~

Ja vad ska man säga. Födelsedagen blev en aning turbulent..
Jag började 13.55, men det blev en lunch på medis vid halv tolv.
Jag lyxade till det lite och käkade från tacobar, med cola och allt!
Kriminologin varade i typ 30 sek, för det var bara ett kort betygsamtal så jag & Lovisa satt ute och solade med Emma medan vi väntade på Jossan & Johanna.
När de kom åkte vi till Gamla stan och käkade på Helenes krog, den som går ut i vattnet lite. Där drack jag min första cider offentligt i Sverige!
Tillslut blev det bara jag & Lovisa och vi drog till Nada, ett ställe som hon hade vart på några gånger. Det var riktigt mysigt och ja, vi blev kvar där ett bra tag, trots att det var sagt att det inte skulle bli så sent på grund av diverse saker.
men vi gick vidare därifrån till nåt annat ställe som jag inte vet vad det heter, men det var rätt mysigt också och där satt vi ett tag också, och jag fick typ släpa Lovisa ut. Jag hann precis med sista bussen hem, skönt för jag ville inte åka nattbuss som tar typ 5 timmar extra. haha. Nej men jag kom hem vid kvart över ett somnade vid två och vaknade halv sex, yeyy. Jag mådde jävligt dåligt då. Fy fan.
Jag skippade skolan för jag började åtta vilket inte kändes så himla mysigt. Jag hade lovat att jobba också, så igår stod jag i Tullinge och delade ut glass från klockan 11 till 19, inte så jävla lyckat dagen efter.. Men men.

Jag blev mest besviken över att de faktiskt inte kollade legg på ett enda ställe. :( Det är ju liksom halva grejen!
Idag blir det skrattfestivalen.



Hörs!
PUSS&KRAM

18 ÅR

Ja, imorse klockan 04.18 var det exakt 18 år sedan jag kom till världen.
helt sjukt.
Jag kommer ihåg när jag var liten och tänkte: woow, en ag blir jag 18 och då är jag stor, då kommer jag bo själv, köra bil och allt möjligt.

men riktigt så stor känner jag mig inte.
Men, men nu ska jag njuta av dagen som bjuder på, lunch med mina kära vänner, (lite skola, men det är inget jag ser fram emot, därför får det vara i en parantes), teater "den allvarsamma leken" och utgång med Lovisa & Jossan :)
Nu ska jag äta tårta från igår till frukost. Yummie.
Hörs! Ha en bra dag!

PUSS&KRAM

RSS 2.0