Kalla kårar

Okej. Ja... Jag borde absolut sova. Eftersom att klockan ringer 05.45 tomorrow.
Men nu är det så att jag är alldeles uppe i varv.
Har vart hos Annica hela dagen. Hade tänkt mig att åka hem vid halv sju så jag kunde varva ner lite här hemma innan sängdags tidigt. Men Özlem kom och jag ville hinna prata och umgås med henne mer än två timmar så klockan tickade på. Vi tre pratade turkey och turkeyboys. Såklart.
Sen kom Simon över och det blev mer prat och middag och mer prat. Sneglade ängsligt på klockan och visste att jag får sota för det här imorgon.
Vi kom in på saker som är rätt tunga och djupa. Och om man tycker att våra fyra personers kopplingar och relationer är fucked up, så skulle man veta hur jag känner nu. Efter att ytterligare en koppling dykt upp och denna gång mellan mig och Annica. Jag ska fan rita ett upp ett "släktträd" så man kan se, för det här är det sjukaste jag varit med om. Kopplingen är inte heller någon jag någonsin skulle föreställa mig, därför den kom fram så sent i vår vänska eller vad man ska säga eftersom att vi kom in på ämnet av en slump.
Fy fan, jag blev så chockad så tårarna bara sprutade ut och jag började rysa och hacka tänder. Heeeelt sjukt. Man inser att stockholm, ja världen är liten. Här sitter vi fyra personer, med olika bakgrund, den ena kommer till och med från andra sidan kontinenten och vi är från olika generationer och alla har vi lärt känna varandra via varandra och som ändå har familjära kopplingar. Nu börjar vi snacka livsfrågor och funderingar utan dess like. Och jag är ju en sån person som tror på orsakssamband och att allt har en mening och efter något sånt här tror jag ännu mer på det. Och hade inte jag och Annica träffats via Özlem på grund av våra Turkpojkvänner så hade vi kanske träffats ändå på något sätt.
Så nu har jag med andra ord jäääääävligt svårt att somna. Det enda som snurrar i mitt huvud är "Det är så jävla sjukt, det är så jävla sjukt, det är så jävla sjukt".

Merhaba

Sitter hemma hos Annica.. Hon har stuckit iväg till veterinären medan jag väntar här ifall att Özlem skulle komma tidigare än hon är tillbaka.
Sitter och slöglor lite på tv. Var just "Jon & Kate plus 8" eller vad det heter. Ganska gulligt. Man hoppas ju att de har det så se de visar på tv:n för de verkade ha en fin relation tillsammans trots åtta barn och de verkade även ha lyckats fint med uppfostran och sådär..
Ska väl fortsätta slökollen tills Annica kommer tillbaka.

God morgon sista november!

Den kommande månaden. månad 12 av 12 kommer bli awesome vill jag lova!
Igår kom Martie hit och jag är rätt säker på att vi kommer att spendera en hel del tid med varandra! Synd att de hällde jobb på mig den här veckan, men nästa vecka är det lugnare.
I helgen kommer även min mammas kusin och hans engelska fru till Sverige de bor nu återigen i England efter nästan ett år i NY. Så på lördag blir det middag med släkten från mammas sida på restaurang Barcelona. Har aldrig varit där så det kan nog bli trevligt.
Nästa fredag fyller min kära syster 18 år och det ska ju naturligtvis firas och tur nog - inget jobb på lördagen! Sen var det bara helt plötsligt en vecka tills Yakup kommer.. Den vekan kommer fyllas med lite jobb och lite umgänge hoppas jag!
Nej som sagt det kommer bli grymt och redan nu känner jag att månaden flyger iväg och då inser man att de där 3 veckorna jag var där i augusti. Det var verkligen INGENTING.

Ska snart bege mig till Blackan hem till... Juste Annica. Vi ska uppdatera och snacka massa skit och dricka turkiskt te. Sen kommer Özlem dit efter jobbet så ska vi snacka lite mer skit!
Ha en bra dag!

3 veckooooor!

Nu ska jag strax bege mig till jobbet. Nästan tio timmar komme jag att vara där suck. Men men, dubbelt betalt så man får väl inte klaga.
Tiden får dock gärna gå fort i allmänhet. Om 3 veckor kommer Yakup. mmmmmmmmm.
När han kommit då kan tiden stå stilla.
That's about it for now.

Cravings

Jag är så sugen på en fet jävla utekväll med rejäl fylla. Förlåt. Men verkligen.
In i dimman.
Men med mitt schema och mina vänners schema är detta ingen bra kombo då de flesta tar ut allt det på helgerna, då jag sitter i min kära butik och jobbar...
Men nu kommer Martie hit, närmare bestämt imorgon och nog FAN ska vi ut och göra stan. Bättre än vi gjorde i april.
Synd att jag alltid har klädångest..
Trots enorm trötthet just nu hade jag inte bangat på en kväll ikväll. Men klockan ringer kvart över åtta imorgon så nej tack.
Jag vet det är nu jag är ung, det är nu jag ska skita i allt det där. Komma bakis till jobbet. Men riktigt så mycket edge har jag inte i mig antar jag :)
Så får nog bli några fler The Hills-avsnitt innan sängen kallar. och lite dumle. Och lite kinapuffar och te.
Yakup ska ta med sig turkiskt te till mig. Jippieeee han vet vad jag vill ha. Han säger "You drink cay like turkish people" well dear, han skulle bara veta vilka koppar jag slukar om dagarna. Så myyyysigt vi kommer sitta och dricka te hela dagarna och gå promenader som några pensionärer. Men mysigt ska det vara att vara pensionär med honom. hihi.

Har ni några tips gott folk på vart man ska gå ut i stockholm, käns som att jag har en tendens att gå till samma ställen hela tiden.. Bästa musiken/billigast/trevligast människor osv...? :)

Gratulationer

Idag vill jag gratulera
PAPPA på sin 47:E födelsedag
och
MALIN på sin 19:e födelsedag

<3

Jaha, nej det var lördag idag inte söndag

God morgon tänkte jag säga men det var ett tag sen faktiskt.
Kollade på Jalla Jalla igår innan jag somnade. Det är väl typ den roligaste filmen, nästan. Låg och skrattade lite för mig själv och förbannade Laleh för att hon är så vacker.

Idag blev jag väckt kvart över nio. Synd för jag hade kunnat sova mer... Men fyller pappsen år så gör han!
Sjöng för honom käkade lite frukost och sen har jag kollat på The Reader idag. Har velat se den lääänge. den var bra faktiskt. Väldigt bra. Trodde att det kunde varit varning för långtråkighet osv. Men nej. Oscars-filmerna har inte gjort mig besviken.

Nu anordnas det middag och det blir flygande Jacob. Så jäääkla gott!
Sen klockan sju går tåget tillbaka till huvudstaden ska väl lyssna på lite musik och ta en te i rest.-vagnen. Har laddat med dumle och kinapuffar också!
ja det var väl det hela. Imorgon blir det jobb som sagt. Blä.

The silver city

Yees I'm here. I Sala hos min far.
Fick ett varmt välkomnande av mina små voffsisar.
Käkade någon slags ostfondy(vet fan inte hur det stavas?) ingen favorit direkt måste jag säga..
Är sjukt trött och har genomlidit idol.
Ska kolla på någon film då min käre far köpt några nya, hur många låter jag vara osagt. Han är beroende av att köpa filmer kan man säga. De som känt mig i alla år vet hur våra hyllor överallt varit fyllda av filmer... Well, det fortsätter och jag är rädd att även jag själv drabbats....

Girl you know that you need to stop!

I'm back with my guilty pleasure
but I ain't proud of it...

Herre min gud

Det ska bli spännande att se hur det går för mig och min käre pojkvän i framtiden. Jag förstår inte hur en människa kan vara så oorganiserad och disträ. Herregud jag måste ha koll på allting, alltid.
Igår ringde han och sa att han var och kollade på flygbiljetter, fint tänkte jag eftersom att det nu är endast ca 3 veckor kvar... Bra men han skulle gå till banken och hej å hå med sin bror och jag skulle jobba så vi skulle höras på kvällen.
Ja. Jag ringde honom innan jag mötte Fia för promenix. "But ooh honey, I forgot, it's bayram 4 days now, everything is closed" var det jag fick höra när jag lite försiktigt tog mig in på ämnet. UNGE. Jag blir gaaaaaaaaaaalen. Varför kan han inte bara vara som jag och tänka som mig? Det vore så mycket lättare. (Fast ouh så tråkigt).
Äsch det blir nog bra, bra bra bra!

Günaydin

Igår blev dte inte mycket mer skriverier här.. Vilket var rätt skönt för mig, ju mer tid jag har för bloggen ju mer tid finns att fyllas i mitt liv så att säga och så mycket sån tid vill jag inte ha nu.
Drog ner till centrum igår köpte lite nödvändigheter och en julklapp!
Sen kom Nicole hit vi drack lite te och snackade en massa innan jag gick till jobbet och hon till gymmet. Trevligt att man hunnit ses lite såhär på senaste.
Jobbade på men blev pangtrött efter någon timme... Bad om ledighet den 20e december <3
Efter jobbet blev det till att åka hem slänga i mig en macka och sen traskade jag ut på promenix med Fia. Väldigt mysigt vi gick genom halva trollis och som vanligt blir jag grymt nostalgisk när jag i kvarteret jag växte upp. Båda blev så jävla trötta så vi satte oss vid på en busshållsplats och där kunde vi ha somnat bums, men dte gjorde vi inte utan tillslut gick vi hem och la oss. Somnade på en gång.

Vaknade för en halvtimme sen. Med huvudvärk. JAAAA!
Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt om jag orkar ta mig till stan "tidigt" eller om jag väntar med det tills syrran kommer och vi ska möta upp pappa. Ska nämligen svänga förbi där till imorgon. Det ska bli mysigt, för jag har saknat de här väldigt mycket!


Ny dag, nya bekymmer

Aldrig kan man få känna sig helt glad och avslappnad... Blä men jag hoppas det ordnar sig idag så att jag kan få njuta av tiden som kommer.
Jag har blivit en sucker för Biggest Loser. Helt sick.
För mycket tid hemma  FÖÖR mycket tv-tittande.
Clock is ticking och nu ska jag äntligen gå och hämta mina älskade stövlar, kanske jag kan använda de som vanligt igen! Weeiii!
See you later

I'm spending my money, I'm out of control!

Var riktigt mysigt att gå på bio med lillesyrran, vi hittar inte på saker så ofta direkt.. Dock har jag gjort av med pengar som en galning idag... Men jag kände att jag behövde de sammetstights som jag köpte. Mys och sen att det slank med två par vanliga tights och en tröja, ja jag kände att det var lätt värt. Har ju inte handlat på sååå länge. Bik Bok börjar fan bli en favorit nu, de har mycket. Skänkte också 13 kronor till rädda barnen. Dagens goda gärning.
New Moon... Ja okej, den var bra, men inte alls som Twilight. Dock ja.. Det var inte helt fel att vila ögonen på Edward igen och JACOB BLACK, omg Come to mama. Han var inte att leka med.
Nu är jag grymt trött och ska stupa ned på kudden, imorgon blir en relativt hektisk dag med skohämtning, Fika med Nicole, jobb, prata med pappsen och promenad med Fia. But that's how we like it!
FÅ TIDEN ATT GÅ FORT!

No words needed

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva...
Väntade ju i hundra år på att min käre skulle ringa. Men nu lever jag i alla fall i upplysningens tid.
Yakup ringde mig exakt 12.41. Och hör och häpna han la inte ens på som han brukar, så jag svarade.. Och som jag sa till Denize tidigare idag så tycker han om att skoja och han låter alltid dead serious... Vilket han även gjorde idag. Han sa att han inte fick visum och att de bara gav honom något papper osv. Så jag frågade helt enkelt skojar du nu? Men jag var livrädd för att svaret skulle vara nej. Men svaret var ett YES och jag hörde hur glad min bebis var. Och då blev jag det och han lyssnade inte alls på vad jag frsökte säga (Att jag visste att han skulle skämta och fuck you ett antal gånger) utan han bara babblade på att han skulle trycka upp sitt pass i sin pappas ansikte som hela tiden sagt att det här kommer aldrig att gå. HAHA IN YOUR FACE!
Den 20:e december till 18:e februari får jag ha min bebis här och jag själv kommer sova som en bebis då och jag kan inte förstå. Helt sjuuukt. Det är mindre än en månad tills jag får se honom. Jaa jag är i en liten bubbla och vet verkligen inte vad jag ska ta mig till! Lyckades ta mig hem från centrum med två kassar och fyra julmust. Insåg dock så fort jag lämnat affären att jag varit lite optimistisk, men hell yeah hem kom jag.

Insåg på vägen hem att jag inte har sett sjätte HP-filmen än, men vad gör det? ikväll blir det ju New Moon med Linnis!

Ett tidsfördriv att dö för

Varför ringer han aldriiiiiiig!?
Nu ska jag bara vänta på att mitt nagellack ska torka sen ska jag UT härifrån, bort från tv:n bort från datorn. Gå och handla mat. Lämna in mina stövlar på omklackning och hämta ut p-piller.
En del att göra vilket är skönt helt enkelt.
Förutom det måste jag säga att det är sjukt skönt att ha comviq, jag ringer ju gratis till nsätan alla. Ringde ett längre samtal till Fia igår och ett hyfsat långt till Annica och endast en krona dragen! aaah. Life! Och hur skönt är det inte att man kan ladda direkt från banken, asnice, slapp gå ut imorse ju.

För tillfället håller jag på att öva upp min norska, hehe eftersom att min kära pojkväns lillebror tydligen har skaffat flickvän därifrån och vi pratar lite nu. Känns bra att hon förstår allt jag skriver medan jag sitter och gissa... men men övning ger färdighet. Har redan förstått vad förstår är. Wihu 2 poäng till mig!

2009-11-25

Och vad betyder det när det är den 25:e? Jo, det betyder LÖNING! Någon som vågar gissa hur lång tid det tar innan dessa pengar är slut?
Alla julklappar som ska köpas. Plus en och annan present.
Dessutom känns det som att jag suttit i bur ett längre tag, men låset har gått upp och jag kommer kasta mig lös i alla affärer. Är nämligen crazy shoppingsugen och jag ska faktiskt unna mig nåt riktigt fint och skönt. Är väldigt inne på sammetsleggins. Ska ta mig till farsta eller något liknande :)

Ska bara vänta på att få ett fucking svar från min pojkvän. Jag är så nervös så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vaknade ju "tidigt" idag mot vad jag brukar göra också...

Jag går och sover nu!!!

Om ca 12 timmar har jag ett ja eller ett nej.
Pepp pepp alltså. Så fort svaret kommer ska jag börja planera varenda liten detalj oavsett vad det blir för svar.
Saknar mannen så grymt jävla mycket.
God natt

så.

You're it, you're the ultimate
It's all that matter I'm sure of it
No lies
So don't even try to tell me that you're not the guy

2009-11-24, Det är ju fan en månad till jul :o

Hade en riktigt mysig heldag igår faktiskt.
Som jag trodde blev det en massa te och prat, sen kom vilddjuren hem med en kompis och då blev det inte en lugn stund. Men what can i say, they love me! Haha. Stannade på middag egengjord fiskgratäng och det var nog bland det godaste jag har ätit på länge. Stannade på mer te och tv. Efter Ullared (måste va det sjukaste programmet i tv-historia?) dunkade mitt huvud fruktansvärt så jag drog mig hemåt.
Ikväll åker Yakup till Ankara. En vecka senare liksom... Om han inte får visum på grund av att han åker en vecka senare då jävlar. Jag är ruskigt trött på att han ALLTID ändrar allting. Hej jag har ett enormt kontrollbehov!
Nu ska jag jobba 11-19.40 hoppas min hjärna kan distraheras lite och somna hyfsat fort så jag slipper tänka och bara vakna upp till ett svar imorgon...
Ha en bra dag!

2009-11-23

Jahaja... Jag inser nu verkligen att jag kommer aldrig att lära mig turkiska. Det är nåt helt sjukt vad det skiljer sig från svenskan. Jag har nämligen fått små rader skickade till mig på senaste och ja, de går inte att översätta ordentligt, eftersom att de har allting omkastat och vissa ord... Ja jag vet inte riktigt. Som tur är finns Özlem, men ändå jag lär mig inte speciellt, jag får bara reda på vad han har skrivit.
Ikväll SKA han åka till Ankara om han vill fortsätta leva nästa gång vi ses! Haha, ska nog ringa och påminna honom snart.. :) Jag behöver min man här.....

Idag hade jag tänkt att städa och fixa lite grejer, men planer ändras tack gode gud. Jag ska istället åka hem till min gudmor lite och snacka lite skit, dricka te och ja, sånt vi gör helt enkelt. Det blir toppen!


A little early for christmas

Personalfest. Kul, riktigt kul faktiskt.
Upp i ottan igår, klarar inte av att kliva upp i mörker, jobbade av mitt pass som vanligt är jag skitseg på morgonen men sen så blir jag alltid lika förvånad när jag får stänga kassan och sluta för dagen. Linda kom och mötte mig så vi gick tillsammans med Jolanta hem till Alison där jga direkt fick hoppa in i duschen medan de andra satt och förade lite. Kom ut och hann sällskapa lite innan det var dags att ge sig av till, juste i år igen - LIMON. Asnice, dock fuckade killarnas upp så jag stat på alva arslet hela resan och fick i mig hyggligt många glas moserande vin vilket ledde till akut sprängfylld blåsa, så som vanligt blev det ett besök på damernas det första det blev när vi lämnat in jackorna på Hamburger börs.
Well, vi kan väl säga såhär, det finns en person som fan aldrig slutar förvåna och jag tycker den är så jävla pinsam och patetisk och förstår inte att denne förstår att den lider av enorma problem..
På scen stod Robert Wells med sin show "A handful of christmas" kan nog säga att ingen på jobbet var speciellt sugna på jul... Men men. maten var god och trevligt sällskap. Dock var showen olidligt lång. Hehe, tur att det var en trollkarl där som underhöll lite då och då, fick mig några rejäla skratt.. Men julstämning!? Hade jag fan inte ens dagen före julafton förra året. Sen påminde Linda mig om att det är första advent nästa vecka - eh va?
Ja kanske blev det ett eller två glas för mycket igår för det var lite tungt att gå upp och ännu tyngre att jobba 10 timmar. Men sen när jag stämplade ut så tänkte jag att ja, jag tjänade fan lite mer än 1800 kronor idag, innan skatt då, men ändå!

Annica sitter fast i Istanbul så inge telefonsällskap på bussen hem. Min bebis tryckte bara bort mig.... Men sen kom jag hem och vi har för en liten stund sen avslutat vår msn-date. Känner mig ruggigt kär igen, mer mer och är typ hög på min kärlek. Han har varit så jävla underbar de senaste dagrna och det tackar man ju inte nej till. Blir en hel del pussar och ibland infinner sig känslan även om jag vill ha hans riktiga läppar mot mina nu. FY FAN FÖR LÅNGDISTANS. Men jag är lycklig ändå. Så skönt att vara det. Jag har världens bästa människor runtomkring mig i mitt liv nu.
Nu längtar jag tills Martina kommer, som skrämde livet ur mig med sitt skämt om att hon inte kommer. HALLÅ, inte skämta så.
Nästa vecka vid löning blir det Ica Maxi med Fia, ska bli grymt att få ta en "roadtripp" med henne.
men fy fan vad ointressant allt blev nu. Ska nog bädda ner mig i mannens tröja och sova, har väntat på det hela dagen!

Miss. Miss my love

Det är konstigt... Har känt mig lycklig igår och idag. Eller ja det är väl inte så konstigt.. Men när jag är det så blir jag samtidigt olycklig, jag saknar på ett helt annat sätt. Jag vet inte vad som hänt med Yakup men satan vad han slänger fina ord till mig hela tiden. Underbart. Saknar honom så jag går upp i atomer. Jag saknar allt. Saknar Turkiet, mitt andra liv... Verkligen. Vill bara komma dit, andas in luften. Äta maten gå längst Atatürk, ner till kleopatra. Bara strosa runt hand i hand med världens bästa.
Saknar Yakups familj, fantastiska kvinnor finns att hitta i den familjen. Fick vinka lite till hans svägerska idag, haha.
Nej, jag vet inte vad jag ska säga mer, svårt att helt sätta ord på mina känslor. Men om vi inte ses dag är jag rädd för vad som kan hända...

Mig lär det eka ganska tomt av här i helgen, imorgon väntar jobb och personalfest och söndag jobb.. Så det blir väl uppdatering söndag kväll efter klockan åtta någon gång!
Ha en bra helg :)

Slår ett slag för kärleken

YakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakup
YakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakupYakup
is the man <3

Damn it!

Fia, idag skulle vi ha setts. Idag har jag vart så jävla glad. Att riva tapeter gjorde susen. Var fanimmig pigg på jobbet! Fattar ni det? Det har typ aldrig hänt!
Nu kan jag somna lycklig också, har haft världens bästa konversation i webcam med min älskling. Det var bäst helt enkelt. Min pojkvän är så jävla snygg och jag vill ha honom här nu. Skulle gosa sönder honom.
Onödiga personer har raderats från min facebook idag, känns guld!
Och snart kommer Martina hit och guess what! Hon ska bo där jag bor nästan. Underbart! Mycket festande lär det bli. Ska ta igen allt som jag missat, haha.
Saknar henne som fan!
Fast det känns som att det var förra helgen jag var där, men det var typ 9 veckor sen, vilket betyder att jag varit ifrån Yakup 12 veckor. Blä.

God natt. Helt plötsligt blev jag hyper.

Värt!

Har ägnat några timmar med mor min att börja tapetsera i hallen. Vi är dock inte de händigaste kvinnorna, men men slutresultatet blir nog grymt. Jag rev ned de slags vävtapeterna vi har under. Och wow, wow wow! Vilken känsla alla mina frustrationer och irritationer slets ned med tapeterna. Grymt, känner mig redo för en kopp te och sen dusch och jobb.
Fy Fan Vad Värt!

Dinner date lütfen!

Det här kan ju vara bland det bästa som finns.


We're the trees still green in november

Idag var en bra dag. Idag är en bra dag.
Först åkte jag till Gullmarsplan och mötte Lovisa klockan 10 imorse. Vi tog oss till götgatsbacken och Waynes.
Skönt att träffas igen och samtala lite, vi kom överens om att de där små mötena var viktiga, även om de bara varar i någon timme är det bättre än att vänta flera månader. Så jag hoppas vi ses snart igen.

Jag åkte hem igen. Gjorde en omelett och big bonus på det - Yakup var inne på facebook som han har öppnat upp igen. Blev överraskad av ett sött litet meddelande där och sen pratade vi lite.

Humöret var på topp alltså när jag än en gång begav mig till bussen och åkte till Gullmarsplan igen och träffade Fia. Vi var jävligt kulturella idag och dte var riktigt kul. Vi blev för det första chockade av att ses i gullmars då vi alltid ses här i vår hemkommun efter att ha gått promenad eller så, så det var trevligt att ta sig ut med henne. Vi gick till kulturhuset och tittade på utställningen "Kvinnor utan män" av Shirin Neshat. Hon är från Iran men bosatt i USA sen ungefär 30 år tillbaka och har gjort fyra kortfilmer och fotoutställning utifrån en bok med samma namn som skrevs på 70-talet och handlar om den Iranska kvinnans roll i Iran, hur den har ändrats och förtryckts. Jag tycker ju om sådant, tycker det är väldigt intressant. Men ärligt talat förstod jag inte alls mycket av filmerna...
Dock kom det in en gubbe och pissade i hörnet i ena filmsalen, väldigt mys!
Blev en liten fika på Café Kapris efter det för att snabbt dra vidare till jobbet.

Ja vad ska jag säga, det var helt okej att jobba ändå mest för att jag vet att det blir pengar på kontot nästa månad. Lönen kommer på julafton.. Det blir väl en bra julklapp får man hoppas (bra mellandagsrea hoppas jag ännu mer på!)

Annars önskade jag bara att yakup skulle pallra sig iväg till Ankara.... Blir galen av denna väntan.

Great, great, GREAT!

Och så ändrar han igen. Jamen vi väntar en vecka till på svaret. tjoho.
just shoot me, will ya

Spänningshuvudvärk - nästa

And it's a big one.
Och ja gissa varför? Fy fan nu börjar jag bli riktigt nervös, vill egentligen lägga mig ner, sova och göra det tills min telefon ringer (forever-signalen) och få beskedet, sen kan jag gå i ide. Känner att jag kanske börjar få upp förhoppningar. Och det är farligt.
Fy fan vilken huvudvärk jag börjar få nu...

Kräks

Känns inte som att jag vaknat på bättre humör idag. Har helt klart kommit in i en svacka.
Jag känner mig så törstig efter kärlek, men jag får ingen.
Det är många, många saker han skulle kunna göra. Bara små.
men om han inte ens kan lista  ut vad..
Jo det betyder så mycket för mig att han har åkt till Ankara och sökt, det gör det. Men det är andra saker jag menar nu.
Men det känns finemang. Att veta att han sitter där med sina "kompisar" yeah right in my ass. Jag hörde nog vad det var för slags kompisar och jag blir så jävla avtänd på allt och han fattar inte själv. Jag vet allt.

I can't stand by the side and watch this life pass me by

Pissdag idag.
Skulle träffa fia, blev inte av. Bråkade med syrran och behövde komma ut, ut UT!
Så jag ringde till Fia sen i alla fall och frågade om jag fick komma över. Blev en halvtimmes promenad hem till henne, med Leona Lewis i lurarna. Det enda som går ner, tänkte jag säga, men ja ni förstår.
hem till Fia och dricka te, kolla Paradise Hotel. Kopplade bort hjärnan lite. Skönt.
Jag hoppas att du läser detta Fia (du brukar ju göra det ibland).
DU ÄR BÄST! Förstår du det? Jag är ledsen att jag alltid är så jävla depp när vi ses även om jag själv inte tycker att jag alltid är det faktiskt, men ändå. Det är för att du är bäst. Jag kan visa hela mig. Och det känns kanon.


PS. Jag saknar Annica, behöver pepptalk biiiiiiiiiiigtime
Iyi geceler

Smärta

Så jävla arg jag är nu.
Jag vet inte riktigt. Känns dortfarande inte som att det är samma för oss.
Jag bara hatar att jag verkligen sitter här och saknar dig sekund in och sekund ut,
hela jävla tiden värker det i min kropp efter dig. Mitt huvud är tungt efter tankar på dig hela tiden och tårarna rinner.
Varför är det inte samma för dig?
Betyder det att jag inte är lika mycket värd för dig som du är för mig?
Hela tiden sitter jag och väntar på det där pinget och att ditt namn ska stå, men det gör det inte.
Jag antar att vi inte tänker likadant, för uppenbarligen spelar det ingen somhelst roll för dig när vi pratar.
Och det bara pissar på alla mina känslor.

Varför? Varför? Varför?

Oh man

Har vart mycket mer effektiv idag än helgen som var.. Men man får passa på när man är ledig, man had eju hoppats på lite mysigare väder kanske. Mor min är fortfarande i Istanbul så jag antar att det blir jag som får agera husmor här ikväll och laga middag till mig och mina systrar.
Avverkade just ett avsnitt "Extreme Home makeover" jag kan aldrig hålla tillbaka när jag ser det programet. Helt plötsligt känner jag hur det börjar sticka i näsan och tårarna börjar rinna. Har förstått att detta är ett "syndrom" kan vi kalla det som jag inte är ensam att lida av när det gäller detta program.

Till lite musik istället, för tillfället kan jag inte nog av Who'd have known med Lily Allen. Mycket söt låt om hur det är att inte riktigt veta om man är ett par eller inte, man beter sig som så, men det är inte riktigt officiellt, ja jag vet inte. Den är söt i alla fall.

2009-11-16

Usch... Det här börjar bli lite olidligt faktiskt. Jag vill veta nu så jag bara kan slappna av lite. Eller det kanske är hopplöst, för oavsett svaret kommer nästa väntan och den kommer bli lång känns det som..
Vad ska man hitta på idag då..? Har redan vart mer effektiv än jag var på hela dagen igår. Har nämligenfixat tvätt och grejat.
Vill nog ta mig ut lite idag, kanske till biblioteket, låter helt sjukt men jag funderar på att "plugga" lite. Någonting som jag vill plugga..Eller så ska jag börja läsa snabba cash kanske.
Meeeeeeeeen gud så intressant.
Bäst att sluta NU.

It's just another day in paradise, or hell?

Har precis kollat på nya svenska Paradise Hotel.. Ja vad ska man säga. Kan bli intressant..Lite avis är jag. Absolut inte på serien och så men på det varma klimatet och ja, en del aktiviteter de hade för sig. Man kan säga att SF härjar vilt hos mig nu. Jaja, bara några månader kvar. JOY

Tjoho

Har dragit igenom "He's just not that into you" igen.. Bara för att jag tycker den är så klockren. Och det är den verkligen. Än en gång har tankeverksamheten surrat på ordenligt. riktigt sevärd film.
Vilken seeeegdag det är alltså. Imorgon får jag nog sparka mig rejält i röven.
Ikväll börjar en serie som jag tror är i min smak "Mamma till en mördare" som jag tänkte kika lite på. Värdelörst med händelselöst liv, blir ju inte direkt intressanta uppdateringar...

sunday, oh sunday

Känns som att det blir en riktigt grötig dag idag också... Pissigt trött. Hade tänkt att städa och bla, bla, bla. Får bli ett senare projekt. Nu ska jag sova lite till tror jag.

2009-11-14

Idag har vart en så jäkla seg dag.. Inte mycket har hänt. mest segat vid datorn.
Släpade mig iväg i regnet till centrum. Köpte lite chirre mm. Kom hem och syrran hade slagit på Green Street Hooligans. Jag har aldrig sett den så jag slog mig ner och ja den var riktigt bra måste jag säga.. Även om jag får riktigt ont i magen av att se när folk slåss sådär. Sen kom Natta hit på middag och sällis. Riktigt mys, efter maten nu har Sara tvingat oss att kolla på American psycho, som jag tror vi alla kan hålla med om att ja, den är jävligt psycho. Sara har bett om ursäkt några gånger under filmens gång.. Mycket intressant och ja. Många teorier kommer upp under filmen.
Nu ska vi se nåt mer och själv sitter man och chillkrökar, sorgligt! Men men är dte lördagkväll så är det.
Ciao

Many feelings

Nu virvlar det uppe i lilla hjärnkontoret kan jag säga.
Väldigt, väldigt glad är jag över att Nicole kom över ikväll. Kändes helt rätt med lite quality time med henne! Som vi misstänkte blev det inte så mycket Idol utan mest en massa prat och updates. Kändesd som man hade en hel lista att bocka av.. Haha. Men fan... Nu är jag astaggad på att plugga till socionom. Jag vet ju at det är det jag vill. Jag skulle hitta mig själv. Då skulle jag känna mig hemma... Men det får vänta några år!
Värt var det och jag hoppas det blir snart igen, även fast jag vet att vi finns där. :)

2009-11-13

Ingen uppdatering här inte.. Igår jobbade jag 7-16, gick hyfsat fort och smärtfritt. Mitt sista riktiga pass eller vad man ska säga. Fast fick såklart genast en förfrågan om jag kan jobba en annan tid sen osv. Alltid blir det väl något. Efter jobbet tog jag mig till Blackan. Hem till Annica. Vi hade vääääldigt mysig kväll med köttfärssås och spagetti och lite criminal minds och en hel del prat kan man ju lugnt säga. Haha. Skulle vilja se våra hyfsat tysta män sitta bredvid och lyssna på oss. De skulle troligtvis dö.
Somnade vid 2 och det kändes väl inte en minut försent eftersom att jag gått upp klockan sex. Vaknade vid halv elva så blev det lite frulle och vid bordet satt vi fram till tre då jag kände att det är dags att åka hem och Annica skulle packa eftersom att hon imorgon vid denna tid befinner sig i Antalya med sin askim. (Jag är inte alls avundsjuk, nej nej).

Skulle ha träffat Jossan idag, men så bidde det inte, men eftersom erbjudanden haglar över mig så blir det inte en ensam kväll. Haha skämtosido, men ikväll blir det idol och svullkväll med Nicole, vilket inte känns tokigt alls då vi knappt ses nuförtiden... Så det ser jag fram emot. Ska bara ta mig ur min koma till duschen och sen gå och handla chips. Känner mig dödligt sugen på det idag faktiskt!

Mina vänner

Nu tackar jag för mig denna omtumlande dag.. Imorgon ringer klockan 06.00, sen efter jobbet ska jag hem till Annica för random mys innan hon drar ifrån mig till de älskade landet i öst. Lite pepptalk. När hon kommer hem får hon mötas av en överlycklig mig eller worst-everdeppig mig. Hoppas på det första!
Borde sova nu, så ska väl prova på det.

Är i alla fall glad för att vara ledig fem dagar efter imorgon. Behövs efter 14 dagars jobb...

Iyi geceler

Inte idag heller

Jag trodde jag hade klarat det, att börja leva mitt "nyttiga" liv. Jag vill verkligen. Men nej, jag är inte ämnad att göra det. Har precis bakat sockerkaka med kardemumma och kokos som står i ugnen. Mums. Så det får bli nån annan gång..
Jag tar i trä idag. Jag gör det. Och lyssnar på Kent. Fast mest lyssnar jag på Leona Lewis - Happy

Günaydin

Det ringde på min telefon. Det var introt till "forever" som spelades. Det finns bara en som har den signalen när det ringer. Jag hade inga pengar på mobilen... Helvete. Jag som låg i sängen med datorn och hade det mysigt, orkade inte röra mig. Men upp for jag och drog på mig gårdagens kläder och sprang till Statoil för att fylla på mobilen. Hyfsat kallt, men ändå friskt väder ute. Ringde denna person med "forever" som ringsignal. Han svarade, i bakgrunden sjöng moskéerna för fullt. Det var en glad men väldigt trött kille i andra änden. Jag på helspänn.
Nyss utkommen från ambassaden på väg mot bussarna för att återigen åka till Alanya berättade han att allt var klart, de hade frågat frågor om mig, om oss osv. Han hade svarat och sen hade han fått tillbaka en massa papper som de inte behövde. Haha. Men men, bäst att ta det säkra före det osäkra.
Om exakt en vecka ska han vara där igen. Usch vad nervööööös jag är. Vill bara sova, sova, sova så jag kan få ett svar och planera utefter det sen.

Har hunnit spontanköpa en julklapp såhär på morgonen. Över internet, känner mig hyfsat lat och jag har nästan börjat få lite fobi för att gå in en affär. Jag orkar inte. Men det blir en repris från förra året. Jag och Conny drar till Skärholmen för att leta klappar för hela slanten.
Har även blivit medlem i nån jävla pocketklubb som ringde. 1 jag är för mesig för att bara säga HEJDÅ! 2. När de säger att man får något Gratis, ja vad ska man göra. Gratis är gott, Gratis är bra. Jag gillar Gratis. Så nu kommer jag få hem en gratis pocketbok och sen får jag helt enkelt se till att tacka nej till de andra erbjudandena varje månad i sex månader. Jaja.

Nu längtar jag fasligt mycket efter min pappa faktiskt. Jag längtar efter deras hus, efter att vara där och bara vara där. Och mina hundar. De saknar jag också. Och Annika och hennes mat. Känns som att det får bli en visit snarast.. Om min pappa behagar komma hem från Berlin... Och ja jag gillar att båda mina föräldrar ska flyga på fredag den 13:e.
Projekt 2 efter att ha vart hos pappa ska nog bli att måla om fondväggen i mitt rum. Sen vet jag inte. Jag vet ingenting usch.

Finns inga ord

Jag är gränslöst nervös, och för vad vet jag egentligen inte...Får ju inget svar den här veckan ändå. Har dock hört att de som jobbar p svenska ambassaden i ankara är riktiga biiiiiiiiiiitches. Hoppas han inte ger upp.
Ringde just upp mina sista penar för att prata lite. Han lät så trött, men nu sitter han på bussen i alla fall. The journey has begun så att säga. nä får nog helt enkelt chilla med lite oth innan jag ska sova...

Äckligt självömkande idag?

Igår åt jag keso för första gången... Fast har fått för mig att det inte är gott och har äcklig konsistens, så jag prövade med feta och oliv-smak, för det vet jag att jag gillar i vanliga fall, utan keso, så det kan ju inte gå fel. Mja, det var helt okej, inte jättegott men inte äckligt. Men det känns nyttigt och bra, så det fick bli en kesomacka till lunch idag också med lite grön paprika på.
Jag är jävligt nervös nu... Ikväll åker Yakup till Ankara vilket betyder att om ungefär 1-2 veckor bör vi veta om han får komma eller inte. Jag tror jag dör. Tycker ändå att jag borde ha hyfsat bra karma och han tror ju på det där där uppe, så den borde väl vara snäll mot honom tycker jag. Usch vad nervös jag blev nu.... Och inga pengar har jag knappt så jag kommer inte kunna ringa honom heller, fast det är väl egentligen inte imorgon jag behöver prata med honom utan det är ju när han får beskedet...
Och äcklig framtidsångest fick jag idag också. och varför i helvete måste allt vara så komplicerat, jag förstår ingenting om utbildningar, när man söker och hej och hå... Jaja, kanske inte aktuellt just just nu.
Usch jag orkar helt enkelt inte. Men nej nu får jag gå tillbalka till att leve en dag i taget. Eller nej, jag får helt enkelt sluta tänka ills jag vet hur det blir med visum och allt.. Innan det kan jag inget göra. Vette fan hur jag ska ha råd med att åka dit som jag tänkt sen och det är så frustreeeeeeeeeeeerande så jag går sönder.

Nu är det bara idag, imorgon och torsdag kvar sen är jag ledig i 3 dagar efter att ha jobbat 14 dagar i sträck. tjoho. Ska bli galet skönt kan man säga.
Och slutligen vill jag bara säga att det suger att alla lämnar mig för turkiet kommande vecka.
Mamma + pojkvän åker till Istanbul på fredag, inte alls surt eftersom att jag är ledig hela jävla helgen!!!!
Annica åker till Antalya på lördag
Özlem åker till Ankara nästa vecka nån gång.
Varför är det bara jag som är hemma i det här äckligt kalla, gråa tråkiga landet?

Har drabbats av bebissjukan

Och nej Malin, du kan va lugn, inte den som vi pratade om ikväll, haha.
Nej jag kallar härmed min pojkvän för min bebis. Han är min bebis och jag känner en strk "tahand-om-min-bebis"känsla, speciellt när han säger att han haft feber och grejer... Och direkt tänker jag "Neeeeej, han har fått svinis!!" Eller kanske inte. Soon the bus will leave. Säger han...

Dagens överanalyserande och tänkande...

Idag har jag verkligen tänkt.. Varför mina favoritkunder endast är medelålders invandrarmän... Det låter väldigt konstigt. Men det är de trevligaste människorna som handlar av mig. Som verkligen är det varje gång och pratar. Vilket jag alltid tycker är trevligt, det bryter av det trista och monotona.
Och så tänkte jag på det som Musse i Alanya sa till mig. Han har bott i Sverige sen 1980-talet, han äger 2 restauranger i en mindre stad här i Sverige, men har varit i Alanya i stort sett hela året. Varför? För han tycker inte att folk pratar här.. Och det är sant. Visst det finns svenska gubbar som kan skoja och prata, vilket är minst lika trevligt. Men det skiljer sig ändå. De frågar alltid hur det är och pratar om annat, de vet till och med vad jag heter osv.
Det är skilnad, det är bara att inse, i en del andra länder är det okej att prata med "okända" människor, att ta kontakt, det är inget konstigt. Jag vill också passa på att säga att dessa män, framförallt tre stycken kommer från tre heltolika länder. Här får vi lära oss att alla ska sköta sitt och så vidare.
Jag blev jävligt imponerad och ändå glad av killen som gav sitt nummer till mig förra året, för det var så "osvenskt" men det fanns stake i den killen, även fast det inte såg ut så. Men reaktionerna från folk i min omgivning var "men gud han måste vara störd, det är nåt fel på killen" Nää, tacka fan att det finns en stackars krake som vågar!
Ja, hopplösa kassatid, då kan man verkligen tänka till!

Det man inte har i huvudet får man ha i benen

Är det här ett nytt uttryck eller är jag bara extremt seg? Har aldrig hört det förut, men nu under 2 dagar har 3 pers sagt det. Därav förvåningen eftersom att jag ALDRIG hört det förut... Bara undrar liksom.

Några bitar av muren på dess stora dag

Salut mes copaines!
Just nu är jag mest sur över EN sak. Nämligen att käre far min han begav sig för någon dag sen till Berlin (med jobbet, men ändå!) för de har blivit inbjudna av Microsoft. jaha kul, pratade med gubben igår och fick en massa ord mot mig som"Du skulle vart här, stämningen är helt galen, folk dansar och sjunger, man festar hela nätterna, hela staden kokar..." bla bla. Vad fan gör han där med massa tråkiga gubbar? Och inte jag en tjej i mina bästa år, som till råga på allt råkade bli kär i den staden för ett och ett halvt år sen. MÅSTE.DIT.IGEN!
Det är ju trots allt turkiets största stad, invånarantal-mässigt. Hehe. God kebeb finns där alltså. Som jag faktiskt ätit på i alla fall ett ställe. Skämtosido, det är ju inte riktigt därför jag gillar staden.
Nästa år ska jag ha som mål att åka på i alla fall en week-end någonannanstans än Alanya. London, Paris eller Berlin. Eller någon annan jag inte varit i kanske vore kul också.

Men hursom, ofta pappas företag får allt betalat av Microsoft, bajs på dem, tyckte de kunde fått ta med sina tonårsbarn på dne resan också... De bor tydligen på asfint hotell också. Idag hade de varit vid Checkpoint Charlie, som jag ärligt talat inte vet om vi besökte. Men jag skulle gissa på det. Någon kär 06spf:are som vet?
En bit av muren, fotot blev ännu mer effektfullt av den lilla pojken som går ensam och kikar på muren..



2009-11-07

Oj oj oj. Ingenting händer egntligen i mitt liv, det ser ungefär likadant ut varje dag... men igår fick jag ett besked som borde har gjort mig riktigt ledsen, arg, orolig och förbannad. Men det jag egentligen kände var lättnad. Det kändes skönt. Fast okej, lite jobbig magkänsla.
Idag har jag jobbat, upp i ottan kändes det som, hatar att det är mörkt när man går upp, det är ju emot min natur att gå upp när det är svart ute, det betyder sova.. Men men till jobbet kom jag och därifrån kom jag. Börjar få så ont i ryggen att ibland vill jag bara skrika ut faktiskt.

Var på barnkalas sen, mina sysslingar fyllde 7 år på FN-dagen. Så stora har de blivit och blyga helt plötsligt. Nu hinner jag inte se de så ofta. Det är riktigt tråkigt, jag var etta på deras lisat förut, men det är väl ett minne blott nu för tiden. Trevligt var det och det bjöds på paj och lite vin. Känner mig riktigt vuxen nu, dricker rött istället för vitt. Hahaha.
Min mammas kusin (barnens mamma), även min gudmor är det alltid lika trevligt att träffa och kommer nog försöka komma dit llite oftare. Hennes sambo (barnens pappa) brukar inte säga mycket men när han väl stat igång är han så jävla skön att snacka med. Man viste liksom inte att det fanns så mycket tankar och åsikter inom honom.

Vi åkte hem hyfsat tidigt. Och när jag kom hem och slog på tv:n såg jag att "Schindlers list" går på tv4plus. Fy fan jag får lite ont i magen och känner några hulkningar här och där. Fruktansvärt stark film. Den må vara lång och svartvit, men det är så mycket känslor. Detta är ju trots allt den historiska händelse som ligger mig allra närmast om hjärtat. Har ju varit i staden där Oscar Schindler hade sin fabrik och även besökte vi Auschwiz-Birkenau för ungefär 1 och ett halvt år sedan, nu kommer jag tillbaka till den starka känslan jag upplevde där. Kommer inte glömma den resan i första taget.
Jag kan, kan,kan inte förstå hur något sånt här har kunnat hända och i modern tid så att säga. DET ÄR INTE OKEJ.

I'm tired of using technology, I need you right in front of me

Men eftersom att det inte går at ordna får man nöja sig med det.. Nu för tiden ser mina kvällar ut på detta vis:


Ursäkta att jag är trött som ett as...
Men jag har en känsla av att vi kanske ser varandra tidigare än vi tror...

2009-11-06

Idag har den kommit!! Röd
Känns som att det kan bli en hel höst fylld av den skivan, nu ska jag lyssna. Gillar det jag hört so far. Och elektro passar så jävla bra. Skulle jag hitta ett ställe fyllt med Tillbaka till Samtiden och Röd. Då skulle jag åka dit så fort tiden och pengarna fanns där. Mörkt rum, hög, hög volym. Jag blir hög på musiken.
Känns helt i stil med hur jag mår nu.
Det blir en Kent-comeback tror jag.

Och dom säger att stan blivit tyst och ful och öde, älskling
Att det kommer bli en lång, kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
Kom och hjälp mig, jag behöver dig igen, igen, igen...

Och du säger att staden är precis som staden alltid varit
I väntan på en lång, kall vinter
Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter


Beyonceeeeeeeeeeeeeee <3

Jag hoppas att hon kommer snart igen. Det var fan en av de starkaste konserterna jag varit på. Och då har jag ändå sett mina tre STÖRSTA FAVORITER genom tiderna: Kent, Coldplay och The Killers. Tyvärr mättes ingen av de i samma liga som Beyonce i globen den 13:e maj. Och jag gick helt själv. Helt fantastiskt.
Jag blev INTE besviken att hon vann för bästa kvinliga artist och bästa video (single ladies) igår på european video music awards. Hon är en så jäkla ödmjuk människa och så jäkla stor och hon är bara 27 år! Det är helt otroligt. Och gift med den troligen största Hip Hop-stjärnan nu. Det var så jävla bäst när hon tog emot pris för single ladies och sa: "I only have one person I'd like to thank, and that's Jay for puttin' a ring on it". Och så höll hon upp sin vänsterhand.
Jag måste dock erkänna att jag fram till igår trodde att hon sjöng If you like it then you shouldn't put a ring on it...
Haha, men nu förstår jag.
Dessutom kan hon ju vara den mest vackra kvinnan i hela världen. Och hon kan gå och dansa i skyhöga stiletter. Ja det finns inget att klaga på helt enkelt.
<3 B

2009-11-05

Hej Hallå, hej hallå, hej hallå!
Har svårt att komma på något att skriva idag. Även om jag är grymt trött nu måste jag säga att 7-16passen är mest "älskvärda" eller 9-17passen. Hursomhelst, vi var en man kort idag så et blev kassan hela dagen. Oj vad ovanligt.. som att jag får göra något annat...
Jag måste tyvärr erkänna att denna höst har jag varit extremt låg. Och inte varit kapabel till att socialicera mig om jag ska vara ärlig. Jag har ingen lust till det allt som oftast. Mest för att jag är gräsligt trött av att jobba men också såklart av att jag är helt utmattad av att sakna, sakna, sakna. Och kanske vill jag mest ligga och tycka synd om mig själv... Kanske för att jag inte vill tråka ut andra, utan ältar med dem som faktiskt "uppskattar" det och vill veta.
Blä, jag vet inte vad jag vill säga med detta egentligen, mer än att om jag inte får ett jävligt positivt besked om max 3 veckor, då kommer det bli en tyst och tom och övergiven vinter...
Det känns som att jag tappat bort allt...

Iyi geceler 4/11-09

FY FAAAAAAAAAAAN. Imorogn ska jag upp 05.45 för jobb 7-16. Skönt att sluta tidigt dock, men att jag skulle somna denna tid är ju ungefär lika trligt som att Michael Jackson skulle återuppstå....
Men försöka går ju alltid.

Om du ska handla, handla rätt del 2.

Alla vill väl att just deras varor ska bli klara och betalada fort. Därför är...

Tips 2: Vänd alla sträckkoder mot avläsaren så är det bara för oss att dra förbi varan.

kort och gott!

2009-11-04

God morgon!
Dagarna bara flyger iväg, fast jag har en hel del kvar att jobba innan jag får vara helt ledig. Och då ska jag var det 3 dagar i rad! Funderar på att ta en tur till pappa då. Det var så längesen. Hans sambo la upp bilder på Ozzy och Saga igår på FB. Och då insåg jag att jag saknar dem sååååååååå mycket, bara måste pussa och krama på dem. (Det är deras två hundar alltså)

Igår när jag jobbade kom pappas, farbrors fru in och handlade. De bor där i området så jag brukar stöta på dem en hel del nu för tiden. Och hoon frågade om jag jobbade jämt. Jaa sa jag då. haha.
Samma sak med en av mina favoritkunder, han är så rolig, han säger också "Mikaela, du får inte slita ut dig och jobba hela tiden". Nej, men vad ska jag göra? Det är inte direkt jag som gör schemat... Tycker det är så kul helt plötsligt kan man höra i butiken "Mikaela!!" då är det han som kommer och vill säga nåt. Haha, men det gör faktiskt min dag litegrann.

Ikväll blir det till att sussa redan efter Grey's anatomy eftersom att jag ska upp redan 5.40 imorgon. JOY! Men fredag bjuder på ännu en 16-21 så då får man sova igen. Fast då ska jag träffa Özlem på en fika. Mys mys.
Ha en bra dag!

Feel the music

Det finns en del låtar, artister eller grupper som jag har lyssnat på under en del perioder då jag varit väldigt starkt sentimental.. Det är svårt att föklara. Men här är lite exempel.

Ian carey ft. Michelle Shellers - Keep on rising. Här snackar vi Alanya 2008-feeling på hög nivå. Fan vad vi pumpade den här och den spelades ganska flitigt på klubbar och restauranger då. Den gav mig så mycket energi när jag kom hem sen...
Enrique Iglesias. Tänker bara på Yakup.
Samma sak med Akon. Speciellt Birthmark som vi lyssnade sönder i juni och den får mig alltid att tänka på vårat förhållande på något vis..
The Frays andra skiva, lyssnad eom och om ochom igen på den i New York. Somnade till den. Lyssnade på planet. En del låtar tänker jag verkligen på då, eftersom jag nyligen kommit hem från Alanya innan jag drog dit, satt känslan därifrån kvar. Och Yakup var så jävla sur för att jag åkte till New york...
Lady Gagas skiva. Den är april för mig. April april april, när Martina var här. Den gick varm på våra datorwer och i CD-spelaren. När jag hör låtar från The Fame. Tänker jag alltid på hur lycklig jag var då. Att jag hittat en så fin vän, vi lärde nämligen känna varandra i Alanya, men började prata först efterråt på msn och sen kom hon hit och då var det liksom bara självklart att hon skulle bo hos mig. Många sena kvällar ute på balkongen med thé och cigg och såklart Turkietsnacket. Under den perioden orkade jag faktiskt leva. På riktigt.

Det här är den musik som haft starkast inverkan på mig det senaste året... Eller antagligen har mina känslor haft inverkan på hur jag lyssnat på denna musik. Eller något... Haha.

Om du ska handla, handla rätt del 1.

Nu ska jag dra igång det här på riktigt. Kanske man når ut till någon stackare som kan ta åt sig och ändrar sig så att livet blir liiiiiiite lättare för oss kassörer och kassörskor.
Det absolut störigaste som finns är när det inte ligger någon Nästa kund-pinne någonstans och det är en del människor i kön. Hur ska man veta vems varor som är vilka? Det går inte att förklara hur mycket det kokar i mig när folk säger "Nej, nej det där är inte hans, det är min" så får man sätta sig och skriva av kvittonummer och pris. Visst det är ingen större ansträningnig, men tänk så mycket smidigare det blir för mig, som kassörska, om den där förbannade pinnen ligger där mellan kund 1 och kund 2s varor.
Så...

Tips 1.
Lägg alltid en "Nästa kund"-pinne bakom dina varor, även om det inte står någon där. Eller framför dina om kunden framför sig mot förmodan inte skulle ha lagt bakom sina.

Nu lurade jag er nog allt...

Vi kan väl låtsas att jag komemr göra det där jag skrev innan. Haha. Troligtvis kommer jag nog bara ligga i sängen och kolla GG och OTH. Och stressa satan sista timmen innan jobbet.
Folk kanske tycker, vadå klagar hon för att hon börjar eftermiddag och säger att hon jobbar så många dagar i sträck. Ja, det gör jag. En del människor kanske klarar av såna dagar och bara slappa. Men inte min lilla hjärna. Den är på helspänn hela dagen för att inte missa bussen, hinna det och det osv. Man är inte fri ändå så att säga.
Mamma har efterfrågat kizir och kebabspett, så det får jag nog allt ta och fixa under dagen..
Sov så gott

www.metrobloggen.se/melvan

Evening

Har just ätit min middag, som idag blev varma mackor....
Jobbet gick hyfsat fort. Min favorittid måste jag säga.

Imorgon vet jag inte rikigt vad jag ska göra. Jo ett, unna mig att sova tills jag vaknar. Beroende på tiden får jag se vad det blir. Kolla lite skolor och utbildningar kanske, tvätta lite eller åka till biblioteket, har bestämt mig för att plugga på egen hand. Ska plugga det jag VILL plugga vilket är, kan ni gissa? papapadapa, Turkiet och turkiska. jäpp jäpp. Sen funderar jag på att börja läsa Snabba Cash också. Jaah. har lite att välja på alltså..

Kurdungen har inte hört av sig än heller... I go nuts. men det är hans tur nu.
Sitter inte alls här inne på msn och väntar på att han kanske loggar in.....

www.metrobloggen.se/melvan

2009-11-02

Ska bli riktigt skönt att "bara" jobba till klockan fem. Är ledig 23 timmar sen, så jag ska satsa på att sova på riktigt. Är helt slut efter helgen faktiskt.
Ja, jag undrar verkligen vart min pojkvän tagit vägen. Men okej. Jag ska ligga lågt och låta honom höra av sig när han känner för det, vilket torligitvis blir idag eftersom att han ska gå till banken.
Imorgon tror jag att jag ska kolla upp vad jag ska göra i höst, maila lite och så. Vore skönt att få klart. Vore jätteskönt om man kunde plugga på distans.... Då vet jag nog vart jag ska plugga.
Fan vad trött jag vart nu ändå...

En bild som jag fick av min askim, har ingen aning om vem han fått den från eller de på rest. Men jag finns med på ett litet hörn och vad jag ser beundransvärt på dem medan de dansar runt där.



www.metrobloggen.se/melvan

Iyi geceler 1/11-09

Nu ska jag väl ta och krypa till kojs.. Imorgon väntar jobb 9-17.. 12 dagars jobbhar jag framför mig nu för övrigt. Känns jävligt lockande. naaaat.
Har precis ätit min "middag" marabou vinter och julmust. Score på det. Och jag får ett nervsamanbrott över att Yakup inte svarar när jag ringer.
Så det är bäst att sova nu innan jag blir sinnessjuk på riktigt.

För övrigt ett år sen jag kom hem, satt på planet vid denna tid. OMG snacka om att jag var måttligt förvirrad at the time. Det sjuka är att jag kunde nog inte riktigt då fattat att en turkisk kurd nere på en semesterort som jag var kär i hade sagt till mig att även han var kär i mig. Vilken soppa. Men jag kommer ihåg känslan jag levde på hela vintern. Jag var hög. Lyssnade på Enrique och sprang på friskis rullband. och käkade satsumas. Vilken höst. Det mesta var rosa och luddigt hela tiden.

www.metrobloggen.se/melvan

Sweet November

Jag tror banne mig på tecken. That's all I'm saying!
Jag fick mitt tecken igår måste jag säga. Nu får det vara nog, Jag är helt säker nu. Hjärta, hjärta, hjärtat.
Idag blir det nog inte mer än detta ska jobba monsterpass och jag är ganska säker på att jag kommer gå raka vägen in i min säng vid hemkomst!
Jag behöver sova ordentligt!!!!

www.metrobloggen.se/melvan

RSS 2.0