos Fia och lite middag! Som snacks har jag laddat upp med Corny, den rosa (såna som vi hade i skolkafeterian och typ missbrukade sista terminen) vi har börjat sälja på jobbet! Och lite té vågar jag lova att det blir!

RSS 2.0