Ask me anything..

Eftersom mina uppdateringar suger så tänkte jag ha en frågestund för första gången ever!
Fråga vad ni vill så kanske jag svarar på just din fråga. Ni får till tisdag kväll på er!

Ha en trevlig helg!


~

Mycket trött tjej här... "bara" 4,5 timmar kvar..


SPASÖNDAG

Söndagar är min spa-dag. Jag passar på att göra en riktig djuprengöring med andra ord.
Annars har inte mycket hänt. Vi var och handlade lite. Har spelat The Sims och det bästa! Jag har gjort comeback på gymmet. Fy fan vad skönt det var!! Ska påminna mig om det imorgon när jag slutar halv fem att jo, en liten löparrunda sitter aldrig fel.


Kvällen höll på att sluta i en tragedi, jag tackar min lyckliga stjärna för att den inte gjorde det nu.
Jag är så korkad ibland, så jag skippar detaljerna, men jag kan säga att jag hade kunnat få håret och ansiktet slickat av eld om man säger så... Fy fy fy.
Mardrömmar på det...

~

Just idag är jag extra glad över att Yakup ligger i min säng och tittar på tv. Även om det inte händer så mycket i Alanya så händer det så mycket annat skit i Turkiet just nu. Är det inte terrorister som mördar så är det jordbävningar.
Mina tankar går till alla de människor som drabbats av denna otroligt stora jordbävning i Van idag... ♥

~

Veckorna går fort men är lite plågsamma. Men det är bara att bita ihop och köra! Jag längtar tills lön, dock har jag vart sjuk nästan en vecka så det lär ju va en del avdrag, but still.

Igår jobbade jag 9-16.30 och så skulle jag bara hem å fixa mig för sen vankades det mammas 45-årsfest! Trodde jag skulle dö, var så jäkla trött, efter en dusch kändes det bättre och fest blev det vill jag lova. Vi körde Med andra ord och haha jag förstår att folk skulle behöva uppsöka mentalvård efter att ha närvarat vid detta som inte är uppvuxna med det här. Stackars Y. Jag försäkrade min morbrors fru och mammas kusin att det inte kommer bli nåt fel på deras barn, jag är ju uppvuxen i det här och det gick ju inte så tokigt. Vi fick skjuts hem runt halv två och somnade gott efter en härlig kväll med underbara släktingar och en del alkohol i kroppen bredvid min love. Kan ju inte bli bättre!

~

Det verkar råda babyboom bland alla turkfruar. Och jag är fan sjukt avundsjuk.
Jag vill också ha en liten bebis som ligger där inne i min mage och växer och har det bra. Men nej. Inte här, inte nu.

~

Det verkar ha låtit mer dramatsikt mellan oss än jag insåg. Såå farligt var det liksom inte. Hehe

~

Här sitter jag en tidig lördagsmorgon och letar desperat efter något gott att laga ikväll! HJÄLP MIG NÅGON!?
Annars hade jag tänkt gå till gymmet nu på morgonen, men jag vet inte. Känns som att förkylningen kommer bryta ut igen om jag försöker mig på att springa och det orkar jag inte faktiskt. Men å andra sidan om näsan bestämt sig för att va täppt några veckor till, då kommer jag aldrig igång igen.
Idag ska vi fixa bibliotekskort till Y och skriva ett ordentligt CV och påbörja vad som verkar vara en lång och påfrestande jobb/praktik-plats. Men ja, sakm den som ger sig och ja jag vet att för min familj är envis mitt andre namn så det ska ju gå det med tillslut!
Jag ska iväg sen och kika på lite konst av min vän som hon ställer ut i Gamla stan. Kul kul. Har raggat med mig Jossan också så de blir mys!

Igår hade jag en kväll för mig själv. Stängde på jobbet och när jag kom hem var lägenheten helt öde. Jag och Y har ju vart lite osams nu i två dagar så han hade flytt fältet. Det hade vart skönt att få va lite för sig själv om det inte var så att vi var lite osams då. Men nä prata om saker och ting är väl inte männen från vårt kära Turkiets starka sida.. Jag hade somnat när han kom, utan nyckel till porten och inget ljud på mobilen. Tur att jag vaknade och såg det inte så långt efter, annars hade han ju kunnat frysa ihjäl. Fjäskarn hade passat på att plocka lite rosor i rabatterna här utanför.. Det kan han gott göra för den här gången var det faktiskt inte mitt fel!

Have a happy saturday

IT'S FRIDAY, FRIDAY

Äntligen. Snart, snart om ca. 10 timmar har jag helg. Guuud så skönt.
Har inga direkta planer, ska en sväng imorgon på min kompis vernisage annars så.
Vaknade såklart nu idag med svullna halsmandlar.. När ska det ge sig liksom!?

Igår åkte min kära mamma till Dublin med sin sambo. FUSK. De åker flera gånger om året på små week-ends. Det vill jag också kunna göra.

Well, well ha en bra dag. Jag själv hoppas den går riktigt fort!

~

När kommer jag få tillbaka mitt liv, min energi? Jag vill träna, men jag känner mig inte tillräckligt frisk, varje gång jag tänker tanken är det som att näsan täpps till. Jag kanske är allergisk?
Jag vill orka fixa med massa viktiga saker efter jobbet som jag har att fixa just nu, men jag orkar inte. Jag orkar bara sitta här framför datorn eller titta på tv och sova. Så himla trist. Den här veckan har jag vart extra wild and crazy och vart ute på stan två kvällar i rad efter jobbet. Att jag har orkat, höhö. Känner mig som en gammal tant typ. Jag orkar inte ens gå ner till centrum för att köpa mjölk.. Så illa är det.
Och imorgon ska jag stänga, så dryyyygt.

Det som är bra är att jag för en gångs skull, kanske för första gången sen man började reflektera över livet och dess lopp lever för dagen, i nuet. Inte det fina och bra som varit och inte ångest och oro för framtiden, utan just här och nu med Yakup♥


HAFFAD

Det här skulle jag skriva för ungefär två veckor sen.. Men utan dator och en krånglande blogg-app har det inte blivit av. Detta hände i alla fall när vi var på OjOjOj med Jennifer & Adem.
Jag och Jennifer gick ut för att röka, då kommer två fulla killar fram till oss. Jennifer hade en fläta i luggen vilket den ena killen tände till på som fan. Jag kallar honom FK1
FK1: Åå fan vad snyggt sådär sa jag till min tjej, jag menar ex att ha jämt. Varför har inte du så? (frågar mig)
Jag: Ibland har jag det men det är kul att variera lite.
FK1: Jag tror att hon kommer haffa mer än dig om man säger så.
Jag: Men jag behöver inte haffa så det är lugnt.
FK1: Vad gör du här i så fall då?
Jag: Min kille sitter där inne...
FK1: Va? Är du här tillsammans md din kille? Det har jag nog aldrig hört förut, om par som går ut tillsammans, annorlunda förhållande, men kul, fan va kul för er. Ha det så bra då.


Hahaha, vad Jennifer och den andra killen pratade om vet jag inte, men jag vet att de drog ganska fort!


Bild från den kvällen.
Tjingeling

TEARS STREAMS DOWN ON YOUR FACE, WHEN YOU LOOSE SOMETHING YOU CAN NOT REPLACE

Istället för att glädjas åt det jag har, tänker jag på det jag förlorat och det gör jävligt ont.

Not again

Vad ledsen jag blir ändå när jag ligger här och längtar till alanya - paradiset och helvetet på jorden... Eller så längtar jag bara någonstans. Frågan är, när blir man nöjd?


~

Kul att halva lönen gått till Apoteket.. I och för sig har det inte gått åt till nåt annat. Pulversoppor. Tur att jag har min klippa här hemma.

Linda; ja det verkar vara ett återkommande moment hos många :/ trist. Jag har själv vart "skonad" från det tidigare. Det får ju en att tappa gnistan lite. Men men.

En annan klippa när man är sjuk ;)


RSS 2.0