Obsession

När jag upptäcker en låt som jag känner att jag älskar, kan jag inte få nog.
Jag har två sånna låtar just nu, som jag bara lyssnar på om och om och om igen.
Maroon 5 - Won't go home without you & The Script - Before the worst.
Jag kan verkligen inte sluta.


gryyyymt

Jag förtjänar ett långt och varmt bad, en härlig middag, en god kopp thé, en varm filt och en bra film nu.
För nu har jag fan sett mer av mitt lilla Tyresö än jag gjort de senaste fem åren om inte mer.. Haha. Jag och Fia gick där vi aldrig gått förr så att säga. Vi tänkte inte på att solen går ner ganska snabbt på eftermiddagen nu, nej nej, vi började traska in i skogen borta vid Gammelström och det var en bit kan jag säga. Det tog ett bra tag innan vi hann fram till civilisationen igen, men satan vad vi hann prata i alla fall. Och nu tror jag att jag vill falla i dvala.


En sisådär snart 3 år gammal bild.
Promenad i vinterväder.

<3

Oh, I'm such a baby

Jag sitter och grinar till CM liksom. Nu får jag väl ändå ge mig?
Nu blir det promenix med Fia!
<3

Slow down

God morgon!
I natt har jag nog sovit ordentligt för första gången på hur länge som helst. Kanske för att det var första gången i min älskade säng på ett tag. Har sovit lite överallt den senaste tiden känns det som. Så det var toppen faktiskt.
Hade tänkt att träna, men vaknade med lite mer täppt näsa än vanligt och igår hade jag faktiskt lite känningar i halsen. Vill inte bli sjuk, inte, inte, inte!
Vi får se vad dagen har att erbjuda. Ska eventuellt åka och sola om ett tag och i eftermiddag blir det promenix och fika med Fia.
Så det blir nog bra. Nu ska jag nog ta mig en titt på Criminal Minds och äta frulle.
Ha en förtjusande dag (;
<3

Otippat

Hela dagen har jag sprungit runt i stan med syrran och mamsen.
Hittade lite grejor som kan komma till användning. Mitt bästa fynd var jeans som satt som en smäck på mig för 149 kronor på VILA.
Vi käkade lite lunch på Muggen, jag vet inte, men det känns som att det är lite för dyrt där faktiskt. Mamma lämnade mig och Sara sen för hon orkade inte, så jag & Sara fortsatte ensamma in mot City. Kikade lite här och där. Sara fick en utskällning på Urban Outfitters av en mycket stressad arbetare, jag kan förstå att det är jobbigt när folk bara slänger kläder som om de var trash, men liksom take a chillpill!
Vi tog en sväng förbi sturegallerian för att besöka Özlem som jobbar där. Jag skulle kolla om hon var där så jag kunde höra om Nyår som ska firas med henn och Simon hemma hos Pappa och Annika., Det kan nog bli mycket trevligt!

För att inflika så börjar jag bli lite rädd för han snubben som gav mig sitt nummer. Lite ihärdig tycker jag, kanske kan fatta vinken när man inte svarar liksom? Dumskalle som jag är så smsade jag, skulle inte ha gjort det, Men jag lär mig mer och mer av alla dumma jävla misstag jag gör.

GÅRDAGEN
Inget riktigt intressant hände under dagen direkt. Var hemma och fikade hos en gammal ingift släkting. Eller egentligen är hon inte ens det..skitsamma komplicerat..
Tåget hem från Sala gick i alla fall klockan fem och det gick ganska fort faktiskt.
Efter det åkte jag som bestämt direkt hem till Jossan, vi skulle prata om saker som hänt under den korta tid vi faktiskt vart ifrån varandra. Det hela bröt ut i ett stort gråtkalas, vilket kan ha vart det bästa jag vart med om, på ett sätt. Jag har alltid känt (jag inser att detta kommer verka underligt) kunnat sitta och gråta med en kompis, men jag har aldrig gjort det. Det har alltid kommit en spärr.. Men jag fick i alla fall mitt sagt och det känns bra det. Sen kommer det dock finnas saker som kommer vara kluriga, men jag tror ändå att en del saker kommer bli lättare efter detta.
Vi satt där och pratade när Lovisa hörde av sig till Jossan och ville att hon skulle komma på en fest som hon var på, på gatan bakom. Hur det var så gick vi dit, men stannade inte särskilt länge, istället förljde Lovisa och hennes kompis med hem till Jossan och vi tog fram Tequila-flaskorna. Jag vet inte riktigt, men något gick fel och något gick alldeles för fort. Kanske för att jag inte hade ätit någon lunch eller middag. Helt plötsligt snurrade allt som aldrig förr och jag mådde så satans dåligt. Kan ju lägga till på listan att jag nu spytt under fyllan istället för bakfyllan. Vette fan vad vi höll på med. Är förmodligen inget jag ska prata om här och jag kommer inte ens ihåg hälften. Nja. Det kunde ha skett under lite bättre omständighter.. Jaja nu var det som det var. Spontan tequila-night. Ja, varför inte?
<3

Mitt 2008 i ord

2008
Skulle jag senare i mitt liv se tillbaka på detta år skulle jag troligtvis säga att det varit det bästa året i mitt tonårsliv.
Nja, 2006 var också mycket, mycket bra. Men det känns som att det är nu allt har börjat.
2008 är faktiskt nästan som 2006 fast på en högre nivå kan vi säga.
Klyschigt ja, kanske med tanke på att jag blev myndig detta år.
Ibland känner jag mig otroligt mogen och lite äldre, men ofta känner jag mig som ett litet barn som blivit avsläppt i världens största lekpark. Valet är mitt, vart ska jag börja? Gunga högt upp mot himlen så att det kittlar i magen, hänga knäveck och se världen upp och ner, snurra så mycket att jag mår illa och kräks, stå och tveka vid världens längsta rutschkana men ändå kasta mig ner och se om jag flyger ner i sanden eller stannar precis innan kanten tar slut?
Jag tycker faktiskt att jag fick med de flesta av de känslor jag känt i år på de fina metaforerna. Eller det där kanske var liknelser.
Detta år har givit mig så otroligt mycket. Jag har vart en jävla idiot emellanåt, det vet jag och gjort en massa saker som jag inte borde ha gjort.
Men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka att det fanns någon mening med det. Det kanske var värt det ändå?
Det här året har givit mig så mycket kontakter, möjligheter och framför allt ett jävligt bra självförtroende till och från.
Bättre än det varit på länge. Kanske bättre än det varit någonsin!
Mycket kan ha att göra med att jag fick mitt första riktiga jobb, pengarna rullar faktiskt in.
Det är farligt dock, jag har försökt spara men mycket försvinner bara och jag har inte riktigt koll på vart… Men på jobbet måste jag vara trevlig och utåtriktat, kanske är det, det som lärt mig att det inte är farligt att ta kontakt med människor. Jag vet inte men det känns dumt att som tjej förneka att komplimanger från det manliga könet inte går direkt in och man känner sig lite bättre, visst många kan ha slungats ut då personen i fråga varit under alkoholens slaveri, men ändå.

Klassresan i maj till Polen och Berlin var grym. Klassen fördes närmare fast samtidigt är min känsla av falskhet starkare. Men för mig var upplevelserna under denna 8 dagar långa resa ovärderliga och jag kommer att bära de med mig resten av livet. Framför allt besöket till Auschwitz – Birkenau kommer att sitta djupt och det känns ändå som ett ställe man ska besöka, framför allt för mig som är något vetgirig gällande andra världskriget och fråga mig inte varför men intresset har alltid funnits där. Berlin är en av de finaste och härligaste städerna jag besökt också. Bara få vara med sina bästa vänner och vara med om en massa det var något mycket speciellt och bråket höll sig ända till sista kvällen på Berlins tågstation och det var bara ett onödigt jävla småbråk på grund av missförstånd och alla var trötta och ville nog bara hem också eftersom att man visste att det var så nära nu.

Ca en vecka efter hemkomsten firade jag min 18:e födelsedag på en torsdag, jag och Lovisa hade en sjudundrade utgång. Fullare än någonsin sprang vi runt på söder och in på ställen för att hamna på Bara Vi och bli uppraggade av en 25-årig med mindre smickrande utseende, men hans självförtroende var på topp så det var visst någon som blev charmad.. Dagen efter skulle vi börja klockan åtta men jag inveg min första dag som 18åring med att ringa till skolan och sjukanmäla mig. Däremot jobbade jag i Tullinge med att dema triumfglass från klockan 11-19 i ett icke helt härligt tillstånd.

En vecka senare vankades skolavslutning och det firades med bio med Lovisa, och sedan en öl med henne och Johanna.


Sommarlovet låg framför dörren och man visste inte riktigt vad det skulle bjuda. Eller jo, mitt första jobb. Förutom att jag jobbade ihjäl mig så umgicks jag en hel del med Josefine och vi hade några härliga sommarkvällar i Stockholm och mitt ”nya liv” började. Det var underbart på ett sätt, men på ett annat sätt inte för jag inte riktigt kunde kontrollera mig själv. Ett urval av saker som hände; jag gav mitt nummer till en lite för gammal Amerikan, jag hade sönder mina nya skor, jag fick ett McDonaldsglas på nattbussen hem för att jag hade finast tänder, jag kysste en engelsk kille.. Fast jag redan hade en pojkvän, blev charmad av årets sämsta raggningsreplik och annat som jag inte ens kommer ihåg säkerligen. Som någon nångång kanske kommer att påminna mig om.
Skolstarten började närma sig. Jag spenderade sista veckan av lovet med att ligga sjuk på soffan och kolla på OS. En besvikelse på svensk front som den idrottsfanatiker jag är. Fick däremot bevittna Michael Phelps och Usain Bolts framgångar och bragder så jag är inte helt missnöjd.

Jag kom fram till den punkten då jag insåg att jag inte skulle kunna fortsätta vara tillsammans med min pojkvän och vi gjorde slut och det var vääldigt jobbigt i början men jag vet att det var det rätta att göra. Jag hoppas att vi kan vara bra vänner i framtiden.
Jag fick behålla mitt sommarjobb som extrajobb och det är jag oerhört glad för och nu har jag bestämt mig för att jag inte kommer att släppa det i första taget, jag trivs bättre och bättre för varje gång jag jobbar.


Jag och Josefine åkte till Turkiet på höstlovet och det har ju varit höjdpunken på det senare halvan av året helt klart. Bara dansa hela nätterna och allt som ör semester till dricka en massa fina drinkar och träffa härliga människor. Sen att man skulle fatta lite extra tycke för någon, ja det var ju inte planerat, men vad ska man göra? Det blir ju som det blir. De dyker upp när man minst anar och minst vill skulle jag vilja säga. Jag hade ju planer på att leva galet singelliv ett tag, men det får bli en annan gång eller i ett annat liv kanske.

 Nu får jag se vad 2009 har att erbjuda helt enkelt. Om det blir hälften så bra som detta år är jag nöjd, men självklart siktar jag mot trädtopparna.

Musikupplevelser:
24/1 – Rockbjörnen
26/1 – Bounce, Gökboet
17/9 – Coldplay!
17/9 – Förband till Coldplay var Albert Hammod Jr.
10/12 – Razorlight
 10/12 – Förband till Razorlight var Molotov Jive.

Utlandsresor:
Maj – Polen och Tyskland
Oktober - Turkiet

Något man inte blir besviken av

Är ju dock Criminal minds.
Can't get enough. Och ja vad kan jag säga Shemar Moore är äckligt snygg och om det är någon som kommer bli min nästa "obsession" så är det han. Def.
Idag ska vi bowla och titta på huset som pappa och Annika ska flytta in i, i januari.
Ha en bra dag! :)
<3

Sjukt besviken

Kollade på Barnhemmet idag, som jag hade väntat på att se den, och liksom. Nääe, nääe, nääe. Vad var det för skit? Vad var det som var så jäkla äckligt som alla har sagt? Fattar inte det jag.Nej dte var en besvikelse..

What a waste

Ja nu har vi vart hemma en stund efter att ha "drällt runt på stan" (Läs ja typ världens minsta vet inte vad.. En gata typ). Vi var i Sala galleria. Jag fick med mig lite hem, inte för att det var på REA men ändå. 2 böcker, Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson. Fortsättningen på Gravidchock och nånting med de oskyldiga eller nåt sånt. Jag köpte även Munkthé, tro't eller ej, men de hade Kränku-thé här. Det gjorde ju min dag. Tre filmer, Definitly maybe, Down in the valley och 16 blocks.
Från H&M blev det en vanlig långärmad svart tröja, en marinblå t-shirt, en mascara som var på extrapris och underkläder som också de var på REA. Toma skivor och fodral för jag känner att min dator börjar sega sig lite.. Men ja resten av mina slantar ska jag spara tills jag kommer hem och kan köpa mig en flådig nyårsblåsa bland annat.
Nyår, Nyår, Nyår.. usch jag orkar inte tänka på det. Jaja, det löser sig. (:
Nu blir det middag och sen spel.
<3

En annan dag jul

God morgon
Igår låg jag och tittade litepå Criminal Minds som vanligt innan jag skulle sova. Alltså jag älskar den serien, men ja, den kanske inte är den bästa att intensiv titta på och framförallt inte innan man ska somna.Då vill man bra gärna känna den där armen runt sig så att man kan sova ordentligt.



Idag börjar mellandags-REAN här i Sala. De har typ H&M, Lindex, Eurosko, Body shop & Intersport, kul. Haha. Men men det får bli bra. Har inte alls lust att trängas bland alla Stockholmare. Vi får se vad man kan komma hem med och så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!
Ha det bra!
<3

Jag är med mina bebisar!



Jag och Lilla Saga
<3

Kanske det blev lite för mycket?

Om min familj fick säga sitt så skulle de nog säga att jag tog lite för mycket av det goda igår.. Ja det kanske är tragiskt att vara full på julafton, men faktum kvarstår: Jag hade riktigt roligt faktiskt. Mamma tyckte mest att jag var pinsam. Haha. Synd för henne, hon har inte så mycket att komma med då jag har några golden tillfällen att ta upp.. eller i alla fall ett.
Men det var mys. Ja jag hade det mysigt. Fick mig lite närhet sådär på julafton också det var väl bra är ju lite sältfödd av det på senaste tiden, eller vad man nu säger. Många var vi i en liten lägenhet, men ja nice. nice.

Nu är jag hemma hos min pappa och hans sambo i Sala, ska stanna här i några dagar, kan bli skönt att bara koppla ifrån allt. Men sen kommer jag hem och då jävlar ska det nog bli någon utgång med min kompanjon från gårdagen får jag hoppas. Jag tror vi skulle ha jäkla roligt. Och så ska jag träffa Martina såklart. Och Jossan ska jag direkt hem till såklart, sen får vi se vad som erbjuds. Måste plugga någon dag inför MVG-provet som äger rum dagen efter att skolan börjar.
Nu ska jag väl uggla här ett tag och sen se en film eller nåt.
<3

Julstämningen..

Den är inte ens på topp idag på självaste julafton!
Jag hoppas att den kommer att bli starkare under kvällen. Nu har vi ett tight schema framför oss.. Snart ska i först åka till Mormors grav och tända ett ljus, jag tror inte att jag har varit där sen aa, jag var 10 år eller något sånt.
Sedan ska vi förbi mina sysslingar och byta klappar och sedan slutmålet, våra familjevänner. Vi ska äta middag och ha det mysigt och sova över. Det kan nog bli lite alkohol inlandat. En ny tradition? Fyllehundar på julafton. Haha. Kan bli kul.
Imorgon är schemat lika späckat. Efter frukost bär det av till morbror, byta klappar plus fira kusin som fyller 5 år. Jag kommer ihåg när hon föddes. Jag sov i mammas och pappas säng av någon anlending, jag var sjuk tror jag. Så kom mamma in klockan ett på natten på julafton och sa att min kusin var född. Ja det var fan fem år sen. Känns som igår. Sen kommer pappsen och hämtar mig och syrrorna så ska vi spendera några dagar i Sala med honom, Annika och Albin. Och voffsisarna! Saknat dom mycket!
Fortfarande. God jul!
<3

Årets julklapp - en upplevelse

Men jag har fått 2.
Jag ska som jag tidigare skrev gå och se The Script med mamma och Sara den 16:E februari!
Det ska bli helt underbart.
Dessutom fick jag och Sara biljetter av mamma till Bounce, deras nya föreställning där man ska stå upp och de typ dansar bland en och sånt. Så äckligt grymt ska det bli. Med tanke på förra årets julklapp,  Bounce - Gökboet på dansens hus och hur bra det var kommer jag nog inte bli besviken på detta. Underbart.
Fick en massa småsaker också, det mesta smink och hudvård typ. Luktar eller ser jag för jävlig ut? hahaha. Ska väl fortsätta kolla lite på Kalle nu, även om jag. Fy på mig tycker att det börjar bli en aning uttjatat efter en sådär 18 år...
GOD JUL
<3

GOD JUL!


Jag var en sjuk tomte förra året.
<3

Bara för att jag ska se The Script!!!!!!!

<3

Om man vill så går det, right?


För jag vill, jag vill, jag vill!
<3

I wont even wish for snow, I just wanna see my baby standing right outside my door

snyft

Fääärdig!

Dagens pass var faktiskt lagom, precis lagom. Jag hatar ordet!
Men det var dan 5 kassor öppna typ hela tiden för det var K.A.O.S! Så mycket människor.
Asså skönaste grejen hände och jag har typ suttit och garvat för mig själv hela dagen, jag orkar inte ta detaljerna för nu blir jag ivägtvingad att spela bingo med familjen. Uppesittarkväll, yeyy!
Men det var en snubbe som gav mig sitt nummer i alla fall. Haha. Dagens skämt att det är en stor raggningsgrej att jobba som kassörska liksom.
GOD JUL Allesammans!
<3

9 timmar kvar!

Sen kan jag faktiskt säga att mitt lov börjar på riktigt. Men ja, jag tjänar pengar vad kan jag säga? Haha
Dagen förflöt... Ja den förflöt helt enkelt. Det är kul att se alla männsikor. verkligen en del. En del borde skjutas en del borde prisas.
Imorgon väntar en arbetsdag från klockan 9-18, inte så farligt och hela jävla personalstyrkan ska jobba. Det är inte illa får jag lov att säga. Med tanke på den folkströmning det var idag lär det nog behövas sådär dagen innan julafton. Kan inte fatta att det faktiskt är julafton om ja i princip en dag nu!
Jag fick ett fint presentkort för 250 kronor av högsta chefen att handla för i butiken. Men det handlades snabbt upp när mamma och syster kom på besök för att hämta upp mig, eftersom att min kära kollega säger: "Men Mikaela fick inte du ett presentkort idag också" då kunde jag ju inte bara "näääe" som en annan jävla retard liksom så, ja det fick handlas upp där och då helt enkelt.

Imorgon kommer lönen! wiiiiiiiiie.

Nu ska jag väl sova eller så, så att imorrn kan komma och försvinna fort.
Ska ge en liten julhälsning fårn den mest ägande jullåten, fairytales of New York:
You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last

God natt <3

Bristningsgränsen av allt..

Mardrömspasset är avklarat. Minsann. Med bravur också må jag säga. Allt går som smort.
Ska babbla på om allt möjligt som rör sig i min lilla hjärna nu, så för dig som inte förstår sig på mig eller inte vill veta är välkommen att trycka på krysset uppe i hörnet. För det här kan bli långt.
För det första kom jag på idag att jag på nåt jäkla konstigt sätt känner mig hemma på jobbet. Det känns bra nu. Riktigt. Jag trivs där, jag trivs med människorna och kunderna (för det mesta).
Kunder som sticker ut och som man får kontakt med är något alldeles extra. För ett tag sen blev jag potroligt generad och tyckte bara det var jobbigt med folk som skulle säga massa annat. Men idga bestämde jag mig för att icke bli generad när en kille som ska betala glider fram och säger "Tjeeena, hur är läget med dig idag då?" Jag tänkte att nej fan. jag ska haka på och det slutade ju faktiskt med att vi hade ett trevligt litet samtal och det kändes som att vi pratat förr. En total främling liksom. Jaja. Kul.
2 dagar kvar sen har jag ledighet att njuta av!

Det här med vänskap är minst lika komplicerat som kärlek måste jag säga.. Det gör precis lika ont när man får reda på saker och när man inser saker. Vad försöker jag få fram egentligen? Att jag vet inte om jag lurar mig själv att mina bästa vänner verkligen är mina bästa vänner. Det är svårt att förklara, jag tror jag ofta väljer fel. Det känns ofta som att jag är den som ger mest. Hursom, det känns ändå hyffsat bra på den fronten. Får se vad som händer i framtiden. Om vi säger såhär.. Jag kommer att ligga lågt på en del fronter för att se om något händer. Om det inte gör det kommer det kännas ganska trist, ja jag kommer nog fan bli lite ledsen för då kommer en del saker bara kännas så falskt. Men som sagt vi får se vad framtidne visar.

Och ja vad ska jag säga om kärleken? Är det ens någon idé att jag fortsätter med mina fjanterier om mr mjau och hela köret. Alla har väl fan fattat att jag är kär eller? Detta är dock det mest komplicerade jag någonsin kunnat ge mig in i. Men kär är jag och det skär som knivar i hjärtat av skanad eftersom att jag inte kan träffa honom. Och det skär som knivar i hjärtat av vad folk säger om min/vår kärlek.. Men ja samma sak här. Jag får se vad framtiden visar, men jag VET att vi kommer att ses igen. Jag hoppas bara att det är jag som får rätt och alla andra som får fel!

<3

4:E advent

Ska jag fira med att jobba mardrömspass idag. MYYYYYYYYYYS!
Kommer gå och lägga mid direkt när jag kommer hem typ. Fast jag börjar 11 imorrn i alla fall så det är skönt.
Det är fan bara 3 dagar kvar till jul. Men shit vad jag inte känner det alltså. Något är fel kanske? hahah. Jag kanske har blivit vuxen och inte bryr mig et skvatt om julen längre.
Ha en bra dag!
<3

All I want for Christmas is you FFS!

Filmen brukar göra mig till världens lyckligaste, men nu blev jag bara ledsen.
Because I really miss him!
Ska sova bort det då!
God natt

Love Actully

Nu är det dags för julstämning på hög nivå. I dvd-spelaren befinner sig om 2 sek Love ACtully, med mig bänkad i soffan med thé och lussebullar!
Sen ska jag lägga in en riktigt ju(v)lig bild!


Vi har en graaan! :) För första gången på typ 5 år!
Struntsamma att den är liten.
Söt tycker jag

<3

Lycka i olycka

Jobbdagen är avklarad. Den gick ändå ganska snabbt måste jag säga!
Dock råkade jag knäcka mitt stämplingskort, men med lite tejp kan man göra under så jag kan använda det fortfarande. Skulle vara lite pinsamt att behöva springa till chefen och säga att jag knöckt det liksom. Haha.
Olyckan idag var att jag fick reda på att vi ska ha extraöppet imorrn från klockan 8. Bajs. Betyder att jag måste börja 9, ja det är faktiskt 45 minuter tidigare än jag brukar jobba. Betyder att jag jobbar 10 timmar och 45 minuter. Härda, härda, härda. OB OB OB!!! 100% Kämpa. Ja typ så går mina tankar.
Lyckan dock var att jag fick min innersta önskan besannad, jag slipper jobba i januari innan skolan. Galet skönt, jag sa ju att jag kunde men ångrade mig direkt efterråt. Så nu kanske jag ju faktiskt hinner träffa någon kompis eller mysa med familjen eller så!
På kvällens schema står dock endast ett långt varmt bad nu snart efter att jag först ska verkligen städa mitt rum!
Ikväll blir det nån mysig film med en kopp thé kanske och förhoppningsvis lite prat med J.
<3

.

Mys med jobb nu!
weehooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :(

Hej braiga dag!

Vaknade av min väckarklocka och jag var som vanligt inte utvilad!
Pallrade mig iväg till skolan lyssnade på rektorn och nån dikt och julensemble som vanligt då..
Sedan blev det frågesport, lussebullar&julmust i klassrummet.
Jag begav mig sedan till söder för att träffa Özlem och Simon. Vi åt lasagne till lunch på Muggen och jag fick berätta för Özlem att "muggen" även är toalett och hon tyckte det var roligt och satt och hittade på lite historier.
Jag fick ett oväntat men mycket glädjande telefonsamtal som gjorde min dag litegrann!
Efter det fikade vi och jag åt typ världens godaste morotskaka!
Efter det gick vi runt i stan och jag hittade en skitbra magnet som jag ska köpa till pappa nån dag, det stod nåt i stil med " Daddies, proudly embarresing their children since 1642". Haha, han klagar alltid på mig "Mikaela du skäms över mig jämt". Klockrent det skulle vara då liksom!
Jaja vi strosade runt sen och jag har mött en del intressanta människor och haft en del intressanta människor, en bra dag helt enkelt. Givande men uttröttande.
Jag borde ha sovit för länge sen, men har man ännu fler givande och mysiga samtal så kan man ju bara inte, då får jag vara trött imrogon med.

Dessutom ska jag tvinga min mamma och min syster att kolla på Love Actully imorgon, så är det! :)
God natt!
<3

"Jag är rädd att han kommer bli filosof"

Jag knallade götgatsbacken ned med Simon och Özlem idag efter lunchen.
Vi möter en gubbe, nån decimeter framför oss skriker han "KNULLA OCH DÖD GÅR HAND I HAND, LYCKA TILL SVERIGE"
Det var fan dagens citat alltså! Hahahaha, höll på att dö av garv!
<3

Tragiskt?

Nu ska jag iväg på min sista julavlutning ever!
Snyft
<3

Last one

Idag kunde jag andas för första gången faktiskt. På några veckor eller hela terminen kanske.. Eller sen Turkiet kanske.
Hursom.. Det var skönt att kunna sluta skolan och känna att "Nej fan allt som ska vara gjort är gjort, jag kan göra vad fan jag vill"
Jag är så trött på allt Nyårssnack, det ger mig magont i och för sig! Jag vet aldrig riktigt någonting och ja, kontrollfreak som jag är mår jag fruktansvärt dåligt av det. Haha. SICK. Ja jag kanske kommer få söka professionell hjälp för det nån gång i framtiden.
Men det blir nog bra. Det blir nog bra, det blir nog bra, Det blir Bra!
Jag tror dock aldrig att jag kommer bli av med den här naggande känslan i magen/bröstet. Troligen inte. Men jag får leva på.
God natt allesammans!
<3

Släktmiddag

Jag hann inte mer än komma innanför dörren hemma förrän två idioter (min mamma och yngsta lillasyster) kommer springande    "Vi åker på en gång, vi åker på en gång"
Tack för att man får andas lite..
Ja middagen var väl trevlig.. (?) Jag vet inte vad jag ska säga om träffarna med denna sida av släkten längre. Tyvärr alltså. Det går liksom inte att skylla på att det är för att mamma och pappa är skilda. Aja, det är väl bara att genomlida. Sara och jag citerade filmer och jag somnade på soffan, så det var väl uthärdligt.
Snart är det final i Hells Kitchen!!!!!!!
<3

Ca 4 timmar till lov!

Ja för mig börjar skolan om prick två timmar. Går till fem sen. eller ca. haha
Nu ska jag först koka lite mannagrynsgröt och kolla på How I Met Your Mother, såklart. Jag är kär i den.
Det finns inget bättre. Min familj är lite galn på mig dock eftersom att jag har problem med att somna tidigt ligger jag uppe och kollar på det och asgarvar lite för mig sälv eftersom att det är det roligaste jag vart med om!
Sista lektionen innan det blir lov sker idag! Och jag blev klar med reportaget igår som var det sista innan lovet. Hur skönt var inte det?
Imorgon blir det avslut med lussebullar opch julmust sen julshow, får se om jag kollar på den, jag orkar liksom aldrig. Haha. På kvällen ska vi äntligen gå på bio och se "Låte den rätte komma in". Jag skiter i att folk säger att den inte är bra osv. Men vi hade ju faktiskt sagt det, så nu ska vi göra det. Det blir en fin avslutning!

Skål för jullov!
<3

Just a thought

Jag tycker att jag är snyggare än henne!
GODD FOR ME!

Money means nothing

As long as I can hear your voice in the night!
Now I'm feeling ya, you're real!!
<3

"HelloWillie, let's get slushed"

Jag och Sara tog en stund på soffan och avnjöt Notting Hill.
Klockrena repliker i den filmen är fan oräkneliga och ja.. Den filmen kommer jag heller aldrig att tröttna på. Skulle kunna titta på den nu igen och skratta lika mycket igen.
Jag bakade bästa kladdkakan ever idag också, dock åt jag alldeles för mycket, men what the hell.
Nu ska jag nog kolla på lite Criminal minds.
Imorgon har jag bara en lektion och den börjar tio i tre. Toppen för mig!

"So these carrots..."
"Yes, they've been murdered"
"murdered..."

<3


Något gick fel, eller helt rätt.



Jag skulle ju bara åka på semester.

Jag skulle ju bara må bra och göra vad fan jag ville när jag ville vart jag ville.
Det gjorde jag väl iofs.
Jävla J. Det är ditt fel. Haha. (snälla ta detta som ja... Jag säger det med ett stort leende)
Så blev det såhär? Jag vill bara ha dig, dig, dig, dig, dig!
Vad ska man göra då? :(

Because I want to

Äckligaste migränen jag hade igår.. Slutade inte så illa som det kan göra ibland dock så det var skönt.
Annars så vaknade jag runt kvart över sex imorse. Kände av sviterna av migränen och kände att nej, jag tänker fan inte gå till skolan idag!
Jag ska ligga i min säng hela dagen och titta på Criminal Minds istället.


Hetare än hetast.

Jag missar innebandyn det är väl det tråkigaste, men lär väl kunna spela det sen förhoppningsvis!
<3

Skulle inte jag sova för 50 minuter sen?

eeeeh jo tror det.
Fan.
Men du loggar ju in så förbannat sent, men nu är det förstört ändå. Fan. Jag hatar min jävla hormonkarusell som jag har, eller kanske är? just nu!

do you like it?


Det fick bli en sån här läckerbit idag. Varför variera sig?
Manta tog också samma som förra gången vi gjorde ett besök. Äpple&kanel
Det var riktigt trvligt att träffa girlsen och ja, dn positiva feedbacken sprudlade. Eller inte. Men kanske är det tjusningen med folk man känt alldeles för länge? Haha, nej vi kommer va ihop resten av livet ju! Om cirkus ett år är det Ibiza för hela slanten som gäller! Gaaaalet!
Första stoppet blir dock julafton då vi nu har inflrt en ny tradition. DET mina vänner kommer bli galet!
Fick dock tokmigrän och trodde jag skulle kräkas på vägen hem, men efter en och en halvtimmes tv-tittande i sängen och med två ipren har jag lyckats råda bot på det hela nu tror jag.
Ska försöka somna innan halv elva idag faktiskt!
så, God natt!
<3

The wööööörk is done here

Jag kan inte tro att jag är klar med reportaget!!!
Detta gick också otroligt mycket fortare än jag kunnat förutse! Jag vettefan vad det kan bli för betyg men just nu är jag bara glad om jag får in sakerna i tid och bara det står minst ett G är jag nöjd.
Nu ska jag fira med lite How I Met Your Mother innan det blir dags för lite fika, troligen på Muffinsfabriken!
Som jag har längtat dit, haha.
<3

Duktig kan jag va!

YES!
Sista kvinnohistoriauppgiften ever är avklarad! Vad duktig jag var, det tog int ens en halvtimme att skriva klart.
Nu när jag varit så duktig ska jag unna mig ett varmt bad med en massa bubbel i.
Efter det då blir det att tag i reportaget, satan vad jag ska racerplugga då!
<3

Can't wait til tomorrow!!

Imorgonbitti, efter att ha redovisat om Virginia Woolf ska jag få göra det som gör mig lyckligast i världen!
Jag ska träna innebandy. Förhoppningsvis blir vi ett skollag, som jag förhoppningsvis blir antagen till då.
Men ändå!! Jag ska få stå i mina shorts med klubban i handen. Fan vad jag skanar det!

Ja efter denna match blev jag matchens lirare kan jag säga, fan vad jag dödade!
Jag tappade skon kommer jag ihåg också.
Saknar det otroligt!

Varför, varför varför?

Vad har jag gjort? Vad har jag gjort för att förtjäna denna konstant oroande känslan jag har?
Det kan vara för att det är mycket just nu.
Det kan vara för att personer inte är riktigt som jag vill. Kanske för att jag spenderar alldeles för lite tid med de jag vill.
Kanske för att jag inte känner mig hemma någonstans. Kanske för att du inte är här.
Kanske för att jag inte vet vad som ska hända. Det stör mig. Som vanligt. Jag vet, jag har kontrollbehov. Och jag vet att det inte är bra.
Men det som stör mig mest... Varför kan jag inte bara somna vid tio? Alltså den här konstanta oron. Den gnager och biter och river inuti.
Jag är rädd att detta kan leda till ett beroende, ett dåligt sådant.

Jag tar glatt emot alla svar som någon kan tänkas ha! Tack!

Det kommer aldrig bli gammalt!


Bara för att det här är BÄST!

Äntligen hemma

Ja jag fick ju ge mig iväg i alla fall.. Inte längre bort än till Skärholmen åkte jag. Det är ju alltid trevligt att stå en stund och beundra den bruna tegelbunkern till kyrka jag döptes i innan man går in i det numera jättelika shoppingparadiset (läs: mardröm).
Fy fan jag har nog blivit lite.. jag vet inte vad? Jag har blivit shoppingskygg! Jag tycker bara adet är jobbigt numera. Hittar aldrig nåt roligt och ja. Shopping har tappat sin glans i mitt liv. Det som var en så självklar och väsentlig grej, ja det orkar jag knappt tänka på nu... Får mig att må lite illa.. Vill bara blund tänka på fina kläder och sen kan de få hamna i min garderob.
Nu är jag slut. Slut. vad sägs om tidig sänggång ikväll? Jo tack. Men innan dess ska jag ta och slå in mina små klappar som jag faktiskt fick med mig hem.
well well, jag önskar er en god afton!
<3

This little feeling I have, it's getting old

Jag orkar inte. Orkar inte, orkar inte.
Jag vet liksom aldrig var du är eller vad du gör eller vad du tänker eller någonting.
Framförallt vet jag aldrig när vi hörs igen. Det tär och sliter. Frågan är hur länge man ska hålla ut?
Ja den som lever får se, just nu vet jag bara att jag lever dag för dag, lever på de svar jag får från min omgivning.
Med det här säger jag god natt tror jag!
<3

lite strunt bara

Va fan, jag vill inte skriva nåt jävla reportage. Jag vill skriva min nyårskrönika!!
Detta år har vart oerhört intressant och trevligt. Jag kanske ska lugna mig dock, det är ju trots allt vad blir det 17? dagar kvar av året så den kanske jag ska publicera senare.. För er som vill läsa om mitt år såklart. haha!
Kanske borde ha ett 2008 i bilder också! Det får väl också bli senare dock.
Ska väl ta och skriva lite mer, det har ju gått oerhört segt måste jag erkänna. Tänkte ta mig till gymmet sen också, bäst att försöka kommaigång igen den här veckan! (Men jag är ju så upptagen av livet) mouhahah.
SO LONG
<3

Berlin Baby!




Jag SKA dit igen, nästa år så?
<3

Praying to a god that I don't believe me

Faddergalan, Faddergalan.
Jag kan inte se sånt. Tårarna börjar rinna titt som tätt när de möter barn som blivit könsstympade, misshandlade av föräldrar, sett sina föräldrar bli mördade och liknande. Fan. Hur kan någon tro att det skulle kunna finnas nån kärleksfull Gud när man vet hur världen ser ut idag?
The Script framförde just The man who can't be moved. Både jag & Sara satt här och höll på att börja lipa och bestämde oss för att gå och se dem om de kommer hit! Vi har även konstaterat att deras låtar handlar om kärlek men inte på fjäskigt, smörigt sätt utan de beskriver den som den faktiskt är, tuff och allt blir inte alltid som man vill. De har så klockrena rader med i sina låtar!


"Some try to hand me money, but they don't understand, I'm not broke, I'm just a broken hearted man"
"While I'm wide awake she's no trouble sleeping, cause when a heart breaks no it don't breakeven"

Förstår man inte exakt vad han menar liksom? Ååh, det är det bästa på ett tag!
<3

Keep up the good work

De senste 2 veckorna i alla fall har jag haft över 10 besökare per dag!
Kul att mitt liv intresserar några människor (;
Nu har släkten åkt hem och det är me and my sis! Vi ska typ ligga på soffan och kolla på faddrgalan och HP-filmerna! mwii. Det blir mys! Känner mig inte manad till att göra någonting i detta jävla pissväder!
Dock fick jag mina barnvaktspengar av min kära morbror idag som jag skulle fått för typ ja 2-3 månader sen, men bättre sent än aldrig och just nu är jag ju pank, så det kunde inte vara bättre tajming!
Men ni får väl alla ha en trevlig kväll!
Jag vet att det är mycket roligare att läsa en blogg med bilder i, så nu ska jag hitta nån random bild att lägga in!


Det får bli mitt, Lovisas & Josefines hittebarnhuset i Florens i pepparkaka,
vi kom faktiskt trea med detta bidrag och jag kommer aldrig sluta vara stolt!
Dock höll vi ju på samanlagt typ 12-14 timmar.


<3

Det måste väl vara årstiden?

Eftersom att varenda människa verkar vara riktigt trötta och orkeslösa?
Eller det kanske bara är jag som känner att jag vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna i mars. Varför kunde inte jag födas till björn? Jag vill också gå i ide..
Jag sov ändå hyffsat bra i natt, från halv ett till kvart i elva! Men ja likförbannat sitter jag här med svidande ögon.
Vi har haft ganska mys här idag ändå med minna småkusiner och sysslingar. Det är mysigt och ja, jag känner mig älskad, haha men inte alla på en gång på en hela tiden kanske!


Man skulle kunna säga att det här är min gudssymbol!
När jag fick den för 2,5 år sen, så visste jag att allt skulle bli bra!


<3

~

God kväller!
Jag sov typ en timme förut, gjorde mig piggare för stunden, men nu sitter jag här lik förbannat och ögonlocken hänger som nytvättade kläder på en lina.. (Fina liknelser jag börjat göra, I know!)
Jag tog mig till centrum och köpte en fet godispåse, sedan tog jag den lilla bussen till trollis med Nicole vi köpte cola, på hennes ICA och hon visste inte ens varför priset blev som det blev. Alla kassörskor vet väl att när det är 3 cola för nåt så blir det alltid mer pga. panten? Hallå Nicole, wake up!
Sen begav vi oss hem till henne och tittade på Disturbia, typ en re-make av en Alfred Hitchkock-film, ganska spännande faktiskt.
Efter det blev det She's the man, men ärligt så tittade vi inte på den, vi uppslukades av våra terapisessioner som det ofta blir, haha. Man måste ju öva inför en blivande socionomkarriär (som vi båda vill bli, passande va?)
Det är alltid trevligt att träffa en gammal god vän. Mätt är jag också. haha
Bjuder på nån gammal bild av oss också innan det blir sängen och soooooova!
God natt!


Ungefär vad vi roade oss med i 8:an, ta 10000000 bilder i webcam.

<3

~

Så sexigt!

~

Jag satt på bussen hem och kom och tänka på en gammal kärlek. Min Lisa-skiva!
Jag lyssnade sönder den för ungefär ett år sen.. eller nej mer. Så den har legat och dammat i hyllan, men nu har jag plockat fram den igen och njuter mer än någonsin! Kan ni förstå vilka texter kvinnan och Mr Berg kan producera tillsammans!



~

Min räkning hade kommit idag.
Attans
Men ja, med tanke på min lön denna månad ska jag nog kunna punga upp det, men känns inte som något jag vill göra varje månad.. Men men, vad gör man inte för lite kärlek?
En kopp kärlek, 2 koppar kärlek... AAAAAAAAAAh. Idag har jag vart riktigt, ja, kär? Konstigt, men nästan 8 minuter räcker för att ta mig på en tripp till månen och tillbaka. Jag längtar så otroligt jävla pissmycket!

Imorgon blir det Razorlight med Jossan och Malin

~


Jag vill ha mitt hår tillbaka!

~


~




~

Du kommer aldrig läsa det här, så jag kan säga hur sjukt söt du är. Som en man med mens.
Det är du en jävla mensman!
Hahaha förlåt, mensman!
Herregud

~




RSS 2.0