I förbifarten

Det är väldigt praktiskt att känna en massa människor här nere! och roligt, om jag går nånstans så är det stor chans att möta någon man känner. Det braiga är (och om Y såg detta skulle han säga att jag är så typisk svensk, men aa va fan) att jag knappt behövt betalat för något sen jag kom ner. Jag har köpt lite hygienartiklar till mig O Y och så filmerna idag, mat och dryck har jag knappt lagt en spänn på. Hur underbart? Väldigt.

Kommentarer
Postat av: Sofiya

sitta hemma framför en fläkt eller nått haha

är du tillbaka?

2010-06-21 @ 10:40:56
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Nej precis. Det är ett evigt gråtande alltså... Haha. Men någon gång kommer vi säkert få njuta av att ha alla vi älskar på ett och samma ställe! ;)



Haha jag undviker också A-brunnar! Där ett tag gick det till och med överstyr så att varje gång mamma körde med bilen på en A-brunn fick jag PANIK! Haha nästan lite psyko-varning på allting... Tur att det inte är så längre i alla fall, haha!



Nåväl hur är det i Alanya? Eller ja, jag har ju hängt med i bloggen din och du verkar ju ha det superbra. Fan vad skönt! Önskar att jag också kunde stanna längre i Marmaris, fast samtidigt är det ingen idé när Ugur jobbar typ dygnet runt och jag inte känner så många andra att hänga med på dagarna. Kanske borde försöka övertala honom att skaffa ett jobb i Alanya så jag kan hänga med er? haha! :p



Kram, ta hand om dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0