MYSHELG

Hellu,
nu ligger vi utslagna i soffan, nyduschade, pizzamätta och kikar på O ses türkiye.
Vi har spenderat helgen hemma hos Karin och Ille i Malmö. Mys! Fikat, ätit god mat, tv-mys, bio och en massa prat har vi hunnit med. I fredags när vi kom fick jag även träffa Filippa och Sara, så himla värt. Synd att det är så långt mellan, annars hade jag nog åkt dit för jämnan, haha. Tänk vilka finisar Alanya givit mig. Nåt positivt från äckelstan jag älskar att hata och hatar att älska. Yakup brukar säga det "tänk om du inte träffat mig och åkt till Alanya, då hade du inte haft några vänner" riktigts så illa är det ju inte riktigt. Men absolut min vänskapskrets har vuxit rejääält med alla möjliga underbara människor.

Imorse blev jag lite orolig då det skulle bli storm i södra Sverige och klass-3 varning å hej å hå. Som tur är kom det nu på eftermiddagen så vi hann igenom. Tågresan hem idag dröjde med en timme längre än den skulle så det var drygt men det gick bra ändå. När vi kom fram till centralen ville vi verkligen bara hem och det blev lite otåligt.

Så nu är det tillbaka till verkligheten igen då, skönt med ett litet break. Imorgon blir det jobb igen klockan 8! tjing.

Kommentarer
Postat av: Zandra

<3

Vi var nära varandra i 5 min i alla fall ;)

2011-11-27 @ 21:19:06
URL: http://zandraorneling.blogg.se/
Postat av: zandra

Tack älskade vännen :)

<3

2011-11-27 @ 21:26:12
URL: http://zandraorneling.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej vännen. Det är silverplätering annars hade priserna vart skyhöga ;) ah tänk du på det. Det är ju bra julklappar om inte annat :) kram

2011-11-27 @ 21:54:14
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/
Postat av: maja

Vad jobbar du med :)?

2011-11-28 @ 20:44:15
URL: http://nattstad.se/majson88

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0