.

Idag är en sån dag som inte var lönt att vakna på.
Kanske lika bra att försöka sova mer.
Fan att folk alltid ska göra en så besviken.

MYS

 

Fin stund


WOHO, IM OFF

Nu ska den färdiga hemtentan firas! Jag, Linda o Rebecka ska dricka vin och grilla. Superb om ni frågar mig.
Så nu sticker jag.
Hatar att alltid behöva rota bland alla kläder för man aldrig hittar nåt att ha på sig i en proppfull garderob. Suck.


SNART

Snart är jag klar med hemtentan så jälaaaaaa skönt. Tror dock på ett big fat F. Men men det får bli som det blir. Jag orkar inte tänka så mycket på det nu.
Är mest förvånad över att jag är på slutspurten nu. Igår trodde jag aldrig att jag skulle bli klar, men nu sitter jag här. Voila.

För övrigt - I natt sov jag med min tandskena, skulle prova tänkte jag. Fan vad tänderna flyttar på sig ändå. Hela vänstra sidan lossnade när jag satte i den 8alltså tandskenan) så nu tror jag att jag får börja sova med den igen. För övrigt gjorde det sjukt ont i vissa tänder imorse när jag vaknade, men nu ömmar ena framtanden lite bara.
Ja, jag har alltså haft tandställning förut, jag var inte lyckligt lottad att födas med de raka fina tänderna jag har nu.. Hade kunnat visa en före och efterbild om det nu inte hade vart så att jag aldrig log med öppen mun eller vad man ska säga innan jag fick tandställning. Okej, jag ska sluta prata om mina tänder. Haha.

IYI GECELER

Även om jag inte är klar än så ger jag upp för kvällen. Ögonen går i kors så.. Ingen idé att fortsätta.
Imorgon blir det till att skriva det sista, finputsa osv. Ska bli ett sant nöje att läsa det imorgon.
Kan ha skrivit både det ena och det andra..

GISSA EN GÅNG

Ja gissa vad jag gör? hmm min hemtenta såklart, eller? Alltså fy fan. Vet inte hur detta ska gå alltså? Snacka om att bli depp av att ha tre år plus en kurs kvar och jag är redan skoltrött. Sorgligt. Dessutom kommer man va skuldsatt upp till trädtopparna när man är klar. KUL.
Alltså jag är beredd att lägga ner skiten nu. Orkar inte. Just nu är dte enda jag ser framför mig: ALANYA. för resten av mitt liv typ. Kanske jobba lite som guide ett tag eller så. Tjatigt värre, jag vet. Men kom igen, ni vet hur det är? Kanske?
Jaja jag vet att jag skulle va jätteboared där nere efter typ 4 månader. Den här gången ska jag i alla fall vara iskall och vänta på priserna. Om man köper någon dag innan kan man ju komma undan riktigt billigt!

I alla fall.. Imorgon när tentan är inlämnad ska vi ha grill&vin-mys hemma hos Linda. Det har vi sett fram emot hela veckan, så det blir nog grymt.

Där mitt huvud är...

Jag o Sara Salgisen, som jag saknar en del faktiskt! Va längesen nu!

Kleo♥ och brun...

Underbara dagar med min älskade frugis såklart!

och baby, baby, baby oooooh♥

FORBIDDEN THOUGHTS

Åå nu kommer de igen. De där tankarna.
Tankarna och drömmarna om ett kravlöst liv. Finns det? Här eller där?
Bläää inte igen.

SEGT MEN FRAMÅT

Nu har jag gjort fråga ett av tre på hemtentan. Det var ingen som sa att det skulle gå fort det här inte.. Haha.
Men jag bestämde att när jag gjort klart första frågan fick jag gå ut och springa. Så det ska jag göra nu.

Hade hoppats på en msn-dejt med min älskling idag som han sa till mig igår och va så glad för då kunde vi titta lite på varandra. Men nej, mammas mat var tydligen viktigare. Snyft. AAAAAh längtar ihjäl mig efter honom. Hade så himla härligt samtal igår med massa skratt och planering. Det gillar vi.

Puss på er!

DROPPAR AV..

Jaha då har ytterligare en person satt sig på planet ner till Turkland för att komma till Alanya.
Själv sitter jag här med hemtentan, är det inte otroligt hur olika ens liv kan vara? Jaja får väl trösta mig med att jag var i  Alanya för ett år sen och hade vart där över en månad, but still.. Vad är det för tröst egentligen?

Nåväl känns som att nu blir det fler och fler som åker ner då medan jag sitter här. det finns bara en sak jag vill ha mer än att vara i Alanya. Och det är att ha Yakup här. Att han var här i Sverige nu, med mig och att vi fick fortsätta leva det lite halvt svenniga livet.
Men istället vaknar jag själv varje dag och får nöja mig med några minuter av hans tid varje dag. Så är det med det. life is a bitch but it goes on.

AVKLARAT

Tjohoo
Kändes nästan onödigt att åka till skolan. Där har de alltså avlagt 3 timmar för ett test som för de flesta tog 10, 15 minuter. Jag tror det gick bra. Hade några småfel men det va bara ett basic-prov så jag hänger inte läpp.
Dock så har energin helt gått ur mig ändå.
Tanken var att jag skulle åka hem och börja med hemtentan direkt, som ska in på fredag, har inte ägnat någon tid åt den. Men nu är jag helt slut efter att ha spelat the sims 3 ett tag. Vågar inte ens säga hur lång tid jag lagt ner på det. Det var ju alltså illa tajmat att instalera det igår. Jag hamnar nämligen i maniska  spelperioder. Haha. Låter ju helt sjukt. Och tragiskt men det är sant.

Har i alla fall anmält mig till vårruset nu. wohoo, fan vad taggad alltså!

Vi får väl se om det blir nå plugg för mig idag eller om det blir så att jag sitter imorgon med den, med ny energi. Inte bra när man är trött att skriva. Eller hur? Hehe



TEST

Jaha.. Det enda jag kan säga är: Bring on the test!
Jag vill inte. Vet verkligen inte hur det kommer gå. Känner mig lite nervös in för detta alltså. Sen direkt efter det är det bara direkt hem och börja på hemtentan och resten av veckan. Alltså jag undrar hur detta ska gå. Redan lite halvt skoltrött. Känns bra det! Men jag får se det som så att troligtvis så är det sista gången i mitt liv jag behöver göra det, men å andra sidan vet man inte med mig. VelFia nummer ett liksom. Men men..
Återkommer imorgon efter jag känt efter hur det går. Sen ska man ligga på sträckbänken i tre veckor!
God natt!

FÄRG

Har precis kommit hem efter pluggfikan. Vi pluggade inte så mycket dock får jag lov att säga.. Utan njöt av det otroligt stora utbudet på café 60! Man blir ju galen, vet inte vad man ska välja.
Stekt har jag gjort också vill jag lova. Hade jag vart bekväm i att visa upp min kropp offentligt hade nog både ett och två plagg åkt av. Men ikke. Färg har jag fått och det är huvudsaken. Nä om man skulle ta och plugga lite till, till det förbannade testet imorgon!

SOLEN

God morgon.
Huvudvärken sitter kvar lite sen igår. Jag hatar det, när man vaknar med huvudvärk. Hur liten den än är.
Har precis ätit lite frukost och ska snart bege mig ut på en liten runda tänkte jag.
Sen blir det att ta sig in mot staden en stund med Rebecka och Linda, för lite plugg inför morgondagens salstenta. Alltså jag vet inte vad jag ska säga, men det kan nog gå hursom, har inte vart flitigast i stan med att plugga kan jag ju säga. men hur smarta är de att lägga det efter påsk? Det finns de  som fortfarande firar påsk.
Nej men det är vad som står på agendan idag i alla fall. Ska sitta ute i solen hela dagen i alla fall, känns som jag vart inne hela veckan typ.

DAGENS LÅT



Alltså. Jag blir sjukt ledsen av denna låt. Är det stört eller? Jag tror det är för att precis dagarna innan Y åkte så kom Lindex-reklamen med denna låt  jättemånga gånger. Den kanske är skriven i den här ledsna tonen, vilken är det?n D-moll? Lite ledsen i alla fall..

RUBRIK

Nu har jag jobbat mig lite. Fy fan är helt slut i huvudet. Bestämde mig förut att när jag kommit hem så skulle jag direkt ut och springa. Ja jo tjena! Men med huvudvärk och helöa dagen full av jobb så känner man sig ganska seg. Även fast jag vet att det är precis vad jag skulle behöva. Så kanske pallrar mig ut innan middagen.

Alltså sen Yakup drog känner jag mig så himla ensam. Det spelar liksom ingen roll hur många man träffar och hur mycket man sysselsätter sig, det är lika jävla tomt när man kommer hem. Det hjälper för stunden liksom.. Känner mig så himla vilsen.
Förra året var det bara Alanya, Alanya, Alanya i huvudet på mig. Jag tappade mycket i Sverige och det har vart svårt att ta igen. Med dem som det kändes ännu längre ifrån. Det känns som att nu är jag tillbaka i Sverige, i huvudet alltså.  Vädret är underbart och jag upplever något som känns som tusen år sen i Sverige. Vår och knoppar och fågelkvitter, glada människor och uteserveringar.
Men något sticker i alla fall.. För det känns som att snart är ALLA i Alanya, utom jag och alla ska vara där länge. Men varför måste jag vara där för det? Klart jag ska dit nåt, men varför känner jag en snån panik över att jag inte kommer vara där ex antal månader, eller speciella månader? Jag kommer ju komma dit, när spelar ju inte så stor roll.. Så jävla svårt också med Y att han inte vet vad han vill. Orkar inte en daha kille som vill gifta sig med sin mamma typ.
Känns helt värdelöst med kärlek faktiskt. För i slutändan så är ju inte det, det enda som räknas. Vi får se hur det går helt enkelt.

Så är det. Alltså jag hoppas att nån gång i mitt liv slipper jag tänka så förbannat jävla mycket. Orkar inte.

GLAD PÅSK

 

Från mig till er!


TODILOO

Skorna blev sålda för hela 51 kronor till slut! hihi. Det var lite roligt, tror jag ska sälja mer grejer. Hoppas på lite större vinst än nu bara!

Igår vid tre åkte jag och syrran hem till våran släkting, där det bjöds på en massa gott, självklart hennes specialitet som vi alla älskar så mycket- Fisksoppa! Påskharen hade lite presenter också. Hennes man åkte och hämtade hennes mamma så vi hann prata lite med henne. Det var längesen jag träffade henne. Hon är en fascinerande kvinna på 97,98 år. Kom hem runt halv tio och kollade på The Bone Collector. Älskar dne filmen,  var riktigt längesen! Angelina Jolie är så ung och ny i den på nå vis.

Sen kom mina spöken och jag, ja jag kan bara skratta åt mig själv. Klockan blev halv tolv här. Min käraste har givit mig ett löfte att höra av sig varje kväll om så bara med ett sms. Efter den katastrofala början av denna vecka.
Så jag började go nuts här och ringde 10 000 gånger, ungefär. Alltså om de inte trodde det innan så tror de ju definitivt nu att det är något seriöst fel med mig. Haha. Sen tillslut vid halv ett så fick jag ett sms med Call me. Så jag gjorde det i mitt hysteriska tillstånd. Dumma dumma dumma mig.
Men okej, det är okej.

Snart ska jag hem till mamma på påsklunch, får se om jag drar en runda innan det. Men jag är fruktansvärt trött måste jag säga. Och plugga!? Va? Vad är det liksom... Fan.

YOU GONNA MAKE ME STAY - FOREVER

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer.. Jag är nästan där.
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby.

DU&JAG



SOMMARFIN

Den här sommarfiningen fick följa med mig hem igår. Var ju faktiskt clubdag och jag hade en check eftersom jag bidrar med lite för mycket varje år till H&M.

Men ni förstår ju, hur kan man inte göra det? hihi


FRESH

Har just tömt typ den största vattenblåsan jag haft på foten. Fy satan.
De har jag haft nu sen ett tag tillbaka eftersom jag börjat springa. Men det avskräcker inte mig, nej. på't igen imorn ba!
Jajamensan.
Nu ska jag prata med snutt lite innan jag ska sova. Se om det påbörjade kan avslutas.

Iyi geceler arkadaslar!

DAGENS LÅT

Jag tror jag är kär...

MYSDAG

Tog en löparrunda ute imorse. MY GOD vad skönt. Känner mig lite besatt.. Vill typ springa nu också, men kanske ska vänta till imorgon i  alla fall.
Pluggat och duschat gjordes efter det. Sen lessnade jag och ville ut i solen som var framme, nu är himlen oroväckande gråsvart.
Åkte in och träffade Jossan. Blev ett besök på muffinsfabriken och sushi för mig och sen satte vi oss på en bänk nere vid vattnet i Skanstull. Sjukt skönt och mysigt. Behövde en liten Jossanstund idag.




Nu känner jag mig rejält uttråkad och vet inte vad jag ska göra. Kanske dricka upp jordgubbsvinet jag köpte och sova sen? Åå så roligt liv jag har.

HAHA

Weei jag har fått mitt första bud på tradera... På hela EN KRONA! Kommer kosta mig mer att skicka iväg skorna än vad jag kommer få. Men men, what to do!? Jag blir av med skiten i alla fall! Ska efter nästa vecka när skolgrejerna är klara rensa igenom allt och lägga upp en massa grejer. Så kanske man kan tjäna en liten slant i alla fall!
Nu ska jag fortsätta plugga en liten stund innan jag går till gymmet!

...

Jag saknar dig

VULKAN

Jag känner mig som det.. Den bubblar lite och snart kommer ett utbrott.
Fy fan vad jag inte orkar det här! En säsong till och jag är out, for sure. Det här är inte vad jag vill ha i mitt liv.
Vi får se när vi pratar igen då. Spännande.

SKOR

Försöker sälja ett par skor på tradera. Det går inte så bra.. Snyft. Nån som sålt nåt där tidigare? Brukar dte komma massa bud sista dagen typ eller är det ingen som vill köpa mina skor helt enkelt?
Fick min H&M-räkning nu, ska betala 1500 ungefär. Hihih så går det när man shoppar loss. Men fick faktiskt en hel del grejer för det kan jag lova!
Jag skulle egentligen behöva rensa min garderob och fixa och organisera. Har ingen ork för detta dock. Borde plugga men det går inte så bra dte heller.
Råkade tröstshoppa lite i fredags i min ensamhet också. Två par skor och ett par träningsbyxor från Stadium. Yahooo.

Och kan de sälja flygresor till Antalya billigt eller? Blir så jävla trött och depp!
Blä I need Alanya and my finacé now!!!!
Tur att jag ska till medis snart för en drink night med Martie. Kan behöva supa mig lite dyng. Tjosan hejs

10.44

Dax att röra sig mot skolan nu och föreläsning.
Efter den ska jag nog hem och sprunga i det fina vädret. Skippade det nu på morgonen.

Igår efter jobbet drog jag in till Café 60 och träffade Malin. Vi hade en förträfflig fika ute i solen och efter att dne flyttat sig från oss. Men sen blev det lite kyligt och då drog vi till hennes killes jobb och snackade lite med honom.
En mycket nöjd Mikaela kom hem sen vid halv tio efter en härlig kväll och ett samtal med bästaste på vägen hem.
I love him so... Jag sa lite desperat att han kunde väl ta och komma hit nu. Jag betalar biljetten!
2 veckor har gått "bara" 14 veckor kvar nu... ungefär.


Tjingeling!

VÄLKOMMEN

Till min nya prenumerant!

21.07

Idag gjorde jag det... Jag sprang äntligen de där jävla 5 km.
Sen träffade jag min fina frugis Annis!♥ Käkade glass i solen i kungsan. Vilken skillnad på land det är på vinter, vår/sommar här. ALLA var ute idag typ.
Fick med mig ett usb med mig hem, med massa bilder från Alanya och sådär som kom från Annas dator som återuppstått!



Snart börjar jag dra mig mot sängen eftersom klockan ringer kvart i sex imorgon. Jobbet kallar mellan 7-15. Pengarna styr mitt liv. Typ. Måste spara spara spara inför sommaren så jag kan leva som en kung! Hoppas sommarschemat sitter uppe imorgon så jag kan börja planera.

Blir nämligen galen här. Saknar min man så sjukt mycket. Får fortfarande lite tårar då och då. Idag hade vi typ vårt första braiga samtal sen han åkte. Eftersom jag har nåt tix att va skitarg på honom när han är i Alanya. I know myself om man säger så och så gör även han. Igår somnade vi ovänner, sånt älskar jag..... Men som sagt idag har vi pratat och det kändes bättre. Så nu ska jag försöka behärska mig när vi pratar, för egentligen saknar jag ju honom så mycket. Det kanske är en slags förskjutning?
Känns som att min bästa vän och allt är borta liksom. Det är ju honom jag vill spendera min kväll i soffan med, med glass och te. Inte mig själv. Det är honom jag vill komma hem och berätta för vad som hände under dagen. Inte skicka ett sms som jag inte får nåt svar på. Det känns lyckat. Verkligen. Minst 14 veckor tills vi ses. Härligt.




THOUGHTS

Har inte haft så mycket att komma med idag känner jag.
Igår kollade jag på Love&Other drugs. Fy  faa an vad Jake Gyllenhaal är snygg i den filmen. Innan jag somnade tittade jag på sista 20 minuterna av American History X. Kanske inte det bästa att se sådär innan man slår igen sina små blå. Men det kan va en av de bästa filmerna som setts.

Note to self now: Kolla inte på bilder från Alanya förra året en kväll som denna, man är ensam och redan lite ledsen.  Det blir bara värre!
Jag börjar bli lite smårädd. Jag är rädd att åker jag ner i sommar så länge som jag tänkt kommer jag nog inte kunna åka hem. Seriöst alltså. Speciellt eftersom Y kommer stanna ytterliggare någon månad..
Nej fy fan hörni.

WOHOOOOO

Hallå på er!
Känner att det börjar bli lite bättre nu. Redovisningen avklarades igår som sagt med godkänt som betyg! Man kan bara få det eller underkänt, så det va ju bra tycker jag!
Juridiktentan har jag fått reda på, klarade den med, fy fan vad skönt, inget omprov i juni!!! Fick till opch med bättre än jag förväntat mig, trust me, hade jga fått E hade jag vart nöjd!
har inte käkat nåt onyttigt sen i söndags, haha bra för att vara mig och har precis kommit från ett pass på gymmet, känns som att denna dag kunde inte vart mycket bättre.
Pratade med Y i telefon igår innan jag somnade för första gången på fyra dagar också. Dock är jagfortfarande lite arg på honom. VARFÖR!? Ingen aning.  typ för att det är hans fel att jag är ledsen ibland för att han har lämnat mig ensam i detta land. Nåt sånt typ. Jag gör inte det hela bättre. men what to do, what to do!

Njut av dagen för det kommer jag sure as hell att göra!

wohooo ba!


KLART

Tjena, den här dagen turned out to be pretty good after all. Hade redovisning idag och det gick väldigt bra måste jag säga. Skönt och nu slipper jag tänka på skola, några dagar i alla fall.
Woho nu är det bara den där satans tentan som vi får reda på imorgon. klarar jag inte dne vet jag inte vad jag gör!
Nu ska jag hem till mamma på mysmiddag!

SYSTER

Det här kommer låta lite sjukt. Haha. Men de senaste dagarna har jag och min syster haft det så himla trevligt tillsammans tycker jag!
Hoppas det håller i sig, för det är ju som att ha sin vän ständigt närvarande och man kan prata om man behöver eller bara kika på film eller nåt. tihi.
Jag älskar dig sis!


ÄNDRING

Jag är en stor motståndare till att göra saker man egentligen inte vill. Därför har jag nu efter många om och men bestämt mig för att stanna hemma. Ja det kanske är skitdumt. Men jag kommer ihåg från min skiva att folk inte kom och även om de var där så är man så inne i sin klass och att det är ens skiva så man glömmer liksom människorna man bjudit in och så. Man är inne i sin egen värld.
Pengarna ska hon ju få såklart. Så taskig är jag ju inte.
Men men life is life. Ibland måste man prioritera!

Nu ska jag snart istället krypa ner i min sköna säng och ha en lång och skön natts sömn!

STUDENTSKIVA

Tjulu ska på studentskiva snart.. Är så otaggad en människa kan bli. Plus att min syster svikit mig och inte ska gå. Härligt.
Orkar inte tänka. Imorgon har min grupp redovisning också. Vill bara sova sova sova. Vet inte vad som hänt med mig. Eller jo, det vet jag men ändå. Såhär illa brukar det inte vara...
Tjoho

TRÖTT

Vet inte vad som är med mig, om jag håller på att bli sjuk eller vad det är. Jag är så fruktansvärt trött.
Åkte hem tidigare från skolan, blir liksom inte bättre av att lyssna på en sövande föreläsare.
Gick direkt hem och sov. Jag hoppas det hjälpte lite.
Överlag är jag trött på det mesta. Börjar fråga mig själv om jag gör rätt, har jag valt rätt. Massa grejer. Mest av allt vill jag ju leva så som jag gjorde förra året vid denna tid. Tänk om jag inte hann klart? Jag känner att just nu finns så mycket krav och måsten och jag dukar helt enkelt under för allt.
Har inte pratat med Y sen i lördags kväll, faktum är att jag ignorerar honom lite, vilket låter lite sjukt med tanke på att jag häromdagen klagade på att han inte hörde av sig. Vilket han har gjort nu, det är bara jag som inte orkar för jag kommer go nuts på honom. Jag vet det. I've been here before.

KALBIM


ELFTE APRIL

Hej på er!
Jag vet att jag varit skitdålig på att svara på kommentarer på senaste tiden. Det har vart ganska många.. Men så fort jag kommer hem och är ensam så känns allt så piss. Orkar inte så mycket. Det kanske låter lite motsägelsefullt eftersom jag skriver här. Men i alla fall. Just nu ska jag plugga och städa upp lite här så jag drar väl ut lite till på det. Men det kommer. Och snart gladare Mikaela hoppas jag!

TRÖTT

Fy vad trött jag är! Kunde fått sova lite till tycker jag.
Men nu är det bara att gå upp och göra sig klar för jobbdagen!
Efter jobbet ska jag direkt in till stan och möta Zandra & Anna, mys!

Tänkte berätta lite om min Västerås-resa.
Åkte in till centralen direkt efter skolan, var där i bra tid, stod och kollade på en gubbe som led av någon slags psykiskk störning. Roande. Sen kom jag på att jag kunde se minst lika psykiskt störd ut som stod och kollade på honom intensivt sådär, men han gick iväg och jag kunde sluta.
Tåget rullade äntligen in på perrongen och jag satte mig ner, tiden gick över lite och folk började bli otåliga. Skulle precis sms:a Mathilda  att tåget inte gått och att man som vanligt inte får någon info från SJ. Då hör jag i högtalaren: "Trafikinfo, det här tåget har tyvärr inggen lokförare och vi hänvisar er till tåget mot Västerås 16.37"  HAHA det här är ett skämt tänker jag (naturligtvis inte).Ställer mig på den knökfulla perrongen och väntar på tåget. Alla slänger sig på i panik. Folk stod upp i gångarna överallt. Ett nytt meddelande "Tåget på spår sex avgår 17.53 direkt till Västerås" jag ringde Mathilda och frågade vad hon trodde, skulle det å fortare med det tåget eftersom inga stopp skulle göras? Så slänger mig av det tåget och sätter mig på nästa igen, det jag satt på från början alltså. Ett till tåg ska hakas i och när vi väl börjar rulla säger dem Eftersom det andra tåget var så fullt kommer göra alla stopp ändå fram till Västerås som är slutstation". Tur var det att jag kom med detta tåg för det var nog det sista som kom iväg från stationen innan det blev strömavbrott och inga fler tåg kunde åka. Stressad och irriterad började jag slappna av i alla fall.

Väl framme kom Mathilda med bussen och vi gick direkt upp på stan och käkade mat. Sen köpte vi en massa gott och drog hem till henne där vi blandade en supergod drink och pratade och pratade. Om vad? Alanya, turkar osv. Ja ni vet allt det där! Jag var ju lite arg på Y och sa till Mathilda att om han ringer så kommer jag inte prata med honom utan han kan få undra vad jag gör. Men när han ringde medan Mathilda satt och pratade med sin turk så tänkte jag att ja jag kan väl prata med honom i alla fall då!
Han hade ringt två gånger och jag ringde upp efter tre, fyra minuter kanske. Det första han säger är "what did you do, why you dont answer, you was in another room!??!" chilla lite herregud.Engelskan är hans kan väl tilläggas och inte min egen. Men sen ville jag lägga på och umgås med Mathilda. Vi fortsatte prata och göra drinkar. Hamnade på Youtube, lyssnade på musik och snackade film. Helt plötsligt var klockan 4.  Vi bestämde oss för att sova kanske.

Vaknade dagen efter vid nio gick upp på toa och somnade om till elva, då gick vi ner och handlade lite frukost och sen hade vi en heldag med alla tre twilight-filmerna. Kanske inte ska se dem egentligen när man känner sig lite olycklig eller när man saknar sin pojkvän. Men men. Vi hann med det lagom tills vi skulle ner till stationen och jag sulle hem. Önskar att jag had ekunnat stanna lite till så vi hade kunnat umgås mer, men vi hinner väl det i Alanya. hihi. Mysigt var det i alla fall ♥

Kom hem och mådde så jäkla dåligt. Y ringde och vi pratade lite. Blev ännu mer ledsen efter och han ringde igen senare.
Nu ska jag jobba snart. Uff.

PAIN

Folk får tycka vad dem vill, att det är överdrivet eller vilket som.
Men just nu. Alltså det gör så jävla ont. Vill bara skrika ut den stora svarta ångestklumpen som rullar runt i bröstet.
Det här är helvetet.
Jag saknar honom så mycket. Jag är beredd att lägga ner allt. Verkligen. Måste vara bredvid honom nu.

WHY I HATE IT

god morgon. Japp då har det gått ett och ett halvt dygn sen jag och Yakup pratade sist. Oj ingenting för världen kanske, men för mig som bott med honom i 3,5 månad och vart van att ha honom hos mig hela tiden.
Jag visste att det skulle bli såhär och det är därför jag avskyr när han är där. Han glömmer allt. Att det finns en värld utanför Alanya, men guess what! det finns det, en stor och underbar sådan.
Jag orkar inte, jag gör  inte det faktiskt. jag tycker vi vart tillsammans så pass länge att nu får det fan räcka. Men vi kör en säsong till, ja för det är så otroligt roligt!
Fuck this alltså. Jag orkar inte ringa i alla fall, kommer bara dampa loss totalt ändå. Så bollen är hos honom kan vi säga!

Snart drar jag iväg till skolan och sen Västerås så vi hörs imorgon kväll helt enkelt!

IMORGON

Halloj!
hade en trevlig fikaträff med mina gamla gymnasietjejer. blir fortfarande lika förundrad när jag tänker på att det är snart 2 år sen vi stod utanför Värmdö som världens lyckligaste men också vemodiga känslor i oss!

Men, nu är jag riktigt taggad för imorgon!! Varför då? Jo för direkt efter skolan drar jag in till centralen och tar tåget upp till Västerås. Ska spendera ett dygn med Mathilda. Längtar. Tror vi kommer ha riktigt mysigt. Vad jag vet också är att det inte kommer va en tyst minut! Hihi.
Vi ses imorgon gullet!


NU - TRÄFF


BLICKA FRAM

Idag är det torsdag alltså. Varför är det alltid värst på kvällarna? När man lägger sig ner i ett kolsvart rum för att sova? Varför kommer allt då. det man gått inne med hela dagen, den där lilla bomben som så gärna vill explodera.
Va bara det jag undrade just nu.

16 VECKOR

Idag hade vi första seminariet i psykologi. Hon fullkomligt kastade grejer över oss kändes det som. Så det är bara att köra igång.
Grejen är bara det att jag ahr ingen ork alls. Inte för nånting. Möjligtvis borra ett hål i min madrass, slänga ner lite kuddar och ett täcke och lägga mig där för ett tag.
Det vr så mycket jag skulle göra nu de här dagarna, som jag ska göra. Om jag inte gör det nu, vad gör väl det? Jag har ungefär 16 veckor på mig. 16 veckor. Förstår ni hur lång tid det är eller? Hela tiden säger folk, det kommer gå så fort, tiden går så fort. Ja kanske för den som är lycklig. Kanske för den som är ovetandes om hur långsamt tiden kan gå. När man inte har den man älskar vid sin sida.
Jag finns, jag lever (vilken lycka. Jag älskar livet, det är inte det) och jag ler ibland. Men inne i mig bor ett monster, som hela tiden trycker och river med sina klor.
Så är det. Försök inte förstå, men döm inte.

You can make me whole again


TRÄNING

Tror nästan inte det finns något bättre än att träna på morgonen. Även om man kör sig slut i kroppen så får man sån energi.
Nu är det inte långt kvar till halvmilen för mig. Fy fan vad jag ska dit snart.. Om ett par gånger så.

GRÅTT&TRIST

God morgon!
Känns sådär lagom härligt att titta ut genom fönstret.
Igår var det nästan 100 personer som kikade in här. Det kan man ju tycka är wow, men jag får lite obehagskänsla. Så många. Men jag har ingen aning om vilka många är!

Igår hade jag lite skola på dagen, sen promenerade jag in till hötorget/centralen och kikade lite medan jag väntade på min vän Sofia, som jag inte hade sett sen, ja, jag vet inte när faktiskt. Det tog ett tag, köpte en fin blommig klänning som jag suktat efter lite och hårinpackning.
När Fia sen kom stack vi hem till hennes nya ställe, eller några månader har hon vl bott där nu, uppe i skrapan. Var en fräsch lägenhet, vi käkade thaimat och snackade lite om allt möjligt.

När jag var i stan och väntade på henne så ringde min kära turk. Han berättade att när han stått i dörren på restaurangen idag hade det kommit  fram tre tjejer och en turk, så hade de sagt "Är du Yakup, Mikaelas pojkvän?" jaa.. hade han svarat han blev lite chockad tror jag. "They know you from the internet" haha. Han är nog fortfarande liite förundrad över facebook-grupper och bloggar. Jag tror det va Karin och Filippa sa jag. Och det var det ju! Härligt att nån fick träffa honom igår. Had eönskat att det var jag såklart.
Han berättade även att i måndags kväll när han kommit hem, hade hans mamma frågat honom "Varför stänger du dörren? Vart är Mikaela?" De trodde att jag skulle komma också. Och vad jag önskar att det var så!

Nu blir det lite morgonträning innan skolan börjar klockan ett.


MISSION (IM)POSSIBLE?

Bli av med sötsuget.

FÖRBJUDNA TANKAR

God morgon!
Sov ganska bra ändå, som jag brukar göra. Men lit ejobbigt var det att släcka ner och lägga sig för att sova. Själv.
För ett år sen var jag mitt i min Alanyavistelse i solen och med goa människor. Man vill bara tillbaka ibland.. Det slog mig såklart igår och har redan hunnit göra nu sisådär 4,5 gånger på morgonen. Jag är ju rätt ung, måste jag göra allt nu, måste man göra allt rätt? Det finns tid och finns det inte det så har jag levt ett riktigt bra liv.
Med andra ord. Funderar på att skita i allt och köpa en enkelbiljett ner och avsluta dte jag påbörjade förra året, känns inte som jag blev klar...

KVÄLLSKVISTEN

Nu har jag precis pratat med Yakup som sitter på en buss mellan Antalya - Alanya.
Det var skönt med tanke på att han lovat att smsa när han kommit till Antalya vilket han inte gjorde. Fick panik och ringde 45 minuter efter landning. Till hans svenska nummer, det gick inte. Började bli lite orolig eftersom att jag tidigare gick in åp aftonbladet och två av de översta artiklarna handlade om störtade plan. KUL. Då blev det lite sådär "å nej, nu kommer hans plan också störta" men det gjorde det som tur var inte då.
Just nu känns dte verkligen fucking unbelieveble. Jag ska sova själv. Känns så längesen, så ovant och det är nåt jag verkligen hatar. Att jag vaknar under mitt eget täcke på motsatt sida som honom gör inget, för man har ändå somnat med hans armar runt sig.
Å gud alltså, nej det känns fruktansvärt overkligt måste jag säga. Och tre jävla månader..
En dag i taget. Får man sova nu?

Puss på dig min älskade


HEAD&HEART ACHE

Jag borde kanske läsa nån psykologi, slänga soporna som står precis innanför dörren, rensa kläder, diska berget i köket, dra en sväng med dammsugaren som kan få äta upp smulorna på mitt golv eller tvätta lite kläder.
Men allt säger STOPP.
Det enda jag vill göra är att hitta en spruta med något i som gör att man sover minst en vecka, tills det värsta är över. Men det finns inte. Någon som använt det innan kanske och kan tipsa om?
Möjligtvis vill jag vänta tills klockan blir 17.20 och mobilen plingar till där det står att min finaste älskade har landat i Istanbul. Möjligtvis.



Svar #2 Emma

Emma om Svar till Emma: Hej igen och tack för svaret!

Ok, ja det är klart att man får lösa det på det sättet man tror är bäst helt enkelt! Så annorlunda att hans familj är med och "bestämmer", verkligen vitt skilt från vår kultur, inte sant..=)?


Fast det här kanske blir sista säsongen, nästa år pratar han väl mer svenska och har iom det lättare att ta sig in på arbetsmarknaden om inte annat!


Ha det så gott!


Hej!

Ja det kan man kanske tycka, nu har ju inte jag gått in på anledningen till varför de kommit fram till det eller så. det här har vart bestämt sen innan vi blev tillsammans, alltså flera år. De har en överenskommelse, han, hans pappa och hans bröder. Detta är som sagt mellan dem och det är endast våra/mina närmsta vänner som vet om det eftersom jag inte ser en anledning till att skriva om det här. Det här är ju trots allt om mitt liv och inte hans. Man vill ju inte hänga ut sin kille :)
Som jag skrev tidigare har vi också pratat om det här och även om det tog lite tid för mig att komma fram till det så vet jag att det verkligen kommer gynna oss i framtiden. Det gör ju såklart skitont i mig dagar som denna, när man ska vara ifrån varandra flera månader. Men man överlever och man kommer in i det. Har ju gjort det flera gånger förut i tre år snart.
Att våra kulturer skiljer sig åt är väl ingen hemlighet, vet nog alla som är tillsammans med någon från en annan kultur. Nu vill jag inte säga att det skiljer lika mycket mellan nån från Finland och Turkiet till exempel, men jag tror man kan finna kulturkrockar mellan olika länders folk hur nära de än ligger. Det kanske kommer senare med barn och äktenskap och hela faderuttan, men just nu har jag inte upplevt så mycket krockar utan vi kompromissar och tar det bästa ur bådas liv.
Ingen vet hur framtiden blir, även vi. Jag vet att vi älskar varandra och kommer va tillsammans så länge vi gör det.

Svar till Emma

Emma om Första april:
Hejsan!

Hur kommer det sig att ni valt att han ska åka tillbaka och jobba? Känns det inte lite som att ni "går tillbaka i tiden igen" om du förstår hur jag menar..=)? Borde ni inte ha oddsen någorlunda på er sida att hitta ett sommarjobb till honom i Sverige? Hur som helst så hoppas jag att tiden går fort tills ni ses igen..=)



Hej!
Jag skulle inte vilja säga att jag har valt att han ska åka tillbaka och jobba. Vad jag vet är inte Yakup så jättesugen på det heller. Men nu är det så att de, i hans familj bestämt det såhär och därför ska han åka tillbaka. Det här med sopmmarjobb vet jag inte, det är ju olika för alla så det är inget jag hoppas på och på så sätt är det ju bra att han har sitt jobb där nere. Men vi har pratat om det här fram och tillbaka och kommir fram till att det är det här som kommer va det som gynnar vår framtid mest.

Första april

jaha månaden som inte fick komma har kommit. 3 ynka dagar.
Vi har haft det roligt och gjort det bästa av tiden som varit. Jag känner det som att han vart här det dubbla, medan alla säger "oj ska han redan hem, känns som han nyss kom", så jag är glad att det känss som mycket längre. Vi har hunnit med jul, nyår, finland, sfi, skatteverk, försäkringskassan, turer på stan,  mysiga middagar och en massa annat.
Den här veckan har inte vart ett undantag och vi har gjort det mesa och bästa av situationen. Själv har jag inte deppat ihop totalt än, men känner att det är på god väg. Kommer väl på söndag.
Vi har vart på bio med J&A då såg vi "I am number four" som va väldigt bra tycker jag!

Och igår var det invigning på passa, sambos vernissage denna helg i Kungsan SoStockholm. Hennes utställning med tavlor av sångare och musiker hänger där just nu. Det var så himla fint och trevligt med massa plockmat, musik och tavlorna såklart. Och mysmänniskor. Vi stannade till sist nästan.

Nu är han iväg på middag med sin kompis. Måste ju säga hejdå innan han åker.. Så vi får se när han kommer. Själv handlade jag en massa ingredienser för att bjuda herrn på hans alldeles egna rätt Flygande jacob. Men vi får se då. Jag tänker då äta det! mums


Vet inte riktigt vad jag ska göra i tre månader utan dig.. Faktiskt. No fuckiing clue.
Vad ska jag göra då????

RSS 2.0