Trettonde mars

Günaydın arkadaşlar!
Vakna med tuppen idag igen, vet inte vad som är problemet. Börjar bli jäkligt irriterande. Det är som att jag har en egen väckarklocka i skallen som gör att jag öppnar ögonen 6.55 varje morgon. Mycket roligt!
Nu sitter jag här med mitt te och lyssnar på The Supremes. Ska ta tag i lite plugg nu när jag är uppe.
I veckan ska jag o Y ut på en liten shoppingrunda. Jag vill köpa saker till hans familj. Det är lite svårt dock, för dem är sjukt många.

Igår åkte vi in till medis för att fira min kusse som fyllde 20 i veckan. Mysigt var det och vi va högst upp i tornet där i fatbursparken. Woohoo vilken utsikt det var! Tog några glas vin och socialiserade mig lite med mina släktingar.
Sen kom jag hem till min älskling som inte ville följa med, vi tittade klart på Glee.. Snyft. Fan vad bra det är! Perfekt när man älskar musik!
Köpte hem lite mat och kollade på Melodifestivalen. Alltså fy fan... Var det här Sverige hade att komma med. Det blir sämre och sämre för varje år. Just därför jag inte kollar, var första jag kollade på igår. Och ja.. så ska vi skicka Saade. Det går nog bra.  Pffff

Kommentarer
Postat av: Nicole

Håller med, har inte kollat på flera år men Mattias ville se finalen igår för att det är "allmänbildning" efter att ha sett alla bidragen stängde vi av och kollade på DN sen vem som vann. Tragiskt ju, Jo men vi skickar vårt sämsta bidrag för att alla fjortisar tycker han är snygg. Kommer helt klart dissa den stora finalen så man slipper skämmas.

:P

2011-03-13 @ 12:56:21
URL: http://nicolenyholm.blogg.se/
Postat av: sanna

Ja hur gör man egentligen när dom är så många?? Min pojkvän har 6 syskon, sen har han flera farbröder och morbröder och så föräldrarna och syskonens flickvänner osv osv...Kommer behöva flera väskor om jag ska ha med mig saker till alla haha ! :D

2011-03-13 @ 22:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0