Äntligen!

Äntligen har blogg.se fixat en app. Min dator ligger död sen ett tag därav ingen bloggning. Ligger även i feber och nån typ av halssjukdom. Ska ringa vårdcentralen om man kan få komma dit och kolla. Tur att man har sån fin sambo som bäddar ner mig och kör diverse huskurer. Har underhållit mig själv med första säsongen av Beverly hills.

Till dig anonyma som tycker alla turkar är slibbiga och behandlar och säger samma saker till alla tjejer som du nu tyckte att Yakup behandlade mig.. Synd att du råkade ut för en sån kille som ja det tyvärr finns alldeles för många av där nere. Men kom igen hur många svenska killar och tjejer är inte ute på äventyr medan de har någon? Och varför växer antalet med könssjukdomar så jääävla fort? Börjar bli trött på er fegisar som inte ens vågar lämna ett namn eller en mailadress som tar ut sin bitterhet på andra...


Svar till anonym



Var ju spännande att du tycker det.
Vad har du för erfarenhet av honom?

Svar till Linnea



Hej!
Jag har skrivit ett inlägg om det för längesen som du kan läsa här!
Hoppas det ger dig något svar. Om du undrar något mer, bara skriv, du kan skriva i din mailadress så kan vi maila i så fall om du inte vill kommentera här :)

~

Oj vad bra det går här inne. hehe.
Jag jobbar på hela veckorna och det är slitigt, somnar hur tidigt som helst pom kvällarna. På kvällarna kan ni ju gissa vad jag vill ägna mig åt, inte är det bloggning i alla fall.
Själv så bröt min jävla förkylning ut nu och de flesta deckar i feber osv på jobbet så det var väl bara en tidsfråga, mamma börjar också bli sjuk. Men idag ska jag ligga inne hela dagen, hålla mig varm och krya på mig för imorgon ska vi ju till grönan. Jag har sett fram emot detta en lång tid och längtar som ett barn. Haha.
Y är inte lika exalterad som jag, men men det ändrar sig nog. Annars så fick han börja skolan igen ganska direkt, så det var skitskönt verkligen!
Allt rullar på med andra ord.

11:E SEPTEMBER

10 år sen. Jag var alltså 11 år...
Jag var inte gammal alls, men det är som de säger. Man vet precis vad man gjorde den dagen. Det var en vanlig dag, jag gick i femte klass, hade många kompisar så man lekte alltid med någon. Just denna period styrdes stegen ofta hem till min kompis Tove för att spela Roller coaster, även denna dag. Vi satt där framför datorn och byggde ett nöjesfält när hennes 2 år äldre syster kom springande upp för trappan och skrek "sätt på tv.n, sätt på tv:n". ilden som kom upp, hur ett plan flyger in i en skyskrapa fick mig att tänka "vad är det här för film". Jag kom hem och varenda kanal på tv:n visade dessa bilder... Trots min ålder förstod jag att det här, det var något viktigt i världen.
Mycket har förändrats sedan dess.

~

ibland vill man bara SKRIKA

~

MÅNDAG - Jobb 8-16.30, middag med Jossan & Malin♥
TISDAG - Jobb 9-17.30, promenad, fika med Fia
ONSDAG - Jobb 7.30 - 15.15, Föräldramöte
TORSDAG - Jobb 7.30-16
FREDAG - Jobb 8-16, Träffa Nicole
LÖRDAG - ...... Dagen♥
SÖNDAG - ?


veckorna bara springer fram måste jag säga.. Nu är det redan torsdag. Och som ni ser, fullspäckat schema. Därav suckig uppdatering för att jag är så sjukt trött! Imorgon är ledig eftermiddag. Ska man orka träna efter ett uppehåll (igen, fan alltså!) och dammsuga lite.

God natt på er!

~

Glömde ju säga att igår när jag strosade längs sveavägen för att möta Malin passerade ingen mindre än Soran Ismail. Snygging!

Tänkte att jag var värd lite lördagslyx så jag tappade upp ett skumbad och hällde upp jordgubbsvin. Mysigt värre. Något gick dock fasligt fel för jag började bli yr och väldigt illamående. Vet inte, men det kanske beror på att det var väldigt varmt vatten och att jag låg i ett tag? Lyssnade på Adele och fällde några tårar. Vilka texter. Vilken röst. Det gör verkligen ont att höra på dem..
Jag vet inte om det är för att det är lingonvecka på g, att det är en vecka tills han kommer, om jag håller på att bli sjuk eller vad det är. Men depp mode är på topp!
Med det säger jag god natt. Typ.

~

Idag är en sån där jävla skitdag som jag bara skulle vilja hoppa förbi. Gräve ner mig i sängen med täcket som tak. Somna och vakna på måndag. Fy fan vad bra det är att jobba.
Min hjärna vill jag likna vid en tvättmaskin som ständigt centrifugerar. Ganska jobbigt med andra ord.

1 vecka kvar.

~

Tänkte berätta om min intensiva gårdag.
Lite ändrat i veckan så fick jag öppna på jobbet igår, det är nämligen inte meningen att jag ska göra det. Var lite nervös och inte nog med det så var jag tvungen att gå upp 05.40. Mysigt va?
Öppningen gick bra och jag serverade de tidiga frukost.
Vi var på skogspromenad under dagen och på eftermiddagen var det 5-årskalas för dagiset och jag stannade lite över min arbetstid.
Efter det åkte jag till stan, inhandlade mig lite strumpor och trosor innan jag begav mig för att möta Malin på café 60. Vi hade det väldigt trevligt på uteserveringen och jag pratade nog så hennes öron trillade av. Hehe.

Somnade gjorde jag vid tio, vilket kanske förklarar varför jag vaknade 7.20 idag.. Haha. Får se vad denna dag har att erbjuda. Hoppas jättegärna på att nån erbjuder sitt sällskap.

RSS 2.0