För jag är så jävla bra på att komma på rubriker nuförtiden..

Gud en del är så... överengagerade så det finns inte. trråkigt om hela livet kretsar kring en sak. Vet inte vad jag ska säga riktigt. Hehe. Lite roligt kan man ha åt det ändå. Så uppslukade.

Ikväll blir det turkisk afton på tjejernas hotell. Ska bli kul, har bara vart på det en gång tidigare och det var när jag var här andra gången, vilket var ett tag sen nu..
Snart är alla jävla papper och skit fixat, men jag blir ga-a-a-a-alen!

Då är det bara en vecka kvar här nere nu då.. Scary. Sen blir det fem månader utan älskling och utan Alanya. Det sistnämnda kan jag gott klara mig utan så länge, men det blir svårare med det första. Ja fy fan vad mätt jag är på denna stad.

Puss o Kram


tjugosjunde juli

Varje gång jag går in på datorn så slår jag upp denna ruta och ska skriva nåt, men kommer mig aldrig för. inte nu heller direkt.
Vill bara säga att jag är sjuk och att ikväll ska jag äta middag med Manta, Natta och deras 6 vänner här på MP. Najsigt värre!

Puss o kram

tjugofjärde juli

Tjolahopp, har inte så stor lust överhuvudtaget att skriva.
Men kan väl uppdatera lite.
Jag och Salgis gick upp till borgen och ner, det jävlar ska jag säga var nåt. Har nog aldrig svettats så mycket i heeela mitt liv. det rann överallt. Men man kände sig riktigt fitness efter det!

Tina är tillbaka i Alanya äntligen! Så vi körde en soppmiddag och sen en eller två drinkar på det på Las Vegas. Riktigt mysigt.

Och idag kom Kent tillbaka in i mitt liv efter en lång tids separation!
Tack för mig :)

Seriöst.. vad skulle jag göra utan dig?


Hur glad är jag för att jag träffat denna tjej? Så häääääääääääääääääääääääääääääääääääär!!!
Kärlek


Undring

Hur kan det komma så fula ord från så vackra läppar?

Strömavbrott

Satt på hotellet med lappisen och så blev det svart.. Igen, var strömavbrott iförrgår också, why oh why?
Så nu va jag tvungen att gå till MP eftersom Y sa att jag kunde göra det om det blev så igen, så nu sitter jag här.
Har annars inte vart här något knappt sen den där lilla.... diktade ihop en liten lögn om att jag inte fick va här. Men lika bra det, spenderar hellre tiden själv på hotellrummet än sitta här. Mår ännu sämre om jag sitter här och ser på skiten.
Var uppe hos hans svägerska igår igen, det är mysigt. Låg på en madrass på balkongen. Det dumma är att de bor precis mitt emot MP så man kan ju se den från balkongen, vilket gör mig lite psykad. Ska gå dit lite oftare i alla fall så ska jag lära henne engelska och jag kanske kan lära mig turkiska på köpet!
Annars är det så varmt så man ligger som en strandad val i sängen typ hela dagen, oprkar inte ta mig nånstans och sover några timmar om dagen/eftermiddagen.
Kommer vara rejält ärrad denna gång när jag kommer hem på grund av de satans myggen, fy fan alltså.
Imorgon ska nog jag och Y gå till stranden tyckte jag han sa idag, det vore ju så man får rita ett kors i taget.
Annars har jag filosoferat mer än vanligt, en tung känsla håller på att lägga sig över och det orkar jag egentligen inte i den här värmen och alla tankar och minnen. Varför börjar jag minnas tidiga tonårsår med vänner som inte längre finns kvar i mitt liv?
Önskar det kunde bli strömavbrott i min hjärna också, synd bara att den inte styrs av el.
Läste även ut boken idag som mamma lämnade kvar. Fy fan vad bra och jag var så jävla förbbannad! Det var surt de stunder jag behövde lägga ifrån mig den. Så nu har jag inte ens något att läsa heller.
Men imorgon blir det dejt med Salgis på kvällen, det ser jag coook fram emot alltså! Snackas om en promenix upp oxh ner för borgen!

Puss på er!

Ingen som du


Tänker på dig varje dag, hoppas att jag kan vara hos dig snart.
♥♥♥
Älskade vän


Random

Jag kommer bli en perfekt tjuvlyssnare när jag lär mig detta språk och ingen vet om det. Har redan smygstartat så jag kan uppfatta en del vad de pratar om. Oväntat så används orden kiz och kizlar väääldigt ofta av killar/män här nere.. herregud.

Till något annat.. I november ska Ys farbror gifta sig och han vill att jag ska komma till Diyarbakir då. Sanningen är ju att jag länge har velat åka till hans hemstad/by för att se hur han växte upp och se lite annat än Alanya som jag är spymätt på. Okej jag klagar mycket på Alanya. Mycket är bra och fint och mysiga människor. Skönt när man kan nästan varje gata i sömnen och man vet vart man ska om någon säger det, ja på Kleosidan i alla fall.
Men det blir ju plugg och November är icke en bra månad för att åka iväg, så jag får väl vänta med det ännu längre..

Är också riktigt sugen på en tripp till Oxford och min nykläckta syssling där, som fått halva mitt namn, Mika. Och det var ju för fan fyra år sen jag var i England. Saknar lite, London i mitt hjärta.

Dum i huvudet

Har du någon gång tänkt att jag är det?
Jaa, jag håller med dig.
För hur jag än vrider och vänder så blir jag det. jag ska förklara.

Igår hade jag en extremt trevlig natt, eller nja inte va. Jag satt här på hotellet med lappisen till strax innan ett. Jag tänkte att perfekt jag går upp och fixar mig och lägger mig så kommer nog Y snart. Nej inte det. Precis när jag släckt lampan och ska försöka somna även om det är extremt svårt när han inte finns där bredvid så plingar mobilen. SMS - från Y. "Jag är hos min farbror med mamma och pappa, blir nog lite sen" det hade hänt nåt tydligen. Jaha visst tänkte jag, skickar iväg ett sms till honom och undrar om han ljuger osv.. Ringer två gånger och han svarar inte. Får ännu ett sms, där han undrar varför jag får sån panik, nu berättar jag ju vart jag är och se hur det blir.
Ringer igen, nej det fungerar inte.. Skickar nog en 4,5 sms till om att han ska ringa och tar till mina små hot, som att om han vill att jag inte ska boka första bästa flyg hem så får han nog fan ringa. Ingen ringer. Jag går ut och går. Restaurangen är stängd. Inser att vårt förhållande har gjort mig riktigt psykad, sådär som tjejer kan berätta om sina killars ex, så känner jag mig. Har ännu mer panik eftersom att det fortfarande inte går att ringa. Klarvaken men ändå dödstrött, som att jag kan somna ändå...
Bestämmer mig för att sitta på trappan utanför hotellet och vänta tills han dyker upp. Klockan närmar sig kvart i tre. Jaha. En man som jobbar på hotellet kommer till mig och frågar vad jag gör, varför sitter jag där och väntar? jobbar han?
Nej det är stängt och jag kan inte ringa.
Får et OH tillbaka och jag ser den där blicken. Stackars turisttjej som kommit och blivit kär i fel kille. Men tillslut säger han, låna min telefon, något jag övervägt att själv gå och fråga men ändrat mig flera gånger eftersom det skulle verka löjligt. Men nu när han erbjöd sig, så javisst.
Då var han påväg till hotellet gåendes. jaha jaha.. efter avslutat samtal dyker en full förvirrad och jag gissar på norsk kille upp och ska börja prata, suck orkar inte. Vänder mig om för att gå in, tills han gått, vilket han gör direkt. Jag sitter och väntar och strax efter kommer Y.
Där sitter jag på trappan till hotellet  med röda ögon av trötthet och tårar som inte gått att stoppa och ett huvud så fullt att det tömts.
Han tittar bara på mig med anklagande blick. Frågar om jag är hungrig, han är nämligen jättehungrig och måste äta.
Jag förklarar vad jag tror han har gjort och han bara suckar, som vanligt. Alltid denna misstänksamhet mot honom, men jag har sett för många killar här, jag vet deras spel alldeles för väl för att kunna tro att han är annorlunda.
Samtidigt har han aldrig gjort såhär tidigare och jag tvivlar på att han är en sån, innerst inne, men samtidigt, är jag extra blåögd, naiv? En sån...

Jag försöker och försöker, med alla mina fråhor jag tänkt ut, att nånstans måste det brista för honom någonstans måste det finnas en lucka som han intte tänkt på att täcka, men nej hela berättelsen är samanhängande och detaljerad.

För det som hade hänt krävde tydligen att hela familjen skulle samlas och ha ett litet rådsmöte. Jaha vad ska jag säga, jag vet att deras kultur är familjär så att säga och just kurder tar saker i sina egna händer eller vad man ska säga, men vad lilla Y hade där att göra förstod jag fortfarande inte.

Varför, varför kan jag inte bara lita på honom? Har ju aldrig haft något som bevisat att han skulle ha gjort något mot mig, aldrig, aldrig.

Så hur det än är, är och förblir jag dum i huvudet. Dum i huvudet som går på hans lögner om det nu skulle vara så att han är fullt av det, eller dum i huvudet som är sjukt misstänksam och aldrig vågar lite fullt ut. Kanske kommer jag tillslut att provocera fram något.
Full av insikter min inte så mycket utvägar.
Får väl se hur morgondagen blir.

Things on my mind

1. Den här hettan. Jag dör snart. Kul att man får känna sig fräsch nån gång. INTE

2. Känner ett starkt behov av att lyssna på sorgliga ballader. Smygstartade med What if med Kate Winslet. Den känns i hjärtat. Minnena.

3. KENT nästa?

4. Klockan har passerat tolv här nere. Vilket till 98% betyder att några halvfulla eller dyngraka tjejer sitter på rest. Tippar på att de alla sitter runt bordet där och fjäskar satan. Och jag är ledsen att jag aldrig kan acceptera detta "jobb." Eller nej jag är inte alls ledsen för det. Men sålänge han befinner sig här och jobbar på det viset så kommer jag vara arg, ledsen, förbannad och jag kommer att gråta och vi kommer att halvt göra slut.

HATAR DENNA STAD IBLAND.

Passion

Jag har kollat en del  på film sen jag kom hit. Perfekt tidsfördriv för en filmälskare som mig och även en väldigt mysig sysselsättning tillsammans med sin älskling.
Har precis kollat klart på filmen United 93. Har tidigare bara sett sekvenser av den då den gått på tv. Jag är så kluven så kluven. 11 september var en hemsk, hemsk dag jag tror den inte passaerade oberörande för många människor.. Många oskyldiga människor miste livet och deras ännu fler anhöriga lämnades med tomma rum i sina liv. Dock så har jag ju så svårt för USA:s "tyck synd om oss" och "titta på våra hjältar"-filmer. Det är inte så att de själva är skyldiga till många krig, konflikter och andra saker som händer runtom i världen. Uppenbart är att detta plan inte träffade vita huset som var planerat och passagerarna spelade säkert en roll i detta, men hur det gått till kan man aldrig veta eftersom ingen överlevde. Hemsk film och jag klarar inte av att se när de ringer till sina anhöriga och säger att de älskar dem och hejdå. Spykänsla. Vet inte vad som är värst, att sitta där och veta att man ska dö eller få ett telefonsamtal av någon man älskar mer än något annat som berättar att detta är sista gången de hörs.
Har även kollat på Alice i underlandet, givande och rolig film.  Tim Burton har gjort det igen eller vad man ska säga. Älskar Helena Boham Carter. "Off with their heeeeeeeeeeeeeads"
Igår kollade jag på The spy next door med  Jacki Chan eller hur han nhu stavas. Han är min pojkväns absoluta favoritskådespelare och alla andra kineser som hoppar i luften och kör karate. Men aa filmen var väl lite charmig.
Har även kollat på remember me. Vampyr eller inte, RP är hetast under solen! Filmen var väldigt jobbig, alltså inte dålig, utan familjeförhållandet var väldigt jobbigt.. Sen när jag fattade vad som skulle hända så bröt jag ihop totalt. Fy fan. Asgrym film, där kan vi snacka om den bittra verkligheten, så ser det ju ut lite överallt. Alla har det inte perfekt, mobbing förekommer på riktigt. Har helt enkelt inge mer att säga än att den etsade sig fast...

I <3 my mum


Jag vet att mina humörsvängningar suger som fan.
Utan dig vore jag inte den jag är idag.
Det är inte alla som har en så bra mamma som jag har.
Jag älskar dig så mycket♥

100715

Sitter och surfar runt lite på Önsköldsviks hemsida, min blivande hemstad kanske. Såg att de har bostadsgaranti för studenter, ett poäng till dem. Såg även att SFI fanns, annars hade det vart konstigt i och för sig, men det är bra. Så man vet utifall att bara.. Hehe. Det verkar finna en hel del natur, bra då kan man börja skogsvandra eller något öliknande kanske. Befinna sig en hel del i naturen förutom att sitta inne och plugga.
Det lär bli så jävla grymt! Känner mig taggad till tusen!
Dock känns det ju såklart skit med att lämna familj och vänner i Stockholm, har inte direkt några anknytningar norr över landet. Men det kan vara nyttigt för mig att bo lite själv och ge mig ut i det okända.

Idag har jag och Y vart i poolen på hotellet lite. Lekte med en jättesöt liten tjej turkisk/engelsk. Tror visst inte bara det är jag som är sugen på en liten bebis... Men ja, haha tiden är ju inte så tajmad.
Blir nog så att jag stannar till början av augusti i alla fall!
Puss o kram

Update 100714

Vilken feed-back jag har fått, både här och på facebook!
Jag börjar närma mig ett beslut, och det är klart att jag ska satsa!
Man måste sasta för att vinna, ellerhur Nicole. Du är klok min vän!
Okej, nu har jag tackat ja, nu får vi se vart det bär av i höst..  Hoppas såklart fortfarande på stockholm eller uppsala.. men men vi får se! Annars blir det Umeå!

Vad händer här annars? Inte så mycket.. Jag å sara kollade på VM-finalen på MP. I förrgår var jag uppe hos Ys svägerska. Blir alltid lika förvånad över att det blir ganska mycket sagt ändå. Nästan så jag sitter och fnissar åt det. Tänk att med hjälp av mina små kunskaper kan vi faktiskt förstå varandra!

Så nu får vi bara se vad som händer med mina dagar här.. de är räknade eller vad man ska säga. Imorgon blir det hotelljakt igen. sen får vi se vilket datum det blir. Känner mig grymt stressad, kluven, förväntansfull och livrädd för allt..
Idag skulle y ha vart på intervju i Ankara, men så blev det inte, så hur det blir med allt det där får vi se också..Hoppas på det bästa!


Lets kick it!

Sorry, I'm confused

Umeå, eller ja, Önsköldsvik.
Socionom - 3,5 år. Min dröm.
Satsa? Inte satsa?
Vad får jag ge upp, vad kommer jag att vinna för resten av livet?
Jag vet inte.

Hoppas på att bli träffad av blixten. Men inget oväder närmar sig i denna Medelhavsort vad jag kan se.
Suck



Om man kunde känna såhär...

Mikaela kalp Yakup


Now here we stay, it's all that we're worth
I've been through the pain and been dragged through the dirt
Whatever they tell you were bigger than words
I've been where you're standing, I know how it hurts

Let this be a song now and this be our day
And we stand together, we'll be okay
'Cause we're survivors, we're making it work
Expecting the best when they hope for the worst

One love, this is the way we found
One love, even though they'll let you down
One love, nobody's perfect now
One love, don't let that hold you down

One love, let's stick together now
One love, we got to stand our ground
One love, it's easy to believe in
One love, believe in you and me, one love


No matter what, I'll stand by you. Believe it, trust it, know it

nionde juli tvåtusentio


En vecka går så grymt fort.. Och det suger verkligen..
För några timmar sen vinkade jag av mamma och Linnéa vid bussen för deras resa hemåt. Den här veckan har gått i ett svep. Har knappt vart på stranden eller vid poolen nåt, så får nog pressa snart.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med här nere. Sara är kvar som tur är, så hon lär nog bli flitigt kontaktad av mig. Hoppas på att Zandra o jag hinner ses när hon har lite ledigt.
Den här veckan har vi i alla fall hunnit pröva lite restauranger och umgåtts en del. I onsdags var vi iväg till Dimcay, morgonen var väldigt blåsig men sen klarnade det upp och blev riktigt fint faktiskt.
Bytte ställe till där det fanns pool och två vattenrutschbanor, väldigt kul.
Kom dit 4 brudar somm jag kände igen från MP, fy fan för å stirra asså, helt uppenbart.
Har definitivt kommit fram till att tjejer är de värsta rovdjuren som finns fy i helvetet vad taskiga vi är mot varandra allesammans.
Kommer sakna mamma och Linnis jättemycket!

Men det börjar nog dra ihop sig för hemfärd för mig snart också skulle jag tippa på..
Har haft det lite kämpigt med tankar om framtiden och sådär eftersom allt är väldigt osäkert, så då har det vart extra skönt med mamma här som har peppat på en hel del.
Såg precis att urvalen förbereds på studera.nu, snart får man alltså det preliminära beskedet.
Ja nui sitter jag bara och väntar på att Y ska sluta jobba då.  efter allt som har hänt så tänker jag inte gå dit så mycket som jag gjort förut, knappt något alls, dels för att jag mår bättre av att inte se hur han jobbar och dels för att undvika personer där som skapar mer drama i mitt liv än vad jag behöver just nu. Det lär dock bli en del ensamtid, men jag har ju lappisen och filmer + böcker så det blir nog bra.
Imorgon ska vi dubbeldejta med Sara o kemal, det blir mys!
God natt.



Saknar er mina vänner och min familj därhemma. Gercekten.♥

2010-07-02

Hallå!
Sitter på restaurangen på hotellet och kikar datorn medan Y är på fredagsbönen och väntar på att mamm och Linnéa ska komma ikväll och väntar på att frå träffa Anna.
Jag och Anna har känt varandra i snart 3 månader. Känns som mycket längre och vi har redan gjort det mesta man gör i en vänskap, skrattat, gråtit, allvarliga samtal, vart sjukt oseriösa och flamsiga. Ja allt. Hur fint är inte det. På måndag åker hon hem och Alanya kommer inte att vara detsamma utan henne kan jag lova...
Förövrigt så har jag vart på Queens Garden 3 gånger denna vecka, haha. Vad ska man säga, jag älskar det stället. Bra musik, skön personal. Med bästa sällskap så blir det perfekt. Dagarna spenderas lite på stranden, hemma med Y när han är ledig på dagarna.
Anna, Marie, Sara förgyller eftermiddagrana och kvällarna plus Tina & Zandra när de har tid.
Det går bra nu!


RSS 2.0