Sista februari

God morgon!
Idag väntar en heldag på jobbet igen. Wihuu..
Efter det ska jag hem till mina sysslingar och min gudmor eftersom jag ska vara barnvakt imorgon.
Så jag blir nog tillbaka imorgon kväll!

Blue on a saturday night

Ja lite så känner jag. Har ingen större aning om varför egentligen. Orkar inte jobba, bara tanken på kommande vecka får mig att kräkas.
Bara bajs blev det av den här kvällen. Och inget samtal får man, det är för mycket att hoppas på såklart. Jag förstår inte att det alltid ska vara så.
Get a grip

15:e mars till 15:e maj

..Och biljetten är betalad och tiden ska spenderas på Glaros apt hotel!

Längtar så jag vet inte vad.. Det kommer bli grymt! längtar efter Yakup så jag dör lite.
Ojojoj

Fredag till lördag

Förmiddagen igår var riktigt effektiv måste jag säga. fixade nytt pass, avslutade ett konto, köpte skor till yakup och hämtade ut nya p-piller. Sen skulle jag ta pendeln från handen till centralen tänkte jag. jo men det gick bra. Men sprang på perrongen och missade precis 13.45-tåget till pappa och det ångrade jag bittert sen kan jag säga... Nästa tåg gick nämligen en timme senare men det gick inte att boka biljetter till det på grund av vagn-nånting. Gick inte att köpa i biljettluckorna heller men fick nån annan slags biljett som skulle lösas in en timme efter köpet. Ingen panik. Men sen började det. Tio minuter försenat och sen 40 minuter försenat och fel tåg kom så man fick sätta sig där det fanns plats. Dock var det ett dubbeldäckat tåg och var riktigt fräscht. efter lite stillastående var jag framme nästan en timme försenat. Men men.. Fick ett varmt välkomnande av mina favorithundar och en riktigt god middag med oxfilé och grejer. Blev lite OS-tittande men jag var fruktansvärt trött och somnade på soffan vid nio typ. haha. Gick upp och kollade på flickan som lekte med elden innan jag somnade.
Idag kollade vi på Bröllopsfotografen innan pappa körde mig till cnetralen, där han skulle hämta sin sambos son.
det blev inte ett långt besök men väldigt mysigt.


10-02-26

Günaydin!
Måste börja med att fråga om ni läste om den fyrtioåriga tränaren som böev dödad av "sin" späckhuggare igår? Sorgligt. Det är synd det där, för efter Rädda Willy-filmerna fick man ju liksom för sig att de var fredliga varelser. Känns som att det kan va dags att se dem igen btw, det var riktigt längesen!
Just den här hade vart med i "olyckor" förut och det känns som att man kanske borde låta den vara. Uppenbarligen inte nöjd med att bo i fångenskap. Vem skulle vara det egentligen? Hmm.. Hemskt i alla fall.

Idag måste jag snart ge mig iväg på tusen ärenden och eftersom ett av dessa, fixa nytt pass går att utföra i haninge centrum så får jag ta mig dit! Sen blir det tåg till pappsen. Hoppas att de går som de ska!
Förstår inte varför jag vaknar med huvudvärk varje dag! Igår var det 2 veckor kvar på jobbet. Ska bli så skönt. 

Grymt helt enkelt

Fy fan.. Trodde aldrig den här dagen skulle ta slut, men det gjorde den faktiskt!
Gick lite fortare på slutet när jag skrev en liten lista på vad jag behöver göra innan jag åker. Ja de där pengarna jag fick imorse, de kommer nog försvinna ganska fort. Men annars känns allt jävligt lugnt. Med tanke på denna lön kommer jag nog få bra nästa månad också så det är kul. De kommer jag ju kunna spara lite och göra nåt roligt för när jag är hemma sen.
Längtar jättemycket till Alanya nu måste jag säga. Speciellt efter att jag pratat med min älskliiiing. Han saknar Sverige sa han. Snyft. jag saknar svenska Yakup också. En vecka sen var det vi sa hejdå. Känns mycket längre sen faktiskt... Men menn om 2,5 veckor är jag där. Grymt. Tills dess är det bara att bita ihop och jobba på, casha in och hinna göra så mycket som möjligt. Vart tog tiden vägen helt plötsligt!?
Well well.. Imorgon ska jag till Silverstaden för att hälsa på papi och Annika och Albin och mina söta små voffsisar som det var alldeles för längesen jag såg nu igen. Ska bli mysigt och Albin som fyllde år i tisdags kan nog tänkas få en present.. Och jag vet exakt vad! grymt.
Nu ska jag sova lite.
Görüsürüz!

10-02-25

Ojdå..
det blev lite internetshopping såhär åp morgonen innan jobbet.. Men härligt, det var en del som jag behöver faktiskt och eftersom jag fick över en massa mer av lönen än vad jag tänkt så gör det kanske inte så mycket. Älskar när det blir så!
Känns som en liten tröst då man ska befinna sig på jobbet hela dagen och kvällen. Riktigt segt, men sen är jag ledig i två dagar, ska bli riktigt skönt!
See ya tonight!

10-02-24

Skönt det var att gå upp 5.45 imorse.. Verkligen! Arbetsdagen gick ganska fort även om det var dött eftersom det är dag före löning.
Hade nog idag en kund som jag verkligen kunnat döda. VERKLIGEN. Suck för människor utan hjärnor.
Eftersom att trafikkaoset fortskrider bestämde jag och Annica att skjuta på våran myskväll så jag tänkte träffa min kära Ronja ett slag. Hon skulle träna på sin mammas danspass på ett gym alldeles i närheten av mig och fråga om jag ville hänka. Nån som sa gratis träning. Hell yeah. Så nu känner jag mig duktig faktiskt!
imorgon väntar jobb 12-21, mm mitt favoritpass.. eller inte.
Men jag känner mig fan på kalashumör idag!

Lite bilder..


Mina små lussebullar


En härlig vinterpromenad med min

Lite bowling i Heron City

Ja, tre bilder får det bli. Annars är det mest bara bilder när Yakup posar framför olika saker. Haha.

Time

Nu känns det lite jobbigt här faktiskt.. Jag behöver prata med Yakup. Utan att det kostar 460000 i minuten.
Jag saknar honom väldigt mycket just nu.

One more

Jag har fått ännu en prenumerant och säger Välkommen även till dig!

iyi geceler

Jaha.. Då var andra säsongen av criminal minds slut den också.. Så jävla tråkigt. Jag kanske borde slå till på den trdje boxen också. Varför inte. De är inte direkt jättedyra faktiskt. Men samtidigt finns det ju en del saker som mina pengar borde gå till.
Well well.
God natt!

Juste

Har fått ännu en prenumerant. Välkommen!

10-02-22

Vilken oeffektiv dag det här har varit.. Jag gick faktiskt och tvättade på morgonen när jag vaknade och tog disken.. That's about it. Tyvärr.
Sitta framför datorn hela dagen, nja jag vet inte. Imorgon, hur kallt det än är då blir det banne mig en promenad. Men mina bästa promenadsällskap är inte här.. Buhuu synd om mig.
Jag skulle ha åkt hem till Josefine. Men eftersom att Stockholm har kollapsat i den här snön, så blöev det inte av. Ja jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. Som de flesta andra tycker jag det är lite komiskt att kollektivtrafiken inte fungerar fast vi har vinter varje år.. Okej denna är extrem. Men ändå.
Imorgon hoppas jag att det blir en roligare och en aning mer effektiv dag än idag.

Jag saknar yakup. Jag vill bara kramas och pussas och mysa och höra hans dåliga skämt och hans söta svenska. fy fan

Poor baby

Jag är inte avundsjuk på min kära älskling idag.. Han ska sitta på en buss i 14 timmar. 14 TIMMAR!!
Så lång tid tar det Istanbul - Alanya. Öj öj öj. Jag lär nog aldrig sitta på den bussen nån gång.
Fast nån gång ska jah bila till turkiet, så är det bara!

Till världens bästa Lovisa



GRATTIS SOM FAN PÅ FÖDELSEDAGEN.
Här får du en liten syrén av mig.


Snälla!

Kan någon snälla trolla fram en skitbillig resa till mig 15/3-15/5 stockholm-Antalya.
TAAAAACK!

Snabba Cash - Bortkastade cash

Fy fan.
Alla karaktärer var där, ja det var dem. Men det var fan inget som stämde och om det gjorde skedde det på fel ställen.. En STOR besvikelse.
Det gillar vi inte. Men boken. Oj oj oj!

Dagens största konstaterande

JAG HATAR DROGER. Mer än allt annat på denna jord.
Det förstår sååå många människors liv. Usch vad arg jag blir när jag tänker på det.

Igår

Jag hade riktigt roligt faktiskt!
Jättemysigt att träffas allihopa igen. Ja det är svårt att förklara. Det var precis en sån kväll jag behövde. Bra vänner, bra musik, god mat och en del alkohol. Har aldrig druckit så mycket rödvin i hela mitt liv and I liked it. Lite groggar. Det hörs på rösten kan jag säga. Haha älskar min bakisröst, riktigt sexig.
Det var grymt helt enkelt.

Rubrik

Åååh Summerland går. hur bra var inte den serien? Haha. Så äkta jävla amerikanskt som det kan bli.
"Har nån pratat om blommor och bin?" Alltså behöver man ett sånt prat? Jag kan inte komma ihåg att mina föräldrar hade det. Jag tror man är medveten om en del när man är tretton.. Till och med i USA.
But I can't know for sure.
Gud vad jag hackar på USA kanske. Men jag älskar New York faktiskt. Bästa staden jag varit i.

10-02-20

Hellu!
Nu har jag vart hemma ett tag från jobbet, närmare bestämt en timme. Har inte gjort nåt vettigt alls egentligen och om en och en halv timme går bussen mot enskede och ännu en 20-årsfest. Tror dock knappast det blir så jättesent då de ska dra ut och mina pengar är in i det närmsta obefintliga. GE MIG LÖN
Det ska bli skönt att komma iväg lite dock.
Imorgon är jag ledig, skönt skönt. Tror att jag och mami ska gå och se snabba cash då, ska bli oerhört intressant.
Nu ska min chef passa på att kasta på mig pass innan jag drar iväg.. Hmm. jaja, pengar pengar pengar
Ha en förjävla skön lördagkväll med melodifestival, OS, fest eller ja, vad som än nu händer!

Blöa

Hemma från jobbet ungefär en timme sen. Det var ju som vanligt att jobba.
Kanske dags att sova nu och ha lite ledigt för hjärnan.
Har pratat med min lilla älskling precis också. Kunde såklart inte hålla mig från att ringa honom. Han vart glad för det så det var ju bra. Pratade lite med Onur också, haha. Han är för skön. Yakup var lite sur för han ville ju berätta om sin utlandsvistelse, det är ju ganska stort liksom, inte alla turkar som kommer ut från det landet inte, men Onur lyssnar inte utan pratar bara om sin militärtjänst som han kom tillbaka ifrån idag.
Well well.

Härligt med ett OS-silver nu också.
Nej ska ju upp med tuppen imorgon så det får nog bli sängen.
efter jobbet blir det party party imorgon! Great

Iyi Geceler

Jobb

Jahaja, nu blir det dusch och sen blir det lite jobb. Gött med pengar men fy fan va skönt att det bara är några veckor kvar. Känns klart. Och det ska framförallt bli förjääääävla skönt att bo i Alanya i 2 månader. Känner på mig att nåt riktigt bra kan hända där..
Men fram tills dess kommer det nog bli fullsmockat med inlägg här, för när jag inte har nåt att göra, då skriver jag här. Finns ju alltid nåt att säga.
Att Yakup Öztürk är världens bästa till exempel! hihi

Nej lite jobb som sagt..


!

Jag såg nu att jag fått en till prenumenant igår! Vad roligt.
Välkommen säger jag till dig!

CM

Spenderar min morgon med att kolla på Criminal Minds.
I just detta avsnitt befinner de sig på guantanamobasen för att få fram detaljer om terrorattacker som kommer äga rum.
Och jag tror att jag för länge, längesen eller så var det i min gamla blogg som jag uttryckte min avsky för guantanamobasen. Jag kan inte förstå hur "DET demokratiska landet" kan ha sina små hålor uppbyggda och uppbyggda på precis samma sätt som en del fängelser är uppbyggda i andra delar av världen. Med skenavrättningar, psykisk terror och tortyr. Hur i helvete kan man tro att man ska få ut information genom att behandla människor på det sättet. Men.. Detta är även ett land som använder dödsstraff på sina invånare vid grövre brott så det var kanske att vänta sig. Nej jag tycker fan inte de är bättre än Nazityskland var under sin tid..
Nej jag sympatiserar inte med "demokratiska" länder som utför dödsstraff.. Jag tycker att om denna människas liv, oavsett vad denna gjort, inte är värt. Då är fan inte vakten eller polisen eller vad det nu är som trycker på knapparna som leder till ett avslutat liv, inte heller värda att leva. Eller? Ett liv är ju ett liv. Alla är värda en chans. Klarar man inte av att förändra sig ja, då är det väl bättre att sitta inne och ruttna resten av livet. Dödar man den är det ju en lättare och latare utväg. Ja, jag vet att det kostar pengar att hålla en massa fångar inne. Men ändå..
Oj vad det här blev nu..
Jag hade kanske hoppats på att Obama skulle komma att förändra det här, då han sa att bland annat det första han skulle göra var att avveckla Guantanamo. Vad jag vet så har han inte gjort det än.. Men man kan ju hoppas.


Last one for today

Har fortfarande en hejdundrande huvudvärk. Men för snart två timmar sen ringde jag till (ja, vem kan det vara!?!?!) Yakup. Han var framme i Istanbul och fått sin väska och skulle åka tåg och han älskar mig mycket. Skönt, då har det släppt lite och jag kan slappna av. Vänta på att han kirrar boende och sen köper jag biljett och åker.
Var lite sugen på att spontanköpa en biljett till hans plan idag och åka med. Plånbok, nycklar, iPod och mobil var med, så varför inte. Synd att jag var pank. Och det blev ju inte bättre av hans wish we go together..

Har haft criminal minds-mys med mamma och syrran. Känns lite bättre. Men nu ska jag pröva att sova själv för första gången sen december. Juppi. Jag som älskar att sova själv.
Tur att jag har mina teddybears, en laptop med OS och en tröja som luktar min man.
God natt!

When everything's reminding me of you, what can I do?

Ungefär nu borde Yakup ha landat på Atatürk flygplats i Istanbul. Han bestämde sig för att stanna där några extra dagar istället för att åka direkt till Alanya.
Det är liiiite svårt att röra sig här hemma och hela vägen hem för den delen. Fan. För nu finns så sjukt mycket som påminner.
Tillexempel hans körsbärsjuice i kylen och vodkan som han köpte med sig. Turkiskt té i skafferiet, halva hans garderob som han lämnade kvar eftersom att han köpt ett antal par skor här..
Knappt några låtar kan jag lyssna på, på min iPod. Absolut inte Michael Jackson, Enrique Iglesias eller Akon, turkiska låtar..
Nej fy fan. Nu väntar jag på samtalet bara, sen får jag nog fan gå och lägga mig.

Dagen som inte fick komma har kommit

Fy fan att det kan va lika jobbigt varje gång.
Jag fattar inte. Jag orkar inte.
Ska bli intressant att se om jag kan jobba imorgon. Men jo fan det måste jag.
Snart åker vi till Arlanda. Om det kunde kännas lika bra som när jag åkte dit sist. Då visste jag att vi skulle vara tillsammans länge.
Och nu har de två månaderna gått. Bara sådär.
Fy fan

blä

Snart går jag och dör tror jag...

För vi är snygga!

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA, HJÄRTAT


♥♥♥


Ooops

Jag råkade visst beställa andra säsongen av criminal minds... Hoppsan.

Igår var det jobb 9-17. Helt okej tid, men vi var lite för få i kassan på slutet tyckte jag minsann. Blev lite stressigt.
Kom hem och nu börjar det närma sig. Separationsångesten är på "topp". Kan typ inte titta på honom ordentligt utan att få tårar i ögonen. Blä. Det här är det värsta alltså.
Men tur för mig så vaar det igår bara en månad kvar för mig innan jag åker ner dit. Och ännu mer tur för mig så är februari en kort månad. Så det får väl duga.
Jag hoppas att allt löser sig.

Mys

Idag blev det en liten snabbtripp till jobbet för att köpa godis. Till och med allas vår favoritkund hade plockat sig en liten påse.. mm, vad oerhört kul mina kollergor måste ha fått när hon vill göra återköp på det eller nåt annat.
Igår var hon sist kvar som vanligt.. klockrent är att M på jobbet skrek över hela butiken R..... VI STÄNGER NU!!!
Anyway nu kan han inte säga att han inte sett mitt jobb i alla fall..
Åkte hem och åt en semla med mamsen.
Sen fick jag sån jävla huvudvärk igen så vi somnade en timme ungefär och då hade den gått bort som tur är.
Under kvällen när alla lämnat oss här hemma fick vi lite sällis av Fia. Och det var ju väldigt vemodigt och lite tungt att säga hejdå faktiskt. Nu kommer vi inte att ses förrän i mitten av maj. Hon åker till Nya Zeeland på måndag redan.
Tomt kommer det bli.
Vi kollade på Erin Brockovich. Kan aldrig få nog av den. Underbar film och Julia Roberts är alltför klockren!
God natt

Så går hjärtat mitt sönder..

När du tittar in i mina ögon och säger de orden, de orden som svider så mycket när slutet är nära.
I will miss you so much



Jag kommer sakna dig med.. Mer än du förstår.

10-02-12

Har suttit och kollat runt lite överallt och konstaterat några saker...
1. Jag känner mig sjukt obetydlig i denna värld och vill göra något för folk bortia i världen som inte har det lika bra som jag. Eventuellt börja volontärarbeta någon gång i veckan på PLAN. Det skulle kännas heeelt rätt.

2. Många människor är ute och reser i världen så som jag alltid drömt om; Australien, Thailand, Nya Zeeland osv. Jag tänker icke ge upp hoppet om att även jag kommer ge mig ut på en jorden runt-resa en dag!

3. Jag längtar fan sjukt mycket efter Alanya. Ändå. Ska bli asnice att vara där i två månader. Grymt. Jag taggar, lite mer än en månad kvar.

10-02-12

Har suttit och kollat runt lite överallt och konstaterat några saker...
1. Jag känner mig sjukt obetydlig i denna värld och vill göra något för folk bortia i världen som inte har det lika bra som jag. Eventuellt börja volontärarbeta någon gång i veckan på PLAN. Det skulle kännas heeelt rätt.

2. Många människor är ute och reser i världen så som jag alltid drömt om; Australien, Thailand, Nya Zeeland osv. Jag tänker icke ge upp hoppet om att även jag kommer ge mig ut på en jorden runt-resa en dag!

3. Jag längtar fan sjukt mycket efter Alanya. Ändå. Ska bli asnice att vara där i två månader. Grymt. Jag taggar, lite mer än en månad kvar.

Jobbtime

Två timmar mitt emot varandra. Bara du och jag pratandes om allt.
Så vill jag ha det varje kväll.
I dina ögon förloras jag.

Josefinfinfin JoseJoseJosefine!

GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN

♥♥♥

10-02-10

Efter mitt lilla husmorsstök med bakande av bullar, åkte vi in till stan och träffade Simon och Özlem.
Det blev sen lunch/middag på ett Libanesiskt mezeställe, Pascha Deli på kungsgatan. Jag och Yakup delade på en jättetalrik med många goda saker på. Bland annat sigara böregi. Lyckan var fullbordad. Och jag ska fan försöka mig på det nån gång.. Även om Yakup kommer där med sitt "Min mamma kan inte ens göra det". Upp till bevis!
Mycket gott och mycket trevligt.
Efter det drog vi vidare till Espressohouse för den obligatoriska chailatten.
Mycket prat och skratt.
Idag blir det mer inhandling av skor... Hmm.
Ha en bra dag.

Allting fuckar ur

Mitt huvud... Jag vet inte vad som hänt. Det är som att en timer är inställd att en dag i veckan ska mitt huvud sprängas.
Igår... Det var det värsta jag vart med om, jag övervägde starkt att sätta en förskärare i min axel. Så sjukt ont gjorde det. Spydde men det hjälpte inte. Tog två olika tabletter, om de hjälpte vet jag inte för tillslut somnade jag.
Men innan mitt huvud mördade mig hade jag världens mysigaste dag. Genom stan gick vi och tittade. Yakup ska öppna en egen liten skoaffär när han kommer hem, eftersom att vi öst på lite skor. Undrar om han klarar kilobegränsningen. Skulle tippa på inte.
Jag vet ett ställe där man kan dricka kaffe för 5 kronor sa han. Och det var en ICA-butik på sveavägen. Jag skrattade lite för mig själv men drack en latte för 5 kronor och en donut för 5 kronor. Det är inte svårt att tillfredsställa honom.

Idag ska det bakas kanelbullar. Ja. Mmm. Han kan helt enkelt inte åka hem förrän han har smakat.
Jag orkar inte tänka på vad som händer om 9 dagar. Det går bara inte. Tiden har gått för fort. Vem ska jag vara med när han åkt hem?
Hold your breath til it's over
Den 15e mars ses vi igen och det är väl ingen idé att gråta sig sönder och samman..

Seni cok seviyorum bitanem♥

10-02-05

Tur för mig när jag kom hem och ringde min käresta så satt han i bilen påväg hem, så jag slapp sova själv.
Var ju dock sjukt trött efter dagen som var den segaste någonsin, så jag somnade väldigt fort.
Idag är jag ledig fram till 16. Förhoppningsvis.. Man vet ju aldrig.
Imorgon är jag för en gångs skull ledig, men det kommer att innebära barnvaktning. Så det är bara förbereda sig för hela slanten att gå ut och leka lite vilket kan vara skönt.
Ha en bra dag!

10-02-04

fortfarande börjar dagarna närma sig. Ångest. Jag vill inte.
Inatt får jag lov att sova själv igen då han ska hälsa på en familj i eskilstuna som han känner.. Buuuäh.
Men dte är bra för honom eftersom att jag jobbar 12-21 idag.
Om allt går bra kanske vi har hittat en lägenhet mars-maj i alla fall.
Nästa vecka ska jag och chefen ha ett snack. Vi får se vart framtiden ger. Men ska försöka leva i nuet, men har ju så svårt för det.


10-02-03

Jag vill boka flygbiljett nu och fixa boende.. Till ett hyfsat bra pris också. Bläää. Hoppas hoppas! Så jag kan va med min baby lääänge!


första av andra

Helluu there!
Igår jobbade jag hela dagen och var ruskigt trött när jag kom hem. Gick in i duschen direkt och tvingade yakup steka vårrullar till middag. Sen damp vi ner framför tv:n och kollade - juste, OC.
Situationen på jobbet börjar bli outhärdlig på grund av en person som är inne och handlar ex antal timmar om dagen. Igår kallade hon en annan kund för sugga. Nja inte helt okej tycker jag inte.
Den här veckan bjuder på en massa jobb och ångest med det för dagarna bara skuttar förbi och snart lämnar han mig här. Panik!
Men förhoppningsvis behöver vi inte ens vara ifrån varandra en månad.
Men jävlar, nu börjar priserna gå upp. Illa.
Idag ska jag hälsa på Lovisa på hennes jobb!
ha en bra dag!

RSS 2.0