NÄRMAR SIG

Nu har jag skrivit klart 2 av 3 frågort på denna förbannade tenta!
Nu ska jag få ta en paus och gå till gymmet tänkte jag så är det bara att ta nya friska tag med sista frågan när jag kommer hem sen!
Tjingeling!

DAGENS LÅT

Någon som ser vem hans sista flickvän är?

PS. Jag såg direkt, hehehe


PICS FRÅN HELGEN

Lilla jag (Bild lånade jag från Nicole)

Min kära Sofia

Martina & Jossan

Nicole & Ronja

 

Än en gång. Tack för ni ville dela kvällen med mig! ♥


A NAP IN THE SUN

Har suttit precis hela dagen vid köksbordet och försökt skriva på denna hemtenta. Som det går segt... Har förvisso roat mig med lite andra saker mellan. Som att äta en massa tex. Igår innan jag gick o la mig sa jag Imorgon blir det gymmet. Nej jag har inte vart där och lär inte gå dit idag heller.. Fan alltså.
För nån timme sen gick jag ut och la mig på balkongen och slumrade till lite. Så jäävla skönt. Vägra missa solen en hel dag.
Nu måste jag dock försöka skriva lite till. Börjar känna mig utbränd.

ALIVE

Efter två dagars festande plus släktkalas idag tror jag att jag tackar för mig nu.
Har haft en underbar underbar helg och tackar alla medverkande!
♥♥♥

21 ÅR

För 21 år sen på klockslaget föddes jag.


GOOD LIFE


Jag säger bara det... Bästa! Om hon spelar lite konserter sen så blir jag den första att köpa biljett. Man blir INTE besviken om man säger så, man får verkligen vad man betalar för!

Igår åkte jag in och mötte min fina Josefine. Vi gick till skolan där det vara bartömning. Fan vad billigt det var alltså, inte konstigt att man köpte och köpte hela tiden. Haha. Träffade på min gamla klassis från Kumla. (Ja min skola i låg/högstadiet hette kumla, jag har inte suttit inne. Haha) och min gamla granne också. Roligt värre.
En sak ska jag bara konstatera, det är inte glasklart att man ska ha facebook i mobilen alla gånger. Man vet aldrig vad man kan fp för sig att lägga upp där.

Nu måste jag se till att vakna till liv här ordentligt för nu ska städas och fixas för kvällen. Då kör vi igen. Ska bli mysigt.

TÖM OCH GLÖM

Alltså!! Jag dör. Jag har min biljett♥
11e juni klockan två på förmiddagen turkisk tid spatserar jag ut på Antalyas flygplats. Förstår ni? Om två veckor, om två veckor sitter jag och väntar på att askim ska sluta jobba så vi kan gå hem och mysa.

Nu ska jag mysa med en annan person. Nämligen min fina Josefine. Vi ska ta oss till skolan, japp ni läste rätt. Det är bartömning och vi ska gå dit och ta oss några glas, billigt vet ni! Jag är lyckligt lottad som har två av mina absolut bästa vänner i samma skola som mig!


NÄRA

Väntar på att min kära ska ringa nån gång. Eftersom han visst glömde det igår kväll. Gjord eingenting eftersom jag än en gång trodde jag skulle dö av mina axlar, nacke och huvud. Börjar bli dax att kolla upp det här tror jag.
Jag har hittat en biljett som jag vill köpa. Kommer fram mitt på dagen, sådär perfekt bra. Dagen efter min käras födelsedag. Hade velat åka på dne dagen, men finns typ inga biljetter då. Så det kan vara så att jag är med biljett ikväll. Hihi. Inte långt kvar. Jag d.ö.r.

 

Har en miljard grejer som jag vill och måste göra när jag kommer ner.

*Hamam - någon som är på?

*Båttur, under alla mina gånger har jag fortfarande ALDRIG åkt. Men funderar på att vänta till mami och de kommer.

*Promenad upp och ner för borgen - Sztarken du är på va???

*Hälsa på alla Öztürkarna♥

*STEEEEEEEEEKA, ska va så jääävla brun sen.

*Åka till Fethiye och hälsa på mina kära släktingar som ska dit.

*Åka på små utflykter, Antalya, Side kanske. Nån som ska med?

 

Listan kommer fyllas på och jag tror inte jag kommer ha en tråkig minut. Alla middagsbesök, fikor och strandhänh med underbara människor. Okej jag är så exalterad nu så jag dör!!! haha. Måste. Skriva. tenta.


JOBBDAG

Japp snart bär det av till jobbet. Jättebra, mitt i tentan. Så det lär ju bli mycket skrivet idag. Det blir som alltid. Kommer sitta och råskriva dagen innan den ska vara inlämnad... Well well, efter jobbet blir dte lägenhetsvisning inför tentan sen eventuellt en liten shoppingtur (mat och sånt dock) inför helgen med mami.

Jaja, det är bara att kriga på. Snart är jag i hettan med askim!!!

!

Jag tror det har lossnat! Känner att jag börjat skriva nu, inte bara läsa, läsa, läsa tråkig litteratur.
Men jag behövde en paus så jag gick till gymmet. Egentligen skulle jag va på föreläsning, men alltså det tar nästan lika lång tid att ta sig dit och hem som själva lektionen, så lite värdelöst känns det måste jag säga. Ville ägna de timmarna åt att skriva.
Men i alla fall, ja riktigt hela tiden skrev jag inte eftersom jag gick till gymmet, utan några större förhoppningar då jag var riktigt trött i kroppen. Men ojdå, det är tydligen då jag är starkare än jag tror. Sprang 6 km så nu har jag knäckt den jävla 5:an äntligen. Alltså ni som inte tror att ni kommer orka. Det är bara att börja, för tre månader sen orkade jag knappt springa 2 km, nu springer jag 6. Alltså helt otroligt och man blir ju så peppad. Körde lite styrka efter det också. Så nu känner jag mig belåten. Och ska fortsätta mitt skriv flow här.
Ha det bäst

#¤#&"%¤%&/#%"/"&%#

Kan inte den här tentajäveln lossna nån gång!? Det hjälper inte med så jävla tråkig litteratur så det finns inte på världskartan. Bara jag har läst det och tagit dne infon som behövs så tror jag i och för sig att det kommer gå ganska fort, de andra frågorna känns ganska "lätta".
Men mitt huvud är fullproppat, denna vecka händer det så fruktansvärt mycket saker.

Ska snart iväg till skolan för ett seminarie
, men först måste jag till banken nu och fixa ett nytt VISA-kort.

Update:

Jag är dålig och struntar i skolan, försöker mig på att verkligen komma nånvart på denna hemtenta och tar mig dit på fredag när det är sista dagen och allt.

Give me some more time...

DEN NYA

Nu har jag hittat min nya serie att följa. Så himla bra att jag hittar saker att titta på och annat mitt i tentor, det går så bra att fokusera då.
Min nya serie är i alla fall - The Killing. Med allas vår fina Joel Kinnaman♥ Grymt!
Nu ska jag fortsätta skriva på tentan så jag kan få belöna mig med ett avsnitt sen.

btw. Jag anmälde mig till vårruset förut ju, astaggad. Men vädret, att springa ensam och sådär, det lockar inte. Kanske nästa år. Ska öva upp min kondition ännu mer. Får se. Kommer jag in i ett flow är det ju bra om jag skriver, har min första deadline idag.

SCHIZOFRENI, - JA DET ÄR VI

Jag förstår att jag, via det ni läser i bloggen läser mig som en mycket konstig människa. Jag är väldigt dubbel av mig(kanske har det med att jag är tvilling till stjärntecken att göra?), ser alltid två sidor på allting, men har en tendens att oftast fokusera lite extra på det negativa.
Lyckan igår var stark men kort kan man lugnt säga. Skulle behöva en boxningssäck uppsatt.
Varför måste jag vara så jävla svag, önskar att jag bara kunde avsluta det en gång för alla.

KLART

Nu kom betyget i psykologi upp, den kursen klarade man, fy fan vad skönt! Var väldigt orolig för den tentan jag skrev, men tydligen var den till belåtenhet. Vilken lättnad. Nu blev jag lite mer taggad på denna sociologitenta, bara att börja skriva ordentligt nu då! Vill ju inte sämre bokstäver än de två jag har nu! Haha.

FIN

Seriöst.
Detta är min idealman, perfekt mörk, leende man dör av att se, röst som en gud. Fy fan. Enda bristen, ja han har misshandlat sin flickvän.

lite mer skägg kanske...


JA!

Hej på er.
Det som skulle fixas i helgen är nu fixat. Jag vet inte om jag kan förklara vilken lättnad jag har.
Men om vi säger såhär, när helgen är kommen har jag en biljett i handen med avgång inom tre veckor, utan en returbiljett.
Det känns förbannat bra!

TRÖTTIS

Sjukt segt med en jobbhelg som börjat tidigt om morgonen.. Men nu är det över för denna gång. Skönt värre.
Tyvärr så kunde jag inte genomföra min plan denna helg som jag tänkt, så jag ska göra ett försök imorgon. Jag hoppas på det bästa. Återkommer då helt enkelt...

TÖNT

Ja jag vet att jag är fruktansvärt töntig som hela tiden tjatat på om Gossip Girl. Haha. Lever i min egen lilla värld just nu, men alltså den här scenen... Jag tror inte ni kan gissa hur många gånger jag sett den nu på ungefär 4 dagar, (för det vet inte ens jag) Men åå så vackert.

NI SOM INTE SÄTT SISTA AVSNITTET TITTA INTE OM NI BLIR ARG PÅ MIG SEN!!!!!


Den här scenen dödar mig, synd att de klippt så fult. (Den som gjort klippet till youtube alltså)

Seriöst! Hur vackert!?


SÖNDAG

God morgon.
Sitter och äter lite frukost och gör mig redo för ännu en dag bakom kassan...
Somnade tio igår, med värk i huvudet, nacken, axlarna och ryggen som det brukar va en dag efter jobbet. Sov till kvart över sju, med en liten uppvakning vid två. Men jises vad skönt!

Helgens plan sket sig ganska direkt och jag är lite sur, så som jag laddat de sista dagrana. Hoppas det går att lösa idag annars får det bli imorgon. Måste bli av med detta nu!

Jag lider av grov Alanya-absinens annars. Japp. Vill ha en biljett i handen. I veckan ska jag åka in och växla pengar också har jag bestämt, för nu ligger liran lågt tydligen, nästan nere på 4 kronor! Så det får man passa på att göra.
Nä ha en bra dag hörni. Ska väl försöka ha det själv. Syrran jobbar samtidigt som mig idag i alla fall. Kan ju va trevligt!

FRÅN EN TILL EN ANNAN

Jaha, GG tog slut då, så då va jag tvungen att hitta nåt nytt snabbt som attans.. Det här är lite pinsamt men jag blir ofta lite halvt besatt av saker.. Och i detta fall GG, jag drog av de tre sista säsongerna på mindre än en vecka så ja, jag levde där på upper east side ett tag, drömde om NYC då kände jag att det började bli illa. Och så ser man liksom det sista sista avsnittet som gjorts hittils, det kommer en femte säsong, tur för mig det! haha.

Så nu kollar jag på Pretty Little Liars istället. Har inte bestämt mig än, men tycker nog det är lite segt, ändå vill man fortsätta kolla.
Detta betyder ju dock damage för min hemtenta.. Men nu har jag gjort upp ett schema, som jag nåste förlja helt enkelt. Men det betyder.. Att jag får titta på ett avsnitt till nu. Tjing tjing!

ROMANTIK PÅ HÖG NIVÅ

Igår hade jag o Y ett kort samtal innan sängen, som vi brukar ha. Pratade väl inte om nåt speciellt. Så säger han, lite irriterat When are you coming lan. Trodde aldrig en mening med lan i kunde vara så "romantisk" men jo, jag kände mig lite extra varm, haha. Jag hörde frustrationen i hans röst, och ja, it felt good helt enkelt.


PUT THOSE RUNNING SHOES ON

För en stund sen kom jag hem från gymmet. Jag älskar att va där vid ett, två typ.
Det är inga människor där knappt.
Jag sprang mina 5 kilometer, mycket lättare idag än vad det va i tisdags, det sjuka är att jag sprang på exakt samma tid, på sekunden! Måste ladda nu inför vårruset på tisdag (!)Spännande värre att se hur det går.

Annars sitter jag här med min jävla hemtenta.. Alltså jag vet inte hur detta ska gå.

PIRR I MAGEN

I helgen kommer min närmsta framtid avgöras. Jag hoppas hoppas det blir som jag vill. Kommer va lyckligaste tjejen!
Känner mig helt pirrig, lite dum och lite fräck, men det får man väl göra ibland. Man måste ju tänka på sig själv så att man själv mår bra.
Ja jag försöker intala mig själv att man får göra så.  Vi får se hur det går! Helgen it is.



I'm coming home, coming home
tell the world, I'm coming home


BEHÖVER DIG

Det är inte lätt att vara ung i detta land, det ska sägas.
Jag tror på frihet självklart gör jag det, men inte för mycket. Som nån klok gubbe sa, frihet skapar ångest. så sant så sant.
Det är många gånger jag känner att det vore skönt om någon valde åt mig, om någon sa Mikaela, det här ska du göra!
Just nu vill jag verkligen bara packa väskan och dra. Till min kärlek, till det varma landet och till nya och gamla vänner, nya äventyr.
Allt snurrar, snurrar snurrar verkligen i mitt huvud. Vet inte vad jag ska göra, vad jag vill.
Elle jag har en aning om vad jag vill, men inte hur jag ska komma dit.




DAGENS LÅT


SLUT

Allt Gossip Girl är slut, det som finns att se har jag nu sett. Nästan så att man blir lite depp. Men det är lika bra för nu tiden som kommer måste jag fokusera på plugg, inte tv-tittande.
Det är helt sjukt hur jag kan hamna mitt i nåt, jag bara kollar och kollar maniskt. Vet inte om amn drömmer sig bort lite, upper east side, chanel, dior ypu name it. Inte för att jag någonsin brytt mig om märken, men ändå.
Natten till idag drömde jag till och med om NYC. Längtan efter att åka tillbaka dit är större än någonsin.
Och så är de så snygga. Pendlar mellan Chuck och Nate hela tiden, men mest är det nog chuck ändå..

Okej, nu räcker det med detta flams, hah.
God natt!

VAD HÄNDER!?

Imorse gick jag upp tidig som attans för att avsluta grupparbete inflr morgondagen..
Efter det beslutade jag mig för att hoppa över två-timmars seminariet klockkan tolv. Jag har ingen energi.
Jag har en så konstig känsla i kroppen, det stör mig så mycket. Det är nåt som gnager utav bara helvete.

Jag har ätit glass och kollat på Gossip Girl. Det är det jag har gjort, är helt slut och vet inte hur jag ska hitta motivation att skriva en hemtenta som avslutning på denna termin. Alla i min släkt bestämde sig för att föda eller fylla år i maj, vilket betyder en, två födelsedagar i veckan, inklusive min egen och min systers. Tre studenter framför mig också och hemtentan på det.

Dessutom blir jag galen på att inte fått sommarschemat vilket betyder att jag inte kan köpa en biljett, och det känns som att det är det jag verkligen behöver. Något att se fram emot.

Ja vad bra att man fick spotta ut ångesten som lämnar en äckliig smak i munnen.

HELGEN

Vilken helg det har varit!
Har vart ledig från jobbet första helgen på jättelänge. Så det firades rejält, som aldrig förr faktiskt.

I fredags gjorde jag inte alls mycket på dagen, kollade på en halv säson Gossip Girl som för tillfället är min drog.
Åkte in och mötte Fanny och Jossan i Gullmars för att ta oss hem till Lovisas nya lya. Den var mysig som attans och man blir ju alltid så sugen när man kommer till nåns egen lilla fina lägenhet, att skaffa en själv. Malin kom också efter en stund. Vi hade en riktigt mysig vinkväll och uppdaterade om livet.
Det blev ganska sent men övertaggad som man va så bestämde jag och Jossan för att dra in mot stora staden och se vad natten kunde erbjuda. Den erbjöd två killar som låtsades komma från någon annanstans och dans på Fasching. Sköna människor och skön musik.
Efter en underbar kväll åkte jag hem och somnade i min säng halv sex, ganska trött.

Vet inte riktigt varför men vaknade 10 igår, inte riktigt så många timmars sömn som skulle önskas, låg i sängen halva dagen och... japp kollade på Gossip Girl. Tills jag tvingade mig in i duschen och hem mot Frugisen, vi åt god mat och jag sov en timme medan hon kollade på Big brother, haha fan va värt!
Sen kollade vi på Eurovision, gjorde lite egna danser och sen somnade jag som en stock efter det.

Nu sitter jag här, försöker plugga nåt som jag absolut inte förstår och ska snart möta upp min syster för att sedan ta oss mot vår kusin som fyllt år.

Superduper, tack till alla finisar ♥

Y

Jag saknar mitt hjärta så mycket


PROBLEM

Alltså... Jag gör alltid såhär. Går in på H&M:s hemsida. Fyller på med massa massa grejer i korgen, sem går jag in, rensar bort det jag inte behöver egentligen eller vill ha mindre än det andra kanske jag ska säga.. Sen måste jag logga ut snabbt som fan innan jag klickar på köp. Kan inte vara normalt. Jag gör detta en gång i veckan minst. Haha.
Hela garderoben är full av kläder, ändå har jag aldrig nåt att ha på mig. Suck vad arg jag blir på mig själv alltså..

HIGH AND LOW

Livet är så tråkigt utan Yakup.. Visst att jag träffar människan, umgås, skrattar och har kul. Men. Att veta att det finns någon, som man dessutom älskar som slår sina armar runt en när man ska sova, det är oslagbart. Saknar honom helt enkelt.
Samtidigt är jag jättearg på honom för att det känns som att han valt bort mig. Han valde Alanya framför mig.
Det ska inte vara så.
Jag känner mig så otroligt förvirrad över allt. Vad det här livet ville med mig till är något jag frågar mig mer och mer.

Så idag trots ett nytt brådskande grupparbete och en hemtenta som gläntar bakom dörren väljer jag hämtmat, cola och gossip girl i sängen. Så det så.

TILL THE WORLD ENDS

Efter skolan idag mötte jag upp min fina mamma♥
Vi gick runt och kikade lite på drottninggatan, köpte ett par skor var och leggings för mig. Mina går sönder hela tiden, kan vara för att jag har tränat i dem, men nu har jag ju mina fina träningsbyxor så de här behöver jag inte träna i. Haha.
Sen gick vi vidare genom Gamla stan till slussen där vi käkade lite glass. Riktigt mysigt och varmt i solen. Vilken stad Stockholm är på sommaren. Liksom varje sommar börjar även nu mitt hjärta svämma över av kärlek för mitt fina sommar-Stockholm. Och kärlek till min fina mamma.

Nu ska jag käka lite middag och kolla på Gossip Girl. Som vart det enda jag gjort senaste tiden typ.

ALLTID SKA DET VARA NÅT

I feel a little spring(?)/summer depression coming up... Som hittat mitt i allt.
Vad i denna värld skulle kunna få mig att känna mig lite mer bekymmerslös, bara go with the flow.
Jag behöver vara spontan och göra grejer jag normalt inte gör. Tänka på massa annat.
Det är ju dock inte lätt med skola och jobb.

Frihet skapar ångest - sanna dessa ord.

JOBBDAX

God morgon!
Igår mötte jag upp Jossan och Malin i Gullmras för en liten grillutflyk enda till Mariehäll, där hade jag aldrig satt min fot förut. Men det var ett trevligt område måste jag säga. Mysigt värre var det och precis vad jag behövde efter helvetesmorgonen. Det var synd att det tog en jävla tid att åka därifrån hem och att jag skulle jobba idag annars hade det nog blivit en kanonkväll!

Som sagt nu blir det jobb från 11-18.30, längtar... Men nästa helg vet ni, då är jag heeeeeeeeelt ledig, ska bli så jävla skönt, det var längesen jag hade en helt ledig helg.
Ha en mysig dag själv kommer väl folk komma in och köpa glass och säga, oj oj oj så varmt och skönt det är ute, som vanligt. Alltid lika trevligt att höra!

AWAY

Helvetsdag har detta vart. Ibland önskar man att man inte hade plockat upp telefonen, man vet aldrig när man har samtalet som leder till slutet.
Känner mig lätt förivirrad, förnamnet bara kanske..

Men nu ska jag iväg och grilla, förlora mig i andra tankar för en stund så får vi se vad beslutet är ikväll.

It's all in the eyes, that never lies


I SEE THE SUN

God morgon!
Solen skiner i ögonen sådär mysigt som man vill! hoppas det är lite varmt ute också.
Sen sist så har jag skaffat en iphone 4 som jag är lite kär i måste jag säga. Underbart.
Annars så har vi grupparbete och i min grupp så finns nog alla religioner och en del olika nationaliteter representerade och så verkar vi alla trivas. Jag har hamnat rätt kan man säga. Dock blev det såklart inte alltför mycket skolprat utan allt annat. Jag har tex fått mig en som jag ska lära mig turkiska med nu, och en kurdisk syrra, haha.
Så snart ska jag till skolan, får se vad vi har för roliga diskussioner idag då!

LIFE OH LIFE

Känner mig helt slut. Både i huvud och kropp. Snön som fallit under dagen och de futtiga plusen på termometern har inte gjort det bättre.
Vi har en underbar lärare nu i alla fall och lektionerna känns roliga om än lite långa. Grupparbete i full gång, socialt experiment. Detta har fått mig tänka på gymnasiet, vårt experiment med mintpastillerna vi gjorde på tunnelbanan.
Idag gjorde vi ett annat som slutade tvärt av arg personal så vi smet där ifrån.

Det är många som cancelled me den här veckan. Snyft. Från att ha haft en del grejer denna vecka ekar det nu tomt med endast jobb och skola.  Jaja man kan inte få allt och jag brukar väl vara bra på att underhålla mig själv.

Usch känner mig så less.. Igen. Trist men sant. Förstår att det är otroligt uppiggande att läsa mig. Haha. Men så är jag, lagom schizofren med alla olika miljoner känslotillstånd under en dag!
Tror jag skulle behöva isolera mig på en öde ö med sol i några dagar. Det skulle va skönt.

AND WE DO IT ALL OVER AGAIN...

I fredags lämnades tentan in, psykologikursen var avklarad, vi firade med vin och grill. Lyckan spirade, det var fint väder.

Idag. Ny kurs börjar om än fjuttfjutt, grupparbete fördelas, en vecka på oss. PANG. Paniken igen, sressen och en tomare plånbok efter bokköp. Är inte pluggandet underbart?

MAJ MÅNAD

Nu är vi inne i min favoritmånad. Ja jag fyller år, haha. Nä det är inte därför.
Jag älskar maj, nu börjar sommaren dra igång det är fint väder (oftast) sommarlov är nära, detta år får jag sommarlov i maj, hihi.
Många jag känner fyller år denna månad och det brukar bjudas på en hel del trevligheter.

Nu ska jag iväg till skolan. Ha en bra dag folks!

 



RSS 2.0