today I was an effective motherfucker

Haha inatt hade jag tydligen gått upp halvt medvetande, halvt sovande vid halv två till min syrra som nyss kommit hem och sagt: Vad gör du uppe? Vad är klockan?
Syrran: Klockan är halv två, jag kom nyss hem. Vad gör du uppe?
Jag: Okej, nu måste jag sova.
så gick jag in och la mig igen... antagligen trodde jag klockan var halv sju och det var dags för mig att stiga upp. Haha.
Jobbet rullade på bra måste jag säga, satt själv i kassan en timme som vanligt. sen när Josefine kom tog jag tillfället i akt att fronta varor i typ en timme. Tiden går liiite fortare då.
Sen efter jobbet åkte jag & syrran till Huddinge och träffade sysslingarna och min gudmor. Det var trevligt. Och japp, jag är mycket poppis där hemma. Inte en sekund går utan att någon länger sig fast vid mig. Hade jag inte vart lite krasslig (igen, big surprise) så hade jag tyckt det vart lite roligt.

Kom hem för ungefär en timme sedan och spenderade den med att kolla klart på Legally Blonde nu blir det allt sängen. Jobb väntar ju nämligen imorgon också.
Sov sött mina vänner!
<3

3 veckor kvar

weeii, idag är det 3 veckor kvar till Alanya. Om 3 veckor går planet om ca. 20 minuter.
Shit. 3 veckor, det är ju inget. Galet alltså! Fast han tycker tre veckor är mycket. Det är nog bara för att han inte gör nåt speciellt om dagarna. Själv går man ju i skolan och jobbar och fan & hans moster, så tiden bara rinner iväg.

Jobb nu igen. ovanligt va? Men pengar uppskattas. Mycket. Speciellt med alla mina planer för kommande halvåret. Men haha. Jag sitter bara och skrattar för mig själv då och då. För jag har blivit sjuk igen. Eller asså sjuk, och sjuk. Riktigt täppt. Hur fan hände det? Blev precis frisk. Så inte kan jag börja med träningen än heller.
Ha en bra lördag i alla fall!
PUSS

Förlåt för mina ego-bilder

Liksom igår kommer jag inte att genomföra kvällens planer...
Var ju tänkt att jag skulle åka in mot stan med min kära jobbarkompis för några drinkar, men uppe på topp sen klockan 5.45 som jag varit känner jag att dagens energi börjar bli förbrukad och jag orkar inte fixa mig och ta mig ut i kylan och sen åka runt och sen åka hem. Nej jag vill vara lite pigg och glad imorgon och på söndag faktiskt.
Dagens pass var iofs ganska behagligt faktiskt. Fixade med brödet första timmen vilket fick den första timmen att bara svischa förbi.

Nej fy fan, ska nog sova om någon timme. Men nästa vecka, då, då jävlar kör jag på en dubbel. kommer bli grymt! Hade faktiskt lovat mig att ha vit månad till den 7:e fast jag ändrar till 6:e men ändå.
Och imorgon är det tre veckor kvar tills jag får träffa min pojkvän igen. Ofta jag skulle ha nån på andra sidan konstinnten. Blä. Men men, känns så typiskt mig på nåt vis ändå.
Nu ska jag sluta svamla.
God natt, ha en trevlig fredagkväll. Jag ska försöka plugga. yttepytte. Imorgon blir det besök hos mina sötsysslingar efter jobbet.

I made it

Jag är uppe och har vart ett tag. Duktigt av mig. Jag gick och la mig klockan nio igår efter att ha slötittat lite på Den rätte för Rosing. Sorgligt!
Somnade kanske vid kvart i tio till Beyonces vackra stämma, så det var duktigt gjort av mig.
Nu bär det av för jobb strax. Ska bli spännande. Första gången jag är med och öppnar.

I'm a monster, it's amazing

Hemma efter jobbet. Drömmer mardrömmar om imorgon. Måste ställa klockan på typ 5.30. 5.30 förstår ni? Fy fan..
Ska jobba i 10 timmar, alltså till klockan fem och ja, jag kommer nog att vara död. Det värsta är att Johan har fått med mig på after work också. Men va fan, man är ju bara ung en gång ellerhur. Då får man passa på att leva. Vi ska nog i alla fall till Friday's och dricka lite drinkar, sen ska han vidare så då passar jag nog på att dra mig hem till sängen eftersom att jag ska jobba även lördag tidigt. Men det blir nog nice i alla fall!

Ska man kanske dra sig iväg och träna nu i alla fall? Ja så får det nog banne mig bli! eller nääe
<3

blä

Nu ska jag jobba blä... Måste ta tag i lite plugg sen. Vette fan hhur jag ska orka den här helgen alltså.
Men det är bara att bita ihop och tänka att det är välbehövda pengar.
Mina telefonrkningar blir ju dyrare för varje månad till exempel...

Im just not there, life's just not fair

Ikväll spelades en av mina favoritlåtar just nu i kvällens avsnitt av Grey's. Nämligen Kanye Wests, streetlights.
Jag vet inte vad det är, men låten gör mig galet sorgsen. Det är nåt med texten, musiken, framförandet och känslan i låten. Jag vet helt enkelt inte. Men den får mig att bara vilja lägga mig i fosterställning och gråta hejdlöst.
Det blev grymt med favolåt i favoserie helt enkelt!
Nu är det god natt på riktigt!
<3

Fullsmockad dag

Har äntligen fått min bebis!!!
Min bebis är blå och riktigt, riktigt fin. Han heter Mikaelas iPod
Jag vill hälsa honom välkommen och säga att han är så, så efterlängtad!


Kom hem med en massa andra grejer också dock, men det blev en härlig dag i kungens kurva med Malin och Jossan med obligatorisk lunch på IKEA. Pizzaslice, mhmmm.
Åkte förbi centrum på vägen hem och hämtade mitt H&M-paket. Mina svarta skor kom. De är typ sjukt för små. Blä. Funderar på att använda dem ändå! För att de är så kick ass snygga!
Skulle träna, sola och plugga. Vet inte när under dessa kommande 4 jobbdagar jag ska göra det, men det ska bli av i alla fall. Kul. Nu ska jag ta och skaffa mig en massa extraenergi.

Satt just för en stund sen och pratade i telefon. På engelska. Oj vem kan jag ha pratat med. Men inte så kul att göra bredvid sin syster som tror hon själv ÄR från Storbritannien och sitter och skrattar. Jag menar herregud när man är inne i ett aktivt telefonsamtal så orkar man väl inte tänka på att säga allt korrekt, speciellt när ens pratpartner inte kan hälften så bra engelska som en själv.

Imorgon ska jag jobba. Jag ser inte fram emot det. 9-18. men men. Välkommen till livet eller? Då fårdet fan bli träning imorgon kväll!
God natt.
<3

Give me som background please

Facebook är ganska knäppt egentligen. Kul att jag har typ helamin släkt där. Så de kan se typ allt jag gör. haha.
Iofs har jag en väldigt ung släkt eftersom alla över 50 har dött typ. Om man inte räknar med morfar, men han får tyvärr inte räknas eftersom vi knappt, knappt har nån kontakt med honom. Och inga-Lill då fast hon har inte facebook. haha. Annars är min far äldst på sin sida med sina 46 år och mamma på sin sida med sina 42. Gammal släkt va.... Haha. Så de kanske inte bryr sig så mycket. mina släktingar alltså om vad jag håller på med. Man vet ju hur det slutar på släktmiddagar så.. Haha kul att jag skriver värsta inläggen när jag aldrig tänkt skriva mer än 4 rader. Men så nu vet ni hur min släkt är. Kul, kul!
Nu ska jag iväg. Tjoho!

It's gonna be a thing!

Ska precis gå och lägga mig nu tror jag.
Har haft en ypperlig afton med Fanny & Josefine. Vi kollade på första 8 avsnitten av How I Met Your Mother, drack thé, käkade semla och chokladmuffins. Så underbart och enkelt och vi var alla överens om att fler sånna kvällar behövs. Blir ju aldrig av längre. Blir ju mest utgångar och sådär. Varför inte lägga lika många timmar och minimalt med pengar på en bra film och snack i mängder med braiga vänner. mm, I miss it, helt klart.



Imorgon är det den 25:e, vilket betyder lön, vilket betyder ny iPod <3 för mig. Min första alldeles egna original-iPod. Ska hämta ut mitt H&M-paket också. Åka till Skäris med Malin och Jossan, ska köpa chinos och lär ju inte kunna hålla mig borta från alla andra butiker heller. så vi får se vad jag kommer hem med helt enkelt.
Måste spara lite så jag kan växla pengar till Turkiet, kan ju inte fatta att jag är där om lite mindre än 4 veckor!! Helt otroligt. Börjar bli lite nervös faktiskt.
Jaja nu ska jag sova lite innan man ska upp på äventyr! :)
<3

Hej igen

Det har liksom knappt hänt något sen ja ett tag sen?
Har suttit barnvakt.. det gick galant om jag får säga det själv. Sen kom ju pappsen och syrrorna  och hämtade mig. Så åkte vi hem hit.
Igår hade vi en heldag med film typ. Avverkade fyra disneyfilmer på raken. Det var ju grymt, fast jag gick och vilade då och då för jag var mycket trött av någon anledning.
Jag bestämde mig sen dock för att ta lite luft och gick en långpromenad med hundarna. När vi kom in sen igen så kollade vi på Black Hawk Down det var ju en film precis i min smak. Handlade om Konflikten i Mogadishu 1993 och det var massa bra (snygga) skådisar med. Hartnett och Bloom bland andra.
Idag ska jag & Sara åka hem runt fem till "civilisationen" igen. Och då blir det semmelmys med Jossan och Fanny! :)
<3

Det kommer vara en lång dag

God dag gott folk.
Befinner mig in the middle of nowhere. Kul kul.
Mina små sötisar till kusiner sitter och ser på Lotta med godis i munnen,.. Kände att jag ville använda datorn lite då. Haha. Ingen abstinens här inte. Låg och läste hela kvällen igår. frotsättningen på Gravidchock. Otrogen på öppen gata. Alltså hennes böcker är för jävla roliga! Men jag är rädd att jag ska läsa ut den och då vet jag inte vad jag ska göra riktigt.
Batteriet på mobilen är nästan slut och jag tog ej med laddare. Smart som jag är. Jaja. Ha en bra dag!
Toodis

Lost in this moment

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Läsa lite kanske.
Vet inte riktigt när jag kommer att komma in hit igen eftersom jag åker direkt till mina kusiner imorgon efter skolan. Datortillgänglighet där vet jag inget om, sen åker jag direkt till pappa. Men senast på tisdag blir det i alla fall!



God natt!

name that baby, bitch

Jag har lekt runt på internet i flera timmar nu, eller några stycken och kollat. Wikipedia bland annat såklart<3
Har även vart inne på svenska namn och där kan man göra nån slumpning av vad ens barn kan tänkas heta. Jag fick Israel som pojknamn. Och jävlar det är riktigt fint faktiskt. Got me thinking. Haha.
Ett potentielt namn till en potentiell son i framtiden.
Dock är jag ensam om att tycka det i min familj...
PUSS

What to do?

Igår hamnade jag i säng väldigt tidigt, eller klockan tio direkt efter Grey's, men så tänkte jag såhär... Att jag har fan inte pratat med en viss person sen i måndags, så kan det inte vara, börjar nämligen bli van att höra hans vackra stämma varje dag. Så jag bestämde mig för att ringa och ja, det blev ju snabbt en timmes samtal. Vilket gjorde att jag inte somnade förrän närmare halv tolv ändå.

Vaknade imorse med ont i halsen, täppt näsa och en för jävlig trötthet. Och ärligt så är jag hopplöst trött på att vara sjuk så jag tänkte, nej Fan, idag ska jag vara hemma och kurera mig ordentligt. En jobbig helg ligger framför mig med barnvaktande åt vildingarna.. haha.
Bara det att jag missar två grejer i skolan igen som är viktiga. Jag börjar faktiskt känna att det är lite dåligt, har och kommer att missa otroligt mycket. Känns inte bra alltså. Inte alls. Men jag hoppas att betygen inte kommer ta mycket stryk. (Jag vet att jag skrev värsta inlägget härmodagen om hur lite jag bryr mig om vad jag får för betyg, men självklart skulle jag bry mig om jag fick ett IG, det är ju själv klart. Inte för att jag är påväg att få det nånstans, men ändå).
Jag förstår inte hur jag lyckas få fram dessa monsterinlägg. Mycket som rör sig i skallen antar jag.
Ha en bra dag!

Duktig

Idag har jag faktiskt vart hela dagen i skolan, visste ninte om jag skulle orka, men det gjorde jag i alla fall.
Har sovit en stund nu  i och för sig. Halsen gör fortfarande ont. Lite långdraget kanske?
Känner mig duktig som har lämnat in hemprovet i religion nu i alla fall! Känns riktigt bra.
Tror jag ska passa på att plugga en massa i helgen när jag ska vara barnvakt till mina kusiner. Det ska bli spännande, själv i deras ganska stora hus långt från kommunikation.... Ja, alltså jag är ju lite harig av mig, men det kommer nog bli bra om jag övertygar dem om att vi sover alla i samma säng. haha. Men vilka barn vill inte sova i sina föräldrars säng liksom?
Nu ska jag ta en paus från datorn resten av kvällen tro't eller ej. Skönt, ska ägna mig åt att skriva ikapp i min dagbok som jag faktiskt köpte men inte orkar skriva i (Visste såklart att det skulle bli så) och läsa en bra bok!
Ha en trevlig kväll!
PUSS

Lite rolig faktiskt



Hittade den här på Piratebay. Tyckte den var ganska klockren faktiskt!

Men du är ju en överanalytisk jävel (kom på den här efter att jag skrivit inlägget, bara så ni vet)

Jag har just insett att jag kommer att missa 2 prov och ett läxförhör (MINST) under mina små utlandsvistelser nu under våren. Kanske inte så bra. Men jags ak försöka att inte brusa upp och få ångest för det, utan fösöka intala mig att det jag ska göra kan bara hända just en gång i livet på det sätt som det kommer bli, förmodligen underbart och att man måste ta vara på sina chanser.
Alltså jag bryr mig inte särskilt mycket om högsta betyg, självklart blir jag mycket glad om jag får det. Jag vet att jag inte anstränger mig tillräckligt mycket för att nå dit, men vill jag det? Jag vet att jag har bra betyg ändå om man jämför med ja väldigt väldigt väldigt många andra. Jag vet att jag har så pass bra betyg att jag kommer att kunna göra något av det jag vill göra i livet. Jag vill leva här och nu. Ta allt som det kommer. Jag är en tillräckligt ångestladdad person och jag orkar faktiskt inte oroa mig för om jag får VG eller MVG. För vad är skillnaden? Vad gör det i det stora hela? Nada.
Jag ser inte ner på folk som får G och inte heller på dem som pluggar satan för att få MVG. Det jag vill då är att folk accepterar att nej, jag satsar inte på alla MVG. Kanske har jag valt fel skola då... Men det är jag det. Inte går det någon nöd på mig. För mig finns det roligare och mer intressanta saker att göra i livet än att plugga. På något sätt klarar jag mig ändå. Alltid, och jag vettefan vartifrån allt det här kom. Det bara kom över mig. Här och Nu.
Simple as that.
Ironiskt nog ska jag fortsätta plugga nu ändå. Haha.

And so it begins

.....Från och med nu ska jag sitta minst tre timmar i sträck och skriva hemprov i religion!
Lucky me!

Lycka

Gårdagens kväll var helt fucking fab!
Men underbart är kort, tyvärr. Men ja, lyckligt var det som lämnade konserten.
Var så mysigt när han sjöng I'm Yours, har ju haft en liten crush på den låten ett tag och så säger han att den blev till en morgon runt tre, fyra när han var svinpackad. Jahaja. Fast den är lika fin för det. Nästan

Den snygga trummisen, den snygga sångaren & Den snygga sångaren som sjunger I'm Yours

Idag blir det lite pluggerier och så skulle jag inte bli förvånad om det blir lite HIMYM.
PUSS

Min dag, eller snarare mitt liv är räddat!

Åh kom precis hem från skolan och möttes av världens bästa syn.
Min DVD med första säsongen av How I Met Your Mother hade kommit. Plugga imorgon? Don't think so. Haha. Vet ju vad jag kommer göra. Älskade, älskade, dessutom ska jag och Jossan ha maraton med på semmeldagen, med en fetingsemla. Det låter som en härlig del av sportlovet må jag säga!
Jag har pratat med syon idag och är nu hyfsat säker på vad som kommer att hända i framtiden, eller i alla fall vad jag hoppas på. Det blir nog nice!
Måste friskna till nu. Nu. Nu. Nu.
Snart väntar The Script på Nalen <3

So lovely, lovely!

God morgon!
Still sick, haha, förlåt vad jag tjatar, men usch jag hatar det här vekrligen. Fast jag vet att det kunde vart mycket värre...
Ska nog pallra mig till skolan i alla fall. Ska bli lite filmtittande, SYO-möte osv.
Ikväll, ikväll, ikväll alltså! THE SCRIPT!

Snyggast idag!


(Bild: www.imdb.com)
Ny Hunken för min del. Grymt snygg i filmen, eller överhuvudtaget, läste nu i veckan också att han har gett upp sitt knarkliv och lever riktigt sunt nu faktiskt, det låter ju bra. Riktigt förjävlig var han i filmen dock, en scen faktiskt den som denna bild är ifrån gör han en riktigt obehaglig grej. Gillar att man hör hans ursprungliga irländska smyga fram ibland också. Känns så oerhört mycket charmigare än amerikanska på något sätt!
Nu blir det sängen!
God natt!

.

Jag vill bli frisk nu.. Kände på mig att halsen skulle bli värre för varje timme som går, precis som igår.. Hasr precis sovit en timme typ. Kom just på vad jag drömde när jag såg vilka osm var online på facebook.. hehe. Jaja, man kan ju inte styra vad man drömmer.
Det finns två anledningar till att jag vill bli frisk. 1. Jag vill träna. Träna, träna, träna galet! Ska bli så fit alltså!
2. Jag vill dansa. Ute eller hemma spelar ingen roll, men jag har så grym musik nu alltså.
Blä. Vet inte om jag kan gå till skolan imorgon ens... Skulle vara bra om jag kunde det. Vi får se helt enkelt.


The ex-effect

Jaha, jaha. Stört tråkigt har jag. Blä.
Jag ska nog lägga mig i ett bad, det är väl det jag gör när jag är sjuk, fast där blir jag ännu mer rastlös. ANyway. Funderar på att försöka sova sen. Har försökt läsa lite men det gör mig också rastlös.
Vi får se vad som händer.
Mtv har X-effect-special den här helgen. På grund av Alla hjärtans dag(?) jag förstår inte riktigt, programmet är ju inte direkt romantiskt. Och sen så hatar jag Mtv-program de är så inövade.. Men men, konceptet hade vart ganska kul att göra nåt seriöst av. Men nej usch jag ska inte fortsätta titta på det fram till klockan sex. Haha.
I'm over and out!

Jag hatar att vara sjuk!

Snacka om att jag kommer få 2 betydligt sämre löner nu. Suck! Fast jag har ju jobbat massa extrakvällar den här månaden, men idag liksom, missar 9 timmar, 100% OB. Men nej, jag ska inte bry mig så jäkla mycket om pengar. Jag hoppas bara att jag kommer att kunna göra allt som jag vill göra denna sommar.
Vad jag förstod det som, när jag patade med chefen igår så skulle det nog inte vara några problem att vara ledig i sommar. Fast jag ska nog försöka jobba lite i juli. Han visste dock inte om jag kunde få en heltidstjänst efter sommaren, så får se vad som händer. Skulle ju som jag sagt förut väldigt gärna jobba på dagis annars. Så mysigt med massa barn och det blir så varierande. Jaja, idag blir det till att ta det lugnt. Ska försöka sova lite, vaknade tidigt idag av nån anledning.
Nu blir det Pride and Glory


Nu har jag sett klart filmen. Den var bra. Var några riktigt obehagliga scener i den. Jag kanske tyckte att den var så bra för att den var ganska lik We Own The Night på många sätt. Handlade om en polisfamilj. Pappan och de två sönerna var poliser och sönernas syster var gift med en polisman i deras styrka. Den handlar om korruption och sådär. Fy fan alltså. Det absolut värsta jag vet på film är misshandel, när det är typ flera på en och de bara slår och slår, sprkar och framförallt om de använder nånting, typ batong eller sådär. Man kan ju säga att det fanns några sånna scener i denna film. Nej men den var mycket bra och sevärd i alla fall!

PUSS

Satan nu tog det fart!

Ingen svarar!! Jag får panik.
Håller på att försöka få tag på någon som kan jobba åt mig imorgon. Jag vet att detta är väldigt sent dock, men ändå. Jag har stört ont i halsen nu! Verkligen skitont, kan inte svälja. Känns inte hundra med nio timmar i kassan och prata typ oavbrutet med kunder då ju!

Jobbade i alla fall idag, det gick bra till en början, med halsen alltså. Sen kröp värken fram mer och mer för varje timme. Som tur var så jobbade jag ju inte så farligt länge. Köpte med mig glass hem och sådär. Sen så pratade jag lite med <3 i telefonen. Han hatar alla hjärtans dag lika mycket som jag! wiiie. Haha.
Men ändå så köpte jag lite chokladhjärtan till min kära vän Fia och begav mig hem till henne och Sara, det lagades hamburgare och kollades melodifestival. Måns gick vidare, tjohooo! haha.
Nu mitt under inläggets gång fick jag svar av en på jobbet så det var ju alltför skönt. Blir till att stanna hemma imorgon och ligga still! På måndag är det ju The Script! Det kan jag inte missa för allt i världen!
Sofia Gregorsson, du är guld min vän!

God natt!

I dream your dream for you

Nej nu får det bli sängen.
Orkar inte tänka på att klockan ringer halv sju. Ska verkligen försöka genomlida dagen, det går nog hyffsat smärtfritt.
Alla hjärtans (eller stjärtars om man så vill) dag ska jag fira hemma hos min Fajski med äckliga geléhjärtan och melodifestival.

Endast 36 dagar kvar nu. Jag längtar ihjäl mig!


God natt!

Smash into you


foto: www.beyonceonline.com


She's my new favorite, Lyssnar sönder skivan snart!
Och så är hon ju grymt snygg. Sådär härligt naturlig och icke size 0. Me like!
Det råkar inte vara någon som ska se henne när hon kommer hit eller någon som skulle vilja gå?

mission accomplished

Ja provet gick nog bra. Höll på att missa det dock, kom lite försent. Alla satt redan där inne. Men jag hann i alla fall.
Gick hem sen direkt, eller först gick jag till affären och bunkrade upp med naturgodis, glass och skvallertidning! Så nu ska jag ha mys resten av dagenför jag har inget speciellt jag behöver plugga.
Ska försöka vila så mycket jag kan så jag klarar av morgondagen, är ju lyckligtvis inte så långt som söndag. Hoppas jag överlever helgen.

Alltså Chris Brown.... snyft. En av världens snyggaste anser jag. Verkligen grymt snygg.. Hoppas det inte är så grovt som det låter, men ändå, det är aldrig okej att göra något i den stilen. Men jag blir så jäkla trött... Sjukt snygga killar. Varför är de antingen svin eller bögar? Att vara stört snygg är det en legitim anledning att slå folk gula och blå eller bara bete sig för jävligt?
PUSS

xoxo

Så fick ta bort det inlägget, så försöker jag väl på nåt sätt på nytt här då, med mina små GG-par.
Sött sött.

suck

Jag vettefan vad som hände.
Jag ville i alla fall visa de gulliga kärleksparen från Gossip Girl. Haha. Mina kära systrar säger att även Nate och Little J är ett par på riktigt. Kunde inte finna bevis för det dock. Kan väl känna att det gått lite till överdrift. Tre par liksom!?
Aja, jag är i alla fall risigt tjock i halsen idag också. Har legat vaken ett tag inatt och inte kunnat somna pga. Det. Icke roligt. Men jag måste däremot åka till skolan för att göra provet, sen får jag åka hem igen.
Ikväll ska jag ligga och dricka thé och käka glass på soffan om vartannat.
Ha en trevlig dag i alla fall!
PUSS

Kan det vara roligt?

Sitter och pluggar för fullt.. Unnar mig en liten liten paus för blogg och påfyllning av thé.
Som sagt - geografiprov imorgon. Sitter och plöjer igenom demografikapitlet. Och det, det är intressant. Det är seriöst nåt sånt jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Eller plugga i alla fall. Tur att jag ska till Syon på måndag. Hon kommer tycka jag är dum i huvudet har ungefär 120 000 frågor!
Men men, that's what they are there for.
Nu ska jag fortsätta läsa om folkpyramider och andra intressanta saker... Kommer dock till jordförstöring och klimat snart. Det går lite segare om vi säger så.
PUSS

Kråkan kraxmaskin

Blev snabbvisit till skolan, in, hämta grjerna och ut igen.
Gick förbi pressis och unnade mig lite fralla och croisannter. Plus halstabletter. Synd det är om mig.
Nu tänkte jag faktiskt, innan jag ska ta tag i geografin på allvar, kolla på första avsnitten av One Tree Hill. Det var ett tag sen. När man inte kan se de nya får man ta de gamla.
Försökte sjunga med lite till VH1, men nej min röst är fucked upp och halsen är typ 5 km tjock!
Undrar om jag inte ska passa på att köpa första säsongen av How I Met Your Mother. När jag ändå har nätshoppat. Och jag älskar att få paket på posten fruktansvärt mycket förstår ni. Det är roligare än att gå med massa shoppingpåsar.
PUSS



Vill väldigt gärna ha vår nu!

Shop, shop, shop!

Fick bli hemma idag, måste ta mig till skolan strax dock och hämta geografiboken så jag kan klara provet imorgon!
Nu har jag gjort något som kommer ge min mamma rådamp. Om hon får reda på det vill säga. Jag har nämligen beställt lite nya grejer från H&M, kände att det var absolut nödvändigt. Vi pratade om det senast igår.

Mami: Du behöver ju absolut ingenting så det är bara onödigt om du köper en massa grejer innan du åker till New York.
Jag: Mmm..

Men liksom, det är ju så grymt bekvämt att sitta framflr datorn och handla. Jag har blivit lite för... Avtänd på shopping. Jag tycker inte det är kul. Mycket bättre att se de direkt framför sig och sen bara klicka hem det man vill ha.
Kollade också mitt H&M-konto... Har nästan handlat för 8000 sen april. Så jag kan ju förstå vart mina pengar tar vägen... Även fast det inte känns som att jag handlar så ofta längre. Men tydligen så.

Jag kände att jag var tvungen att ha de svarta skorna!! De har liksom bara stått och tittat på mig när jag har besökt diverse H&M-butiker. Sen beställde jag 2 linnen också. Marinblå såklart!
Kan bli kul att få hämta ut paket! Skorna kommer dock i april någon gång!.


sweet dreams

Blev lite jobb idag... Det är bra för man får pengar.
Men idag fanns faktiskt endast det som positivt, men hela två negativa. Jag har geografiprov på fredag - plugga kanske?
Jag mådde inte alls bra idag och inte igår heller när de ringde och frågade. men jaja..
Blir nog till att stanna hemma imorgon känns det som. Enda problemet är dock att jag har lämnat min livsviktiga geografibok hemma. Så den måste hämtas på något sätt.

Nu ska jag sova gott och möta min drömman i mina drömmar. Det har vi bestämt nu ikväll faktiskt!
PUSS

Snap, I fell again


Jag är kär!
Jag är störd.
Jag kommer verkligen att vara olyckligt kär i framförallt mannen längst ner till höger och mannen i mitten till vänster.
Suck.
Grymma, Grymma, jag fick i alla fall jänna lite på Fille. Det var ju plus.
Och plus till Lovisa som tog med mig! :)
Oförglömligt <3

<3 dagen!

Förstår inte hur min hals kunde börja svida idag igen. Det var ju lagom kul!
Pappa ringde mig vid halv ett typ.
Pappa: Mikaela, planet var helt uppbokat den 21:a
Jag: Du skämtar!? (kände hur jag typ frös till is)
Pappa: Haha, ja jag skämtar. Nu har jag köpt dom.

Wuhuuu. Jag ska åka till Alanya snart och träffa min sötis. Var tvungen att sms:a, fick ett missat samtal och ringde upp, möttes av världens gladaste! Det kändes bra. Åh vad mysigt.
Sen kommer jag hem tvättar och packar om och drar till New York. Ja, jag vet inte riktigt alltså. Kommer det bli en nice vår eller? Hell YES!


snart så.

GRATTIS JOSEFINE BABY EKLUND!

Mycket och Många GRATTIS!





Love from moi <3

Orka den

Varför bli mr. Jobbig, när man vart mr.BRA-BRA-BRA sålänge?
Eller det kanske var mitt fel. Kanske bäst att sova.
God natt

My heart

Denna dag har på nåt konstigt jävla vänster vart underbar!
Jag snoozade dock och kom någon minut försent, men det var lungan. Min härliga mentor tyckte vi skulle börja ha frukostmöten varannan måndag i ljushallen istället för att sitta i hennes trånga personalrum i en kvart. Så vi blev bjudna på thé och hembakta muffins. Mysigt faktiskt!
Sen käkade vi lunch på Hermans, för en gångs skull fanns det en god gratäng där idag. Men det bästa var att jag unnade mig en stor fet jävla chokladboll till efterrätt. Den smakade bra ska jag säga.
Sen har jag tänkt på min kommande resa till New York såklart! Kan inte fatta att det är sant! Kan ju gissa hur mycket jag kommer hänga på Forever21!
På NK:n blev det bara flum av hela skiten. Undrar om en wetex kan kväva en bebis? lär den ju kunna?

Imorgon ska bli en spännande dag... vi får se om jag har brytit ihop när jag skriver imorgon!
Ska se Bounce med Lovisa imorgon förresten! Ska bli såå roligt eftersom att jag inte kan gå på den dagen jag fick i julklapp av mamma, då jag kommer att befinna mig i Alanya!!!!
Blir lite plugg och träning på schemat nu!


808s and Heartbreak

är en grym, grym, grym skiva!
Och snart har jag läst ut Kafka och ska lägga mig i ett långt varmt bad!
God kväll!

Ute i ljuset igen

Nämen halloj!
Det var ett tag sen. Har haft lite mycket att stå i. Åkte nämligen till pappa direkt efter skolan på fredagen.
Herregud säger jag bara.
Har aldrig vart så stressad i hela mitt liv allt slutade kaos och jag och mina två systrar blev riktigt osams. Men det ordnade sig tillslut i alla fall. Pappa och hans sambo har nu flyttat in i sitt nya hus så det var där vi spenderade vår fredagskväll. Hade riktigt trevligt med min syster. Vi dansade till Mix Megapol i det tomma vardagsrummet (det var grymt kan jag lova. vi tränade för framtiden utifall vi blir erbjudna att vara med i en musikvideo) sen var vi ute och sprang i snön med hundarna och hade snöbollskrig. Det är sånt man borde göra, inte sitta framför en jävla dator hela tiden. Ska börja med det nu! Har jag sagt några gånger förut jag vet.. men men.

Jag & Sara tog sen buss till uppsala och därifrån tåg till stockholm igår. Bussen kom dock försent så vi fick panik eftersom att vi höll på att missa tåget. Kände mig lagom mosig, så skulle jag hem och bara fixa iordning mig innan utgången. Jag åkte till Viper room för att träffa Johan en stund för sen var nämligen tanken att jag & Jossan skulle till Club 7, men nej vi fastnade på Viper hela kvällen, too bad. men ja, det kommer väl fler kvällar. fast nu känner jag att jag ska vila lite från mitt uteliv. Ska ägna mig åt att dra in cash istället kommande helger. Det får helt enkelt bli myskvällar i sånna fall!
Nu måste jag sätta igång med pluggandet!
Ha en bra dag!

Vampyrtrenden har gått lite långt tycker jag... Var fan en kille som bet mig i halsen igår. Det gör oooont liksom!
Idiot

So I can get my satisfaction

Hemma från jobb.
Nu ska jag sitta och ta itu med lite religion för morgondagen. Känner mig fruktansvärt energisk helt plötsligt!
God natt!

Måste vara en dröm

Mitt mål som jag la upp för ca. 2 veckor senkommer nämligen snart att ha infriats!
Ikväll beställs nämligen biljetter till NY en vecka i början av april och imorgon eller lördag beställs en veckas resa till Alanya i slutet av mars. Kan livet bli bättre? Svar nej.
Dock kommer skolan att få sig en liten smäll, men jag kan väl kanske förhoppningsvis lägga på smörsidan till lärarna och se till att jag vet vad som ska göras. Det kommer nog bli tufft men jag ska nog klara av det!
Så grymt jävla taggad.

Nu väntar en jobbkväll till och sen religionsplugg... It's gonna be a long night!
Ha det bra
PUSS

I'm alive and my ghosts are gone

Oj vad snyftigt OTH var idag.
Men framförallt är jag än en gång kär i en The Script-låt. The end where I begin. Han lyckas alltid så jävla bra med att likna hur man känner.

Sometimes tears say all there is to say
Sometime your first scars wont ever fade, away
Tried to break my heart Well it's broke
Tried to hang me high Well I'm choked
Wanted rain on me
Well I'm soaked
Soaked to the skin

Sometimes we don't learn from our mistakes
Sometimes we've no choice but to walk away

The Dark Side Today

Usch jag känner att jag vart mycket negativ idag...
Inte helt okej att åka till östermalm för att stå på ett par konstiga jävla skridskor i knappt en timme. Ramlade gjorde jag också, frö att kunna förödmjukas så mycket som möjligt!
Kul med ett ömt knä. Inte nog med det räknade de med att vi skulle ha typ 3,5 timmars lunch och sedan vandra 7 km på djurgården och göra tipspromenad. Jo jag älskar att promenera på djurgården, men inte vänta i flera timmar. Nej tack. Tog en liten kortlunch på Hermans och sen tog jag mitt pick och pack och åkte hem. Nu ska jag dricka en varm kopp thé och kolla på OTH.
Sova lite kanske och förhoppningsvis hinna plugga lite, men det är tyvärr inte prio 1 just nu. Är så otroligt trött. Ska iväg och jobba om några timmar också... den här veckan kommer döda mig!

Vad hände med NY?

Jag som så gärna ville åka dit, men vi får inget svar.
Jag & syrran är ju taggade till tusen. Har sparat sen fan sommaren ju! Jag vill dit, dit, dit.

That girl is so dangerous

Har precis kommit hem från äventyr.
Fixade lite med flickorna i skolan inför vårt sektarbete! Kommer nog att gå galant!
Efter det åkte jag in till staden för att träffa Özlem, vi drack kaffe gick lite här och var för att köpa havrekakor och sådär.
Sen så var det som så att hon släpade in mig på Myrorna.. Ja de flesta vet väl att jag inte är ett stort fan av secondhand. Syftet med det är mycket bra alltså inget ont. Men tanken på att nån annan har haft på sig kläderna innan. Nja.
Men hör och häpna jag köpte faktiskt ett par skor för endast 75 kronor, de var mycket stiliga faktiskt. Kommer slitas med hälsan så att säga.


I hate this part

.

Nu är det så nära

På fredag eller lördag då är det fixat!
Hoppa, hoppa, hoppa, hoppa upp till stjärnorna och tillbaka.

Jag känner mig så trött just nu, har inget direkt att skriva. fredagen var för grym helt enkelt bara! Men ja, tydligen skriker jag vääääldigt mycket. Pinsamt. Men det är ju bra att man får reda på sånt. Haha.
Trött vill sova, så ska nog det.
Grymt i alla fall!



Är vi så lika som dom säger? Min lilla lillasyster och jag?

Lite gnäll och annat

God morgon!
Blir nog ett mycket kort inlägg.. Ska egentligen sitta på en buss mot skolan om 4 minuter, men det får bli nästa... Var helt slut när jag skulle upp..Jag&Elin skulle ha gjort PA egentligen, men så nej fan. Jag var grymt trött och Jossan är inte här så jag tycker vi får prata om det när alla 3 är i skolan.. det går segt som fan usch.

En heldag på jobbet igår.. Måttligt roligt. Kan nog bosätta mig där den här veckan, ska jobba ikväll och på onsdag. Vet inte hur jag ska hinna med skolgrejer, känns som de är uppskjutna redan nu. Men jag behöver de där extra pengarna som kommer med de extra timmarna.. Ringde ju som sagt upp hela min abonemangsavgift plus 170 kronor igår.. Första dagen liksom. Bra jobbat där Mikaela. Men vad gör man inte för kärlek?
Riktigt krävande vecka det här känns det som,kommer inte direkt kunna gå och lägga mig tidigt heller om jag ska jobba ikväll och på onsdag och jag skulle verkligen behöva börja göra det..
Nu ska jag väl springa till bussen och ha en dag i skolan först....
Ha en bra dag!

PUSS

smurfigt

Hallå och god morgon!
Igår efter bion och middagen satt jag här och slöade en längre tid.
Fia ringde på kvällen och vi pratade i över en timme, brukar man ju inte göra alltför ofta nu för tiden.
Men ja, vi kände att vi hade lite att reda ut från fredagskvällen, alltså inget bråk då uta händelseförlopp och sådär och påminna varandra om saker vi sa eller gjorde.
Tex. Att hon pekade finger till vakten, jag trodde det var kört för oss att komma in.
Sen var jag uppe alldeles för länge igen och pratade mer i telefon. Undra vem. haha. Mysunge.
Nu ska man befinna sig på jobbet i 10 timmar, sen blir det nog fan Kafka och en lång natts sömn!
PUSS

RSS 2.0