sista mars

Tror jag börjar fa lite feber.. och halsen svider. Tjoho. Sa gar det nar solen lurar en.
Nu ska jag ga till Yakup och dricka te. Sen ska jag ut pa aventyr!

Ching Chong

Jag vet inte riktigt varför mitt svenska simkort vagrar fungera. Ska bli spannande att se om det gör dte nar jag kommer hem..
Redan igar tjafsade vi faktiskt.. Men jag tar pa mig skulden för det. faktiskt. Aven om jag inte sagt det till honom. Men vi somnade i alla fall som vanligt tatt omslingrade sa det var bra.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till faktiskt. jag tror min kropp och mitt hjarta och mitt huvud spricker snart. Fan vad jag alskar honom.
Idag gick vi och handlade lite grejer, sylt bland annat sa nu kan jag göra mannagrynsgröt till frukost.
Sen gick vi hem och spelade kort och kakade "fagelfrön". haha. Sen hade vi lite mys innan han gick till jobbet. jag stekte lite cigara böregi. MUUUUMS och sen kom jag hit ocksa. har suttit har sen dess.

Cumartesi

Idag kommer nog en hel del sennbananer kan jag tro.. planen gar ju pa lördagar i alla fall fran Arlanda och det ar ju sakert en fyra fem stycken. bla. det vill jag inte.. Snart börjar det pa riktigt. Da blir det ingen tid alls med min alskling.
Nasta vecka ar det val pasklov, eller ar det veckan efter? Alltsa gud jag har hlet tappat bort allt. Kanns helt overkligt att ni har ett liv dar hemma i sverige med jobb och skola. Knatar inte alla runt pa solsmekta gator eller?
Idag gick jag faktiskt en strandpromenad och ska nog göra det till en vana. För nagra joggingturer har det inte blivit av. Men en strandpromenad sadar kanns bra. bra motstand för benen kan jag lova. Kanns som att man skulle vilja tappa lite fett liksom. Tror nog att jag gar ner nar jag ar har. Kakar inte sa mycket onyttigheter och maten ar ju mycket halsosammare an hemma. Sa vi far se. İnte har jag gatt upp i alla fall och tydligen hade jag gatt ner lite nar jag var hemma i sverigen efter att han akt hem. eftersom han alltid papekar mina "kilos". Haha. Det första han sa var namligen "Mikaela, Im serios now.. dıd you lose kılo?" hha.
Anyway.. sen gick jag till restaurangen men dar var han inte sa gick hem och sov. Nu har jag nog suttit har i tva timmar skulle jag tro.
Synd att jag inte har med mig kamerasladden... Men kan kanske ta en och annan bild av Mabel nasta vecka.
Puss och kram

Jag alskar att vara hans, sa ar det

Har typ varldens basta kansla i kroppen och fick jag bestamma skulle den garna aldrig försvinna.
Igar var typ varldens basta dag ocksa.
Vi var och bestallde tva tartor, en vit och en choklad. Framat dagen gick vi till affaren och köpte 6 liter lask och sa kom ett litet skyfall, och Yakup ar sjuk.. Han alskar regn och började skratta och sa att hans önskan hade slagit in.. Kul för honom. Men sen nar vi kom ut fran affaren da var det mindre roligt. Vad skulle han ta sig till da? han hade ju fixat sitt har. Haha panik i blicken kan jag saga. Har fortfarande inte löst mysteriet med killar och deras har. Han fick ta min tröja över huvudet vilket gjorde att han sag allmant töntig ut och folk skrattade.
Efter det blev det en lunchtripp hem till familjen. Maten har gör mig galen. Den ar sa god. Vi at stekt fisk (vi snackar liksom inte djupfrysta torskbitar, utan hel farsk fisk). Och lite te pa det.
Efter dte kommer jag inte ihag sa mycket allt var ett virrvarr och jag började bli nedrans nevös inför kvallen faktiskt.. hattade fram och tillbaka med vilka klader jag skulle ha, vi hamtade tartan och sen akte jag hem till Mabel som jag lanade lite smink av. Vi begav oss till restaurangen och vid halv tio började de dansa lite kurdisk dans.. Sen sag jag att hans mamma och systrar plus bröders fruar kom och da blev det mer dans för allesammans. Shit. Det ar inte direkt sa att han har tankt pa att lara mig det nangang, nej nej utan det var bara att försöka hanga med och jag tror det satte sig tillslut. Sjukt ont i lillfingrarna far man efter ett tag. Sen blev det tarta och lask.. Varför allt detta kalas da?
Jo för att efter det sa satte Kadir pa mig och Yakup vara ringer och vi ar nu förlovade. Jag ar valdigt lycklig faktiskt.. tankte pa det igar innan jag somnade.. vilken kansla jag har i kroppen. Undrar hur det kommer kannas da nar man ar gift.
Blev valdigt rörd över att alla i hans familj kom i alla fall det kandes jatteskönt eftersom att folk sagt ett och annat innan. Sa ar det. Nu har jag en ring pa mitt vanstra finger och Yakup en likadan.
İgarkvall var underbart och en riktig upplevelse. Kanns bra att vara annu lite narmare familjen Öztürk.
Puss och kram

Söta papi

Haha alltsa dagens gar till min sötaste underbaraste pappa!
Han kan verkligen konsten att lata som en oroad föralder ibland.
Alskar mamma, pappa, Sara och Linnéa. önskar att ni var har idag
puss & kram

Fredag

Omg nu har jag antligen last ikappa alla Bloglovin.. İnte bra det har.. hemma kan jag ju halla en bra standard liksom.. med 30 inlagg kanske nu har det vart liksom 160 typ. Men nu ar de avklarade.
Min karesta har gatt ivag till moskén för att be. Sa jag sitter har pa rest. och kollar laget lite.
İgar satt jag inte sa mycket alls har faktiskt. jag och yakup var ivag pa lite arenden och sen gick jag hem till hans brors fru för lite te och sa blev det middag och sa blev det te och sa hade 4 timmar gatt. Haha.
Sen gick jag hit och pratade med ett svenskt par som ar jattetrevliga och tiden flög ivag. Sen precis nar alla hade gatt sa kom ett finskt sallskap sa de var tvungna att jobba mer.. det orkade jag inte. Sa vi gick hem sen i alla fall.. Valdigt skönt.
Ikvall blir det fest :) puss och kram

Hungriiiiiig

Orkar inte att Alanya blir resemal nummer ett i ar... Pallar faktiskt inte. Och all javla drama har alltsa. bara kolla pa de senaste dagrna. under högsasong ska vi inte ens prata om..
Har skrivit mitt brev.. fem sidor blev det. Hoppas att nat bra kommer av det.
Har inte kommit ıvag och atit an.. Chockad. Hungrig som fan. Men de tva bröderna ville att vi sjulle ha sallis allesammans.
Mabel och jag har vart runt idag. För min del blev det en del tröstshopping eftersom att det ar javulskt billigt har. Fick fem olika tröjor med mig hem för samanlagt 46 lira.. Det ni. İnte ens 250 kronor.
Snart ska vi ivag och ata.. Och Sara, da blir det resans första lavaş!! tjoho.
Igar skickade Yakup ıvag mig sjalv upp till bergen dar kurdiska nyaret firades och hans lillasysters födelsedag.
Kanns lite jobbigt nar man vet att folk pratar om en och man har absolut ingen aning om vad de sager.. Följde med hem sen dar min andra karlek fanns.. Haha. Var ganska mysigt men var javulskt trött och hans pappa drog med mig till restaurangen sen. Som att jag har sa javla kul har.
Men en heldag med familjen alltsa. De ar fina mannisko faktiskt. Aven om det gar sadar med kommunikationen da.
Mat mat mat ar det enda jag tanker nu.
iyi geceler

Allt ar kanske inte sa bra som det verkar anda..

Sitter pa internetcafé nu.. Har precis skickat in min ansökan till studera.nu.. Hoppas pa att allt gar bra!
Det har vart en himla berg-och-dalbana har maste jag saga.. Orkar inte skriva för mycket av det. Men har vart ganska deppig nu i nagra dagar.. Ska skriva ett brev till min kara pojkvan sa kanske han tar till sig det jag har att saga battre.
Nu ska jag och Mabel ga till Günaydın och ata. Lar ju bli tomatsoppa för mig. Biiig surprise.
Ha det gött allesammans. Saknar Sverige lite just denna dag..


Update

Okej ska försöka mıg pa lıte bloggnıng nu da! För att vara helt arlig sa orkar jag inte egentligen..
Imorgon har det redan gatt en vecka sen jag kom. vısserlıgen pa kvallen.. men jag lamnade hemmet ı alla fall pa morgonen.. Da fattar man hur fort en vecka gar. Tank om jag skulle vart har sa kort. Fy alltsa.
Resan gıck val helt okej anda. Pappa kom tıll flygplatsen och at lıte lunch med mıg. Planet var en halvtımme försenat och sadar.. Har aldrig mellanlandat ı ıstanbul förut och hade fatt höra att det tog ett tag att ga fran utrıkes tıll ınrıkesflygen. var valdıgt nervös kan jag saga. Blev ınte battre av nar jag kom tıll passkontrollen och sag kön.. Men det gıck bra och jag kom tıll ınrıkes mycket fortare an jag trodde eftersom att folk sagt sı och sa :)
I Antalya hamtade mın aşkım plus pappa o kusın mıg.
Kom fram tıll vart hotell typ halv elva.
Sen flyter dagarna ıhop maste jag saga.. Har umgatts med Yakups svagerska fran Norge. Sa nu kan jag fan spraket alltsa. haha. Förvanar mıg ınte om jag börjar prata norska snart. Haha. Deras lagenhet ar valdrıgt fın sa jag har hangt lıte dar.. Vı har vart pa kıpas och handlat lıte mat. handlade en skjortklannıng och ett skarp ıgar för 20.. Asnıce. Man far passa pa nu ınnan sasongen da blır det dyrt dyrt dyrt :)
Dock fıck jag panık da jag fıck höra att det var nya regler.. Nu far man max vara har ı 90 dagar totalt. sen maste man vara hemma 90 dagar ınnan man far komma ın ı landet ıgen.. Vılket skulle betyda att jag bara kan vara har 29 dagar ı sommar.. Dock gıck vı tıll polısstatıonen och fragade och han sa da att det endast galler för norrman.. Herregud da blev jag lattad kan jag saga..
Puss och kram

Hejdå!

Klockan står på sju, men jag har legatt och vridit mig sen strax efter sex.. så det känns som att det blir till att gå upp nu. Är äckligt nervös faktiskt.
Igår hade vi värsta mysmiddagen här och det var väldigt trevligt. Kommer sakna min mamma och mina systrar riktigt mycket.
Det här med dator vet jag inte.. Kommer väl komma in nånting ibland, men har ingen egen med mig så det blir inte lika mycket som i augusti. Vilket är lika bra för jag har levt framför en dator hela hösten/vintern. Nu vill jag försöka bara koppla av och ha det bra.
Ha det bra här hemma och hör av er om ni har vägarna förbi Alanya ;)
Puss och kram♥

Den där foxie lady

Har precis kollat på Jennifer's Body.. Hmm, vet inte vad jag ska säga.. Den var riktigt twisted. Kände att om den inte vart så utspacad hade den vart bra, men va fan!?
Jag låter själva filmaffischen tala för sig själv.. Den har jag snott från Imdb.com (bibel för filmälskare som jag)
2/5 får nog den här lilla filuren.


Men hon är rätt.... sexig den där Fox. Fast den här hysterin kring henne bland alla boys fattar jag nog inte riktigt ändå.


Later

Sjukt fint väder idag.. Ska bli lite sorgligt att missa våren måste jag säga. Det är nog min favoritårstid faktiskt. Det är då det blir ljusare, man känner att allt lättar liksom.
Kände mig stark nog att ta mig iväg till bankomaten och hämta ut pengar, inte ens det hade jag gjort denna vecka som jag bestämt mig för, för längesen. Får växla imorgon på Arlanda i alla fall.. Solbrillorna var på och kylan bet i kinder och öron, men ändå behagligt.
Har dock inte kommit mig för att städa eller fräschat till mig själv som jag hade planerat idag.

Obsession

Riktigt gött att jag precis smällde i mig en 90grammare cheese + pommes. Så sjukt gott och precis vad jag behövde.. Kollade på drömmen om Italien. Ganska roligt måste jag säga. Men det är ju så att jag nuförtiden inte hinner se så mycket på tv. Därför tänkte jag passa på att göra det lite idag. Nu kollar jag på Familjen Annorlunda eftersom jag missade det i måndags då den ena familjen åkte till Turkiet. Ååå imorgon kommer jag vara på den flygplatsen. Tack gode gud. Och jag kommer möta min älskling. Förlåt att jag tjatar som fan, men min längtan vet inga gränser just nu..

Last day home

Mår som jag förtjänar just nu kan jag säga... Vet inte vad som hände. Eller jo det vet jag väl ungefär. Samma sak som hände i januari. Well, well. Jag hoppas det går över snart. Har ju lite att stå i idag. Förhoppningsvis kanske jag vaknar till liv om en stund. Vore skönt.
Hade en väldigt trevlig kväll igår i alla fall.
Saknar fortfarande Yakup nå sjukt mycket. Så det är ju en jävla tur att vi kommer att ses imorgon, visserligen på kvällen men i alla fall. Idag ska han gå och hämta nyckeln till vårat rum!
Längtar efter Alanya. Jag hoppas att det blir riktigt jävla bra den här gången.

Finns bara en sak att säga

FY FAN VAD JAG SAKNAR YAKUP ÖZTÜRK.
(och jag har grov pms, har vart askänslig i två dagar nu, wtf is happening!?)


Ladda om.

Jisses vad trött jag är.. Men nu är det bara tagga för mer fest! Tjoho. Imorgon fyller Nicole 20 år!

Framtidsångest (BIG surprise)

Anmälan för högskoleansökan öppnar klockan 13 den 15:e.. Hade hoppats på tidigare så jag hade kunnat gå upp på morgonen och sökt innan jag åker.. Men nu får jag väl helt enkelt ta mig till en dator där nere innan den 15:e april. Men jag får ont i magen av det här. Va fan ska det vara så jävla komplicerat för? Och lycka till att jag kommer komma in på den utbildningen jag vill.. Sånt här får jag magsår av och blir så jävla avtänd av. Nej tack känner jag bara. Men får väl göra som när jag sökte till gymnasiet, söka typ 17 olika, nån måste jag ju komma in på.
Ska koppla bort det ett tag, för nu ska jag tvätta och packa om. Vaknade imorse och fick för mig att det var söndag. Det pirrade i magen av förväntan. Jag har ganska mycket resfeber känner jag nu. 

vänner växer inte på träd

mitt hjärta är överfullt av kärlek nu faktiskt. Har världens mest fantastiska vänner och det svider en del nu faktiskt. Kommer sakna de som f.a.n. Vi har haft otroligt mys med först matlagning av tacos och en del vindrickande. Mitt huvud är lagom mjukt nu faktiskt. Spelade Med Andra Ord gjorde vi också, hysteriskt roligt. Tyvärr stortorskade jag och Lololovisa. Spillde vin på min nya tröja och sen intygade Lovisa att jag fått i mig för mycket och välte ut sitt glas på min andra uppsättning kläder. 
Jag älskar er

Kris!?

Hoppas att jag får komma in i Turkiet på måndag och att det inte blir en massa problem. Behöver Yakup nu ju... Men man vet ju aldrig vad Turkiet kan hitta på och speciellt nu när de är sura på Sverige.
Yakup cok cok özlüyorum :(

Det går neråt

Alltså jag är en stor fara för mina ekonomiska tillgångar just nu.. Var och fikade med min kära Josefine på Muggen. Åh kommer sakna flickan känner jag nu. Mycket trevligt hade vi. Sen försvann vi in på Gina lite. Där köpte jag ett nytt undreklädesset, mm, det ska jag nog ha på måndag, sen bara lite spontant sådär så hittade jag en söt tunika som fick följa med hem.. Nu får det nog vara bra tror jag bestämt.

Hemska tanke

Oh My God. Jag vill nästan gråta. Mina armar gör så ont av träningsvärk. Haha, det är sorgligt, men så är det.
Igår kväll vet jag inte vad som hände.. Jag hade avslutat allting på datorn redo för att gå och lägga mig, men så snubblade jag över en tjejs blogg vars pojkvän hade dött för ett tag sen. Herregud vad jag grät, blev så berörd av henne och samtidigt så börjar man ju såklart tänka på om det skulle hända en själv. Jag kan inte tänka på det, fan vad ont det gör. Det är nog som det sägs, man tror man är odödlig i den här åldern och även att de runt omkring en är det (okej inte om nån är gammal, men ni fattar.)
Jag älskar de människor jag har i mitt liv, det är precis bra som det är, vill inte att folk ska försvinna.

I'm glad to say I got you

Hellu alla solstrålar!
Dagen bjöd på lite sol.. När jag traskade till jobbet runt halv tolv kom en kvinna (som för övrigt handlar i butiken) fram och ville ge mig ett sånt där gult, fult kort där det står JESUS med röda bokstäver och sen en text på. Men jag avböjde.. Kom och tänka på det här med religioner. Kristendomen måste vara en av de sjukaste faktiskt. Inte i nån annan har man den så kallade arvssynden. Vilket betyder att du i stort sett hela ditt liv ska gå och ha dåligt samvete för att Jesus hängde där på korset. Jag menar det kan ju knappast vi människor idag göra något åt, ändå ska de som anser sig vara kristna leva för att betala tillbaka för något och till någon de inte har något att göra med.. Well, well.
Dagen på jobbet gick ganska segt. Men jag kommer sakna mina kollegor, det kommer jag. om jag säger något annat ljuger jag. De tvingar mig att komma och hälsa på när jag kommit hem.. Det kommer jag såklart att göra. Med nöje. fick ett pepptalk på kvällen av en kvinna. Riktigt härligt. Nu känner jag mig faktiskt riktigt seg så det blir nog sängen, för imorgon då ska vi va pigga och glada för då blir det till att vina med tjejorna. Nu känns det att det inte är långt kvar, men det finns så många att träffa och ringa till... Måste nog köpa en BH imorgon.. Kanske nån ska bli lite överraskad, mjau. Apropå inget :)
God natt på er!

Finally

sista daggen på jobbet idag då. Äntligen, sen kan jag koncentrera mig på allt jag ska göra i helgen. Skönt värre.
Har sån jävla träningsvärk i armarna idag, helt sjukt. Körde riktigt hårt igår coh när man väl kommer iväg, då vill man ju köra regelbundet liksom. Ska nog allt få med mig min pojkvän ut på lite springrundor och till det där ja kan man kalla det gymmet nere vid kleopatrastranden.
Jag saknar Yakup, riktigt mycket. Han var så söt när vi pratade igår.. Blä. Nån gång får det här lösa sig faktiskt.

Ofta Shakira har gjort en låt som heter gypsy...

Grey's Anatomy-night

Det är ganska skönt att umgås med människor man har känt i aa, fan 14 år. Oj vad länge det låter. De kan ju alltid liksom påminna en om saker man gjort tidigare i sitt liv, som man kanske inte är så stolt över. Som Ronja till exempel som alltid upplyser mig om den där gången när jag råkade döda en mus. Varje gång.. Men den bet mig i tummen, jag blev rädd och kastade av den från min hand så den åkte ner i altangolvet och bröt nacken. Vad kan man göra liksom? Men det ska påminnas. Idag gjorde vi rösten till en filmtrailern om den överlevande musens revansch. Spöksnubben i skrubben är också alltid ett givet samtalsämne. Kommer ni över den filmen måste ni se den, den är nånting helt annat, haha!
Idag har hennes mamma i princip dödat mig. Då jag efter mycket om och men följde med på ett styrkepass på flex. Oj oj min stackars otränade kropp kämpade som aldrig förr och jag tror att jag fortfarande, så här 1 och en halv timme senare är lika röd i ansiktet. Men så skönt det känns efteråt. En apelsin och vatten på det känns kalas.
Kommer nog somna gott ikväll.

10-03-10

Hade en mysig morgonfika med Özlem på EspressoHouse. Bara för att jag gick upp så "tidigt" Känns det som att klockan är så himla mycket mer än vad den är. Men jag klagar inte, då hinner jag nog med en hel del till idag. Ikväll ska jag njuta av att äntligen få se heeela Grey's Anatomy. Nu blir det ett litet besök hos frisören snart. Sen ska jag kika lite i centrum, behöver köpa lite nödvändiga grejer inför måndag. Shiiiit. Fick ett fint sms av min älskling helt på turkiska och jag förstod allt förutom ett ord, Özlem är jäv,ligt imponerad av mina kunskaper. även om jag känner mig ganska värdelös.
Ska ta med lite grejer och ge till hennes bror och föräldrar så nu blir jag lite npjig för mina kilon, men det brukar alltid vara mycket mindre än jag tror att det ska vara. Så det är det väl även denna gång får jag hoppas.
börjar fan dra ihop sig. Lite resfeber som börjar smyga sig på kanske?
Jag vet bara en sak och det är att på måndag DÅ BLIRE STARBUCKS, ÄNTLIGEN!!

God natt

Nu är jag hemkommen efter mitt sista besök idag. Det bar av till Nicole för lite sänghäng och tv-tittande. Blev först Dating in the dark. Det var väl lite kul ändå.. fast känns lite sådär ändå och när det kommer till kritan verkar det handla rätt mycket om utseendet för de flesta ändå.. Nu säger jag som rubriken!

Mojsikojs

Det har jag haft med min käraste Lovisa. Som vanligt. Det blev först en liten fika på Hermans med lite veganpaj&kaka. Sen blev det en liten macklunch söder. Riktigt mys, och skjuts hem fick jag också, som jag glömde tacka för. Tack kära du!
Riktigt mysig dag har det vart och så ska kvällen bli också får jag hoppas!

6 dagar kvar

God morgon!
Sitter hemma hos Annica nu och pumpar Maria Mena och dricker té. Vi har haft otroligt mysigt och pratat om aaaallt. Riktigt nice.
Pratade även en liten stund med in ohängda pojkvän igår...Vi hade ett litet tjafs(ovanligt) häromdagen om hur vi kulle göra med upphämtning av mig från flygplatsen. Slutade med att jag skrek att jag skulle hitta nån jävla buss och sen la jag på. Sen kröp han till korset minsann och skickade två sms att han skulle komma och ämta mig och igår sa han att han skulle komma med sin bror och hans fru.. Så vi får se. Jag vill ju såklart att han ska komma och hämta mig. Men pågrund av en del av hans krav så känner jag bara att han kan ta sig.
Om nån timme bär det av till stan och fika med Lovisa.
Och behöver jag säga att jag älskar vädret vi har fått!! Tjoho

Om en vecka har jag vaknat upp i Alanya bredvid min älskade älskling igen. Tack och lov!

1 vecka kvar

jaa då är det en vecka kvar. Exakt den här tiden sitter jag faktiskt på planet som precis lyft mot Istanbul.
Är lite rädd för att mellanlanda där. Tänk om jag inte hittar till inrikesflygen.. Fast om jag och min syrra klarade av en NY-resa med två minst sagt stressande mellanlandningar ska jag väl klara av den här.
Shit. Det är så mycket att göra denna vecka. Så många jag vill träffa. Får se vad tiden räcker till, är redan hyfsat uppbokad hela veckan. Har väl några timmar här och där varje dagar som jag är ledig på..
Men det blir bra, då går tiden fort.
nu ska jag hämta mitt pass i alla fall!

Long Lost Love

Jag har stött på min gamla kärlek igen. Maria Mena ♥ Fantastisk sångerska. Min sommar 2006 bestod av hennes senast utsläppta skiva. Upptäckte henne på Norwegian Woods, dit jag, pappa och Sara hade åkt endast för att se Kent. Hon uppträdde på dagen innan dem. Jag blev nog lite förälskad i hennes egenskrivna texter. Anledningen till att hon kommit in i mitt liv igen är för att jag i veckan gått runt på golvet på jobbet och helt plötsligt spelades Blame it on me. hennes mest kända låt är nog You're the only one. Älskar den texten! En aning udda kärleksförklaring. Men det är just de små sakerna som kan gör att man älskar någon så mycket.


Well I saw you with your hands above your head
Spinning around, trying not to look down
But you did, and you fell, hard on the ground
Then you stumbled around for a good ten minutes
And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

And I probably forgot to tell you this
Like that time I forgot to tell you about the scar
Remember how uncomfortable that made you feel?
See you're not what I expected
But you're the only one who knows how to handle me
And you're such a great kisser and I know that you agree

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was small
'Cause its really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me

You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean

You're the only one who
Drags me kicking and screaming through fast dreams
You're the only one who
Knows exactly what I mean

Exactly what I mean

Well I saw you with your hands above your head
Spinning around, trying not to look down
But you did, and you fell, hard on the ground

Kärlek till denna underbara Norska som har förgyllt många timmar.


Turkveckan är över.

denna vecka har vi sålt bananer, äpplen och apelsiner för 9.90/kg. Därför kallas dessa och liknande veckor för "turkveckor" av några på jobbet eftersom att det alltid kommer så många "turkar" (folk av annan härkomst) och handlar en massa, massa frukt eller grönsaker när det är det som är billigt.
Det är ganska jobbigt med dessa veckor, för såklart har vi de här löjliga reglerna att man bara får köpa ett visst antal kg, men detta är ju för att de som vill ska kunna hinna köpa. Dock så är det ju vi i kassan som får ta all skit, eftersom att det är vi som "sysn". Jag blir så jäääääääääääääävla förbannad på detta. Jo men visst det är jag som har planerat allt, hur butiken ser ut, priser, sortiment. Ja allt har vi i kassan bestämt. Eller?
Precis innan jag slutade idag kom ett par in och hade fullproppat med frukt och jag sa att tyvärr är det max fyra kg/ hushåll.
Jaha, men det är ju löjligt. Då får jag gå in och betala i en annan kassa då.
Nej det fungerar tyvärr inte så.
Men alltså vad är det för regler.
Jag har märkt att jag inte passar att jobba i butik och antagligen inte i andra butiker heller, för mitt tålamod och min stubin är inte på topp kan jag säga. Jag svarade i alla fall Det är faktiskt inte jag som bestämmer reglerna här, tyvärr.
Det här är ett jävla kommunistland, inget demokratiskt. Det är för fan ingen skilnad på ett kg.
Ja det var det man fick tillbaka. Haha kan bara skratta. Efter torsdag kan jag andas ut, då blir det inga fler kunder för mig att irritera mig på. Skönt.


Undrar

Hur kan man vakna pigg som en lärka 6.15 på en lördagmorgon efter 5 timmars sömn, men gå upp klockan 8 efter åtta timmars sömn på en söndag känns helt omöjligt?
veeery strange

Ej te hesdıkım <3



Bilden har jag tagit från min underbara vän Annicas fb!

.

Min sista lördag jobbad. Fan va skönt. Inga fler tidiga lördagmornar. Nu är det bara två arbetsdagar kvar, dock är de långa, långa. Men det funkar.
Annars har jag grov framtidsångest nu. Gud vad mysigt. Orkar inte verkligen. Kommer dröja år och dagar innan jag får det livet jag vill ha och dela det med den jag vill..


God natt kanske..

Som att jag kan somna nu. Nej.
Jag ska upp klockan 6. Ja.
Ska försöka ge Smala Sussie en chans sålänge tror jag.

O.R.K.A.R INTE

JAG VILL LÄRA MIG SPRÅKHELVETET NU!
Jag har en sån jävla krypande känsla i kroppen. Det är helt sjukt. Vill verkligen bara härifrån, fort fort fort. 10 dagar är inte snabbt nog.. Min kropp skriker efter sol och värme och yakup. Jag orkar inte vara utan honom.. Så är det bara.
Jag tror att jag kommer att ha den bästa jävla tiden i mitt liv. Bästa sommaren. Hoppas många kommer och hälsar på så man får mycket sällskap. Så jävla grymt.
Först ska jag spendera de här två månaderna ordentligt med min älskling.
Jag ska tvinga med honom upp till K A L E. Så jävla fint. Och lätt att vi ska till Dimcay igen.
rafet El Roman spelas lite.. Mm. Jag bara längtar så jävla mycket. Musik ska pumpas. Jag ska fan dricka Efes och vin. Varma kvällar på balkongen.
Nej det här går inte.


Puss

Varför går tiden så jävla fort hemma men inte på jobbet? Har bokat klipptid till onsdag nu- YES!
Nu måste jag duscha och dra till jobbet.
Men jag måste säga att nu är livet som det ska vara (vet inte om det är lite sorgligt ändå) men väskan står återigen på golvet, redo för att fyllas! Heeeell yeah. Har börjat lite smått. Men får fortsätta nästa vecka och när jag har tid helt enkelt. Nästa vecka är så knökigt full så det finns inte.
Well, well.. time to casha in.

That's about it

Ska nog ta tag i dagen nu.. Har bara tre timmar innan det blir jobb ikväll igen. Och imorgon ska jag upp klockan
6. Får sån jävla ångest av det.. Haha. Men nästan hälften av mina pass kvar är avklarade nu, så det känns ju bra faktiskt.
Idag ska jag hämta väskan och börja packa lite smått och så ska jag försöka få tag på en klipptid till nästa vecka. Hade tänkt klippa mig i Turkiet först, men nu har jag ångrat mig.. haha.
Igår kväll eller inatt rättare sagt beställde jag en ny mobiltelefon. Börjar bli farligt det här med internet. Haha. Men det behövs ju eftersom att min telefon har levt lite som den vill sen ölbadet i december... Tog en samsung den här gången så jag kan matcha med baby. Oh yes. Borde komma i början av nästa vecka.

10 gün kaldi... ♥


Icke bra för min Turkietlängtan!

nån som sett Vings reklam för säsongens Turkiet? Gaaah, SunPark Ocean. mmm. Det höll de på att bygga precis bredvid mitt hotell i mars förra året. Filmat precis ut mot kleopatrasidan. nej nu måste jag sova så man kommer ännu några timmar närmare...

Iyi aksamlar

Min pojkvän får passa sig. det finns en annan charmig turk som kan sno mitt hjärta.
Jaa, som vanligt pratar jag om hans absolut mest bedorande brorson. Har just haft ett litet samtal med honom. Väldigt bra vi är ungefär på samma nivå med turkiskan. haha. Tydligen hade han mest frågat om jag kör bil och om jag kör motorcykel. Men annars hade vi en liten konversation som bestod av att han sa hallå. nasilsin och jag svarade, sen sa han üc mitt i allt, vet inte riktigt hur det kom in i bilden, jag stod mest och skrattade lite. Så sööööt. Vi ska nog ha riktigt kul nu de närmaste månaderna! Haha.

Jag saknar min älskling som fan och jag hör att han saknar mig också en hel jävla massa. Usch vad jobbigt. Vill åka dit nu. 10 dagar, 10 dagar, 10 dagar...


10-03-04

God morgon!
Som vanligt sov jag inte så mycket som jag hade behövt. Och idag kän ns det extra bajsigt eftersom att jag har mitt helvetespass idag. Hann bara se halva Grey's igår, det suger. Kommer bara kunna se halva criminal minds ikväll. det suger. grattis till livet tänker många. Ja jo så kanske det är. det är ju så det känns, att livet är så jääävla värt just nu. En vecka kvar på jobbet. Har man tur kanske man kan bli av med nästa torsdag, då är det bara söndag kvar. Men det är nog att hoppas på för mycket.
Nej nu blir det jobb.. I'll be back tonight.

Recent thoughts

God kväll
Kvällspasset kom och det gick, imorgon blir det ju dock hela dagen.. Men imorgon är det en vecka kvar sen är det inget mer liksom. Gud vad skönt. Och jag är inte den enda som längtar bort därifrån kan jag ju säga.
Jag längtar som vanligt till Alanya. Men sjukt mycket nu. Fast också vill jag åka nån annanstans. Jag har vart på så många platser och jag känner mig inte färdig med att fortsätta utforska världen. Men det skulle räcka med att åka nånstans i Turkiet. Hoppas det blir en liten tripp till Mardin. Men nu verkar det ju som att turister redan börjat komma dock.. Det suger ju.........

10-03-03

God morgon!
Igår när jag kom hem från jobbet var jag helt slut faktiskt och hade riktigt ont i huvudet igen. Så det var bara att slänga ihop lite middag och dimpa ner i sängen. Halvkollade lite på Cougar town, det var väl helt okej.
Pratade med Yakup när jag gick från jobbet och en bra bit.. Inte att jämföra med våra gamla samtal som ruinerade mig, men ändå länge för att vara nuförtiden. Jag saknar honom.
Ska snart gå och hämta ut mitt paket från H&M. När jag tänker efter så hade jag behövt lite andra saker mer än kläder.. Men men. En massa tekniska saker behöver jag. En ny laptop, en ny telefon och en kamera. Good luck!
Idag blir det jobb 16-stängning, å vad jag älskar att komma hem efter stängning...

4 timmar

Usch vilken äcklig dag det här vart egentligen.. Har som vanligt inte gjort nånting men det är ju mitt eget fel.
Imorgon måste det fan bli en promenad eller nåt.
Nu ska jag käka lite innan jag ska jobba 17-21. Hold on säger jag till mig själv, det är endast 4 timmar, men kan ibland kännas otroligt länge.
Imorgon får jag gå och hämta mitt paket från H&M. Det ska bli kul.
Nu är det så nära och därför helt olidligt, det enda jag tänker på är hur mycket jag vill till Alanya, nu, nu, NU!

Längtan

Jag längtar efter turkisk gurka och jordgubbar!!! GE MIG!

Salı

Jag ska nog börja med lite nedräkning och faktiskt främst med hur många jobbdagar som är kvar, för dem är jag så himla trött på..
tis,ons,tors,fre,lör,sön,tors.. Inte alltför lång lista thank god! Och nu endast 13 dagar kvar. Hur skönt. Tiden kommer bara springa fram tills dess tror jag.

God natt

Känner mig ganska lycklig.
Igår åkte jag direkt till min gudmor efter jobbet. Skulle sova där eftersom jag barnvaktade lite idag. Var där hela dagen och åkte senare hem till Josefine på kvällskvisten. Hon åker till paris imorgon och vi behövde ses lite eftersom vi kanske inte hinner ses innan jag åker. (2 veckor kvar idag förresten!!!!)
När jag var i Alanya första gången så var Josefine med mig. Som jag sagt förut var min käre pojkväns bror den största om inte enda anledningen till att vi gick in på deras restaurang. Jossan fick en liten "crush" på honom kan man säga och såhär i efterhand har man fått reda på att även han hade en liten "crush" på henne. ANyway, ibland så pratar de på msn och även idag skrev han till henne och ville se henne i webcam, så de satt och webbade lite och sen satte jag mig bredvid henne och han frågade om det var jag som satt bredvid henne och sen så dyker Yakup upp i bild och jag bara kände att mitt fånigaste leende, (eller leende var en underdrift) letar sig fram över mina läppar och han såg gaaanska glad ut själv och gjorde lite slängpussar. Därav min lycka. Haha. Åh jag har inte sett honom sen han åkte hem, vilket intre var längesen, men det känns faktiskt som en evighet sen. Och han är så fin och jag ville bara hoppa in i datorn och pussa på honom... Fick ett gulligt litet sms sen som jag kommer läsa en del gånger innan jag somnar. Sen kunde jag såklart inte hålla mig och ringde när jag var påväg hem.
men som sagt, som sagt. 14 gün kaldi! Sen får vi vara länge igen. Ska bli förjävla skönt. Saknar som faaaaan!'

♥yakup

felsms.com

Jossan visar alltid en massa sidor. det här kan ju va bland det roligaste och det värsta jag har läst.
Men den bästa hitils är nog:
Till: Mamma
Sms: hej baby! vill du komma över och mysa lite? Mamma är inte hemma så vi kan ha sex i hennes sköna säng ;)
Svar: Du ska fan inte göra något med någon tjej i min säng!!

Förklaring: Skulle skicka till en tjej som jag var på g med, hon vågade aldrig mer komma hem till mig efter jag berättade att jag skickade fel.

Haha stackars föräldrar... undrar hur många föräldrar som går ovetandes om vad deras tonprsbarn gjort i deras sängar....

RSS 2.0