I DON'T KNOW, I DON'T KNOW..

Jag vet inte varför jag satte lösenord på bloggen. Jag börjar fundera bara, vem som läser och folk lägger sig i livet. Trots att jag knappt skriver nåt längre. Det känns tråkigt.
Så jag vet inte vad jag ska göra. Känns som att jag vill börja om från början, skriva ut det jag skrivit under dessa nästan fyra år och sen radera allt. Vi får se.
Men jag kanske sätter lösenord på sen i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Elin

Neej inte lösenord, jag vill ju fortsätta läsa=)!! Alla som kommenterar om dig och din turk kan bara ta sig i asen. Dom vet ingenting om hur varken ni har det eller hur det är att ha nån där nere. Lätt att sitta här och tycka och tänka.

Och man skriver inte allt i bloggen heller, man skriver inte alla gånger han är romantisk och jättesnäll, men kanske råkar blogga en gång när man är sur och måste skriva av sig. Så gör alla sin uppfattning av just det inlägget.



Och som svar på din kommentar: Du är förlåten=) Jag ville inte göra nått turistigt, utan mer bara hitta nått smultronställe som bara ni infödingar vet om=) Till nästa gång kanske du kan komma på nått;)?

2011-08-11 @ 10:33:10
URL: http://m8nsson.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Om du sätter lösenord, hoppas jag att jag får det så jag kan fortsätta följa dig:)!!

2011-08-11 @ 21:16:22
URL: http://yurtson.blogg.se/
Postat av: josefine

nej sätt inte lösenord började läsa din blogg sen ja läste din kommentar hos elin..har oxå en turk som kille tycker de e så spännande att läsa om hur de går för andra och ta inte åt dig om vad dem negativa skriver dem har ingen aning om hur de e o känner förmodligen inte er!

2011-08-12 @ 01:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0