~

På grund av tenta och en massa annat, ja livet helt enkelt har jag inte tränat på några dagar, eller en vecka kanske det är rent av. Men idag tog jag tjuren vid hornen, fanns liksom inga ursäkter idag så gav mig ut på en liten runda. Helt sjukt vad seg man blir efter så långt uppehåll. Mycket handlar ju om psyket såklart och det har blivit mycket bättre märker jag. Tänkte ge upp snabbt men det blev ju kanon till slut.
Hoppas det håller i sig nu, nu när jag har sommarlov!!!!!
DAGENS TRÄNING: Löpning 5 km + lite situps mm.

~

Nu är det slutspurten på tentan som kokas ihop. Så sjukt drygt är det!!!!!
Och så känner jag mig så heart broken. Saknar Y så jävla mycket och det känns som att vårt liv tillsammans aldrig kommer reda ut sig. Blääää vill bara sätta mig på ett plan ner dit nu! Snart 7 veckor sen vi sågs. Visst tiden har gått sjukt fort det måste jag medge. Men det är ju ändå alltid ett litet tomrum hela tiden.
Får bli ett rejält firande på fredag av färdig tenta så kanske jag kan glömma detta miserabla tillstånd för en stund.
den här resan skulle jag göra om och om igen.. Nästan vid årsdag 2 och nu är det här nästan 2 år sen.
Vart fan tar tiden vägen!?

GRATTIS PÅ 22-ÅRSDAGEN

till mig själv!
Nu börjar jag känna mig gammal, haha.
Blev väckt med lite skönsång och frukost på sängen av min syster♥
200 kronor rikare på H&M blev jag också, det tackar vi för!

~

Just nu pågår en väldans massa saker i mitt liv, därav lidande blogg.
Nu ikväll var jag och Jennifer på bio och såg The Vow. Mycket fin film, men kanske inte borde se den om man inte annars i livet är helt och hållet nöjd och glad. Slutade med fontängråt i slutet av egentligen inte filmen tror jag. Ibland kommer allt ifatt än. Men överlag ska jag inte klaga. Trivs ganska bra med livet. Mycket skojigheter har det blivit på senaste och denna vecka är ju fullproppad med födelsedagar, dop och middagar. En tenta ska jag försöka bli klar med till på fredag också, sen har jag sommarlov!
I alla fall i tio dagar tills jag börjar jobba. Ska bli så kul att åter få träffa alla barnen!

DAGENS LÅT

Jag är mållös efter nattens avgörande i Eurovision! Loren är fantastisk och det var ingen som var bättre än henne på något vis. Hon ledde från start till slut. Jag är helt mållös. Jag visste att det fanns en anledning till att jag har nördat ner mig totalt i denna tävling i år.
Jag är så glad och lycklig och tycker helt enkelt att vi förtjänade detta och var bäst! Jag är glad att resten av Europa höll med!

 

 




~

Ibland ändras livet och planer. Just nu är jag så glad att det är vad som skett med min sommar.
Jag kommer säkert tycka det är pest då och då, men jag vet att det kommer vara värt det sen.
Jag ska nämligen jobba lite i sommar, så kommer stanna hemma här hela juni ut i alla fall.
Och det är faktiskt precis här jag vill vara. Jag tror jag tjatar om detta varje gång solen tittar fram och graderna stiger i detta land, men ack så mycket jag älskar Stockholm på sommaren, det är bara bäst helt enkelt.
Tiden har gått så fort och jag tvivlar på att den kommer att sakta ner för att jag jobbar.

~


~

Hell yeeeeeah!

 

DAGENS TRÄNING: Löpning 4.99 km. SÅ JÄVLA SUUUUUUUURT!


DAGENS LÅTAR

Det är ju inte konstigt att man diggar ett par låtar av årets eurovision när typ hälften är svensktillverkat.
Vi är ju för jävla duktiga på musik måste jag säga.
Här kommer två av mina favoriter från gårdagens semifinal, båda från svenskar!

DAGENS LÅTAR

Try not to cry!

~

Nu har det blivit dags för lite gym!
Måste bygga upp lite muskler också inte bara springa,springa, springa. Även om det är väldigt nice!

 

 

DAGENS TRÄNING: Gym 1,5h

 


~

Jaha ja, det gick bättre än det brukar gå. Hehehe

 


DAGENS LÅT

Det här är min "fuck off världen"-låt. Så den passar bra idag.

~

Tipsa mig, tipsa mig!
Jag vill ha bra och supertaggande löpmusik. Vilka är era favoriter att springa till?
DAGENS TRÄNING: Löpning 4,4 km + situps

~

Har precis tittat på Crazy Stupid Love. Så kul.
Nu ska jag lägga mig och drömma om Ryan Gosling. Man vad den mannen är fin!
Orkar inte.

~

Vilken fin dag!
Tog en tripp till djurgården med Josefine och Malin. Var tvungen att passa på etersom Jossan bara är här på en snabbvisit då hon lämnat Sverige för Tyskland. Vi hade en mysig liten picknick vid vattnet och sen strosade vi runt längs vattnet. En fågel fick för sig att bajsa i mitt hår också, mycket trevligt! Känner mig väldigt äcklig och smutsig, men ska strax hoppa in i duschen efter joggingturen jag passade på att ta då jag ändå var tvungen att duscha igen. Otrorligt att jag orkade springa det längsta på länge efter en hel dags promenad! I LIKE♥

~

Hur kommer det sig att tiden går så fort, den går alldeles för fort! Som alltid på sommaren. Det finns otroligt mycket att göra nu, det sista man vill göra är att plugga men det börjar bli dax för att fixa det snart.
Igår blev det mys med Jennifer i rålis hela dagen lång. Mycket trevligt med några otrevliga inslag, men vi hade sjukt trevligt med massa gott att dricka. Avslutade kvällen med en jordgubbsmojito. Mums!

Idag har jag mest tittat på kuzey güney, sista avsnittet nu, vad fan.
Snart ska jag iväg på filmmys hos Nicole. Jag säger det alltså, ge mig fler timmar på dygnet!


 


~

Dagens löparrunda är avklarad! Riktigt skönt men var nog lite trött i benen efter gårdagens IW.
Har bestämt mig för att bli beroende av träning. Alla människor är ju beroende av nånting, om man tänker efter och då måste ju träning vara ett av de bättre beroenden man kan ha? Om det inte går till överdrift såklart. Men man mår ju verkligen så bra av att träna. Min huvudvärk har hållit sig borta till exempel, jag sover väldigt bra och känner mig glad framförallt!

Nu ska jag däremot njuta av livet på annat vis, genom en picknick i det fina(?) vädret med Jennifer!! Äntligen ska vi ses, känns som år sen sist.

 

DAGENS TRÄNING: Löpning 3,6 km.


~

Mycket nöjd tjej!
Har tränat först en timme IW och sen gymmat 45 minuter. Känns som jag är på gång igen!

 


~

Har kikat på uppdrag granskning. Skrivit en massa, raderat. Bestämt att jag inte ska yttra mig.
Lika bra så, men sett det har jag gjort i alla fall.
Kan inte låta bli att gå in och läsa alla smartskafts kommentarer på aftonbladet.
Suck är det jag ska säga, så får jag gå ut och springa bort alla andra tankar imorgon.
Puss och god natt!

DAGENS LÅT


~

I may be young but I'm ready,
To give you all my looooove

 


~

Nu ska vi ha lite grupparbete på nåt fik i stan. Skulle egentligen vilja ligga hemma och kolla på kuzey güney som kommit igång ordentligt och jag har kollat varenda minut jag haft! Tog bara ungefär 20 avsnitt för att komma in i det men skam den som ger sig!
Nä, den som väntar på nåt gott.... Har hela kvällen på mig sen!


~

Äntligen har jag lite träningsvärk efter gårdagens träning. Tre dagar i rad har jag tränat. It feels great!
Det blir mycket utomhuslöpning nu när vädret är fint och det är varmt. Riktigt underbart känns det så länge man kan andas haha.
Idag kanske kroppen ska få lite vila så kan man köra på imorgon igen!


~

Idag skulle min farbror ha blivit 46 år. Men det blev han inte, han blev bara 39 år.
Jag har få konkreta minnen av honom ändå vet jag att han fanns med där hela tiden när jag var liten. Förutom när han inte var där.
Vi trodde och hoppades alla att det hade löst sig en gång för alla, att du var lycklig och att vi skulle få en viss kontakt igen. Så blev det inte.
RIP Micke ♥ Alla tänker på dig

~

Jaha.. Nu är min syster och mamma på väg till New York. Är inte alls avundsjuk speciellt inte eftersom jag var så nära på att köpa biljett och åka med, hittade exakt samma resa som dem i höstas fast tusen kronor billigare. Varför, varför varför köpte jag inte den?
Jo juste för att jag lyckades förlova mig med nån som ääääääälskar Alanya och jag måste lägga mina pengar på att åka dit år efter år. Måste? kanske ni tänker, men ja. Ett förhållande hålls inte särskilt mycket i liv när om man ska vara ifrån varandra fem månader. Inte vårt i alla fall, känns som vi kom ur det stadiet ganska snabbt sååååååå.
Otroligt bitter just nu eftersom det känns som att det var fem månader sen vi sist sågs och vi känns väldigt avlägset just nu.
Oj jag var visst argare än jag trodde. Hade nämligen tänkt att bara skriva om New York.. I alla fall. En dag i mitt liv ska jag tillbaka dit. Så är det bara!

~

Alltså åååååå nu blev jag sjukt sugen på att se Coldplay. Man kanske kan fixa sig en biljett till stadion i sommar!
Vore mer än underbart.

~

Oh noooo nu har jag kollat klart på alla Veronica Mars. Igen. Suger. Speciellt att det inte är nåt riktigt slut. Jag vill ju så gärna att det ska bli hon och Logan igen.
Nä får väl ta och sova lite istället. Är otroligt trött.


~

Boooooah vad sliten jag är. Har levt ett liv denna vecka som inte är som det jag brukar leva. Roligt, fattigt och slitet. Man är ju bara ung en gång.
Igår blev det förfest hos den ena fest på ML och efterfest hos en annan med massa roligt folk. Jag känner mig verkligen som en virgin vid dessa tillfällen eftersom detta var min första efterfest. Känns som att det kan bli en dag i sängen idag. Det mest jobbiga och tråkiga är att det fuckar upp träningen...


~

Har efter denna slitna vecka vart ute och sprungit idag, så skönt men jobbigt. Vädret var kanon.
Jag skulle ha läst lite till plugget idag hade jag tänkt, men det är inte bara jag som sprungit idag utan det har även dagen gjort. Har fått lite annan nytta gjord och nu funderar jag på vad sjutton jag ska hitta på. Känns sjukt segt att sitta hemma själv ikväll eftersom jag vart ute och rört på mig hela tiden sen Y åkte. Men pengabrist är något jag lider något extremt av just nu. Har lite dörrar öppna för kvällen men som sagt allt kostar pengar..
Helt sjukt är det, för nu är det bara 3 veckor kvar i skolan! Sen har jag ett fett sommarlov på tre månader. Det frågas från många håll när jag åker och om jag bokat biljett. Nej det har jag inte och vet inte när jag åker. Vet inte om jag orkar åka ner över sommaren. Håller på att ragga jobb och i så fall kanske det blir att jag åker ner över juli. Det är ändå då de flesta är där i år känns det som. Så lite tid som möjligt tillsammans i Alanya tror jag är bra för oss. Men vi får se, det är klart jag åker om det inte blir jobb, kan ju inte sitta här hemma och häcka då. Även om det vore förträffligt att spendera en sommar på hemmaplan.
Det går utför kan man säga..
En grön Sverigesommar
VS.
En svettig Alanyasommar med lite kärlek och lite bråk

DAGENS LÅT

Låten får tala för sig själv helt enkelt.

~

Fan det blir slitet den här veckan.. Kör lite varannan dag, men det är kul. Och det är vår!
Igår körde vi lite grupparbete, det vill säga: käkade lunch, pratade skit och spelade biljard. Vi lyckades klämma in en liten intervju också!
Blev sedan lite på spåret i skolan till klasskampen. Det gick väl inte alltför bra men vi lyckades pricka in en del svar och ett par alldeles för sköna gissningar. Drog vidare till medis efter det och blev sent igen. Ställde in dagens grupparbete på morgonen så nu kan jag ta det lite lugnt och kika på någon serie.
Träningen har med andra ord gått åt helvete denna vecka, det känns för jävligt men motivationen är som bortblåst och att träna dagen efter känns aldrig helt, helt okej. Men nu är dte inte många veckor innan man drar så får ta tag i det här snart.

~

Om inte jag vet vad eller förstår hur du tänker, vem fan gör det då?


DAGENS LÅT

Tycker egentligten inte om de här när det bara är text, men nu måste jag ha ed den här sången idag, bara måste ha den här idag..

~

Roligaste dagen på länge. Känns så roligt i skolan och i livet nu, thanks sunshine.
Idag började något som heter klasskampen, man kan fatta vad det innebär. Vi tävlar klassvis vilka som är bäst på vissa saker helt enkelt. Idag startade det med bowling, jag var inte riktigt säker på om jag skulle vara med men sen efter mycket om och men så blev jag kvar i alla fall. Tur var ju det haha. Sen drog vi som var med från klassen vidare lite och smuttade lite på lion bar. Samtidigt hade vi fått en lista med grejer som vi skulle fota för olika poäng, man kan vinna en kväll med dricka för klassen typ, lätt värt. Tror det kommer gå super! Nu känner man sig som en riktig student alltså!


DAGENS LÅT

Nu är det den här som går på repeat, men den gör mig fruktansvärt ledsen. Älskar Adam's röst.
PURE LOVE

~

Just nu är det riktigt träligt här i livet... Saknar Y mer än på riktigt länge.
Känner mig udda, utanför och otroligt ensam just nu, som att ingenstans finns det en plats för mig. Som tur är har jag blivit riktigt bra på att dölja dessa känslor. Fake it 'til you make it!


~

Blev en liten runda utomhus i alla fall.. Fan nu måste jag börja träna upp mig ordentligt, kändes inte alls bra.
Kallare än igår var det också, men jag gjorde det i alla fall, känner lite i låren från igår så vi säger att det var därför. Nu har jag fyllt på med lite nu taggmusik!
Dagarna bara svischar förbi. Börjar bli dax för mig att börja hårdbevaka biljetter. Imorgon är det 3 veckor sen Y åkte, känns som det var så väldigt längesen, saknar honom lite extra mycket idag. ♥

~

Svåra val här i livet. Ska jag gå ut och springa om en stund eller ska jag köra ett IW-pass klockan fem. haha.
Löpturen igår var ju för jävla nice och man kanske ska passa på medan det är fint väder fortfarande. Är dock lite kyligare idag, men man håller sig ju varm.
Idag sågs vi i gullmars för lite grupparbete på ett par timmar. Kommer nog bli bra det här om vi kommer igång bara. Tog en sväng förbi "jobbet" som inte är mitt jobb längre och hälsade på. Överfallen som vanligt, alltid kul att känna sig lite efterlängtad. Mamma tyckte jag skulle stanna till fyra så kunde vi promenera tillsammans, men nej det hade jag ingen lust med idag..
Vet inte vad det är med mig, men jag känner mig hungrig hela tiden, lite jobbigt.

DAGENS LÅT

Jag vet inte vad jag ska säga om denna kvinna.. Hennes och The scripts texter är nog de jag gillar allra, allra bäst. Man förstår bara precis vad som menas och hur det känns.
På min tågresa nu från malmö så lyssnade jag på hennes senaste skiva "Viktoria" om och om igen, kan inte tröttna. Varje sång är som en berättelse från hennes liv.

~

Här har det ju verkligen ekat tomt sen i fredags. Har vart lite upptagen sen dess kan man säga.
Över helgen var jga i Malmö och hade mys hemma hos Karin. Hann även fika med Sara och hänga lite med Filippa, så det blev ju en jackpot! Ille har skämt bort oss med god mat och många leenden från Maximilian, kunde ju knappast bli bättre.
På valborg åkte jag hem till min gudmor och sysslingar. Käkade middag och drack vin och kollade på brasan. Supermys (förutom brasan, det är ju fan så tråkigt, haha) Sov över där och hann inte vara hemma länge förrän jag tog en promenad till mamma och käkade en god grillmiddag där och tog en promenad tillbaka. Måste passa på att njuta av vädret, Sverige och våren så mycket det går! Det är en underbar promenadväg mellan oss som jag älskar att gå på sommaren.
Igår var det skola igen efter långhelgen, föreläsning och sen lite grupplanering. Tror det blir en bra kurs det här, mycket att göra och tyvärr så tappar jag motivationen lite när solen lyser och värmen sprider sig. Det är ett himla tjat om vädret men det är ju så fantastiskt. När jag kom hem igår bestämde jag mig därför för att ta en löprunda i solen, svettigt och skönt. Har fått en del färg ii ansiktet och det känns super.
Idag har vi gruppträff och tänkte väl ta oss till en park om vädret är som det varit de senaste dagarna, vilket det verkar som om jag får säga det själv! Får se hur lång tid det tar, men väntar nog med träningen tills jag kommer hem..
Så förlåt för mitt tjat, men det går ju inte att vara annat än pigg och glad av solen och de långa kvällarna vi fått nu!

RSS 2.0