~

Vilken härlig morgon! Solen sken in genom fönstret när jag vaknade klockan sex. Klockan sju när jag gick till bussen var det redan 8 grader! Så nu får det banne mig vara fint väder i Malmö!
Även denna fredag befinner jag mig alltså på Centralstationen för en liten weekend! Ska bli så mysigt att äntligen få träffa mina fina Malmöbor igen!

Igår blev det Middagsmys på fridays med syster och vår farmors syster. Gotti gott var det efter några sega timmar i skolan. Köpte mig ett par kilklackar som jag blir hög som ett hus i så frågan är när de kommer att användas.. En kjol från Whitney ports kollektion på bik bok. Var ju sjukt billig, så var tvungen att ha den! Ska bara försöka lossa på lite fläsk runt magen så kommer den sitta perfa!
Hoppas ni får en lika bra helg som jag planerar att ha, långledigt och allt som jag är!


DAGENS LÅT

Inte alls min grej egentligen. Borde egentlifgan ha vart gårdagens låt (som jag glömde) den kom på gymmet när jag var där och köttade. Även om det inte är värsta go-låten så blev jag jääävligt taggad!
Mest på att dansa lite kanske egentligen.
Anyway, here you go!

~

Jag vet inte, men när man typ börjar lipa till en trailer då är det väl illa? Eller så har de gjort sitt jobb jävligt bra.
Den här ska ses inom en snar framtid.

Han har ju vuxit till sig lite också!

~

Då har den sista kursen för terminen dragit igång och det känns helt okej! Nu ska man bara klara den, men det gör jag förhoppningsvis.
Känner för att rensa överallt, en vårstädning som gör att en hel del massa prylar försvinner, men när det finns så mycket känns det så övermäktigt och jag blir handlingsförlamad.
Längtar bort, bort gör jag idag, är inte säker på vart dock.
I helgen blir det ut och åka igen, köpte biljetter ner till malmö, fre-sön. Ska bli mysigt.
Undrar om man orkar sig ut på ett litet träningspass när lunchen inte är så färsk i magen längre.

~

I like!!


~

Det märks tyvärr tydligt att jag har lagt löpningen på hyllan sen ett bra tag.
Jag är så otålig så jag vill att det ska vara så lätt som förra våren, men då sprang jag verkligen varannan dag.
Bara att börja träna upp sig igen och försöka fortsätta med det i Alanya på något sätt så jag inte tappar allt som förra sommaren.

~

Idag hade jag tänkt mig att baka lite underbart god tekakor igen, det var ett tag sen.
Medans det jäser tänker jag inviga mina nya adidas och bege mig ut på en löparrunda medan solen halvt lyser, bra musik i lurarna och inte alltför trötta ben från gårdagens träning hoppas jag på.
Imorgon drar nästa kurs igång, den sista för denna termin, så bara köra på hårt från början, måste kika om de har några av böckerna på bilioteket senare. Är väl ungefär vad mina planer för dagen är.

DAGENS LÅT

Inte direkt den nyaste låten, men det struntar jag i. Denna går ganska bra på repeat också.
Jag bara älskar den, simple as that!

~

Helgen har varit kanonbra, bortsett från vädret.
Men vad gjorde det med så underbart sällskap. Har träffat både Anna, Tina och Zandra.
Och finaste Milokillen såklart! Vilken liten pluttis, så söt!
Blev en hel del fika för mig och Zandra haha, kom fram tidigare än de andra och åkte senare så vi fick slå ihjäl lite tid. Men vi hade en hel del att prata om allihopa eftersom de flesta av oss inte setts sen i somras, eller jag har inte sett någon av dem sen dess.
Ätit god mat och haft spelkväll hann vi med, fruktansvärt roligt. Precis vad jag behövde just nu ♥
Nu sitter jag och väntar på att få gå på ett indoor-walking som börjar vid fyra. Ska bli skönt att svettas som en galning och träna bort allt fikagottis.

DAGENS LÅT

Kanske ska säga veckans låt, haha. Denna går på repeat ungefär. Några andra låtar kläms in ibland.
Jag vet inte men den är fantastisk och hjärtskärande.

DAGENS LÅT

Det här är en låt som jag verkligen fastnat för just nu. Brukar inte lyssna på svensk "ghettorap" men alltså. Texten är nog en som beskriver ganska många ungas liv faktiskt. Refrängen och musiken är oerhört medryckande. Blir så glad av den. Och ungen kan ju vara det absolut sötaste jag sett!

~

God morgon från ett mycket regnigt Stockholm.
Nu har jag inte så mycket tid på mig för om lite mindre än 3 timmar går mitt tåg till Jönköping. Ska äntligen få träffa en del av Alanya 2010-brudarna. + en liten bebis. hihi.
Nä så vi hörs väl på söndag eller måndag helt enkelt.

DAGENS LÅT

Den här låten har jag lyssnat på non-stop nu i några dagar. Kan vara sommarens låt för mig.
Inte så att jag vill typ gå ut och dansa ihjäl mig när jag hör den, men jag ser framför mig att de står på scenen och man står med tusentalsandra helt svettiga och skriker med i den här låten, typ.
Älskar den ♥

~

Men äntligen!
Har lyckats fixa in musik på min telefonis igen. Nu kan jag njuta av min musik på bussen och framförallt på gymmet! Wiiie


~

Såg nu att jag tydligen tyckte det var fruktansvärt att ha slutat kursen, mena såklart FRUKTANSVÄRT SKÖNT!

Sov lite middag när jag kom hem, men bestämde mig för att handla lite middag och när jag kom hem, står syrran i hallen och säger häng med och träna. Hungrig som attans, men det var bara in med ett päron i munnen och på med träningskläderna. Jag vet inte varifrån denna energi och styrka kommer ifrån men skönt är det. Så länge man inte kör samma dag efter dag så är det luuugnt. Vem vet, det kanske blir en tripp ner imorgon med.
Endorfiner är ju så härligt, glad tjej!


~

Nu hade ni tur... Skulle skriva ett riktigt bittert inlägg imorse på väg till skolan. Men ville inte sitta och skriva på bussen.
Nu mår jag lite bättre än jag gjorde imorse, har klarat även denna kurs, så fruktansvärt att ha lagt detta helvete bakom sig! Har knappt sovit alls natten som var, därav mitt pissiga humör. Vaknade mitt i natten och låg bara och vred mig i över en och en halv timme, sådär kul när man skulle upp innan halv sju. Har vart förvånansvärt pigg ändå, så kanske bara ska sova fyra timmar per natt?
Nä, men nu blickar vi framåt mot mer än en veckas helt ledigt! NICE

~

Jag har tränat två dagar i rad, vad hände!? det har nog inte hänt alltför ofta. Känner dels att jag behöver ta tag i det sen mitt alldeles för långa uppehåll, tror det är mycket bra för min rygg, axlar och skuldror = ingen huvudvärk, så det är ju bra och dels för att stänga av hjärnan.
Idag provade jag indoor walking och det var ett tag sen jag blev så slut. Ögonen har gått i kors sen typ sju, haha. När jag var på väg hem så kom jag på att jag har verkligen inte tänkt på nånting annat förutom hur jobbigt och skönt det var att träna. Precis vad jag behöver..
För nu börjar det bli deppmode igen. Orkar egentligen inte det här. Hur fan har jag kunnat låta det bli en fjärde säsong nu? Jag är helt jävla galet trött på det. Helt ärligt. Jag vet inte vem jag försöker lura när jag säger att det är luuugnt, jag får ju åka ner.
Ibland skulle det fan kännas värt att vara ifrån varandra totalt fyra månader, hade jag haft möjlighet att jobba bort hela sommaren så varför inte.
Imorgon är det slutseminarier som gäller, så upp i ottan. Kommer få F på denna kurs så det bara skriker. Orkar inte.
Nästa gång jag skriver är jag positiv, okej!

~


~

Idag har jag äntligen tagit mig ner och tränat ett ordentligt pass, måtte det hålla i sig nu!
Gick hem till mammis på middag men alla var mer sovande än vakna så jag åkte hem tidigt. Är nu p mitt andra avsnitt sv kuzey güney och när, det är väldigt segt, men eftersom min kärlek avgudar denna serie får jag väl ge det några avsnitt till. Blir mer och mer ledsen av att tänka på att menekşe & Halil är slut. Det var fan bäst, hon är så vacker och han är så romantisk. Får väl kolla igen sen hihi.
Bästa investeringen var ju ändå Ys iphåååån. Nu kan vi prata hur mycket som helst utan att bli ruinerade.


~

Ingen bra dag idag. Klump i magen och ångest.
Över tenta, över kurs, över hej då över livet litegrann idag. Det får man väl ha lite...


~

Okej.... Då kör vi nu!
Sista rycket på hemtentan, snart är den klar och imorgon ska jag lämna in den oavsett. Orkar inte åka på fredag då vill jag bara vara hemma och ha våra sista timmar tillsammans.
Nu gäller det att hålla mig sysselsatt för att hålla jobbiga tankar borta, så nu planeras det trippar till jönköping och malmö för fullt, så jag kan få träffa alla mina underbara vänner som jag funnit tack vare att jag fann min kärlek i Alanya.
Kärlek till er alla ♥

~

Ys väska har plockats fram, igen. Det var 7 månader sen exakt sen jag åkte till Arlanda för tredje gången och hämtade honom hem.
Nu är det bara tre dagar kvar sen åker han. En hel höst har gått. En hel vinter har gått. Vi har hunnit göra allt och lite till, ändå känns det som att det var igår han kom.
Känner mig fortfarande helt tom inom mig, som att det inte alls kommer att hända. Ganska skönt ändå, skönt att slippa gråta ögonen ur sig och få till följd av det en dundrande huvudvärk.
Kanske är det för att jag vet att jag kommer snart, veckorna flyger ju iväg, helt plötsligt är det september igen och vi är här tillsammans, trötta på alla papper om att förlänga UT, trött på jobbjakt och skoluppgifter. Det blir fint. Det går bättre att vara ensam när solen kikar fram, träden knoppar sig och det är ljust till sena kvällen. Träna bort dagarna ska jag göra också.
Och längta längta längta. Längtan efter sommaren, stranden, brun hud och underbara vänner, utflykter och fina fotografier har redan börjat ta över mitt huvud mer och mer.
Det kommer bli en bra sommar i år, det känner jag. Kanske är det den sista av detta slag.
Bara framtiden och ödet vet vad som väntar!

~

Man kan ju bli galen för mindre än denna turk... Nu har han verkligen vart på äventyr och jag hoppas han lär sig något av detta. Själv har jag gett upp att försöka sova ordentligt tills han kommer hem. Jag underhåller mig med lite menekşe ile Halil. Såå bra!


~

Babyboomen runt omkring mig detta år fortsätter. Eller barnafödandet fortsätter kanske jag ska säga.
I onsdags fick vi ett litet nytillskott i familjen, en kille. Det behövdes verkligen!
Dock så bor de i England, men vi ses nån gång om året i alla fall.
Riley ska han heta. Fint tycker jag.
Började faktiskt skriva på min hemtenta igår, så det var otrolig skönt, för när jag väl kladdat ner några rader brukar det lossna sen. Så ska försöka skriva lite mer nu innan vi ska på påsklunch/middag hos mamma. Och om jag kan låta bli att kolla på Menekse ile Halil som jag och Y började kolla på igår. Vi kunde inte slita oss. Så spännande.
Det är bra då har jag nåt att kolla på sen när han åker kanske att man kan lära sig lite turkiska på det sättet också även om jag tycker de pratar oerhört fort, tur att det var engelsk text så denna serie kanske jag inte ger upp på som jag gjort med de andra för att jag inte fattar så mycket..

~

Y har vart här så länge nu, för oss är det, det i alla fall.
Det är därför jag inte riktigt förstår att han åker snart, om bara några dagar.
Jag tänker på det hela tiden, jag vet att han ska men det är som att jag hela tiden känner att nej, det är inte sant.
Så konstig känsla.
Nu har jag äntligen kommit igång ordentligt med tentan, så lika bra att köra på nu.
Glad påsk på er!

~

Idag skulle jag ha kommit igång ordentligt med min hemtenta hade jag tänkt. Men icke, vädret var underbart så jag och min kära tog en låååång promenad och satte oss nere vid en sjö. Där satt vi tills två svanar dök upp, det är riktigt lömska fåglar och jag var därifrån illa kvickt!


~

Igår sändes det sista avsnittet någonsin av One Tree Hill och idag såg jag det..
Konstigt det kändes att det var absolut sista.
Jag har gjort och följer nu många serier och en del kanske tycker det är ett otroligt slöseri med tid.
Men det struntar jag i, för mig är det så skönt att få komma in i någon annans värld en stund och glömma den trista, jobbiga vardagen som ibland råder.
Så nu blir det inge mer småstadsidyll där alla lyckades bli rika och berömda, kidnappade, rånade och misshandlade några gånger under 9 år.
Rest in peace

~

Känner en otrolig lättnad och lycka över att idag fått reda på juridikresultatet. Det gick, jag klarade det och det känns underbart. Jag kan, jag är bra!
Det var precis betalningen jag behövde efter mitt trytande självförtroende de senaste dagarna.
Nu är det bara att ta nya tag för den stundande tentan!

Såhär känner jag mig, on top!


~

Jag är då helt för jävlig..
Jag hade kommit in i ett ganska bra "pluggflow", men det är kört.
Nu sitter jag istället och tittar på potentiella lägenheter i Alanya.
Y är iväg och träffar sin vän, men han får att göra när han kommer hem sen, heheh.
Han som säger att det inte finns några till salu, jo visst du!

~

Jaha då var det april och snart har en tredjedel av detta år gått. Varför går det så himla fort?
Just nu är jag så himla otaggad på livet. Min kropp känns som en kan jag anta 90-årings kropp. Har ont i ryggen och torr och skruttig. Y åker snart till Alanya, så vad ska jag göra då i två månader? Jag vill ha reda på det satans tentaresultatet. Läser den tråkigaste kursen någonsin just nu och jag kan inte ens förmå mig att öppna böckerna.
Som ni ser kan listan göras lång och jag vet inte hur jag ska ta mig ur denna vårdepression light.
När jag jobbade ville jag inget hellre än att börja plugga. Nu skulle jag nog gärna jobba lite till...
Lets get to it.

RSS 2.0