~

Nu är en period då jag skulle behöva skriva av mig rejält. Jag är överkänslig och gråter för allt typ och känner en enorm stress och ångest. Men jag känner att här är inte det rätta forumet men det känns inte bra just nu och jag känner att jag har absolut ingen att prata med. Man känner sig alltid lite som en börda.
Jag är en sån person som inte bara kan kräva uppmärksamhet och tröst av någon. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till just nu.
Känns som jag slits av på mitten snart. Kanske är på tiden att höra av sig till någon professionell.... Tänk att det skulle kunna vara jag om sisådär tre år. Här sitter jag nu och känner att jag inte är långt ifrån att behöva läggas in. Stabilt, haha!

Kommentarer
Postat av: Elin

Nämen gumman då, kan du inte ens prata med din familj? Min lur är alltid påslagen annars om de professionella har gått på semester;) kram på dig

2012-06-27 @ 09:58:15
URL: http://m8nsson.com
Postat av: Annica

Gumman, vet hur det är, sitter själv med ständigt gråten i halsen och vet inte vart jag ska ta vägen.
Dags att ses och gråta ihop....jag är ledig lite snart och går på semester den 16 Jul- 3 Aug.

2012-06-27 @ 10:04:42
URL: http://annicaj73.wordpress.com/
Postat av: Kristina

Känner exakt likadant som dig, känner mig så dum när jag ringer till vänner och så kan de inte ens ta upp luren..känner mig så jädra jobbig!!! Men det är bra att få prata ned någon, jag gjorde det ett tag men när jag blev kallad till en ny igen, en tredje som ändå skulle sluta i september så tänkte jag skitsamma. Orkar inte dra igenom allt igen och sen ska den sluta . Har du hittat ngn biljett förresten? Massa kramar till dig!

2012-06-27 @ 11:42:36
URL: http://www.mecnunum.blogg.se
Postat av: Sandra

Förstår nog precis vad du går igenom. Har också gått och funderat på om jag ska söka någon proffesionell hjälp. Dock är nog inte det dirket lätt. Sjukt långa väntetider och frågan är om de är lösningen på våra tankar och funderingar offff...Allt bra annrs sötis? Bokat någon biljett än? Kramar

2012-06-27 @ 20:39:22
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: Malin

Jag finns här för dig och lyssnar om du behöver prata! Hör av dig om du vill. Finns alltid tid. Kramar

2012-06-28 @ 22:08:41
URL: http://maaalish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0