2009 lider mot sitt slut

Vet inte alls hur jag ska beskriva detta år faktiskt.. Har varit minst sagt förvirrande och ångestfyllt kan jag lova.
De första tre månaderna kantades av utgångar nästan varje helg, främst med Jossan såklart!
I mars åkte jag tillsammans med min pappa och ena syster tillbaka till Alanya, för att träffa Yakup. Jag sov där varje natt och hade en allmänt bra vecka. Även Özlem var där samtidigt så jag fick känna på mer äkta turkisk kultur.

När jag kom hem därifrån mötte jag upp Martina som bodde hemma hos mig i ca 1,5 vecka. Vi hade några grymma veckor i april med kvällsté och cigg på balkongen och mycket snack såklart.
Jag och syrran tog även vårt pick och pack i mitten av april till New York för att hälsa på mammas kusin och hans fru, men självklart se staden också!
Skolan blev lidande detta år eftersom att jag var borta två veckor mars/april men också på grund av att mina tankar var någon helt annanstans..

Men inte ett enda IG i alla fall utan med betyg strax över snittet lyckades jag äntligen ta studenten den 4:e juni ifrån Värmdö gymnasium.
Sommaren låg framför mig och jag hade bestämt mig för att inte jobba bort den. Två dagar efter studenten satt jag åter på planet mot Antalya airport. Spenderade en vecka i värmen med min L O V E R. Martina och hennes kompis Malin var där samtidigt och vi spenderade lite tid tillsammans. Veckan gick grymt fort och när jag kom hem hade jag helt klart min low point of 2009. Orkade inte träffa någon, låg bara i sängen.

En visit hos pappa och Annika och efter det några dagar i Småland fick mig på bättre humör och nästa resa var redan bokad och betald. 3 veckor denna gång.
I juli blev det hultsfred för hela slanten och fy fan vilken bortkastad vecka. Förstod inte alls hysterin över attåka på festival. Det var bara sjukt äckligt. Och tråkigt. Men fick i alla fall se två av mina absoluta favoritband - Kings Of Leon och The Killers.

Jobbade 3 veckor och njöt av Stockholm, ångesten för hösten låg tung över mig hela jävla sommaren dock och ju närmare slutet jag kom ju värre blev den.
Sen kom äntligen 8e augusti. Jag hade sovit hos pappa i Sala som skjutsade mig till Arlanda. på flygplatsen i Antalya kom min älskling och hämtade mig. Det blev tre veckor fyllda av tårar, skratt, kärlek, missförstånd och förvirring. upp och ner hela tiden. Innan jag åkte ner hade jag tvivlat rätt starkt på om jag orkade det här. Men när jag var där nere så blev jag som vanligt helt jävla skitkär i honom igen.
Özlem och Simon kom ner och de hade även övertalat Annica att komma ner en vecka. Vi fann varandra genast trots åldersskillnaden som många är pigga på att kommentera..
Vi började med visumpapper men på grund av många jävlar där nere som ska lägga sig i tappade Yakup hoppet lite eftersom många sa att det inte fanns en chans att han skulle kunna åka till Sverige.
Jag hade panik när jag åkte hem eftersom att jag inte visste när vi skulle ses igen.
Jag hade fått reda på att jag skulle jobba så det fanns ingen möjlighet att åka ner efter några vckor igen.

Hösten. Blä. Jag hade inte klarat denna höst utan Annica. Tack vare våra möten och allt har jag mått stabilt, eller vad man ska säga. Jobbet. Nej, det är tråkigt, men har gett mig pengar.
I november fick vi äntligen svar pån att han fått visum och att han kunde komma hit i december - 2 månader. Tack gode gud, vem hade trott i början av året att det skulle ha hänt? Inte jag!

Tack till mina fina vänner och familj. utan er hade detta år gjort att jag gått under jorden.

Resor:
21-28/3 - Alanya
8-15/4 - New York
6-13/6 - Alanya
8-29/8 - Alanya


Musik:
13/5 - Beyoncé, globen
8-11/7 - Hultsfred med Kings Of Leon, The Killers <3



NYÅRSLÖFTEN
*Jag har egentligen bara ett och det är att ha ett helt rökfritt år 2010.
*Må bra (äta bra och träna)

God natt

Våra snygga glasögon från Avatar 3D

 

Min hundrädda man med Ozzy

 

Vi teståkte lite

 

<3


Forever

Nu har vi varit hemma ett tag. Tågresan gick bra både igår och idag. I Sala var det inte nådigt vad kallt det var.. Käkade god mat kollade på film och sådär.
Idag har vi testat längdfärdsskidor för första gången. Ska väl ta och lägga in lite bilder senare, men nu ska vi äta middag och lite sådär.
Ska nog passa på att köpa en biljett till Antalya i mars nu i dagarna också tror jag... så jag vet att det inte dröjer alltför länge innan vi ses sen när han beger sig hem igen..

Puss & Kram

Idag ska vi hem till pappsen. Så det får nog bli uppdatering imorgon när jag kommer hem därifrån!

Trött , trött, trött!

Har precis tagit en dusch och smörjt in min stackars söndertorkade hud efter att innan det just kommit hem från jobbet. Var lite jobbigt med 10 tim där efter lite mindre än 5 timmars sömn. Men glad var jag ändå för nattbio var så jävla värt! Hade mys i biomörkret med de bästa!
Kom hem efter jobbet och fann min käreste liggandes i sängen med datorn i knät kollandes på turkisk tv, och där ligger han än.. så jaha, vad ska jag göra? Sitter och äter "middag" en Ben&jerry's - baked alaska.
Mums.

Busy busy

Stackars lilla pojkvän som drogs upp 9.30 imorse och sedan drogs in i alla affärer. Han undrade vart alla män och killar var.. han såg bara en massa galna tjejer överallt. Jag sa att i Sverige ser man alltid trötta killar som går efter sina flickvänner i alla butiker. Och det ska man göra om man är en bra pojkvän. Haha. Skämtosido.
Vi köpte ett par nikeskor var. Skitsnygga båda paren! Jag köpte även lite annat smått och gott så jag är nog redo för 2010.
Svängde förbi biografen med Jossan och inatt klockan 23.30 blir det bio. Avatar 3D. Kan bli spännande efterom att jag ska upp kvart i nio imorgon och jobba. Men man lever bara en gång

En bild

Seni seviyorum ♥

 


Julen fortsätter..

Blev en riktig mysjul med fina och bra klappar och bara familjen och min käre pojkvän också såklart som även han fick lite klappar och hade köpt.
Nu blir det firande av min kusin som fyller 6 år redan! Kommer ihåg när hon föddes klockan 1 på natten mellan julafton och juldagen. Har inte sett dem på ett tag. Så kan bli trevligt!

God jul!

God jul på er.. Just nu tittas det på Grinchen och jag försöker lindra min dunkande huvudvärk för mig..
dessutom... JAG FICK MANDELN!
Det var en mor och en syster som tittade skeptiskt på mig när jag visade upp den. Haha, mamma sa berätta för Yakup vad det betyder. Sen direkt efter sa hon NEJ! berätta inte. Här gifter vi oss inte förrän vi är 25 år.
Haha söta mami!

<3

Nu blir jag lite besviken... Några tjatar om uppdatering och så får man inte ens en endaste kommentar. tjåligt tycker jag...
Dagen har bestått i att jag var tvungen att lämnan min älskling för att jobba 12-21. Men det gick nog bra. Jag hade skittråkigt och stressigt och abstinens dock.
Lille bebis låg och sov när jag kom hem, men det ändrades snabbt med lite pussar. Kan nog fortfarande inte riktigt fatta att han är här. Jag gjorde lite kizir för att sedan få ett utlåtande av en ursprungslandets fader. Han klagade först och sa massa om att det inte smakar riktigt som det ska smaka och bla bla, men han sa att han tyckte det var riktigt gott i alla fall.
Nu ska vi bara mysa och jag hörde rykte om att jag har en massage på g. Oh yes!!

Mwiii

Här kommer lite uppdatering då.
I söndags åkte jag och mamma till Arlanda vid klockan 16 för att hämta min älskling.. Jag kom in till ankomsthallen strax efter 17 och såg att planet hade landat. Mamma fick sitta kvar i bilen för att inte få p-böter. För varje minut slog mitt hjärta hårdare och extra slag.. Som jag uppfattade det kom det först människor från Japan eller Kina.. Men sen såg jag att det kom människor från Turkiet så jag tänkte att snart kommer han!
Ankomsthallen tömdes mer och mer på människor och jag började bli orolig, är det bara i min fantasi ändå? Haha faktiskt kom den tanken upp i min sönderstressade nervösa hjärna.
Men sen såg jag en liten filur i grön jacka och en mössa på huvudet och en röd väska i handen.. Och min mun formades till ett stort leende! Jag gick fram och mötte en lika glad kille så blev det lite pussar.
Vi åkte hem och vi gjord einte så mycket förutom att njuta av att äntligen vara tillsammans igen. Jag lagade lite köttfärssås och så kollade vi på film och låg och pratade.
Måste säga att jag sov ganska dåligt den natten vaknade lite men det gjorde ingenting egentligen!
Igår kom vi inte upp förrän klockan 13 från sängen och käkade lite frukost innan vi tog oss in till skanstull för att växla pengar, efter det tog i en lång promenad genom hela stan till Sturegallerian, vilket kanske var lite elakt av mig eftersom att min stackars pojkvän höll på att frysa ihjäl.
Blev en liten fika med Simon, Özlem och min lilla farsgubben och det var väldigt trevligt.
Nu blir det lite julbak och så ska Roonie Ballonie hut och hälsar på.

....

Fast det blev försening.. Men vi lär ju åka typ nu till Arlanda..!

still hyyyype

Jaha, det händer ju att planets ankomst förändras ibland.. Fick ett sms från yakup han sa att de skulle lyfta från Istanbul 13.50 (turkisk tid).. Så jag tänkte att jag går in på Arlandas hemsida och kollar för de borde ju ha när plan anländer ochsånt. ja mycket riktigt, och där står det att planet kommer 16.10! Alltså en kvart innan det ska komma. OMG 15 minuter idag är mycket. men okej. kör till!
Har inte fixat mig nåt, bara i rummet. Så nu blir det lite speed tror jag bestämt!

2009-12-20, 4:e advent and THE day

God morgon!
Sitter och samlar lite kraft att fixa det jag ska fixa!
Igår introducerade Jossan mig för sms-roulette. Kan juvaradet roligaste jag har sett. Och vi bestämde att vi ska köra det nån gång. Kan ju bli lite lätt pinsamt!
Ja nej, nu är det dax att ta tag i dagen!

yarin, yarin, yarin!

Okej, jag var jävligt P I S S E D förut. men nu känns det bättre. Så, såklart jag ska skriva lite mer här. Haha. Jag är helt sjukt nervös och hypad. Shit, shit shit. Om ett dygn då är han här liksom. Hemma hos mig.
Kan helt enkelt inte förstå det. Punkt.
Det var verkligen skönt med lite sällskap av min skönaste Joschki. Lite drygt att ta sig till Stures by i detta väder eftersom att kollektivtrafiken inte riktigt går som den ska. Men har man behov så har man. Och det passade ypperligt även om Josefine glaserade pepparkakor och jag bara tittade på så hann vi prata och tömma lite. skööönt. Förhoppningsvis spikar vi in ett biobesök i mellandagarna att se Avatar. För ja, jag har blivit sugen på att se den.
Nu måste jag sova. Har lite att göra imorgon innan det är dax!
Sov så gott

2009-12-19

Det får bli tyst här på obestämd tid. När allt har lagt sig kanske det kommer ett inlägg.
Ikväll ska jag hem till Josefine och tacka gudarna för det. För här är det ett battlefield och jag pallar verkligen inte.
Ibland alltså. Ibland.
En liten kvällsbön. Fixa min "framtid" så jag kan ta mitt pick och pack och sticka.
Hejdå.

God natt

Dagens störning nummer 1: Mina två tjocka blåsor på tungspetsen.. De känns gigantiska. Gör ont.
Dagens störning nummer 2: Alla panthuvuden som var kvar i butiken efter stängning så man nästan missade bussen. Skäms! Blir fortfarande lika förbannad varje gång folk kommer och ska handla en massa grejer 2 minuter i. Vet man att man ska det får man väl se till att göra det tidigare.. faktiskt.

Men hemma är jag nu. kallt som satan ute. Ska upp tidigt imorgon. Kan inte sova. Fjärilar fladdrar i magen.
Det börjar dra ihop sig för en liten årsredovisning som jag så fint gjorde förra året.Kul att kolla tillbaka på. Det här året har varit THE SHIT alltså. Svårt att toppa!

Dagens moralkaka, haha

Skulle ta mig till centrum och allt vad det nu var.. nu är det helt plötsligt endast 2 timmar tills jag ska till jobbet... Hmm. fastnade förs framför finalen av Biggest loser lite synd att Bill vann.. hade  hoppats på en tjej men, men.

Nu har jag suttit och dragit av några program av debatt.. otroligt intressant måste jag säga. Ett program helt i min smak. Mest intressant var det program jag missade som var om minareterna i Schweiz och debatten som följde om muslimer i Sverige. Well, det mest intressanta som sades var att trots att man inte kan tro det är USA  det land i väst där muslimer kan leva mest fridfullt eller vad man ska säga. Jag förstår fortfarande inte häxjakten.. Av någon "sort" Alla är människor, öppnar man upp oss finns precis samma saker. Ett hjärta för att pumpa blod, lungor för att andas, muskler för att röra oss, skelett för att inte falla ihop osv. Så är det. En människa är en människa, varför skillnad? En idiot är en idiot.


2009-12-18

god morgon!
Igår var jag hyfsat seg efter jobbet men bussarna gick i tid i alla fall inte samma snöstorm som i förrgår.
Jag vägrar dock att klaga på snön, japp, jag gör det inte bara! För som jag har längtat hela gråa trista hösten.
Nu är världen som jag gillar, vit, isolerad, mjuk. Jag gillare!
När jag kom hem pratade jag med min bebis. Han är fan bäst. Det kommer bli så jävla grymt. Men ju närmare jag kommer, ju mer outhärdligt blir det.
Så nu till er vänner som läser detta... Om någon har en stund över imorgon, lördag efter klockan fem. Snälla kidnappa mig! Jag kommer gå upp i atomer om jag bara går hemma själv här hemma imorgon!

Övermorgon...♥

2009-12-17

Nu blev det stressigt här.. Jobbar 12-21.
Så det blir tyst här till ikväll!
Ha en bra dag!


Annica! om du läser dte här.. Har inga pengar på min mobil, men om du vill snacka ikväll så kan du väl ringa ikväll vid 21.15 när jag slutat jobbet? :) Om du inte ska lägga dig tidigt!

2009-12-16

Här har det sannerligen varit tyst idag..
Jag hade en jäkligt trevlig reunion idag med en gammal vän. Vi var väldigt tighta en gång i tiden. Fikade på Wayne's och catched up ungefär 3 år... Nej väldigt trevligt var det och passar mig perfekt som är en sån där riktigt nostalgisk människa. Hoppas att dte blir fler möten för vår del, för det bästa var att det kändes inte konstigt alls, det var som det mest naturliga i världen.

Sen blev det lite jobb och det gick en aning segt.. Och att ge sig ut i vinterkylan och gå till bussen var bland det värsta.. Nu ska jag dricka en kopp té till och sen raka vägen ner i sängen.
God natt på er!

4 dagar kvar...♥

De där små ljusglimtarna

Har för en liten stund sen avslutat en vinterpromenad som snabbt blev omplanerad till filmkväll med bästaste Sofia.
Efter att ha mötts på halva vägen gick vi bestämt hem till mig och det blev té, popcorn och film - Vägen ut, Grymt längesen!
Nu är jag dock helt klart redo för att sova!
iyi geceler på er i stugorna!

My lady

Jag är helt slut.. Nästa år börjar jag med julklappshandlandet i september tror jag. Orkar fan inte det här.
Tog mig en tripp förbi julmarknaden på stortorget dock <3
Fan vilken känsla jag fick (jag gick lite vilse på vägen dit) när jag gick i de trånga gränderna och kullerstenarna. Kändes som att vara tillbaka i tiden, har ju tnkt på det många gånger, jag skulle nog ha levt under 17/1800-talen. Bo i någon liten lägenhet i gamla stan. Fast sen höll jag på att halka ner i en liten gränd och då tänkte jag att det var säkert skitjobbigt när det var sånt väder som det var idag.. Jag är hursom i stort sett klar med julklapparna nu. bara en lite jäkel kvar.. Eller borde väl köpa nåt till Yakup, men känns som att han kan klaga på det jag köper, bättre att han är här, kan tänka mig att det kommer bli en del som åker med honom hem härifrån sen..
Jaja. Nu ska jag vänta på att min promenaddejt ska ringa så man kan få virvla runt mer i snön, wiiiie!


Typiskt mig

Haha.. än har jag inte kommit in i duschen och in till stan. Jag är dock INTE förvånad. känner mig själv ganska bra.
Dock har anlendingen inte varit den det brukar vara (nämligen att jag fastnar framför den här jävla saken. datorn alltså) utan jag har faktiskt städat upp i mitt rum poch dammtorkat (lite i alla fall) och dammsugit. mycket nödvändigt. Känns som att jag kommit en bit på vägen nu i alla fall.
Har letat reda påå mina papper på telefonen så ska vi se om man kan få en ny. Vore ju guld.
Nu känner jag mig redo för att hoppa in i duschen och bege mig. Efter en kopp te först!

Och ja Annica, jag har grym resfeber. Haha!

2009-12-15

God morgon!
Vi får se hur mycket jag hinner idag av det jag tänkt mig. Ska strax duscha och så för att bege mig in till stan. Och där hoppas jag att jag ska åstadkomma något som kan stilla min nuvarande, tillfälliga ångest ett tag. Vore skönt i juletider som dessa.
Jag förstår inte varför jag har så jäkla svårt att somna nuförtin' det går inte.
Igår låg jag och läste till halv ett, det var bättre än att gå direkt från datorn till att försöka sova, det är nämligen hopplöst.
Jag är fortfarande väldig glad för snön!

Tik Tok

Ännu en dag har gått... Tack gode gud.
Hann ladda om min lilla iPodis imorse i alla fall, så nu finns några nya fräscha låtar på den.
Kaosigt känns det som att det är för många i sina liv... Just nu känns mitt liv hyfsat... Onödigt? Känns som att jag liksom gör inget vettigt. Jag jobbar men inte med något jag vill egentligen. Jag pluggar ingenting. Jag gör ingenting annat kreatiovt på "fritiden".
Men om några dagar får mitt liv mening igen och 2 månader framåt, så det känns ju toppen. Sen får vi se vad livet har att erbjuda mig... Can't wait!

surprise surprise

Jaha, lite snopen jag blev imorse.. Blev först väckt av att nån telefonterrare ringde efter mamma klockan 10... Precis efter det ringer L på jobbet och har blivit magsjuk. Kan jag komma och jobba? Jaha, hur länge då? Till fyra okej..
Så mina palner för dagen flög ut genom dörren samtidigt som jag flög ur sängen..
Jobbet gällde dock bara mellan 11-16 så det var helt okej ändå. Blev lite (läs mycket!) gladare dock när jag såg snön!
Så nu måste jag ta tag i lite matlagning, lite dammsugning av rummet och ja, annat som faller mig in!

Lusse Lelle

Hellu.
Är. Helt. Slut.
Jobb hela dagen och den där lucia-tredje advent-endast-11-dagara-till-julkänslan har inte infunnit sig.
Däremot har jag vart inne i frukten rätt mycket idag vilket varit skönt, inte bara kassatid.
Ja, vad ska man säga jobbet är jobbet.
Fortfarande känns det stört naket att inte ha en telefon!! Prio ett imorgon kan jag säga! Fast då måste den låsas upp och hej och hå. Jaja, vi får se hur det går, en telefon måste man ha.
Kom hem, ringde Yakup (från hemtelen. dådå..) Vi hade mycket mysigt och trevligt och underbart och kärleksfyllt samtal. Blir mycket av det nu för tiden. Gillar det skarpt. Nu har liksom en veckas-hållplatsen passerat för om exakt en vecka så lär vi ligga i min säng och mysa som aldrig förr and I really can't wait! Jag vill att den här veckan bara ska springa iväg.
Imorgon är jag ledig och tänker ägna mig åt bra och nödvändiga saker och träffa Lovisa förhoppningsvis!
Nu måste jag sova dock. Är helt slut.
God natt på er!

I come from galaxy - oh yes mr. You do!

Fy farao vad mätt jag är och fy farao vad otaggad på jobb imorgon jag är..
Ingen telefon heller.. känner mig handikappad. Måste kolla med försäkring och allt så det funkar.. Så borde jag ha fått en ny till på måndag/tisdag och sen ska den bara låsas upp också. Att allt ska krångla så jävligt.
Nej nu har jag verkligen resfeber, men jag ska ingenstans!
Känns som att veckan kan gå rätt fort då Martiegirl kommer att stanna här! Weei. Kommer bli wonderful!
Och så lite jobb - CASHFLOW på det så blir det tipptopp, sen är han här helt plötsligt!
Nu får det bli lite sömn tror jag bestämt!

Iyi Geceler

Dinner

Nu ska vi åka in och äta på Bamboo Palace med våra barndomsvänner. Sen blir det bums i säng för imorgon ska det upp och jobbas, casha in lite. Kan behövas efter att inte ha jobbat på hela veckan.
Vet dock inte hur jag ska lyckas väcka mig imorgon... Men det får jag väl komma på när jag kommer hem.
Soooe Loooonge

OhmyfuckinggodIcan'tbelieveit'strue

8 dagar.... ♥


Wishing for a miracle today...

Igår mötte jag upp Özlem på drottninggatan och kollade affärer och sånt. EN julklapp köpte jag. EN! Fan vad segt det går den här julen, jag har en massa saker jag vill köpa och göra, men inte till andra.. Julklappen jag köpte är jag riktigt nöjd med, den är till min pappa och hans sambo, tror att de evetuellt kan bli nöjda med den med, i alla fall pappas sambo. Haha.
Nu har jag julklapp till Syrran kvar och till Abbe, min "styvbror". Är helt fundersam över vad jag ska köpa till dem och jag är helt fundersam över om jag ska köpa något till Yakup vilket jag skulle vilja... Och det spännande med det är hur mina pengar ska räcka till det.

Åkte hem och fixade mig lite, Martie kom och vi gick över till lokalen på vår gård där min syrra och hennes kompisar var och firade min systers födelsedag. Käkade och sådär. Sen kom min Roonie över och det var jääävligt nice, för henne hade inte jag sett på år och dar kändes det som. Vi drog in, min mobil dränktes i öl och är nog död. Jag har panik.
Och Royal Gardens musik sög!

It's a beautiful day, don't let it get away!

GRATTIS SYSTER PÅ 18-ÅRSDAGEN. DAGEN DU LÄNGTAT SÅ EFTER ÄR ÄNTLIGEN HÄR!
IKVÄLL BLIR DET MIDDAG OCH SEN UTGÅNG, HOPPAS ATT DIN DAG BLIR PERFEKT.
DET ÄR DU VÄRD.






Emotions

It's been so long
That I haven't seen your face
I'm tryna be strong
But the strength I have is washing away
It won't be long before I get you by my side
And just hold you, tease you, squeeze you
Tell you what's been on my mind



King of my heart ♥

Jag tror inte det

Jag tror inte att Glee var något för mig... Det går otroligt segt. Men jag ska väl försöka dra igenom de avsnitt jag har fått tag på så får vi se om det lyckas omvända mig.
Har verkligen bara haft ännu en dag av slapperi. Kollade lite på Barack Obama när han höll sitt tal i samband med att han fick Nobels fredspris. Jag vet inte. Han menar på att ibland är det nödvändigt att driva krig för att nå fram till fred. Well, vi får väl hoppas på att det blir så då... Hursom är han en väldigt bra talare.
Efter det snubblade jag över Dokument inifrån som handlade om att Islamismen (alltså den Islamska politiken som en del vill ha, alltså inte själva religionen och tron) får ett större grepp om Sverige och övriga Europa. Även det var intressant. Tänker inte yttra mina åsikter om vad som sades där så mycket. Men ja, det är väl dumt att tro jag är emot muslimer och Islam eftersom att jag är tillsammans med en.. Men när de säger en del saker vill jag hålla för öronen litegrann, men det vill jag göra när folk påstår att Jesus gick på vattnet också till exempel...
Givande dag känner jag verkligen...!

Hajar i luften..

Det är ettprogram jag har suttit och slökollat på lite ett tag.. Jag älskar såna här program. Jag älskar att utbildas, när jag får välja det själv så att säga. Måste ha ärvt det från farsan Baloo han är väldigt allmänbildad måste jag säga och det är ett helvete att spela spel mot honom, man vinne rliksom aldrig...
Det här handlar om vithajar i "dödsringen" vid sälkusten utanför Sydafrika. Sen blir jag typ avundsjuk på dessa människor som får jobba med något (jag antar) att de brinner för. Åka till olika platser runtom världen osv. Vill också bara veta... och sen viga mitt liv år det. Eller jag vet väl ungefär, men det kommer ta så många år att ta sig dit känns det som...
Jag måste verkligen lära mig att bara leva i nuet. Ta det som det kommer. Allting ordnar sig för mig, det gör det.

2009-12-10

Tjohoo jag har fått en 25:- check från ICA. Då kan jag gå och köpa glass som jag hade tänkt!
Annars tänkte jag nog glutta lite på Glee idag. Kul va?

aaaah gel simdi lütfen!

Okej nu ska jag tjata lite till om min underbara pojkvän.
Det är kul när vi pratar jag älskar att prata med honom och känner mig alltid tillfreds efteråt, (om vi inte bråkat och jag slängt på luren, tycker synd om mig själv och väntar på att han ska ringa tillbaka, vilket han räknat ut för längesen och därför aldrig ringer upp. snyft) men vill ha mer, varför tar pengarna slut så fort?
Vi blandar ju lite med de få turkiska ord jag kan, Yakups svenska ord och så engelska såklart övervägande. Yakup skrattar alltid åt mig när jag pratar både svenska och försök till turkiska.
Men när han pratar svenska tar priset, då vill jag dö av kärlek. Han låter så forcerad ibland när han ska säga en hel mening så det blir "eh eh eh". Bästa är när han härmar mig när jag blir sur, då säger jag nämligen alltid LÄGG AV. Detta har han snappat upp och är snabb på att säga fast det blir "legg ofv" typ. Haha väldigt sött. Och Ö-ord har han svårt för vilket jag inte trodde eftersom att bokstaven finns i deras alfabet. Men han är bara lat och snabb (på samma gång!?)när han pratar. Mja, han är för söt. Jag börjar få resfeber, fast jag inte ska någonstans.

10 dagar kvar!

Obehag

Jag tycker inte om när människor som inte känner mig berättar för mig hur jag ska leva mitt liv är och vad jag ska göra osv. Det kan man inte göra när man inte vet omständigheterna. Faktiskt. Det kan finnas mycket i bagaget som man inte har en aning om och det kan passa att vara finkänslig innan man helt är insläppt.



Jaa. jag älskar honom för mycket

Det är tur att jag fått tag på en nedrans bra karl. Han kan allting! Precis som lotta på bråkmakargatan. Himla tur för mig, jag som är så mentalt och socialt handikappad (!!!). Han kan lära mig alla språk. Han är doktor och vet precis vad jag ska göra nu för att bli frisk. Fats det gulligaste var "No I can't be sick same time as you cause I have to take care about you then" (so far so good, nu kommer dte bästa! "So I will just ask my mother what I should do" Hahaha! Oh NOOOO Not another mama's boy! Visst jag tycker verkligen barn-föräldrarkontakt är fint. Och jag är själv väldigt mammig. Men det är fan som min kära mor säger. Killar och deras mammor har nån speciell jävla relation. Går inte att sätta fingret på. Jag vill inte ha nån machoman utan känslor, absolut inte, men inte nån som aldrig kan säga emot sin mamma. Och nu vet jag inte varför jag säger detta i samband för yakup för så  mycket mammas pojke är han inte. I jämförelse med andra..

Random lista:
* Jag är nog beroende av Frödinges kladdkaka nu på riktigt!
*Paradise Hotel är äkta pinsam jävla underhållning!

Nästan feberyra

There will be no work for me tomorrow.
Ringde just och sjukanmälde mig. Förstår inte. Jag kan aldrig vara sådär lite, lite förkyld utan det ska bombas på ordentligt. Nu har jag fått hosta på det.
Vaknade snortidit gjorde jag också. Har kollat på Mamma Mia, den filmen. Mmm in my heart alltså.
Fick mersmak igår av Criminal minds också så det får nog bli några fler avsnitt av det. Kan man dregla lite över Cpt. Morgan (Shemar Moore) I swear to god. Han och Taye Diggs är mina ouppnåeliga. De är på pedistal. Damn.
Har alltid trott att jag skulle end up med en riktigt mörk, mörk tall handsome man. Men det blev en turkkurd istället. Han är mörk nog, så han får väl duga ;)

Nej. Jag älskar Yakup och snart är han här!!! Can't wait. Kan nästan framkalla honom bredvid mig när jag ska sova nu. Vilket betyder att det börjar bli helt outhärdligt att vara utan honom.

Dagens kvot

Dagens kvot av att tömma tårkanalerna är helt klart fylld. Fy satan. Kollade just på Criminal Minds. My god vad sorgligt det var. Är troligtvis den mest överkänsliga människa som finns. Grinar ju fan till allt.
Ska försöka sova strax. Lätt. Är helt slut..
<3

I hate this part right here

Det här är inte sant. Kände mig hyfsat bra idag på förmiddagen men nu är dte helt täppt och jag känner mig febrig, vilket är det mest störande. Men ingen feber här så det är ju bra. Tyder ju inte på grissjukan än då i alla fall! Peppar peppar att man ska drabbas av den liksom. Pallar jag ju inte.

12 dagar kvar till aşk
ım kommer!!!!

2009-12-08

God morgon på er!
Har precis käkat frukost och lämnat av Martina vid bussen. Vi hade det väldigt trevligt igår låg och pratade. Såklart en jäääävla massa Tureky memories! Alltid härligt.
Sen tvärsomnade vi och vaknade väl runt tio. Tror det kan vara så att jag eventuellt har smittat Martina för idag var det hennes tur att må som jag gör. Kul, kul, kul så hon åkte hem nu för att äta och sova.
Tänkte väl försöka sova lite själv. Men jag har någon stresskänsla i kroppen och det är skitjobbigt för jag har ingen aning om vad det är. Julstressen antar jag. Men idag ska jag tillåta mig att bara ta det lugnt och li lite piggare. Kanske kolla på Twilight, den kan man väl inte se för många gånger eller?

Öptüm

Släpp mig jag vill ut, det känns som om jag har feber

Lite så känns det nu faktiskt. och jag vill att mina små baciller ska släppa mig.
Tog mig in till staden i alla fall en stund med Martiegirl. Vi kollade myrorna på ST:Eriksplan och vidare till gallerian och kungshallen igen. Idag blev det lite tikka masala.
Namie. Nu blir det vila, vila, vila. Måste bli frisk. Veckan ska bjuda på julklappshandel och utgång och födelsedagsfirande. så big no. Det roligaste eller roligt och roligt.. Var att när jag pratade med Yako the wacko idag så hade han också blivit sjuk. Samma dag. Helt sick. Men vi har connection och så är det.

I natt ska Martiegirl sova här och nu ligger hon och bråkar med sin boyfriend. Ni ser, inte bara turkeyboys som bringar problem ;)

Günaydin

Idag ska jag satsa på en vilodag. Mår inte alls bra nu känner jag.. Halsen gör inte ont idag så mycket utan är mest bara irriterad. Usch jag pallar inte sjuka ner mig nu. Faktiskt.
Later - kommer Martie hit och klipper av mina risiga toppar! Weehuuu. Så tills dess blir blir det till att vila och hinka te och knarka fishermans. Tur att man hade ett lager av dem hemma.
Skulle hemskt gärna vilja prata med Yakup har inte gjor det sen i fredags kväll (wooow. Men ja, jag är van att prata varje dag). Och som vanligt försöker jag hålla hårt i mina händer så att jag inte ringer honom för nu får fan han ringa. Som vanligt verkar det inte beröra honom om vi inte pratar på tusen miljarder år.
Men det känns som att något felar....
So long, ha en bra dag!

some updates!

Fredag: Jag drog med Martina in till stan. Vi lunchade sushi i Kungshallen och fikade med sis på nåt kafé i närheten!
Tipptopp! Jobbade kväll. Sög. Kom hem somnade alldeles försent.

Lördag: Jobbade. Gick ganska fort. Åt min gamla "Jagärenfattigstudent"-lunch, nämligen cussrynudlar med kyckklingklubba. Nam Nam.
Var död. Åkte hem. Vilade lite. Duschade. Mötte mamma och Mats på bussen. Åkte till Barcelona. Träffade Jessica, Daniel, Fredrik, Vicky, Cia, Gustav, Micke, Signe, Peter och Jennie. MUUUUCHAS KÄRLEK till min galna unga fräscha pigga släkt! som väntar tillökning. Premiärbarn väntas av siste kusinen (mammas alltså). Sen har alla mammas kusiner bjudit på sysslingar. Blir man syssling igen i juli. Denna unge kommer dock att ha sitt hem i England vilket gör att jag troligtvis inte kommer se mycket av den...
Blev en del snack om min käre boyfriend, men ingen verkade se negativt på det men man vet ju aldrig vad som sägs bakom stängda dörrar. Eller så är det bara jag som har fördomar om att alla mäniskor har grova fördomar.
Sen skulle de alla till Engelen och där är man en liten plutt så ja åkte hem, var ändå supertrött och skulle upp och jobba idag,,,

Söndag: Höll på att döda klockan när den ringde. Ville inte upp. Stod en stund och funderade på att allvarligt ringa och säga att jag hade spytt hela natten och inte kunde komma. Men nej. Jag är duktig. Jobbade. Seeegt. Tur att Melissa finns där. Hon är så underbar när hon riktigt flummar ut. Haha.
Nu har jag vart hemma ett tag och hamnade såklart direkt här. Och jag har ont i halsen. KUUUUUUUUUUL

God natt vänner!

Took a trip to Barcelona

Har just kommit hem från family dinner på restaurangen Barcelona. Den ligger bakom Kulturhuset och var riktigt trevlig!
Nu är jag djävulskt trött, så en ordentlig uppdatering kommer imorgon. Efter jobbet.
<3

What can I say? I love that man

Som vanligt blir det aldrig riktigt som jag tänkt mig.. Hade tänkt sova för kanske en timme sen. Men nej.
Har pratat ordentligt med min älskling nu. Och ja, nu saknar jag honom änne mer och jag vill bara att dagarna ska gå och gå och gå poffff så det blir den 20:e. Jag har såna cravings för den mannen så det är bara inte sant. Jag förstår verkligen inte vad eller hur han gör. Men han väcker något i mig - en eld skulle vara en bra beskrivning som jag aldrig tidigare känt någonsin. Som jag inte visste att jag kunde känna.
SF SF SF SF är det rätta ordet nu. Bajs, kan han inte bara teleportera sig hit istället.

Håller jag på att bli sjuk nu? Huvudet är alldeles tungt och näsan täppt och känns varm. Peppar peppar. Orkar fan inte bli sjuk nu.
Imorgon blir det jobb och sen middag på Barcdelona. Ska bli mys!
God natt

2009-12-04

Som min vanliga dagordning sitter jag här och kikar på Biggest Loser-reprisen. Är heeelt fast och så gråter jag hela tiden när de blir så lyckliga. Vadå tönt?
Sen blir det till att stressa gärnet in i duschen och så för sen ska jag möta Martina på bussen och åka in och luncha! Äntligen får man träffa bruden igen!
Var riktigt jobbigt att gå upp imorse, så jag hoppas att jag börjar piggna till snart.. Men va fan jobba stängning fredag och öppning lördag är ingen höjdare om jag får säga det själv...
Ha en bra dag!

God natt

Jag saknar Alanya,,, väldigt mycket. Skulle egentligen göra vad som helst för att åka dit, men men det är ca. 3 månader kvar tills att det blir av och sålänge får jag ha anledningen till att jag åker dit över huvud taget här hos mig.
Men ändå. Det är något med den lilla staden. Jag känner mig så hemma.
Jag vet inte vad som hände, men jag tror att den staden har mig under en förtrollning.
Men den skulle troligtvis inte hålla i sig om jag bodde där permanent.
Nej, jag gillar Sverige, det är här jag hör hemma.

Vad lycklig jag blev nu!

Det här skrev jag den 25 augusti när jag i min vanliga dagordning satt på restaurangen och pillrade på min dator medan han jobbade...

Idag har allt varit upp, upp, upp. Dock fortsätter det att sega sig med papprena och pass och fan vad det kostar pengar. Han kommer nog aldrig komma till Sverige. Usch, klumpen växer och växer. Men någon gång ska det väl ordna sig.

OMG - och nu är det två veckor ungefär kvar tills han faktiskt kommer. Jag måste ha vart ett underbarn detta år. Karma, it comes back to you :)
Nu blir det jobb!
Tjingeling pling <3

Ryktet sprider sig

God morgon!
Igår när jag kom till jobbet blev jag utfrågad av tre av mina kollegor om min käre pojkvän.
Som jag berättat innan så har många människor på jobbet inte vetat det här eftersom jag valt att inte säga något då jag tycker att folk i detta land har för täääskiga åsikter och fördomar om människor från muslimska länder. Jag har helt enkelt inte orkat.
Från början var det faktiskt inte alls många som visste... Min familj och mina närmaste vänner. Helt sjukt. Det hade inte behövt vara så men jag antar att jag inte orkade försvara och stå upp för det hela tiden.
Men nu har dte i alla fall kommit fram till ja, jag skulle tro de allra flesta på jobbet eftersom att jag berättade rakt ut för min chef att han skulle komma så jag skulle vilja vara lite ledig osv.
Men det känns bra nu faktiskt. Det känns ju bättre att de frågar mig personligen så de får svar än att det går massa rykten och sånt. Det gillar VI inte!
Efter gårdagens jobbpass känner jag mig rätt mör och fick skitont i ryggen så har ingen lust alls att jobba faktiskt.. Har några dagar framför mig med jobb så det blir rätt skönt när denna helg är över, med lite ledigt. Och då är dte helt plötsligt bara 2 veckor kvar, sick. Tiden går ju skitfort!

fick reda på igår att jag ska jobba på nyårsdagen. Men jag har bestämt mig för att inte det ska förstöra mitt nyårsfirande.. Vet ju inte ens vad jag ska göra då, men något vore kul att hitta på. Men tiden är bara 12-18 så jag tror inte det ska vara problem faktiskt!

Ska verkligen slappa lite nu innan det blir jobb i eftermiddag!
Ha en bra dag!

Anfall

Kom just hem efter att ha gått promenad efter jobbet.. Det behövdes har inte varit ute i den friska luften på länge länge för det är så tråkigt att gå själv, därför blir det aldrig av när jag är ledig och kan gå själv om jag skulle vilja.. hursom, haha det var rätt äckligt. En stor Grand danois gjorde värsta utfallet mot oss och började skälla.. Matten berättade sitt livs historia typ om hur hunden blivit biten och sen dess är jättekosntig och ville att vi skulle hälsa och massa sånt. Hmm, ja, de var rätt konstiga i alla fall de två kvinnorna. Men jag tyckte synd om hunden som hade sår på benet och blivit rädd antar jag, så klart jag kunde klappa lite på den.
Himlen var helt amazing när jag gick ut månen i mitten så det blev en härligt mörkblå färg och så såg det ut som typ.. skorpor eller vad man nu ska kalla det.

Pratade med min skrutt förut och han frågade om han behöver ha med sig handduk.. Lillen. Kunde inte låta bli att skratta lite. Han är för söt. Men det betyder att han börjat packa i alla fall så det var ju positivt!
Längtar så otroligt mycket!
Nu ska jag sova.
Iyi geceler!

2009-12-02

Igår var det riktigt kallt, det kändes verkligen! Mina händer höll på att förfrysa.
Och ja, idag ligger även den vita, tunga frosten över mark och tak. Ska det bli lite snö snart trots allt? Hoppas!
Ser ut att vara riktigt fint väder ute idag, klarblå himmel och sol, men det är nog ruskigt kallt!
Idag har jag fått äran att jobba 12-21. Ska bli underbart roligt. Eller inte.. Vi får se om jag får med mig Martie ut på en sväng ikväll eller om det blir hemma. Hoppas att vi hinner ses snart i alla fall och att man kanske kan få lite sovsällskap.
Nu blir det frulle och lite.. eh ja The Hills
Ha en bra dag!

12 av 12

Gosh...
Jag är sjukt trött nu. Inte konstigt egentligen, har ju hållt igång sen 5.45 imorse. Var förvånansvärt lätt att vakna och kliva upp. Tog mig till jobbet, jobbade och det gick bra och jag överlevde, trots en skitpinsam tabbe, men men man är ju bara människa. Puckonas dag var det nog idag också tror jag. De verkade samlas hos mig också. Kul riktigt kul.
Fick julschemat och det var inga större problem måste jag säga lyckades "ge bort" ett pass så nu är det bara dagen innan julafton och det känns surt eftersom att det är min pyssel och bak-dag!
Josefine kom och mötte mig på jobbet och vi åkte hem till mig och pratade och käkade och lite sådär. Det kändes helt toppen att vi sågs igen! '
Gud jag håller på att somna känner jag.. Måste träffa Martie snart. Men jobbar ju fan hela veckan..

RSS 2.0