kalasdax

Har kommit hem för en stund sen från stan. Hade en mysig dag med Jossan. Blir väldigt sällan vi träffas nuförtiden. I gymnasiet var hon min fru typ i två och ett halvt år. Haha. Satt ihop typ.
Ett och ett halvt år sen är det ungefär sen vi tog studenten. Heeelt sick! Vi möttes i gullmars och tydligen tänkt på samma sak påväg dit - ett besök på Värmdö gymnasium, vårt forna hem.
Sagt och gjort. Vi traskade över tvärbanespåret ner för trapporna och den lilla gångvägen.
Åh älskade Värmdö. Allt var sig likt. Vi steg in och det kändes som det mest normala i hela världen. Klappade på mitt skåp och försökte hitta våra gamla lärare. Vilka vi inte såg en skymt av. Bara vår ena mentor från sista året men hon skulle på lunchdejt med en annan lärare så hon såg oss inte och ropa kändes inte som ett alternativ.
Tragiskt nog verkar det som att min mentor under mina tre år hade slutat. Hon var allt bra hon.

Efter en liten walk to remember gick vi från Gullmars till Medis och satt oss på café fåtöljen. Drack en té och där blev vi sittandes i många timmar. Samtalen avlöste varandra och det kändes riktigt fint att sitta där med min älskade Joschki. Verkligen. Sen blev det ännu mer promenad, för att inhandla den där vinaren inför kvällen.
Sen tog jag en promenad från Centralen till Gullmars så jag är typ död nu. Har tagit igen för alla missade promenader. Det var sjukt skönt väder ute ju!

Jag just nu, från min underbart bra cam. Tänkte visa mitt mörkblå nagellack från Sephora, men det ser mest svart ut.

Anyway, love it!

 

Nu ska jag supa bort mina äckliga tankar ikväll!

toodilo


Kommentarer
Postat av: frida

aah jag vet vart marco polo ligger, va där i vintras och käkade faktiskt :) men har bara vart där en enda gång. aah, men dessa papper kommer ju nångång, så det är bara att ha tålamod och vänta :P känns de bra att du åker snart? :D så härligt att få kommer ner till honom igen! hur länge ska han jobba? hur länge kommer dom ha öppet?

2010-10-01 @ 18:24:13
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0