Mössan på huvudet, that's my name bitch!

Hur grym har inte denna dag varit? Gick upp fixade mig lite åkte till skolan lirade lite musik, hade lite snack om vårt "Grönt är skönt"-projekt. Sen var det liksom bara in käka lunch och sätta sig för ett glas vitt på SNAPS. Så sjukt nice att inviga Stockholms uteserveringar.
Tillbaka till skolan, samlas i ljushallen, skrika för full hals till alla 2:or "SOMLIGA HAR 1 ÅR KVAR" och dte kändes så för jävla bra att mina små ögon fylldes av tårar, sen sjöng vi och satte på oss våra mössor.
Jossan och jag in till Medis igen för ännu ett glas.
Nu är det fullt ös medvetslös hela natten på mösspåtagningsfest/skiva. Kommer bli G.R.Y.M.T!

Lyckliga dagar

Dressed for success

Idag har jag köpt mig en finfin studentklänning och BH och rosa sjal till det. Jag tror det kommer bli finemang.
Ska även laga mina kära skor jag köpte förra sommaren som gick sönder en kväll på After...
Förutom det har väl denna dag i stort sätt sugigt, men så kan det vara likväl som det kommer solsken efter regn kommer det fan ett jävla åskväder efter sol. Och jag har haft det pretty soligt på senaste tiden! Så, så kan det vara.

Jag är död

Idag började jag egentligen åtta, men när jag skulle gå upp halv sju så gick verkligen inte det!
Jag har missat alldeles för mycket lektioner och sådär. Men jag orkar inte riktigt bry mig, om 5 veckor går jag ut. På nåt jävla vänster ska jag klara mig tills dess ändå!
Gick upp vid nio istället så nu ska jag bara käka och göra mig i ordning så glider jag iväg till skolan sen efter det!

I eftermiddag ska jag åka och köpa mig min studentklänning! Det blir nog skitbra!! Fan vad jag längtar och imorrn är det mösspåtagning!

28e april

Idag var det prick en månad sen jag kom hem från Turkiet, den insikten gjorde mig lite ledsen.
Nu börjar en massa konversationer och händelser från gårdagen dyka upp i mitt huvudet. Sånt som jag inte riktigt tänkte på under kvällen. Jag blev visst mer påverkad än jag trodde.. Som vanligt då.
Usch jag är så trött nu, så jag dör. God natt.
Allt känns lite, lite pissigt idag.

Från Fias skiva


Jag var Leopardiiii

Lindsay Lohan och Samantha Ronson

Jag och min ihopparade flygvärdinna och pilot

It's dangerous to me

Jag tappar omdömet. Jag bara skiter i allt och gör som jag vill.
Jag skiter i honom och jag skiter i dig.
Jag vill inte och jag vet att det är fel. Jag gör illa mig själv allra mest.
Det hade ju gått så bra. Felfri sen sjunde mars.
Det är som nåt jävla gift, ett jävla test! Hur långt kan jag gå? Hur många kan jag få?
Jag är så jävla trött idag. Mest på mig själv.

Jag tror det är såhär lycka ser ut...


Mösspåtagning 30/4

540 på 9

Kollade just att jag hade 540 kunder igår. Hur fan är det möjligt i Lilla sköndal? Plus två kassor till med lika många!
Okej vissa kommer in flera gånger, men ändå. 540 stycken!!!
Bara lite kul kuriosa!

Poc är hemma

Salut mes copaines!
Har vart hemma en stund nu, snacka om död fisk. Nu ska jag sova en stund sen har jag en massa skit att ta tag i.
Sen blir det hem till Jossan för fixeri och sen förning på Söderhof och sen slutligen Fias skiva på Umbra.

Igår var det också skiva, på Frans August, ett hemligt ställe som jag aldrig skulle ha hittat till om jag gick själv. Tyvärr måste jag säga att den inte var av höjdarkvalité (förlåt) Men dte kanske mest berodde på att jag inte kände nån där typ. Och jag, Lovisa och Malin var själva ett bra tag på dansgolvet. Nej så kan man inte ha det! Vi drog vid halv två, men tror de ändå började stänga då. Så åkte jag hem till Malin och sov i en bäddsoffa i källaren! Myyyyys!

Det togs inga bilde rigår, det var trist, så jag tänker gå och köpa batterier så jag kan ta massa av bilder ikväll!

Here comes the sun

Godmorgon!
Det känns fantastiskt att jag lyckades sova lite mer än 8 timmar. Det var precis vad jag behövde! Ikväll blir det tight budget alltså. Fy fan det var ju inte billigt igår direkt. Jag var så trött igår när jag kom hem till Alison att jag nästan blev full på det där vinglaset jag fick alltså.
Nu måste jag börja göra mig i ordning, men jag har tänkt på en sak... Känns det inte som att hösten och våren hoppas över? Att vi går från sommar till vinter och från vinter till sommar?
Eller det kanske bara är jag...


Lite Starbucks så man vaknar till ordentligt, skulle inte sitta helt fel!

Mysmiddag

Stupade en stund när jag kom hem. Kom tillbaka till Sköndal runt tjugo i sju. Tog ett glas vitt på Alisons terrass. Sedan blev det taxi till Koh Panghang. Mysig Thailänds restaurang på Skånegatan. Precis bredvid min favorit bar, Bara Vi.
Gjorde av med alldeles för mycket pengar, men va fan, det är inte ofta jag går på restaurang ute i Stockholm, så man får unna sig. Åt alldeles underbara Baby back ribbs.
Kände dock att kvällen fick sluta för min del efter middagen och drog inte vidare med de andra till Ett Ställe. Hade vart nice, men imorrn blir det till att gå upp pigg och allärt för jobb och sen skiva.
Nu blir det thé, kolastrut och HIMYM!
God natt!

Alive and kicking

Än så länge lever jag. Känns som att den här förkylningen kan släppa snart, men det beror väl på vad jag har för kläder på mig ikväll. Men jag orkar inte vara ful, så antagligen nåt som inte gynnar min tillfriskning.
Nej det var inte så farligt på jobbet idag faktiskt, det gick rätt fort. Surt att det vart helt underbart väder ute, fast hellre det nästan än att börja jobba klockan åtta och det är kolsvart, går ju fan inte att piggna till under hela dagen!
Med alla studentskivor och grejer i farten ska jag inte gå ut på ett tag nu, så därför tänker jag ta på mig ett extrapass nästa lördag, passar bra till semesterkassan också. Behöver ju så mycket som möjligt. Nu ska jag ta en powernap och sen blir det bara att va snabb in i duschen och fixa sig!
Men hoppas ni får en trevlig lördagkväll allesammans!

Håll tummarna

Nu börjar mitt lilla äventyr.
Nej det är inte entusiasm eller förväntan ni ser i de orden. Det är desperation.
Jag orkar inte. Verkligen inte. Förstår inte hur jag ska kunna fixa det här... Ska se till att det blir en hyfsat lugn och tidig kväll. Men framförallt trevlig.

Jobb 7.45 till 16.10
Hem, sova och duscha.
Fira Alison 19- ?

Nu blir det Kent för hela slanten

Behöver väl inte säga hur jag mår?
Jobb.
full.
Jobb.
Full.
Skola... bakis.
full.
bakis.
bajs bajs bajs bajs
plug plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg

One mind, thousands of thoughts

Det är tvära svängar i mitt liv. Som ni märkte var livet på topp igårkväll, idag känns allt som att jag står i början av en svart virvlande tunnel, som uppbyggt för depp helt enkelt.
Tur att det händer mycket denna helg som gör att mina tankar kommer vara far away. Kommer att vara konstant full/bakis från och med imorgon kväll i tre dagar, får se hur jag ska lyckas fixa ihop det med jobb och skola. Kan ju bli riktigt intressant.

Martina har åkt hem idag, tillbaka till Östersund. Människan var här i fyra veckor och två av dem var hon här. Det har vart så trevligt med sällskap och bollplank. Jag måste erkänna att jag var riktigt nervös innan hon kom hit, för vi kom på att när vi var i Turkiet så pratade vi i princip ingenting liksom... Men det har gått skitbra och det känns som att vi känt varandra i evigheter. Ibland var vi nästan som ett par syskon. Haha. Känns bra att man kan vara sig själv och jaa, det har vart riktigt mysigt helt enkelt. Nästa gång vi ses är det den 5:e juni och vi drar till Alanya dagen efter. Lite mer än en månad. Förstå hur fort den här månaden kommer gå! Sen är det tänkt att jag ska få åka upp och hälsa på henne lite!



Kommer sakna dig, men vi ses snart igen!



Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Lite spontanbokning av hotell såhär på kvällen satt ju inte helt fel.
Nu är halva inne så att säga. Den 6 juni till 13 juni kommer jag och Martina att befinna oss på ett litet hotell vid Kleopatrastranden. Eeeh hur nice?
Nu ska vi fira med chips och Cola! Just nu, just denna sekund ska jag njuta av att livet känns helt jävla underbart!

Nu jävlar!

Nu ska vi se om jag kan åstadkomma något på min religionobservation. Känner mig ganska taggad att skriva nu efter en liten tupplur!

En lite rolig reflektion när jag kollade på Top Model.... Översättaren hette Töyrä i efternamn. Låter nästan som Tyra om man löjlar till uttalningen lite. Haha. Ja, för mycket fritid var et nog

Något oväntat

Jag har varit med på bönestund idag, jag som inte är religiös någonstans. Jag var på en muslimsk bönestund i Stockholms moské vid Medis. Jag och Josefine. Vi satt där bak på två stolar uppe på kvinnoläktaren och såg på när kvinnor från alla möjliga länder bad tillsammans. Och männen nedanför.
Jag blev uppfylld av situationen. Kanske är jag lite smått andlig av mig. Jag har sagt det förut, men jag tycker det är viktigt att man besöker de olika religionernas högkvarter eller vad man ska säga. det är viktigt att ta del av det, för att förebygga fördomarna.... Så jag rekomenderar att gå till Moskén vid medborgarplatsen. de har besökstid 12-16.

Moské i Alanya

Shalalalalalalalalala

Idag kan vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Lite töntigt kanske.
Men det är nämligen såhär att JAG HAR FÅTT MIN STUDENTMÖSSA IDAG! Fy fan kan inte fatta att det är min tur i år.
Om en vecka samlas alla treor i ljushallen och tar på oss våra mössor. För ett år stod jag och tittade när årgången före mig satte på sig sina och hur mina ögon nästan fylldes av tårar på grund av stämningen som gick att ta på. Så intensiv. Så lycklig. Och nu är det min tur!!!!

Naaaaaaaaaw


Can't help it....


After all, I do miss you like I did before

Jag tror jag spricker.... Eftersom att jag stack från skolan lite tidigare idag så tänkte jag att jag kunde tajma in min "far away"-boyfriends hektiska schema, visst gjorde jag det också. Han hade precis vaknat och skulle gå till jobbet efter en stund. Jag har mått relativt bra de senaste dagarna, men just nu, känner jag att jag fick en sån där tung saknad över mig igen, trodde den gått över. Men icke.
Det är så roligt att prata med honom. Han tror att HAN ska LÄRA MIG engelska... Ja ni kan själva gissa vem av oss som är bäst på engelska. Dagens skämt. Men men, Nu är det inte överdrivet lång tid kvar i alla fall tills vi ses igen.
Hoppas han klipper av sin fula, fula frisyr tills dess.... annars gör jag det när jag kommer dit.
Jamen detta var väl väldigt intressant? Ni ska få se ett fint litet kollagesom jag slängde ihop på min Kurdiska Tintin.


Snap

Hur bra vänskap har man inte om....
J: Ojdå har du inte rakat dig under armarna på ett tag?

Förlåt att det typ är vinter då och jag inte orkaaaar!
Sen ger hon mig en founständare för att jag ska tänka på döden varje gång jag tänder en....

I will be number one again

Pratade för en stund sedan med min gudmor, som även är min mammas kusin.
Hon har nu bytt ut min kära mor mot mig för att ha sina kvällssamtal.. Så även ikväll.
Samtalet var väldigt roande då mina sysslingar (tvillingar på sex år och en liten plutt på snart 5 år) alltid säger så roliga saker som jag sedan får berättat för mig.
I alla fall så har de två äldsta tydligen börjat med någon topplista över människor de tycker om... Och ja för någon vecka sen låg man tydligen etta på den trots att jag inte träffat dem sen början av februari. Jag säger då det, jag måste ha gjort ett herrans intryck på dem sen de var små. Nu har jag dock blivit nedputtad, men jag låg fortfarande kvar på listan i alla fall. Nu gäller det att hitta en lucka i kalendern så jag kan åka och roffa tillbaka min förstaplats!

Med detta säger jag hejsvejs och gå inte vilse i lingonskogen!

Lyckat

Nu har man skickat in svenskan då! Känns ju lyckat. Det som inte känns lyckat är att den inte är bra för fem öre, men det ger jag blanka fan i!
Dessutom kollade jag och det visar sig att jag faktiskt har sökt internationella relationer på universitet. Vad skönt känner jag!

Som ett litet lyckopiller

The Fame.




Redovisat

Idag hade vi äntligen vår PA-redovisning. Måste säga att den gick som smort. Vi var riktigt bra tycker jag.
Imorgon när jag går upp till skolan kommer det var lite lättare att sätta ner fötterna i marken på min väg mot studenten 2009!
Nu gäller det att bli klar med svenskan dock, men har precis vilat lite och kollat på SATC, så det ska nog gå bra. Känner mig taggad att bli klar nu!

Glöm ej ikväll.
Hell's Kitchen, TV3, 22.00. Tror jag dör lite grann av lycka

,


Seni cok seviyorum

Snart, Snart, Snart!
Lite mer än en månad. Sen. Fy fan. Jag tror jag spricker!

munproblem

Vill bara säga att det är synd om mig! Min köttblåsa under läppen har nämligen blivit enormt stor!
Det gör väldigt ont.

En rosa, blinkande, glittrig k*k?

Let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick

Vad tror ni folket?

Tur man har snälla kompisar

Asså du ser ut som en pundare som har supit tre nätter i rad utan att sova
-Martina Segerstedt



Tack för den, du är gullig du med!

I Love My Sister


Bang, bang, boom, boom

Jag hatar Mr. DB. Jag hatar den här svenskauppgiften, fattar ingenting och tycker att jag kan gå och hänga mig snart.

Nostalgia

Jag känner din smärta som min smärta, en kniv i mitt hjärta för jag vill ju va med dig

Sweet

Jag vill gärna tacka mina underbara, underbara vänner som höll mig sällskap i mitt kök igårkväll, det var hur härligt som helst med en massa snack och fika. Hoppas att det blir lite mer av sånt.
<3

NYC 09


Filosofi enligt sara

Som sagt så var vi övertrötta igår och vi sa gång på gång till varandra att vi borde vara tysta, men Sara kunde inte låta bli. Såhär var en av alla hennes filosofier igår på väg hem från NY.
Om man är taxichaufför... Då är man ju riktigt smart om man jobbar här vid Arlanda eller vid en flygplats. Jag menar de flesta ska ju en bit ifrån flygplatsen, då tjänar man ju asbra på det. Så man borde bli taxichaufför och jobba vid Arlanda...

Det är bra Sara! Sätt fart med körkortet ska du se att du säkert kan bli chaffis redan efter studenten sen!

For you

Didn't anyone tell you,
you're supose to break my heart
I expect you to, so why haven't you?


"Varje dag kommer ni se minst en som försöker få er religiösa"

Så sant, så sant. Men det var en snubbe som var grädden på moset så att säga.
Snubben hade lång hockefrilla typ, står och predikar i tunnelbanevagnen: This is for all the angels in here, hello, I'm having a church here. I'm the profet of God. You can join me in this church if you want to.

27 hours of insomnia

ATT TA SIG IN I USA:
Det här var ett skojsigt moment må jag säga. För det första så stod det att vår gate höll på att stänga när vi kom fram till Sciphol, Amsterdam. Det var hemskt har aldrig vart s stressad i hela mitt jävla liv, men till slut kom vi fram till gaten. Där blev man tagen åt sidan för att svara på frågor som Är det ditt bagage? Har du packat det själv? Har någon lagt i något i det? Har du någon kamera med dig? Är det din kamera? WTF med kameran liksom.. Jag sa att den låg i mitt andra bagage och hon började fråga om det var min.
7 timmar på planet till Detroit. Gratis mat och massa filmval gjorde resan ganska behaglig. Jag såg filmerna The secret lives of bees och Me & Marley, båda fick mig att sitta och droppa små salta droppar.
Framme  Detroit, passkontroll och visaförfrågan. Mannen i kontrollen frågade vad vi gjorde där och varför, man var tvungen att skriva adress och svara på frågort som om man blivit nekad amerikanst visa förut, om man hade med sig färska frukter/grönsaker eller råvaror, om man hade blivit åtalad för brott osv. osv. Ganska roliga frågor. Vi sa i alla fall att vi skulle hälsa på vår mammas kusin och hans fru.. Han kollade på oss som om vi var dumma i huvudet, och så började han prata på om det hade gått bra och hur vi kunde åka själva utan vuxna och grejer... sedan fick vi dokumentera våra fingeravtryck och ta en bild av oss.
Spännande va? Juste man måste också ta av sig skorna, vilket man inte behöver någon annanstans. Men det var en erfarenhet att lägga i bagaget och visst klarade vi det galant jag och syrran!

Klink klink

Nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Orkar nog inte skriva nåt direkt just nu. Har inte sovit på 24 timmar och jag måste hålla mig vaken till i alla fall klockan nio.
Sen vi gick av på Schiphol flygplats i Amsterdam har jag och syrran garvat åt allt möjligt skit för vi har vart grymt övertrötta!
Så nu ska jag koncentrera mig på att inte somna! wiiie. Kanske skriver senare om resan eller imorgon!
puss&kram

Halloooooooooooooo New York

Dagen var muchas mysig med glass på munkbrokajen med Malin och Jossan.
Vädret är underbart nu för tiden.
Lite jobb på kvällen blev det, gick väl smidigt må jag säga.
Imorgon vid denna tid befinner jag mig på plan mot New York, helt otroligt.
Fan vad jag ska shoppa galet!
Så nu blir det ännu en veckas bloggpaus!

Never say never

Min musikperiod just nu är The Frays skiva The Fray. Den är så otroligt underbar. Väcker känslor av alla slag, eller snarare förstärker de jag redan har. Tror jag.
Imorgon blir det till att dra till The states. Ska bli så skönt att distraheras i en vecka. Tänka på en massa annat och mildra min ångest med shopping. Det låter väl som underbar terapi. Tycker jag i alla fall.
Nu ska jag ut och fånga även denna dag med sol, glass på munkbrokajen, det låter väl finemang?
Sen ska jag sitta instängd och jobba i och för sig, mindre kul och efter det då är det hem, packa det sista och racerskriva svenskan. mmm. Underbart. Och sen upp imorgon!


Vi vet det.

Lite random tankar och konstateranden

Jag såg Mikael Persbrandt på söder idag när jag hade en mysig vin/ölträff med Lovisa och Josefine
Jag såg dessutom Erik Hassle i lördags kväll vid fatbursp.
Jag har blivit klippt och fått håret färgat av Martina idag.
Jag kan inte låta bli att tänka att det är stört men bäst att man lyckades få en riktig kalaspingla till vän på Turkietresan.
Jag åt lunch med Özlem i solen.
Jag kan inte låta bli att glädjas över att även hon kom in i mitt liv i höstas.

Jag är så sjukt nere att jag inte vet vad jag ska ta mig till, fast jag samtidigt ör hur lycklig som helst och njuter av våren med goda vänner.
Jag saknar nämligen min pojkvän väldigt mycket. För mycket, orimligt mycket.
Jag kan inte låta bli att undra vad han gör där borta.
Jag kommer troligtvis endast må så här till på i alla fall torsdag, eftersom jag åker till New York på onsdag!!!!

You don't know what you've got 'til you missing it a lot

So true.
Igår var en jävla deppdag! Hoppas det blir bättre idag, solen skiner ju och allt!
Måste hålla mig sysselsatt helt enkelt.
Martina åkte hem till sina kusiner igår, då vart jag ensam.. Vilket ibland är farlig kombo, som igår. Vilkett ledde till att för att inte bli min farliga kombo började jag rensa min garderob och rummet osv. Sen låg jag mest och tyckte synd om mig själv ett tag.
På kvällen blev det promenad och snack med Fia, det slutade med att vi hamnade hemma hos henne och drack thé. Så mysigt så.Tog inte med mig mitt busskort så det blev till att traska hem mitt i natten själv.
Jag ville ha lite telefonsällskap, så jag ringde till Marcus, men han var upptagen, vilket jag... blev lite instabil (?) av. Så jag ringde och pratade med Jossan istället. Det var bra telefonsällskap.

One tree hill blev det efter det och jag bröt ihop lite, som vanligt när jag ser på det nuförtiden, sen fick jag panik, för jag vet inte när jag kommer kunna se fortsättningen på det ju. Kommer missa ett avsnitt, men kan förhoppningsvis se det nästa måndag då jag befinner mig in the states.
Jag låg här sen och tyckte ännu mer synd om mig själv, och som den underliga telepati jag faktiskt har ut i det kosmiska, bestämde jag mig för att sätta på min mobil, och som jag kände på mig, hade den där mr. upptagen ringt. Så jag ringde och pratade med honom... Vet inte om det blir bättre eller sämre av det. Antagligen båda.
Nu ska jag sluta prata nonsens och fånga dagen!
<3

Vi kan konsten.........

......Att parta grymt!


And it hurts with every heartbeat

Nu kommer den där otroligt starka saknaden som jag inte har känt sen November fram igen. Jag har kämpat, det har gått ganska bra. Jag har haft sällskap konstant, jag har kunnat prata med honom. Sällskapet är borta och jag kan inte prata med honom eftersom att han börjat jobba.
Men jag kan fortfarande inte förstå hur kroppen kan kan bilda fysisk smärta av saknad. Jag blir lika förvånad varje gång. Det gör ont.

One step at a time, there's no need to rush

Fy fan vad jag var seg igår och lite deppig också av nån anöednin, så jag kände att jag behövde få ut lite känslor, så jag la mig och kollade på one tree hill. Det kändes både bättre och sämre efter det. Fint att de spelar mycket The Fray nu. Deras skiva är nämligen en av de mest avlyssnade här.
Sen kände jag att det var dags att ta tag i kläd och fixgrejen. Tog en stund och jag ville inte ha några kläder på mig från min garderob över huvud taget.. Var så seg, otaggad och trött..
Men när vi väl stod och väntade på bussen försvann allt det där och ersattes av en piggare och gladare jag!
Vi drog först till Söderhof för lite billig öl. Kanske var det, det faktum att jag var svinigt trött egentligen och inte hade ätit på flera timmar som gjorde att jag blev full ganska snabbt. Har inte haft så kul på länge, var riktig träning för magmusklerna. I bågen träffade vi på en man som vi misstänkte var från Rumänien då han började prata om att Ceasesco(stavning?) blev skjuten och grejer.
Vi begav oss till 80's där det mest blev till att stå ute och prata med folk, en tysk och tre fransmän. Den ena fransmannen fick jag beröm av, han sa nämligen att jag var den första svensk som kunde säga hans namn ordentligt. Mmm, även om jag igår förstod att franskan praktiskt taget är som bortblåst, men jag och Jossan gjorde oss kontakter ifall vi skulle åka till Paris. Väl på dansgolvet hittade jag en lång snubbe att dansa med, tänk om alla kunde vara så långa. Men fortfarande kan inget få mig att glömma min älskling långt härifrån.
Galet kul kväll blev det igår i alla fall!
Idag väntar städning, lite packning, plugg, promenad med Fia, tvättning,, tripp till centrum för att handla, följa med Martina på vägen och kanske träffa Nicole lite.

Say when

Det känns i hjärtat. ont.
Kanske är det du

mais oui

Igår hände en del roliga och en del mindre roliga saker. Martina kom hem halv nio då var jag nästan klar för att dra, hade panik på människan och fick inte tag på henne. Men hon fixade sig och vi drog och mötte Jossan.
På tuben kommer det på två killar/män har svårt att se hur gamla människor är. Den ena står och kollar på mig hela tiden, och när jag kollar på honom står han typ och mumlar och gör pussmunnar och blinkar med ögat. Flera stationer. Och jag bara asgarvade men kunde inte låta bli att titta på honom för det var ändå kul... När de går av går han förbi och säger "Ah, really sexy girl". Haha.
Ja tack för den komplimangen, bara att suga åt sig.

Sen kommer vi till padapapapa... Viperroom såklart.
Där höll det på att bli bråk hela tiden nästan mellan min kära kollega och några andra killar som var helt körda i huvudet.. Kvällen blev trots underbart sällskap inte helt härlig måste jag säga. Det var inte det drag det brukar vara där. Vi får pröva lyckan ikväll igen helt enkelt!


segersteth.blogg.se


Ha en bra dag

Mysdag!

Än en natt med lite sömn. Men vad fan gör det?
Faktorer som gjort denna dag till en gulddag:
*Sol
*2 avklarade prov
*Subwaylunch
*Billigt godis - äta
*Spendera den med bästa vännen
*Skvallertidningar
*Öl


MIn dag fram till just precis nu. Ikväll blir det grymmare då vi kör på utgång med Martina också!

Baby I can't sleep 'til you're next to me.

Du introducerade mig till den.
Jag brydde mig inte först.
Lät den ligga i mappen för mottagna filer.
Jag åkte bil med dig och du spelade den för mig.
Idag grävde jag fram den, lyssnade och blev kär i den.
Jag vill bara gråta till den, för den är du och den är jag och den är mina tankar.

En av mina favoriter

När du var liten grät du hela tiden
och mamma sa det är värt att leva, det är värt att leva


Laleh - prinsessor

Någon vill mig väl och någon har gjort mig lycklig

Musiken idag, var för första gången såå rolig och jag tror att hon äntligen fick se att ja, Mikaela kan faktiskt göra något rätt inom detta ämne, för jag måste säga att jag spelade bas helt oklanderligt! Riktigt roligt.
Har suttit utomhus och fikat en stund med Martina. Som vanligt vrids och vänds det på alla alternativ inför sommarens stundande Turkiet-resa. Vi har nog kommit fram till något hyfsat bra nu.

Jag är annars så lycklig just nu, för jag fick hem skatteåterbäringen och hallelujah säger jag! Ja fy fan vad skönt det kändes.


Här har vi det roligt

jag ser dig

Jag har pluggat lite idag, men när Martina kom hem så gick vi till centrum och köpte glass. ville passa på att känna solens strålar värma mig. Mysigt!
Men människan gör så att jag inte får någon pluggro. Har ett helt jävla prov till att plugga till.. men det får välan bli imorgon på nåt konstigt sätt.

Jag saknar Y så myyyyyhyyyhyycket!
God natt

Äntligen Sverige!

Jag läste just att majoriteten i riksdagen idag röstade för könsneutrala äktenskap!
Nu har vi nästan kommit hem.
Rösta Kärlek!

so sick

The sun is shining,
The light is teasing my eyes
But my heart feels dark and in there,
It's a struggle
Love

It's a lovely day

Solen skiner för fullt.
Jag älskar det
Därför tog jag dagen till ära min jeansjacka på mig idag, kände att den bör invigas här i Sverige. Använde den lite förra veckan i Turkiet, men det räknas inte. Det är ju här det händer.

Mysdag i skolan idag på något sätt. Även fast Etik&Livsfrågor är så tråkigt så jag vill skjuta mig. Alla var lite mysigt glada och lugna sådär.
Nu tänkte jag ta tag i plugg, men jag vet att jag kommer kolla på GG först, kan bara inte hålla mig. Så är det.


Vår för två år sen. Vad små vi var, och jag ser ut som en gris :)

true to my heart

God morgon.
Känner på mig att jag kommer vara ganska död idag, det blev rätt sent igår. Jag kom nämligen på att MSN är grymt. Gratis videosamtal. Vilken höjdpunkt på dagen.
Idag har höjdpunkten redan kommit tidigt, det är strålande sol ute och jag har lite mer vårkänslor än vanligt.
JAG. ÄR. KÄR!

RSS 2.0