100818

Älskar mina sömproblem jag dragit på mig... Vaknar ett antal gånger varje natt/morgon och sover aldrig tills klockan ringer och HALLÅ!? cet är 9.00.
Kommer vara död ikväll, men imorgon är jag tack och lov ledig!
Vet att så fort jag får tag på min så kallade fästman ska han få sig en äckligt fet jävla utskällning.
Jag orkar inte vara här, jag orkar inte vara där. Vad fan ska man göra?

Kommentarer
Postat av: My

Ja alla tolkar migra svaret så, så jag antar att de är rätt. Men du har rätt han får bara stanna tills den dagen vi angivet att han ska åka hem. Förhoppninsvis får han tummarna loss nu och fixar de sista så han kan åka upp i tid, men du vet hur dem är.

Känner igen de där med sömn problem visst är de underbart? Tror man oroar sig i sömnen och på så sätt vaknar hela jävla tiden.

Varför ska du skälla? Vad har hänt? Har han sökt UT än? Kram

2010-08-18 @ 11:26:01
Postat av: Caroline

Hej Mikaela!

Jag har varit tillsammans med min pojkvän/fästman(vi är förlovade)i snart tre år. Så fort jag har tagit mitt körkort så åker jag ner igen, för att stanna. Vi har köpt en lägenhet tillsammans och allting är toppen. Vi har haft våra problem som räcker och blir över men vi har löst allting tillsammans och nu kan vi äntligen vara med varandra.



Jag vill bara säga till dig att jag vet hur du kanske känner; en enorm saknad och oro och otillräcklighet och massa annat som förstör vardagen en hel del....men GE INTE UPP! Det är väldigt svårt att vara ifrån varandra, ett långdistansförhållande tär väldigt men det har sina tjusningar också. Jag hoppas allt går bra för dig och din pojkvän! Och jag hoppas du vet att du inte är ensam om det här jobbiga....hoppas ni snart kan vara tillsammans igen!

Om du vill dela det jobbiga med någon (jag är trots allt ifrån min älskling i åtminstone 2 månader till) får du gärna skriva till mig via min mail.



Ha en toppen dag

Kram Caroline

2010-08-18 @ 14:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0