Trettionde november

Jag är påväg in i en djup svacka. Verkligen. Hatar det.
I söndags kväll var det som att jag åkte fritt fall enda ner i udnerjorden och stannade där. Mådde piss helt enkelt.
Jag måste sluta göra saker för att det förväntas att jag ska göra det. Jag måste helt enkelt hålla mig borta från sånt som jag vet att jag kommer må dåligt av. Jag förstår inte varför jag bara inte kan göra det!?
Det är inte okej.

Vaknade åtta imorse. Så typiskt. Har vart i tvättstugan lite, kände att det verkligen behövdes!
Snart ska jag hoppa in i duschen och åka hem till Özlem och lilla Vallesötisen en stund!
Nej veckans att tänka på för mig är att vara bland människor jag tycker om!

Mozart, Valles bror. (pappa och annikas hund)



Tjugonionde november

God morgon.
Jag vet inte varför jag vaknar så förbannat tidigt jämt. Sista passet på jobbet idag. Det är så långt och segt, men fan vad skönt att det är sista. Ska njuta o fira ikväll fan.

Igår mötte jag upp Fanny på bussen och vi åkte in till Gamla stan. Riktigt mysigt att träffa Fanny igen. När man inte har setts på länge (förutom att vi sprang på varandra i centrum i början av oktober har vi inte setts sen den 13e mars! När jag hade lite hejdåmiddag innan jag drog till Alanya) så förstår man att man har saknat någon när man ses igen. På onsdag ska jag hem till henne för lite tedrickande och så. Som förut. Mys.
Vi gick till Vapiano där det var lite andra tjejer, Malin såklart och Jossan va där. Jag käkade pestopasta, var grymt gott och så drack jag ett glas rött till det. Söndagslyx. Var dock lite halvseg och när de allra föesta hade dragigt så åkte jag också hem, vid nio sen kollade jag lite på harry Potter 4, men somnade ganska direkt.

Jag kan inte få nog av HP-filmerna just nu, haha.

Ibland hatar jag mig själv

God natt!

Longing for Christmas

Lussebullarna är klara! Mumsiga blev dem.
Nu har jag gjort mig lite extra fint, inte så man gör det varje söndag. Men snart ska jag iväg och fira Malin på Vapiano.
Skönt med nåt som bryter av en "tråkig" söndag. Själv älskar jag söndagar nu eftersom jag jobbade varje söndag innan jag stack i Alanya i mars.
Ha så mysigt, det ska jag ha.


Jag älskar nog julen ändå. :)

Tjugoåttonde november

Vill först passa på att säga Grattis till min kära far som fyller 48 år idag och till Malin som fyller 20 år!


Helgen har vart mys!
Min fru har precis lämnat mig för att åka hem till "norr" höhö.
I fredags åkte jag hem till henne efter att ha kastat i mig lite mat. Lyckades tajma allt ganska bra så behövde inte stå och vänta så länge!
Vi kikade på Idol och Cirkus Möller. Sen somnade vi ganska fort måste jag säga. Jag hade precis slagit igen mina små blå, när Anna drar av ett asgarv. För där låg hon och tänkte på saker som vi kanske skulle ha sagt till varandra. Alltså Anna måste upplevas hon kan inte förklaras.
Vi steg upp i ottan typ och blev hämtade av hennes kusin som skulle ta oss till Arlanda.
Där befann sig nämligen allas solstråle, Tina påväg mot sitt nya hemland, Kambodja! Vi ville dock överraska henne och säga hejdå.
Vi hittade inte alls till henne, så Anna var tvungen att avslöja oss och tillslut kom vi ner till ankomsthallen där hon satt med sin mamma och hennes sambo och fikade. Jag hoppas du får det jättebra i Kambodja! Och hoppas vi ses snart!

Efter det åkte vi hem till Anna igen efter att ha tagit en frukost på donken. Hon ville kolla på Kommisarie Späck, vilket jag var mindre sugen på och gick in och sov lite till. Verkligen något som behövdes.
Vi begav oss hem till mig där vi segade runt. Kollade på datan lite, drack te, käkade pizza o sådär. Hoppade in i duschen och sen drog vi in till Victoria och såg på Hämnden.
Underbar film! Den måste ni se. Mikael Persbrandt spelar en helt underbar pappa och människa i den filmen. Det blev några tårar för både mig och Anna.
Väl hemma igen kollade vi på Harry potter och käkade godis. Det är min helg hittils, men än är den inte slut!


Tjugosjätte november

Hej!
Har jobbat moooonsterpass idag. 7-17.10. My god är helt slut. Trodde seriöst att jag skulle avlida ett tag. Att vi har det pisskallt i butiken så man typ hackar sönder tänderna gör ju inte saken bättre. Men men, nu är den här veckan avklarad. Får njuta av en ledig helg. Sen kör vi på måndag igen, men då för sista gången. Känns grymt!
Stressad som fan lyckades jag hoppa på fel buss hem och fick mig en liten promenad.
Orkar inte skriva mer, nu ska jag bara byta kläder, sen är det iväg till Anna fort som fan som gäller!

Jag är död. Men jag skriver när jag återuppstått (imorgon förhoppnigsvis)

iyi geceler

Tjena.
Jag kan inte med ord förklara hur slut jag är, detta kommer förvärras extra imorgon. Mår illa bara på tanken av att jag börjar sju imorgon och måste ge mig ut i kylan.
Har precis tagit en dusch och krupit upp i soffan med min gosiga filt, en kopp te och saffranskorpor tillsammans med syrran. Det kallar jag mys!

Innan jag började jobba åkte jag till nya jobbet och pratade med dem. Får lite prestationsångest och ifrågasätter mig själv. Men jag tror nog det ska gå bra.
Känns skönt att göra något vettigt jämfört med vad jag gör nu. Spännande och lite utmanande.

Längtar till helgen, blir mys med Anna hela helgen lång. Vi har planerat in bio bland annat. Mycket snack såklart som vanligt. Mys! Vi sågs ju faktiskt inte i helgen över huvud taget, herregud, hur överlevde vi!?
Blir dubbel sleepover. Fredag hos henne och lördag här. Blir ju toppenbra.
Kommer nog slockna dirr imorn, men det gjorde ju å andra sidan Anna också sist när hon sov här.
Det är hårt att va arbetande tjejer.

Tjugofemte november

God morgon!
Nu ska jag alldeles strax bege mig. Kommer väl komma hem till halv åtta ikväll eller nåt sånt.
My god. Jag känner mig död och imorgon ska jag upp runt halv, kvart i sex..
Min rygg dör. Känns som att jag vill smörja in hela den med zon typ och ha nån som masserar sönder. SKITONT!
Men snart slipper jag det förhoppningsvis. Brukar försvinna när jag inte jobbat där på ett tag. Kanske ska ta tag i att försöka träna upp ryggen lite!

Drömde en konstig kort dröm. Att alla flygplanspriser hade skjutit i höjden. Haha, mardröm liksom.

Oh idag kom lönen, wihuuuuuu.
GOD MORGON!

Ont i hjärta och själ..

Det är en sak som Zandra sa på vår återträff som verkligen etsat sig fast.. Sommaren som vi hade nu, kommer aldrig att hända igen. Eller nåt sånt.
Och det är sant. Och det gör ont. Jag får panik.
Seriöst, det här har typ vart den bästa våren/sommaren, ever!
Såg att Tina summerat sin Turkietsäsong och då gjorde det ännu mer ont i hjärtat.
Det är inte det att vi aldrig mer kommer åka till Alanya, för det är jag ganska säker på att alla kommer göra. Men kommer vi göra det samtidigt? Kommer vi vara där så länge? Frågor som dessa poppar upp. Och jag vill bara hoppa in i min Alanya 2010-bubbla. Vara där med alla dessa underbara människor som blivit en så stor del av mitt liv. Värmen, både till klimat och folket.

Ibland kan jag bli irriterad över saker, som turkkvinnorna och deras vagnar. Helt hänsysnlösa, de kör över både fötter och långa klänningar. Men för fan. Jag skulle gärna bli överkörd av en turkvagn varje tisdag om jag fick gå på marknad och köpa jordgubbar eller körsbär för 15 kronor kilot..

Fan vad deppigt det blev då. Imorgon blir det upp lite tidigare och åka på möte med nya jobbet.
Så god natt!



Finns bara ett ord för denna sommar - GALET
(förlåt Natta, men den här bilden bara va tvungen att va till detta inlägg.. Så random och så impulsiv. Natten alltså, inte fotot)

Svar till Erika

erika om Tjugofjärde november:
hej.hittade din blogg via gruppen på facebook. det är inga som helst problem att köpa biljetten i hans namn och sedan maila ner biljetten till honom, har jag gjort och dom frågade inte någonting på flygplatsen. hoppas ni kommer få det underbart nu när han kommer till sve!




Ja vad kul :)
Jamen vad bra! Det känns som det lättaste! Jaa tack, det hoppas jag med

Tjugofjärde november

God morgon på er!
Jag har vart vaken ett tag och tittat lite på Harry Potter 6. Har kommit in i en liten HP-period!
Idag blir det jobb 11-18.40. Helt okej tid ändå..

Pratade med Y igår. Va på väg att ringa några gånger men sen kände jag nä, jag vet inte vad han gör. Vill inte störa hans tid med släkt o familj. Men så ringde han till mig sen. Vi tjafsade som fan först. Finns ingen som kan göra mig så galen som den mannen kan. Men sen till slut så lugnar jag ner mig och han skärper sig lite, så blir det jättebra.
Sen kommer vi till hans ändrande heeeeeeeeela tiden som gör mig galen. Så nu ändra han och sa att han skulle komma mellan 10e och 15e december. Men det är bara att stå ut. Egentligen så spelar det väl ingen större roll. Det är bara fint att jag får lite ensamtid, för sen blir det ju inte mycket av det alls igen. Vad dramatiskt det låter och missförstå mig inte, det finns inget jag vill mer i världen än att han kommer.

Tänkte höra med er också om det är nån som vet.. Kan man köpa biljetten från sverige här och så maila biljetten till honom, han skriver ut den och sådär? Det borde funka. Har hört att det är massa krångel med vilket kort det är köpt med osv. Men jag köper aldrig med kort utan direkt från internetbanken.. Så om jag fyller i hans namn och allt sdå borde det väl gå?

tjugotredje november

Nämen tjena.
Man kanske skulle skriva nåt här. Nu kan tex. Mattis inte anklaga mig för att bombardera med inlägg.
Har jobbet 9-17. Är urless på jobbet nu faktiskt.
Så det är med stor glädje jag kan avslöja att på måndag är det min sista dag!
Jag drar till Turkiet igen I wish. Haha luring!
Nä jag har fått ett vikarieat på mammas jobb Kommer bli galet kul. Känner mig så taggad.
Jobbar mån-fre, 7.30-16. Lediga helger, ledig mellan jul och nyår. Fan vad gött!
Så efter 4 pass är det klart.

The truth is, I don't know what to do

Jag vill och borde sova. Är trött, men kan inte sova.
Jag vet inte vad jag ska göra med känslan i kroppen. Min kropp har ingen ro. Men jag är inte orolig.
Det fattas någon och det fattas något.
Det fattas en solig, varm dag och en lika varm famn om natten.
Jag vill helt enkelt säga, att jag saknar Y. Och jag står inte ut....

LÄSVÄRT

Har spenderat nästan två och en halvtimme nu under kvällen med att läsa  en blogg jag hittade via en länk på bloglovin. Brukar aldrig kolla på bloggar som annonseras sådär, men av någon anledning gick jag in på denna och blev helt, vad ska jag säga - förlamad. Var bara tvungen att läsa denna osannolika historia som ägt rum i detta land. Vilket man aldrig kan tänka sig.
Jag har aldrig känt mig otrygg eller ens funderat över om det finns ett land som kan leva upp till Sverige. Detta år har jag dock börjat ifrågasätta lite. Det dyker upp saker som man inte tror är sant. Saker som inte "hör hemma här".

Jag tycker definitivt ni ska gå in här och läsa hennes historia. Ni kommer inte att tro det!

HP 7 part 1

Som sagt så var ju jag och såg Harry potter igår. Är galet förbannad att de ska ha en andra del av en bok. De kunde ju ha gjort så man kunde se de i samband med varandra i alla fall.. Kan inte förstå att det här nästan är slutet på allt. Man vill bara att hon ska skriva fler böcker. Men det går ju inte när slutet är så tydligt.
Jag åkte in till Rigoletto. Mötte mamma, hennes manvän (hahah älskar ordet, så måste använda det), hans tre barn, plus en flickvän till den ena och min lillasyster. Jaa många var vi. Kön till popcornen var stört lång, men jag var tvungen att ha helt enkelt.

Jag tycker att filmen var bra och inte alls seg som en del av sällskapet tyckte. Tyckte den var annorlunda från de andra, många genomtänkte "punchlines" så man fick sig en del skratt. Jag gillar den helt enkelt och kan inte vänta till part two kommer!!!!!

Känsliga klubben

Idag mådde jag inte alls bra när jag vaknade, vilket betyder att jag sjukanmälde mig.
Har bara legat i sängen hela dagen.
Tittade nyss klart på Hotel Rwanda. Jag har gråtit så jävla mycket. Nästan mer än vad jag gjorde än när jag såg den första gången. Och andra...
Sen börja jag gråta lite till för att jag kolla på bilder från Alanya.. Buää. Vad hände med mitt liv? Mitt underbara äventyrliga, varma, soliga, jobbiga, dramaliv?
Det är ju inte ens lingonvecka på G, den har ju precis varit.

Jag ger upp lite. Kryper ner under täcket igen.

Doğum günün kutlu olsun ♥

Idag fyller min fru 22 år. Woaaaaah!
Jag är ledsen att vi för första gången brutit vår trend, att ses i helgen.
Det gör mig ont i hjärtat. Men vi lär ses snart. Nästa helg exempelvis. Hihi.
Jaa det är en gammal käring man har att göra med helt enkelt.

Hade vi vart in paradise, så hade vi dansat lite Follow the leader och de hade sjungit Happy brithday med arabisk dialekt medan alla satt med tomtebloss.
Jag snackar såklart om VÅRT QUEENS GARDEN!
Men eftersom vi inte är där utan i staden där det faller snöblandat regn (till 80% regn dock) så får det räcka med en eller kanske några förträffliga bilder därifrån, från i somras.

Happy the birthday to youuuuuuuuuuuuuuuu
Seni seviyorum!

Tjugoförsta november

Hej på er!
Tiden går alldeles för fort nu tycker jag. Eller alltså ja, det vill jag ju eftersom att jag vill ha hit min Y.
Har haft en mysig helg. En massa hundar och mysiga människor. Åkte hem till Simon o Özlem och fikade lite på fredagen innan vi åkte hem mot pappa o Annika. Där blev det en god middag och lite snack.
Jag hade en riktigt jobbig stund. Inte på grund av de andra utan på grund av att jag blottade mitt innersta kan vi väl säga. Jag sa för första gången rakt ut till andra människor en av mina värsta egenskar, min största brist. Jag har helt klart en del rannsakning att göra av mig själv och se om detta är problem jag kan lösa på egen väg..

På lördag kom även Annikas mamma + man och hund. Så då var vi alltså sju människor och fem hundar.
På kvällen blev det Så mycket bättre, har blivit lite smååkär i det programmet. Men mest i "September" och Di Leva!
Har spelat en massa Sims 3 också, me like. Men jag glömmer bort tiden och kan sitta i timmar... Man kanske borde leva i sin riktiga, egen värld?

Ja vad annars? Imorgon väntar starten på en ny arbetsvecka. 5 dagars jobb..
Så ska nog sova snart.

Saknar Y jättemycket. Bröllopet har börjat, pratade med honom igår och han va jättetrött i benen efter dans hela dagen. Ska nog påminna honom om att gå med nazar i fickan... Eftersom han tydligen verkar tro på "häxkrafter" eller vad fan man ska kalla det. Jag fick faktiskt sätta ner foten och säga att nej det är inte möjligt, men joho, där skulle inte jag komma och tro det. Människorna i Diyarbakir har tydligen onda ögon som kan göra honom sjuk. Well, well vettefan vad han har tagit.. Haha seriöst.


Men aa, pussa på dig, får jag eller?
Ja, jag börjar nog bli galen.
Mest perfekta läpparna ever...

Waka Waka!

Tjoho!
Nu har jag fixat mig i ordning och känner mig ganska redo för att bege mig hem till Özlem..
är dock i stort behov av ett läppcerat och funderar på om det kanske är värt att gå till centrum och köpa ett först..
Äta bör jag också göra. Magen skriiiker.
Nja, finns inte så mycket mer att skriva.
Tänkte lägga in en mysig liten bild på mig själv, i mina waka-waka africa örhängen jag fick av nicole, från Uganda. Alla pengar gick till Aidsforskning. det tycker jag va grymt!

DAGENS LÅT

Haha herregud.. Jag försöker sjunga med i den här jämt. När jag gör det och verkligen hör orden så börjar jag 
gråta. VARJE JÄVLA GÅNG.
Älskar denna låt. Den är kärlek!


It's in the eyes of the children
As they leave for the very first time
And it's in the heart of the soldier
As he takes a bullet on the frontline
It's in the face of a mother
As she takes the force of a blow
And its in the hands of the father yeah
As he works his fingers to the bone

I'm standing under a white flag oh
Can you see me oh
Can you see me oh
I'm standing for everything we have oh
Can you hear me oh
Can you hear me oh

This is why we do it
This is worth the pain
This is why we bow down
And get back up again
This is where the heart lies
This is from above
Love is this, this is love
Love is why we do it
Love is worth the pain
Love is why we fall down
And get back up again
Love is where the heart lies
Love is from above
Love is this, this is love

This is love
This is love
This is love

It's in the soul of a city
What it does after it crumbles and burns
And it's in the blood of a hero
To know where he goes he may never return

I'm standing under a white flag oh
Can you see me oh
Can you see me oh
I'm standing for everything we have oh
Can you hear me oh
Can you hear me oh

This is why we do it
This is worth the pain
This is why we bow down
And get back up again
This is where the heart lies
This is from above
Love is this, this is love
Love is why we do it
Love is worth the pain
Love is why we fall down
And get back up again
Love is where the heart lies
Love is from above
Love is this, this is love

This is love, this is love
This is love, this is love
This is love, this is love

If you could be anywhere that you wanted to be
With anyone that you wanted to be with
Do anything that you wanted to do
What would it be and who would it be with you
Time flies but you're the pilot
It moves real fast but you're the driver
You may crash and burn sometimes

This is why we do it
This is worth the pain
This is where we bow down
And get back up again
This is where the heart lies
This is from above
Love is this, this is love
Love is why we do it
Love is worth the pain
Love is why we fall down
And get back up again
Love is where the heart lies
Love is from above
Love is this, this is love


The Script - This is love

Svar

Jag kanske ska passa på att svara de som inte angav några bloggadresser på mitt Vem är du-inlägg!
Är fortfarande lite småsur över att inte fler skrev. Det är ändå väldigt många fler än 13 personer som läser denna blogg varje dag.
men i alla fall, är väldigt tacksam till er som svarade!

Erika om Vem är du?:
Hittade dig genom att min vän Anna gått och gift sig med en kvinna! Var självklart tvungen att kolla in den nya frun ;) Att man sedan känner igen sig i allt du skriver gör att jag fortsätter läsa. :)

Svar till Erika:
Hahaha jaa där ser man! Jag har ju faktiskt hört talas om dig med ;) Fick för mig att Anna sagt att du också bloggar? Vore kul att läsa!



Emma om Vem är du?:

Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade din blogg, något med Alanya i alla fall..=) Har själv varit i samma situation som dig med evigt hattande fram och tillbaka mellan Sverige-Turkiet. Nu bor vi här i Sverige tillsammans, han pratar svenska och har fast jobb. Det bästa är dock vår lille son som vi fick i somras..=)

Spännande att din kille snart kommer hit så ni får börja leva tillsammans på riktigt!


Svar till Emma:
Gud vad härligt! Har inte du heller nån blogg som man kan kika in på? :) Låter underbart för alla som det fixar sig för. Hur länge har han bott här? Flöt allt på bra för er i början? åå gud vad mysigt med en liten bebis!

Jaa det ska bli så himla skönt faktiskt. Äntligen. De här 2 åren har verkligen sugit musten ur mig!

Nittonde november

God morgon på er!
Har precis fixat julklapp till min yngsta syrra. Känns skönt att ha en avklarad! Weeei. Den här månaden är döden för mig kan jag säga! Först nästa vecka fyller pappa år. Den 11e fyller syrran år och sen är det julafton. grattis till min ekonomi som är död. jag va ju i turkan två veckor i oktober eftersom jag ändå inte hade nåt jobb. Så ja ni kan ju gissa hur mycket pengar jag får den 25e november nu. Hatar den här skiten.

Det är rea fan överallt nu. Jag blir helt tokig. Haha. Nu ska jag snart gå och fixa tvätten jag la i sen börja bege mig lite smått.

Fick ett trevligt samtal för en stund sen.  Jag hoppas att det kan bli nåt av det så jag slipper lida ihjäl mig denna jul!
Puss och god morgon på er!

A penny for my thoughts..

Hej!
Mitt internet är lite halvsegt just nu och det känns som att mina ögon rullar.. Kan inte fokusera riktigt.
Känns galet skönt att jag är ledig nu, får sova så länge jag vill!! Är rejält trött på jobbet nu. Men ack så glad jag kommer att bli den 23e december. Kommer väl säkert jobba tio timmar då som vanligt... Suck.
Behöver lite enrgi, därför känns det bra att åka upp till pappa och Annika imorgon och alla hundar. Ska nog gå en rejäl skogspeomenad. Mys ska det bli. Simon och Özlem ska dit med. Bättre kan det ju inte bli!

Jag, mamma o Linnis va ute och gick en sväng på kvällen. Det var mysigt och framförallt riktigt skönt. Måste försöka ta tag i det där. Kommer man ut 20 minuter om dan så är ju det bra egentligen. Speciellt med allt mitt stillasittande jag gör om dagarna på jobbet.

Känns som att det kommer bli fotobomb Alanya '10 snart. Är sugen på det. Är sugen på Alanya. Är sugen på Yakup. Har haft två samtal med honom. Pengarna bara rinner iväg. Men fan vad jag älskar våra samtal. Och fan vad jag älskar att han saknar mig galet mycket men mest av allt älskar jag att det är typ mindre än tre veckor tills han kommer!

God natt! Nu ska jag sluta igen mina två små blå och låta de villa från rullningen.

artonde november

Det blir lite snabbloggning här... Nu ska jag iväg till jobbet för ett 9-17-pass. Efter det har jag ledigt tre dagar. Fy fan vad skönt det ska bli.
Imorgon ska jag fixa lite ordning i mitt lilla kaosrum. Sen beger jag mig hem till Özlem och därifrån åker jag med henne och Simon till Sala och min papi. Det ska mysas med hundar hela helgen. Mwiiiiiii.
Vi hörs senare!
Puss o kram

Vuxna människor!?

Jag är rätt så irriterad faktiskt. Måste bort från det jag håller på med just nu.
Jag tycker det är patetiskt att vuxna människor måste gå och "hotta" upp stämningen genom att prata bakom folks rygg. Kom och säg direkt till mig och ge fan i att delge alla andra så kan vi göra upp det som är problemet.
Just nu är jag så arg... var längesen. Om minsta lilla händer så kommer jag fucka ur på personen i fråga so lets hope not.

Som jag och Nicole pratade om så slutar tydligen aldrig de här problemen. Skitsnack ska följa oss livet ut tydligen.
Backstabbing bitches. Jag säger det. Tjejer i allmänhet är inte my cup of tea....

Bloggen.

Nu tycker jag ni blivit dåliga med kommentarerna igen... Men i alla fall.
2 nya prenumenanter har jag fått. Välkomna till er, hoppas ni trivs här!
Snart firar bloggen tre år och mycket, mycket har hänt under dessa tre år. Helt galet ju.

Sjuttonde november

Kul det är att vara upp nu!
NOOOOOOOOOOOT. Är så jävla seg, det känns som att jag kommer få svårt att inte somna direkt sen när jag kommer hem.
Men jag får hålla ut. Det är idag och imorgon kvar. Sen är det ledigt fre-sön. Då ska jag åka hem till pappa och ha en rejäl avkoppling där. En massage kanske man kan tigga till sin trasiga rygg. Det vore det ultimata.


Jag känner mig så jävla ledsen nu hela tiden. Det är värst när jag ska sova. Som tur är så luktar hans tröja fortfarande han lite även fast jag tog hit den i augusti. Vi hann inte fia en ny i oktober nu. Annars brukar jag alltid sno med en väl anvnd tröja som jag kan lukta på. Helt sjukt jag vet... Och det känns egentligen bara värre och jag blir mer ledsen. Men samtidigt känns det jäkligt bra. Jaa... Inte schizo här inte.

iyi bayramlar

Imorse fick jag ännu ett morgon-sms av mitt hjärta. Han skrev iyi bayramlar bland annat, vilket jag kan känna, nja.. Haha det är ju inte jag som firar det utan han, så det borde vart jag.
Fick sån Yakupabstinens så jag ringde honom när jag gick från jobbet. Pratade lite. Han trodde att bröllopet skulle va nån dag efter bayram. Om en vecka borde han kanske vara tillbaka i Alanya. Jag vet verkligen inte vad det är med mig. Det var länge längesen jag var såhär låg. Skitledsen över att vara ifrån honom. Orkar verkligen inte.

Var en snabbis på söder och klippte  mig hos Martie.. Båda var helt slut så det blev ingen fika efter, men vi ska nog boka in en heldag framöver. Måste ju spana in lägenheten! Underbart var det att träffa henne igen i alla fall!
Saknar verkligen våren 2009. Så jävla skönt att dela allt med nån på det sättet. Det var speciellt verkligen. Vi får väl skapa oss en ny tid nu på nåt sätt.
Gud jag är så trött så jag bara svamlar på här. Och får sitta och rätta texten hela tiden, så nu får det va bra faktiskt.
God natt på er!

sextonde november

God morgon. Känner mig helt gråtfärdig. Vill sova mer. Gud vad det är varmt och skönt under mitt täcke.
Imorgon ska jag upp ännu, ännu tidigare. Suck.
Igår va en riktig helveteskväll. Saknade Yakup så jävla mycket, det är ju inte så ovanligt. Men de senaste dagarna har det vart värre än någonsin. Jag vet verkligen inte varför.Kan de inte få det där bröllopet avklarat snart...
Jag har sån himla ångest för allt just nu. Nästa månad blir ett helvete, kommer knappt få några pengar. Det ska köpas julklappar och presenter till alla miljoner människor som fyller år nu tydligen.

Nej men god morgon på er!
Hoppas ni får en bra dag.

Puss!

Jag. Är. Död.
Fy fan hatar jävla måndagar alltså.
*Vi är en person kort jämfört med resten av veckan.
*Alla nya priser funkar inte riktigt som de ska, vilket betyder en jävla massa gnäll.

Jaa så man kan väl säga som så att jag är jävligt trött.
Imorgon hoppar vi upp i sadeln igen. Upp klockan sju, jobb nio till fem, sen möta Martie och klippas. Looking forward.

Kollade på Ung o Bortskämd. Det känns som höjdpunkten på måndagar. Men gud en del vill man ju bara skjuta (och nu pratar jag inte bara om ungdomarna utan även föräldrarna.)

Nej God natt på er hörrni!

Femtonde november

Ännu en arbetsvecka kickar snart igång. Idag har jag monsterpasset för veckan kan man säga.. Sen blir det tre tidiga mornar, men det vill jag hellre ha!
Det bästa som finns är att sätta på mobilen när man vaknar och har fått ett sms av hjärtat. Jag dör snart. Det har vart dumt att ha vart så mycket med honom detta år för när jag inte är det så får jag panik. Nu snackar vi inte ens långa perioder, som max har vi vart ifrån varandra 2 månader och en dag och det va mellan augusti - oktober. Jag är så jävla glad att jag åkte där i oktober i alla fall. Det var räddningen för detta år.
Nej saknar honom sjukt mycket verkligen... Men det är nog max fyra veckor kvar tills han kommer, om ens det. Men det är liksom inte ens en månad sen jag kom hem, haha helt galet, känns som jag vart hemma jättelänge.

Saknar honom helt enkelt...

Kvällskvisten

Fan vad kul det är att en del har svarat på mitt inlägg angående vilka ni är!
En hel del nya människor dök upp, som jag misstänkt. Det är ju så mycket roligare när jag får reda på nåt om er med!

Anyway... Hur har dagen vart? Nja sådär på jobbet va. Känner mig helt död, men nu väntar fyra dagar till av jobb. Suck. Hoppas inte dagens huvudvärk inte håller i sig. Vilket den tyvärr tenderar att göra. Men det är bara att bita ihop.
Det blev ingen klippning i torsdags hos Martina, så den försöker vi hinna med på tisdag nu istället. Saknar henne enorm faktiskt. Hon var ju min lilla räddning förra året på våren när hon bodde här. Underbara tid och jag måste fan sluta leva i det förflutna och romantisera allt så fruktansvärt mycket.

Nu såhär på kvällskvisten fick jag ett underbart besök av min lilla afrikan, haha skämtosido. Nicole kom hit och vi hade en del update sen vi sågs i augusti den dagen jag var heart broken. Mycket har hänt sen dess. Men jag ville ju självklart veta om hennes resa till uganda. Fantastiskt. Jag vill också åka som volontär. Mys var det att se henne och jag fick två jättefina afrikanska örhängen! Det är inte alla som har det.

Imorgon blir det jobb igen 11-19.40. Taggar som fan med att sova nu!
God natt.

Saknar förra helgen çooooook alltså...


Fjortonde november

Günaydın!
Nu ska jag bara in i duschen sen blir det att springa till bussen och jobbet. Har äran att vara där från klockan nio till fem idag.
Min bästa tid tycker jag! Tjoho. Dubbelt betalt idag, alltid nåt det.
Min rygg är helt sönder. Den gör så vidrigt ont!


Så vill jag hälsa till pappa på fars dag! Älskar dig!

Blue

Tack till er hela fyra stycken som kommenterat, haha vilket skämt. Okej lördagen kanske inte är den dagen då alla sitter vid datorn, men men..
Hade en mysig dag med Anna på stan idag. Blev en fika, dyr jävel och mycket prat. Skulle ju hitta skor till henne, men kvinnan är ju omöjlig att ha att göra med! Beslutsångest var förnamnet!

Idag vet jag inte vad det är med mig. Hormonerna har vaknat till liv igen tydligen, är så jävla bebissugen. Igen. Så jävla taskigt läge. Och så saknar jag Yakup värre än värst. Såhär mycket har jag inte saknat på länge. Grymt jobbigt. Pratade lite med honom för 2 timmar sen ungefär, det behövdes dock är det kass mottagning där så hörde typ varannat ord han sa. Han saknar mig också himlans mycket just nu, det märks. På nåt sätt blir jag ännu mer ledsen då. Skulle döda för att få va med honom nu. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Vem är du?

Seriöst, jag kanske får kommentarer av max 5 stycken per dag och det är liksom det gånger minst tio som läser min blogg om dagen. Så nu tänkte jag att ni skulle göra mig jätteglad och alla tar och lämnar en liten kommentar där ni berättar som för alla andra ibland, vem du är, hur du hittade hit och varför du läser. Ska vi säga så? Då blir jag skitglad!

Annars blir jag jätteledsen om jag ser att jag inte fått en enda kommentar till det här inlägget :(
Jag menar ni vet ju så mycket om mig, men jag vet kanske ingenting om er!

Ensam

Sen jag började jobba förra året har jag lärt mig att älska mitt eget sällskap.
Eftersom jag jobbade varje söndag och sådär blev det inte så att jag gjorde mycket på helgerna, jobbade även varannan lördag och mitt i veckan. Då blev det rätt mycket ensamma fredag/lördag-kvällar. Och jag gillar det måste jag säga. Går det nåt bra på tv eller har man en bra film går det lätt.
Det är tur det, för tidigare år så har jag hatat att vara själv. Ensamheten har vart min sörsta rädsla. Kanske för att jag var ofrivilligt ensam för några år sen.
Men nu vet jag att jag inte behöver vara ensam om jag inte vill, att kunna välja är underbart. Men ibland behöver man liksom bara vara med sig själv. Det är ju trots allt jag som oftast ger de bästa svaren på mina frågor, haha. I alla fall det jag vill höra!
(Nu är det ju inte så att jag sitter och pratar med mig själv..)

DAGENS LÅT

For the first time

She's all laid up in bed with a broken heart,
While I'm drinking Jack all alone in my local bar,
And we don't know how,
How we got in to this mad situation,
Only doing things out frustration,
Trying to make it work but man these times are hard,

She needs me now but I can't seem to find a time,
I've got a new job now on the unemployment line,
And we don't know how,
How we got into this mess is a god's test,
Someone help us cause we're doing our best,
Trying to make it work but man these times are hard

But we're gonna start by
Drinking old cheap bottles of wine,
Sit talking up all night,
Saying things we haven't for a while, a while, yeah
We're smiling but we're close tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting for the first time

Oooooo
[few times]

She's in line at the door
With her head held high (high)
Well I just lost my dog but
Didn't lose my fight

But we both know how,
How we're gonna make it work when it hurts,
When you pick yourself up,
You get kicked to the dirt,
Trying to make it work but,
Man these times are hard,

But we're gonna start by,
Drinking old cheap bottles of wine,
Sit talking up all night,
Doing things we haven't for a while, a while yeah,
We're smiling but we're close to tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting for the first time.

Ooooo
[few times]

Yeah.....
Drinking old cheap bottles of wine,
Sit talking up all night,
Saying thing we haven't for a while,
We're smiling but we're close to tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting, for the first time

(ooooo....), yeahh for the first time,
(ooooo....), oh for the first time,
Yeah for the first time,
(just now got the feeling that we're meeting...
For the first time)

Oh these times are hard,
Yeah they're making us crazy
Don't give up on me baby




Jag vet verkligen inte... Blir så knockad av deras låtar. En sak vet jag och det är att han som skriver texterna.
Har för mig att det är sångaren som skriver det allra mesta, han måste ha fått sitt hjärta krossat så jävla hårt.
Ingen beskriver det så bra som honom, det finns så många klockrena liknelser och metaforer.
Kan lyssna på dem i timmar..
Blir jääävligt arg eftersom de inte verkar komma förbi Sverige, men de ska ju till Köpenhamn.
Jag såg de i februari 2009. Det var en underbar konsert på Nalen med mamma och Sara.
Underbara musik!




Trettonde november

Då kickar vi igång dagen då! Ska alldeles strax pallra mig in i duschen och sen till stan för att möta Anna!
Vi ska fika och leta reda på ett par skor till min kära fruga, hon kan ju inte gå i jympadojjor hela vintern. Fan vilket jobbigt ord, jympadojjor, det är ett sånt där ord man säger men inte riktigt vet hur man stavar. I alla fall, här vart mitt stavsätt, haha.
Mysigt värre i alla fall.

Hahahaha älskar denna bild, som jag aldrig sett förrän förra helgen på Maries dator. Man ser vem av oss som bestämmer va?

Midsommarafton, Palm Beach, 2010♥


Kaos

Alltså K.A.O.S på jobbet. Är helt död i huvudet. Var rusch hela jävla dagen och ingen anslutning till nånting, sura kunder men glada arbetskamrater.
Nu sitter jag hemma i soffan med en påse chips, julmust och solsidan. Det kallar jag för fredagsmys på hög nivå!
Hade inte haft nåt emot att ha tillbaka förra fredagskvällen, men man kan ju inte få allt.

På vägen hem fick jag lite telefonsällskap av min finaste Anna. Kunde inte riktigt hålla oss till imorgon, höhöhö!
När jag och Anna hade lagt på såg jag ett litet sms som var skickat från kontakten hjärtat. Där stod det att jag skulle ringa om jag såg det å visst ringde juag snabbare än snabbast. Pratade lite med honom. Helt underbart ju. Han har sgat till sin släkt då att jag inte kom dit för att jag inte gillar toaletterna där. Asså va!? Han har så sjuka idéer, vissa grejer han ploppar ur sig kan jag inte tro är sant. Sa att jaha du sa inte att det var för att det aldrig blev nåt datum spikat? Och jag inte kunde fixa bort jobb och sånt där en vecka innan de bestämt sig..
Jag saknar i alla fall honom sjukt mycket nu faktiskt. Vill att det ska bli december så han kan komma hit!
Fick prata med en farbror till honom, spännande, han kan ha vart 15 eller nåt sånt.. Känns som att det blir inte så mycket samtal av Merhaba, nasilsin, iyim tesekkurler x2

Tolfte november

Igår efter jobbet hade jag nästan en datafri kväll. Det var ju sjukt skönt faktiskt. Kollade först på Lady & Lufsen, det var längesen. Filmerna är så annorlunda nu jämfört med när man var liten. Nu är det så mycket ord och sånt man uppfattar som man knappast visste vad det var. ag undrar vad man tänkte då när man var liten.
Käkade en god middag med familjen och sen kollade vi lite på Solsidan eftersom min syrra fått hem sin box. Efter det blev det Criminal minds. Var helt sjukt trött men kunde inte sova, vet inte vad det var med mig.

Så ikväll ska man jobba till åtta, fyyy fan vad jag inte orkar. Det värsta är att min rygg känns helt paj också.

Y sa till mig i onsdags då att han skulle ringa mig imorgon (igår alltså) ringde han? nej. Jag måste helt enkelt lära mig det här med honom att ibland gör han inte vissa grejer fast han säger det. Alltså jag skulle aldrig kunna göra nåt sånt, om jag inte glömmer, verkligen totalglömmer, men det händer nästan aldrig.
Jag får väl hoppas att de kom fram ordentligt och inte ligger skadade på nåt sjukhus eller nåt..
Nej om man skulle ta och göra sig redo för lite slit i butiken.

Imorgon får jag träffa Anna i alla fall. LJUSPUNKT!

After work

Känner mig helt slut nu måste jag säga.. Sov så jävla dåligt sista timmen innan jag skulle upp.. Fick en sån känsla av att jag hade försovit mig. Försover man sig när man jobbar kassaöppning då är det inte kul. Lyckligtvis har detta aldrig hänt mig. Det är dock som att kroppen ställer in sig på det och sover så himla lätt istället. Hände inte jättemycket på jobbet idag, var som vanligt med andra ord. Känner mig inte så taggad för mitt pass imorgon dock på 11-20. Har en hel del pass nu i november vilket jag verkligen inte klagar över. Money is the bitch så att säga. Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få nu innan min kära underbara Y kommer.
Han borde nu närsom helst börja rulla in mot Diyarbakir. Stackarn 16 timmar i en bil.. Fast tänk vad mysigt det hade vart att sitta bredvid honom.

Börjar få riktig julklappsångest också, vad ska man ge och till vem för hur mycket? Min novemberlön är inte så fin vet jag redan nu, var inte mycket jag hann jobba i oktober. Men mamma gav mig en klurig idé igår så jag håller mig till den faktiskt. Förut älskade jag att ge mig ut och titta på klappar en hel dag gärna två, men nu får den tanken mig att bli lite svagt yr. Jag -  ge mig ut bland alla djuriska människor? Nää jag vet inte. Samma sak med mellandagsrean, den är ju fan värst. Snacka om att man inte skulle vilja jobba i en klädbutik då!

Nu håller jag på med en början till en roman här känner jag, så bäst att avsluta. Ska väl kolla på en disneyfilm eller nåt. Kommer somna in tidigt ikväll, det känner jag redan nu..

Elfte november

Nu börjar dagens jobbpass.. Får hoppas att det går lika fort som det gjorde i tisdags!

God natt

Snyft.. Ska alldeles strax gå och lägga mig för att imorgon än en gång kliva upp i mörkret.
Har haft en liten dejt med Y på msn idag och sen pratade vi lite i telefon eftersom han klockan 4 ska bege sig med sin familj till Diyarbakir. Bröllopet stundar alltså, i alla fall inom 2 veckor. Önskar att jag hade vart med, vill se nåt nytt. Men en annan gång! Kissa i ett hål i golvet funkar, men tänk på nummer två, haha herregud.
Anyway. Det är lite osäkert hur mycket jag kommer kunna prata med honom nu när han är där. Tråkigt.
Men jag får väl överleva, snart snart snart är han här bredvid mig! Underbart.
God natt på er!

Finns ingen rubrik som lever upp till detta inlägg

Tänk vad sjukt mycket som kan hända på ett år.
För ett år sen hade jag aldrig trott att jag skulle vara där jag är idag.
Inte så konstigt eftersom jag lärt känna en hel del nya underbara människor detta år.
Jag längtar jättemycket till slutet av december när jag får skriva min obligatoriska årsredovisning tänkte jag skriva, men ja, en liten samanfattning. 2010 har vart mitt bästa år någonsin tror jag. Jag kan inte med ord förklara vad det här året har gjort för mig och mitt liv. Men jag har även vart ledsen mycket, det har jag.

Imorgon ska jag åka in till söder efter jobbet och klippas av Martina, det är snart ett år sen vi sågs. Fy fan. men nu har äntligen bruttan flyttat till 08-land!
På lördag ska jag hinna med att träffa Anna. Jag måste helt enkelt. Varför bryta en trend, vi har ju fan setts varje helg sen maj förutom när jag eller hon har vart i Turkiet utan den andra. Haha. Men jag blir så glad och lugn av den underbara underbara människan. Visste ni att vi nuförtiden är gifta också? Jora.. Vi har bara inte bestämt vem som ska ta vems efternamn. Båda är lika tråkiga svenne banan-namn.



YUMMIE

När man är ledig får man passa på att unna sig, så det ska jag göra nu. Min frukost idag blir nämligen nybakade scones med lemoncurd och en kopp te.

Tionde november

Hahaha asså jag dör.. Jag gick och la mig i sängen runt nio igår för att titta på Aladdin först och främst. Somnade nog ganska snabbt för jag vaknade mitt i eller i slutet av filmen, tittade då på klockan och den stod på 22.08, alltså jag trodde det var ett skämt! Jag somnade alltså runt halv tio igår. Till mitt försvar så gick jag ju upp kvart i sex på morgonen och tio timmars sömn fick jag till och känner mig som en kung idag. Förutom i ryggen och halsen och näsan då, men okej resten känns lovely! Har redan hunnit ta hand om diskberget som stod i köket.

Känns inte vidare lockande att gå ut idag och blir det kallare och fryser på kommer det att bli glashalt ute. Så en disneydag inne i sängen låter inte helt fel i mina öron!
Ha en bra dag!

/Mikaela



Disneydax

För ett tag sen på jobbet så fick jag känn en doft av kärleken på huvudet.
Stod ute på lastkajen och nynnade på den och funderade över dessa underbara filmer som följt mig genom livet. Lejonkungen på bio med mamma, Nonne och Davis är bland de första biominnena jag har. Jag var otroligt rädd för Scar.
Walt Disneys filmer har väldigt fina budskap i sig egentligen, Det främsta jag kommit fram till är att Kärleken är ovillkorlig, man ska inte bry sig om ifall den man älskar är av annan kultur, status osv.. Detta är en röd tråd genom nästan alla filmer. Lustigt med tanke på att Walt Disney sägs ha varit antisemit.

Det jag skulle komma fram till var i alla fall att nu ska jag bädda ner mig med lite disneyfilmer.
Puss o kram, sov gott!

Nionde november 2010

Klockan ringde imorse 5.45.. Dagen gick sjukt fort måste jag säga. Jätteskönt!
Medan jag gick på lunch byttes regnet mot snö och en vit hinna låg över marken när jag lite smått chockad kom tillbaka.
Tur att snön kommer och lyser upp lite för själv känner jag att jag håller på att glida in i en liten mörkare period och jag vet ärligt talat inte om jag orkar det.
Men jag är så trött på att organisera och försöka fixa ett schema utöver jobbet. Så nu ger jag fan i det. Om nån vill träffas får det vara upp till dem att fixa ihop nåt nu. Faktiskt.
Det var allt för mig sålänge.

I hear darkness call my name again...

Jag har inget annat att säga än att jag saknar Yakup sjuuuukt mycket.
Skulle gärna åka ner till honom och få lite mer sol, förstår inte att det är så bra väder där fortfarande, vill också ha.
Själv blev jag nog trots allt lite sjuk av vår fina fotosession ute i höstvädret igår utan jackor. Men fina bilder blev det.
Tror det är först idag jag förstod att vi allihopa träffades i helgen och jag önskar att jag njutit ännu lite mer av det, för nu inser jag hur jävla mysigt det var. Jag hoppas vi på nåt sätt får till nåt sånt här igen snart...
Fy vad trist allt är.
Saknar Anna också faktiskt, haha känner mig lite halv utan henne. Hon får nog fan ta å träffa mig på lördag annars kommer jag få abstinens.
Imorgon ringer klockan 5.45, kul kul!

GOD NATT

åttonde november

God morgon!
Är i full gång med att steka pannkakor, blir både frukost och lunch för dagen! Jobbar mellan 11 och 19.40 idag. Är himla taggad.. Eller inte. Det blir en "hård" vecka för mig denna. Kommer vara slut eftersom jag börjar 7 två dagar och på fredag blir det jobb elva till åtta och söndagen nio till fem, det blir skönt!
Veckan lär dock gå ganska fort, så det är ju ett plus det verkligen!
Jaja, vi hörs ikväll, vi!



Juste! Nu har Bruno Mars album, Doo-wops & hooligans kommit ut på spotify... LYCKA!

Citat #1

Zandra pratar lite om nån äggmök.
Tina: Ååå gud vad gott med ett ägg....

Behöver jag nämna min och Zandras reaktion?


Mina fina sängkamrater för helgen...♥

God bless the people who understand you best

Så mina vänner... I fredags åkte jag in mot centralen vid tre för att möta Mathilda lite tidigare. Ett kärt återseende blev det, vi sågs senast i augusti men då bara nån timme i stan när hon skulle hem till Anna. Innan dess var det mitten av juni i Alanya. Vi gick med stormande steg mot McDonalds på centralen medan vi inväntade de andra. Strax innan fyra anlände både Mary och Zandra. Det inhandlades sl-kort och sedan bar det av hem till Anna. De flesta av oss har inte setts på x antal månader, det var mycket att ta igen, höga skratt och turbosnack. Redan på tunnelbanan tror jag folk verkligen irriterade sig på oss och ville att vi skulle gå av så fort som möjligt.
När vi kommit till Danderyd var det dax för sista bytet med buss till Brottby.
Resan därifrån började med katastrof kan man säga... Först körde bussen ifrån mitt framför näsorna på oss. Nästa kom dock 3 minuter efter men var proppfull av fredagströtta människor på väg hem för helgen. Det jag börjar med att göra är att ramla ner i en kvinnas knä, hon blev så jävla arg att det fanns inte och vi drabbades av fnitterattacker. Jag och Mathilda lyckades maka oss bak nästan längst bak i bussen och det var suckar och blickar åt vårt håll när vi kom där skrattandes och satt och pratade non stop på bussen.
När vi kom fram stod Tina och Anna där och väntade.
Fredagkvällen bjöd på tacos, alkohol och lite lekar. En runda "Jag har aldrig" och även en liten lek med citat eller händelser som vi skulle gissa vem som gjort. Man kan väl säga att Anna var överrepresenterad i den lilla potten.

Lördagen vaknade vi pigga och glada runt nio, det blev en frukost och sen åkte vi in till stan för att möta upp Regina och äta lunch i Kungshallarna och sen en liten fika på centralen innan vi vinkade av Mathilda. Efter det åkte vi tillbaka hem och tog det lite lugnt innan det blev tacosmiddag igen. Vi velade lite och hade lite delade åsikter om huruvida vi skulle dra in till Ojojoj där Dj Levent från Alanya skulle spela skivor. Tina o Marie hade nämligen fixat under dagen så vi skulle få komma in gratis. Men efter mycket om och men så blev vi hemma i myskläder. Satt i soffan och pratade till småtimmarna.

Idag gick vi ut efter frukosten för att ta lite härliga höstbilder.
Summan av kardemumman är att jag har haft det toppen i helgen, det var underbart att träffa de allihopa igen. Framförallt är jag förvånad över att vi var 6 tjejer som lyckades tajma in en o samma helg trots att vi jobbar/pluggar och kommer från olika städer. Helt fantastiskt. Vill man så kan man, verkligen!
Kommer sakna Tina grymt mycket, men jag hoppas hon kommer i ordning ordentligt och trivs bra i Kambodja. Själva tänker vio ju åka på semester dit om hon blir långvarig där. Perfekt ju. Vi sa det att nästa återträff blir där nere, hehe.


Remember Alanya

Det här blir nog det sista jag skriver för denna helg.
Jag ska nämligen bege mig hem till Anna i Brottby. Men först ska jag hämta upp några brudar på vägen! Hemma hos Anna finns ytterligare en kvinna och vi blir 6 tjejer som ska mysa, dricka efes, äta tacos och prata en massa Alanya såklart! Precis vad jag behöver såhär i denna gråa, trista månad!
Vi har längtat och peppat hela veckan och äntligen har tiden kommit!
Vilka finisar jag hittat detta år, allt tack vare våra små bloggar!
SO LONG!


Zandra o jag

Mattis o jag

Anna, jag o Tina

Jag o Mary.


Och kära kära Sara Salgis, jag önskar verkligen att du var här!
Its gonna be awesome!♥

Femte november

Hela kvällen igår pratade jag med min underbara mannen i mitt liv. Jag saknar honom redan så mycket.. Det är inte ens två veckor jag vart hemma, men det känns som minst en månad. Jag önskar att han kunde komma nu! Men det kommer väl gå fort, handlar bara om veckor tills jag får åka och möta honom på arlanda.
Ville bara säga en morgon som denna att jag saknar honom och älskar honom jättemycket

Fjärde november

Igår var en minst sagt spännande kväll på jobbet. Min kollega R fick ett telefonnummer av en snubbe, aah hahaha. Alltid lite kul när sånt händer!
Sen fick en kund ett litet utbrott, kan man minst sagt säga.
När jag kom hem ringde jag till Y för jag misstänkte att han inte skulle vara vid datorn som han sagt. Ja och hade man rätt eller hade man? Han hade precis kommit hem han. Jaha... Och då ska jag berätta en rolig sak. Ibland frågar jag honom menar du svensk eller turkisk tid. Då säger han varför ska jag prata i svensk tid? Det är ju förvisso sant, men då undrar jag hur han tänkte igår när han sa, "ja men jag var ju på internetcafé klockan nio, men du va inte där" nä kanske för att jag slutar nio svensk tid!
Han hade skickat ett mail och det skulle jag se, men internet funkade inte, så jag sket i det och sov istället. Jätteskönt!

Idag blir det jobb igen 11-19.40 och sen har jag en ledig helg och då blir det massa mys med mina tjejer!!! Längtar tills imorgon så det finns ju inte!

What is this? This = Love


Tredje november

God morgon!
Här vaknar vi tidigt som vanligt, jag slöt mina fina blå innan halv elva igår dock, så kanske inte så konstigt.
Tänkte tvätta lite, men icke tiderna var upptagna. Ska nog steka pannkakor till lunch och även för lunch imorgon..
Ikväll blir det jobb 16-21. Looking forward..........................
Hinner gräva ner mig några timmar här hemma. Förstår inte hur sakta tiden går när jag är på jobbet.
Känner mig ungefär lika lycklig som den grå himlen och nakna träden.

Andra november

God morgon tänkte jag skriva... Det visar väl på ett ungefär hur jävla trött på en skala jag är nu. Blir nog tidigt ikväll.
Hatar att det är så mörkt, det gör mig ännu tröttare och jag tror att det är dags att sluta vid fem för det är helt kolsvart ute! Vad fan är det här?
Det var nån som skrev till tidningen att varför har vi vintertid, borde inte den tas bort? Jag håller med, varför faaan har vi vintertid? Är det inte just nu som vi faktiskt behöver ha den där extra ljusa timmen på eftermiddagen/kvällen? Det tycker jag i alla fall.. nej vi gör dte ännu mörkare istället.
På kvällskvisten kom det in en gubbe, han var lite halvt bakom flötet tycker jag och så säger han "Du är alldeles för snygg för att sitta här". Vad svarar man på det? Till en 60/70-årig gubbe. Fy fan...

We're the trees still green in november...

Endast för Annas skull klämmer jag in ett litet, litet inlägg här.. Har hänt absolut ingenting särskilt idag.
Jobbade 7-17, det gick ganska fort ändå må jag säga. Första två timmarna i frukten.
Gick helt sminklös idag på jobbet, haha för första gången. Men ärligt talat så orkade jag inte ens ta på maskara när man går upp i ottan. Inte för att jag brukar ha så mycket mer än maskara på mig. Förutom mitt läppcerat, det är min bästa vän och jag kan seriöst inte vara utan det.

Känns just nu som att livet står lite på standby-läge eller vad man ska säga. Pausat, kommer ingenstans riktigt. Längtar bort samtidigt som jag får dåligt samvete för att jag känner så när jag har det så bra egentligen.
Men jag vill mer än det jag håller på med just nu.

Funderar mycket över hur det ska bli med allt. Vad som hänt i mitt liv nu på bara två år, who'd have known? För två år sedan satt jag på planet Antalya-Stockholm. I det mest förvirrade tillstånd jag varit i. Kan inte säga att jag var ledsen. Hur ledsen kan man vara efter bara en vecka med någon, om ens det, fem dagar. Jag hade upplevt så starka känslor, jag visste inte vart jag skulle göra av dem. Vilken vandring, vilket äventyr jag stod i början av.

God natt!

Första november

God morgon!
Jag dör litegranna av att vara uppe nu och det har jag varit i en halvtimme!
Nästa vecka blir det två såna mornar till, lookinjg forward, jag slutar i alla fall tdigt.. Eller tidigt och tidigt om man tycker fem är tidigt.
Har aldrig vart så taggad för att plugga i hela mitt liv. Nu vill jag ha svar och börja, snälla liksom!
Jaja, vi hörs senare! Ha en bra dag.

RSS 2.0