Sadece seni istiyorum



Seni seviyorum benim erkek nişanlı♥


Valborg

Vill bara börja med att saga att det ar javligt skönt att slippa Valborg-stressen i ar. Javligt skönt. hatar egentligen alla de har "Icke familje-högtiderna".. Som valborg och Midsommar nar man hela tiden kanner en press att man maste supa och man maste hitta nagot bra och nagra harliga manniskor att umgas med.. Eftersom att jag kanske oftast end up by myself. Typ.

Igar var de pa rest. Och monterade upp projektorn igen, nu har de fatt alla kanaler typ sa imorgon ska vi kolla pa körslaget klockan nio. Blir första gangenpa aaaaaaaaaaplange jag kollar pa svensk tv. Tydligen ar det nagra turister har vars dotter som ar med dar sa de ville garna se det. Inte mig emot. da har man nan timme att sla ihjal imorgon.

Zandra kommer till Alanya snart och det tackar vi gudarna för! Mys mys och en massa prat.


Ett ar sen..


Kan val ocksa passa pa att meddela att jag saknar den har bruden javla mycket!
♥♥♥

annu en vecka snart förbi...

Har inte hant sa jattemycket idag maste jag saga.. Vi var hemma en liten stund hos familjen pa förmiddagen. kollade pa bebben. Sjukt mycket har. Halsade pa mamisen ocksa som vart i Antalya hela veckan typ.
Jag blir seriöst radd nar jag ser de varda ett barn.. Haha keep away from the kurd. Nej skamtosido. Det ar karlek men de rycker och sliter sa mycket i barnen... Haha.

Idag nar jag kommit till hotellet lat det precis som att mina syrror var ute i trapphuset och pratade.. Ah vad glad jag blev för en sekund. trodde de kommit för att överraska mig innan den bittra verkligheten slog mig i huvudet.. men men nu ar det dock bara 2 veckor kvar har..
God natt

MİGROS

Nu blir jag lite besviken.. Ar det allt jag far? 2 kommentarer?
Well, well da tar jag för givet att jag vet vilka alla andra ar da..

vad har hant da? Inte mycket alls dessvarre.. jag och Yakup tog en liten roadtripp till Mahmutlar och Oba. I Oba finns en restaurang som heter kebabistan. Det var kul tyckte jag. Yakup visade mig ett rosa höghus dar han och hans familj bodde nar de först flyttade hit fran Diyarbakır.
Igar at vi lunch pa Günaydın och aa jag var och halsade pa Tina haromkvallen. Försöker ligga pa stranden men det ar sa lagom javla trakigt att vara dar sjalv.
Och ska jag vara helt arlig sa ar jag faktiskt glad att det kommer en del gaster hit om kvallarna nu. Man fattar hur mycket den har staden ar beroende av turismen. Jag vill att de ska tjana bra med pengar saklart.
Var precis pa Migros och handlade sylt för ikvall ska jag laga pannkakor till min aşkım.

HEJ

Har haft besöksrekord ett antal ganger sen jag skrivit har nerifran och jag tror inte jag ens har nan anaing opm vilka halften ar, sa det vore kul om ni kunde skriva en liten kommentar om vem ni ar och hur ni hittade hit osv :)

Blandat och sista

Undrar varför jag har haft panik egentligen de senaste aren... För vad?
Jag ar inte ens 20 ar en och jag har trott att allt maste spikas under detta ar. Men naaaaa. Fan det ar ju NU jag ska sitta har och inte göra nat i Alanya ellerhur! Det ar nu livet leker. Nar man ska skita i allt och göra det som faller an in.
Sen att sista lönen ar insatt pa kontot, det kan vi ignorera. Jag har sa det racker nu faktiskt, sen har vi ju alltid skatteatebaringen att se fram emot. Nar jag kommer hem ska jag chilla och göra det jag vill. Inga krav ingen stress. Traffa nagon har, traffa nagon dar.

Igar var jag för övrigt hemma en snabbis och kikade pa bebisen och höll aven i den.. herregud va dliten och skrynkliga hander. Yakup var dock valdigt nervös och verkade som han trodde att jag aldrig hallt en bebis i hela mitt liv. Men det har jag ju manga ganger. Vet inte om jag hallt i nan som bara var en dag gammal förutom Linnéa men det ar ju för fan 13 ar sen (!!! hur fan gick tiden sa fort!!??)
Söt va han i alla fall och ja hormonerna som sagt.. De bara spritter i kroppen. Men lite battre timing kanske vore nat..

Sen vill jag hemskt hemskt garna sanda en tanke till Nicole. Nar jag laste ditt inlagg igar blev jag valdigt, valdigt glad och nastan lite tarögd. Kandes som nar vi skrev varldens langsta meddelanden till varandra pa Playahead och stat och grat och hade oss. Haha. Saknar dig asmycket!!!

Mitt gamla jag

I brist pa annat att göra har jag last böcker som jag lanat av Zandra.
Lyckligtvis alskar hon nastan bara, liksom jag biografier och verklighetsbaserade böcker.
Laste först En tillrackligt vacker dag för att dö - handlar om en svensk tjej (aven hon som skrivit den) som bodde större delen av sin ungdom i Brasilien dar hon först fick barn med en man men lamnade honom eftersom att han fick alkoholproblem. Sedan traffade hon en man som hon föralskade sig sa valdsamt i, de fick en dotter och levde lyckligt familjeliv. Eller inte han var en del av den Brasilianska kokainmaffian och ja, man kan tanka sig avd som ingar i hennes liv alldeles för snart..       
Tyckte inte alls om hur den var skriven och managa av handelserna kandes alldeles för onaturliga. Dock fick jag en stark kansla av att vilja aka dit och uppleva karnevalen. Trots all skit som hander dar som hon beskriver... Hon alskar dock landet och sag det langt efter att hon kommit tillbaka till Sverige, Brasilien som sitt och sina döttrars hemland.

Den andra boken jag last heter Nar ingen annan ser (kommer inte ihag vad originaltiteln ar). Har kan vi snacka om en bok som ger en magont. Den handlar om Duncan (som skrivit boken) en liten kille fran en vanlig familj i england som blir sexuellt utnyttjad av sin pappa i tio ar.. Mjaa.. Den var valdigt magstark men man vill inte sluta lasa. Jag vet inte varför jag laser böcker som denna egentligen. Man tror knappt att det ar sant.
Vet inte om jag gillar hur denna bok ar skriven heller. Kanns valdigt hoppig, som att han skriver ner det första minnet han tanker pa med tre meningar för att sen skriva om nagot helt annat. Fast jag tyckte om boken i alla fall. trots att den ar hemsk.

Nu haller jag pa att laser den sista boken jag lanat som heter Innan jag dör (before I die) denna ar dock hör och hapna inte en sann historia, men den skulle kunna vara. Den handlar om en 16arig tjej som har leukumi och ska dö. Men innan hon dör vill hon uppleva en del saker och skriver darför en lista. Har redan hunnit grata en del ganger och igar fick den mig att börja tanka pa en massa saker, tillexempel överhur mycket jag alskar min familj. Hur mycket jag alskar Yakup och hur jag har matt under tidiga tonaren och varför. För första gangen i mitt liv skrev jag ner pa ett papper precis, precis hur jag har kannt mig och hur jag kanner nu. Det var sa befriande. Har kommit ungefar halften av boken och jag alskar den.

Under gymnasiet har jag inte ahft tid att lasa sa mycket böcker utöver dem som skolan har tvingat oss att lasa.. Men det fanns en tid da jag slukade böcker och hade jag haft med mig fler eller lanat da hade jag nog kunnat lasa en fyra fem böcker pa en vecka. Underbart. Finns knappast nagot som ar lika stimulerande att lasa en bok, att fa vara nan annan och lara sig nagot.


Trafiken

Man ska anpassa sig efter det landet man ar i, eller vad ar det man sager?
jojomensan nar det galler hur man ska handla i trafiken har jag nog lart mig till punkt och pricka. Det ar ju egentligen har jag skulle köra pa det svenska viset som jag gör nar jag ar dar. Men nej nej, har gör vi som turkarna gör. (Förlat mamma och pappa)
Jag knapper till exempel inte fast sakerhetsbaltet instinktivt som jag gör hemma.
Sitta tre pa en motorcykel ar helt logiskt.
Och en hjalm... Det har de val knappast sett i detta land?

Da har de egentligen enda och de varsta trafikolyckorna jag sett skett i detta land.. eller ja denna stad till och med. Kanske inte sa varst lyckat.

26/4-10

Nan som kommer ihag vad som hande för en manad sen?
det gör jag för det star i min ring :)
Redan en manad sen vi förlovade oss.





Love youuuuuu baby


söndag, sunday, pazar

Sitter pa int.Café nu. Ar val det enda jag kan göra nuförtiden.
var mulet imorse sa ingen strand.. Men nu verkar det ha klarnat upp lite dock.
Igar slutade Yakup runt nio sa vi gick runt lite och till hans kusses jobb nere i hamnen.
Runt klockan tva, eller tre sa föddes det en liten kille till i Öztürk-klanen! Yakup hade avrt dar en snabbis medan jag lag hemma och vilade. Sjukt söt liten bebbe. Han hade tagit kort.
Det ar ju inte lage, men fan va bebissugen man blir ibland alltsa...

Nu har jag suttit har tva timmar nastan.. Börjar sakna Yakup lita sa ska nog ga dit och dricka te eller nat.

;)

Heeey Nusret! It,s fine with me and Yakup. You saw us 2 days ago so you know that!
How,s it going with Anna? I think you should tell her to come back here...

solsken

Har inte skrivits har pa ett tag.. Har inte orkat och inte haft lust. Har hangt med Anna hela veckan och det har vart asmysigt. Legat pa stranden och annat.
Men igar kvall akte hon hem och imorse mötte jag Zandra som skulle till Side. Det var kul sa lange det varade eller vad man ska saga.. Helt underbara tjejer. Jag alskar det med Alanya, har sagt det förr men har traffar man otroliga manniskor.
Har vart skönt att prata med andra i samma sits och som Zandra konstaterade.. man behöver inte skammas över nagot man berattar för troligtvis har man sjalv ocksa brakat om det eller hört andra som gjort det.
Saker som inte hör till det vanligaste hemma. Kanns otroligt att man kan prata om det mesta efter tva veckor..

Annars har jag och yakup gatt till hans föraldrars hem de tre senaste dagarna vi har kollat pa avatar ochjag har busat med varldens sötaste unge. Just i denna stund haller han pa att fa en lillebror mitt allt tumult som pagar just nu.. Sa det har vart mys. Förutom att sa fort jag visar mig sa ar alla snabba pa att kommentera hur röd jag ar i ansiktet. Kul. Hade ju önskat att man hade lite av generna har sa man blev svart istallet..
Hursom haver. Saknar Anna och Zandra sa nu blir det val till att pressa pa stranden de sista veckorna(bara tre kvar nu!!! hur fan gick tiden sa fort?)

För övrigt har jag och Yakup haft tva javligt bra veckor nu jag hoppas det sitter i resten av tiden, han kan om han vill vara varldens mest gulliga och omtanksamma person.
Puss o Kram. Saknar er dar hemma!

salı

Nu blir det tisdagsmarknad och lite annat :)

Det ar roligare an man tror att omge sig med Turkmaffian!


Finfina tjejer!

Soliga, lyckliga dagar



Det gar ingen nöd pa mig har maste jag saga! Ungefar sahar spenderar vi vara dagar har.
Tog mitt första dopp i det bla igar. Var ganska kallt och tog sin lilla tid.
Anna blev dock chockad eftersom hon hunnit med nagra dopp. Men du har ju vart har över en manad!
Bilden har jag saklart snott av Zandra, som ar sa duktig pa att lagga upp sina bilder!

Get drunk on a sunday night

İgar hade vi Efesfest uppe hos Zandra. Jag, Zandra, Anna och Tina. Hur mys var inte det?
Vi blev lite smalulliga och pratade och dansade lite. Sen kom Zandras kille hem och skramde livet ur oss alla. Men han gick lika snabbt.. Sen kande vi att det kanske var dax att avrunda.
Detar synd att jag inte har kamerasladden med mig.. hade vart kul med lite bilder.
Nu blir det val stranden nagon timme kan jag tro!
Puss o kram

Svar till Jenny

Hej vad roligt att du hittade hit!
Din blogg var lösenordsskyddad sa jag kunde inte svara pa din kommentar.
Det ar alltid kul att hitta folk som ar i samma situation som en sjalv.. Nej jag bor inte i Alanya men jag ar har pa en hyfsat lang semester! Aker hem den 15e maj men troligtvis kommer jag tillbaka efter bara en manad!

Mwaa

Hej hopp!
Lite snabb uppdatering på Zandras SVENSKA dator! Har precis ätit frukost på restaurangen och nu håller vi på att göra oss redo för en liten tripp till Alanyum. Ska för första gången åka buss i Alanya.. Det kan nog bli en upplevelse. Får se om man kan hitta något roligt där. Om inte annat kan säkert en liten fika slinka ner.
Igår blev vi vittne till en bilolycka.. En motorcyklist blev påkörd av en bil och bröt båda benen. Riktigt hemskt. Turkarna är inte lika diskreta som oss svenskar, dock gör de det som vi gärna skulle vilja göra. De hör smällen. 2 sekunder senare är alla uppe på fötterna och springer till platsen. Jag och Zandra passade också på att leka turkar och gick dit och kollade. Stackars människa.
Idag blir det lite vila från stranden alltså. Senare ska jag och Yakup gå och hämta våra ringar igen som vi lämnade in igår för att skriva in datumet. Vi får se vad kvällen har att erbjuda i denna lilla bubbla här nere. Hörde lite svagt att molnet eventuellt är på väg ner hit.. Så vi får väl se. Lite desperata de är här nere nu. Inga turister.. Jag skämtade lite med Yakup igår och sa att va skönt då kan du va lite ledig nu i några dagar. Fick det jag väntat mig till svar Never give up.



Cumartesi

Har gar det ju lite sisadar med uppdateringen.
Men det ar bara för att jag har det sa förbaskat nice om dagrna med brudarna har nere!
Igar fick vi sallaskap nere pa stranden av annu en svensking - Tina! Hon ska jobba pa hamamet mittemot sunpark ungefar. Dock blev lyckan inte langvarig för min del eftersom jag brande sönder mig. Varsolen har ar javligt stark kan konstateras och jag har vagrat solkram, vilket inte ar supersmart..
Gick hem och gjorde lunch at mannen. Menemen. Yes typ varldens anklaste turkratt. Ser ut som spya men smakar gott!
Pa kvallarna har jag spelat biljard eller fikat lite med Yakup, Anna och Nusret. Riktigt mys.

Ja vad ska man saga om denna vulkan som brutit ut.. Later ju lite oförutsagbart.. kanske inte ens kommer hem den 15e maj.. Haha. nej men det vore trevligt om nagon av mina föraldrar kunde ringa kanske. Det blir inget aka hem tidigare i alla fall som det ser ut just nu.

Det har med bloggarna ar ju otroligt roligt maste jag saga.. Tank vad mycket manniskor man kan fa kontakt med. Helt underbart och jag kan saga att yakup inte ar den enda killen har som ar lite förvanad över det har med bloggar och hur vi tjejer har nere har fatt kontakt med varandra.

Det blir ingen beach idag men ska val njuta lite av solen anda tror jag nog. Far se vad vi hittar pa idag!
Puss och kram!

Snodde en liten bild fran Zandra. Detta ar da nar vi fikade pa Chocolate House haromkvallen och jag kakar lite Lokum. Zandra tycker jag ater hela tiden pa alla kort hon tar.

God morgon.. Typ

Tankte skriva ett snabbt inlagg innan jag pyser upp till Zandra för att dricka lite te!
Jag kanske skrev lite mer dramatiskt an vad som var nödvandigt sa farligt ar det inte och jag ber om ursakt till de nara och kara jag skramde upp! Förlat. och sa vill jag klargöra att detta inte hade med Yakup att göra.

Jag och Yakup hade daremot brakat av bade detta skal och av andra men blev vanner igar och tillbringade kvallen med Anna och Nusret och med att spela biljard. det var min första gang och jag var nog inte riktigt stralande maste jag saga. Men men det lattade lite framat slutet, men det ar inte latt nar man har en pojkvan som star och skrattar at en.
Nar vi kom hem var det ganska sent och jag gick och la mig och laste medan han fastnade framför en film. Dock sa kom han och vackte mig sen med lite pussar innan vi somnade om. och da kandes det valdigt bra, det ar sa jag vill ha dte hela tiden.

Innan biljarden igar var jag, Zandra och Anna pa donken och tog en milkshake och förflyttade oss sen över gatan till Chocolate house dar vi drack lite te och snackade skit. Mycket mysig kvall!
Puss pa er som förgyller mina dagar har!

Uff

Orkar faktiskt inte med all drama har hela tiden... Jag kan bara saga att en person ar en stor skithög och du acklar mig förjavla mycket faktiskt. Jag ar inte ett dugg javla radd för dina hot heller om du tror det, kanns sa javla fjantigt.

Fru kost

Jag fortsatter att hanga med Zandra och Anna darav ingen uppdatering..
Var pa stranden min första timme igar. Sen akte jag och Zandra till Sİde faktiskt. Mycket mysigt och innan dess var vi i Kumköy. OMG vilka hotell det ligger dar. Mitt ute pa vischan typ.
Valdigt trevligt hade vi i alla fall och kakade valdigt god middag dar. Konstaterat ar att Mehmets alskar Zandra. Haha
Idag blir det jordgubbar och stranden och lite annat smatt och gott.

Som en perfekt och underbar lag, perfekt och oförstörbar


pazar

God morgon sunshines!
Hade en mycket trevlig eftermiddag och kvall igar. mötte upp Zandra och kakade middag pa donken. Yummie och som vanligt tog jag en hallonmilkshake efter det. Vi promenerade sen till MP och drack té sa det stod harliga till.. Efter ett tag kom Anna och joinade oss, som antligen kommit ner till Alanya efter en lang dags resande sa vi satt och pratade och hade det trevligt och hinkade té saklart. Kanns sa jakla bra att antligen ha lite sallskap, av svennar ocksa. Haha. Idag blir det hang med de brudarna igen. Inte mig emot överhuvudtaget. troligtvis blir det fika pa Pause eftersom att vadret inte tillater solning och bad.

GRATTIS VARLDENS BASTA RONJA! ♥

Fuck you all

Jag ar sakert skitbarnslig ibland.. javisst sa far det va da.. Men just pa senaste tiden har jag funderat lite pa om det ar under sanna har perioder som man ska första vilka som ar ens riktiga vanner. Blir ruggigt besviken ibland faktiskt. men da kör jaglikadant. jag vet vilka jag inte ska höra av mig till nar jag kommer hem.

Lite kanslor pa det ocksa..

Det gör ont i mitt hjarta att det inte kommer vara sahar för alltid nu. jag vet att datumet jag ska hem narmar mig och jag vet att det inte finns nat positivt svar om att han ska komma till sverige. det finns bara en framtid med tjock dimma och jag kan inte se vad som gömmer sig dar bakom..
I never want to be without you ever again...

Life

Anledningen till dalig uppdatering har ar att jag FAKTİSKT har haft nagot att göra.. Och detta har jag att tacka Zandra för! Har spenderat tre valdigt bra dagar med henne! Vi har hunnit med fika pa pause tva dagar, igar blev vıi utbjudna av tva av servitörerna. De var valdigt efterhangsna sa jag sa till den som var pa mig lite att han kan fraga min pojkvan om det gar bra.. da skratta han bara och sa du har ingen pojkvan. Da gjorde jag som rachel mcAdams gör i the notebook och höll stolt upp min ring.. Da blev han tyst. Score. 
Vi har aven vart pa hamam, första gangen för mig och det var riktigt skönt förutom att de glömde bort os i scrubbingrummet i ja en halvtimme kanske och den jobbiga killen som jobbade dar. Jag ar sa ruggigt trött pa alla jobbiga turkar och kurder har. kan de lata en manniska vara ifred. Maste hafta ihop mig med Yakup för att det ska fungera. Konstigt att man inte vill vara ifred. Riktigt mysigt med sallis har det vart och kul att vi kan prata och ha kul, kanns inte ett dugg stelt.
För nagra natter sen var det storm har ocksa eller aa allt pa samma gang. Det blixtrade, askade, regnade, haglade och blaste som fan. Handdukar och grejer flög ner fran balkongerna. Klockan tio nar vi vaknade sen var det inte ett moln pa himlen och stekande sol...

Nar min aşkım har freetime ska vi ga och kika i moskén lite.. Har aldrig vart inne i en san har heller. Bara hemma i Stockholm sa det kan ju va lite intressant. Maste hem och tacka mig lite battre först. Haha. Sen far vi se vad dagen har att erbjuda. vore skönt att kanske hinna med nan timme nere pa stranden! 

Och idag da..

Sista inlagget nu. Haha tankte att jag skulle dela upp det istallet för att köra allt i samma!
Imorse ringde klockan 9 för min alskling. Jag fragade nar han skulle komma, da svarar han it was my last night here, I told you yesterday.
Panik. Igen. Men det var ett skamt, mycket roligt.
Somnade om och vaknade klockan elva av att han kom tillbaka. Jag kakade frukost och han kollade pa tv. Sen gick vi ut pa en promenad, först till Turkcell för att fylla pa mobilerna och sen ner till stranden och at lunch. Det var valdigt mysigt och varmt. Dock tog det nastan en timme att fa en pizza och pommes. Efter det drog vi oss hemat. Pa vagen hem sa stoppade han upp mig och kysste mig och kramade mig. Det ar det jag snackar om. Visa lite för fan. Blir ju glad för resten av kvallen. Hemma sa myste vi lite och sov. Sen gick han till jobbet och jag tog en lang dusch och skrubbade benen, det behövdes efter den torra, torra vintern.
Gick till rest. och drck en te sen gick jag hit till internetcaféet dar jag vart i lite mer an 2 timmar..

Rakade köpa en skjorta idag igen, den kostade bara 15 lira och ar jattefin. Tyvarr börjar min ekonomi köras i botten nu och det ar 6 veckor kvar. Kanns lovande alltsa..
Men idag kanns det valdigt bra. Och jag ska verkligen försöka skarpa mig för jag hatar att braka.
Har ju inte kamerasladden med mig, sa det far bli en gammal bild. 

Mannen i mitt liv. Jag ar sa javla glad att det ar just du och ingen annan.
Seni çok çok çok seviyorum. Sonsuza dek ♥

Paskafton

IInte blev det mycket paskfirande och kansla har inte.. Men men. Satt pa rest. ett bra tag framför datorn tills jag tröttnade rejalt pa det. Och sa blev jag sur pa Y da för att han bara skrattar at mig nar jag blir uttrakad. Jag blev sur i alla fall och gick till tansaş och köpte godis för att fira pask i min ensamhet, snyft. Gick till hotellet och skulle sova. Efter 45 min knackar det pa dörren och kara darling star dar. Da blev jag sur för att han vackte mig och bara klampade in och snodde tacket och sa slutade det med varldens största brak och han blev jaaavligt arg alltsa. Det var inte kul nanstans.
Efter att han gatt till jobbet igen sa tog jag mitt godis och gick en omvag för att han inte skulle se mig hem till Nilufer, hans brors fru. Hade sagt till henne pa dagen att jag skulle komma och dricka te sa jag bestamde mig för att göra det. Valdigt nyttigt för mig, da maste jag anvanda den lilla turkiskan jag har. Jag inser att jag kan en del nu i alla fall, men det ar en lang vag kvar och den kanns ganska hopplös.
Bestamde mig tillslut för att ga till rest. Och det var bra timing för det var bara ett par kvar och de hade betalat. Da sager Y att vi kan ga och promenera, mysigt tankte jag, men jaha da skulle vi till hans kompıs butik eftersom att de sista gasterna pa rest. skulle dit och handla och det var Y som "tagit de dit" sa han skulle dit och kolla laget typ. 1 timme satt jag dar... Med ett finskt par i 50araldern som var HD-alskare. Han halsade vodka tittade pa mig och sa Im from finland. No shit tankte jag..
Sa till Yakup att jag faktiskt tankte ga till hotellet nu och da sager han bara okej, ska vi ga da? Som tt han har vantat pa mig.. Suck och jag kande hur ilskan fran dagen bubblade upp. utanför hotellet sa han men jag ska ata, ska du följa med eller ga upp? okej, jag följde med och da skulle han ata dar. Och förlat, men jag ar sa fruktansvart trött pa att vanta pa honom hela tiden..
Nar vi skulle sova var vi sura pa varnadra igen. och jag blev ledsen. Igen. Och han blev sur för det och skulle ga ivag. Da far jag panik sklart. Han gick ut pa balkongen och rökte sa jag tankte att okej om jag skarper mig och lagger mig ner i sangen tyst sa kommer han nog. det gjorde han och sen kommer jag arligt talat inte ihag vad sm hande men vi krmades och somnade...
Det ar helt sjukt. Vet inte vad som hande ibland alltsa. men jag ar sa trött pa hans likgiltighet till allt. Visa kanslor för i helvete. Men sen har ju jag en tendens att bara fokusera pa det negativa. jag tar allt sa personligt.
Det sags ju att nar man vet om sina brister och problem har man kommit halvvags. great, men varför ar det sa svart att bryta ett mönster? Jag vet att han alskar mig och om jag fortsatter sa kommer jag nog driva ivag honom..

Langfredagen

I fredags, pa sjalvaste langfredagen gick jag en promenad ner till hamnen med Michael. Det ar Yakups hollandska van som jag traffade har i juni. Han ar ett ypperligt sallskap ska jag saga. han ar utbildad typ socionom och han ar en valdigt klok man. Han har adopterat mig som han sager och det ar finemang, han ar lite som en fadderpappa har nere. Och det ska jag saga. Det fina att aka hit ar att man far kontakt med sa manga manniskor som man normalt sett inte skulle traffa eftersom att de inte "ingar i min typ av manniskor". som jag borde lara kanna, alltsa tjejer (och killar kanske) i min egen alder. Anyway. Vi gick till hamnen och tog en iste och sen tog han mig till ett stalle dar de har Alanyas basta cigara böregi. och det var i alla fall de godaste jag atit. Handgjorda med persilja och ost i. Mumma!
Sen bestamde vi att vi skulle ha middagsallskap pa ja, restaurangen behöver jag val antagligen inte namna?
Jag at en filet mingon eller hur fan det nu stavas, smaskigt varre. Tog aven farval av mitt favoritpar fran Sverige som akte hem.
Pa kvallen gick jag och Yakup och köpte baklava som vi kakade pa rummet, sen var jag rejalt trött ska jag saga.
Trevlig dag med sallskap och inte bara rejaaal uttrakan.

Feelings

Laste just ett mail jag skrev till Yakup i december. 16 dagar innan han kom. Smartan i de raderna.. Och jag vet att det kommer kannas sa igen. men jag vill verkligen inte. Usch usch hemska tankar.
İmorgon har jag vart har i tre veckor. Ursakta vad hander med tiden? Sa lange var jag har şi augusti och det kanns helt sjukt om jag skulle aka hem nu.. Nej tack.



bir nisan

Hej hopp!
Har inte orkat skriva nagot direkt faktiskt. Igar hade jag en mysig dag. Mötte upp Sara och Kemal nere vid hamnen och satt pa en bat lite. De ar valdigt söta och jag blev lite avundsjuk pa hur gullig Kemal var mot Sara. Pussade och sa söta saker. Alltsa Yakup har sina stunder, det har han.. Men ja. Sen kakade vi lunch och gick pa promenad och sadar. Visar sig att en hel del saker ar Turkfenomen alltsa. Haha. de ar sa lika mannen har nere..
Tyvarr skulle sara aka hem pa natten sa hon började packa och jag började dra mig mot en skoaffar för att möta Mabel. Dar jobbar det en rolig kille. Han sa kvallen innan till Mabel att hon skulle komma tillbaka efter och Bring your friend.
Jag hörde inte det utan Mabel berattade det nar vi gick ut darifran. Sen igar da sa berattade Mabel att hon skulle aka hem idag och lite sant men att hon skulle komma tillbaka i sommar.
Han till mig: And you, will you also go?
Jag: No
Han: What,s your name?
Jag: Mikaela
Han
: Mikaela.. My name is (nagot pa E som jag inte kommer ihag) Nice to meet you.
Jag: Nice to meet you to
Han: If you want then later you can come here and drink something with me or something.
Jag: mm
Sen gick vi.. Haha. Ja de har sina knep har..

Berattade det för Yakup imorse. Da utbröt en annan rolig konversation. 
Y: Guys here can't fix girls.. I should have to teach everyone
Jag: But he was sweet so you think he couldn't fix me if I was not with you?
Y: Girls are so easy...
Jag: ooooh so you think I'm easy?
a svarade han inte förran ett langt tag efter.. Men vi har pratat om det har förut och han tycker absolut inte att jag var latt alltsa. Och jag menade saklart inte att jag skulle ha gatt raka vagen till dne dar killen om jag inte haft honom. Jag blir bara sa irriterad nar han börjar med sina hybrisgrejer. han tror att han ar bast pa allt liksom.

Imorse sa kom bartendern pa restaurangen Hasan och hans finska flickvan över pa frukost hos oss. Hon jobbar som guide men blev i sista sekunden placerad i Antalya sa hon kan bara komma hit nar hon ar ledig och da bor de i rummet bredvid oss pa hotellet. Vi hade precis satt oss ner för att ata nar yakups telefon ringer (hans storebror) och sager att han maste skynda sig till restaurangen för att de har salt en lagenhet. Yakup blir överlycklig för han skulle fa en del pengar av det och han har hoppats hela veckan och tjatat om sina javla bilar som han ska köpa osv osv. Sa han springer ner dit och vi andra satter oss och ater. Efter typ 5 min sager Hasan att yakup kommer gaende nere pa gatan. Oj inte bra tankte jag för det borde ta lang tid.. Han kommer upp och sager 1 nisan... Fy fan vilken bror han har alltsa..
Det ar ju första april idag. Riktigt taskigt.. För han blev sa glad. Kramades och pussades och tjoade. Det sura ar att sen kom paret som hade tankt köpa och sa att de inte bestamt sig men att de kommer tillbakla i Oktober och har bestamt sig tills dess.. EH!? som att de ska halla den sa lange.

Det roligaste idag var nar jag, Mabel och Hasans flickvan att och pratade. Hon kan svenska men hon fattade inte norska sa bra, men Mabel sa liksom att joda det kan du visst, norska ar typ som svenska. Haha. Gick valdigt bra. Efter dessa tva veckor ar dock mitt huvud installt pa norska och det ar valdigt bra för nu kan jag första norksa galant.
Men nu sitter hon i bilen pavag till flygplatsen för att aka hem.. Det kanns valdigt trist faktiskt. Far se hur jag spenderar mina dagar. Raknar ner till den 10:e da kommer Anna hit. da ska jag terra henne riktigt ordentligt. Haha. Skamtosido.
Sa nu ar ni nog trötta pa att lasa. ha det bra puss & kram

RSS 2.0