HEAD&HEART ACHE

Jag borde kanske läsa nån psykologi, slänga soporna som står precis innanför dörren, rensa kläder, diska berget i köket, dra en sväng med dammsugaren som kan få äta upp smulorna på mitt golv eller tvätta lite kläder.
Men allt säger STOPP.
Det enda jag vill göra är att hitta en spruta med något i som gör att man sover minst en vecka, tills det värsta är över. Men det finns inte. Någon som använt det innan kanske och kan tipsa om?
Möjligtvis vill jag vänta tills klockan blir 17.20 och mobilen plingar till där det står att min finaste älskade har landat i Istanbul. Möjligtvis.



Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag vet hur du känner dig... Det är hemskt. Ush... Men omge dig med folk som du älskar, din familj och gör saker som är roliga (även om det inte känns roligt...)

Det brukar kännas omöjligt för mig att göra det, men kämpar igenom det först så går det lättare sedan...

Kämpa på, tänka på att tiden går fort jag menar vad va tre månader nrä han var här..? Tänk på in framtida semester i Alanya (jag är avis!!). Tänk på att det gynnar er framtid tsm. Tänk på allt positivt, även om det är svårt...



Kram

2011-04-04 @ 17:30:27
URL: http://fias-liv.blogspot.com
Postat av: Linda

Det ryser i hela mig när jag läser vad du skrivit. Jag lider verkligen med dej. Jag kan inte säga att jag vet hur det känns för det gör jag inte. Jag vet bara att distansen suger alla timmar på dygnet.

Kramar på dej!

2011-04-04 @ 18:14:06
Postat av: Anna

När jag vaknade i morse så såg jag mil långa mailet på facebook! :P haha



Tänker på dig hela tiden vännen!<3

2011-04-04 @ 20:41:58
URL: http://annisen2.blogg.se/
Postat av: Anna

Hahah nee det är inte 25e än så han minns nog inte henne under tiden han skrev! ;D höhö.. Han babbla på om allt möjligt som han tycker "är bäst för mig"... hahah!

2011-04-04 @ 20:54:04
URL: http://annisen2.blogg.se/
Postat av: Maria

Ser att din kille åkt tillbaka till Turkiet :( Hoppas ni får va tillsammanas snart igen..

Jo jag jobbar som biståndsbedömare nu. Spännande och och omväxlande..har jobbat som soc-sekreterare innan detta, är utbildad socionom. Vad vill du jobba med sen när du är färdig?

Postat av: sanna

Åhh första tiden är verkligen hemsk! Lider med dig :(! Men tiden går fort och snart är ni tillsammans igen

2011-04-04 @ 21:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0